Martin Hagan "Malakai"

Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Noah Fischer on Szomb. 27 Feb. 2016, 13:25

Adatok:

Név: Martin Hagan
Egyéb név(i): Malakai
Faj: démon
Nem: férfi
Jellem: (lásd lentebb)
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1918.11.13, Düsseldorf, Németország
Kor: 130 (Halál ideje: 1945-ben, 27 évesen)
Család: nincs
Foglalkozás: jelenleg a Hydránál van, orvosi és hadi tapasztalat, bevetésre vár
Testmagassága: 187cm / démon: 195cm
Testsúlya: 80kg / démon: 93kg
Szeme színe: fekete / démon: aranysárga
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér / démon: sötétszürke
Különleges ismertetőjel: fekete, egybefüggő tetoválás a mellkasán és a torkán / démon: (lásd lentebb)
Repülési sebesség: 100km/h (démoni alak)
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Cél:
 A Hydrával kötött szövetség értelmében jelenleg a szervezetnek dolgozik, segít a hatalom megszilárdításában és Magneto területeinek foglalásában. Cserébe a Hydra ígérete szerint démonura megkapja az elfoglalásra váró Indiát, ahol megvalósíthatja saját Földi poklát, meggyengítve a saját és a halandók síkja közti határvonalat. A tervek szerint Malakai segít kaput nyitni a démonlégiónak, Heliskar pedig Malakai testében tér majd vissza a Földre.
Előtörténet:
1917-1946, Düsseldorf, Németország
 1917-ben egy Conrad Hagan nevű fiatal német tiszt köt ki a Passchendaele-i csatát követően az egyik katonai kórházban. Súlyos sérülésektől szenved, bal lábát amputálni kell, kis híján belehal a seblázba, túlélése csodával határos. Néhány hónappal később maga is azt kívánja, bár inkább ottmaradt volna a harcmezőn, sérüléseinek súlyossága meggátolja célja betöltésében, így sokszorosan kritikus állapotba kerül. A depressziós állapotból ápolónője, a német Anna Krauss állhatatos munkája segíti ki. Első gyermeküket még a kórházban nemzik, bár a fiú már kettejük visszavonulása után, 1918 novemberében születik a férfi düsseldorfi házában két nappal az Első Világháború gyakorlati vége után.
 Anyja és apja egyaránt szélsőséges, nacionalista nézeteket vall, ennek szellemében nevelik egy szem fiukat. A gyerek apja háborús történetein nevelkedik, már kölyökfejjel látja maga előtt a Nyugati front borzalmait, a lövészárok-háborúk áldatlan állapotait, a tankokba gyújtott lángoló, elevenen elégető poklokat, a csikorgó lánctalpakat és a végtelen halált.
 Már fiatalon eldönti, hogy ő maga is tiszti pályára lép apja nyomdokait követve. Komoly és széleskörű oktatást kap, rendkívül jó fejű, tehetséges, értelmes mintadiák. Tanárai kifejezik szüleinek, hogy affinitásai okán érdemes lenne orvosi pályára állítani a gyereket, erről azonban sokáig nem esik szó közöttük. Martin 12 évesen, a nagy gazdasági válság idején olvassa először a Mein Kampf-ot. A befolyásolható korban lévő kölyökre komoly hatást gyakorol a fajelmélet, saját családjára a szűk elit tagjaiként gondol, kialakul benne az árja gondolkodásmód, s e szerint értékel másokat is. Az évek során meggyőződésévé válik, hogy a tökéletes egyedek valóban csak a megfelelő, tisztavérű párok egyesülése nyomán fejlődhetnek ki, habár 14 éves, amikor közlik vele, hogy saját maga apja nyomán legalább félig természetfeletti örökséggel rendelkezik.
 Ez egy egészen új világot nyit meg a kölyöknek. Fél démon, fél ember, erősebb, szívósabb, gyorsabb, mint az átlag, sosem betegszik meg, a sérülései gyorsabban gyógyulnak. Elég csekély árnak tetszik, hogy ezért a lelke apja démon uráé, nem igaz?

1933-1946, München, Lipcse, Auschwitz
 1933-ban rendkívül fiatalon, 16 évesen kiváló eredményeire való tekintettel felveszik a Müncheni egyetem orvostudományi karára. Rengeteg tudományos értekezést ír, melyek jócskán meghaladják korát, ennek köszönhetően figyel fel rá a Hydra. Felajánlják neki a visszautasíthatatlan ajánlatot, melyben részt vehet a tökéletes katona megteremtésében. Már egyetemi évei alatt emberkísérletekkel foglalkozik, 1936-ban szerzi meg a doktori címet, majd egy éven át a lipcsei egyetemi klinikán praktizál, ahol megismerkedik Josef Mengelével. Őt követve 1937-ben belép az NSDAP, később az SS-be.
 A Második Világháború alatt végig orvosként tevékenykedik, majd Mengele közbenjárásával Auschwitz-Birkenauba vezénylik. Rengeteg emberiségellenes bűntett tapad a kezeihez, lelketlen, embertelen eljárásai titokban folynak, fogolyorvosként segít a megfelelő tesztalanyok kiválasztásában. Számos kísérletet végez ő maga is, eredményeit közvetlenül a Hydrának továbbítja.
 1946-ban a Nürnbergi perben az SS tagjaként halálra ítélik, s bár ekkor nem sikerül kivégezni, néhány hónappal később elkapják és felkötik.

1947-2048
 Heliskar, Az Arctalan démonherceg síkjára kerül. Felajánlja szolgálatait a sík urának, új nevet, arcot és szerepet kap, de nem engedik le a pórázról. 100 éven keresztül szolgál először alacsony rendű, majd egyre magasabb szintre fejlődő démonként az idézőket szolgálva.

Korai hordadémoni idézések független mágusok alatt:
- 1951: Koreai Háború
- 1955-1975: Vietnami háborúban többször is megidézik
- 1993 és 1994: Boszniai háború
- 2001: Afgán Háború
- 2008: Szomália és Gáza

2017, New York
 Első jelentős mutáns, illetve természetfeletti világváltozásokat követő megidézése 2017-ben esik meg. Az Őrszem robotok támadásakor New Yorkban egy fiatal, még tanuló démonidéző nyomán lép a síkra. A kölyök elveszti irányítását az akkorra már hordadémoni szint fölé lépett szörnyeteg felett, Malakai pedig átveszi az irányítást az egyéb kisebb hordadémonok felett és mészárlást rendez a lakosság körében. Tevékenységét az Őrszemeknek tudják be.

2019, New York
 Hosszabb ideig szolgál egy New York államban terjeszkedő, vérszomjas vámpírúr alatt. Ez idő tájt rengetegszer megidézésre kerül, a vámpírt teljességgel a hatalma alá vonja az Arctalan ereje. Kegyetlenségében rengeteg embert pusztít, teste gyakorlatilag a felismerhetetlenségig torzul, vonásai annyira elkopnak, hogy éppúgy arctalanná válik, mint a démon, akitől erejét kapja. Gyakorlatilag egy éven keresztül egyáltalán nem hagyja el a síkot, a vámpír vérével és erejének lecsapolásával folyamatosan itt mard. Közösen rengeteg pusztítást végeznek, a démon pedig sokat fejlődik, míg adaptálódik a világ változásaihoz.

2023-2026
 A Harmadik Világháború idején Heliskar szövetséget köt a Hydrával, aminek következtében Malakait gyakorlatilag rendszeresen megidézik. Az egyezménynek hála mondhatni "akciós" démonnak minősül, ugyanis csupán elhanyagolható mértékben torzítja az idéző megjelenését és személyiségét, ő maga pedig képes szólítani a hordát. Rengeteget fejlődik ebben az időszakban, a szervezeten belül többekkel is megismerkedik, számos alkut köt és szívességeket gyűjt be mesterének, ebben az időszakban nem köti olyan mértékben az idéző energiája, mint korábban. Megírja a saját idézéséhez szükséges démonkönyvet, melynek terjesztését a Hydrára bízza, ezzel növelve későbbi tevékenységét.

2027 - 2046, A világ minden táján
 A Hydra mellett több kisebb amerikai és világi konfliktusban idézik meg. Az esetek többségében engedelmeskedik aktuális urának, saját érdekből információkat gyűjt, majd további szívességekért cserébe eladja a Hydrának. Kiderül, hogy apja még mindig él, ám valahogy sikerült elszakadni Heliskar befolyásától. 2046 végén Németországban megtalálja és megöli az árulót. A démoni síkon visszaminősítik hordadémonnak, később Malakai előszeretettel idézi meg egykori felmenőjét.

2047
 A rengeteg idézésnek hála a vírus gyengülésének idejére éri el azt a szintet, amikor teljes értékű démonnak tekintendő. Heliskar jobb kezeként megbízást kap, vissza kell térnie a halandók síkjára a Hydrához, hogy részt vegyen egy sor egymást követő küldetésben, melynek során megszilárdíthatják a szervezet hatalmát, nagyobb területeket foglalhatnak el a gyengülő Magneto birodalmából. A Hydra cserébe az elhódításra váró Indiát ígérte Heliskarnak, akinek szándékában áll a területet személyes Földi poklává alakítani, közel hozva egymáshoz, a halandók és a saját síkját, hogy szabad átjárást biztosítson saját démonlégiójának. A démonherceg Malakai testében óhajt visszatérni a Földre.

2048, Indonéz szigetvilág, SPEAR bázis
 Napjainkban már a SPEAR bázison található meg, jelenleg első tényleges kiküldetésére vár. Az eltelt időt többnyire azzal töltötte, hogy hozzászokjon a világ változásaihoz, körülményeihez, felfrissítette tudását orvostudományok, történelem és technológia és hadászat terén. Nagy szerelmese a Holonetnek és az illegális holojátékoknak, az agyába chipet ültettek, mellyel képes gondolati úton kapcsolatot teremteni, vagy a netre kapcsolódni. Az előbbi leginkább a szervezetisekkel és lekötelezettjeivel jellemző.

Képességei:
Démoni/Emberi forma:
 Képes váltani démoni és emberi alak között. Démoni alakban sötétszürke bőr, aranyszín szemek, szarvak, fekete karmok, démonfarok, denevérszerű bőrszárnyak és álltól mellkasig húzódó arany tetoválás jellemzi (ez utóbbi látszik emberi alakban is fekete árnylatban).
- Karmok: Farkasokra jellemző forma, éles, hegyes, görbített.
- Démonfarok: Tőnél vastagabb, hegye felé elvékonyuló, sima, gyűrűs végtag. Fojtásra, szúrásra, cselezésre alkalmas, kiválóan irányított, magasságával megegyező pluszvégtag.
- Szarvak: Képes velük öklelni, de nem jellemző, inkább szimbolikus jelentősége van.
- Szárnyak: Repülési sebessége max 100km/h
- Démoni alak teherbírása: 250-300kg
- Érzékek: Állatokra jellemző, fejlettebb szaglás
- Tetoválás: Démonok nyelvén írt minta, megfelelő képzettséggel kiolvasható belőle, melyik démonúr síkjához tartozik
Lélektolvaj:
 Démoni alakban működik! Ha egy általa mágikus úton idézett démont elpusztítanak, képes az életesszenciáját a testén viselt démoni jelbe szívni. Ezzel táplálhatja aktuális fegyverének erejét, védőruhája védelmi értékét, vagy gyorsíthatja a regenerációját. A többletenergia időtartama karakter szint/óra. Ha egy nem démoni entitást öl meg, a hullájából és a vérével képes démont idézni karakter szint/óra hatóidőre
Démoni regeneráció:
 Démoni alakban működik! A sötétben gyorsabban gyógyul, mint az emberek, kisebb sérüléseket percek alatt begyógyít. Ha elszívja egy idézett démon, vagy bármely más lény életerejét (érintés szükséges, vonatkoznak rá a Lélektolvaj démonjelhez kötődő szabályai), a gyógyulási folyamat sokszorozódik

Mágia:
 Amíg démon alakjában idéz, a sötét mágia nem okoz torzulásokat a testén. Ha ember alakban teszi, akkor az emberi alakot véglegesen befolyásolja.
Kapunyitás /részmágia/:
 Képes mestere világába kaput nyitni és démonokat idézni.
A horda szólítása: A mágus egy varázskört rajzol a földre, beleáll és kántálni kezd. Démonok és Sötét entitások neveit kántálja majd friss vért csepegtet a földre. Ekkor megjelenik 1-5 ig tartó létszámban egy bizonyos démon csapat. A démonok addig lehetnek a fizikai síkon ameddig a mágus úgy akarja. Viszont a démonok intelligencia szintje nem épp magas, parancsokat végre tudnak hajtani, ezért is járnak tömegekben mivel az eszük nem sok és a csordaösztönre hagyatkoznak. Az idézést követően egy teljes napig lehetnek a mágussal utána a démoni sík vonzása visszaszólítja őket, ha csak meg nem ismétli az idézést a mágus vagy épp a vérével meg nem itatja a szolgálóit mely által képesek egy kis időt nyerni még mielőtt a sík visszaszólítaná őket. Vallásos ikonok (melyeket egy mély vallású személy hordoz) esetleg harangszó erőteljes félelmet kelthetnek bennük és visszaűzhetik őket a síkjukra.
Démon uralom /részmágia/:
 Ősi és rémes szavakkal képes démonoknak parancsolni. A démon urak csak 6. szinttől fogadnak szót.

Egyéb:
Megjelenés /ember/:
 187cm magas, széles vállú, edzett izomzatú alak. Egyenes szálú fekete hajával kissé elvadult, állatias benyomást kelt. Arcát karakteres, erőteljes, némileg erőszakos vonások jellemzik, a szemei alatt húzódó sötét árkok és a sápadt bőr jellegzetes kísérteties hatást kölcsönöz éjfekete szemeinek. A tartása egyenes, acélos, magabiztos, a kisugárzása kellemetlen, erőszakos és sötét. A férfi mintha soha nem lenne egyedül, beszélgetőpartnereinek gyakran támadhat kellemetlen, kaparászó érzés a tarkóján, mintha csak örökké szemmel tartaná őket valaki, vagy valami a szeme sarkából. Tapintásra a bőre forró, átlag normál testhőmérséklete 39.5-40 fok körül mozog, az érintése mégis pillanatok alatt képes kihűlni, ekkor kifejezetten kellemetlen érzést okoz. A hangja átlagosan mély.
Megjelenés /démon/:
 Kis híján két méteres magasságához erőteljes, kemény harci izomzat társul. Az emberihez képest vonásai vadabb, erőszakosabb összbenyomást keltenek, aranyszín szemei a függőleges, vágott pupillával bestiálissá válnak, fény hatására ragadozószerűen villognak. Sötétszürke bőre embertelenné teszi éppúgy, mint a fején található, gyűrűs mintázatú, tűhegyes, hajlított, előre és felfelé kunkorodó világosszürke szarvak, a hasonló árnyalatú,  elvékonyodó végű, fojtásra és szúrásra egyaránt alkalmas hegyes végű démonfarok, a fekete árnyalatú farkast idéző karmok és a denevérszerű, szürke bőrszárnyak is. Mellkasán, vállán és torkán egészen állig arany színezetű démontetoválást hord ura jelével. A jel vörös fénnyel izzik (a szemeivel együtt), ha energiát szív el áldozataitól.
 Démoni formában a testhőmérséklete 42-43 fok között változik, negatív kisugárzása sokszorozódik az emberi alak "kellemetlen" összhatásához képest. Jobb beállítottságú entitásoknak kifejezetten rossz érzés a közelében lenni, gyakran erősödnek fel vonzáskörzetében a negatív érzések és a jó dolgok valahogy jelentőségüket vesztik. Hangja a "pokolmély" kategóriával jellemezhető, mély, rekedt, morajló. Ebben a formában jellemzően sosincs egyedül, többnyire kisebb hordadémonok társaságában portyázik.
Jellem:
 Erőszakos, manipulatív, számító. Gonosz. Életében sem volt egy kellemes jellem, s ez nem változott a démoni síkon töltött élménykiruccanásos halálában sem. A saját érdekeit nézi, társakat csak akkor vesz maga mellé, ha azok szintén ezeket az érdekeket és célokat szolgálják. Semmi más nem érdekli azon kívül, hogy teljesítse ura óhaját és lehetőleg minél nagyobb hatalmat szerezzen a maga számára. Kontrollmániás, akaratos, önző és kegyetlen. Semmi sem szent és bármire hajlandó, ha a démonúr tevékenységét látja az adott cél mögött. Nem sokra tartja az életet, ellenben korai orvosi képesítésének hála viszonylag elég jól ismeri annak működését. Manapság a hatékony ölési módszerek meghatározására használja ezen tudását. Nem feltétlenül destruktív, képes adaptálódni az aktuális környezethez és viszonyokhoz, hihetően játssza a maga szerepeit, ha a beilleszkedés szolgálja célját aktuálisan. A mélyben azonban soha nem lesz más, mint egy kegyetlen rohadék, irtani való, aljas szörnyeteg.
Kiegészítés:
- Népes listát tart azokról a halandókról és halhatatlanokról, akik tartoznak neki, vagy urának.
- Ritkán akadnak unalmas percei, de akkor jellemzően illegális holojátékokkal szórakoztatja magát. Kifejezetten jó benne.
- Jelenleg a SPEAR bázison van, az első tényleges kiküldetésére vár.
- A Hydrán belül ismert tény, hogy egykor náci orvos volt Martin Hagan néven és a szervezetet szolgálta.
Heliskar "Az Arctalan":
 Démonherceg. Saját síkja van, nagyjából 30 légiónyi saját démonnal, valaha angyal volt, az első hullámban bukott meg. Démoni megjelenése egy arc nélküli, maszkkal takart, négy méter magas, bőrszárnyas alak. A teste fekete, kígyószerű pikkelyek fedik, melyek egyes pontokon aranyszínű mintázatot adnak ki. A síkja forró, 40-50 fokos átlaghőmérséklet jellemzi, a tőle idézett démonok testhőmérséklete ennek hála rendkívül magas. A hordái általában szárnyas démonok, egy részük kifejezetten harcra használja őket, képesek a segítségével nagyobbakat ugrani, míg a felderítődémonok kaméleonszerű bőrrel a gyors repülésre specializálódnak.
 A démonsík röviden a "Scarna" néven terjedt el, erős posztapokaliptikus benyomást kelt, az égbolt vöröses-narancssárga, a föld éjfekete és terméketlen. Lényei a szenvedésből táplálkoznak, szigorú, erőalapú hierarchia-rendszer jellemzi őket.

Hordadémonok
1-2. szint
:
- Gyalogdémon: Átlagos karmos, agyaras, szarvas, szárnyas hordadémon. Nem képes repülni, ellenben több méter magasra ugrik. Szereti széttépni áldozatait. Ösztönlény
- Vakondémon: Föld alatt közlekedő, onnan feltörő/kitámadó vak démon. Vak, de érzékeli a talaj rezgéseit. Ami a földön mozog, azt képes műszerpontossággal bemérni. Szeret élve eltemetni. Ösztönlény.
3-4. szint:
- Felderítő démon: Már minimális tudatossággal rendelkező felderítő. A teste kaméleonszerű, mozgás közben adaptálódik a háttérhez, nehéz kiszúrni. Kiváló repülő, viszont alacsony támadási képességekkel rendelkezik. A farka szúrásra izombénító mérget fecskendez a véráramba. Telepatikus úton kommunikál az idézővel.
- Rajdémon: Mindig rajban közlekedik, kollektív intelligenciával rendelkezik. Dögvésznek is csúfolják őket, szúrásuk betegséget, gyengeséget terjeszt. Kissé horrorisztikus, szúnyogszerű megjelenés. Vér és energiaszívó lények, az utóbbit továbbítják az idézőnek, ha visszatérnek hozzá.

Szakértelmei:
- Általános, II. Világháború korabeli orvosi ismeretek (tudását többnyire frissítette napjainkra)
- Erős anatómiai tudás
- Jó sebészi érzék
- Anyanyelve a német, akcentus nélkül beszéli az angolt és tökéletesen elsajátította a démoni nyelvet szóban és írásban is
- Katonai kiképzést kapott a II. Világháborúban, minden megidézéskor adaptálódott az új harcászati viszonyokhoz


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
Martin Hagan "Malakai" Hagan

_________________
Martin Hagan "Malakai" B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Re: Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 05 Márc. 2016, 13:43

Remek előtöri lett, elfogdva.
1-2 napot kérek, amint kitaláltam, hogy mit mesélek itt jelzem, hogy hol kezdhetsz majd Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Martin Hagan "Malakai" Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Re: Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Noah Fischer on Szomb. 05 Márc. 2016, 16:03

Adatlap:

Név: Martin Hagan "Malakai"
Lakás/Létesítmény: SPEAR bázis, nincs külön székhelye
NJK: nincs
Foglalkozás: bevetésre váró katona, orvos (nem praktizál)
Munkahely: SPEAR
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
 - telekommunikációs chip az agyában
 - holopánt
 - a csípőjén nehéz katonai övtáska
 - a felszerelését általában hosszú, fekete, magasított nyakú kabát takarja, a tetoválásait rejti
 - fekete bőrkesztyűket hord, hasonló árnyalatú túrabakancsot

Felszerelés/fegyverek:
Alap:
 - 2db lézerpisztoly (övtáska)
 - 2-2 kés combokra és alkarvédőre erősítve
 - Modern, testhezálló, sötét, speciális, ellenálló védőruházat (képes adaptálódni az ember/démon jellegű fizikai változásokhoz)
 - 2-2 robbanó-, füst- és villanógránát (övtáska)
 - éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső (szemüveg verzióban, gumis fejpánt, általában a nyakában, rejtve)
Egyéb:
 - bevetésenként változó

Vállalat: nincs
Szövetség: Hydra, Heliskar
Törzshely, ahol megtalálható: SPEAR
Ismertebb szövetséges: ismeretlen
Ismertebb ellenség: ismeretlen

Felhasznált kreditek: -
Fennmaradó kreditek: -

_________________
Martin Hagan "Malakai" B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Re: Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Noah Fischer on Vas. 06 Márc. 2016, 07:59

Játéklista:

Aktuális:
Thorhalla (mesélőként) ★ A Kör (SEAR) // Los Angeles (Amerikai Szövetséges Államok)
★ A görögök nyomában (2048.05.05) [ Kezdő ]

Befejezett:
Thorhalla (mesélőként) ★ A Kör (SEAR) // India ★ Kártevőirtás (2048.04.30) [ KezdőZáró ]

Tervezett:
-


A hozzászólást Noah Fischer összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Ápr. 2016, 09:52-kor.

_________________
Martin Hagan "Malakai" B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Re: Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Márc. 2016, 00:03


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Martin Hagan "Malakai" Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Martin Hagan "Malakai" Empty Re: Martin Hagan "Malakai"

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.