Maryland

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Maryland Empty Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 06 Dec. 2015, 17:26

Maryland az Amerikai Egyesült Államok hetedik tagállama. Délen és nyugaton Virginia, Nyugat-Virginia és Washington, északon Pennsylvania, keleten Delaware határolja. Körülbelül akkora a területe, mint Belgiumé.

„Amerika miniatűrben” becenévvel is illetik, mivel domborzatát tekintve Amerika összes jellemzője megtalálható itt, a homokos tengerparttól a mocsarakon, tölgyfákkal tarkított dombokon át a nyugaton magasodó hegyekig.


Maryland Maryla10

_________________
Maryland 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 20 Dec. 2015, 21:30

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – 2. szín: Karen

Maryland Missio10

2012. szeptember 26., szerda, 10:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Timofei Produnov, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White, Lev Hudson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver, Andrew Ramirez, Jim Richards és Suzuya Rei.

Nem volt túl sok idő pihenni: a legutóbbi akciót követően a S.H.I.E.L.D. a kis csapatot egy tágas, kényelmes, jól felszerelt buszba ültette, majd azonnal megindultak Maryland állama felé, végig északra a keleti parton. Az új célállomás Baltimore, Maryland legnagyobb és legnépesebb városa. Az út maga kb. 14 óráig tart, így szerencsére legalább belefért egy néhány órás csendes pihenő éjszaka. A jókora buszon, akárcsak tegnap a vonaton, van légkondi, televízió, rádió, étel-ital, fürdőszoba, ami csak kell, szóval senki nem szenved hiányt útközben semmiben.

Maryland Clipbo14

Ezúttal a „begyűjtő” akció egy rövid időre megszakad Danvers ezredes legutóbbi parancsainak értelmében: a csapat második bevetése inkább afféle felderítés és veszélyelemzés. Az akcióra csomagolt felszerelés (amelyet a buszon egyébként újra lehetett tölteni) nem változott:

Az akcióra mindenki maga csomagolta a holmiját az alábbi utasítások szerint:

Civil ruházat – Bár az akció nem titkos, nem kívánunk feltűnést kelteni egyenruhákkal vagy harci felszereléssel. Természetesen vékonyabb golyóálló testvédők megengedettek a ruházat alatt.

Fegyverek – Bármilyen fegyver megengedett, amely elfér az ügynök testén, rejtve, hogy a civilek ne lássák, és ne keltsenek feszültséget. Nem javasolt nagyobb csomagokba helyezett méretesebb fegyverek pakolása, mert ezeket az ügynöknek kézben kellene cipelnie mindenhová, akadályozva így a gyors mozgásban. Halálos lövések leadása csakis és kizárólag életveszély esetén megengedettek! Amennyiben ez nem szükséges, használjanak inkább kábítófegyvereket.

Egyéb eszközök – Minden ügynök kap egy-egy kommunikációs eszközt, amely leginkább egy érintőképernyős mobilra hasonlít. Ezek rendelkeznek folyamatos interneteléréssel, állandó kapcsolattal a Triskelionnal, fényképező- és videómóddal (akár éjjeli sötétben is), valamint beépített GPS-szel. Emellett természetesen a szokásos, apró adóvevőt is megkapja mindenki. Ezeket a fülbe helyezve állandó kommunikációs kapcsolat lesz az ügynökök között. Amennyiben egyéb eszközökre, illetve támogatásra lenne szükség, értesítsék a Triskeliont.”


A fiatalok helikoptert vagy repülőket most sem kaptak, egyrészt hogy legyen idejük az út alatt még inkább összeismerkedni, másrészt hogy tényleg ne keltsenek felesleges feltűnést.

Hogy ki ennek az új, felderítő akciónak a központi szereplője, az ismét a kommunikációs eszközökre érkezett rövid ismertetőből derülhet ki mindenki számára:

Maryland Adatla10

Tehát Karen Grant. A rejtélyes hölgy a S.H.I.E.L.D. tanúvédelmi programjának egyik tagja, akit maga személyesen Nick Fury terjesztett fel arra, hogy egyszer s mindenkorra eltüntessék őt, és töröljenek mindent a korábbi életével kapcsolatban. Persze a csapatból Melissa nagyon is jól emlékezhet Karenre, azaz Jeanre legutóbbi, időutazós kalandjából… Egyből felismerheti őt a képen, hiszen már látta fekete hajjal is.

Karen állandó megfigyelés alatt áll, és tegnap vészjelzést adott le, mely szerint úgy érzi, valaki egy ideje figyeli és követi őt. Egyelőre ezt az állítását sem ő maga, sem egyetlen S.H.I.E.L.D.-ügynök sem tudta megerősíteni, és bár Karen kezd meginogni, hogy talán képzeli a dolgot, Danvers ezredes úgy látta helyesnek, ha odaküldi a fiatal ügynökeit, hogy szaglásszanak körbe egy kicsit.

A frissen beszervezett Jimmy Hudson most még nem tartott a fiatalokkal, hiszen hátravan még némi papírmunka a szüleivel, és Danielle Sunken is Floridában maradt vele, de mindenki más itt van. A Triskelion vette és kiértékeli a tegnapi akció három vezetőjének jelentését, és amíg zajlanak a vizsgálatok, az ifjú ügynökök új parancsnokot kapnak, aki majd a helyszínen vár rájuk.

Az egynapos utazás után a busz végre be is gurul Baltimore városkájába…

Maryland Baltim11

… azon belül pedig a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Cherry Square parkolójába.

Maryland Cherry10

Odakint egyébként még mindig kellemes, inkább késő nyárias az idő, mintsem kora őszi. Hétágra süt a nap, a fák zöldellnek, a hőmérséklet épp ideális.

Gyakorlatilag pillanatokkal azután, hogy a busz megáll, már nyílik is az ajtó, és egy csinos, de szigorú tekintetű, szőke nő száll fel a buszra – egy újabb emlék Melissa időutazásából, a hölgy ugyanis Sharon Carter ügynök, akinek Melissa a testében küzdötte végig a múltban történteket. Most látja először így, „kívülről” Sharont.

Maryland Sharon10

Carter ügynök nem formálisan köszönti az ügynököket, inkább lazán, barátságosan, mint egy civil.

Maryland Carter10 – Örülök, hogy végre megérkeztek, már nagyon vártuk Önöket. Lyesmith, Miller, dr. McKenzie, Produnov, Redbow, Morsus, Shaw, Reynolds, Jackson, White, Hudson, Hudson, Waver, Ramirez és Richards. A nevem Sharon Carter ügynök, és én fogom irányítani az akciót. Ő pedig itt a legújabb társuk, Suzuya Rei. Ezekben a pillanatokban már az adatlapja is megérkezett a kommunikációs eszközükre.

Ekkor tűnhet fel mindenkinek a Carter mellett álldogáló fiatal fiú, Rei is…

Igen, láthatóan ez a bevetés is tartogat meglepetéseket, pedig még el se kezdődött.

_________________
Maryland 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Vas. 20 Dec. 2015, 22:17

//Előzmény: Florida//

Jon az utazás során nemcsak a jelentéseket kapta meg, hanem Steph-től telepatikusan azt is, hogy pontosan mi történt azon a helyszínen. Nem csak Emma viselkedését, hanem azt is, hogy Essex ott volt. Ő maga is tudta, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie, hiszen nem is őt küldték vissza a múltba. Ráadásul nekilátott annak, hogy az idővonalakkal szórakozzon, ami miatt tudta, hogy meg kell állítani. Karen sem volt kellemesebb, őt Melissa révén tudta, hogy nem más, mint Jean Grey, aki segített nekik legyőzni Kovacs-ot és még az elméjükben is ott volt. A Főnix. Nem alakultak jól a dolgok, főleg nem úgy, hogy még a beosztottjai között is rendet kellett csapnia.
Még Floridában az ottani helyszínen kért további két képességblokkolót, azokat pedig White-nak és Richards számára, hogy ők viseljék. Emma-nak nem engedett egyetlen egy fegyvert sem használni, vissza sem adott egyet sem, ahogyan a SHIELD-es és Különítményes papírjait sem, ugyanez volt igaz Richards is, illetve Lev Hudson is a jelentések alapján. És még valaki, kezdte unni, hogy folyamatosan új embereket raktak be. átfutotta a kommunikátoron az adatlapot, a szemeit forgatta közben és felsóhajtott. Komolyan nem értette, hogy Danvers miért akart ilyen személyeket integrálni, akik röviden és tömören elmebetegek és gyógyszeres kezelés alatt állnak.
- A bevetés során White, Richards és Lev Hudson a buszon maradnak, ahogyan Mr. Suzuya is. Mivel egyelőre nem tudom egyikkőjüket sem hazaküldeni, így itt maradnak és nem vesznek részt a bevetésben a korábban mutatott hozzáállásuk és viselkedésük miatt. Az első adandó alkalommal, amikor lehetőség van, magukat négyüket azonnal visszaküldöm New Yorkba!
Amennyiben a civilek közül valaki jelezte, hogy nem akar kimenni és maradna, akkor azt természetesen megérti és nem fogja erőltetni, hogy olyat tegyenek, amit nem akarnak.
- Carter ügynök megosztaná velünk a legfrissebb információkat? – kérdezte a nőt.


A következő jó fél napban a busz leghátulján ültem, zenét hallgattam és írtam a következő regényemet, illetve egy esszét, amit le kell majd hétvégén adnom az egyetemen. Most úgyis volt időm. Az út közben még arra szakítottam időt, hogy megosszam a dolgokat telepatikusan is Jonnal, ami Essex-et illette azt Hajasbabával és Ramirezzel is megosztottam, hogy tudják mivel állunk szemben. A küldetés érdekesnek nézett ki, szóval a Főnix után megyünk, vajon mi lehet olyan ellenfél, amivel a nagy Jean Grey, ah bocsánat manapság Karen Grant nem tud megbirkózni? Igazából volt egy olyan érzésem, hogy utána is Essex caplat, arra pedig még mindig nem kaptam választ, hogy mi és kik azok, akiket meg akar akadályozni. Egy pláza? Most komolyan Jean valószínűleg tudta, hogy minket küldenek, Jon-t, engem, Ramirezt és még Hajasbabát is ismeri. Már, ha emlékszik abból valamire, amikor lobotomizálta Kovácsot. Felvontam a szemöldököm, amikor egy nő jelent meg, felismertem, ez… ennek a testében volt benne Hajasbaba a múltban Namorral. Roppant érdekes, hogy pont ez van itt. és még valaki. Most komolyan? Nem unják még? Főleg, hogy Jon most akarja a fél csapatot kihajítani a fenébe. Jogosan. Végigfutottam az aktát, remek! Még valaki, aki nálam is nagyobb pszichopata. Bőven elég vagyok egyedül a csapatba, főleg, hogy egyik jelenlevő sem versenyezhet velem. Egyelőre még mindig hátulról figyeltem az eseményeket, hogy mit is akar majd a nő mondani, mit kell tudnunk.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 20 Dec. 2015, 22:28

//Előzmény: Florida//

Reena nem sokat értett abból, hogy máris mennek tovább és merrefelé. Furcsállta, hogy tőle most nem kértek jelentést, a Cég mindig kért, amikor megölt valakit, de most itt úgy tűnt, hogy nem kellett neki. ha tudott a buszon továbbra is Ramirez és Redbow közelében igyekezett maradni, ha volt lehetőség, akkor kérte őket, hogy a korábban említett dinókról mutassanak neki képeket, vagy mozgóképeket, ha tudnak. Illetve továbbra is roppant lelkesen érdeklődött mindenről, amit a két fiatal férfi mesélt neki. Ha ők nem hajtják el, akkor szívesen végignézett filmeket, videókat, képeket, amiket mutattak a fiúk neki. Este egy páros ülésen kuporodott össze és aludt el, majd reggel, már korán hajnalban felébredt. A többiekkel nem kereste a konfliktust, ahogyan a vezetők dolgába sem akart beleszólni és a többiek személyes vitájáról sem vett tudomást. Nem is ismerte őket annyira, hogy tudja milyen ellentétek feszülnek a csapaton belül, csak azt érezte, hogy vannak ilyenek és feszült a légkör. A megérkezés után ő nem tudta elolvasni az új tag aktáját továbbra sem, arra pedig valószínűleg nem volt idő, hogy felmondassa egy programmal magának.
Így inkább egyelőre csak érdeklődve figyelte, hogy mi is fog történni és mit kell tudni a következő személy helyzetéről.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 20 Dec. 2015, 22:38

//Előzmény: Florida//
2012. szeptember 26., szerda, Első/Tizenharmadik bejegyzés:
”Már csak később értesültem arról, hogy nem sikerült a küldetés, de nem csak nekünk nem, hanem a másik csapatnak sem. Azt már korábban megosztottam velük, hogy ki Karen Grant, így Mr. Miller, Mr. Ramirez s Ms. Lyesmith tudták, hogy ő Jean Grey, ott voltam, mikor Karenné vált Mr. Kovacs „elvesztése” után. az este, éjjel megkapott üzenetnek nem örültem, féltem s aggódtam, hogy itt volt az a férfi. Főleg azok fényében, amiket hallottam róla. Csupán az vigasztalt, hogy legalább Mr. Shaw nem vesztette el az önkontrollt még a kórháznál s utólag a fiatal fiú is kapott képességblokkolót hála Mr. Miller-nek, így most már bizonyosan nem fog felrobbanni itt velünk s a busszal. A feszült hangulatra nem kérdeztem rá, elég valószínű volt, hogy a sikertelen akciók vezettek mindehhez. Ha Mr. Shaw szeretett volna beszélgetni, akkor az olvasáson felül vele beszélgettem. A megérkezésünk után döbbenten meredtem Carter ügynökre, olyan furcsa volt, hogy így látom főleg, hogy mennyi időt töltöttem a testében, az örökkévalóságnak tűnt. S aggódtam Ms. Grey-ért, ha úgy vélte, hogy olyan nagy gond van, hogy szóljon nekünk, akkor tényleg komoly gondok lehettek. Csak az aktát futottam át s nagyon nem tetszett, mit láttam. Éreztem, hogy megremegek s egy kérdés bukott ki belőlem.
- Honnan talál a SHIELD ilyen személyeket? – kérdeztem kifakadva.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Dec. 2015, 02:56

Andrew Ramirez

Annyi minden lehetőség lett volna a még Floridában, de valahogy kiestem. Nem számít, a lényeg, hogy a nagy képet magam előtt tartsam és arra koncentrálhassak. Néhány ügyes sor amúgy sem számít sokan. Azon csak mosolygok, hogy sikerült az akciónk és ezért dicséret jár. Ugyan miért ne sikerült volna? Ennél sokkal nehezebb feladatokat is megoldott már nagyjából ez a csapat. Csak mosolyogni tudok ezen. A buszúton a képességem segítségével zenét hallgatok, filmet nézek. Ha Reynolds igényli, mutatok neki filmet a dinókról. Még mindig csak mosolyogni tudok rajta! Mennyire sérült személyiség, hihetetlen. Egyébként, alváson kívül az arcfestésem teszem fel és igazítom meg. És persze a tervemen is gondolkodom, hehehe. Stephanie információi hasznosak, ezek szerint mégsem Kábel hanem Essex került át a múltba velünk. És biztos vagyok benne, hogy egy hatalmas nagy poénon dolgozik már most is! Kérdés csak mikor fogja ellőni! Amint meglátom az aktát elmosolyodom.
~ Jean Grey. Remek. Úgy tűnik kezd minden összeállni az idővonalban, amit a jövőben láttunk. Hehe. Nem is foglalkozok vele. A jövőt már elkerültük, ideje valami újat alkotni.
Összeszedem magam, a felszerelésem, végigropogtatom a végtagjaim és felkészülök a kiszálláshoz. Carter ügynököt és Miller végighallgatom. Ellenőrzöm az aktát a kommunikátoron. Hangosan, őrült módon nevetni kezdem és közben alig tudom visszafogni magam, hogy ne az előttem lévő széket csapkodjam.
- HAHAHAHAHA ez nagyon jó, nagyon ötletes. Remek választás, tetszik a fekete humor.

Felszerelés:


Lev Hudson

Félreértettük egymást a halandókkal. Nem értem miért pazaroltuk egymás idejét. A SHIELD-nek elvileg szüksége volt az Én és a testvérem módszerei, megengedtem nekik, hogy felkeressenek és megtisztelve őket elfogadtam az ajánlatot. Az isteni nyomozóképességem azonban nem használtam, felesleges lett volna és most, egy akció után úgy döntenek, hogy felesleges volt a próbálkozás. Megértem, hogy nem képesek isteni tökéletességem felfogni, de ez elég gáz a SHIELD-től. Elmosolyodom. Megvonom a vállam. Lazán felállok, megigazítom az öltönyöm, és leszállok a buszról.
- Mielőtt nagyon beindulna a buli, én felmondok és lelépek. Nem kell sehova vinni, megoldom, a papírmunkát meg a titkárnőmmel. Kössz a bulit, na lépek, csácsá. Kofi majd hívlak, szervezek partit meg keresek eltűnéses ügyet. Ja, Carter, jó a segge, 10/10.
Lehuppanok a buszról, feldobom a napszemüvegem, fülhallgató be, benyomok egy remixet és elindulok. Keresek a neten elsőosztályú járatot New Yorkba, a legközelebbiket, ha nincs elég gyors, nézek helyi bulit estére is. Utazni taxival megyek, fogok is egyet ha van. Felhívom az otthoni rendőrséget, csekkolom van-e náluk valami ügy, amin lehet dolgozni. Ja meg felhívom az ügyvédünket is, felesleges időpazarlás volt a SHIELD-es cucc, hátha lehet perelni egyet és legalább valamit visszanyerni az isteni időm értékéből. Kofyt hagyom, be akar épülni meg ilyesmik. Laza arc. Arra nem is számítok - isteni hatalmam miatt - hogy esetleg ne hagynának távozni, nem tudnak megállítani, amíg le nem tartóztatnak, szóval elsétálok.

Felszerelés:


Connor Hudson

Kofy leblokkolt az akció végén, pedig egyszerűen kivihette volna, akár egymaga is a célszemélyt, de valamiért megszűnt körülötte a világ. Máskor volt már húzósabb helyzetben is, ezért átmeneti anomáliának könyvelte el a jelenséget. A buszon ülve átnézte az elérhető aktákat és jelentéseket. A jelentés olvasásakor összeráncolta a homlokát és a szemöldökét. Nem tudott mit kezdeni azzal a jelentéssel. Három alkalomból az egyiknél, mint kiderült a célszemély teljesen beszámíthatatlan és tévképzetes volt. Mégis miért tervezett egyáltalán a SHIELD? A másik esetnél, ahol nem sikerült a feladat, a Különítmény két tagja volt jelen. Ez ebben a mértékben semmit nem mért a gyakornokokon, csak annyit, hogy a Különítmény két tagja nem tudta véghezvinni a feladatot. Gyakorlatilag két mintás volt a próba, abból a sikertelen, ami mérhetett volna valamit, mérésre alkalmatlan. Megvakarta a halántékát, ilyen jelentést azért nem tenne a pártban, fura a módszer. De nem szólt. Tanulni van itt, saját magát képezni. Inkább figyelt a feladatokra. Az úton aludt és rádiót hallgatott. Megérkezés után Carter és Miller ügynök tájékoztatóját hallgatja végig, összefont karokkal, komoly tekintettél figyelve. Levre csak érdeklődően felhúzza az egyik szemöldökét.
- Szia Lev, hívj.
Nem is próbál semmit tenni. Ismeri a bátyját, a legegyszerűbb könnyen továbbengedni, had csinálja amit akar, csak felesleges konfliktus ellen menni neki.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Timofei Hétf. 21 Dec. 2015, 14:00

2012. szeptember 26., szerda, 10:00.
Timofei

Az előző akció úgymond "sikerei" után bezsuppoltak minket egy luxusbuszba, azzal a feladattal, hogy most Baltimore-ba kell majd mennünk. Én persze csak bólogattam meg csendben maradtam, mondjuk a Hudsonéknál történt kirohanásom után sokkal jobb ötletnek tűnt csendben maradni. Ha tovább feszíteném a húrt akkor lehet, hogy kihajítanak az egész S.H.I.E.L.D.-es cuccból, és mehetnék vissza az utcákra. Mondjuk az se volt olyan rossz élet, a lopások eléggé könnyen mentek a képességem miatt, de akár el is kaphattak volna a laborpatkányok újra. Szóval inkább a S.H.I.E.L.D.
A luxusbuszon üldögélve a szememet lehunyva próbálom megemészteni a történteket. Tehát a mi akciónk Hudsonnal sikeres volt, bár én és az a Reena nevű lány kissé bepánikoltunk, utólag pedig meg is tudtam, hogy őt is valami laborban szurkálgatták, szóval megértem. Talán beszélnem kéne vele, mert talán ő megértene, vagy mi a szösz. Hasonló cipőben járunk és nem is lenne rossz öltet barátokat szerezni. A másik érdekes dolog, az a bizonyos új kölyök, valami Richards. Fura kölyök, az aktája szerint eléggé pánikbeteg, meg bármikor felrobbanhat, szóval vele inkább nem társalgok.
Az alig egy napos út után megállunk valahol, elsőre nem is tudom beazonosítani, hogy hol is vagyunk. Azután valami Carter ügynök mondogat valami, meg valami új társról beszél. Azonban amikor meglátom ennek az "új" illetőnek az aktáját, azonnal kinyílik a szemem.
- Tehát a kis csapat egy elmebeteggel bővül...csúcs. - mondom halkan

_________________
Maryland 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 08 Jan. 2016, 16:06

10:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Timofei Produnov, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White, Lev Hudson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver, Andrew Ramirez, Jim Richards és Suzuya Rei.

Carter ügynök szótlanul nézi végig, ahogy Lev elhagyja a buszt, majd végighallgatja a többieket, és biccent.

Maryland Carter10 – Helyes. Örülök, hogy nagyjából közös nevezőn vagyunk. Bár a beosztottaknak nem kell egyetérteniük a felettesük parancsaival, mindenképp előnyös, ha legalább egyezik a véleményük. Mielőtt bármibe is belekezdenénk, hadd tegyem világossá: nem, Danvers ezredes parancsai számomra sem teljesen érthetők és elfogadhatók, és nem, én biztosan nem küldtem volna ide olyan zöldfülűeket, akiknek ez az első éles küldetésük. De ez a parancsunk, ezt kell követnünk. Akinek nem tetszik, már most csatlakozhat az imént távozott Hudsonhoz.

Carter ügynök ekkor megáll pár másodpercre, hogy kivárja, ki az, aki még távozna – odakint Lev eközben épp sikeresen fogott egy taxit nem messze a busztól, amelybe most még beülhet a fiú mellé az, aki itt hagyná a csapatot. Számukra más irányban folytatódhat a kaland, amennyiben szeretnék!

A várakozás után odabent Carter ügynök folytatja.

Maryland Carter10 – Miller főhadnagy, nagyon köszönöm, hogy eddig is sikerrel vezette ezt a szedett-vedett bandát. Siker alatt azt értem, hogy még mind életben vannak, sőt sértetlenek, ami nem kis teljesítmény. Egyetértek Önnel: White semmiképp sem jöhet velünk, amíg a központban nem tisztázzák a Floridában történteket, Richards és Suzuya pedig még a többieknél is tapasztalatlanabbak és kiszámíthatatlanabbak. Fogalmam sincs, miért éppen őket választották, dr. McKenzie, válaszolva az iménti kérdésére. Még annyit tennék hozzá Miller főhadnagy parancsához, hogy aki úgy érzi, nem képes megállni a helyét odakint, a terepen, az most jelezze. A bevásárlóközpont teli van civilekkel. Férfiak, nők, gyermekek… A kinézetük miatt ne aggódjanak, ez egy rendkívül mutánsbarát hely, vannak odabent még Önöknél is feltűnőbb személyek, viszont ha csak minimális szinten nem bíznak magukban vagy a képességeikben, itt maradnak. Illetve lenne itt még valami…

Ezzel Carter ügynök letesz egy táskát, amelyet eddig a kezében tartott, és kinyitva azt mindenki megpillanthat benne jó pár parókát, álbajuszt, álszakállat, sapkát és napszemüveget.

Maryland Carter10 – Miller ügynök, Lyesmith ügynök, Jackson ügynök… Az Ön arcukat szinte mindenki ismeri országszerte a Különítmény miatt, de ezúttal kiemelt jelentőséggel bír, hogy senki ne ismerjen fel minket, és titokban létesítsünk kapcsolatot a célszeméllyel. Remélem, ez a néhány klasszikus kellék megfelel maguknak, hogy eltakarják az arcukat, úgy ítéltem meg, hogy ezeknél több itt most nem lesz szükséges. Addig is, amíg válogatnak… Pontosan mennyit tudnak a célszemélyről? Úgy tudom, nem sokat.

_________________
Maryland 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Jan. 2016, 17:37

Jonnak esze ágában sem volt megakadályoznia azt, hogy Lev távozzon közülük. A többiek egyelőre úgy néztek, hogy maradtak és senki sem szólt semmit miatta. Csak senki sem értette, hogy miért is osztottak be még egy őrültet közéjük. Nos ezt ő maga sem. Carterrel egyetértett, hogy nem mindig értenek egyet azzal, hogy mit mond Danvers, Lyesmith hangosan ki is szokta ezt mondani, de ezt másnak nem igen ajánlotta.
- Attól, hogy valaki nem ért egyet a paranccsal, vagy épp nem kedveli a parncsnokát nem azt jelenti, hogy nem is kell engedelmeskednie neki - egészítette ki Cartert. - Ez nem csak mostanra igaz, hanem minden helyzetre.
Itt ennél egy pillanatra White-ra nézett, többet nem mondott, csak bólintott Carter szavainak a végére, hogy bárki, aki akar az távozhat, nem fogja ő maga sem megakadályozni. Igen az álcázás logikus volt, nem is volt kivetnivalója ellene, azzal már viszont voltak gondjai, hogy mit is vegyen fel. Végül is álbajuszt és szakállt választott magának. A cowboy kalapot úgyis magán akarta hagyni, így úgy vélte, hogy mindez elég lesz.
- Szinte semmit sem tudunk Ms. Grey-ről - mondta. - Így örülnénk, ha mindent elmondana, amit csak lehet.
Ez persze hazugság volt, de a többség tényleg semmit sem tudott. Közben, ha Carter nekilát beszélni, akkor igyekszik felvenni az elvett holmikat.


Mindenki kiakad és bla-bla, legalább az ostoba szajha nem fog velünk jönni, mert még vizsgálják az ügyét. A végén amekkora mázlim van egy ejnye-bejnye mondattal megússza miközben háborúban ezért kivégeztek embereket. Az egyik barom távozik, igazából nem sok vizet zavart és nem is volt útban, de legalább annyival is kevesebben lennénk, ha nem rakták volna be a másik elmebeteget a helyére. Hurrá! Még egy kis lelki beszéd is, és végre valahára rátérhetünk a lényeges dolgokra. Titokban kell kapcsolatba lépni vele, igazából amilyen erős telepata, már innen sikerülhetne a dolog, hogy próbálom keresni és elérni. Persze, nem szabad azt nem szabad tudni, hogy Grey telepata, így egyelőre fel sem vethettem mindezt.
- Hallgatjuk - mondtam én is.
Közben a kapott kellékeket nézegettem, hogy mit is vegyek fel, végül egy rövid vörös paróka mellett döntöttem és hozzá majd arcra még felviszek egy-két mintát. Így neki is láttam mindent felvarázsolni magamra, hogy készen legyek. Ha pedig kész vagyok, akkor még az eredménnyel is roppant elégedett voltam azzal, ahogyan kinéztem.* Ha az eligazítás alatt Carter felhozza, hogy Grey telepata, akkor szólalok meg.
- Akár megpróbálhatok vele innen is kapcsolatba lépni, hogy merre van - mondtam. - Valószínűleg megérzi a kutakodásomat.

* kis érdekesség, ezzel a külsővel rendelkezik alapból AoA Steph és minden realitásban Bishi-nél is Steph+Jon legidősebb lánya, Ingrid ^^ A multiverzum vicces hely.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 08 Jan. 2016, 17:59

Reena érdeklődve figyelte, hogy a Carter nevezetű nő mit is mond. Számára ez teljesen alap dolog volt, hogyha parancsot kap, akkor azt mindenáron, még akkor is, ha belehal, akkor is teljesíteni kell. Úgy tűnt, hogy itt másoknak mindez nem. Olyat nem tudott, hogy milyen az, ha nem ért egyet a paranccsal, a Cégnél nem arra nevelték, hogy gondolkodjon, csak engedelmeskedjen. Reena örömmel vette, amikor Ramirez még az este, éjszaka folyamán mutatott dinós filmeket neki, így legalább már róluk is tájékozódott. Kissé oldalra biccentve a fejét figyelte, amikor az egyik társuk távozott, mert nem kíván itt maradni. Az, aki hozzájuk jött pedig még elmondta, hogy kik nem mehetnek ki és kell maradniuk a buszon, ahol most vannak. Úgy tűnt, hogy saját maga dönthet, hogy mit szeretne, de igazából kiküldték feladatra, így számára gondolkodás nélkül sem volt kétséges, hogy melyiket választja, bár az alapján, hogy odabent sokan vannak nem nagyon tudta. Már így is több személlyel volt együtt egy helyen, mint ahány személlyel volt eddig egy közegben, de valamikor túl kellett ezen is esnie, hogy ezt is megpróbálja. Legrosszabb esetben talán majd ledobva a ruháit visszafut a buszra. Mivel őt senki sem ismerte, így nem kellett extra ruhát öltenie, de amint Carter beszélni kezd, hogy elmondja mit kell tudni a célszemélyről, akkor figyel és türelmesen, bár kicsit izgulva várja az indulást, hogy mikor mennek be a plázába.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 08 Jan. 2016, 18:17

2012. szeptember 26., szerda, második/tizennegyedik bejegyzés:
”Az egész elején kapott fejmosást úgy érzem, hogy tényleg megérdemelte mindenki, ki kapta s némileg megnyugtató volt, hogy nem mehet ki mindenki, ki veszélyes, nem tudja uralni a képességét, vagy épp a parancsnoknak nem engedelmeskedik. Nem tagadom, hogy nekem is megfordult a fejem, hogy haza kellett volna most mennem, de azt tudtam, hogy akkor minden bizonnyal elesek a lehetőségtől hosszú távon, hogy valaha is közelebb kerülhessek Namorhoz, vagy hozzád. Hiszen ott voltam a múltban, hol Jean Grey-ből Karen Grant lett s később is találkoztunk vele. Talán ő képes lehet elérni valamit később, hogy eljussak Namor-hoz s talán felébreszthetnénk. Lehet, hogy naiv voltam s mindezek csak hiú ábrándok, de azért reménykedtem mindebben. A képességeimet tudtam uralni s a szakterületemet nem nézve nem igen bíztam magamban, de szerencsére én nem viszek fegyvert s a hajam megtud védeni, így vettem egy nagy levegőt s úgy határoztam, hogy menni fogok. Azt hiszem... igaz ez attól is fog függni, hogy Ms. Carter mit mond majd Ms. Gery-ről s azokról, akik esetlegesen követhetik őt.
- Azt hiszem, hogy az ön szavai alapján fogom eldönteni, hogy maradok-e a buszon, vagy bemegyek - néztem az ügynöknőre. - Attól függ, hogy mennyire tűnik veszélyesnek az, aki követi a hölgyet.
Feleltem zavartan, reméltem, hogy ettől nem fogok én is alapos fejmosást kapni, mint az előbb mindenki a megérkezése után.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Vas. 10 Jan. 2016, 15:38

Szótlanul ülöm végig az utat, és a képesség blokkolót piszkálgatom. Kényelmetlenül érzem magam benne és nem is biztos, hogy egyáltalán jogosan adta rám Jon. Megtagadtam a parancsot? Nevetséges, igaz nem úgy ugráltam ahogy Stephanie fütyült, de ezért rám aggatni ezt már sok.
Csendben és a helyemen ülve hallgatom végig a többieket, és az új tagot, jelöltet, aki ha lehet még inkább instabilabb, mint a többiek. 
Lassan fel állok, nincs itt a helyem. Bármit is és bármennyire is próbálkozok, nekik nem vagyok elég jó....pedig vagyok annyira jó, mint a többiek. Nem hallgattam a parancsra? Nem érdekel, csak segíteni akartam, és csak ezt is akarom tenni. Az hogy, ez nem egyezett a SHIELD és Stepahnie parancsaival, csak mert egy szegény negyedben élő síró gyermeket akartam megnézni...
Ebből nem kérek többet...leveszem a képesség blokkolót és Jon kezébe nyomom, majd beülök Lev mellé a taxiba. Nem tudom, mit fogok csinálni ezek után, de úgy érzem, nincs helyem a shieldnél....


Remek, még egy dilipata a csapatban, de ezt már nem kell hál istennek pesztrálni és figyelni rá nehogy bekattanjon és őrjöngeni kezdjen....és végre egy normális ügynök aki egyetért velünk.
Persze a többi se kutya, aki még maradt. Főleg ez csaj, akiről nem tudunk semmit, ami lehetőleg változik majd. Míg a többiek beszélgetnek választok egy vagány sapkát mellé egy napszemüveget. Hát remélhetőleg ennyi azért elég álcázásnak, igaz egy holografikus álcázónak jobban örülnék.
Emma távozik...remek, csak sikerült kiutálniuk innen. Nem szólók rá semmit, úgy sem tudnám lebeszélni róla, látom a szemében, hogy elszánta magát a távozásra.
-Arról van infónk, hogy ki követi vagy ez csak a vak világba tapogatózunk?-
Várakozóan pillantok az ügynökre, lehetőleg azt is elmondja milyen képességekkel rendelkezik a célszemély, és nagyon remélem hogy épelméjű. Már épp elég dilissel vagyok körülvéve.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 07 Feb. 2016, 16:06

10:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

A percek szinte örökkévalóságnak tűnnek, de végül mindenki meghozza a maga döntését.

Stephanie, Jonathan, Melissa, John, Zack, Ralf, Reena, Tyler, Connor, Hood és Andrew maradnak, míg Emma távozik gyorsan Lev után sietve. Ami Timofeit, Jimet és Reit illeti, velük kapcsolatban Carter ügynök dönt.

Maryland Carter10 – Rendben, White és Connor tehát távoztak, a papírmunkát majd elintézi velük a Triskelion, nekem nincs időm az ilyesmire. Produnov, Richards és Rei, maguk hárman hátramaradnak, ebben az akcióban nem vesznek részt aktívan. Amennyiben szükségünk lesz Önökre, jelezzük. Danvers ezredesnél én vállalok felelősséget, ez csakis az én döntésem, de Richards és Rei túlságosan fiatalok még ehhez, mondjanak akármit is, Produnov pedig az előző akcióban szerzett dicséret alapján jó választásnak tűnik, hogy figyeljen rájuk, így biztonságban lesznek. Tehát a végső csapatom: Lyesmith, Miller, dr. McKenzie, Redbow, Morsus, Shaw, Reynolds, Jackson, Hudson, Waver és Ramirez. Továbbra is hangsúlyozom, hogy ez az én döntésem, felülírva ezzel bármit, amit a Triskelionból kértek, és ha ezért bárkit elővehetnek parancsmegtagadásért, az én leszek. Nem Miller, nem Lyesmith, én. Ez így kerüljön majd be az Önök jelentésébe is. White és Connor távozását is én hagytam jóvá. Kérdés?

Carter ügynök szigorú, türelmetlen tekintete még egyszer végigszalad a fiatalokon, majd folytatja.

Maryland Carter10 – Miller főhadnagy, ezúton is szeretném tisztázni, hogy Ön kiváló munkát végzett Floridában, és az egyetlen ok, amiért magam kértem az akció irányítását, az a tény, hogy már a kezdetektől én felügyeltem a célszemélyt, amióta csak bekerült a tanúvédelmi programunkba. Ennek következtében viszont igen közelinek érzem magamhoz Ms. Grantet, és előfordulhat, hogy a személyes érzéseim hatással lesznek a teljesítményemre. Ez esetben, kérem, azonnali hatállyal vegye át tőlem a parancsnokságot. Nos… Lyesmith ügynök, köszönöm a javaslatot, magam is jó ötletnek tartom, hogy telepatikusan is vegye fel a kapcsolatot a célszeméllyel. Bár egy fél órája személyesen is beszéltem vele, sosem árt az óvatosság. Tehát: Karen Grant, illetve valódi nevén Jean Grey telepatikus képességekkel bíró mutáns. Állampolgársága amerikai, 20 éves, teljesen egészséges fizikailag és szellemileg. Még évekkel ezelőtt, amikor az ereje felszínre tört, a hangok a fejében szinte őrületbe kergették. Az édesapja felvette a kapcsolatot az ekkor még mutáns fiataloknak iskolát működtető Charles Xavier professzorral, aki megtanította használni erejét magánkezelések alkalmával. Ezeken a különórákon Walter Joseph Kovacs is részt vett, akivel idővel romantikus kapcsolata alakult ki Ms. Greynek. Aztán persze Xavier elhunyt, az iskola odalett, ezt jól tudják Önök is… Ms. Grey azonban még egyszer találkozott Kovaccsal egy olyan akció során, amelynek a részleteit nem áll módomban közölni. Jobb is, ha minél kevesebbet tudnak róla, higgyék el… A lényeg, hogy a végén bekerült a tanúvédelmi programunkba, hogy Kovacs soha ne találhasson rá, illetve ne árthasson neki. A pontos részleteket magam sem értem, de Ms. Grey – akit ettől a pillanattól kezdve Önök is Ms. Grantnek szólítanak – elméjében félelmetes erő lakozik, ami semmiképpen sem törhet ki onnan. Kovacs már ugyan nem jelent veszélyt, de amíg nem győződünk meg arról, hogy sehol nincs egyetlen követője sem, Ms. Grant nem térhet vissza korábbi életéhez. Ezt még annak idején Fury ezredes intézte el, de az új vezetőség és Danvers ezredes is ugyanezen a véleményen vannak.

Ezután a nő Tylerre pillant.

Maryland Carter10 – Ami a követőit illeti, nos, ez felettébb érdekes… Ms. Grant ebben a bevásárlóközpontban dolgozik egy apró, divatcikkeket áruló boltban, így természetesen éjjel-nappal figyeljük az épület biztonsági kameráit, ám eddig nem szúrtunk ki senkit. Többször előfordult, hogy valóban úgy tűnt, mintha valaki távolról megfigyelné, de aztán az illető eltűnt, és többé nem is bukkant fel. Aztán megint valaki másra gyanakodtunk, ám ő is felszívódott, majd újra másra, és ugyanaz történt. Ms. Grant pedig engedély nélkül nem kutakodik senki a fejében, ez az alapelve, ami becsülendő, ám ha nem így lenne, akkor se tudnánk, kit vegyen célba. De igen, határozottan történik valami, ezt Ms. Grant is érzi, ahogy én is… Rá kell jönnünk, mi. Hosszú megfigyelésekre számíthatnak, de először szeretném, ha mind összeismerkednének Ms. Granttel. A fedősztori szerint meglepetést szerveztem neki azzal, hogy meghívtam az összes főiskolai csoporttársát, és itt, a munkahelyén fogjuk meglepni őt. Onnan ismerik tehát őt, együtt jártak pszichológiára a Columbiára. Ne aggódjanak, Lyesmith ügynökkel együtt két telepata is lesz velünk, ha bármi probléma lenne, telepatikus úton egyeztethetünk. Mivel nem tudjuk, épp most megfigyeli-e valaki Ms. Grantet, tökéletes alakítást kell nyújtanunk. Ezért kell az álca is az ismertebb ügynökeinkre. Én már beépültem egy ideje, Ms. Grant legjobb „barátnőjét” játszom Patricia Lindemann álnéven. Kérném, hogy Lyesmith, Miller és Jackson ügynök is használjanak odabent egy-egy preferált álnevet. Most pedig kezdjük végre az akciót, már így is csúszásban vagyunk!

Közben Stephanie is választ kap Jeantől, aki telepatikus úton jelzi, hogy minden rendben van, és várja őket a megbeszélt helyen, azaz a munkahelyén. Veszélynek egyelőre semmi nyoma.


Maryland 00120

10:10.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Emma még épp eléri Levet, így együtt szállnak be egy taxiba, amely azonnal el is indul. Szerencsére itt, a nyüzsgő bevásárlóközpont környékén nem volt nehéz taxit fogni.

Ami viszont különös, hogy a taxis egy szót sem szól, nem kérdez semmit, csak máris elindul… az ajtókat pedig bezárja. Mielőtt Lev vagy Emma szólhatna akár egy szót is, a vezető végre mond valamit.

– Csak nem a híres Emma Flower White a Különítményből? Hű, úgy tűnik, szerencsés napom van, igazi hőst fuvarozhatok! A barátja pedig szintén S.H.I.E.L.D.-es, ha nem tévedek… Mondják csak, meghívhatnám Önöket esetleg egy kávéra? Lenne Önöknek egy ajánlatom, már ha éppen van egy kis szabadidejük. Semmi illegális, ne ijedjenek meg, és bármikor elmehetnek! Hogy is tudnám megakadályozni Önöket… Nos? Mit szólnak? Egy baráti csevej? Ó, de bárdolatlan vagyok, először illene bemutatkoznom…

Ezzel a sofőr hátrafordul, és egy fiatal, megnyerő mosolyú, jóképű, de teljesen ősz hajú férfi arca rajzolódik ki.

Maryland Pietro10

Maryland Piet10 – A nevem Pietro.

_________________
Maryland 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Feb. 2016, 17:48

Jon visszavette a blokkolót Emma-tól, de nem állította meg a lányt, amikor távozott. Egyetértett azzal, hogy a páros túl fiatal ahhoz, hogy kimenjen, de voltak egyéb okok is, amik miatt ő maga sem engedte volna ki őket. Carter szavaira bólintott, hogyha kell, akkor majd visszaveszi az akció irányítását.
- Rendben van - mondta. - Ha úgy alakul a helyzet leváltom önt.
Arról az akcióról hallott, McKenzie elmondta,hogy mi történt, a célszemélyt pedig ismerte szem, nem igazán hangzott el a számár újdonság ezen ismertetés során. Azért figyelt, mert a többségéről nem lett volna szabad egyébként tudnia.
- "Jack Black" a nevem a küldetés alatt - tette még hozzá.
Ha már úgyis Black Jack volt a hívójele a légierőnél, akkor ha rendes polgári név kellett, akkor ez megtette így hirtelen. Azt nem találta megnyugtatónak, hogy nem volt meg az, aki követi, főleg, hogy valószínűleg többen is. Eddigre valószínűleg az álcával is végzett, főleg, hogy Carter már mondta is, hogy késésben vannak. Ha pedig mindenki készen volt, akkor leszállt ő maga is a buszról, a megadott hely irányába veszi majd az útját, nem túl feltűnően elvegyülve az emberek között.


Persze, mert Grey nem néz bele mások fejébe. Erről volt híres, csak saját magam alig tudtam volna megszámolni két kezemen, hogy hány személynek ásott bele a fejébe és ültetett el dolgokat benne. Köztük mi is! Az legalább pozitívum volt, hogy az ostoba szőke sértett liba módjára elviharzott innen. Nem, nem fog hiányozni. A sminkeléssel, álruhával készen voltam, miközben Carter tudatta a feladatot. Közben a kapcsolatot is sikerült Jeannel felvenni, aki már várt ránk, noha mi voltunk késésben. Sajnos az én erőm nem volt olyan nagy, főleg nem a telepatikus, hogy végignézzem a környéket, hogy kik figyelhetik őt. Engem kevésbé érdekeltek a morális és etikai kérdések, mint őt. A főnix nyugtalanító volt, nagyon nem tetszett, hogy még mindig ott lehet benne.
- Ms. Grant a helyén van és vár minket - mondtam. - Előbb beszéltem vele.
Még kellett egy név is, amin szólíthatnak, a saját neveim nem voltak jók, révén még a könyveimet is álnéven adom ki, nem mintha nem tudnák a rajongók, hogy én vagyok az.
- Legyen Laura Sheppard - mondtam hanyagul.
Amint pedig végre indulhattunk, akkor leszállok a buszról és elindulok a plázában a többiekkel, kirakatokat nézve abba az irányba, ahol Jean dolgozik.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 07 Feb. 2016, 17:48

Reena feszülten figyelte, hogy mi is hangzik el Carter ügynöktől. Úgy vélte, hogyha többen is figyelik a nőt, akkor igencsak profi csapattal lehet dolga, ha ennyire ügyesen végzik a munkájukat. A többi rész egyelőre nem igen mondott neki sokat, révén ő maga aktákat sem tudott olvasni, Fury neve ismeretlen volt, Kovacs-ról pedig csak a nem is olyan régi hírek megnézésekor hallott. A feladat megvolt, számára csak ez volt a fontos, hogy észrevétlenül odajussanak a boltba, ahova kell és majd beszéljenek Ms. Grant-el. A többiek által mondott neveket megjegyezte, hogy tudja majd, hogy min kell szólítani őket, bár saját maga főleg a csöndes megfigyelő volt, mert úgy legalább biztosan nem hibázik a szociális dolgok útvesztőiben. Majd, ha tapasztaltabb lesz, tudta, hogy akkor nem lenne gondja a kommunikációban való nyitással sem. Mivel késésben voltak, így ő maga is készülődni kezdett, aki kevésbé tűnt számára feltűnőnek azon személy mellé szándékozott csatlakozni - Ramirez, vagy Redbow párosból - és vele együtt indul majd el a megbeszélt helyszínre. Ha a két úriember úgy dönt, hogy végül mégiscsak maradnak a buszon, akkor saját maga nézelődve indul el lehetőleg olyan részen a többiekkel, ahol minél kevesebb ember van, hogy eltudja őket kerülni és véletlenül se kerüljön fizikai kontaktusba senkivel még úgysem, hogy véletlenül nekimennek. Nem tudta, hogy miként kellene egy pszichológusnak viselkednie, vagy mi az a Columbia, így remélte, hogy nem fogják megszólítani őt, hogy magyarázza el ezt.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Feb. 2016, 17:49

2012. szeptember 26., szerda, harmadik/tizenötödik bejegyzés:
”Meglepetten pillantottam fel, mikor Ms. White távozott, nem tudtam, hogy mi lehetett a gond, hogy mi miatt, csak azt tudtam, mit itt hallottam, hogy parancsot tagadott meg s miatta nem sikerült az az akció. Furcsa volt hallgatni, hogy mennyire közelinek érzi Ms. Carter magát Ms. Granthez. Pedig nem is ő volt ott annál az akciónál, hanem én. Én voltam az, ki végül sikeresen megfékezte Lord Namor-t a testében, előttem vált Ms. Greyből Ms. Grant.
- Azt hiszem, hogy nekem is kellene egy másik név - szólaltam meg. - Ha bárki olvas genetikai, vagy molekuláris biológia cikkeket az újságokban, a nevemet ismerhetik...
Igaz keveseket szokott érdekelni ez a téma, de akkor is közismert személy voltam, csak a SHIELD-hez való kapcsolatom nem volt publikus, révén hivatalosan nem is dolgoztam nekik. Ha nem kellett másik név, akkor maradtam a sajátomnál, ha mégis szükséges volt, akkor az Amara McKenzie-t mondtam, hogy ezen szólítsanak. Ha elindultunk, akkor odafordulok Mr. Shaw-hoz.
- Örülök, hogy végül maradt s nem távozott, hanem próbál túljutni a nehézségeken - feleltem.
Haladás közben én is nézelődök, kirakatokat, más embereket, végignézni a helyen, hol haladtunk, hogyha szükséges lenne a menekülés, akkor könnyedén visszatudjak majd találni.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Bishop Hétf. 08 Feb. 2016, 22:49

Andrew Ramirez

Ülök és hallgatom Carter ügynököt, figyelem a többieket ki hogyan reagál, és az egész egy vicces fekete komédiává válik a szemeim előtt. Legszívesebben hangosan elnevetném magam és kicsorduló könnyeimet törölgetném, de nincs szerencsém.
~ Hehehe... ez nevetséges. Már nekem is leesett, hogy ki Karen Grant, pedig itt semmi nincs róla. Kovacs soha nem találja meg, nem jelent veszélyt! Vicces. Persze, a jövőben történtek után, meg a kis lázadók leölése után nem jelent akkora veszélyt, de ha nagyon akarná, megtalálná. Ez a huszonegyedik század... na meg a SHIELD programjában sem bízok annyira. Nem csoda, pont emiatt vagyunk mi is itt! Ráadásul Carter a legjobb barátnőjeként épült be? Meglepetés parti? A Columbián, én meg Redbow, meg a többiek? Hahahahahaha! Csodásan fog működni.
Kínosan elmosolyodom és megigazítom a ruhám nyakát. Összekészülők, az arcfestésem is ellenőrzöm, nem lesz gyanús, ha valóban sok furcsa külsejű mutáns van odabent. Követem a csapatot, a bal szárnyon maradok, folyamatosan figyelem a környezetem, elég paranoid vagyok anélkül is, hogy elültették a bogarat a fülemben. Ha valaki a pszichológiáról kérdez mesélek neki a saját személyiségzavaraimról, mintha egy páciensemé lenne.
- Nagyon rossz ötlet ez az akció. Amatőrebbek nem is lehetnénk.
Mondom magam elé, keserédes mosollyal. Kíváncsian várom mi fog ebből kisülni.

Felszerelés:


Lev Hudson

Lazán ülök a taxiban, váltok valami retrora és élvezem a helyzetet. Hamarosan a jócsaj Emma is csatlakozik, király. Nem szólok egy szót se, túl király ahhoz a pillanat, csak teljesen magabiztosan intek neki. Egyáltalán nem találom különösnek, hogy a taxi zárja az ajtókat és elindul. Végre egy normális arc, aki tudja hova akar isteni személyem menni, anélkül, hogy mondanám, vagy minden a városban taxit fogó öltönyös ember, a reptérre. Élvezem a szolgáltatást. Kicsit érdekes mikor a sofőr megáll és elkezd beszélni, sokat nem foglalkozok vele, fél fülben mehet a zene. A nagyon béna célozgatásaival nem is foglalkozok, otthon apámék halálra oltanák az ilyen amatőröket. Lejjebb tolom a napszemüvegem és bedobom a képességem, a lehető legjobban.
- Először is Pietro, nem vagyok SHIELD-es, az előbb mondtam fel. Másodszor, bénák a célzásai, legalább rendesen megfenyegetne vagy valami. Harmadszor én és a hölgy is a reptérre megyünk, ott minden bizonnyal szívesen megiszunk magával egy kávét, én legalábbis biztosan. Ami azt illeti épp azt próbálom elérni, hogy rám bízzák egy gyilkossági ügy nyomozását, ha ennél jobbat mond, már van egy jelentkezője. Egyébként a Walking on Sunshine megy a fülemben, szóval ne zavarjon bele a feelingbe és hajtson a reptérre. A hölgy úgyis mondja a többit.
Visszateszem a fülhallgatót és figyelem az úton elhaladó kocsikat, a lábammal még dobogok is. Nem, majd nem csinálja, amit mondtam neki... Mintha nem ebben a világban élnénk.

Felszerelés:


Connor Hudson

Connornak itt minden új, pontosabban nem minden, rendőrökkel már dolgozott együtt korábban és politikai párt működésébe is beleláthatott, de itt minden konkrét információ és személy új. Egyelőre csak hallgat és próbálja összeszedni az információkat. Ami nagyon fontos az beírja a telefonjába a jegyzetek közé. Amikor meghallja a nevét felnéz és furcsán összeráncolja a homlokát, a kezével int Carternek.
- Én még itt vagyok, a testvérem távozott.
Kissé megzavarja Kofyt a névtévesztési hiba, főleg azért mert máshol nem szokott előfordulni, alkatilag nem hasonlítanak, csak öltözködési stílusban. Mindenesetre aktívan részt vesz az akcióban, megy és teszi a dolgát, követi a többieket, próbál hátrébb és csöndben maradni, figyelni és tanulni, azért van itt. Ha kell valamiben az ereje, rendelkezésre fog állni.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Pént. 12 Feb. 2016, 16:08

Megvonom a vállam, mikor az ügynök rákérdez van-e valami gondja valakinek az utasításaival. Személy szerint nekem nagyon nincsenek, és őszintén szólva még örülök is neki, hogy nem nekem kell irányítani a csapatot, még ha azok kezdők is lennének. Nem nekem való az az igazság.
Körbe pillantok a többieken...nekem valahogy túl személyesnek tűnik, ahogy az ügynök beszél a célszemélyről, de ahogy látom a többieknek nem tűnt fel...vagy csak én lettem nagyon paranoiás. Mondjuk lehet az utóbbi az igaz....már csak az hiányzik, hogy én is meghülyüljek itt a rakat dilis között.
-Ryan Scott...-
Nyögök ki egy álnevet ami, épp elsőre eszembe jut.
Leszállva a buszról, először is veszek kólát és felhajtom, úgy indulok a többiek után. Nah ez most jól esik. Próbálok nem úgy viselkedni, mint egy SHIELD ügynök, ez láthatóan nem fog menni mindenkinek...én sem vagyok valami nagy színész az igaz.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Pént. 12 Feb. 2016, 16:35

Éppen utol érem a taxit, és beszállok Lev Hudson mellé. Még vissza pillantok a többiekre...azt hiszem az életem egy rövidke része most zárult le...nem volt éppen a legsikeresebb.
Feszülten figyelem a sofőrt, ahogy elkezd beszélni, és csak egy ajánlata lenne a számunkra.
-Üdv, Pietro...-Próbálom felidézni, de egyenlőre nem ugrik be, hogy esetleg nem-e szerepelt egy aktában.-...ha csak beszélgetni szeretne velünk azt máshol is megtudta volna tenni, és amúgy sem kellene ránk zárnia az ajtót.-
Egyenesen a szemébe nézek és próbálok kiolvasni belőle bármit.
-Azt is jól feltételezem, hogy könnyedén meg tudna állítani minket ha akarna?-
Kérdezem tőle, majd egy kicsit emeltebb hangon folytatom.
-Szóval, mi lenne ha kiteregetné a lapjait és elmondaná mi folyik itt? Elegem van a köntörfalazásból és valahogy kávézni sincs túl sok kedvem!-
Pont véletlen lenne a dolog, hogy pont most van egy ajánlata, mikor ott hagytam a többieket? Nyilván nem, és valószínűleg figyelt is minket, ami nem sok jót jelent.
-Nos? Futunk még pár udvariassági kört vagy végre kitálal..-
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 16 Feb. 2016, 22:14

~Ralf Shaw~

Az előző kalandunkat sikernek könyveltem el, tekintve hogy elég komoly sokkhelyzet ért, mégis sikerült uralkodnom magamon. Van értelme az egyetemre járásnak, ez tegnap meg is látszott, bár a nap végén úgy éreztem, hogy többet ért az egész, mint egy hónapnyi egyetemre járás. Megismerkedtem Ms. McKenzievel, akivel egymásra támaszkodva vészeltük át az egészet, és szerencsére a kórház se robban fel az érzelmileg instabil gyerekkel. Bár nem sok profizmust láttam a S.H.I.E.L.D. részéről, úgy döntöttem adok nekik még egy esélyt. Főleg azért, mert a stresszhelyzet ami ért bár segíthet, ha gyakori lesz, mégis kontrollálhatatlanná teszi az erőmet, és jó lenne, ha olyanok mellett robbanna ki, akik tudják kezelni, és meg tudnak fékezni. Reméltem, hogy bennük nem tennék kárt vele, ráadásul amíg ezzel a csapattal vagyok, addig se más civileket veszélyeztetek.
Ma nem vonat, hanem egy busz vitt minket, ez is légkondis volt, és adtak a kényelemre, ha mást nem, ezt azért a SHIELD számlájára lehet írni, bár én ugyan úgy feszengtem, mintha csak egy rozsdás tragacsban lettünk volna. Szerencsére Melissával tudtam beszélni az úton, és ez valamelyest elterelte a gondolataimat. Kedves személyiség, akivel jó társalogni, reméltem, hogy barátság fog kialakulni közöttünk.
Mikor megérkeztünk, egy újabb nő jelent meg, katonás stílusban közölte, hogy ő lesz a vezetőnk, meg ilyenek, illetve a korábbi parancsnokunkkal is társalgott. Próbáltam Ms. McKenzie közelében maradni, jelenleg ő jelentette a komfortzónám határát, valamiért mellette nyugodtabbnak éreztem magam. Talán a jámbor személyisége tette. Örültem, hogy a labilis személyiségeket kizárták, bár nem voltam benne biztos, hogy nekem több jogom lenne jelen lenni, ettől függetlenül bíztam a parancsnok, és saját magam ítélőképességében. Inkább a parancsnokéban. Aztán amikor elmondja a helyzetet, bátortalanul nyújtom fel remegő karomat, mintha jelentkeznék.
- Le...lehet, hogy hülyeség. - kezdem bizonytalanul, ha szót kapok, és minél többen fordulnak felém, annál inkább vagyok zavarban. - Ne-ne-nem lehe-het, ho-ho-hogy a-akire gya-gyanakodtak... - mély levegő, menni fog ez -- az ugyan az a személy? Alakváltó? - teszem fel a kérdést.

Felszerelés:

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 19 Feb. 2016, 15:59

10:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

A kis csapat Carter ügynök vezetése alatt kiszáll a buszból és a bevásárlóközpont bejárata felé indulnak, miközben a nő elnézést kér Connortól a névtévesztés miatt (meg persze én is, ezt benéztem).

Egyelőre sehol sem látni senki gyanúsat, se a parkolóban, se a bejárat környékén, csak átlagos vásárlókat, felnőtteket, itt-ott néhány az iskolából lógó gyereket, egy óvodás csoportot, akiket óvónők vezetnek, időseket, nőket, férfiakat, embereket, mutánsokat… Bárki lehet ellenség, vagy éppen senki. Szerencsére a jelek szerint Stephanie-t, Jonathant és Tylert senki nem ismeri fel.

Carter ügynök jóváhagyja, hogy Melissa is más nevet használjon, mialatt a csapat már be is lépett a bevásárlóközpontba. A nő felvonja a szemöldökét Ralf ötletére, és biccent.

Maryland Carter10 – Természetesen ez is egy lehetőség, Shaw ügynök. Ha így van, az egyrészt rossz hír, mert rendkívül nehéz lesz lefülelni az illetőt, ugyanakkor jó hír is, hiszen csak egyetlen személyről van szó. Akárhogy is, amíg nem lép valamit, nem tudhatjuk, ki az.

A Cherry Square bevásárlóközpont egyébként meglehetősen átlagos belülről, ugyanolyan, mint bármely más hasonló központ. Két emelet, középen folyosó, oldalt üzletek, kávézók, éttermek, újságosok, itt-ott növények és giccses díszek. Semmi említésre méltó, és így, hétköznap délelőtt még különösen nagy tömeg sincs.

Maryland Bent10

Maryland Bent210

Teljesen eseménytelenül telik az a pár perc, amíg az ifjú ügynökök mind megérkeznek ahhoz az üzlethez, melyben Karen, azaz Jean dolgozik. A bolt neve ’American Miss’, és ahogy Carter ügynök mondta, divatcikkeket árulnak, ruhákat, ékszereket, ilyesmit főként nőknek. Odaérve már láthatják is bent az őket váró Karent – pont úgy néz ki, ahogy a képen az aktájában: gyönyörű, fiatal lány megviselt arcvonásokkal és hosszú, fekete hajjal.

Maryland Karen10

Carter ügynök széles mosollyal az arcán üdvözli és öleli át a lányt.

Maryland Carter10 – Karen, drágám, szia! Meglepetéééés!

Ezzel Carter félrelép, hogy Karen láthasson mindenkit, a lány pedig tökéletesen hihető alakítással lepődik meg a „nem várt” vendégeken.

Maryland Blackj10 – Szent isten, csak… csak nem? Patricia, ezt… hogyan? Mindenki itt van a régi bandából, el se hiszem…!

Ezzel Karen a fiatal ügynökökhöz lép, és puszikkal és baráti öleléssel üdvözöl mindenkit, mintha csak valóban régi barátok lennének. Közben azonban telepatikusan is üzen a társaságnak.

Maryland Blackj10 – Ne haragudjatok, de a biztonság kedvéért egyszerűbb lenne telepatikusan is tartani a kapcsolatot. Megengeditek, hogy fenntartsam így is a kommunikációt?


Maryland 00120

10:15.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro lassít, majd megáll a taxival, nem messze a bevásárlóközpont egy másik bejáratától.

Maryland Piet10 – Nem, ez így nem jó, túl… formális. Megengeditek, hogy inkább tegeződjünk? Emma, lehet, hogy meg tudnálak állítani titeket, lehet, hogy nem, de biztosíthatlak, hogy semmi kedvem felhívni magunkra a figyelmet, szóval ha menni akartok, menjetek. Nincsenek titkaim, szívesen elmondok mindent, hiszen ezért jöttem, és óriási szerencse, valamint megtiszteltetés, hogy pont két ilyen kiváló ügynökkel… pardon, ex-ügynökkel hozott össze a sors. Jómagam is összezördültem a S.H.I.E.L.D.-del néhány éve, és tökéletesen megértem, hogy leléptetek tőlük. Öhm… Tényleg itt akartok beszélgetni, vagy elfogadjátok a meghívásomat egy kávéra? Nekem végül is mindegy, csak hát kissé szűkösen vagyunk itt.

Amikor Lev beveti a képességét, Pietro pár pillanatra összezavarodik, majd megrázza a fejét, és elmosolyodik.

Maryland Piet10 – Nagyon ügyes, de biztosíthatlak, hogy felesleges bevetned ezt az elmetrükköt… vagy akármit is, amit csinálsz velem. Az ilyesmikkel szemben le vagyunk védve. Nem véletlenül: odabent, a Cherry Square-ben dolgozik minden idők egyik legnagyobb erejű telepatája. Persze ezt már nyilván tudjátok… Nos? Akkor mi legyen? Maradunk kávézni, vagy kiszálltok, fogtok egy másik taxit, és mentek a reptérre, vagy ahová akartok? Csupán a segítségeteket szeretném kérni, ennyi. Ha azon gondolkoztok, ki vagyok pontosan, ez sem titok: a teljes nevem Pietro Maximoff… vagy apám után inkább Pietro Lensherr. Úgy, mint Erik Lensherr. Magneto. Igen, én vagyok a S.H.I.E.L.D. által halottnak nyilvánított fia, szóval bizonyára nem sok aktát olvasgathattatok rólam a Triskelionban. Lezártnak tekintik az ügyemet… pedig az még csak most kezdődik igazán.

_________________
Maryland 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Pént. 19 Feb. 2016, 17:29

Szépen lassan haladtak át a plázán, közben semmilyen gyanús dolgot nem látott ő maga sem. Shawn felvetésére Steph-re pillantott, hogy neki milyen gondolatai vannak ezzel kapcsolatban, nem azért, mert a lány alakváltó lett volna, hanem a telapata minősítése miatt inkább. Sajnos Ramirezzel kellett egyetértenie, hogy mindez nagyon, de nagyon rossz ötlet volt. Csak remélni tudta, hogy nem fog totális kudarcba fulladni az egész. A megérkezés után a bolton gyorsan végigfuttatta a szemét, nem úgy, mintha a boltot nézné, hanem katonásan, hogy hol bújhatott el odabent esetlegesen ellenség. Ettől a szokásától nem tudott elvonatkoztatni, főleg nem az adott szituációban. Meg kellett állapítania, hogy Grey-nek a vörös haj sokkalta jobban áll, mint ez a depressziós fekete. Ahogyan az ölelkezésre került a sor, ha tehette inkább kibújt alóla, mert nem volt az a fajta, plusz nem is ismerte a lányt annyira, azon kívül, hogy többször babrált a fejükkel és segített Kovacs ellen. Így inkább, ha tehette, akkor csak kézfogással köszönt, de azért igyekezett egy mosolyt erőltetni magára.
- Örülök, hogy újra találkozunk - mondta.
A telepatikus üzenet őt nem zavarta, már hozzászokott több idősíkban is hozzá.
~ Nem biztos, hogy a legjobb ötlet, mert vannak olyanok, akik még ilyet soha sem tapasztaltak...~ fejezte ki aggodalmát. ~ Mit kell még tudnunk, amit nem mondott el Carter ügynöknek? ~


- Még, ha nem is néz bele a fejükbe, a gondolathullámok alakváltás után is ugyanolyanok maradnak, mert ugyanaz a személy - mondta. - Hacsak nem profi és a felületes gondolatait, érzelmeit és efféléket is változtatja. Nem kell más fejébe belenézni ahhoz, hogy észleld a közelségét és azt, hogy ott van és rá gyere, hogy már őt érzékelted.
Bár más kérdés, hogy Greynek volt-e annyi esze, hogy legalább ezt megcsinálja, mert még így sem kellett belenéznie más fejébe, ami ő nem akar megtenni. Egyébiránt nem arról volt szó, hogy nem olyan nem jön, aki nem teljesen biztos magában? A nyárfalevélként rezgő Shawn pedig nem tűnt olyannak, aki biztos lenne. Közben, amíg haladtunk én is figyeltem a környéket, de láthatóan minden rendben volt és sehol sem látszott gyanús egyén. Ahogyan beértünk a boltba remek színészi képességeimmel örömmel fogadtam az ölelést és a puszit is, amiket viszonoztam.
- Én is úgy örülök, hogy látlak, el sem hiszem, hogy végre láthatunk és itt lehetünk. Nem is tudtam, hogy ilyen csini helyen dolgozol. Mesélj, mi van veled, olyan régen beszéltünk!
Mondtam hangosan miközben megkaptam a telepatikus üzenetet is, szerencsére már gyakoroltam eleget, hogy a kettőt eltudjam különíteni egymástól.
~ Történt valami a közelmúltban, ami miatt elkezdődhetett az,hogy figyelnek? Felhívtad valamivel magadra a figyelmet? ~ kérdeztem. ~

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 19 Feb. 2016, 17:40

2012. szeptember 26., szerda, negyedik/tizenhatodik bejegyzés:
”Én is megkaptam az engedélyt, hogy más legyen a nevem, s ezek után csak abban bízhattam, hogy tényleg nem lesz olyan személy itt a plázában, aki olyan folyóiratokat olvas, mikben publikálok. Mr. Shaw ötletét lehetségesnek találtam, s ebből rögtön eszembe jutott, hogy mennyire érdekes lehetne egy alakváltónak a DNS profilját megnézni s egy ilyen személyt genetikailag megvizsgálni, mert egészen egyedi lehet a gének, sejtek szintjén, hogy még azt is képes változtatni. S örültem annak is, hogy Mr. Shaw összeszedte magát annyira, hogy velünk tartson. A pláza igazán kellemes hangulatú hely volt, barátságos s teljesen emberi, így otthonosan éreztem magam, még úgyis, hogy nem nagyon szoktam efféle helyen járni, de mégsem valamilyen katonai repülőgép, vagy luxushotel, vagy a SHIELD bázisa. A megérkezés után végül én is megpillantottam Ms. Grey-t, furcsa volt őt így látni, mármint a saját szemeimen keresztül s nem Ms. Carterén. Már csak azért is, mert ott voltam, mikor Ms. Grant lett belőle.
- Én is örülök, hogy újra láthatlak - mosolyodtam el a köszönésnél.
Nem tudom, hogy emlékezett-e arra, mikor legyőzte Mr. Kovacsot, hogy ott már találkoztunk-e, az előtte levőre egészen biztosan nem. Közben összerezzentem, amikor a telepatikus üzenetet megkaptam, ez volt életem első efféléje.
~ Ez hogy működik? ~ gondoltam, nem tudtam, hogy ezzel így tudok-e üzenni egyáltalán. ~ Ilyenkor hall engem más is, vagy csak magamban gondolkodom "hangosan"? ~
Egy próbát megért, talán így, ha nem, akkor majd valószínűleg, remélhetőleg elmondja valaki, hogy miként tudok a beszélgetésbe beszállni. ”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 19 Feb. 2016, 18:10

Reena is a többiekkel tartott, mivel sok fogalma volt arról, hogy a többiek miért mondják, hogy ez nem jó ötlet, vagy azt, hogy miként kellene egy egyetemistának viselkednie, főleg egy pszichológusnak, így a többiek és az itt levő többi ember viselkedését próbálta utánozni, amennyire tudta. Azaz főleg, hogy nyugodtan, a kirakatokat nézegetve halad előre. Mivel nem igen volt még plázában, így a helyet nem tudta mással összehasonlítani, leginkább menekülő útvonalakat keresett, hogyha gond lenne, merre tud majd menekülni a többiekkel. Végül pedig beértek a boltba, érdeklődve figyelte a jelenetet, hogyan roppant lelkes és kitörő örömmel fogadta Grant őket, saját maga meglepődött az ölelésnél és a puszinál lefagyva állt, amíg Karen ezt a rituálét elvégezte.
- Szia! - köszönt végül.
A többit nem igen tudta, hogy mit kellett volna tennie, vagy mondania, így még integetett is a köszönés mellé, a nagyon kicsi gyerekeknél látott ilyesmit, talán ide is jó lesz. Minden egészen rendben volt addig a pillanatig, amíg meg nem hallotta Karen hangját a fejében. Ebben a pillanatban halálra rémülten és sikoltva kapott a fejéhez, a haját kezdte tépkedni és a fejbőrét körömmel karmolni, soha sem tapasztalta még, hogy milyen egy telepatikus üzenet.
- Hangokat hallok - sikoltott félelemmel. - SZEDJÉK KI A FEJEMBŐL! SZEDJE KI VALAKI!
Eközben félve hátrálni kezdett el a többiektől.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Szomb. 20 Feb. 2016, 17:15

-Maga Magneto fia?-
Kérdezek rá döbbenten. Egyetlen egy aktában sem olvastam róla, a SHIELD vagy biztosra veszi, hogy meghalt vagy tudja hogy él, csak nem teszi közhírré. Mit akarhat tőlem, tőlünk?
Lev próbálkozik valamivel, de hatástalan a dolog. Valószínűleg az én illúzióm sem működnek rendesen. Az sem tetszik, hogy pont itt akar kávézni.
-Rendben, meghallgatom mit akar mondani...menjünk...-
Kiszállok a taxiból, feltéve ha most már Pietro engedi. Megvárom míg ő is kiszáll és elindulok utána.
-Feltételezem az sem véletlen, hogy pont itt és pont most akar velünk beszélni. Előre szólók, hogy bár ott hagytam a csapatot és a shieldet semmi olyasmiben nem fogok részt venni, ami veszélybe sodorná őket. Attól, hogy így döntöttem nem válok automatikusan Walterhez és az apjához hasonlóvá....-
Talán kicsit paranoiásan hangzik a dolog, megvárom mire akar kilyukadni és ha a többieknek baja származna belőle megpróbálom majd értesíteni őket valahogy.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.