Féregjárat túl téren és időn

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 01 Szept. 2015, 10:28

Nehéz meghatározni, pontosan mi is ez a „hely”, hiszen nem köthető sem térhez, sem időhöz. Egyelőre sem a mágia, sem a tudomány nem volt képes pontos jellemzést adni az efféle féregjáratokról, de leginkább talán úgy lehet őket elképzelni, mint vékony, csőszerű képződmények, amelyek az univerzum és más univerzumok két távoli, görbületmentes területét kötik össze. A féreglyukakról és féregjáratokról szóló elméletek a világegyetem kialakulásának elméleteiből születtek, közvetlen következményei annak a feltevésnek, hogy a tér pontjai kaotikusan összekötött állapotban vannak vagy lehetnek.

Féregjárat túl téren és időn Fyreg10

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 01 Szept. 2015, 12:01

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – 5. szín: Ördögűzés

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Ismerős érzés… valahogy most mégis más.

Stephanie, Jonathan, Melissa és Andrew legutóbb az Astoria Plazánál, a haláluk után tapasztaltak ilyesmit. Belegondolni is nehéz… mintha emberöltőkkel ezelőtt történt volna. Azóta annyi mindenen mentek át mind, olyan dolgokat láttak és tapasztaltak, hogy már azt sem könnyű ép ésszel feldolgozni, hogy mindez tényleg megtörtént velük. Természetfeletti erők játszadoztak velük, döntöttek a sorsukról, dobálták őket ide-oda… de ebből elég. Ideje, hogy visszavágjanak. Ideje, hogy ismét a saját kezükbe vegyék az irányítást.

De persze ez jelen helyzetben nem könnyű, ugyanis ismét olyanok, mintha szellemek lennének. Egymást is csak áttetsző tüneményeknek látják, és ugyan tudnak kommunikálni egymással, mintha csak távoli visszhangokként hallanák társaik hangját. Gyakorlatilag még egymáson is át tudnak siklani, anyagtalanul, kissé ijesztő módon.

Ha letekintenek, azt is láthatják, hogy nem is igazán állnak semmit, hanem sokkal inkább lebegnek, mint a Limbóban tették… sőt, még át is látnak lebegő „szellemtestükön”.

A világ sem olyan már körülöttük, mint pár perccel ezelőttig – már ha lehet ezt még világnak nevezni egyáltalán. Sehol semmi kézzel fogható, csak mintha egy nagy „örvény” közepében lebegnének. Mindenféle színek, fények, formák rajzolódnak ki a járat „falain”, vagy inkább határain, és minden forog, mozog, örvénylik… A járat végén és elején pedig fény világít, egyszer közelebbről, egyszer távolabbról… olyan érzés, mintha nem lenne távolság, és úgy egyáltalán, a fizika szabályai itt nem működnének.

Féregjárat túl téren és időn Worm10

Érezni az időutazók nem éreznek semmit… de emlékeznek mindenre, ami történt velük, és az is gyorsan feltűnhet, hogy már csak négyen vannak, míg a Limbóba heten kerültek… de Tobiasnak, Johnnak és Jennifernek nyoma sincs, és a társaságból nem mindenki tudja, hogy melyikükkel mi történt – aki igen, az értheti, ki miért nincs jelen.

Ennyi és semmi más… illetve feltűnhet még valami a kis csapatnak, amelyek talán idegennek mondhatók ebben a furcsa környezetben. Három kis fény világít körülöttük, mint egy szabályos háromszög három pontja: egy élénkvörös, egy narancssárga és egy sápadt zöld.

Más életnek semmi nyoma.

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 01 Szept. 2015, 12:33

//Előzmény: Sydney//

369. nap., Hetvenhetedik/huszonkettedik bejegyzés:
”Ismét nem éreztem semmit, de magamnál voltam, lebegtem, ismét lélek lettem volna? De valahogy más volt, mintha ez most nem a Limbo lett volna s végre megláttam a többieket is. örültem, hogy nem vagyok egyedül, de annak nem, hogy a többiek is halottak ismét.
- Hol vannak a többiek? – kérdeztem. – Mr. Boon, Ms. Crowce? Mr. Redbow jó ideje nem volt velem… elszakadtunk, de ezek szerint vele nem bontotta fel Mephisto a szerződést…
Körbe néztem, s nem láttam semmit, csak ezt a gyomorforgató örvénylést.
- Hol vagyunk s miért kerültek ide? – kérdeztem. – Velem azért, mert nem voltam hajlandó megölni sem ártani Ms. Grey-nek, aki a Főnix gazdateste.
Ekkor vettem észre a foltokat, gömböket, nem tudom, hogy minek nevezzem őket. Próbáltam az egyikhez közelebb jutni, hogy megnézhessem mi az. Ismét körbenéztem, nem láttam magunkon kívül senkit sem. Vajon lesz lehetőségem visszajutni az életbe?
- Mihez kezdünk most? – kérdeztem félve. – Tehetünk egyáltalán valamit?”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Szept. 2015, 13:36

//Előzmény: San Francisco//

A folytatás igencsak meglepte, azt hitte, hogy meghaltak és ezzel vége, nem pedig egy ilyen helyre kerültek. Az, amint körbenéztek neki is feltűnt, hogy többen nincsenek itt, még ketten kerültek ide, miközben ötnek kellett volna. Tulajdonképpen fogalma sem volt, hogy hol vannak. Még alig volt ideje feleszmélni, de máris kapta a kérdéseket a doktornőtől.
- Egy Namor nevű férfi igencsak aggódott magáért… - mondta, - Jennifer halott. Lyesmith, Boon-nal mi van?
Már látta, hogy a nőnél is felmerült a főnix, őt pedig Mephisto hozta ide.
- Mi egy ideje nem is hallottunk róla – mondta. – Már majdnem sikerült Kábelt… Megtorlót visszaküldeni a múltba, hogy változtassa meg azt és ne legyen robbanás. Ön szerint sikerült neki?
Kérdezte Ramirez-t.
- Aztán megérkezett Kovacs és megölt minket, a jövőben ő volt a Főnix és további mások voltak, Zarda a királynője, Frost az ellenállás tagja… arról fogalmam sincs, hogy merre lehetünk.
Az ő tekintetét is magához vonzották azok a kis fényjelenségek és ő maga is próbált közelebb jutni hozzájuk, hogy megnézze azokat.


Féregjárat túl téren és időn 00120

//Előzmény: Kansas//

Hirtelen máshol találtam magamat, valami furcsa helyen, mint mikor meghaltunk, de mégsem teljesen, máshogyan nézett ki és az érzés sem volt teljesen olyan. Dühös voltam arra a féregre, hogy pont most, pont amikor már olyan közel voltam.
- Gyere elő te ocsmány vörös féreg! – üvöltöttem. – Annyira gyáva vagy, hogy szembe sem mersz velem szállni, talán Hela már annyira legyengített, hogy tényleg megölhetnélek?! GYERE ELŐ!
Amíg a többiek meg nem szólaltak, addig fel sem tűnt, hogy nem vagyok egyedül. Cöh. Legalább úgy tűnt, hogy az értelmesebb fele van itt, szóval a dínóról fogalmunk sincs, hogy mi van vele, míg a zöldike halott. Hát volt egy rossz hírem számukra.
- Boon az új testünkbe kerülés után egyből golyót repített a fejébe – megtapsoltam, ahogyan azokban a Batman filmekben Jokertől láttuk. – Nem csakhogy magát, de azt is kinyírta, akinek a testében volt.
Körbenéztem, ennél még Valhalla sivársága is jobb volt.
- Én sajnos nem tudtam meg semmit erről a Főnixről, ellenben kicsináltam Ian-t, Rustin-t, és Frost-ot is gyomron lőttem, éppen haldoklott, amikor Mephisto kiragadott annak a testéből, akiben voltam – morogtam. – Már jelen volt Hela is és kész lett volna visszacsinálni mindent, ha megölöm a vörös ocsmány férget, de mielőtt a mostohaanyád – néztem Miller-re. – visszacsinálhatta volna, amit Mephisto okozott kitépett a testből és ide kerültem. Szerintem már roppant gyenge, túl sok helyen manipulálta az időt és próbált jelen lenni.
Megköszörültem a torkom.
- Szóval meg kell találnunk és szétrúgni a seggét ezzel is segítve Hela-t…
Közben a társaimra pillantottam, akikből a hajasbaba és Miller már a fénylő dolgokat kezdte vizsgálni, én maradtam hátra, ketten is elegek hozzá. Addig nézelődtem, hátha valamerre láttam kijáratot, vagy bárki mást magunkon kívül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Szept. 2015, 21:40

Hihetetlen. Életemben először okosabbnak érzem magam Kovacsnál. Tényleg ennyire nem fogta fel amit mondtam? Azt hiszem bármelyik másolatom bármikor felfogná, hogy ha ő nem valós, mert a jövő sem valós, akkor hagyja magát megsemmisíteni, hogy az eredeti kiteljesedjen. De nem. Helyett elpusztít. Várom, hogy valami történjen. Meghaljak, vagy éppen elkerüljek innen, vissza a Limboba, esetleg a múltba, Megtorló tettei miatt. Semmi ilyen nem történik. Helyette egy nagyon furcsa, örvénylő helyre kerültem. Azt hiszem egy rajzfilmben már láttam ilyet. Körülnézek, megnézem a saját szellemszerű testem, a többiekét is, aztán ismét a kezeimet. Próbálok mozogni, repülni, arrább kerülni, úszni, bárhol is legyünk. Ha tudok, nevetve átrepülök a doktornőn.
- Szerintem sikerült neki. Különben miért lennénk most egy helyen? Persze meglepetések mindig lehetnek.
Válaszolom tárgyilagosan Miller kérdésére. Valóban így is gondolom. Stephanie utolsó mondatán hangosan felkacagok.
- Nektek kell megtalálni. Engem továbbra se érdekel ez az egész.
Próbálok fordulni egyet, és ha tudok mozogni akkor elindulok a fényes pontok felé. Megnézem mik azok, onnan pedig magam az örvénylő fény felé irányítom.
~ Abban a rajzfilmben a teremtés volt a fény végén és véget is ért ott az utazás, visszakerültek a kezdőpontba. Meglátom, hogy itt egyáltalán lehetséges-e ilyesmi.
Remélem azért sikerül mozognom és valahova eljutnom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 02 Szept. 2015, 13:07

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

A kis csapat tagjai lassan hozzászoknak a kialakult helyzethez, és informálják egymást a velük történtekről. Az egyetlen, amit jelenleg tehetnek, hogy alaposabban is megvizsgálják a színes fényeket, amelyek mintha folyamatosan növekednének…

Nehéz megmondani, mennyi idő telik el, mivel itt az idő fogalma egyáltalán nem létezik – valakinek talán csak másodperceknek tűnik, míg másnak óráknak, de végül a fényekből három alak rajzolódik ki. Három hatalmas erejű, jókora alak.

Az élénkvörös fényből a mindenki által (sajnos) jól ismert Mephisto fejlődik ki, bár ebben a formájában még nem mind láthatták őt: ez nem az emberibb alakja, hanem egy vörös, démoni kinézet, amely annál sokkal ijesztőbb. Így magasodik a fiatalok fölé.

Féregjárat túl téren és időn Meph11

Őt követi a narancssárga fényből előtörő tűzmadár, a Főnix, és annak közepén az Alkotó, azaz Walter Joseph Kovacs. Ebben a formájában még csak Jonathan és Andrew láthatta a férfit: a ruházatában vannak hasonló elemek ahhoz az öltözethez, amelyet a jelenben visel, például a csaknem a teljes arcát eltakaró vörös vizor, de amúgy a fekete-vörös viselete teljesen újszerű és ismeretlen. A Főnix tüze fenyegetően lobog körülötte.

Féregjárat túl téren és időn Phoeni10

Végül, de nem utolsó sorban a sápadt zöld fény következik, amelyből nem más lép elő, mint a Holtak Úrnője, Hela. Őt sem ismeri még mindenki a csapatból: a nő szemeiből jeges halál árad, a páncélzata és minden mozdulata ijesztő, mégis valahogy arisztokratikus jellegű. Sötétség lengi őt be, de mégis valahogy kivilágít a környezetéből.

Féregjárat túl téren és időn Hela10

Mindhárom természetfeletti lény kérdőn néz körbe, bár láthatóan Mephisto a legnyugtalanabb. Az Alkotó arcáról (már ami látszik belőle) nehéz bármit is leolvasni, míg Hela csak pár pillanatig nem érti a helyzetet, aztán mintha inkább unott arckifejezést venne fel.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Remek. Gratulálhatunk magunknak. Éreztem, hogy az időfolyam megremeg, de túl későn vettem észre, mi történik. A hármunk varázsereje csaknem végérvényesen összezavarta az idővonalat, amikor a Mephisto által irányított időmágiába próbáltunk beavatkozni a fiatal ügynökökön keresztül. Ez persze első sorban a te hibád, ó, „bölcs és rettegett Sötét Nagyúr”.


Féregjárat túl téren és időn Meph10 – Hallatlan, én-- MINDEZ NEM TÖRTÉNT VOLNA MEG, HA NEM AVATKOZTOK KÖZBE! TÖKÉLETESEN URALTAM AZ IDŐMÁGIÁT!

Ekkor már Hela is kezdi elveszíteni a türelmét.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Mikor fogod már fel végre, te ostoba, hogy az időmágiát SENKI nem tudja uralni! Mit gondolsz, miért nem használja soha senki?


Féregjárat túl téren és időn Cyke10 – Egyet kell értenem. Mindezt te idézted elő, Mephisto, és ezért bűnhődnöd kell. Ismét végezni fogok veled, ahogy egyszer már megtettem. A világomat pusztító Jelenségek ezzel egyszer s mindenkorra megszűnnek.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Nem, Balder fia… vagy Alkotó, ha az úgy jobban tetszik. Már felajánlottam Mephisto egyik áldozatának, hogy ők maguk végezhessenek vele, ezzel végképp semmissé téve a köztük kötött szerződést, hogy visszaálljon a rend a haláluk előtti időpontban. Ha valamennyire is értesz a sötét mágiához, tudhatod, hogy ez a legkézenfekvőbb és legbiztonságosabb megoldás.

Az Alkotó ezen elgondolkodik, majd szerencsére bólint Hela javaslatára.


Féregjárat túl téren és időn Cyke10 – Téged sosem tekintettelek ellenségemnek, Holtak Úrnője. Halál nélkül nincs Feltámadás sem. Kiegészítesz, ezért megfontoltam a tanácsodat, és elfogadtam. Adok egy esélyt az időutazó lelkeknek… de testekre is szükségük lesz.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Valóban. Feltételezem, ezt meg tudjuk adni nekik… már ha mind beleegyeznek a javaslatunkba.

Ezzel Hela és az Alkotó is kíváncsian tekint a lebegő szellemügynökökre.

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 02 Szept. 2015, 13:57

369. nap., Hetvennyolcadik/huszonharmadik bejegyzés:
”Figyelmesen hallgattam, hogy a többiek mit meséltek a többiek. Meglepődtem, amikor Namor-t említették, még a jövőben is értem aggódott? Úgy tűnt, hogy sokkal nagyobb hatással voltam rá, mint hittem volna s mindez igencsak zavarba hozott. S Mr. Kovacs volt a Főnix. Hogyan? Hiszen Ms. Grey kiszedte belőle s nem volt benne többé. Vagy a jövőben valamikor mégiscsak újra találkoznak? Nagyon nem örültem ennek a lehetőségnek. Nem szóltam semmit, inkább figyeltem a gömböket, miből három alak formálódott ki végül, Mephisto-t már láttam így, Mr. Kovacs idősebb volt, de egyből megismertem, még ha más ruházata is volt, mint eredetileg. A harmadik nőt viszont nem, vagyis a látomásban láttam, de sehogyan máshogyan korábban. Az megkönnyebbülés volt, hogy úgy tűnt senki sem minket hibáztat, hanem Mephisto-t, az viszont nagyon, de nagyon nem tetszett, hogy velünk akarják megöletni. Vagyis a többiekkel, hiszen én semmilyen módon nem tudtam harcolni. Kicsit zavaros volt az egész, így mikor ránk néztem, akkor szólaltam meg tétován.
- Én nem tudok harcolni, így a döntést a többiekre bízom – feleltem. – Ha jól értem s visszaáll a rend, akkor, amikor a múltban voltam az olyan lesz, mintha meg sem történt volna?
Sajnáltam volna, már csak amiatt is, hogy akkor lehetséges, hogy soha sem ismerem meg Namor-t, de bizonyos szempontok miatt talán az lett volna a legjobb, ha semmi sem történt volna meg ebből az egészből.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Szept. 2015, 14:28

Miller nem kicsit találta brutálisnak, hogy Lyesmith egymaga majdnem Kovacs teljes csapatát elintézte ráadásul nem is a saját testében. Ramirezzel nagyjából egy véleményen voltak, hogy elért Kábel a múltba, de ezt ellenőrizni továbbra sem tudták. Számára óráknak tűntek mire a három fényjelenségből Hela, Mephisto és Kovacs kialakult és megjelent. Figyelte a három entitást, majd cinikusan mosolyodott el Kovacs szavaira.
- Nem szokásom ilyet mondani, de én megmondtam Kovacs, hogy a teljesen nyilvánvalót nem veszi észre, pont mielőtt megölt. Azt is megmondtam, hogy nem maradnak abba a jelenségek, ah, megöl minket…
Állapította meg roppant cinikusan. Nem volt rá ez egyáltalán jellemző, de meghalt, halott volt valószínűleg az is marad, így teljesen mindegy volt. Vagy csak nemes egyszerűséggel Lyesmith van rá rossz hatással. Megrázta a fejét fáradtan, ahogyan végül is beelegyeztek abba, hogy ők öljék meg Mephisto-t és visszaadják a testeiket is.
- Végtére is pár perce…? Nemrég ezt próbáltuk elmagyarázni Kovacsnak, hogy mi is ugyanezt akarjuk… akkor mi lett a jutalmunk? Megölt minket. Most azt akarják, hogy mi takarítsunk maguk helyett, mert istent játszanak, ön nem Lady Hela, de a másik kettő igen és mi hozzuk helyre az ő mocskukat?
Keresztbefonta a mellkasa előtt a kezeit.
- Megtagadom – mondta. – Nem azért, mert nem akarom egyben tudni a világot és helyrehozni azt. Csak már végtelenül unom, hogy mindenki helyett mi dolgozzunk, mi legyünk a bábok, akiket ugráltatni és kihasználni lehet. Katona vagyok, nem mások játékszere…
Ha csak Hela mondja ezt, akkor elfogadta volna, Kovacs miatt nem tette, hiszen egy elvakult, ostoba, végtelenül buta személynek tartotta, aki még vak is volt. És esze ágában sem voltm ég magasabbra emelni őt azáltal, hogy helyette hozza helyre a dolgokat.


- Na végre! – állapítottam meg, amikor előkerült először Mephisto.
Majd után Kovacs és Hela is végül. Történészként a lángoló madarat megismertem, hogy az a Főnix, tehát akkor tényleg a jövőben újra benne volt ez az erő. Bla, bla és bla arra, amit ezekhárman beszéltek, az egyetlen lényeges pont az volt, hogy végül mégsem tagadja meg tőlem Hela azt, hogy én ölhetem meg Mephisto-t.
- Áhá, szóval ez lenne a nem kerülhet ki győztesen a helyzetből Kovacs – mondtam undorral, ahogyan végignéztem rajta. – Roppant érdekes, hogyha mi jól is kerülünk ki valamilyen helyzetből az lefelé bukást jelent és nem felfelét…
Egyszer roppantul kipróbálnám azt, hogy bukdácsoljak „lefelé”, ahogyan ez. Miller szavaira felvontam a szemöldököm és elvigyorodtam.
- Te mióta vagy cinikus? – kérdeztem. – Úgy tűnik, hogy kezdek rossz hatással lenni rád…
Nem minta bántam volna, roppant jól állt neki. A végén még ő is megtanul játszani az intrikában. Veszélyes egy nap lesz, annyi szent. Feltámadás és miegymás…
- Jah sejtettem, hogy nem maradnak az emberei holtak… - feleltem. – Így lenne ötösöm a lottón…
Hajasbaba ránk hagyta a dolgot, hogy döntsük el, hogy megöljük-e Mephisto-t, vagy sem. Jon azonban megtagadta. Ahogyan elhangzott, hogy mivel megcsóváltam a fejemet és felsóhajtotta.
- Le sem tagadhatod, hogy apád fia vagy – mondtam. – Ez az ő tipikus hozzáállása…
Más kérdés, hogy még egyet is értettem vele, hogy én is untam, hogy egy nagy nullák vagyunk, de ettől még mindig meg akartam ölni Mephisto-t, kitépni a beleit és azzal megfojtani szépen lassan.
- Rám számíthatsz továbbra is úrnőm – feleltem Hela felé. – Örömmel teljesítem a kérést.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Szept. 2015, 19:13

Repülök, szállok a semmiben hosszú tíz perceken keresztül. Nagyon mulatságos, ha már úgyis minden mindegy, legalább ez itt van, csak túl gyorsan meg fogom unni. Mielőtt még ilyesmire sor kerülhetne a három színes fénypont lassan átalakul. A vörös fényből Mephisto eredeti alakja áll fel, a zöldes fényből Hela tűnik elő, a sárgásból pedig Kovacs.
~ Mégis mi a fenét keres Kovacs ilyen nagy hatalmú lények mellett? Ő nem az alvilág vagy bármilyen világ ura, csak egy halandó tüzes madár képében. Kis túlzással. És még mérlegeli is a helyzetet, ez vicces.
A lehetőségeken csak kapkodom a fejem. Úgy látszik sok halál és időmágia meg egy örvénylő fénylő valami után ugyanarra a tervre jutottak, mint mi, csak épp Kábel helyett minket küldenének újra vissza. Azt hiszem értem, hogy miért vannak olyan dolgok ebben a világban, mint például ha szűk csőbe kerül a víz, felfelé folyik. Hülye a vezetőség, szerintem az is aki az egészet megalkotta. Hmm. Érvényes ezen a helyen egyáltalán bármilyen vallás? De ez most lényegtelen. Az alkut Miller visszautasítja, a doktornőnek mindez sok volt, Stephanie pedig elfogadja, én sem húzom az időt sokáig.
- Üzlet. - várom rá azonnal - Benne vagyok. Ezt szerettük volna végig elérni, ez a lehető legjobb alternatíva.
A többi körülménnyel sokat nem is foglalkozok tovább. Várom a folytatást, hogy valami történjen. Hogy a többiek mit tárgyalnak még szellem alakban az rajtam kívül áll.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 02 Szept. 2015, 20:21

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Mephisto magában dühöng, az Alkotó pedig fintorogva válaszol Hela felé.


Féregjárat túl téren és időn Cyke10 – Ezek a halandó lelkek… nem tisztelnek semmit és senkit. Teljességgel kiszámíthatatlanok. Valóban a kezükbe adnád Mephisto sorsát?

Hela ezzel szemben a legkevésbé sem dühös, sőt még mosolyog is.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – De még mennyire. Engem rendkívül mulattatnak, és azt hiszem… kezdem megérteni, mit látott bennük a nagyapád, Odin. Az utolsó percig hűek magukhoz, kiállnak amellett, amiben hisznek, és még a halál jeges szorításában sem hátrálnak… Rövid életűek, de amíg élnek, mindig tudnak meglepetést okozni. Te pedig semmiképp sem veszíthetsz, ha elbuknak, bőven lesz elég erőd és alkalmad végezni Mephistóval.

Az Alkotó nem száll szembe Hela érvelésével, így a Holtak Úrnője most a kis csapatra tekint.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Betartom az ígéretemet, Stephanie kedvesem, egy pillanatig se aggódj. Melissa, Jonathan, javaslom, fontoljátok meg, hogy mégis segítetek a harcban, mert csakis együttes erővel győzhettek. Nemcsak magatokért, hanem a társaitokért is küzdötök. Arra, hogy pontosan milyen formában áll majd vissza az idővonal, sajnos nem tudok válaszolni. Mint mondtam, az időmágiát senki nem tudja uralni, így befolyásolni sem. Andrew, a te hozzáállásod is igazán figyelemre méltó. Te vagy az egyetlen a kis csapatból, akinek nincsenek a felmenői között ősi, nagy hatalmú lények, mégis legalább olyan erő lakozik benned, mint bennük. Még ha ezzel most nem is vagy tisztában. Örömmel jövök majd el érted személyesen, ha eljön az időd.

Ezzel Hela és az Alkotó kitárják a karjaikat, és az egész örvénylő járat megremeg… majd mintha füst szállna fel a lélek alakban lebegő fiatalok előtt. Mindegyikük előtt három-három füstoszlop… amelyekben lassan emberi alakok rajzolódnak ki.


Féregjárat túl téren és időn Cyke10 – A Főnix útja mindig igaz. A Főnix ereje sosem téved. Bár megsértettetek, mivel a Halál Istennője kiáll mellettetek, egyelőre hagyom, hogy tegyetek egy próbát.

Féregjárat túl téren és időn Hel10 – Ó, még a végén elérzékenyülünk, Balder fia! Kérlek, majd én elmagyarázom nekik. Mivel test nélkül nem mennétek semmire, ezért választhattok három-három halandó test közül. Azoknak a lelkeknek a testeit tudtuk most megidézni, akikkel nemrég kapcsolatba kerültetek, és akiket sikerült a ti oldalatokra állítanotok, akik megbíztak bennetek ilyen-olyan okkal. Ez lehetett saját akaratukból, vagy más irányítása alatt is. Mind a négyen csak az előttetek lévő testekből választhattok, és csak addig használhatjátok azt, amíg életben maradtok benne. Ha a test meghal, átszállhattok a másik kettő közül valamelyikbe, majd az utolsóba, de ha mind elfogy… elkárhoztok. Amíg a testet birtokoljátok, azon test minden erejét, tudását és képességét birtokoljátok majd, azonnal, úgy, mintha mindig is használtátok volna őket, nem lesz szükség gyakorlásra. Hogy épp melyik képesség bizonyul majd a leghasznosabbnak, azt sajnos nem tudhatjuk előre… Ha végül mind elbuktok, ránk marad Mephisto, de azzal a ti sorsotok is megpecsételődik. Válasszatok hát!

Ezzel Hela és az Alkotó alakja köddé válik, Mephisto pedig felnevet. Most ő tárja ki a karjait, és vörös füst kezd beborítani mindent a féregjáratban.

Eljött a választás ideje…

Dr. Melissa McKenzie:

Namor: Vízben ugyanúgy tud lélegezni és mozogni, mint a szárazföldön. A fizikai ereje és regeneráló képessége is elképesztő, akár még Hulkkal is felvehetné a versenyt, továbbá pszichés kapcsolatban áll minden tengerlakó élőlénnyel, sőt, magával a tengerek és óceánok egészével. Irányítása is alá tudja vonni a vizeket, akár hatalmas hullámok, akár viharok, de akár még fagyott, hóvá vagy jéggé vált formában is. Az agyi működése szinte soha nem lassul le, és a nyelvi központja is hihetetlen aktivitást mutat, így gyakorlatilag percek alatt meg tud tanulni egy új nyelvet.

Láthatatlan Nő: Képes saját magát és a ruháját láthatatlanná tenni a fény bármely hullámhosszán. Ezenkívül ismeretlen eredetű, láthatatlan erőtereket is tud generálni, melyek segítségével bármit be tud keríteni és össze tud nyomni, illetve a levegőbe tudja emelni önmagát és másokat.

Fáklya: Teste külső felületeit, úgymint a bőrét, a körmeit, a haját és a szemeit, egy átlátszó réteg borítja, amely mikroszkopikus tűzálló lemezekből áll – ezáltal Johnny teljesen ellenáll a tűznek. A sejtjei nukleáris fúzió révén képesek plazmasugarakat generálni, így Johnny bármely testrésze vagy akár az egész teste lángba tud borulni, lehetővé téve neki még a repülést is. Ezenkívül a testén kívüli lángokat is irányítása alá tudja vonni.

Féregjárat túl téren és időn Mylt10

Stephanie Lyesmith:

Tyrone Cash: Az ereje megegyezik a Banner-féle Hulkéval – vagy talán meg is haladja azt. Elképesztő emberfeletti erő és állóképesség birtokosa, az átlagosnál sokkal gyorsabban gyógyul, valamint hatalmasakat is tud ugrani. Emellett a Bannerét meghaladó intelligenciája sem veszik el Hulkká változása során, és a hidegvérét is meg tudja őrizni, ha úgy akarja. Nem kell az átalakulással sem foglalkoznia – Williams folyamatosan Hulk-alakban van, és sosem változik vissza átlagos emberré, mint Banner.

Hadigép (páncéllal együtt): A páncél mozgatását számítógépes vezérlés végzi, a számítógép pedig részben vezényszavakkal, részben pszichés úton irányítható. A páncél energiaellátása akkumulátorokkal és napcellákkal történik. Vészhelyzet esetére létfenntartó berendezések vannak a páncélba építve: másfél órára elegendő levegőkészlet, hő- és nyomáskiegyenlítő, stb. Páncélban Rhodes 70 tonnát tud fölemelni, de végszükség esetén néhány percig akár százat is, anélkül, hogy a páncél tönkremenne. Hadigép a legkülönfélébb fegyverekkel van felszerelve, valamint rendelkezik erőtér-generátorral, energiasugárral, és persze repülni is tud.

Elektra: Elektra kiváló harcművész, aki tökélyre fejlesztette a nindzsa harcmodort, de több egyéb harcformát is mesteri szinten elsajátított. Atlétikai és gimnasztikai edzettsége olimpiai szinten van. Számos fegyvere között megtalálható a sai és a shuriken is.

Féregjárat túl téren és időn Jelen10

Jonathan Miller:

Kolosszus (a Főnix ereje nélkül): Emberi formájában egy hasonló korú, magasságú és testfelépítésű férfi erejével rendelkezik, aki rendszeres kemény testedzést végez. Kolosszusként optimális körülmények között legalább 70 tonnát képes a feje fölé emelni, és persze golyóálló is.

Bishop: Képes magába szívni az energiát, pont úgy az őt körülvevőt, mint azt, ami direkt felé érkezik, és képes ezt az energiát a testéből kilőni, megrázó lökés formájában. Bishop képes ezt az energiát a személyes tartalékában eltárolni, ami után az energia megnöveli a testi erejét és gyógyulási képességét, pont úgy, ahogy bizonyos mértékű sérthetetlenséget nyújt neki.

Dominó: Képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, így például képes elérni, hogy nagyobb szerencséje legyen, vagy épp az ellenfélre tud balszerencsét hozni. Ez bármilyen módon megnyilvánulhat – például hirtelen elromlik az ellenfél fegyvere. A szerencse önmagában azonban semmit nem ér. Ha például egy szobor dől Dominóra, akkor, ha egy helyben áll, ugyanúgy eltalálja őt, mint bárki mást. Ha viszont megpróbál félreugrani, valószínűleg sikerül neki. Emellett nagyszerű lövész szinte bármilyen fegyverrel, magasan képzett atléta, kitűnő úszó és robbanóanyag-szakértő. Remekül bánik a közelharci fegyverekkel, és a küzdősportok terén sem idegen.

Féregjárat túl téren és időn Jyvai110

Andrew Ramirez:

Namor (a Főnix ereje nélkül): Vízben ugyanúgy tud lélegezni és mozogni, mint a szárazföldön. A fizikai ereje és regeneráló képessége is elképesztő, akár még Hulkkal is felvehetné a versenyt, továbbá pszichés kapcsolatban áll minden tengerlakó élőlénnyel, sőt, magával a tengerek és óceánok egészével. Irányítása is alá tudja vonni a vizeket, akár hatalmas hullámok, akár viharok, de akár még fagyott, hóvá vagy jéggé vált formában is. Az agyi működése szinte soha nem lassul le, és a nyelvi központja is hihetetlen aktivitást mutat, így gyakorlatilag percek alatt meg tud tanulni egy új nyelvet. A jövőben szert tett egy nagy erejű három ágú szigonyra is fegyverként.

Nathaniel Essex: Rejtett képességei közé tartozik, hogy hipnotikus úton mozdulatlanná tudja tenni a nála gyengébb akaratú személyeket, de akár még arra is kényszerítheti őket, hogy azt tegyék, amit mond nekik. Semmilyen elektronikus eszköz nem képes érzékelni a jelenlétét, és lekövetni sem lehet őt. Rendkívüli fizikai erővel is bír, bár ez nem emberfeletti. Igazi ereje a tudása, ugyanis képzett tudós, aki több területen is jártas.

Emma Frost: Képes olvasni a gondolatokban, telepatikusan kommunikálni, valamint kivetíteni a gondolatait mások elméjébe. Ki tud vetíteni olyan pszionikus erőtereket, amelyeknek nincs fizikai hatása, de úgy hatnak egy áldozat elméjére, hogy fájdalmat vagy eszméletvesztést okoznak, továbbá képes mentális fájdalmat is okozni. Egy eszméletlen embert telepatikusan akár annyira „le tud nyugtatni”, hogy mindaddig eszméletlen is marad, amíg folytatja a „nyugtatását”. Bizonyos fokig képes irányítani mások gondolatait, de ennek mértéke és hatása mindig más és más, és sosem tarthat túl sokáig. Ha kell, kiléptet bárkit a saját testéből, és az elmék síkján beszélget az illetővel – ilyenkor gyakorlatilag „megfagy az idő” ezen személy körül. Ez a képesség csakis kommunikációra használható, semmilyen fizikai kontaktus vagy telepatikus támadás nem történhet egyik fél részéről sem. A legtöbb képessége nehezebben vagy rövidebb ideig működik más telepaták vagy mentális védelemmel felszerelt emberek ellen – és persze egy erősebb telepata teljesen blokkolni is tudja őt.


Féregjárat túl téren és időn Jyvai210

Féregjárat túl téren és időn 00120

Végső összecsapás!

Ellenfél: Mephisto

Sérültek: Nincsenek

Szabályok: Mind a négy karakter csak az előtte lévő testekből választhat, és csak addig használhatják azokat, amíg életben maradnak bennük. Ha a test meghal, átszállhattok a másik kettő közül valamelyikbe, majd az utolsóba, de ha mind elfogy, a karakter elkárhozik. Az aktuális testet addig nem hagyhatjátok el, amíg az életben van. Amíg a testet birtokoljátok, azon test minden erejét, tudását és képességét birtokoljátok, azonnal, úgy, mintha mindig is használtátok volna őket, nem lesz szükség gyakorlásra. A csata során úgy alakul majd át a környezet, hogy ismét érvényessé válnak a fizika szabályai, Mephisto pedig le van gyengülve, így nem tud teljes varázserejével küzdeni.

Mephisto életereje: 100

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 02 Szept. 2015, 21:17

369. nap., Hetvenkilencedik/huszonnegyedik bejegyzés:
”Igazából csak kapkodtam a fejemet amiatt, hogy mi is történt a többiek között. A többiek alatt itt most mindenkit értettem. Kezdtem kétségbeesni, s ha képes lettem volna arra, hogy ebben a helyzetben sírjak bizonyára ez történt volna. Nem tudtam harcolni, nem voltam arra alkalmas, amit kértek tőlem. Abból sem értettem semmit, mikor Lady Hela olyasmit mondott, hogy az én felmenőim között is ősi hatalmúak vannak. Mire értette, hát mégis igaz lett volna a név azonosság, hogy nem véletlen, s az is, mit Namor mondott mielőtt a Főnixnek támadt? Nem volt időm sem lehetőségem megkérdezni, de talán nem is tettem volna akkor, csak azt szerettem volna, hogy vége legyen az egésznek s hagy mehessek haza a bátyámhoz s Lockjaw-hoz. többé soha, soha többé nem fogok terepre menni, a labor bőven, de bőven elég lesz nekem, ha életben maradok…
- Mi? – néztem döbbenten Lady Hela-ra. – De… de…
Elakadt a hangom, továbbra sem voltam képes arra, hogy harcoljak, még… még ha ide is tettek nekünk ilyen testeket, melyben ott volt Namor is. Ha azt sem tudom, hogy miként kell ököllel arcon ütni valakit, akkor is mit kezdjek egy ilyen testtel? Kétségbeesetten néztem a többiekre, de nem hittem, hogy ők segíteni tudnak. Ráadásul Mr. Kovacs s Lady Hela már el is tűntek.
- Továbbra sem tudok harcolni, semennyire… - dadogtam.
A hajammal megtudtam magam védeni, de itt nem volt meg a hajam s egyik testben sem lett volna. Mivel dr. Storm inkább védeni tudta a többieket, így azt hiszem… igen az ő teste lesz a legjobb, mivel talán a többieknek segíteni is tudok. S az sem segített sokat, hogy elvileg, ha megszálljuk a testet tudunk harcolni majd. De…de… én akkor is képtelen lettem volna ártani. Így igen… tényleg dr. Storm volt a legjobb választás.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Szept. 2015, 21:40

Jon inkább meg sem szólalt, mert az biztos, hogy melegebb éghajlatra küldte volna a végtelenül beképzelt és ostoba Kovacsot. Ami viszont Hela-t illette, sokkalta pozitívabb volt, mint amit eddig hallott róla. Úgy tűnt, hogy legalább a nő valamelyest az ő érdeküket is nézi. Kék szemei végtelenül ridegek voltak, ahogyan Kovacs-ra nézett.
- Tisztelet? Aki megérdemli azt tisztelem, ahogyan Hela-t is – pillantott. – De egy olyasvalakit nem, aki képes a saját családját, rokonait, a húgát megöletni, aki mindvégig őt próbálta menteni. Bárkit megöletni, elpusztítani, aki ellent mer mondani… Egy ilyen valami, ami maga… nem érdemel tiszteletet, csak megvetést! Aki elvárja azt, hogy tiszteljék az sem érdemli meg. Akinek kiabálnia kell, hogy ő az uralkodó, az nem uralkodó!
Dühös volt Danielle halála miatt és részben magát okolta amiatt, hogy a nő meghalt, ahogyan Jennifer és Ostreman is. Bűntudata volt, mert részben rosszul döntött, persze nincs háború veszteség nélkül és ezt el kellett fogadnia, de ettől még nehéz volt. hirtelen nem ugrott be neki, hogy hol ovlasta azt az idézetet, amit mondott, de nem számított.
- Csak is ön miatt úrnőm – mondta Hela-nak. – Mert ön legalább emberszámba vesz minket…
Egyezett bele, hogy segít. Ahogyan végül is eltűntek azok ketten Mephisto máris támadásra készült, a doktornő választott elsőként. Jon annak a fényében választ majd, hogy a többiek mit. Alapvetően Domino-t választja, amit ironikusnak talált, hogy pont azt a nőt, akit örömmel le is fektetett volna. Ellenben, ha Lyesmith és Ramirez nem olyat választ, aki a közelben feltudná tartani Mephisto-t, akkor Kolosszus lesz a választása.


Okés, Rami is benne van, legalább nem egyedül kell majd szembeszállnom Mephisto-val, bár megoldanám könnyedén akkor is. Úgyis mindig magamra számíthatok leginkább, tehát nem lett volna bajom vele. Azonban, amit Kovacs kezdett el mondnai, az úgy tűnt, hogy nem csak nálam csapta ki a biztosítékot, hanem a mindig nyugodt Miller is kezdte elveszteni a türelmét. Roppant érdekes. Ezek szerint a jövőben meghalt a szemük láttára Danielle, Jon pedig mindig is kedvelte az unokahúgunkat. De én ettől függetlenül is örömmel elmondtam a véleményemet.
- Te mersz tiszteletről beszélni, te mocskos rohadt alávaló féreg, még a férgeket sajnálom, hogy hozzád hasonlítom őket! – vicsorogtam. – Te, aki simán feláldozod a társaidat azért, hogy minél több hatalmat kapj. Jobban megvetlek és lenézlek, mint valaha. Egy nulla vagy, nem több, egy megalomán, hataloméhes senki.
Igen, az már korábban is kiderült, hogy semmi sem szent neki és bárkit feláldoz, de Jon szavai megerősítették ezt. Hela játékszabályaira bólintottam, talán nem lesz belőle az, ami most. Mert meg fogjuk akadályozni, öröm lesz, ha visszatérünk az időnkbe. Azonban ekkor ismét megszólalt… Kovacsra pillantottam olyan megvető és lenéző nézéssel, amennyire csak lehetséges.
- Sértette a világot a jó k*rva anyád, amikor megszült... Oh, várjunk csak, tényleg szajha volt... – mondtam gúnyosan.
Ha le tudtam volna köpni, akkor megtettem volna, hogy jelezzem, hogy mennyire tartom bárkinek is őt. semennyinek. Továbbra is, ha Hela nem áll mellette, akkor egy nagy nulla lett volna, nem pedig az, aki. És pukk, még időben, volt egy érzésem, hogy kezdtük az idióta barmot már igencsak felhúzni. Három test… mondja valaki, hogy nem vagyok hiú, de az vagyok. Elektra pedig amúgy is igencsak közel áll hozzám, hasonló adottságok és hasonlók. Így mikor a sátán neki is állt annak, hogy ügyködjön, akkor választottam Elektra testét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Szept. 2015, 23:04

Egész mulatságos a műsor, amit az Alkotó, Hela, Miller és Stephanie előadnak. A doktornő csak hozzáadja a sajátos civil, ártatlan szemléletmódját. Ebből lehetne csinálni egy filmet is, csak kár lenne, hogy az animációkra rámenne az egész költségvetés, aztán nem lenne pénz a lehető legjobb színészekre. Meg Kovacs terrorista mivolta miatt az egészet kaszálná a stúdió. Nagyon szidja mindenki Kovacsot, de nem hiszem, hogy foglalkozna vele, vagy hogy egyáltalán érdekelné, hogy beszélünk. Zarda is fent hordta az orrát, mégis szétégették ketten. Hela szavaira hangosan nevetek fel, amikor azt mondja még nem tudom de van bennem valamilyen erő.
- Ez kicsit klisés. Legalább valaki kedves velem.
Végül lefektetik a szabályokat, Mephistot kell legyőznünk, három test közül választhatunk és mindhármat felhasználhatjuk. Ha nem sikerül és mindhárom test meghal, akkor elbukunk, de Mephistoval akkor is megbirkózik Hela és Kovacs. Tetszik a koncepció. Az egész olyan, mint egy videojáték! Szó szerint! Három füstoszlop emelkedik fel és meglátom a lehetőségeimet. Elkezdem magam a Mortal Kombat zenéjét dúdolni.
~ Frost... a mentális erők az első körben nem érnek sokat, később jól jöhet, ráadásul nem tudom milyen érzés egy női test, különösen ha éppen menstruál, nem kockáztatom meg. Essex, rendkívül erő, hipnózis, hatalmas tudás, remek, de nem az első körben, a tudása később kell majd, nem az első hullámcsapásnál. Namor, na rá fogadtam alapból is.
- Namor.
Mondom ki a választásom és várom, hogy mi fog történni. Namor elvileg erős és jól regenerál, az elején jó lesz kipróbálni mit bír.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 03 Szept. 2015, 11:51

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Elektra), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Namor).

Mind a négy fiatal kiválasztja a testet, mire a többi test eltűnik, ők pedig máris ott találják magukat a választott személyekben. Ahogy Hela mondta, valóban nem érződik idegennek, minden képességükkel és tudásukkal tökéletesen tisztában vannak, és gondolkodás nélkül tudják is azokat használni.

Eközben a vörös füst lassan szertefoszlik… és a négy időutazó már nem az örvénylő járatban, hanem egy sokkal ismerősebb helyszínen találja magát, ahol végre újra a megszokott módon működnek a fizika törvényei is. Sajnos ez a helyszín sem sokkal kellemesebb az előzőnél, még ha nem is annyira idegen: Mephisto kétségtelenül a Limbó másolatát hozta létre. Alapjában véve ez megint olyan városi környezet, mint amikor az Astoria Plazánál kerültek ide, de az utcák és a házak alaktalan, torz, szürreális formában nőnek ki a földből. A szilárd tárgyak inkább hasonlítanak sok esetben formátlan masszára, néhány épület a semmiben lebeg, mindenen nem evilági kelések lüktetnek… de ezt a pár „apróságot” leszámítva tényleg úgy működnek a fizika törvényei, ahogy azoknak kell. Ezt harc közben mindenképp érdemes tudni.

Féregjárat túl téren és időn 0010

Mephisto ördögi kacaja hallatszódik mindenhonnan, mintha egyszerre lenne mindenfelé – csak egyszerűen a hallásra támaszkodva lehetetlen megállapítani, pontosan hol van.

Eközben több jókora, ember méretű kelés lüktetni kezd a fiatalok körül…


Féregjárat túl téren és időn 00120

Sérültek: Nincsenek

Aktív mágiák: Mephisto megidézte a Limbót, amelyben ugyanúgy lehet sérülni, mint a való életben

Mephisto életereje: 100

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 03 Szept. 2015, 13:06

369. nap., Nyolcvanadik/huszonötödik bejegyzés:
”Ms. Lysmithről hallottam, hogy tényleg nem tisztel semmit, így nem is volt oly meglepő, hogy úgy tett, ahogyan. Mr. Miller nézetét megértettem, de mégsem kellett volna ennek hangot adni, én még gondolatok mellett sem mertem Mephisto-val ellenkezni, csak akkor, mikor Ms. Grey-t akarta megöletni, mit nem nézhettem tétlenül, s szerencsére még azt sem kellett megtennem, hogy hozzáérek Ms. Kovacs-hoz. Csupán megmenteni szerettem volna mindenkit, vagy a legkisebb kárt okozni. Figyeltem, miként mindenki kiválasztotta a testet, mit elfoglalni kívánt. Mikor bekerültem a doktornő testébe éreztem s tudtam rögtön, hogy miként kell a képességeit használni. Nagyon furcsa érzés volt, mit azóta sem tudtam hova tenni. A vörös füst miatt aggódtam, de végül az is szertefoszlott, ismét ott voltunk, honnan ez az egész rémálom elindult a Limbo-ban. De úgy tűnt, hogy itt legalább némileg működtek a képességek. Nem a mieink, hanem a testek s a fizika törvényei is, tehát majdnem minden olyan, mint otthon. Körbenéztem, de Mephisto-t nem láttam, ellenben furcsa valamik jelentek meg mellettünk. Azonnal próbáltam odébb jutni tőlük s a biztonság kedvéért azonnal energiamezőt igyekeztem a kelések köré létrehozni, hogyha felrobbannak ne minket találjanak el.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 03 Szept. 2015, 14:03

Választ már nem kapott, ellenben belekerült a testbe, amit annak ellenére, hogy szinte úgy érzett, mintha a sajátja lenne roppant zavarba ejtőnek érzett továbbra is. A táj szinte azonnal változni kellett és hamarosan ismét a Limbo-ban találták magukat, immáron mindenki abban a testben, amit választott. Mephisto-nak az elején sehol sem volt nyoma, csak a kacagásának, ami bárhonnan jöhetett. Domino-nál látott korábban fegyvereket, így megnézte, hogy van-e nála abból valami, de amint megjelentek a hatalmas kelések nyilvánvaló lett, hogy nem maradhatnak itt sokáig, mert nem kellett volna, hogy ezek rájuk robbanjanak.
- Keresnünk kell egy magasabb, biztonságos pontot, hogy megtaláljuk hol van – mondta.
Ezzel próbált távolabb jutni a kelésektől és keresni valamilyen olyan helyet, ahol könnyedén fellehet mászni valamelyik épületre, hogy belássák az egész helyet. Amíg ilyen hely felé halad próbál fedezékről fedezékre, készülve arra, hogy Mephisto bármikor meglepheti őket, egy esetleges támadással, vagy hasonlóval, akkor ki tudjon ez elől térni és védeni magát.


Persze ez a legkönnyebb, szótlanul eltűnni, szánalmas. De legalább immáron abban a testben voltunk, ahol kellett, vagyis amit választottunk, mert ami kellett volna az a sajátunk lett volna. Amint a köd eltűnt a vörös, máris egy ismerős helyen voltunk, azaz Mephisto otthonában, a Limbi-ban. Tehát ki akarta élvezni a hazai pálya előnyét, roppant sajnálatos módon nem fog sikerülni, mert hiába akart itt elbújni, nem fog összejönni. Fúj, fintorogva néztem a kelésekre, majd akrobatikus mozdulatokkal, anélkül, hogy bármelyikhez hozzáértem volna úgy próbáltam távolabb jutni ezektől. Miller szavaira csak biccentettem és tudomásul vettem, hogy mit is óhajt tenni, így jómagam is próbáltam valami olyan helyet keresni, ahonnan a parancsot végre lehetett hajtani. Közben a tekintetemmel kerestem Mephisto-t, hol lehet, hátha beolvadva van a falakba, földbe, vagy bármibe. Arra ügyeltem, hogyha támadni készülne, vagy meglepni, akkor igyekezzek felkészült lenni és kitérhessek a támadása elől. Ha pedig én veszem észre előbb, akkor először shurikenekkel próbálom támadni és amíg ezek ellen védekezik közel jutni hozzá, hogy utána a saival támadhassak, persze ha szükséges ekkor is védekezek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Csüt. 03 Szept. 2015, 19:00

A világ formálódik és a már látott Limbo alakul ki belőle. Sejthettem volna. Végignézek a saját testemen, magam elé tartom a kezeim, végigjáratom az ujjaim majd egyszerre ökölbe szorító mindkét kezem.
~ Tényleg nem idegen érzés, olyan mintha már ismerném a testet és a képességeit is. Csak így éppen nincs HUD, nem baj, így nagyobb kihívás.
Körülnézek, ahogy látom a többiek is megvannak. Kicsit fura, hogy rajtam kívül három nő van itt és én magam is hal vagyok, de most ez nem számít. Körülnézek még egyszer és látom, hogy kelések lüktetnek mindenfelé, és Mephisto sehol sincs. A terv hamar meg is születik. Próbálok az erőmből minél magasabbra ugrani, lehetőleg az egyik épület tetejére, kellően messze a kelésektől, hogyha felrobbannak akkor ne veszélyeztessenek. Ha sikerül felugranom, ellenben másnak gondja akad, akkor próbálok a társaimon segíteni. Az első lépés, hogy távolabb kerüljek a veszélyt jelentő furcsa dolgoktól, ha nem tudok elég nagyot ugrani, akkor ugrok aztán mászok, nem hagyom magam. Amint biztonságban vagyok megpróbálom megállapítani, hogy van-e víz a közelben amit irányíthatnék, akár az épületekben. Bár valószínű hogy Mephisto olyan világot hozott lére ahol nincs szabad víz és a vízcsövek sem léteznek. Ha mégis az még az előnyöm lehet. Harmadik lépés, hogy körbefordulok, figyelek fel-le magam alá és mögé. Mephistot próbálom látással és egyéb érzékekkel megtalálni. Figyelek rá, hogy ne dőljek be a Kocka című film rejtélyének, ezért rögtön oda is nézek, ahonnan indultunk és ahonnan a kelések miatt a teljes csapat menekült. Nehogy pont ott várjon ránk, ahonnan elmentünk. Ha még sincs ott akkor a szigonyomat megforgatom és felkészülök rá, hogy a kelésből démoni lények törnek elő, amikkel meg kell küzdeni, vagy éppen Mephisto darabjai vannak azokban, amikből össze fog állni. A lényeg, hogy biztonságos helyre kerüljek, alaposan felmérjem a környezetet és vigyázzak a többiekre is. Egyelőre ez tűnik a legjobb taktikának.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 04 Szept. 2015, 12:42

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Elektra), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Namor).

Jonathan és Stephanie magasabb pontról néznek körbe – például az egyik lebegő épület épp megfelel erre a célra. Egyes épületek oldalán lépcsők vannak, azokon felmehetnek a tetőre, és aztán egyikről a másikra ugrálva választhatnak optimális helyet. Mindketten könnyű, mozgékony, akrobatikus testekben vannak, így ez nem jelenthet gondot. Mephistónak egyelőre sehol semmi nyoma, az épületekről pedig ugyanolyan látvány tárul a távolban a fiatalok elé, mint lent.

Andrew szintén körülnéz, de ő pár könnyed ugrással is elképesztő magasságokba tud jutni, hamarabb, mint két társa. Mephistót azonban ő sem látja sehol, és amerre néz, a táj is mindenfelé ugyanolyan, mint itt. Sajnos még víz sincs a közelben.

Eközben Melissa erőtérbe vonja a körülöttük lévő, lüktető keléseket – és ezt nagyon jól teszi. A kelések közül négy hangos robbanással durran szét, de az erőtér megvédi Melissát. Láthatóan valamiféle savas anyag fröccsent ki belőlük, amely ha valamelyiküket eltalálta volna, az igen kellemetlen lett volna.

A savas folyadék szerencsére hamar szétpárolog… és egy-egy emberi alak mászik elő a szétrobbant kelésekből. Az elsőből Melissa eltűnt férje, Lyron McKenzie mászik elő, és Melissához kezd könyörögni segítségért. A hangja, a kinézete, a mozgása… Minden pontosan olyan, ahogy Melissa emlékszik rá.

A másodikból Clint Barton, azaz Sólyomszem jön elő, és ő ugyanígy Stephanie irányába tekint. A nő még a magasból is észreveheti a férfit, aki szintén teljesen olyan, mint a valódi Sólyomszem – akár még lehet, hogy az is.

A harmadikból Catherina Tyler, azaz Jonathan édesanyja mászik ki, és Jonathan felé pillant kétségbeesett arccal. Jonathan jól láthatja őt még fentről is, és elképesztő, mennyire hasonlít az igazi Catherinára ez az alak. Elképzelhető, hogy valóban az édesanyját látja.

A negyedikből Clair Fisher, Andrew halottnak hitt édesanyja jön ki, pontosan olyan kinézettel és hanggal, ahogy Andrew emlékeiben él. A hasonlóság döbbenetes és ijesztő. Ahogy a többiek, ő is kérve-könyörögve néz Andrew felé, aki a magasból is észreveheti őt.

És ebben a pillanatban jelenik meg végre Mephisto is… A levegőben, épp a kelésekből kikelt személyek fölött rajzolódik ki vörös füstből az alakja. Ezúttal akkora, mint egy átlagos ember, de a hangja, ahogy gonoszan nevetve alakot ölt, semmiképp sem nevezhető emberinek. Mintha tűzgömbök kezdenének növekedni körülötte…


Féregjárat túl téren és időn 00120

Sérültek: Nincsenek

Aktív mágiák:
– Mephisto megidézte a Limbót, amelyben ugyanúgy lehet sérülni, mint a való életben
– A karakterekhez közel álló személyek vagy azok másolatai jelentek meg, egyelőre nem tisztázott, melyik
– Tűzmágia, egyelőre csak Mephisto körül

Mephisto életereje: 100

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 04 Szept. 2015, 13:06

369. nap., Nyolcvanegyedik/huszonhatodik bejegyzés:
”Amíg a keléseket energiamezőbe fogtam a többiek el is mentek innen távolabb. Úgy tűnt, hogy szerencsém volt, hogy azt tettem, amit, mert ha nem így teszek, akkor ezek rám robbannak s lehet, hogy egyből megölték volna a doktornő testét. Azonban, mi a folytatásban jött, az minden rémálmomnál rosszabb. A kelésekből emberek másztak elő, két ismeretlen nő, Mr. Barton, s te… jó néhány másodpercre leblokkoltam, mindene pont olyan volt, mint te. A kinézete, a hangja, a mozdulatai. Éreztem, hogy könnyek szöknek a szemembe s roppant fájdalmas volt.
- Nem… ez nem te vagy – feleltem sírva.
Próbáltam hátrálni, nem lehetettél te. Nem akartam elhinni, hogy te vagy az, ha elhiszem, akkor beletörődök abba, amit mindenki mondott, hogy halott vagy. Így is már halottnak nyilvánítottak a hosszú idő után, de én még mindig hittem, hogy élsz. Tudom, hogy élsz valahol, így ez nem lehetsz te. Nem lehettél te…
- Te még élsz valahol, valahol még élsz… - mondogattam.
Az külön fájt, hogy akkor miért nem jöttél vissza hozzám, talán nem vagy olyan állapotban, hogy megtehesd, vagy bármi. Hinni akartam, hogy élsz, így ettől a képmástól próbáltam távolabb jutni, ahogyan a megjelenő Mephisto-tól is futottam el a többiek irányába. Ha szükséges volt, akkor pedig védőpajzzsal próbáltam magamat, vagy pedig őket védeni ettől az egész őrülettől.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 04 Szept. 2015, 13:53

Sikerült eljutni a kelésektől és feljebb mászni egy épületen, azonban sehol sem látta Mephisto-t. Azonban láthatóan volt kellemetlenebb gondjuk is annál, hogy nincs meg a sátán, révén alakok emelkedtek ki a felrobbant kelésekből. Kettőt ismert meg belőlük, az egyiket elég régóta ismerte, Barton-t, a másik pedig Catherina Miller volt, a vérszerinti anyja, aki a szülés közben halt meg.
- Jöjjön el onnan! – kiáltott Melissa-ra.
Hallotta a kérlelést és a könyörgést, azonban katonaként, hogy akadémiát végzett pontosan felismerte a pszichológiai hadviselést. Ez is az volt. Nagyon remélte, hogy a vérszerinti anyjának a lelke annak idején nem Mephisto-hoz került, hanem Valhalla-ba, de erre nem tudott bizonyítékot. Mindegy, bármennyire is nehéz volt, hinni kellett, hogy ezek nincsenek itt és Mephisto tényleg csak azért találta ki őket, hogy hátráltassa őket, ami a doktornőnél sikerült is. Lyesmith-ben és Ramirez-ben nem kételkedett, hogy megölnék a saját személyüket, mert mind a kettő örült volt a maga módján. Egyelőre próbált nem oda figyelni a saját célpontjára, mindez abból a szempontból könnyű volt, hogy Mephisto is megjelent, körülötte tűzlabda szerűségek. Ha volt saját magánál fegyver, akkor azzal vette célba a sátánt, ha nem, akkor valamilyen követ, vagy tereptárgyat ragadott meg, majd azzal lőtt, vagy azt dobta a Sátán felé. közben koncentrálni kezdett arra, hogy a becsapódás kellően szerencsés legyen és a növekvő gömböket rárobbantsa Mephisto-ra. Ha szükséges, mert vagy az „anyja” vagy a sátán támadna, akkor próbál kitérni.


De aranyos, hogy még mindig rejtőzködik és hiába jöttem fel, nem láttam sehol. Mikor lent hallottam a pukkanást, akkor lenéztem, úgy tűnt, hogy a védőmező remek megoldás volt és nem sérült meg senki azoktól az izéktől. Felvontam a szemöldökömet. Ez csak rossz vicc volt?
- Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezzel visszatarthatsz? – kérdeztem hangosan.
Lenéztem Cintre, még ha tényleg ő is az lenne, nem voltam olyan ostoba, hogy elhiggyem, hogy nem agy mosta, kényszeríti őt Mephisto valamire, aminek az lenne a vége, hogy megöljön. Így bármennyire is örültem volna annak, hogyha tényleg itt van kénytelen voltam ellenséges entitásnak felfogni.
- Bocs szivi, de nem szokásod a könyörgés – mondtam. – Így kizárt, hogy te lennél, ha meg mégis, tudod miért teszem, amit…
És végre feltűnt a várva várt díszvendég is, Mephisto. Mivel úgy tűnt, hogy Miller Mephisto-val kezd foglalkozni, a doktornő pedig egy horrorfilmhez méltó módon rohangál fejet vesztve, így azt hiszem, hogy Ramirezre és rám marad a munka első része.
- Ramirez, segítesz azt a négyest eltakarítani? – kérdeztem.
Ha segít, ha nem, akkor is a négyes felé veszem az irányt, ha sikerül leérnem a magaslatról, akkor mindkét kezemmel shurikeneket hajítok a négyes irányába, a nyakukat, fejüket célozva, hogy a lehető leghamarabb már a távolból súlyos sérüléseket okozzak nekik. Ellentámadásra számítok, ahogyan Mephisto-tól is, így ezeket majd igyekszem kikerülni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Szomb. 05 Szept. 2015, 22:27

Namor teste kellően erős, néhány nagy ugrás és máris a tetőn vagyok. A többiek is hasonlóan tesznek, logikus lépés tőlük, megpróbálnak magasra jutni, távol a kelésektől. Melissa valamilyen védőpajzzsal próbálkozik és a kelések felrobbanását sikeresen blokkolja is, a savas váladék nem tesz kárt semmiben. Oldalra biccentem a fejem és betegen elmosolyodom. Nem tévedtem, valóban valamik jönnek elő a kelésekből, de nem Mephisto darabjai vagy démonok, hanem személyek. Amikor meglátom anyámat a másik oldalra döntöm a fejem és elmosolyodom.
~ Nem fogok arról gondolkozni, hogy igazi feltámasztott személyek-e, vagy csak illúziók, vagy hogy megmenthetem-e. Sőt! Kifejezetten örülök ha a valódi, élő anyám az.
Kitárom a karjaimat és lenézek Clairre.
- NÉZD ANYA MILYEN JÓ JÁTÉKOT SZEREZTEM!
Megragadom a három ágú szigonyt, szorítok egyet rajta, ellenőrzöm az egyensúlyát, aztán felemelem és nagy erővel elhajítom. Megpróbálom célba venni anyám fejét, úgy hogy a villa a száján át hatoljon be a fejébe. Ha kicsit alá megy a torok sem rossz célpont. Amennyiben a fej túl kockázatos célpont lenne, remélem érzem ha az, akkor a testét célzom hogy átnyársaljam. Akárhogy is, ha sikerül megölnöm, és nem tűnik el, akkor kihúzom belőle a szigonyt, magam mellé teszem és megragadom a fejét. Namor erejével próbálom úgy letépni a fejét, hogy a gerincével együtt szakadjon ki a testéből, aztán magam elé fogom és kerregő hangot adok ki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 06 Szept. 2015, 11:35

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Elektra), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Namor).

Melissa nehezen viseli férje látványát, de amikor kedves-szomorú hangon megszólítja az alakot, Mephisto és a tűzgömbjei a magasban megremegnek, és mintha egy pillanatra kisebbek lennének… majd amikor Melissa távolodni kezd a férfitól, újra helyreáll minden, és a tűzgömbök ismét nőni kezdenek.

Jonathan testéhez járt némi lőfegyver is, egy nagyobb, puskaszerű, és két kisebb pisztoly, azokkal célba veheti Mephistót és a gömböket. El is találja őket, tökéletesen, szerencsésen… de azok robbanás helyett a lövésektől még nagyobbra nőnek, már-már akkorák lesznek ennek hatására, mint egy ember, Mephisto maga pedig a kétszeresére nő nevetve.

Eközben Stephanie támadásba veszi a kelésekből megjelent személyeket, és könnyedén eltalálja elsőként Sólyomszem fejét. A férfi azonnal kileheli a lelkét, és csak vörös füst marad utána… amely Mephistóba és a tűzgömbökbe száll. Ezzel Mephisto már háromszor akkora lett, mint egy átlagember, a tűzgömbök pedig egyetlen óriási gömbbé kezdenek összeállni a feje fölött.

Andrew is támadást intéz a nem várt „vendégek” ellen, és a szigonyát hibátlan pontossággal állítja bele a Clair Fishernek tűnő alak fejébe. Ezután még brutálisabb módon szakítja le a fejét is, mire ez az alak is vörös füstté válva táplálja Mephistót és a gömböt.


Féregjárat túl téren és időn Meph10 – IGEN!

Ezzel a mágikus erejű gömb elérte végső formáját, és hatalmas meteorként csapódik a földbe…

Melissa erőtere épphogy megvédi őt, de már magán kívül másra nem marad ereje, és Jonathan is ki tudja védeni a lángokat, mert elég magasan van, és a szerencse is pártolja, de Stephanie és Andrew testei azonnal odavesznek. Egyértelmű, hogy nem átlagos lángokról van szó, mintha csak a gömbből kicsapódó energia elsősorban őket kettejüket vette volna célba… egy pillanatra a pusztítás közepén Stephanie és Andrew még láthatta is Sólyomszem és Clair arcát bosszúálló démonokként. Ennek az erőnek most még Namor teste sem tudott ellenállni, ami szintén azt bizonyítja, hogy ez nem egyszerű tűz volt.

Amikor elül a pusztítás, Melissa és Jonathan láthatják, hogy Lyron és Catherina még mindig ott vannak a keléseknél, amelyekből előmásztak, sértetlenül, Mephisto pedig felettük (ezúttal ismét emberi méretben) újabb kis tűzgömböket kezd megidézni…

Stephanie és Andrew eközben ismét áttetsző lélekformában választhatnak újabb testet maguknak.

Stephanie Lyesmith:

Tyrone Cash: Az ereje megegyezik a Banner-féle Hulkéval – vagy talán meg is haladja azt. Elképesztő emberfeletti erő és állóképesség birtokosa, az átlagosnál sokkal gyorsabban gyógyul, valamint hatalmasakat is tud ugrani. Emellett a Bannerét meghaladó intelligenciája sem veszik el Hulkká változása során, és a hidegvérét is meg tudja őrizni, ha úgy akarja. Nem kell az átalakulással sem foglalkoznia – Williams folyamatosan Hulk-alakban van, és sosem változik vissza átlagos emberré, mint Banner.

Hadigép (páncéllal együtt): A páncél mozgatását számítógépes vezérlés végzi, a számítógép pedig részben vezényszavakkal, részben pszichés úton irányítható. A páncél energiaellátása akkumulátorokkal és napcellákkal történik. Vészhelyzet esetére létfenntartó berendezések vannak a páncélba építve: másfél órára elegendő levegőkészlet, hő- és nyomáskiegyenlítő, stb. Páncélban Rhodes 70 tonnát tud fölemelni, de végszükség esetén néhány percig akár százat is, anélkül, hogy a páncél tönkremenne. Hadigép a legkülönfélébb fegyverekkel van felszerelve, valamint rendelkezik erőtér-generátorral, energiasugárral, és persze repülni is tud.

Féregjárat túl téren és időn Jelen12

Andrew Ramirez:

Nathaniel Essex: Rejtett képességei közé tartozik, hogy hipnotikus úton mozdulatlanná tudja tenni a nála gyengébb akaratú személyeket, de akár még arra is kényszerítheti őket, hogy azt tegyék, amit mond nekik. Semmilyen elektronikus eszköz nem képes érzékelni a jelenlétét, és lekövetni sem lehet őt. Rendkívüli fizikai erővel is bír, bár ez nem emberfeletti. Igazi ereje a tudása, ugyanis képzett tudós, aki több területen is jártas.

Emma Frost: Képes olvasni a gondolatokban, telepatikusan kommunikálni, valamint kivetíteni a gondolatait mások elméjébe. Ki tud vetíteni olyan pszionikus erőtereket, amelyeknek nincs fizikai hatása, de úgy hatnak egy áldozat elméjére, hogy fájdalmat vagy eszméletvesztést okoznak, továbbá képes mentális fájdalmat is okozni. Egy eszméletlen embert telepatikusan akár annyira „le tud nyugtatni”, hogy mindaddig eszméletlen is marad, amíg folytatja a „nyugtatását”. Bizonyos fokig képes irányítani mások gondolatait, de ennek mértéke és hatása mindig más és más, és sosem tarthat túl sokáig. Ha kell, kiléptet bárkit a saját testéből, és az elmék síkján beszélget az illetővel – ilyenkor gyakorlatilag „megfagy az idő” ezen személy körül. Ez a képesség csakis kommunikációra használható, semmilyen fizikai kontaktus vagy telepatikus támadás nem történhet egyik fél részéről sem. A legtöbb képessége nehezebben vagy rövidebb ideig működik más telepaták vagy mentális védelemmel felszerelt emberek ellen – és persze egy erősebb telepata teljesen blokkolni is tudja őt.

Féregjárat túl téren és időn Jyvai10


Féregjárat túl téren és időn 00120

Sérültek: Stephanie és Andrew veszítettek egy-egy testet

Aktív mágiák:
– Mephisto megidézte a Limbót, amelyben ugyanúgy lehet sérülni, mint a való életben
– A karakterekhez közel álló személyek vagy azok másolatai jelentek meg, egyelőre nem tisztázott, melyik
– Pusztító tűzmágia, amely azonnal végzett két testtel, majd Mephisto újrakezdte az elejétől

Mephisto életereje: 100

_________________
Féregjárat túl téren és időn 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3681
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 06 Szept. 2015, 12:02

369. nap., Nyolcvankettedik/huszonhetedik bejegyzés:
”Az egész helyzet roppant nehéz volt, révén láttam, hogy mi történt. Mikor megszólítottam őt, nem tudom azt írni, hogy téged mintha a gömbök, miket megidézett egyre kisebbek lettek volna s megremegett volna Mephisto is. végül mégis elfutottam, kissé távolabb, mire Mr. Miller parancsára a másik két társunk megtámadta a két személyt. Esélyük sem volt arra, hogy túléljék s a tűzgömbök is nagyobbak lettek, majd újakat idézett meg Mephisto. Az lett volna az egyetlen jó megoldás, mit én tettem, pont az, ki harcolni sem volt képes? Féltem, nagyon s fájdalmas volt az egész. Mégis tudtam, hogy minden erőmre szükség lesz arra, hogy megtegyem, amit kell. s csak bízhattam abban, hogy nem túlkésőn, hogy még nem késtünk el. Vettem egy mély levegőt s óvatosan indultam el a másolatod(?) irányába. Védőpajzsot most is tettem magam köré a biztonság kedvéért, hogyha mégis támadna, vagy gond lenne, akkor védekezhessek. Óvatosan közeledtem, lépésről lépésre, s ha már kellően közel voltam, akkor szólalta meg ismét.
- Ez az egész olyan nehéz… én… én szeretném azt hinni, hogy te vagy az. De remélem megérted, hogy miért olyan nehéz. Ha megteszem elfogadom, hogy meghaltál. Azt szeretném, hogy még életben legyél, hogy valamikor hazajössz hozzám s Lockjaw-hoz, ki úgyszintén hiányol téged. Ha tehetném visszapörgetném az idő kerekét s nem engedném meg, hogy elmenj arra az útra. Azóta szinte úgy érzem, hogy meghaltam, nem találom a helyem a világban, csak bolyongok s mégis olyan sok minden történt velem. S szeretném, h még történne, de azt úgy, hogy te is ott vagy már velem.
A szavaim közben végig közeledtem felé s időnként fel-felpillantottam Mephisto-ra. Ha szükséges erősebbé teszem a védőpajzsomat. Ha azonban semmi sem történt, bármennyire is féltem egészen közel megyek, de még nem annyira, hogy hozzám tudjon érni a másolatod.”


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 07 Szept. 2015, 11:08-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 06 Szept. 2015, 12:28

A lövések láthatóan nem voltak a legjobb ötletek, ahogyan a támadás sem a kikelt személyek ellen. Azonban úgy tűnt, hogy a doktornő terve volt az, ami működött. Végül is logikusnak találta, hogy a jóságot és az agresszió hiánya gyengíti azt, aki ezeknek az ellentétét képviseli. Az viszont érzékenyen érintette, hogy máris két testet elvesztettek, mert nem ismerik ennek a világnak a ténykedését és Mephisto még mindig roppant erős volt. A lángok elől ő maga is ki tudott térni, bár láthatóan nem is őt célozták azok, hanem azt a két személyt, akik bántották a két személyt. Azonban roppant kellemetlen volt, hogy a két test elpusztítása után máris nekilátott Mephisto annak, hogy újabb gömböket idézzen meg. Aggódva figyelte a doktornőt, aki elindult beszélve a sátán és a „férje” irányába. Figyelte, hogy mi az eredmény. Ha szükséges volt, mert nem használt semmit, akkor próbált rákiabálni a nőre, hogy jöjjön vissza mielőtt még megölette volna magát. Azonban, ha nem volt ilyen és ismét kisebb kezdett lenni erre Mephisto, illetve remegni kezdett, akkor saját maga is elindult a biológiai anyja irányába. A gond az volt, hogy efféle dolgokban soha sem volt jó, Thor-ral sem különösebben boldogult ilyen téren, de azért igyekezett valamit tenni, mondani.
- Öm, khm, asszonyom – kezdte. – Örülök, hogy megismerhetem, már igencsak sokat hallottam önről a szüleimtől, akik felneveltek az ön halála után…
Arra figyel, hogy mi lesz az eredménye ennek, ha csapda lenne az egész, akkor igyekszik védekezni, és fedezékbe húzódni. Ha nem az, akkor próbál olyan közel jutni, ami még biztonságos lehet és káros hatással van Mephisto-ra.


Nane, ez most valami vicc? Komolyan ez a féreg azt várja el tőlünk, hogy legyünk kedvesek és ne támadjuk meg őt? Az agresszió őt erősítette, remek! Mintha értene bármiféle normális szociális dologhoz ez a társaság. Ha ez kell hozzá, akkor nekünk végünk. De jó megérzés volt, hogy Clint nem is volt Clint, révén még láttam démonná válni mielőtt az egyetlen jó testtől búcsúzhattam el, ami az én hármasom volt. És egy szép nagy tűzcsóva és ott maradtam lebegő lélekként. Elfintorodtam, itt volt az ideje annak, hogy új testet válasszak. Most komolyan ez a kettő? Miért?! Nem lehetett volna inkább a beképzelt Stark a kütyükkel, vagy Zarda?! Legalább csak női testeket adtak volna! De nem, még ezt sem! Rhodie későbbre jó lesz, így egyelőre Cash-t választottam. Ha tudtam közben azért figyeltem, hogy milyen események zajlanak, hogy milyen hatása van a hajasbaba és Miller akciójának. Végtére is pont az ellentét teszik annak, amit mi eddig. Ha sikerül megszállnom Cash-t és a gömbök eltűnnek Mephisto feje felül annak hála, hogy mit csinált a másik kettő, akkor őt magát próbálom lendületből, hátulról elkapni, lerántani a levegőből és teljes erővel belepasszírozni a földbe több fejet érő ütéssel. Hogy is szokta mondani Banner? Hulk zúz?!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Bishop on Hétf. 07 Szept. 2015, 00:48

Én és Stephanie mérünk halálos csapást a számunkra "kijelölt" személyre, hidegvérrel. A gond csak az, hogy éppen ez Mephisto csele. Nagyon kielégítő módon le is tépem Clair fejét és a gerincét is magammal ragadom a testéből. A gyilkosság táplálja az ördögi lángokat, Mephisto többszörösére nő és még fel is robbannak a tűzgömbök. Rendben van, egyből buktam az első életem, de ezért is választottam Namort, ő volt az ütköző.
~ Nem hibáztatom magam. Mindenképpen meg kellett volna ölnöm. Nincs olyan opció, hogy életben marad, egyszerűen nincs.
Végignézek a két megmaradt választáson. A kérdés csak az hogy Essex vagy Frost ereje hasznosabb harmadiknak. Logikusnak tűnik, hogy jó ha Essex szakértelme és bénító ereje marad az utolsó kártya, most nem is tudom mire használhatnám. De Frostnál a gondolatolvasás lehet a végső trükkre a válasz. Nathanielt választom következőnek és Emmát hagyom harmadiknak. Ez a döntésem. Amint megvagyok a választással várom, hogy visszakerüljek a játékba! Még nincs vége!

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.