Vadföld (illetve ami maradt belőle)

Go down

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Empty Vadföld (illetve ami maradt belőle)

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 05 Nov. 2015, 17:18

Ez a vulkánokkal és trópusi esőerdőkkel tarkított, egzotikus sziget nem messze Ausztrália partjaitól bújik meg. Egyedül itt maradt fenn a Föld kb. 200 millió évvel ezelőtti állat- és növényvilága, így például a dinoszauruszok is. Sajnos ez a gyönyörű, de veszélyekkel teli világ szinte teljesen megsemmisült Gah Lak Tus és az Ezüst Utazók támadásakor: az árvizek, vulkánkitörések és földrengések, majd az azokat követő aszály visszafordíthatatlan károkat okoztak, és csaknem minden elpusztult. Még mindig él itt egy-két vademberekből álló törzs, melyeknek tagjai megpróbálják a lehetetlent, hogy visszaállítsák a Vadföld régi fényét és pompáját.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Vadfyl10

_________________
Vadföld (illetve ami maradt belőle) 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Empty Re: Vadföld (illetve ami maradt belőle)

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 20 Dec. 2015, 21:31

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – Közjáték I.

Évekkel ezelőtt, az akkor még virágzó és buja Vadföldön…

A sziget egyik szegletében pár órával korábban még brutális összecsapás zajlott az akkori X-Men, Különítmény, Mutáns Testvériség és Ultron-robotok részvételével (az I. korszak 2. fejezetében). A káoszban a legsúlyosabb veszteség a Testvériség vezetőjét, Magnetót érte, amikor is fia, Pietro Maximoff, azaz Higanyszál életét vesztette – ráadásul nem sokkal testvére, Wanda Maximoff, a Skarlát Boszorkány halála után.

A Mutáns Testvériség egykori városának helyén most csupán egy hatalmas kráter tátong, amelyben néhány kisebb dínó lézeng. Leszállt az éj, sehol senki, csak a holttestek és a robotok alkatrészei.

Majd hirtelen egy villanás… Döngő léptek… Egy sötét, köpenyes alak hajol le Ultron letépett fejéért…

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Fej10

Az az ostoba, arrogáns Pym… Tényleg azt hitte, az ő műve volt Ultron? Tényleg olyan nagy tudósnak képzeli magát, aki képes lenne létrehozni egy ilyen mesterséges intelligenciát? Szánalmas ember. És Lensherr… pontosan azt tette, amit vártam tőle. Szánalmas mutáns. Mindenki szánalmas… senki sem tudja, hogy a drótjaikat végig…

Majd az idegen fémkeze összeroppantja Ultron fejét.

… FÁTUM DOKTOR MOZGATTA!!!

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Victor10

Ám a sötétből kibontakozik még egy alak… Fátum nincs egyedül. Vele van a már jól ismert, ismeretlen céllal a múltba utazó tetovált férfi, Nathaniel Essex, azaz Mr. Sinister is.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Drámai belépő, doktor. Amennyiben befejezte a monológját, értékelném, ha megkapnám a részemet.

Fátum dühösen elhajítja a robot fejének maradékát, majd Sinister felé fordul, és a két férfi hosszú másodpercekig farkasszemet néz egymással… de végül egyikük sem tesz semmi olyat, amit később talán megbánna.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Bár továbbra sem tetszik a hangneme, Sinister, Fátum mindig tartja a szavát. Intézkedtem, hogy a fiú az Ön által megjelölt helyre kerüljön… méghozzá perceken belül.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Hmm… Mégis hogyan szerezte meg a testet Lensherrtől?

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Tán kételkedik a felsőbbrendűségemben?

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Szó sincs róla. Ez inkább csak… tudományos érdeklődés.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Hmpf. Robotok, Sinister. Élethű, mindenkit megtévesztő robotok. Maga szerint gondot okozott egy mozdulatlan test lemásolása, miután a teljes Különítmény mesterséges változatát is elkészítettem, méghozzá gond nélkül? Egy megfelelően irányított és időzített teleportálós csere, és kész. Meglep, hogy egy magafajta „tudós” nem jött rá erre.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Ó. Kiváló. Elismerésem. Nos, ezzel akkor végeztünk.

Ekkor Sinister megfordul, ám Fátum utánakiált.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Sinister! Ami a jövőt illeti…

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Hajh, az ég szerelmére, doktor! Hányszor kell még a szájába rágnom, hogy nem, nem tudhat meg semmi olyat, amely hatással lehet az idővonal alakulására! Már így is túlságosan sok az ismeretlen tényező, egyre nehezebben tudom kézben tartani az eseményeket… Csak tegye, amit mondtam, ahogy megbeszéltük. A robotok volt az első lépés, innentől pedig nincs más dolga, mint hátradőlni, és figyelni, hogyan pusztítják el egymást az ellenségei.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Ha! Azt hiszi, a nagy Fátumot ki kell oktatnia az időutazás veszélyeiről és paradoxonjairól? Ne nevettessen! Már annak az ostoba Richardsnak is én magyaráztam el az időmanipuláció alapjait! Nem, nem… Engem inkább az aggaszt, hogy elhallgat előlem valami lényeges információt a jövőmmel kapcsolatban… Miért segített volna nekem olyan hatalomhoz jutni, amely aztán visszaüthet magára?

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Essex10 – Higgye el, kisebb gondom is nagyobb annál, hogy mi lesz magával! Amikor a S.H.I.E.L.D. ügynökei rájönnek, hogy évekkel korábbra jöttem vissza az időben, mint ők, már nem leszek képes ilyen szabadon mozogni. Ne avatkozzon az ügyeimbe, és akkor megkapja, amit akar. Ennyi. Most mennem kell, el kell látnom Maximoffot, hogy végre felébredjen a tetszhalott állapotából. Ó… Egyébként szép munka, hogy Lensherr és mindenki más halottnak hiszik a fiút.

Vadföld (illetve ami maradt belőle) Doom10Még hogy „szép munka”… Talán inkább zseniális!

Sinister erre már csak legyint, majd egy villanással eltűnik a szigetről… Fátum pedig egymagában marad a paranoiás, de ez esetben korántsem alaptalan gondolataival…

… mi pedig máris megyünk tovább Marylandbe!

_________________
Vadföld (illetve ami maradt belőle) 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.