Matthias De Enoux (Steel Knight)

Go down

Matthias De Enoux (Steel Knight) Empty Matthias De Enoux (Steel Knight)

Témanyitás by Steel Knight on Hétf. 07 Szept. 2015, 22:37

Név: Matthias De Enoux
Egyéb név: Matt, Steel Knight
Faj: ember - páncélos
Nem: férfi
Jellem: Igazi magányos farkas. Családjával nincs jóban, bár rokonai iránt érzett gyűlöletét ügyesen titkolja, mindezek ellenére nem kedveli őket túlzottan. Fenntartásai vannak az emberekkel szemben, kevés korabelivel van jóban.
Személyazonosság:
- Ismert személyazonossága: Matthias De Enoux, brit nemesi család sarja, az USA-ban él, nincs priusza, mezei nagykereskedő és vállalatigazgató, az energiapiaci áttörések közül rengeteget az ő cége tud a magáénak.
- Nem publikus adatok: Steel Knight, az acél lovag, birtokosa egy a Vasemberéhez hasonló páncélnak, amely matt fekete. Gyakran jelenik meg bűntettek helyszínén a cselekmény pillanatában, természetellenesen gyorsan és váratlanul.
Születési helye és idő: 2003.03.25, New Hampshire-i nemesi birtok.
Kor: 23 év
Család:
- Apa: Sir Herbert De Enoux
-Anya: Medallie De Enoux
Foglalkozás: zseni, playboy, multi milliárdos és emberbarát… Lenne, de ezek közül csak a zsenialitása és a pénzügyi helyzete stimmel. Ezen adottságait a Nox Industries tulajdonosa és elnökeként kamatoztatja.
Testmagassága: 183
Testsúlya: 86
Szeme színe: sötétbarna, élénkzöld szegéllyel
Haja színe: sötétbarna, már-már fekete
Bőre színe: napbarnítottnak tűnő szolis barna
Különleges ismertetőjel: kis szakállka mely az alsó ajkától az álláig egy centi csík vastagon húzódik.
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: makkegészséges, az egyetemi csapatban kosarazott egy évig, előtte krikettezett szülőhazájában, rendszeresen látogat el saját tulajdonában lévő fitness központjába az edzőterembe vagy squasholni, ennél fogva remek a fizikuma.

Matt egy gazdag brit (részben francia) nemesi család egyetlen fiaként született a csillagászati tavasz kezdetéhez nagyon közel. Rátarti, büszke, és makacs szülőkkel, rengeteg fölösleges, állandóan csak az útjába álló szolgálókkal, lakájokkal, szobalányokkal körülvéve nőtt fel a New Hampshire-ben található hatalmas, és gyönyörűséges birtokon. Szülei gazdag családhoz méltóan el akarták kényeztetni a hittnél sokkal önállóbb, talpraesett fiút, de nem sikerült nekik. Az ők és a koraérett Matt felfogása több szempontból is elég eltérő volt. Teljesen más elképzelésük volt többek között a pénz jelentőségéről. A De Enoux család fejének szemszögéből nézve a pénz a legfontosabb a világon, belépő a befolyásos emberek köreibe, ahonnan csak több pénz hullik, eszköz a megfélemlítésre, hatalomszerzésre, az emberiség legfőbb, sőt, egyetlen mércéje. Mozgatórugója ennek az elfuserált társadalomnak. Az apa feleségével kapcsolatban nyílt titok, hogy csak a hatalmas vagyon miatt házasodott be a De Enoux családba. Matt szemében azonban a pénz csak egy lépcsőfok volt, amelyre lépve egyre feljebb és feljebb kerülhet az olyan üdvös, mindenek felett álló célokhoz, mint a tökéletes, békés világ. Persze a pénz az ő szemszögéből is fontos, de nem olyan velejéig romlott, pénzcentrikus világképet alkotott magában, mint az apja. Ebbéli ellentéteik miatt egyik gazdagot sem kedveli túlzottan, bár ez csöppet ellentmondásos, elvégre az egyik legnagyobb bevételű cég, a Nox Industries vezetője, és nemesek gyereke. A pénz nélkül ő sem lenne ott, ahol most van.
Matt élete már gyerekkorától fogva korántsem mondható normálisnak. Nem élhetett olyan életet, mint óvodás vagy általános iskolai osztálytársai. Szigorúan az udvari etiketthez ragaszkodva kellett viselkednie, igazi nemes módjára, ez már önmagában is elidegenítette őt a többi gyerektől. Azonban nem mindig tartotta magát a belénevelt szokásokhoz, nem ritkán úgymond „leereszkedett a pórnéphez”, és együtt játszott valamit társaival. Ezért apja gyakran szidta le. Egyszer az ablaka elé lógó terebélyes diófára akart magának saját lombházat építeni, ezért kapta életében a legnagyobb büntetést: szülei elit iskolába küldték, hogy általuk rendes, családhoz méltó környezetben nevelkedhessen. A havi harmincnégy és fél ezer font költségű Eton-ban a fiú csak sajátjával megegyező nemű diákokkal találkozhatott, keményen kellett tanulnia, és kötelezték legalább egyfajta sporttevékenységben való aktív részvételre. Matt a krikettet választotta, remek érzéke volt az ütőhöz, és másodpercek alatt felfogta a mások által bonyolultnak talált szabályokat. Már az óvoda előtt megmutatkoztak különleges képességei – igaz itt most nem szuperképességekre gondolok, sokkal inkább Matt zsenijére, ami agyilag jóval magasabb szintre emelte őt a környezetében élőknél. Három éves korában önerőből tanult meg olvasni leckék, tanító nélkül a Shakespeare összesből, és már óvodában a középkor nagy elméinek, többek között Newtonnak, Galileinek az írásait olvasta, és meg is értette. Közel állt a tudományokhoz, igyekezett mindig bővíteni a tudását a fizika, kémia, matematika terén. Mindezek mellett zongorázott és hegedült. Szülei komolyan vették zenei képességeit, nagy jövőt jósoltak Matt e téren is megmutatkozó tehetségének, de az Etonba kerüléssel egy időben a fiú felhagyott a muzsikálással – szülei nagy csalódásra. Ő maga egyébként sznob dolognak tartotta ezeket a komoly hangszereket, emiatt mindkettőt megvetette. Sokkal inkább szerette a sakkot, ha alkalma nyílt rá (és befolyásuk révén volt ilyen), akkor a legnagyobb mesterekkel is összeült egy-egy partira: Fischerrel, Kasparovval, és hasonlókkal. Nem vesztett mindig, de időhiány miatt eme tevékenységet is fel kellett függesztenie.
Az Eton után ideje volt egyetemet keresnie a fiúnak, de erre csak korlátozottan nyílt lehetősége. Szülei a beleegyezése nélkül választottak neki két egyetemet, amiből az egyikre igent kellett mondania. Áldás volt számára, hogy az Oxford mellett a másik intézmény a szüleitől távol lévő MIT (Massachusetts Institudes of Technologies) is szerepelt a rövid listán, így ezt választotta. Méltó lakóhelyet az Massachusetts állammal szomszédos New Jerseyben található Somerset városában talált. Persze költözhetett volna az egyetem mellé is, így nem kellett volna minden egyes reggel a Lamborghini Aventadorjába pattanva eszeveszetten száguldania az előadásokra, de fontos volt neki, hogy Somersetben lakjon. Apja ugyanis a sikeres (természetesen jeles) érettségi után egy frissen alapított céget adott neki, az Enoux Corporationt, amit Matt szinte azonnal átkeresztelt Nox Industries névre. Amikor a fiú megkapta, szinte csak egy pénzzel teli bankszámla volt, és egy londoni székhely, de Somerset remek lehetőséget nyújtott arra, hogy az energiapiac és modern technológiák után kutató vállalat megvesse a lábát az Államokban, az egykor leggazdagabbnak mondott New Jerseyben.
A fiú első dolga, amikor a városba költözött az építési terület megvásárlása volt, ahol a jövőben nagy hírnévre pályázó cég székhelyének ad majd otthont. A hatalmas futurisztikus torony a Tower Nox nevet kapta, és monumentális nagyságával az összes többi somerseti épület fölé magasodott.
Matthias De Enoux (Steel Knight) Future-architecture-capital-gate-building-leaning-tower-futuristic-1
Matt az egyetem robottechnika szakára jelentkezett, ahova gond nélkül fel is vették, de a második szemeszterre sikerült elérnie, hogy két szakon tanulhasson. Így elkezdhette magát képezni az informatika terén is, olyan neves programokat megalkotva, mint a S.I.C.S. (Super Intelligent Communication System – Szuper Intelligens Kommunikációs Rendszer), ami egy Jarvishoz hasonló mesterséges intelligencia, vagy a rengeteg nagyvállalat biztonságáért felelős L.A.S (Locating and Acquiring Sensor – Helymeghatározó és Felismerő Szenzon), és hasonlók. Azonban az egyetemi tanulmányai csak egy valótlan képet alkottak a kettős életet élő fiúról. Matt cége az energiapiacot célozta meg, azon belül is a különleges generátorokat, azok közt is az EWA-t. Huszonkét éves korára Matt fokozatosan kisebbnek és kisebbnek kezdte érezni az őt körülvevő világot. Hasonlóan az összes vele megegyező kaliberű géniuszhoz, ő is szárnyalni akart. El akarta érni az emberiség korlátait, majd átlépni azt. Meggyőződése volt, hogy a határokat mindenki magának húzza meg, és ahogy a személyiség változik, a határok is egyre szélesednek, az ismeretek bővülnek. Eme új felfedezésének hatására megépítette a Steel Knight páncélt, egy a Vasember vértezetéhez hasonló készüléket, hogy felülmúlja vele saját magát.

Páncél adatai:
Név: Steel Knight – Az acél lovag
Program: S.I.C.S. (az alapfrissítéseket végzi, beszédszoftverrel ellátott program.) (2)
Súly: ?
Anyag: acél-ötvözet (2)
Ellenálló képesség: korrózióvédelem (1)
Repülési sebesség: max 200 km/h (1)
Fegyverzet: taszítósugár, bal alkaron 9x19mm-es pisztolyokban használatos, Parabellum lőszereket használó fegyverzet 100 lőszer befogadására képes tárolóval. (2+1=3)
Erő: maximum 3 tonna súly mozgatható vele (1)
Pajzs: -
Rugalmasság: könnyedén használható mozgásra, de egy sorozat egy AK-ból még érződik (2)
Szenzorok: 100 méteres körben érzékeli a jelenlévőket (1)
Energiaellátás: EWA reaktor (3)
Egyéb felszerelés: lőszertartó bal karon, légzőkészülék víz alatti használathoz

A karakter szakértelmei:  remekül ért a reáltantárgyakhoz, informatikához, erős- és gyengeáramú elektrotechnikához.
Steel Knight
Steel Knight
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Steel Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Matthias De Enoux (Steel Knight) Empty Re: Matthias De Enoux (Steel Knight)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 22:45

Hmm, mondjuk érdekes lett volna, ha belírod, hogy a kari miként élte meg a Bukást és a 3.VH-t, de annyira nem fontos.
Elfogdava.
4500$ kezdőtőkéd van, egy adatlapot írj még, és tegyél be egy avatart, utána mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Matthias De Enoux (Steel Knight) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Matthias De Enoux (Steel Knight) Empty Re: Matthias De Enoux (Steel Knight)

Témanyitás by Steel Knight on Hétf. 07 Szept. 2015, 23:30

Adatlap:

Név: Matthias De Enoux

Lakás/Létesítmény:
- Lakás: New Jersey - Somerset, Tower Nox (2 kredit)
Foglalkozás: Nox Industries cégtulajdonos
Munkahely:
- Nox Industries energetikai és modern technológiai kutató- és fejlesztőintézet
Pénz: 4500$
Bevétel/hét: 4000$ (Nox Industries) + 200$ (tanuló az MIT-n)
Eszközök:
- Steel Knight páncél:
 Páncél adatai:
Név: Steel Knight – Az acél lovag
Program: S.I.C.S. (az alapfrissítéseket végzi, beszédszoftverrel ellátott program.) (2)
Súly: ?
Anyag: acél-ötvözet (2)
Ellenálló képesség: korrózióvédelem (1)
Repülési sebesség: max 200 km/h (1)
Fegyverzet: taszítósugár, bal alkaron 9x19mm-es pisztolyokban használatos, Parabellum lőszereket használó fegyverzet 100 lőszer befogadására képes tárolóval. (2+1=3)
Erő: maximum 3 tonna súly mozgatható vele (1)
Pajzs: -
Rugalmasság: könnyedén használható mozgásra, de egy sorozat egy AK-ból még érződik (2)
Szenzorok: 100 méteres körben érzékeli a jelenlévőket (1)
Energiaellátás: EWA reaktor (3)
Egyéb felszerelés: lőszertartó bal karon, légzőkészülék víz alatti használathoz
Vállalat:
- Nox Industries (2 kredit)

Felhasznált kreditek: 2 (Nox Industries) + 2 (Tower Nox)
Megmaradt kreditek: 0
Steel Knight
Steel Knight
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Steel Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Matthias De Enoux (Steel Knight) Empty Re: Matthias De Enoux (Steel Knight)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.