Edward Cahal O'Grady

Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Szer. 09 Szept. 2015, 01:32

Adatok:

 Edward Cahal O'Grady Mbtvmx

Név:  Edward Cahal O'Grady
Egyéb név(i):
- Becenév: Eddy; DoubleCharlie
- Gúnynév: Crazy Cahal, Housekeeper
Faj: Ember
Nem: Férfi
Jellem: Hedonista
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. szeptember 16. Boston
Kor: 35 év
Család: Seamus O'Grady - apa; Michelle Whiteling - anya.
Foglalkozás: Harcművész
Testmagassága: 175 (cm)
Testsúlya: 95 (kg)
Szeme színe: Kékes-zöld
Haja színe: Gesztenyebarna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel:
- Tetoválásai:
+ Egy bokszoló ír kobold a jobb bicepszén
+ "Nonfiguratív" törzsi jel a jobb felkarján
+ "Till I Die SW" felirat a jobb csípőjén
+ Sárkány a bal bicepszén
+ "Lindy King"  bal bicepszén
+ Skorpió a bal lapockáján
+ Csillag a bal vállás
+ Szűz Mária portré, gyermekkel és a háttérben graffitivel a bal felkarján
+ Városi látkép a bal könyökén
+ Brit zászló a bal mellkasán
+ "Padre Fiero" a bal kulcscsontján
+ "Figlio mio belissimo" a jobb bicepszén
+ Kereszt a jobb vállán
+ Egy penna és "Skribe" felirat a jobb bivepszén
+ A Komédia és a Tragédia színházi maszkjai és a "Smile Now Cry Later" felirat a jobb mellkasán
+ "1338046" a jobb mellkasán
+ "Charlotte" felirat a bal csuklyás izmán
+ Egy holló a bal melkasán

Repülési sebesség: 0
Egészségi állapot/ betegségek: Antiszociális személyiségzavara van

Életrajza:

 Edward Cahal O'Grady Tom-hardy-4779598386561024

Az O'Grady család vegyes házasság eredménye(ír apa és angol anya), de sokáig nem érezték ennek a hátrányát. Egészen addig amíg Seamus el nem veszítette autógyári munkáját '95 tájékán. Ezután felváltva éltek segélyből és alkalmi munkákból, mert kezdetben nem akarta feleségét dolgozni engedni. Aztán a családfő inni kezdett és mindenért az asszony volt a hibás. Meg a gyerek. Mert ez a két létforma csak vitte a pénzt, de nem hozta. Ezért az idősebb O'Grady jogosnak érezte, ha rajtuk vezeti le, gyakran alkoholmámoros, dühét. Ráadásul a kis Eddy kezdetben nagyon jó eredményeket produkált az iskolában. Ez pedig aggasztotta Seamust, mert még nagyképű lesz és még ne adj isten tovább akar tanulni. Ezért is járt néhány pofon, és annak hangsúlyozása, hogy ez is az anyja hatása mert nem azt mutatja a gyereknek, hogy dolgozni kell, hanem hogy fecsegni meg olvasni. Eddy pedig gyorsan tanult és hamar romlani kezdtek a jegyei. Aztán már be se igen járt az iskolába. A túlterhelt közoktatási rendszerben dolgozók vagy ráhagyták a lógásait és az apja számlájára írták vagy észre sem vették. A feladatait időben ellátta, a dolgozatoknál mindig jelen volt, az állami fejpénz a diákért megvolt, tökéletes és harmonikus intézmény-diák kapcsolat volt ez. Sajnos azonban Eddy az iskola mellett sem érezhette biztonságban magát. Egy helyi közösség gyerekei sem fogadták be. Az írek azért nem mert az anyja angol volt, a többiek meg azért nem mert egy mocskos kis ír. Meg is verték mind a két okból rendszeresen.
A megaláztatások és verések egészen addig tartottak, amíg 2004 telén el nem határozta, hogy megvédi magát. Keresett egy lehetőleg nem ír tulajdonossal rendelkező boksztermet és beiratkozott. Fizetni azonban nem tudott az oktatásért, meg a teremhasználatért ezért inkább munkát vállalt. Mindenes lett. Ha kellett WC-t pucolt, ha kellett vért mosott fel. Ha kellet ételt hozott, ha kellett ezt-azt elvitt a tulaj vagy valamelyik vendég kérésére. Közben pedig továbbra is bejárt az iskolába. Az apja azonban nem nézte jó szemmel, hogy a kis Eddy elkezdett szélesedni és izmosodni. Ezért jól elverte egy baseball ütővel. Ekkor költözött el otthonról a terem öltözőjének sarkába Eddy.
Azon az estén amikor megkapta érettségijét, vívta első pénzes bokszmeccsét, amit kiütéssel meg is nyert. Ekkor figyelt fel rá Samuel Walsh, akinek egy kocsmája volt és az olasz 'don' helytartójaként működött az írek között. Miután több fogadást is nyert Eddyn és leellenőrizte a hátterét, maga mellé vette, mint verőembert. Azonban felfedezte benne a fogékonyságot az komolyabb összefüggések megértésére, ezért elkezdte kitanítani a pénz felkutatásának, megszerzésének és megtartásának csínját-bínját. Ahogyan nőtt a tevékenységi és így az "ügyfélköre", egyre több nehézségbe ütközött ami a módszereit illeti. Ezért elkezdte bővíteni a repertoárját. Az akkoriban nagyon divatos MMA "küzdősportot" ajánlják neki, de ő a koktélok alapanyagait is szereti ismerni ezért inkább Muay Thait, Jujutsut, Brazil JiuJitsut kezd tanulni. Emellett eljár más harcművészetek szemináriumaira is. Egy ilyen eseményen ismerkedett meg a csinos jógaoktatóval Charlotte Flynn-el. Egy évvel később össze is házasodtak és Eddy apai örömök elé nézhetett. Ebben az időszakban visszafogottan élt, bár a munkája nem sokat változott. Fiatal arája természetesen sejtette férje valódi foglalkozását, hiszen többet vitt haza mint amennyit egy pultos kereshetett. A fia születése után pedig lakhelyet is akart váltani. A sors azonban kegyetlen játékot játszott vele, ahogy ember milliárdokkal. Loki mesterkedéseit követő tömeges elhalálozást Eddy túlélte, de a felesége és a gyereke nem. Ekkor eltávolodik az elméje a teljes épségtől. Alkohollal és droggal nincs problémája ebben az időszakban, mert mind a kettőt nagy mennyiségben fogyasztja. Lefogy és lassan elveszíti minden pénzét. Eltávolodik a Családtól és a saját környékétől is. Erőszakos tetteit már feljelentések követik. Végül egy autólopásnál bukik le és kerül börtönbe.
A büntetéséből csak egy évet ül le ugyanis a kitörő Harmadik Világháborúba kell az embertömeg. Edward pedig miután elhagyta a tudatmódosító szereket és vissza szokott a testmozgásra, tökéletes alannyá vált. A sorozást követő gyors alapképzés után frontszolgálatra küldték. A létrejövő állóháborúban a felettesei azonban hasznosabbnak tartották, ha oktatási feladatokat lát el. Áthelyezték a legnagyobb kiképző bázisra, ahol pusztakezes harcot és katonai fegyveres közelharcot tanított. A polgárháború meglepő gyorsasággal fejeződik be először tűzszüneti megállapodással, majd Kenneth Irons kivégzését követően újraegyesüléssel. Hamarosan a Harmadik Világháború is lezárul, aminek következtében az USA jelentősen csökkenti a haderejét, így felbontják Edward szerződését akinek le kell ülnie a csökkentett büntetését.
A börtönből való szabadulást követően értesül arról, hogy felesége és gyermeke feltámadt. Visszatér hozzájuk azonban nem tudja feldolgozni az elvesztésük utáni sokkot és azt a testi szellemi leépülést amit a tudatmódosítók, majd a háború okozott. Nem tudott visszailleszkedni a hétköznapokba, ahogy korábbi félresiklása miatt a korábbi feladatkörét sem bízták újra rá. Az életminőségének romlása miatt dühös volt volt munkaadóira, mentorára, a családjára...és bár sosem vallotta volna be, saját magára is. Elborzadt azoktól a gondolatoktól amelyek magukba kerítették. Amikor tükörbe nézett az apja arcképe nézett vissza rá háttérben a "szegény ház", a megaláztatás és a kilátástalanság sziluettjével. Egy reggel felkelt és hallotta ahogy a saját belső hangja felszólal a bezártság okozta téboly határából ~
Nem ezért lettél erős. Nem ezért vagy jobb a többi embernél! ~ Két órával később a megtakarításai felével már egy New Yorkba tartó buszon ült, egy sporttáskányi ruhával.
A Nagy Alma épp a legutóbbi sorscsapást, a démon inváziót, próbálta kiheverni. A zavarosban pedig mindig könnyű volt halászni. Edward néhány hét alatt talált magának egy megfelelő bérházat Brooklynban, ahova be is költözött. Majd valaki megverte egy éjszaka a ház főbérlőjét, aki úgy látta jónak, ha az új lakó kapja meg a gondnoki feladatköröket. Edward örömmel elvállalta és innentől a korábbi főbérlőt senki sem látta, viszont a ház körül tisztaság lett, az elromlott dolgokat pedig megszerelték. Cserébe csak egy kicsit nőtt a heti lakbér és a ház alatti bár is beszállt a költségekbe.

Képességei: -

Szakértelmei: Kevert kézitusában és közelharcban, valamint katonai közelharcban és kézitusában jártas. Alap szintű katonai lőfegyverkezeléshez ért. Ért kisebb-nagyobb szerelési feladatokhoz. Ért a közemberek és az üzletemberek nyelvén. Beszél olaszul tárgyalóképes szinten és spanyolul társalgási szinten. Angolul és írül anyanyelvi szinten.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Megjegyzések:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 10 Szept. 2015, 16:54

Remek előtöri, természetesen elfogadva 2300$ kezdőtőkéd van, adatlapot még írj, és utána hess játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
 Edward Cahal O'Grady Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Pént. 11 Szept. 2015, 00:42

Adatlap:

Név: Edward Cahal O'Grady
Lakás/Létesítmény: Brooklyn bérház tetőlakás
NJK:
Foglalkozás: Harcművész (gondnok, maffiózó, életművész)
Munkahely:  Brooklyn bérház és környéke
Pénz: 2300$
Bevétel/hét: 4000$+500$
Eszközök: Kalapács, csavarhúzó, franciakulcs
Felszerelés/fegyverek: Kés, tomahawk, glock 32
Vállalat: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nincs vele

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Pént. 25 Dec. 2015, 04:39

Eddy alá szállt az alvilág "misztikus" és "szupertitkos" városába. Tetszett neki a hely meg nem is. Kicsit úgy érezte magát lent, mint egy patkányfészekben ahol a kiemelkedés nem jelent mást mint kövérebb patkánynak lenni. Azonban nem zavartattá magát és szerzett némi pénzt azzal, hogy verekedett és magára fogadott. Illetve összefutott egy régi ismerősével. Nem sikerült túl jól, de megkezdte élezni oroszlán karmait.

Adatlap:

Név: Edward Cahal O'Grady
Lakás/Létesítmény: Brooklyn bérház tetőlakás
NJK:
Foglalkozás: Harcművész/Üzletember (gondnok, maffiózó, életművész)
Munkahely:  Brooklyn bérház és környéke
Pénz: 40000$
Bevétel/hét: 4000$+500$
Eszközök: Kalapács, csavarhúzó, franciakulcs
Felszerelés/fegyverek: Kés, tomahawk, glock 32
Vállalat: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nincs vele

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Hétf. 04 Ápr. 2016, 22:58

Eddy újra alá szállt az alvilág "misztikus" és "szupertitkos" városába, ahol kisebb fajta bonyodalomba keveredett. Az egész vége az lett, hogy beszállt egy nyomozásba, amit ha elszúrt volna az egész alvilágban elszabadult volna a pokol és akkor az ő kis felső városi környékét sem lett volna egyszerű tisztán tartani. Ezért örült, hogy sikeresen zárta az ügyet. Igaz a jutalomról le kellett mondania, mert információért odaígérte és ő mindig megtartja a szavát. A saját kis vállalkozása azonban szépen működött. Béke és rend járta körbe Cahal háztömbét.

Adatlap:

Név: Edward Cahal O'Grady
Lakás/Létesítmény: Brooklyn bérház tetőlakás
NJK:
Foglalkozás: Harcművész/Üzletember (gondnok, maffiózó, életművész)
Munkahely:  Brooklyn bérház és környéke
Pénz: 95000$
Bevétel/hét: 4000$+500$
Eszközök: Kalapács, csavarhúzó, franciakulcs
Felszerelés/fegyverek: Kés, 2 SOG tomahawk, glock 32
Vállalat: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nincs vele

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 20 Júl. 2016, 00:00

A legutóbbi kaland során Cahal az Árvák hercegévé vált, ez egy harcművészeti ág a Halhataltan harcművészetek közül.
Egyelőre nem képes mindent maximálisan uralni, és a fejében az előző Herceg is ott van, hogy segítse és tanítsa őt.

Képesség: A hihetetlenül nagy erő (1 tonnás) és harcművészeti ismereten kívül az igazi különleges képessége, hogy képes zöld köddé válni ebben a formában beinhalálhatja az ellenség,a kit így eszmélt vesztésig fojthat és könnyedén bejuthat légmentesen lenem zárt területekre. Viszont ha köd formába elkapják és elzárják nem tud vissza alakulni.
Füstté egyelőre 1 kör alatt tud teljesen átváltozni, kör/szint ideig megtartani.
Ezenfelül képes koncentrációval 100 méteres körzeten belül teleportálni. Egyelőre látnia kell a helyet, hogy hova akar menni és egymás után maximum 2x tudja megtenni, utána kimerül. Csak saját magát képes teleportálni + ami nála van max 10kg súlyig.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
 Edward Cahal O'Grady AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Vas. 31 Júl. 2016, 18:03

Eddy hosszú útra indult a távoli Madripoorba. Eredetileg egy új harcművészeti ágat szeretett volna megtanulni, azonban már a repülőtéren eltérítették. Egy ásatásra kellett mennie, ahonnan azonban valahogy átteleportálódott egy másik világba. Bár az elején nem tudta, valójában oda tartott egészen addig. Ugyanis ott eljutott egy templomba, ahol bár sikertelenül küzdött meg önmagával, mégis megkapta azon képességeket amikért odament. Ennek azonban ára volt. Jelenleg két személyiség él a testében...

Adatlap:

Név: Edward Cahal O'Grady
Lakás/Létesítmény: Brooklyn bérház tetőlakás
NJK:
Foglalkozás: Harcművész/Üzletember (gondnok, maffiózó, életművész)
Munkahely:  Brooklyn bérház és környéke
Pénz: 150000$
Bevétel/hét: 4000$+500$
Eszközök: Kalapács, csavarhúzó, franciakulcs
Felszerelés/fegyverek: Kés, 2 SOG tomahawk, glock 32
Vállalat: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nincs vele

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Csüt. 27 Júl. 2017, 11:09

Az elmúlt egy évben sok érdekes dolog történt. A madripoori fiaskó után Cahal kicsit nyugodtabb légkörre vágyott és dolgozott a házon, a környezetén és a saját reputációján. Ugyanakkor beleütközött néhány nehezebb helyzetbe. Például amikor rendet próbált tenni az állatkert környékén néhány másik törvény melletti jóakaróval. Elkapták őket és csak külsős segítséggel sikerült kiszabadulniuk. Aztán nem sokkal később a Maffiavárosban kitört járvány okát kellett megtalálnia és megállítania a folyamatot. Némi oda nem illő furcsa állatkák formájában sikeresen be is fejezte ezt a küldetést most. Most kis pihenésre vágyik és leendő jobbkeze betanítására. Mert az elmúlt időszakban felkarolt egy fiatal, általa alakváltó mutánsnak tartott nőt, aki korábbi prostituáltként nagyon jól tudja segíteni későbbi terveit.

Adatlap:

Név: Edward Cahal O'Grady
Lakás/Létesítmény: Brooklyn bérház tetőlakás
NJK: Erica Silva de Vázquez 1,5 kredit
Foglalkozás: Harcművész/Üzletember (gondnok, maffiózó, életművész)
Munkahely:  Brooklyn bérház és környéke
Pénz: 1500000$
Bevétel/hét: 40000$+500$
Eszközök: Kalapács, csavarhúzó, franciakulcs
Felszerelés/fegyverek: Kés, 2 SOG tomahawk, glock 32
Vállalat: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Brooklyn bérház és alatta egy pub 4 kredit
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nincs vele

Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 0,5
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

 Edward Cahal O'Grady Empty Re: Edward Cahal O'Grady

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.