Kansas

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Aug. - 15:23

Nos, bármi mást könnyebben elhittem volna apuciról, mint ezt. Főleg, hogy hallottam személyesen is a véleményét. Nah mindegy, nem igazán érdekel, hogy az a halott pojáca mit gondolt rólam. Az azonban igen, hogy úgy tűnt Amora tud a Főnixről, ám mielőtt elkezdhette volna mondani Walter félbeszakította, mert másért hívta ide. Hogy miért? Nos, arra még én sem számítottam.
- Mivan?! – szakadt ki belőlem a kérdés.
Ha ez működik, van egy olyan érzésem, hogy Mephisto ritka zabos lesz, ha nem, akkor pedig roppant jól fog szórakozni, hogy próbálgatják. Nos, úgy tűnt azonban, hogy mégiscsak sikerült megidézni az aktuális „főnökömet”. Bár tény, hogy abban az alakban, amiben megláttam még nem volt szerencsém hozzá. Szóval ez volt a valódi külseje és csak minket „tisztelt” meg az emberi formával. Kovacs szavain megdöbbentem, megölni Amora-t? igazából eszem ágában sem volt megtenni, hiszen látható volt, hogy a nőnek van elég hatalma ahhoz, hogy megfékezze a nőt. valószínű, hogy már nem volt rá szöksége, vagy túl veszélyes volt, viszont éppen ezért élnie kellett. Felemeltem a gépfegyvert, közben igyekeztem a lehető leggyorsabban előkapni a pisztolyomat is az oldalamról. Egyelőre Amora-ra szegeztem a fegyvereket, de mielőtt meghúztam volna a ravaszt elrántottam mindkettőt, az egyikkel Parr-t, a másikkal Kovacsot céloztam meg. Attól függően, hogy mennyire volt idő ezalatt a néhány pillanat alatt olyan részen céloztam meg őket, ahonnan nem tudnak félrehúzódni, ugrani és bizonyosan igencsak nagy kárt tudok okozni bennük, azaz vagy fejet, vagy pedig mellkast. Ha volt időm, akkor a gépfegyverrel egy rövidsorozatot lőttem, a pisztollyal pedig többször meghúztam a ravaszt. biztosra akartam menni, hogy legalább egyszer eltalálom őket, hogy utána könnyebb dolgom legyen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 28 Aug. - 10:55

7:25.

Résztvevő: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine).

Az események felgyorsulnak, és másodpercek alatt történik minden.

Stephanie azonnal tüzel, de nem Amorára, hanem Rustinra és Walterre.

Rustin még egyelőre azt sem dolgozta fel, hogy megjelent előtte maga a Sátán, így természetesen arra sincs ideje vagy lehetősége, hogy kitérjen a golyók elől. A fejét is éri lövés, és azonnal életét veszti.

Walter ezzel szemben felkészültebb, láthatóan számított rá, hogy Stephanie talán nem engedelmeskedik neki, de azért a száguldó golyók elől ő sem tud kitérni – annyit tehet, hogy sugarat lő a szeméből, ahogy Stephanie meghúzza a ravaszt. A sugár több golyót megolvaszt, van, amit eltérít, de egy így is eltalálja Walter bal vállát, aki felordít fájdalmában. Ugyanakkor a Küklopsz szeméből előcsapó lézer továbbhalad a levegőben, és eltalálja Stephanie-t és Johnnyt is – a lányt csak súrolja a teste jobb oldalán, de a fájdalom így sem csekély, Johnny viszont a mellkasába kapja a sugarat, és eszméletlenül hátrarepül.

Az egyik, a sugár által eltérített golyó azonban mást talál el… Emmát, aki épp ott áll Walter közelében. A lány felszisszen, majd a hasához kap, amiből vér szivárog – a találat épp a gyomrában érte, és Emma a földre esik.

Kansas - Page 5 Amora10 – NEM!!!

Amora dühösen kiált fel, és még így, erőtlenül is összeszed annyi mágiát magában, hogy a haragtól fűtve varázslat csapjon ki a testéből, amely teljesen használhatatlanná teszi Stephanie fegyvereit. Lányához rohan, aki láthatóan haldoklik.

Mephisto a jelenet láttán hangosan felkacag.


Kansas - Page 5 Meph10 – HAH! Ezért hívtatok? Ingyen műsorért? Igazán kedves, hogy gondoskodtok a szórakoztatásomról, de ha nem bánjátok, ennél fontosabb dolgaim is vannak.

– Nem… Még nem végeztünk.

Ezzel Walter elfordul Emma és Amora irányába, és egy bivalyerős, jókora sugarat ereszt mindkettejükbe.

Mephisto ismét csak felnevet…


– Reméltem… hogy leszel annyira dühös és elbizakodott… hogy nem olvasol a fejemben.

… de ekkor a nevetés hirtelen abbamarad. Pár pillanatnyi csönd következik, amely idő alatt valószínűleg Mephisto Walter fejében vájkál, hogy megtudja a tervét, majd…

Kansas - Page 5 Meph10 – NE!!!

– Ha van olyan lény, aki még téged is le tud győzni… akitől még te is félsz… az csakis ő lehet. És ennyi halott és haldokló asgardi és fél-asgardi… ide fogja őt hívni.

Mephisto megpróbál füstté válni, láthatóan igyekezne elmenekülni… de ekkor már egészen fekete színt vesz fel az égbolt, és még az eddiginél is ijesztőbb külseje lesz a tájnak… Lángok, kietlen pusztaság és sötétség mindenütt. Szenvedés, kín és jajveszékelés hangjai zengik be a helyet… ahogy lassan kirajzolódik, szinte a semmiből, egy hatalmas, még Mephistóénál is nagyobb női alak…

Jeges félelem költözik mindenki szívébe, és az idő mintha lelassulna. Hűvös, halálszagot árasztó szél fúj, minden fény kialszik, mégis jól látni…

Magát Helát, a Halál Istennőjét, aki a vidék fölé magasodik.

A szemeiből jeges halál árad, a páncélzata és minden mozdulata ijesztő, mégis valahogy arisztokratikus jellegű… Úgy lépdel hatalmas termetével, mintha ott se lenne, gyakorlatilag átsuhan mindenen. Sötétség lengi őt be, de mégis valahogy kivilágít a környezetéből.

És a hangja… az a legborzalmasabb.

Ez nem egy nő hangja. Ez maga a halál. A pusztulás és az elmúlás. Döngő, egészen a lélek legmélyéig hatoló hang ez, amely mintha a jelenlévők elméjében visszhangozna.

Stephanie ráadásul hirtelen ráébred, hogy már találkozott Helával, méghozzá a Valhallában, amikor halott volt… Akkor törölte azt az időt az emlékeiből a Holtak Úrnője, de most visszakapta azokat az emlékeket. Úgy tűnik, ez egy ilyen nap, sok elfelejtett emlék tér vissza belé.

Kansas - Page 5 Hel10 – Meglehetősen frusztrál már a gondolat, hogy akárhányszor gond adódik Midgardon, nekem kell azt közvetett vagy közvetlen módon megoldanom.


Kansas - Page 5 Hela10

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Pént. 28 Aug. - 11:54

Amint lehetőségem volt, azonnal tüzeltem, Rustin-nak nem volt esélye arra, hogy kitérjen, így még egy halál a javamra. Roppant sajnálatos módon volt egy olyan érzésem, hogyha vissza is kapom az életemet, akkor is de Fontaine lesz az, aki elviszi a pálmát helyettem, de majd megpróbálom visszaszerezni. Azonban nem volt ilyen szerencsém Kovaccsal kapcsolatban, ő felkészült, hogy prioritás szerint fogok gyilkolni és nem azt, amit mondott. felszisszentem és felnyögtem, amint a szeméből ért lövés az oldalamat találta el. Azonban még így is eltaláltam a vállát, és nocsak Emma volt az, akit eltaláltam. Az oldalamat érő fájdalom miatt térdre rogytam, míg Johnny ki is dőlt. Ennyit arról, hogy baromi nagy segítség lenne. Valamilyen varázslat eltalálhatta a fegyvereket, mert hiába húztam meg a ravaszt, nem tudtam tovább lőni az ellenségeimre. Frost láthatóan haldoklott, ez már bőven elég volt nekem, ahogyan az is, hogy Rustin halott. Ah persze Mephisto oda volt az egészért, azonban az még engem is meglepett, hogy Walter belelőtt a szeretőjébe és Amora-ba egyet. Ó, a fenébe! Ebben a pillanatban esett le, hogy miért. Nem lett volna szabad lőnöm, még akkor sem, ha piszkosul élveztem is az egészet. Ha Amora meghal, vagy Emma, asgardiak! Hela! Az átokba! Mephisto-nak nem esett le, csak akkor, amikor Walter kimondta. Bár ennek is megvoltak az előnyei, végre Valhallába juthat a lelkem és megszabadulok Mephisto-tól. Ahogyan Hela megjelent a fájdalom ellenére is fejet hajtottam és fél térdre ereszkedtem.
- Úrnőm! – mondtam. – Úgy tűnik, hogy igazad volt és ismét találkozunk…
Csak épp ezúttal semmim sincs, amit felajánlhatnék. Mephisto-n kívül.
- Remélem megtisztelsz azzal, hogy a lelkemet magaddal viszed és nem hagyod, hogy akaratom ellenére Mephisto tovább szórakozzon azzal, ami téged illet. Örömmel ajánlom magam szolgálatodba úrnőm, hogy megoldjam a helyzetet helyetted…

//Emlékezett Hela-ra egyébként, mikor Barbara Valkűrként visszajött, akkor megkapta az emlékeket, visszanéztem Embarassed //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 29 Aug. - 11:01

7:30.

Résztvevő: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine).

Hupsz, úgy tűnik, Stephanie már eddig is emlékezett Helára, úgyhogy mondjuk inkább úgy, hogy most újra felidéződött benne a találkozás a Valhallában.

Hela elégedetten biccent Stephanie felé, és a kezével jelez neki, hogy álljon fel. Stephanie közben észreveheti, hogy valami történt Elektrával: egy pillanatra mintha felizzott volna a teste, még lángok is megjelentek, aztán kialudt minden. Akármi is történt, Elektra továbbra is eszméletlenül fekszik.

Kansas - Page 5 Hel10 – Hm. Téged mindig is kedveltelek, de jobban tetszett az eredeti tested… Na, majd erről is gondoskodunk. Egyébként apád üdvözletét küldi. Be kell valljam, engem is meglep, milyen jól kijön az unokaöcséddel, Modival. Félre ne érts, örülök, hogy Thor az apja, és örökölte az erejét, de az még jobb, ha az eszét az apád élezi. Mind tudjuk, hogy ő a legokosabb asgardi, ezen felesleges is vitatkozni.

Majd Hela elgondolkodik, és Walterre tekint.

Kansas - Page 5 Hel10 – Vagy inkább… a második legokosabb.


– Hela, egy megállapodást kell--

Kansas - Page 5 Hel10 – Rettenetesen unom a megállapodásainkat, Balder fia! Kaptam egy gyermeket, és enyém Loki is. Mire lenne még szükségem?

Kansas - Page 5 Meph10 – Heh. Helyes. Örülök, hogy egyetértünk. Akkor én mennék is, ha--

Kansas - Page 5 Hel10 – Ezt azért nem mondtam, ó, „Sötét Nagyúr”!

Ekkor az égen lebegve, éjfekete szárnyakkal, teljes harci díszben, holtsápadt bőrrel megjelenik egy újabb ismerős arc: Barbara Denton-Norris, az immár a Holtak Úrnőjét szolgáló Valkűr. Körülötte repülő lovakon lovagló, csontvázszerű kinézetű, harci páncélzatba öltöztetett alakok repkednek csillogó pajzsokkal és fegyverekkel.

Kansas - Page 5 0316

Kansas - Page 5 Barb_www.kepfeltoltes.hu_ – Úrnőm. Kit kell elvinnem?

Kansas - Page 5 Hel10 – Az mindjárt elválik, kedvesem… Lássuk csak… Van itt egy halott midgardi, akibe asgardi erőt oltottak… egy eszméletlen midgardi… egy haldokló fél-asgardi és a még nagyon is élő asgardi anyja… két sebesült fél-asgardi, az egyik nem a saját testében… valamint a Sötét Létsíkok ura, aki több ízben veszélyeztette az időmágiájával a valóság teljes szövetét minden realitásban és idősíkon.

Hela elhallgat néhány másodpercre, és mindenki feszülten figyeli, mit dönt – majd végre folytatja.

Kansas - Page 5 Hel10 – Legyen hát. Emma Frost és Rustin Parr kérdésében én fogok döntést hozni, Walter Joseph Kovacs itt marad, amíg nem tisztázok vele néhány dolgot, Mephisto pedig… Nos, a tény, hogy még mindig nem menekültél el, egyértelműen alátámasztja azt, amitől rettegtél: a folytonos időmágia, és hogy egyszerre vetíted ki magad több idősíkra, bizony épp eléggé legyengített ahhoz, hogy az én jelenlegi hatalmammal szemben tehetetlen legyél. Ugyan a birodalmak nagytanácsa már nem létezik… egykor én is a tagja voltam, és ezt tiszteletben kell tartanom. Emlékszel rájuk, igaz? A tanács egyik legfőbb célja a démoni erők visszaszorítása volt, és a megváltozott midgardi helyzet engem is arra sarkall, hogy kiiktassalak téged. Gondolj csak bele… ha te nem vagy, minden asgardi vérrel módosított midgardi lelke az enyém lehet, nem kell többé megosztoznom rajtuk veled…

Hela felkacag, majd hirtelen Stephanie-ra pillant.

Kansas - Page 5 Hel10 – Eljön majd az idő, amikor újra együtt járjuk a Valhalla síkjait, ne aggódj… ám előbb mindenképp meg kell büntetnem Mephistót, amiért beleavatkozott Midgard ügyeibe, és így idő előtt haláloztatok el a társaiddal. Nincs már más, csak én, aki megtehetem ezt, és őszintén szólva amúgy sem értettem őt soha, hogy miért olyan türelmetlen… Idővel úgyis mind meghaltok. A kedves Barbara már bizonyított nekem Loki megölésével… mit szólnál, ha neked Mephistót adnám? Képesnek érzed magad arra, hogy végezz vele? Na persze miután kicsit egyenlőbbé tettem az esélyeket… Félek, ez az egyetlen módja annak is, hogy visszaszerezd az eredeti testedet. Vagy fel is adhatod, és Barbara barátnődre bízhatod a piszkos munkát, ahogy tetszik…

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Aug. - 12:08

Ha az olyan könnyen ment volna Hela intése után, hogy felkeljek… összeszorítottam a fogamat és felálltam.
- Ami azt illeti én is jobban szeretem az eredetit, mint ezt… - mondtam. – Ha már tényleg igaz ez, megtisztelnél vele úrnőm, ha átadnád az én üdvözletemet is neki. Kovacs meg… mindenki túlértékeli, úgy nem nehéz „okosnak” lenni, ha láthatóan egyelten szabály sem érvényes rá, mert mindent áthághatja…
Húztam el a számat, főleg annál a résznél, ahol mondták, hogy egyességeket kötögetnek.
- Egy nagy nulla lenne olyan keretek között, mint amiben én is vagyok, nálam is kevesebb – feleltem megvetően.
Rettenetesen élveztem, hogy szorult a hurok Mephisto nyaka körül. Az égre kaptam a tekintetemet és elmosolyodtam gyengéden, Barbara. Olyan régen láttam utoljára és még mindig hiányzott. Olyan sok mindent meséltem volna neki, annyi minden történt, de ennek nem volt itt az ideje.
- Természetesen nem okoz még emberi testben sem a megölése, de Mephisto az enyém, az, hogy ő itt van és megkapod úrnőm, nem képezheti semmilyen alku, vagy megállapodás tárgyát Kovaccsal. Tanuljon meg egyedül boldogulni és nem úgy, hogy megölök valakit a csapatából és hopp hirtelen feltámasztod. Emberként, bármiféle képesség nélkül voltam képes megölni hármat az övéi közül, maradjon így és ne add őket vissza. Ha kell a lelkem nálad marad és nem óhajtok feltámadni miután végeztem Mephisto-val, hogy így maradjon!
Feleltem elszántan.
- Kovacs olyanokat olt be isteni erővel, kik nem méltóak erre, bemocskolja és beszennyezi isteni mivoltunkat, ez végtelenül sértő a származásunkat nézve! – folytattam. – Ő sem jobb, mint Mephisto, aki miatta lépett elő a színre… mi lesz a következő úrnőm, téged akar majd elpusztítani, mert nem teszed, amit akar, amit kénye-kedve szerint tesz? Dróton próbál rángatni és manipulálni téged… visszaengedtél hozzá a bátyámon kívül mindenkit… még csak az ősi hagyományokat sem tiszteli, én viszont igen!
Végül megráztam a fejemet, úgysem fogok tudni hatni rá, még úgysem, hogy én is nem keveset örökölte apám eszéből. Vettem egy mély levegőt, majd felszisszentem a fájdalomtól.
- Megölöm Mephisto-t neked úrnőm – mondtam végül. – Nem szokásom meghátrálni, sem feladni valamit…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 1 Szept. - 12:03

7:35.

Résztvevő: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine).

Hela elégedetten bólint Stephanie válaszára, és int Valkűrnek, aki hátrébb repül, hiszen egyelőre nincs rá szükség – de azért még a közelben marad.

Walter szótlanul, zihálva hallgatja a párbeszédet, Mephisto viszont korántsem ilyen nyugodt.


Kansas - Page 5 Meph10 – HOGY MERÉSZELITEK??? Itt állok előttetek, és úgy beszéltek rólam, a Sötétség Hercegéről, mintha csak egy darab tárgy lennék? ILYEN TISZTELETLENSÉGET ÉN MÉG SOHA--

Kansas - Page 5 Hel10 – Mert még túl fiatal vagy. Majd hozzászoksz. No, hol is tartottunk…? Ó, igen. Értem és érzem a kedves rokonod iránt táplált dühödet is, Stephanie, de mint említettem, vele még van egy kis elintéznivalóm. Ne aggódj, ebből a helyzetből semmiképp sem kerülhet ki győztesen… bár tudom, hogy ezzel a lépésével is egy újabb csavaros tervet indított el. A végcélja… a Főnix, igaz, Balder fia? Kíváncsi lettél, mi az pontosan, ugye? Vissza akarnád szerezni magadnak, hm?

Walter továbbra sem válaszol, de a hallgatása mindent elárul.

Kansas - Page 5 Hel10 – Igen… Lesz miről beszélgetnünk, te haszontalan fiú. Stephanie, ami téged illet, attól tartok, még egyszer, utoljára kénytelen leszek időmágiához nyúlni, hogy először is helyrehozzam, amit lehet Mephisto ténykedéseiből…

Ezzel Hela kitárja a karjait… de Mephisto ekkor dühösen felordít, lángok csapnak ki belőle mindenfelé, és mintha összeszedné minden maradék hatalmát.


Kansas - Page 5 Meph10 – NEM! ELÉG A TISZTELETLENSÉGBŐL ÉS ENGEDETLENSÉGBŐL! AZ EGYEZSÉGNEK EZZEL VÉGE! Melissa McKenzie és Stephanie Lyesmith örökre elkárhoznak!

Stephanie azonnal égető fájdalmat érez, és láthatja, ahogy mintha kiszállna de Fontaine ügynök testéből, amely utána ernyedten esik össze… ő maga pedig szép lassan szétfoszlik… Az utolsó, amit lát, Walter, amint alig észrevehetően elmosolyodik… majd utána…

Mindennek vége.

… és mégsem. Stephanie ismeretlen helyszínen tér magához.

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Kedd 1 Szept. - 13:13

Hela intése után figyeltem, ahogyan Barbara hátrébb repül, úgy tűnt, hogy elégedett volt a válaszommal. Neki legalább könnyű volt a kedvére tenni, plusz hála a nagybátyámnak még családtag is lett. Azonban volt egyvalaki, akinek nagyon nem tetszett, ami itt zajlott, az pedig maga Mephisto volt. Ahogyan elkezdett kiakadni Hela röviden és tömören tette helyre. Felnevettem, ekkora oltást régen hallottam már bárkitől is. Az arcom azonban komoly lett, ahogyan úrnőm visszafordult irányomba. Reméltem, hogy a nő optimizmusa igencsak bejön, hogy nem jön ki győztesen Kovacs, bár nem reménykedtem abban, hogy így lesz. főleg, hogy nem tetszett az, hogy Walter a Főnixről akar tudni, zavart, hogy semmit sem tudok erről az erőről. A szavaira ismét leszegtem a fejemet.
- Ahogyan jónak látod úrnőm – mondta, nem ellenkezve.
Reméltem, hogy mindez a testem visszakapása, akárcsak a képességeimé volt.
- Meg ne próbáld! – kiáltottam rá Mephisto-ra.
Azonban már késő volt, éreztem a fájdalmat és láttam, hogy a lelkem elhagyja a testet, majd sötétség következett.

//Folytatás: Féregjárat túl téren és időn//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 13 Szept. - 15:11

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – 6. szín: A kör bezárulIsmét különös helyen járunk, amely valahol… téren és időn kívül létezik. Különös, de korántsem ismeretlen hely ez.

Mintha egy csillagtalan világűr-szegletben lennénk. Tökéletes vákuumban, a semmi közepén… de valami mégis mozog és fénylik a látótér közepén. Ahogy közelebb megyünk, feltűnik egy forma… egy afféle… mágikus szimbólum, amelynek hat pontja van, és egy nagyobb közepe. A mérete óriásinak tűnik, bár nehéz megállapítani, pontosan mekkora így, hogy semmihez sem lehet viszonyítani.

Kansas - Page 5 0213

Most már semmi kétség: ez ismét a birodalmak nagytanácsának szokásos „tanácsterme”, már ha lehet így nevezni ezt a világok közötti dimenziószegletet.

Jelen vannak már a jól ismert nagyurak és úrnők is a szimbólum hat pontjából ötön – persze nem fizikai valójukban, inkább csak afféle szellemszerű kivetülésként, mint mindig: a félszemű, ősi asgardi isten, a Mindenek Atyja, Odin…

Kansas - Page 5 0314

… a kék bőrű férfi, királyi pompában, bár mégis egészen más jellegű öltözékben, Atlantisz ura, Thakorr…

Kansas - Page 5 0410

… egy férfi és egy nő, akiknek az alakját nehéz kivenni, hiszen palástok és kendők borítják testük nagy részét, de még az arcuk sem látható túl jól, Attilan királyi családjának fejei, Agon és Rynda…

Kansas - Page 5 0510

… az ősz hajú, bölcs tekintetű, inkább tanárnak vagy tudósnak tetsző A’Lars és a háttérben nem is látható hitvese, Sui-San, a Végtelen Feltámadás szövetségének ura és úrnője…

Kansas - Page 5 0610

… valamint természetesen a jól ismert Hela, a Halál Úrnője a Valhallából.

Kansas - Page 5 0710

Ezúttal már javában zajlik egy megbeszélés, amelynek a jelek szerint a végét láthatjuk. A szó a Mindenek Atyjánál, Odinnál van éppen.

– … és mint mindig, ezúttal is hálásan köszönöm a türelmeteket és részvételeteket, barátaim. Már csak egyetlen napirendi pontunk van, de úgy vélem, ezt hamar le is tudhatjuk. Attilan Királyi Családjának Feje, a Nagy Agon nevében kíván felszólalni Rynda, Attilan Királynője. Hallgatunk.

Ezzel a palástokba burkolt Rynda szólal fel.

– Köszönöm, Mindenek Atyja. Bár Attilan Királyi Családja mindig is elítélte a rosszindulatú pletykákat, attól tartok, ami most a fülünkbe jutott, nem tűnik alaptalan aggodalomnak. Hozzátok intéznénk kérdésünket, A’Lars és Sui-San, a Végtelen Feltámadás ura és úrnője, és kérünk, a Titanos, Acheron és Halcyon bolygóinak szövetsége nevében válaszoljatok: igaz, hogy a Főnix ismét ébredezik? Amennyiben igen, képesek vagytok még uralni, vagy közbe kell avatkoznunk?

Egy pillanatra fagyos csend borul a nagytanácsra, és a Főnix nevének hallatán láthatóan mindenki összerezzent egy pillanatra – még Hela is. A riadalom elülte után aztán az ősz hajú A’Lars megköszörüli a torkát, és válaszol.

– Nos, kétségtelen, hogy akadtak mostanság… anomáliák a Főnix Erőben, de ezt nem is tagadtuk soha, és minden szükséges információt megosztottunk veletek. Ám megnyugtatnék mindenkit, hogy a Főnix továbbra is szunnyad, és semmi, hangsúlyozom, semmi jele annak, hogy hosszú álmából ébredezne. A válaszunk tehát: nem, a Főnix nem ébredezik, és igen, képesek vagyunk uralni az erejét. Továbbá újfent megkérnék minden jelenlévőt, hogy ne avatkozzanak a Főnix ügyeibe, bízzák azt ránk, illetve ne is kémkedjenek utána.

Ekkor Thakorr csattan fel kissé haragosan.

– Már ne is haragudj, A’Lars nagyúr, de magáról az univerzum egyik legnagyobb hatalmáról beszélsz! Épp elég gondunk van a Világok Pusztítójával és a Sötét Létsíkokkal, és akkor még nem is beszéltem a Skrull Birodalomról és a nem éppen segítőkész Kree Birodalomról! Ha a jelenlegi ingatag helyzetben még a Főnix is elszabadulna, az könnyen jelenthetné mindnyájunk végét! Nem, ezt nem hagyhatjuk… Talán tagadod, hogy épp a te egyik fiad, Thanos folyton-folyvást a Főnix Erő körül ólálkodik?

Ekkor már A’Lars is kezdi elveszíteni a türelmét.

– Ezt meg honnan…? Úgy, szóval mégis vannak kémeitek köztünk! Másképp ezt nem is tudhatnád, Atlantisz Ura! Nos, ezúton közölném, hogy Thanost csupán gyermeki kíváncsiság hajtja, amely nem idegen a te sarjadtól, Namortól sem! De míg Thanost legalább kordában tartja nála megfontoltabb fivére, addig Namort senki sem fogja tudni megfékezni, ha a származása miatt érzett szégyene egy nap felülkerekedik rajta, és bosszúvágyat szül benne!

Ez az a pillanat, amikor Odin közbeszól, megakadályozva, hogy botrányba fulladjon a megbeszélés.

– Kérlek benneteket, elég! Ennek a nagytanácsnak az alapja az egymásba vetett bizalom! Mind csupán a legjobbat akarjuk birodalmainknak és a teljes univerzumnak! Megkaptuk a választ A’Lars nagyúrtól, amit köszönünk. Van még valakinek bármiféle mondanivalója? Esetleg van köztünk olyan, aki nem bízik a másik ítélőképességében?

Ekkor végre mindenki elhallgat, és Odin elégedetten bólint.

– Jól van hát. A tanácsot, melyet összehívtam, ezennel lezárom. Sok dolgunk van, barátaim… Térjünk vissza népeinkhez, és a birodalmaink szövetsége közötti erő kísérjen mindnyájunkat. Ha nektek is megfelel, legközelebb újfent megvitathatjuk a midgardi Legfőbb Varázsló kérdését. Köszönöm.

Ezzel a résztvevők egy-egy villanással eltűnnek a mágikus helyszínről… míg a kép lassan elmosódik, a hangok elhalkulnak, a vízió pedig véget ér.2012. március 31., szombat, 7:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Kies, füves-sivatagos táj. A semmi közepe – de legalább újra érezni a levegőt, a talajt, látni az eget, a felkelő Napot, a földet… A fiatalok újra élnek, és újra a Földön vannak, az anyagi világban, a saját idejükben.

Leginkább Stephanie-nak lehet ismerős a helyszín, hiszen innen tűnt el a féregjáratba itteni idő szerint csupán pár perce. Egy hosszú autópálya, amelyet mindkét oldalról végeláthatatlan, füves táj övez, amerre a szem ellát, valamint egy brutálisnak tűnő csata nyomai: egy lerombolt étkezde, széttört robotok alkatrészei, töltényhüvelyek, becsapódások kráterei és egy üres S.H.I.E.L.D.-helikopter.

Sehol sincsenek viszont a halottak, akikre Stephanie emlékezhet, illetve az itteni korábbi teste, Elektra, Johnny Blaze, vagy bárki. Az egyetlen személy rajtuk kívül a felettük magasodó, a tájat szemlélő Hela, aki sóhajt egyet, majd a fiatalokra néz. Ezúttal korántsem dermesztő a hangja, nagyon is kedves, sőt barátságos.

Kansas - Page 5 Hel10 – Jó reggelt. Van jó és rossz hírem egyaránt. Melyikkel kezdjem? Bár előbb talán üljetek le.

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 13 Szept. - 15:50

//Előzmény: Féregjárat túl téren és időn//

370. nap., Első/Nyolcvankilencedik bejegyzés:
”Ismét egy olyan látomást láttam, mint korábban, ismét ugyanazon szereplők, ugyanazon nevek, mikről még mindig nem tudtunk semmit. Most legalább kiderült, hogy Namor tényleg herceg volt s őt is említették. Csak éppen nem tudták, hogy tévedtek. Én képes voltam megfékezni őt s lenyugtatni, nem kellett tőle tartani. Most is mindenki a Főnixszel kapcsolatban tárgyalt s ez volt a fő téma, bár az egész elejéről lemaradtunk. Ez valószínűleg ismét a távoli múlt lehetett, s nem tudtam, hogy mennyi idő telhetett el azóta. Legfőbb varázsló? Ez nem mondott semmit, de fel is ébredtem mindezek után. éreztem, hogy a föld nyomott, a saját testemben voltam, s úgy tűnt, hogy újra élek. Alig bírtam visszafogni magam, hogy ne sírjak fel megkönnyebbülésemben. Romokat láttam SHIELD-es felszerelést s semmi mást.
- Hol vagyunk? – kérdeztem.
Még föl sem tápászkodtam földről, mikor megpillantottam az úrnőt is.
- Lady Hela! – köszöntöttem.
Nem tudom, hogy mi volt ijesztőbb vele kapcsolatban, az, mikor a hangja olyan, mint a halálnak, vagy az, hogy most ilyen kedves. Nem tudtam, hogy melyik lenne a jobb lehetőség, így inkább a többiekre bíztam a döntést, hogy ők válasszák ki a jót, vagy a rosszabbat elsőre.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Vas. 13 Szept. - 16:12

//Előzmény: Féregjárat túl téren és időn//

Mind a ketten látták a víziót, amihez már igencsak hozzá kellett szokniuk az utóbbi hónapokban, években, amióta ezaz egész elkezdődött. Legalább mind a kettejük számára világos lett, hogy a fajok vezetői, uralkodói családjaik sem szerették a Főnixet és tartottak tőle. Több ismerős név is felmerült és újak is, ilyen volt Namor, akivel már többen találkoztak is, de Thanos is, de róla semmit sem tudtak csak annyit, hogy visszafogták. Több birodalom, a régmúlt idők világképe egyre jobban kezdett összeállni és tágulni ezekkel az információkkal. Csak továbbra sem tudták, hogy ebből melyik az, amelyik mind a mai napig egyben van, és melyik nincs. Asgardot tudták, hogy elesett, Atlantiszt is már, de a többiről szinte semmit még. A főmágus ismerős volt mindkettejüknek, egyrészt Jon csak olvasott róla, de Steph ott is volt annak idején Strange házánál. Végül mind a ketten ébredezni kezdtek. Arra hamar rájöttek, hogy a saját testükben vannak és a fizikai világ hatásai érvényesek rájuk, érzik a szelet, napfényt, a port és mindent. Körbe is néztek, hogy hol vannak, mire Steph elfintorodott.
- Ez bizony Kansas – mondta. – Zardát vertük ott péppé az irányításommal. Itt végeztem ki Rustint, lőttem hasba Emmát és intéztem el olyba kellemes állapotra Kovacsot, aminek láttuk. A többiek… még mindig ott lehetnek, ahova Rusty vitte őket…
Határozottan nem tetszett egyikkőjüknek sem Hela roppant nagy kedvessége, ahogyan most beszélt. Már pedig azért, mert tényleg rossz hírek is voltak. Jonnak volt egy olyan érzése, hogy a többiek, Rogers, Barton, akik ott voltak az Astoria-n halottak. Steph is főleg Clint miatt aggódott, bár neki ott volta a fejében az is, hogy hiába ölte meg a többieket azok mind élnek roppant sajnálatos módon.
- A rossz hírrel kezdje úrnőm – kérte Miller Hela-t. – Essünk azon túl, hogy utána jöhessen a jó.

- Élnek, ugye? – kérdezte fanyalogva. – Hiába öltem meg őket…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 14 Szept. - 11:54

7:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Hela folytatja kedves, barátságos, sőt, leginkább fáradt hangján.

Kansas - Page 5 Hel10 – Nos, végső soron könnyen lehet, hogy nektek és nekem nem ugyanaz számít jó és rossz hírnek. Hol is kezdjem…? Nektek bizonyára csak pár perc telt el a Mephistóval vívott csatátok óta, de én már keresztül-kasul utaztam az idővonalat azóta, amíg még lehet. Nem hittem volna, hogy én valaha ilyet mondok… de elfáradtam, és örülök, hogy vége.

Ezzel Hela nyújtózik egyet, majd tovább beszél.

Kansas - Page 5 Hel10 – Stephanie jól mondja, ez Kansas, a ti időszámításotok szerint 2012-ben, vagyis a ti jelenetekben, nem sokkal a robbanás után, amely elvileg „végzett” veletek. Mint már mondtam, az időmágia teljességgel kiszámíthatatlan, így csak remélni mertem, hogy Mephisto kiiktatásával valamelyest visszaáll a rend. Ó igen, azért azt tisztázzuk, hogy ne legyenek illúzióitok: Mephisto mégiscsak a Sötét Létsíkok legnagyobb hatalmú démonnagyura, így megölni nem tudtuk, de most gyengébb, mint a legalantasabb démonszolga a birodalmában. Egy ideig nem lesz gond vele. Hosszú ideig. De a szerződésetek felbomlott, semmi kétség. Éltek és virultok, és ha már a Holtak Úrnője is örül ennek, akkor az valóban nem csekély jelentőségű, higgyétek el.

Valhalla máskor rettegett úrnője most elmosolyodik, úgy folytatja.

Kansas - Page 5 Hel10 – És igen, mielőtt megkérdeznétek, élnek a társaitok is, akiket Mephisto belecsalt a kis játékába. Lássuk csak… Tobias, John és Jennifer, igaz? Nehéz észben tartani ezeket a jellegtelen midgardi neveket… Ők az idővonalon máshová kerültek, de nem messze a ti jelenetektől, úgyhogy talán találkozhattok is majd velük egyszer valamikor, ki tudja. A jövő ismét homályba vész, mert az idővonal végérvényesen átalakult, ez tény és való. A múlt érintetlen maradt, és persze a ti jelenetek is egy bizonyos pontig, de a jövő innentől úgy változhat, ahogy ti és a többi halandó alakítja majd. Emlékezni is fogtok mindenre, teljességgel mindenre, ami történt – nagy valószínűséggel még Tobias, John és Jennifer is, de rendkívül fontos, hogy soha senki másnak nem beszélhettek arról, amit láttatok, hallottatok és tapasztaltatok a Limbóban, a különböző idősíkokon vagy a Mephistóval vívott csatátok során abban a féregjáratban! Remélem, érthető voltam. SOHA.

Ekkor már Hela tényleg kezd nagyon fáradni, és az ég felé emeli a tekintetét.

Kansas - Page 5 Hel10 – Látod, Odin, te vén bolond…? Nélkületek is elhárítottam a teljes realitás pusztulását… hiszen abból én sem nyernék semmit. Megoldottam, és igen, elismerem, én is hibás vagyok, amiért hagytam, hogy idáig fajuljanak a dolgok Mephistóval!

A Holtak Úrnője megrázza a fejét, majd ismét a fiatalokra tekint.

Kansas - Page 5 Hel10 – Stephanie, Jonathan, ha a nagyapátok hallaná, amit most mondtam, dagadna a melle a büszkeségtől… Pffff. Nos, mi van még? Á, igen! Stephanie, a kérdésed nyilván Kovacs kis csatlósaira vonatkozott. Nos, nem kevés energiámba telt rendet tenni a kaotikus időparadoxonok között, de ha egy lelket én már egyszer magamnak igényeltem, az az enyém is. Valkűr épp most kíséri át… jajj, megint ezek a furcsa midgardi nevek… Ian és Rustin, igen, Ian és Rustin lelkét a Valhallába, ahol remekül fogok szórakozni velük. Találkozhatnak majd a pajtásukkal, a testvéreddel, Neróval. Emma Frost esete kissé összetettebb… Igen, elismerem, rossz voltam! Bár megfogadtam, hogy ezek után nem megyek bele többé semmiféle alkuba, de az asgardi varázslónő, Amora lelke? Nem mondhattam rá nemet. Felajánlotta magát a lányáért, és elfogadtam.

Miközben Hela beszél, a fiatalok különös jelenségre lehetnek figyelmesek: a helikopter és a roncsok lassan elhalványulnak és eltűnnek, az étkezde pedig kezd visszaállni eredeti, ép formájába…

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 14 Szept. - 12:23

370. nap., Második/Kilencvenedik bejegyzés:
”Figyeltem Lady Hela szavait, ki neki is kezdett, nem tudtam eldönteni, hogy ebben benne volt-e minden, mit mondani szeretett volna, a jó s a rossz is, révén mindkettőből kaptunk. Nem örültem annak, hogy Mephisto még mindig veszélyt tudott jelenteni erre a világra. Úgy tűnt, hogy minden teljesen megváltozott, a Főnixtől nem kellett tovább tartani már, a szerződésünk felbomlott, éltünk s biztonságban voltunk. Bólintottam arra, hogy nem beszélhetünk erről az egészről, ami azt jelentette, hogy Namor-ra sem kérdezhetek rá a SHIELD-nél, csak úgy, hogyha…
- Úrnőm bocsásd meg kérdésem, hisz látom, hogy fáradt vagy. Azzal, hogy a múlt érintetlen maradt azt jelenti, hogy Namor soha sem fogja megtudni, hogy ő s én találkoztunk, mert minden úgy történt meg, mint kellett volna, ha én nem kerülök oda?
Legalább is így értettem a szavaiból, de reméltem, hogy nem így lesz. A többi részre bólintottam, majd a végén még volt egy kérdésem.
- Nem lenne jobb talán, ha mégis elvenné az emlékeket? – kérdeztem. – Mi lesz, ha valaki, kinek telepátiája van belenéz az elménkbe s megtalálja ezen emlékeket, miket nem lenne szabad?
Kicsit aggódtam miatta, annyira, hogy akkor rá sem tudtam kérdezni, hogy mi történt Ms. Greyjel s Mr. Kovaccsal, hiszen Mr. Kovacs valószínűleg visszatalált a jó útra s ebben lehetett változás.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Szept. - 12:50

Jon figyelte, hogy mit is mond Hela, várható volt, hogy Mephisto-t nem tudják megölni, ezen nem csodálkozott, de azt megnyugtatónak vélte, hogy legalább nem fog tudni jó ideig semmit sem tenni, hanem kénytelen lesz az erejét összegyűjteni. Bólintott is a nő szavaira.
- Várható volt, hogy nem lehet megölni, így ez nem okoz meglepetést – mondta.
Annak örült, hogy a többiek életben voltak, még akkor is, hogyha nem ide kerültek, ahova mindenki más, hanem máshova. Legalább éltek és ez volt a legfontosabb. Sikerült mindenkit megmenteni. Logikusnak találta, hogy nem beszélhetnek erről, végül is mindent újra összekuszálnának, ha megtennék, ami pedig az átéltek után nem lett volna szerencsés. Az nem volt rossz kérdés szerinte sem, amit a doktornő feltett, de valószínűleg nem igen lehetett megoldani újabb időkuszálás nélkül. Kovacs elvesztette az emberei jelentős részét, de már valószínűleg úgysem számított, mert nem lesz jelen a Főnix nála, valószínűleg Grey rendbe is hozta az elméjét, így vele nem kellett a későbbiekben nagyon számolni. Parr és Ian iránt csak szánalmat érzett, nem sajnálta őket, megérdemelték, amit kaptak, bár a bíróság és efféle talán jobb büntetés lett volna, mint a halál.
- Kovaccsal és a többi szövetségesével, mint például Tao-val mi lett? – kérdezte. – Felteszem Kovacs úgymond megtisztult, azaz már nem kifejezetten őrült hála annak, amit Grey tett vele…


Reméltem, hogy hamar a lényegre tér Hela, és tényleg így lett. Nem volt váratlan az, hogy Mephisto megúszta, de azért örültem volna, hogyha nem így van. De nem kívánságműsor, már az is remek volt, hogy magát a sátánt küldhettem padlóra. Nem beszélhetünk róla, remek, én még talán úgy-ahogyan eltudom rejteni azt, hogy vannak ezek az emlékeim, de a többieket nem nagyon hittem. Végtére is én voltam a telepata, nem ők. Parr és Ian meghaltak, ugrottam egyet a levegőbe, főleg, hogy még Emma-t is megöltem, bár őt az anyja megmentette, de így is két semmirekellő és egy istennő volt az, akiket elintéztem.
- Persze a dicsőség nem az enyém – morogtam. – Hanem azé a nőé, akinek a testében voltam. Nem fair!
Ez a rohadt élet soha sem volt az.
- Feltételezem az is a rossz hírek közé tartozik ránk nézve úrnőm, hogy nem fogod teljesíteni azokat az extra ajánlatokat, ajándékokat, amiket Mephisto ígért nekünk – mondtam.
Nem mintha érdekelt volna, hogy a hajasbaba megkapja, de az az „időmegállítós” elmetrükk nem jött volna rosszul, bár végül is, saját magam majd rájövök és megtanulom, hogy miként kell. Talán mást is megfogok és jobb leszek, mint Frost.
- Mik a jó hírek? – érdeklődtem. – Ha kiemelted úrnőm, akkor nem hiszem, hogy csupán annyi lenne, hogy élünk és a szerződés már nem köt Mephisto-hoz minket, hanem valami más is…
A szavaim felé tisztelettel szóltak és kíváncsi voltam, hogy mit is fog még mondani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 14 Szept. - 18:49

7:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Hela türelmesen válaszol a kérdésekre.

Kansas - Page 5 Hel10 – Melissa, igaz? Jogos kérdés, és sajnos nem állíthatom, hogy tökéletes választ tudok adni rá. Annyi bizonyos, hogy a testek, amelyeket birtokoltatok – azt ne várjátok, hogy azoknak a halandóknak is felsoroljam a szánalmas neveit –, szintén élnek, még az is, amelyik meghalt az eredeti történések szerint. A jelenben lezajlott események számukra nem történtek meg, viszont a múltbeliek igen, tehát az ottani „kölcsöntestek” úgy emlékeznek mindenre, mintha ők maguk vettek volna részt mindenben saját döntéseik által – ám Namor végül megtudta az igazat, és van egy olyan sejtésem, hogy ezt ő sem felejtette el. Már csak azért sem, mert számára is erős érzelmek kötődnek a veled kapcsolatos emlékeihez, Melissa drágám… Te kis huncut! Látom, vonzanak az ősi, emberek előtti civilizációk.

Utolsó mondatát Hela nem fejti ki részletesebben, csak sejtelmesen mosolyog.

Kansas - Page 5 Hel10 – Jelen pillanatban is zajlik az idővonal… hogy is mondjam… „öngyógyítása”, amint látjátok körülöttünk is, és ebbe beleszólni én már semmilyen mágiával nem fogok. Ha az időfolyam úgy vájja ki magának új medrét, hogy nektek megmaradnak az emlékeitek, akkor én azon változtatni nem fogok. Reméljük a legjobbakat. Nos, ami Taót illeti, meg persze Emma Frostot, és Kovacsnak azt a többi, gusztustalan teremtményét, azokat a páncélos valamiket… Miattuk se kell aggódnotok. Úgy vélem, ez a legjobb hír a történtekkel kapcsolatban: a tér-idő kontinuum perceken belül befejezi önmaga helyreállítását, méghozzá úgy, hogy lezárul minden kapcsolat Midgard és a többi idősík és dimenzió között.

Miközben ezt mondja, a helikopter és a csata nyomai már egyáltalán nem láthatók, az étkezde pedig teljesen egyben van ismét, mintha sosem lett volna itt semmiféle összecsapás.

Kansas - Page 5 Hel10 – Csupán a legalapvetőbb átjárók maradnak meg, például jómagam továbbra is elvihetem az engem illető lelkeket, de időutazásra többé ne számítsatok, a Sötét Létsíkok előtt is lezárult az átjárás lehetősége, és igen, Kovacs kis játszótere, az N-zóna sem lesz többé megközelíthető. Ezáltal Midgardon csökken majd az összmágia mértéke, és a jövőben tapasztalt Jelenségek sem kezdődnek el soha. Tao Kovacs páncélos csatlósaival együtt az N-zónában ragadt, Amora pedig gondoskodott arról, hogy a lánya is visszakerüljön oda, mielőtt még elvittem volna a lelkét. Úgy érezte, ott nagyobb biztonságban lesz.

Ekkor már Hela és maguk a fiatalok is halványodni kezdenek…

Kansas - Page 5 Hel10 – Ne aggódj, Stephanie, még utoljára azért kaptok tőlem ajándékot, még ha nem is olyat, amit Mephisto ígért nektek. Remekül szórakoztam veletek… úgyhogy cserébe úgy intéztem, hogy Kovacsot megtalálja a S.H.I.E.L.D., és őrizetbe vegyék. Az állapota legyen meglepetés – higgyétek el, rosszabb, mint a halál. De ha még ennél is több jó hír kell, úgy sejtem, az idővonal végső „önjavítása” során ti most valamivel korábbra fogtok kerülni, mint a robbanás, amiben kis híján odavesztetek – szóval ismét a ti kezetekben van a döntés, a sorsotok, az életetek. Kell ennél több?

Amikor mind eltűnnek, már csak halkan, a távolból hallják Hela hangját.

Kansas - Page 5 Hel10 – Döntsetek mindig helyesen, és akkor csak hosszú évek múlva találkozunk újra.

Ezzel a már szinte megszokottnak számító éles fény következik, majd az utolsó időutazás… és egy új, ismerős helyszín.

_________________
Kansas - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4355
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 14 Szept. - 19:22

370. nap., Harmadik/Kilencvenegyedik bejegyzés:
” - Igen úrnőm – feleltem, mikor a nevemre kérdezett rá.
Örültem annak, hogy emlékezhet rám, még akkor is, ha mindezek után nem kérvényezhetem azt, hogy had látogassam meg, mert nem tudtam volna mondani rá semmit, hogy honnan. Hacsak nem azt, hogy látomásban láttam, de akkor ki hitte volna el ezt? Hacsak nem azt mondom, hogy szeretnék vizsgálatokat folytatni a kutatásaim miatt s úgy rákérdezni, hogy a látomásokban látott többi fajhoz nincsenek-e adataink. A nő szavaira elpirultam.
- Nem…, csak szerettem volna megmondani neki, hogy jól vagyok – feleltem zavartan.
Azt, hogy vonzanak az ősi civilizációk nem tudtam, hogy mire mondta, révén nem volt így. Az Ms. Lyesmith volt, ő volt a régész, történész, nem én. A többi már igencsak jó hír volt valóban, hogy rendben leszünk, a robbanás előttre fogunk visszatérni s még az ellenségek sem fognak többé feltűnni, vagy csak nagyon, de nagyon sokára. Még az egész végén szerettem volna köszönetet mondani neki, de már magam s Lady Hela is igencsak halvány volt, és emiatt nem tudtam szólni is. Ekkor pedig még nem is tudtam, hogy mikorra kerülünk vissza, csak abban voltam biztos, hogy nem leszek hajlandó még egyszer oda kimenni terepre, bármit is mond Ms. Chang. Még egyszer soha, nem voltam terepre való, ez tökéletesen látszott most is…”


//Folytatás: Triskelion//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Szept. - 19:52

Végre megkapta a válaszokat is, amiket akart, hogy időben korábbra kerülnek vissza, mint ami történt, a jelen eseményei nem történnek meg, azaz nem lesz magyarázata annak, hogy miként tűntek el Kovacs csatlósai és hova. Nem fogják megtudni valószínűleg, hogy meghaltak, vagy éppen az N zónában ragadtak. Végtére is remek megoldás volt ez így. Csökken az összmágia? Ez csak egy féle képen volt lehetséges, legalább is az eddig ismert dolgok szerint, elfognak tűnni azok, akikben skrull és asgardi dns van? Máshogyan nem látta miként lehetséges mindez. De majd úgyis kiderül. Saját magát nem érdekelte az ajándék, amiről beszéltek a többiek, ő maga azért tette, hogy jutalmat kapjon, hanem, hogy másokat mentsen meg katonaként.
- Köszönjük úrnőm! – mondta. – Az öcsémnek adja át az üdvözletemet!
Kérte még az istennőt mielőtt végleg eltűntek és csak remélni tudta, hogy a nő még hallotta a szavait. Néhány pillanattal később pedig teljesen új helyen voltak már, odahaza…


Nah azért, ez igencsak örömteli hír volt, hogy legalább az a kettő, vagyis három halott maradt úgy, hogy nem fogja az a nőcske elbitorolni a győzelmemet, mert a jelen nem történt meg. Már ez önmagában gyönyörű ajándék volt, csak kár, hogy nem dicsekedhettem el vele. Szóval Kovacs valószínűleg vegetál és kómában, vagy hasonlóban lesz, ha szerencsénk van élete végéig. Tao-t nem kell többé látnom, csak kár, hogy ott ragadnak az N zónában és nem lehet az egész ügynek a végére pontot tenni és mindenkit a túlvilágra küldeni.
- Köszönjük úrnőm! - mondtam.
Bár tény, hogy örültem volna annak, amit kicsikartam, kizsaroltam Mephisto-ból, de még így sem panaszkodhattam, hogy holtak maradtak, akik azok voltak és Kovacs is igencsak remekül végezte. Lassan pedig minden elmosódott és végre valahára hazaértünk.

//Folytatás: Triskelion, Manhattan//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 5 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.