Pontos idő: Csüt. 04 Márc. 2021, 10:21

Helyszínek

 • Helyszínek

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Kristálypalota


  A 20. terület c) pontjával jelzett terület, itt lakik a Tallus / Serena F4, és ide járnak a Bárók, bárónők egymással tárgyalni, jelentést tenni a Tallusnak. A Fekete papok lakhelye is ez.
  1 Témák
  1 Hozzászólások
  Helyszínek 3-4800. Kristálypalo...
  Hétf. 20 Júl. 2015, 10:44
  Cerebro Legutóbbi hozzászólások
 • Reneszánsz


  Helyszín: Ez a hatalmas majdnem teljes kontinenst kitevő terület magába foglalja a teljes egyesült államokat (kivéve Hawaii és Alaszka), Asgardot, AIM szigeteket, Genosha, Madripoor, Tian, rejtett Apokalipszis birodalom, Chromixland és az Örök Birodalom a nyugati része alatti óceánban.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Hydra Birodalom


  A folyamatosan korábban realitásról realitásra ugráló Hydra bázisa Csatavilágon földre kerül és az alsó részek a föld alatt vannak. Illetve az Új-Zélandi bázis tartozik ide.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Végtelen Háború / Rákuniverzum


  Mindenhonnan egy kicsi, mivel kellően nagy területet kapunk, így mindenhonnan fér be dolog. NY, Szövetséges Államok, a belső karantén zóna, Kanada, Wakanda, Afrika belső része, Tian, Ausztrália, Vadföld, Argentína, Európa közepe, Madripoor, SEAR, földönkívüli területek, Asgard.
  Mindenhonnan egy kicsi, bár főleg azok a részek, ahol voltak már JK-k, a Trapezohedron mindenképp, itt vannak a főpapok, vezetők, a császári udvar is, SEAR, Európa egy része, ahol Atlantisz és Asgard területei vannak, Wakanda
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Gamma Föld, a Hulkverzum


  Majdnem felismerhetetlen romos világ, de a romok és a sivatagosság alapján valószínűleg valamikor egy California, Texasszerű államdarabja lehetett eredetileg.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Legfelső Légió


  Utopolis, egy hatalmas egységes utópisztikus város, foltokban erdőkkel, amiket parkoknak neveznek. kvázi a legtökéletesebb város a világon. Ám ez az Utopolis több légió realitásból vannak így egy világvárosnak tűnik, ami ezer pici darabból lettek össze "varrva" ezek a részek bár hasonlóak még se ugyanazok.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Vadnyugat


  Egy igazi sivatag, kis városokkal teli vadnyugat az 1800-as évek második felének Amerikájából.
  1 Témák
  30 Hozzászólások
  Helyszínek 2-61Végzet Völgye
  Vas. 06 Szept. 2015, 09:49
  Thorhalla Legutóbbi hozzászólások
 • „Mágia ura” realitás


  A realitás egészében mágikus birodalom épült ki, roppant fejlett technológiával, főleg Chandilar a helyszín, de több kisebb város, vagy épp büntetőtelep is megtalálható itt.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Polgárháború


  Két részre szakadt valószínűleg közép-amerikai földterület. Nyugati oldala a kisebb technikailag fejlettebb Stark techel javított repülő autókkal rendelkező városok és a keleti nagyobb ételben forrásokban gazdagabb, de technikailag fejletlenebb Kék városok.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Isteni színjáték


  Egy hihetetlen fantázia világ megszámlálhatatlanul sok részlettel és hellyel, mind ismert legendás prózai művekből.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Élőholt Föld (666-os világ)


  Egy sötét gótikus verziója egy amerikai államnak. Erdőkkel és borús városokkal.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Sötét Világ


  Az Örök Birodalom, Németország, Amerika részeiből álló birodalom, ami felett Asgard maradéka lebeg.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Az Elveszett Világ Napjai


  Az egyetlen világ, ami a multiverzumon kívülről került be. Egy posztapokaliptikus, misztikus steampunk világ. Az egész terület sugárfertőzött, csak Gaia kiválasztottjai élhetnek a területen. Főleg Európai területek vannak itt, amik a Gaia Protektorátus védelme alatt állnak, de innen-onnan kisebb területek bekerültek a zónába.
  1 Témák
  1 Hozzászólások
  Helyszínek 2-61Dallas romjai
  Szomb. 22 Aug. 2015, 20:51
  Thorhalla Legutóbbi hozzászólások
 • Ókori világ


  A világ ókori verziója. Egyiptom, Görögország, Gallia, Róma, Briton, Perzsia és szabad nomád földek vannak a zónában.
  1 Témák
  3 Hozzászólások
  Helyszínek 397-86Kolkhisz
  Szomb. 12 Dec. 2015, 18:57
  Timofei Legutóbbi hozzászólások
 • Tejberizs asztala


  Egy nagy konyha asztal, amit egy vízálló piros-fehér kockás pléddel fedtek le. Ez néhol dimbes-dombos.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Gótika


  Gótika világa. Jelenleg mindenben egyezik a korai Reneszánszal. Az első különleges lények és gépek mind a játékosok karakterei közül kerülnek ki.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Wakanda


  Wakanda völgybe rejtett országa Afrika észak-nyugati részén.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Raptorbirodalom


  A raptorok által uralt New York, a korábban a város felett levő Attilan felrobbant, így New York is most már romos pusztaság a túlélő emberekkel, raptorokkal.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Olympia


  Hihetetlen energiákból épült márványszerű birodalom görög stílus elemekkel. A legmagasabb hely tetején áll ez a csodaváros. Az örökkévalók otthona.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Szimbiontaháború, F4 realitás


  New York épülő állapotban, korábban a szimbionták teljesen elpusztították, de Serena Davidsonnak hála, akit manapság csak Tallusnak hívnak a világ megmenekült és újraépülő fázisban van.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Apokalipszis kora / Másik Világ


  Apokalipszis világa métló nevéhez, könyörtelen helyszínek kerültek ide. Egy jeges délvidék. Itt van Atlantisz kastélya, Idegen lények űrhajóiból építet városka, Sinsiter titkos klón laborja és lebeg Apokalipszis piramisa. A másik világból: Nuriai sivatag. A három nagy Fáraó: Rama Tut, En Sabah Nur és Monolith sírhelye. A sivatag felett pedig húsz SHIED hellicarrier, amiben a katonák és szuperhősök érkeztek.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Kang királysága


  2121-ben járunk, mintegy száz évvel a jövőben. Kang erődje és a körülötte álló városok alkotják a területet.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Avalon, Britannia Hadtest


  2050 környékén járunk a jövőben. New York, azaz Új-Avalon és Wakanda területén levő ellenállási város a két helyszín, illetve a körülöttük levő erdők, síkságok.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Állat univerzum


  A világ egészen reneszánszos némi rajzfilmes be ütésekkel. New York a fő helyszín, illetve egy-két kisebb város New Jersey-ből, illetve Salem található itt a mutáns gimivel.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Jövő bűnei 2, Kree-k után


  Kree uralom utáni Föld, ebben a realitásban a kree invázió megtörtént, a diákok arattak győzelmet felettük. NY, Washington és NJ néhány városa alkotja a területet.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Skrull Birodalom, Tarnax V


  Egy földrész skrull épületekkel. Az egész hely egy hatalmas skrull birodalmi város, amit egy Földre építettek. A város belsejében csak skrullok élnek a külterületekben gettókban a földi fajok, akik csak mocskos alpári munkákat végezhetnek és a város közepén van az aréna, ahol a különleges emberi lények küzdenek meg a skrullok szórakoztatására.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • 1602 / 5 Ronin


  1602. beli Angila, néhány Amerikai gyarmat a keleti-parton, többek közt Új-Svédország. Illetve további néhány Európai nagy és kisváros. Japánban néhány város, amik még fedális szinten vannak.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Túlvilág


  Minden ismert hitt túlvilágának összessége. Csakis természetfeletti és halállal kapcsolatos erejű entitások mehetnek ki és be. Mindenki más ha egyszer belép ott is ragad örökre.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Mojowood


  Egy hatalmas filmstúdió ország. Ez szolgáltatja a szórakoztatást a TELJES csatavilágnak.
  1 Témák
  2 Hozzászólások
  Helyszínek 17-27Radio Mojo
  Szomb. 12 Szept. 2015, 21:41
  Bishop Legutóbbi hozzászólások
 • Jövő bűnei, Rémálom


  Az eredeti Jövő Bűnei, a világ, amit 2043-ban a Főnix szállt meg, ő törölte el az AIM uralmát, majd 2047-től egyre gyakrabban jelentkeznek Kang támadásai. Jelenleg 2048-at írunk.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Outsiders


  New York állam és mellette Atlantisz királysága az óceánban.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Bukás (A.I.M. Kora)


  Hihetetlenül fejlett metropolis, teljesen önellátó üvegház esőerdőkkel és kertekkel
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Átok


  Egy fantasy világ hatalmas erdőséggel közepén egy díszes város (Jork Városa) nagy hegyre épített kastéllyal. Még lehet pár kastély és falvacska az erdőben persze.
  1 Témák
  35 Hozzászólások
  Helyszínek 268-31Jork városa
  Hétf. 07 Dec. 2015, 20:36
  Darren Cain Legutóbbi hozzászólások
 • Noir


  New York és környéke az 1930-as években.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Összes csillag


  A hely neve a Város. Belső gazdag elit kerületekkel, ahol a mocskos alvilági urak és a mindenre szaró pénzzsákok szivarozva zárkóznak el a külvilágtól. A külső kerületek pedig lepukkant gettók, ahol a túlélésnek egy törvénye van: ne kapjon rajta a rendőr. persze csak azért, mert akkor felezni kell vele a zsét... A külső kerületekben a víz zöld, de megszokott a savanyú ízt és a szmognak hála gyakori a köd, ami jó ha nem akarsz szemtanukat.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Gépuniverzum


  Az MI-k uralják a Földet, kiborggá változtatott emberekkel, néhány tucat ellenállás tag van már csak, akik menekülnek a robotok elől, és próbálják elkerülni az asszimilálást. 2026. elején Ultron visszatért ki tudja, hogy honnan és átvette a világ felett. A teljes világ napok alatt esett el, az emberiség 99%-a kihalt a maradékra pedig a gépek vadásznak rájuk, hogy őket is átalakítsák és bekapcsolják a közös tudatba. 6 nagyváros romjai vannak a régióban.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • House of M, Mutánsvilág


  A Mutáns Királyság, nagyrészt Genosha szigetéből és a körülötte lévő Afrikai államból áll.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • 1976.


  A bal part az USA, a jobb part Vietnám. Vietnám tele dzsungellel, kis falvakkal, földalatti járatokkal, egy vietkong várossal. Az USA rész egy város ami három városból áll össze, Washington, White House és Kapitólium, Dallas, tele napalm gyárakkal és Los Angeles, hadi kikötőként. A maradék terület puszta meg termelőterület, olajkutak stb.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Zombiverzum


  A Reneszánsz világ zombi verziója, amit a gondolkodó élőholtak uralnak. New York városa a központi helyszín, de a Reneszánszhoz hasonlóan itt is felbukkannak az ismertebb helyek, helyszínek. Illetve a túlélők mágikus védőmezők alatt élnek, ami távoltartja a zombikat.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Erős Földje


  A terület valamikor California állam volt, mára csak romos városok és a sivatag...
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Ultimate / Újvilág


  New York városát és New Jersey teljes területét foglalja magába a zóna.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Mangaverse


  Egy Tokyo méretű a város szétszórva a falban, olyan 32000 km hosszan, a bástyákon kolostorok. Az itteniek már évtizedek óta harcolnak Kaijukkal, űrlény inváziókkal, mágikus szamuráj szellem fejek bosszújával. Társadalmukban mindennaposak a fura dolgok és az ilyen, olyan veszélyek támadása.
  1 Témák
  9 Hozzászólások
  Helyszínek 266-93A Falakon belül...
  Szer. 18 Nov. 2015, 22:36
  King Raten Chromixen Legutóbbi hozzászólások
 • Az Eredeti őrzők


  Egy hatalmas űrhajó az égen, ami kb egy millió embernek tud helyet adni.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Közlemény & Kiemelt
  Hozzászólások
  Megtekintés
  Legutolsó üzenet
 •  Global announcement:
  1, 2, ... , 9, 10  by Thorhalla
  227 Hozzászólások
  11053 Megtekintés
  Helyszínek 2-61
  Thorhalla Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Vas. 06 Dec. 2020, 13:40
 •  Global announcement:
  1, 2, ... , 4, 5  by Rhyssa Edaara Quillan
  110 Hozzászólások
  10033 Megtekintés
  Helyszínek 59228_v
  Rhyssa Edaara Quillan Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:34
 •  Global announcement:
  1, 2  by Cerebro
  35 Hozzászólások
  2787 Megtekintés
  Helyszínek 2-61
  Thorhalla Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Hétf. 28 Szept. 2020, 20:21
 •  Global announcement:
    by Rhyssa Edaara Quillan
  0 Hozzászólások
  1086 Megtekintés
  Helyszínek 59228_v
  Rhyssa Edaara Quillan Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Szer. 01 Ápr. 2020, 12:05
 •  Global announcement:
    by Cerebro
  0 Hozzászólások
  10177 Megtekintés
  Helyszínek 3-48
  Cerebro Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Szer. 21 Okt. 2015, 00:02
 

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok

Adminok, Moderátorok, Kalandmesterek

Permissions in this forum:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.

Legend
 • Új hozzászólások Új hozzászólások
 • Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Közlemény Közlemény
 • Kiemelt Kiemelt
 • Global announcement Global announcement