Radio Mojo

Go down

Radio Mojo Empty Radio Mojo

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Szept. 2015, 21:41

Radio Mojo, Mojowood és a Csatavilág rádióműsora, hírekkel, zenével és műsorvezetővel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Radio Mojo Empty Re: Radio Mojo

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Szept. 2015, 21:41

Radio Mojo - A Csatavilág legjobb adója!
Radio Mojo Radio-microphone-on-the-air-cantu1

- Üdvözlök mindenkit, ez itt a Radio Mojo, az egész Csatavilág legjobb rádióadója, én Mr. Battlevoice vagyok és csak önökért vagyok itt. Máris jönnek a világok hírei!

- Az Átok világban, St'vaan báró minden hír szerint busás jutalmat és titulust ajánl annak, aki elhozza a hatalmára törő Dok'tharr Dvuhm fejét. A báró saját kastélyában, Jorkban több száz harcost toborzott össze. A jelek szerint nem nyílt háborúról van szó, hanem egyéni fejvadászatról. A báró még tokeneket is szétosztott a harcosok között, hogy igazolni tudják magukat. A közbeszéd szerint a máguskirály nem hagyja annyiban a helyzetet és már össze is toborzott egy szörnyekből álló sereget, ami nem is lenne váratlan. Bár nem értek a politikához... a báró talán jobban járna ha fejvadászokat bérelne fel más világokból. Egyelőre ennyi. És most jöjjön egy kis zene!

Ezt a számot minden középkori hallgatónak ajánlom, a világ egyik legjobb érzéséről szól, a szerelemről.

- És újra itt. Köszöntök mindenkit, én Mr. Battlevoice vagyok és éppen a hatásvadász hírmondó öltönyöm van rajtam. Tudják mit jelent ez? Jöhet néhány hír a negyvenkét világból.

- Az 1602-es világban mindenfelé hirdetményeket osztanak szét, egy ilyen a mi kezünkbe is eljutott. Szó szerint beolvasom.

Üdvözlettem!

Kalandvágyó férfiakat, nőket keresek. Csak az jöjjön ki bírja a tengeri utakat és a lelke mélyén matróz. Utunk az ősi ókor rejtélyes korába vezet, bármely realitásból jelentkezhet.
A fizetség kincset ér! Csak az jöjjön aki kellően kapzsi hozzá!

Aláírás
Clint Hawkins
A Tengerek Párducának kapitánya


- Ahogy hallották, minden kalóz és kalandor elé remek lehetőség állt. Már csak az a kérdés, hogy elég bátrak-e az ókori világokban kalandozni. Néhány matróz a kikötői kocsmákban aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy semmit nem tudni a küldetésről, csak annyit, idézem "valamit el kell csenni, oszt meglépni". Reméljük a Fekete Papok nem büntetnek azért ha el kell valamit lopni. Nem tudom önök hogy vannak vele, de ha én kalózokról hallok mindig egy film jut eszembe és egy bizonyos zene, biztos vagyok benne hogy mindenki így van ezzel. Hallgassuk is meg!

Johnny Depp népszerű filmjének zenéje, metál feldolgozásban.

- Ez Radio Mojo és én vagyok a házigazda, ha azon gondolkoznak jó rádiót hallgatnak-e éppen, a válasz: természetesen. Néhányan úgy gondolják, hogy a hírek egy rádiós műsorban unalmasak, ha viszont ez így lenne, én nem lennék itt. Van is itt néhány az asztalom szélén.

- Az Újvilágban az utóbbi időben egyre forróbb a helyzet. Mint kiderült a mutáns gén nem más, mint a Skrull DNS és Asgardi mágia keveréke, ráadásul bárkiről bármikor kiderülhet hogy mutáns. Walter Joseph Kovacs megszervezte az új X-Ment, amit anarchisták tömegei követnek. A kormányok és a S.H.I.E.L.D. pedig nem áll a helyzet magaslatán. A Megtorlóként elhíresült terrorista egy akciójával felrobbantotta a fiatal ügynökök több tagját. Egy anonim belső SHIELD ügynök adott nekünk tájékoztatást. Szerinte nem segít a helyzeten, hogy a SHIELD-től folyamatosan tőkét vonnak el, így kész képtelenség rendet tartani a világban. A hatóságok mindenkit arra kérnek, hogy maradjanak otthon, amíg további tájékoztatást nem kapnak, hogy mi is zajlik a világuk körül a Csatavilágban. Kérem én is, mindenki tegye ezt az újvilági hallgatóink közül.

- Úgy gondolom minden hír, legyen az jó vagy rossz csak közelebb hoz minket. A következő szám máris jön, a helyzet durvaságához illő: Szulfur.

- Újra itt vagyok, Mr. Battlevoice és emlékeztetem önöket arra, mennyire is különlegesek és fontosak. Imádom önöket. Máris jön egy szállítmány hír.

- A félelem egyre fokozódik az 1976.-os világban. A kormányzat a hazai civil mozgalmakról, köztük a népszerű hippi mozgalomról tudomást sem vesz. A múlt éjféli sajtótájékoztatón, a volt elítélt, bűnöző és gyilkos, jelenleg az Egyesült Államok elnöke, Andrew Ramirez jelentette be, hogy a generálissal való egyeztetés után úgy döntöttek, végigviszik a választási programot, vagyis minden áron megnyerik a végeláthatatlan Vietnámi háborút. Mint a sajtótájékoztatón is meg volt említve, a tiltakozásokat továbbra sem fogják figyelembe venni, és mint az kiderült, ha a háború felemészti az összes bevethető gyalogost és napalmot, akkor az elnök a nukleáris rakéták bevetését sem tartja kizártnak. Mint kifejtette, az ENSZ az ottani világban már nem létezik, tehát a nemzetközi jogokat sem kell betartania, ahogy a komcsi ellentámadástól sem kell félni. Az elnök hozzátette, a Csatavilág törvényei szerint nincs tiltva, hogy báróként a saját világukra csapást mérjenek.
A hippik azonnal felkeltek, már hajnalban tüntetést szerveztek. Itt van velünk a stúdióban, élőben, egy gyönyörű szőke hippi lány, Susie. Hallgassuk meg mit mond első kézből.
- Szörnyű a helyzet. Hogy lehet egy ilyen pszichopata az elnökünk? Egy rémálom az egész. Remélem valamelyik védelmi miniszter ráül arra a táskára, amiben a kilövő kódokat tartják.
- Köszönjük Susie.

- A hírt és Susie utazását a Jövő bűnei 2 világának bárója és elnöke, Jonah Wright biztosította számunkra... Jonah Wright, szavazzanak rá! Akár két világ elnöke is lehetne ez a roppant sikeres és elismert személy!

- Andrew Ramirez elnököt is felkerestük, hogy reagáljon a hírekre, de mindössze egy magnókazettát adott nekünk: Jobb lesz meghallgatni.

- Köszöntöm önöket hölgyeim és uram, ez itt a Radio Mojo. Nagyon-nagyon szépen köszönöm önöknek... hogy minket hallgatnak. Ha szeretik a híreket, akkor a következő programot imádni fogják. Gondolatban utazzunk is el a Vadnyugatra.

- Derry McCoy lecsapott és kirabolta a Pony Expressz-t. A vasúti vállalat a fennálló fenyegetés miatt úgy döntött, hogy felbérel szellemvárosi pisztolyforgatókat, marcona harcosokat, hírhedt párbajozókat, hogy védjék meg a vonatot. Mit tehetne egy olyan valaki, aki nem szeret földet művelni, kereskedni vagy marhákat terelgetni? Bizony... jelentkezik kedvenc fegyverével karöltve egy igazi vadnyugati hajszára. A vállalat természetesen senki épségéért és életéért nem vállal felelősséget.

- Még egy hír a vadnyugatról. Több cowboy, bártulajdonos és seriff számolt be arról, hogy a vadnyugatot egy különös fém férfi járja. Állítólag furcsa zaj hallatszik belőle. A vállalkozó kedvűeket arra kérjük, lehetőleg ne pisztolypárbajban próbálják elintézni.

- Volt már olyan érzésük, hogy elkapta önöket egy hangulat és ellenállhatatlan késztetést éreztek arra, hogy elfütyüljenek egy vadnyugati dallamot? Következik is.

- Éés visszatértem. Én még mindig Mr. Battlevoice vagyok, és önök a Radio Mojot hallgatják. Nos műsorunk ennyi volt mára, ideje kijelentkezni... Csaak viccelek, soha nem tudnék kijelentkezni, túl jó a hallgatóságom... Előfordult már olyan, hogy valakinek hazudtak, mert szerették és nem akarták elengedni? Nagyon illetlen dolog, de mindenkivel megesik, az előbb velem is megesett. Mégis muszáj lesz lezárnom a műsort. Mindenkinek szerencsés éjszakát kívánok.

- Egy újabb vadnyugathoz illő szám a jó éjt zene, Marty Robbins, Big Iron.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.