Város az államhatáron

Go down

Város az államhatáron Empty Város az államhatáron

Témanyitás by Cerebro Csüt. 16 Jún. 2016, 22:47

Egy kis városka Kansas és Nebraska államhatárán. Ezen várostól nem messze a legutóbbi földrengéskor meghasadt a föld és egy város tűnt elő a föld alól. Azóta rengeteg túrista, kutató, a média bukkant fel itt. Mivel a környék nem kifejezetten turista barát, így sokan sátrakkal, lakókocsikkal érkeztek.
Város az államhatáron Butte,_Nebraska_Thayer_Street_3

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 20 Jún. 2016, 00:00
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust és Jason Liam Norman

Következő körváltás: 2016. június 24. (péntek)

Pár nappal korábban 2027. június közepén az USA középső részét, Kansas és Nebraska állam határát erős földrengés rázta meg. Ezen a környéken nem is igen lehetne ilyen, mert síkság az egész terület. Szerencsére nem lett sok halálos áldozat, sem pedig kár, mert eléggé kihalt és gyéren lakott környék ez. Azonban történt valami a határ mentén meghasadt a föld és egy Manhattan méretű város emelkedett ki a föld alól. Mindennek pár napja már, a kormány és a SHIELD közösen zárta le a terepet és még az X-men segítségét is kérték ebben. Ennek ellenére máris megannyi tudós, iparmágnás, turista, újságíró és még lehetne közölni, hogy kik... özönlötték el a területet, hogy lássák a helyet és megtudjanak róla valamit. Most június vége volt, ezen a környéken forró, 35°C hőmérséklet, szikkadt növények, már-már sivatagos környezet, lovak, tehenek. Szinte már a vadnyugaton érezhette magát az ember annak ellenére, hogy az USA középső részén volt. Mindenhol teli motelek, fogadók, zsúfolt utak, üres benzinkutak, itt az államhatár menti kisvárosban, amikor a társaság tagjai megérkeztek. A Niteris/Malburg párost és Deant ez fogadta, amikor beértek légkondi mentes buszon a városba - révén egyikőtöknek sincs autója.
A másik trió, Godlaw és a két diák sokkalta szerencsésebb volt, őket a város határ mellett egy felállított rögtönzött SHIELD bázisra vitte a Black Bird és ott ereszkedett le mellette. Ez csak egy aprócska lakókocsi volt átalakítva, valószínűleg amolyan információs pult, de az biztos, hogy egyelőre senki sem jött ki a hőségbe, hogy üdvözölje őket. Godlaw-t felügyelni és segíteni küldték, ha már Bestia is itt kint van és dolgozik, míg a diákok jutalomként kapták, akit érdekelt, az tudományos nyári programként eljöhetett ide.

//Kérlek írjátok le a reagban, hogy miért is jöttetek el. X-diákoknak és Godlawnak nem kell, nekik én adok indokot, de a többiek Niteris/Malburg páros és Dean találjatok ki valamit Smile Köszi! //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Serenity Hétf. 20 Jún. 2016, 00:41

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Jutalom és kirándulás! Ez igazán meglepett és feldobta a napomat, már nem azért, mert otthon is jó jegyeim voltak, mármint minősítéseim, hisz jegyet nem igen adtak, meg itt se volt gondom a tanulással, de azért erre mégse számítottam. Persze egy ideje már itt vagyok és jó fejek meg kedvesek, kivéve azt a néhány szomorú citromot akik szellemként kódorogják végig a suli folyosóit, pedig milyen király hely ez már!
Beviharoztam a szobába, elé kaptam egy jobbacskán kinéző hátizsákot és ami fontos volt belehajigáltam, majd el is indultam a hangárba. Igazából arra számítottam, hogy többen leszünk, nem csak én, egy srác, meg egy harmincas fazon. A srácot már láttam a suliba, ő diák. Nem néz ki se őrültnek, se beszívott feje nincs, úgyhogy biztosan jó arc. A pasasról annyit tudok, hogy új X-men tag, meg ezek szerint ő lesz a felnőtt kísérőnk. Hogy jellem szempontjából milyen azt nem tudom. Majd kiderül, de remélem, hogy laza emberke és nem valami parancsolgatós kiskatona. Azokat sohasem szerettem.
Amint adták a jelzést nyargaltam is fel a fedélzetre és elfoglaltam egy kényelmes kis széket valahol az ablak mellett, de a vezetőhöz is közel, hogy azért láthassam, hogy mit is csinál, mert az olyan király. Hát még ha megengedné, hogy vezessem ezt a madarat, az mekkora lenne!
- Szia. A nevem Alethea. Téged hogy hívnak? - faggattam diáktársamat miután ő is felült és én is bekötöttem magam meg ő is. Persze benyomtam egy széles vigyort és az univerzális békejelet felé, hogy lássa, hogy nem csesztetni vagy valami hasonlót akarok, csupán szimpla ismerkedés.
- Magát/téged hogy szólíthatjuk/szólíthatunk, Bácsi? - fordítottam a figyelmemet az egyetlen felnőtt felé, hisz azért mégis jó lenne tudni, hogy mégis mit ordítsunk ha valami problémánk van. Mondjuk az, hogy be kellene ugrani a Starbuksba meginni valamit. Mekkora lenne már, ha egy ilyen repülőgéppel parkolnánk le és mindössze egy cappuccino-t kérnénk vagy egy meleg kakaót. Nagyot néznének annyi szent.
A megérkezés már nem volt annyira élvezetes. Mármint nem a gép szempontjából, hanem miután landoltunk és kiözönlöttünk, láttunk egy... ööö... lakókocsit?Ez most komoly? Legalább egy Mekit építhettek volna ide, nem egy Disneylandet kérek azért.
- Most mi lesz? - fordultam a vezetőnk felé, elvégre ő az értelmes és rangidős felnőtt, biztosan kell tudja, hogy most mi a helyzet, vagy, hogy hol kell megnyomni azon a tragacson egy gombot aminek hatására egy ultra király és ultra modern földalatti bázisra megyünk ahol minden happy és fun. Addig is iszok egy korty vizet. Meleg van és nyár...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Jún. 2016, 11:33

Az ember nem minden nap szállhat fel a Balck Birdre, és ezt nem azért mondom, mert akkora élmény vele repülni, hanem mert általában valami nagy baj van, ha erre van már szükség. X bevetés, a csendesebb fajtából elvileg, nekem viszont elsőként még ez is nagy izgalommal jár majd. Ráadásként bedobnak mellém két diákot, és nem vagyok biztos benne, hogy nekem kell rájuk vigyáznom, vagy fordítva. Amikor a repülőn lebácsizik az egyik, kis híján félrenyelem az egómat.
-Jackson Godlaw, de szólíthattok Godlawnak. És ha nem akarod, hogy vénembernek érezzem magam mellettetek, akkor könyörgöm, ne magázz - teszem még hozzá mosolyogva.
Persze kicsit utánaolvastam az eseményeknek, az egyértelmű, hogy természetfeletti dolgok történnek itt, a kérdés csak az, hogy mi okozza. Egy város bukkan elő a semmiből, ez két dolog miatt is hibádzik. Egyrészt az a kérdés, hogyan nem vettük észre eddig őket, másrészt pedig jó lenne tudni, miféle technológiával képesek városokat elbújtatni és kiemelni a földből kedvük szerint. Az eligazítást majd csak a helyszín közelében felállított SHEILD támaszpontot kapom meg, úgyhogy addig marad a tippelgetés, és egy magánkézben lévő műhöld csatornájának megfigyelése. Nem mintha a levegőből sokkal több látszana, egy város, sajnos ennél tisztább képet nem kapok így sem.
Landolás után megállapítom, hogy még akkor is túlöltöztem volna, ha egy szál fürdőgatyában érkezem. A harminc fokos hőségen csak a száraz sivatagos levegő segít valamelyest. 
-Bekopogunk a SHIELD lakókocsijába - válaszolom Alethea kérdésére, mintha mi sem lenne egyértelműbb.
A lakókocsihoz megyek, kicsit vizsgálgatom egy pillanatig, aztán bekopogok az oldalán található ajtón. Fülelek is, hátha hallok bentről beszélgetést vagy zajokat. Kicsit furcsa, hogy nem jöttek ki, nyilván látták, hallották vagy valahogy érzékelték, hogy leszállt mellettük a Black Bird.
Felszerelés:
Hátizsák, mobiltelefon, netbook, tartalék akkumulátor, svájci bicska, egy üveg víz, két csoki, tárca.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Niteris Hétf. 20 Jún. 2016, 16:24

Niteris mélyen csalódott az emberiségben. Hiába tett meg mindent, senki nem tudta útbaigazítani a legközelebbi mutánslelőhely felé. Szerencséjére azonban ekkor meghallotta a hírt, hogy valami új város bukkant fel Kansas és Nebraska határán, és hogy már számos szervezet próbálja megfejteni, hogy honnan jött.
Ott lesznek a mutánsok, gondolta, még a doktor ébredése előtt találnom kell egyet, különben nagyon csalódott lesz… És nem lesz keksz…
Niteris fel is szállt egy buszra, hogy mihamarább célba érjen. Minden egyszerűen ment, amíg közel nem értek. A hőség és a légkondi hiánya majdnem az őrületbe kergette Niterist.
-NEM! ÁLJUNK MEG, MEG KELL ÁLNUNK!- üvöltötte, amikor már nem bírta tovább, és különböző formákat vett fel Dr. Malburgon. Elegáns öltöny, eszkimó kabát, szörfnadrág sőt, még néha a teljes szimbionta alakját is fölvette. A legközelebbi megállónál felszerelkezett egy napernyővel és annyi vízzel, amennyit csak elbírt. Így érkezett meg Niteris a kisvárosba. Egy rövid kérdezősködés után megtudta, hogy hol várhatóak a mutánsok. Fel is mászott a SHIELD lakókocsijára, és amennyiben nem zavarták le, ott várta be a mutáns csapatott. Amikor Godlaw bekopogott, gyorsan leugrott mellé, és magyarázni kezdett.
Jó napot, mutánsok – szólította meg őket vidáman, és lemásolta Godlaw ruháját, hogy mindenképpen jó benyomást keltsen – Dr. Marwyn Meinhard Malburg vagyunk. A doktor sajnos most nincs otthon, csak Niteris, aki nem doktor, csak Malburg. Szóóóóval… kié itt a legmenőbb képesség? A győzteshez tartósan csatlakoznék.
Beszéd közben igyekezett mindenkihez nagyon közel hajolni, hogy megvizsgálhassa őket a nagyítójával.

Felszerelés:golyóstoll, nagyító, szemüveg, jegyzetfüzet, kémcsövek, hajkefe, fogkefe, pici német zászló, csokis keksz, hamis igazolvány (miszerint ő egy veszélyes mutáns), szike, injekciós tű (nyugtatóval), napernyő, víz
(Dr. Malburggal közösen)


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Jún. 2016, 17:40-kor.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 20 Jún. 2016, 16:51

//Elfelejtettem írni, felszereléslistát írjatok!//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Tyler Csüt. 23 Jún. 2016, 21:21

Jason

Már a repülőn ül, mikor a lány beviharzik és beköti magát, közben pedig be is mutatkozik. Azért ő is elmosolyodik, főként azért mert hál istennek, úgy tűnik egyik jelenlegi társa sem ismeri túlzottan. 
-Sziasztok...-köszön, int mindenkinek, hisz az előbb kapott engedélyt arra hogy tegezze a tanárt-...Jason Liam Norman vagyok. Örülök....-
S itt ennyiben ki is merül a témája az út alatt, így inkább csendben kuksol. Az utóbbi pár nap, hét kicsit esemény dúsnak volt mondható, s bár utólag végiggondolva életveszélyben sem volt, nem igazán teljesített túl jól...hát igen leginkább csak pánikolt...utána pedig alig bírta lerázni a pletyka fészkeket meg a többi hasonló diáktársát aki állandóan kérdezgették, még örült is, hogy eljöhetett ide. Megszabadult egy ideig a kíváncsiskodóktól, persze egy a földből előbukkant város sem éppen biztonságos, de úgy sem engedik be. El lesz ő itt, leül majd egy csendes sarokban és figyeli a shieldet és a többieket.
Ahogy leszállnak rögtön lecsap rá a meleg, automatikusan kortyol egy nagyot a vízéből.
-Szerintem először is keresünk árnyékot, mielőtt idesülünk....-Lelkesen bólogat az ötletre, hogy a tanáruk bekopog és alig várja, hogy valami légkondis helyre kerüljön.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Pént. 24 Jún. 2016, 00:01
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust és Jason Liam Norman

Következő körváltás: 2016. június 28. (kedd)

Az X-men képviselte úgy döntött Godlaw által, hogy bekopognak a lakókocsiba, hogy felhívják magukra a figyelmet. Egyet elég volt kopogni és máris kinyílt az ajtó. Odabentről hűvös levegő áradt ki, így valahogyan érthető volt, hogy senki sem akart kijönni bentről. Az ajtót nyitó ügynök rövid barna hajú volt, a haját hátrafésülve tartotta, harmincas évei végén lehetett, drága öltönyt és drága cipőt viselt, ami ebben a melegben és a környéket elnézve sem volt épp a legszerencsésebb.
Város az államhatáron Shield%20agent
- Jöjjenek be - mondta.
Bent a lakókocsi egészen tágas volt, egy irodának berendezve, három asztal, rajta holografikus monitorok és még egy ügynök, egy szőke hajú ügynöknő.
- Szóval maguk jöttek az X-mentől - kezdte. - Black ügynök vagyok. Mielőtt kimegyünk a terepre lenne néhány fontos dolog, amiről szólnom kell és örülnék, ha mindannyian betartanák. Először is szeretnék mindenkitől elkérni minden olyan eszközt, amivel képi, vagy hanganyagot lehet rögzíteni, a kormány megkötése, hogy senki sem vihet ilyet a város közelébe. Kapnak rádiót tőlünk, azt használhatják. Ezenfelül egy titoktartási szerződést kell aláírni, hogy a látottakat nem használják fel, nem adják el a riportnak a tévébe, nem blogolnak róla és sehogy sem hozzák nyilvánosságra. Röviden ennyi lenne az extra kérés az önök irányába.
Ha minden világos volt, akkor mindhárom félnek egy-egy titoktartási szerződést nyújtottak át, amiben a szabvány intereneten is olvasható szöveg volt.
- Van ezen felül valamilyen kérdésük, kérésük? - kérdezte.

Nietris nem tudott arról, hogy az X-men jelen van,  vagy lenne, ez nem volt publikus információ, de amikor a kisvárosban mutánsok iránt érdeklődött egyszerűen őrültnek nézték érte, hogy miért keres valaki azokat. A mostani világban ez eléggé gyanús is lehetett, már csak azért is, mert ezt a mutánsok sem kifejezetten reklámozták, még akkor sem, hogyha teljes egyenjogúság volt, de még így is sok volt a rasszista. Ezt nem számítva a SHIELD lakókocsija egy kerítéssel elkerített részen volt, aminek a bejáratánál két kommandós ruhába öltözött fegyveres állt. És Malburg révén Niteris is tudta, hogy kerülniük kell a feltűnést, mert a Hydrára és annak tagjaira vadászik a SHIELD. Így információk hiányában még mindig az egyutcás városkában mászkál.

//Niteris: máskor kérlek, ha cselekszel, akkor feltételes módban írd, és ne írj választ magadnak, mert az én dolgom a mesélés Smile Nincs olyan igazolvány, aminél ott lenne, hogy veszélyes mutáns vagy, révén egyenjogúság van, mint írtam is a reagban Smile //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Serenity Pént. 24 Jún. 2016, 23:48

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Szerencsére se a srác, sem pedig a kísérő felnőtt nem volt szomorú citrom. Ez pedig király, legalább nem lesz dög unalom ez az egész, hanem bulizunk, meg tanulunk, meg ismerkedünk. Jackson Godlaw és Jason. Az egyik személy érdekesebbnek tűnik mint a másik.
A megérkezést követően pedig tényleg jó ötletnek tűnik bekopogni, bár ha bárkinek is van egy csepp esze is, nem egy lakókocsiban fog punnyadni kánikula idején, főleg, hogy ha nem tévedek a SHIELD többet is megengedhetne magának, bár büntetésnek se rossz, már ha olyanokat osztanak be ide, akik általában rosszul végzik a munkájukat, vagy nagyon rossz fát tettek a tűzre. Egy nap dög melegben egy konzervdobozban, és másnap máris az év dolgozója leszel, az tuti.
- Ha nem megy a SHIELD-es meló akkor simán elmehet az a fazon maffiafőnöknek. Szerinted is? - oldalazom a diáktársamhoz és bököm meg finoman az oldalát, hogy magamra vonjam a figyelmét, és a szavaimat vigyorral koronázom meg. Baromi jól kezdődik ez a tanulmányi kirándulás cucc.
- Aztaaa... Ez baromi jó! -  szalad ki a számon, miután beléptünk a "lakókocsiba" és talán kissé túl hangosra is sikeredik, habár kétlem, hogy napi rendszerességgel dicsérné meg egy diáklány a "nagy testvér" munkáját/felszerelését. Akárhogy is, jó munkát végeznek az szent.
Sokáig nem is kell várnunk és Black ügynök, akinek ez tuti, hogy az álneve, mert még csak nem is sötétebb a bőre, közli velünk, hogy mik a szabályok. Annyira nem lep meg a dolog, tisztában vagyok azzal, hogy milyen titkolózási dolgok vannak. Otthon is mindig egy P.O. láda címét kellett mindenhova megadnom, hisz a tulajdonképpeni lakhelyünk titkos volt, a családunk érdekében. Úgyhogy a mobilomat előkotorászom a táskámból és odaadom a felém nyújtott papírokért cserébe. Habár ilyesmit még sohasem kellett aláírnom, de már olvastam bele ilyen iratba. Nem egy érdekes olvasmány, de nagyon hasznos az biztos. Mikor a végére jutok gyönyörű gyöngy betűkkel vésem fel a nevem, ezzel beleegyezve abba, hogy az ügyről nem pofázok senkinek. Úgysincs Twitterem....
- Kaphatok majd egy kibelezett változatot a rádióból, emlékbe? Meg egy SHIELD-es tollat? Esetleg ha megunnák a közeljövőben ezt a lakókocsit akkor esetleg ezt is? - teszem fel a kérdéseket egymás után vigyorogva. persze ebből csak az első kettő az amit komolyan gondolok, habár amennyiben a harmadikat is teljesítik úgy biztos lehetnek benne, hogy egy lánynak nagyon nagy boldogságot okoznának. Csak nem tudom hova raknám el, nem hiszem, hogy össze tudják nyomni akkorára, hogy a táskámba beférjen. Amennyiben pedig valaki csúnyán megnézne vagy megszólna a kérdéseim miatt, csak ártatlanul nézek rá, mintha olyan tök egyértelmű dolgot kértem volna, mint mondjuk egy zsepi, habár ki tudja, hogy mi számít a SHIELD-nél egyszerű zsepinek.... Mondjuk olyan ami lézert is lő? Az mekkora lenne már!
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Tyler Vas. 26 Jún. 2016, 12:32

Jason

-Öhm mi van?-
Kérdez vissza mikor Alethea oldalba böki, és valami maffia főnőkről magyaráz neki, miután az ügynök beinvitálta őket a lakókocsiba.
-Bocs nem igazán figyeltem....-
Dörmögi az orra alatt, majd kicsit fancsali ábrázattal hallgatja az ügynököt. Egészen idáig azt gondolta, hogy majd szépen el lesz a a város közelében, a többiek akik meg majd velük jönnek, annyit vizsgálódnak majd a hirtelen jött városban amennyit csak akarnak. Nem szeretne, ennél közelebbről megvizsgálni a várost annyi szent. Mindenesetre átadja a mobilját és elveszi a szerződést és mivel tolla nincs azt is kér egyet.
-Van valaki a városban vagy tök üres és csak úgy magától megjelent itt a semmi közepén?-
Kérdezi az ügynöktől, miközben odanyújtja neki az aláírt szerződést.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Niteris Hétf. 27 Jún. 2016, 13:30

- Mi? Dehogy. Nem vagyunk rasszisták- magyarázta Niteris az értetlenkedőknek
Miután megkérdezett egy két embert a mutánsokról, nem értette, hogy miért nem kap senkitől értelmes választ, és hogy miért néznek olyan furcsán rá. Egy kis elmélkedés után azonban rájött.
Ahá! Szóval a napernyő miatt tűnök furcsának!
Ha még a napernyő eltávolítása után sem tudott senkitől használható információt szerezni (ami valószínű), hamar kétségbe esett. Még soha nem vett részt hasonló méretű túrán, főleg nem egyedül. Szerencsére hamar rájött, hogy igazából most sem ez a helyzet.
Nem vagyunk egyedül, mi sosem vagyunk egyedül...
- Nagytiszteletű doktor úr! Nagy tiszteletű doktor úr! - suttogta Niteris, és elkezdte bökdösni a saját (Dr. Malburg?) orrát - Szükségünk van bölcs útmutatásodra. Most mit tegyünk?

//Felszerelés: golyóstoll, nagyító, szemüveg, jegyzetfüzet, kémcsövek, hajkefe, fogkefe, pici német zászló, csokis keksz, szike, injekciós tű (nyugtatóval), napernyő, víz//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 27 Jún. 2016, 15:52

Szerencsére nem várakoztatnak minket, sőt még vártak is ránk. Bemegyek a lakókocsiba a két diákkal, és becsukom magunk után az ajtót, hogy az áldásos légkondi munkáját ne tegyem tönkre.
-Üdv Black ügynök, ők Ms Faust és Mr Norman, én pedig Jackson Godlaw vagyok.
Biztos vagyok benne, hogy pontosan tudják, kik vagyunk, meg lennék lepve ha nem kaptak volna rólunk némi információt, de azért az udvariasság kellemesebbé teszi a beszélgetést.
A tudnivalók felsorolása közben kiveszem a táskámból a netbookot és a zsebemből a telefont. Ezeket az asztalra teszem, ahogy kéri tőlünk Black. A titoktartási szerződésre csak egy pillantást vetek, aztán aláfirkantom különösebb huzavona nélkül. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban először Alethea kezdi sorolni, hogy mit szeretne, de egyik furcsább, mint a másik.
-Kicsit több komolyságot, Alethea, próbálj úgy viselkedni, mintha ez egy igazi küldetés lenne - szólok oda neki, de a mondat második felénél már én magam is elmosolyodom. Valóban, ebből is látszik, hogy ez azért nem igazi küldetés. A SHIELD körbevezet minket egy minden bizonnyal teljesen veszélytelen helyen, máskülönben nem engedtek volna ide diákokat. De azért egynek jó.
Jason inkább a várossal kapcsolatban kérdez, nem is hülyeséget, bár gondolom ez amúgy is hamar ki fog derülni.
-Azt tudják már, milyen módszerrel hasították ketté a földet, és emelték ki a várost? - A válasz már csak azért is érdekelne, mert ha itt képesek voltak rá, mi lenne ha ugyan ezt egy zsúfolt nagyváros alatt játsszák el? New Yorkban földrengés, megnyílik a föld, és kibújik egy új város a mélyből... Vajon hány millió áldozat lenne?
Közben a másik ügynökre téved a tekintetem, aki eddig nem szólalt még meg, csak a monitorokkal foglalkozott. Azon gondolkodom, vajon tényleg elkísérnek-e minket, de az öltözékük nem azt sugallja, mintha terepre akarnának menni. Kicsit különös.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Dr. Malburg Hétf. 27 Jún. 2016, 22:00

Dr. Malburg arra lett figyelmes, hogy valaki borzasztóan bökdösi az orrát.
Az elején homályos volt a kép de aztán szép lassan kiélesedett és látta, hogy egy város közepén van.
Hát én meg, hogy a csudába kerülök ide, gondolta.
Aztán feltörtek benne az emlékek a szimbiontáról, a laborról meg a nemes küldetéséről.
-Most azonnal hagyd abba az orrom bökdösését te bosszantó remekmű!-förmedt rá a jobb kezére, és gyorsan maga mellé szorította karját.
Ez után óvatosan körbenézett, hogy nem e figyelik e a járókelők. Amennyiben az emberek elkapták gyorsan a tekintetük róla, ő köhécselt egyet kettőt aztán elindult.
Megpillantott két egyenruhás katonát, és egyszerre egy remek terv jutott eszébe.
-Úgy sejtem itt mutánsok vannak! No, Niteris, gyorsan váltsunk egy tiszti ruhára és menjünk ezekhez a bamba katonákhoz. De aztán csöndbe maradjál nekem!-mormogta a bajsza alatt.
Egy pillanat alatt tiszti ruha termett rajta, és peckesen a katonák elé állt.
-Jó napot uraim. Én vagyok Dr. Malburg parancsnok. Azonnal be kell ide mennem, hogy ellenőrizzem minden rendben megy e odabenn.

/Felszerelés: golyóstoll, nagyító, szemüveg, jegyzetfüzet, kémcsövek, hajkefe, fogkefe, pici német zászló, csokis keksz, szike, injekciós tű (nyugtatóval), napernyő, víz//
(Niteris mozgatása engedélyezve)
Dr. Malburg
Dr. Malburg
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Jun. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Malburg
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Kedd 28 Jún. 2016, 00:01
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust és Jason Liam Norman

Következő körváltás: 2016. július 2. (szombat)

A fiatalok kaptak egy-egy tollat, hogy aláírják a papírokat, közben pedig az ügynök még válaszolt is a Alethea és Jason kérdéseire.
- Igen, kaphat egy rádiót és tollat is - mondta Black olyan hangon, hogy érezhető volt, hogy csak le akarja szerelni a lányt.
Ezek után fordult oda Jason-höz, de addig nem válaszolt neki, amíg a fiú és mindenki más nem írta alá a papírokat.
- Nem tudni, egyelőre egy pajzs veszi körbe a várost, amin semmilyen műszerünk, érzékelőnk nem hatol át. De éppen a pajzs megléte miatt gyanakodunk, és gyanakszik dr. McCoy, dr. Stark, dr. Richards és még több tudós is arra, hogy vannak lakói a városnak és nem pedig csak a semmiért rendelkezik ilyen erős pajzzsal.
A következő kérdések Godlaw-tól jöttek, akinek úgyszintén felelt az ügynök, a legjobb tudása szerint.
- A vizsgálati eredmények alapján egyszerű "hétköznapi" tektonikus mozgások történtek, csak éppen itt a közelben nincsenek olyan kéreglemezek, amik ezt megtennék, hacsak nem a Yellowstone parkban levő szupervulkán nem robban fel. Így 50-50% esélye van annak, hogy mesterséges módon történt mindez, vagy természetes úton. Ezek is a kiderítendő feladatok között vannak.
Közben Godlaw a másik ügynökre nézett, aki még mindig nem nézett fel a gépből, aztán hirtelen nézett fel.
- Mindenki kifelé most! - üvöltötte.
Néhány pillanattal később a föld ismét rengeni kezdett erős lökésekkel.

Niteris mivel szimbiontaként hozzáfért a gazdateste emlékeihez pontosan tudnia kellett, hogy a viselkedése miatt néznek rá igencsak furcsán és jó eséllyel mindenki egy hiperaktív bolondnak könyvelte el. Senki más sem tudott neki arról beszámolni, hogy vannak-e itt mutánsok. A legtöbb, amit kapott, hogy bizonyosan vannak, mert nagyon sok ember jött el ide, hogy a megjelent várost megnézzék. Ezen tömegben pedig biztosa van mutáns is, de ennyi. A kétségbeesés közben pedig még nekilátott beszélni a gazdatestével is, aki azonban nem felelt egyelőre. Szerencsére Malburgnak támadt egy ötlete, hogy be akar jutni a SHIELD által elkerített részre. Niteris egy roppant ügyetlen egyenruhát tudott csak kialakítani magának - révén a legegyszerűbb ruházatot képes csak megtenni - majd így indult el a páros és ért oda a
- Senki sem jelentette az érkezését, kérem a parancsot bizonyító papírt és az igazolványait - mondta az egyik katona.
Malburg már nem tudott ismét megszólalni, ugyanis a talpa alatt megmozdult a föld és erősen kezdett rengeni.

Bent a városban és valahol a tömegben Deannek is hasonló gondjai támadtak, mint mindenki másnak, ugyanis a talpa alatt megmozdult a föld és erősen kezdett rengeni.

//Egyébként telepatikus úton tudsz beszélni a gazdatesttel és ő is tud úgy válaszolni, nem kell beszélni hozzá ^^ //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 29 Jún. 2016, 10:35

Az ügynök válaszai máris beindítják a fantáziámat. A pajzs megléte nyilvánvalóan arra utal, hogy egy igen fejlett civilizációról lehet szó a városon belül, máskülönben nem lennének képesek blokkolni a SHIELD összes műszerét. Az, hogy lemeztektonikai mozgásnak tűnik valami, egy olyan helyen, ahol ezt semmi nem indokolja... Hát szerintem az 50-50% elég naív becslés. Amikor azt mondja, hogy ez a kiderítendő feladatok között van, egy pillanatra elbizonytalandom, hogy pontosan mit is keresünk itt. Eddig valamiért azt sejtettem, hogy a SHIELD már kiderített egy csomó dolgot, a tudósok, mint McCoy, már mintákat elemeznek, és összességében biztosítva van a terep. Most viszont inkább úgy érzem, hogy a SHIELD is sötétben tapogatózik, és inkább lelkes felderítőként tekintenek ránk, mintsem turistaként.
Már épp fordulnék vissza Black ügynökhöz, hogy az említett rádiókat kérjem el az indulás előtt, de ekkor az eddig szótlan társa üvölt ránk. Egy pillanat alatt felfogom, hogy nem a tolakodó stílusunk zavarja a nőt, és ezért akar minket kitessékelni a lakókocsiból. Inkább a pánikot érzem a hangjából, mégha igazán jól is leplezi a félelmét, ami persz elvárható egy SHIELD ügynöktől.
Nem sokáig gondolkodom rajta, hogy mi ijeszthette meg ennyire, amikor az ember egy, a földből felbukkanó ismeretlen város mellett kempingezik, elég egyértelmű, hogy mi okozhat problémát. Az első reakcióm, hogy a két diákot kezdem kifelé tuszkolni az ajtón. Kinyitom az ajtót, és egymás után lököm ki őket, ha esetleg nem elég lelkesek, hogy maguktól is elinduljanak.
-Mozgás! - Sürgetem Aletheát és Jasont, és eddigre már felfogom, hogy reng a föld a lábam alatt, de reménykedem benne, hogy ki tudunk érni a lakókocsiból, mielőtt komoly hatása lehetne a mozgásnak. A diákok után nem udvariaskodom sokat, én is sebesen elhagyom a lakókocsit. Ha esetleg az ügynökök valamelyikével akadnék össze, nem kezdek nyomakodni velük, és gyanítom, ők is igyekeznek higgadtak maradni.
Ha kiértem a lakókocsiból, még nem állok meg egyből. Valószínűnek tartom, hogy az ügynöknő az egyik monitoron épp a földrengés jeleit nézegette, és talán látta azt is, hol várható, hogy megint megnyílik a föld. Ha tehát ő tovább fut a lakókocsitól, akkor követem én is, mert valószínűleg nem vagyunk itt biztonságban.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Serenity Csüt. 30 Jún. 2016, 22:27

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Hamarosan kapok egy tollat az aláíráshoz és ennek segítségével szép gyöngy betűkkel firkantom fel a nevem a papíron az arra kijelölt helyre. Legalább tudják kiolvasni, ha már kötelező, és igazából egy szivecskét is rajzolnék, de azt talán jobb, ha nem teszem egy ilyen hivatalos dokumentumon.
- Akkor ezt megtartom. - lóbálom a korábban kapott írószert vigyorogva. Természetesen feltűnik, hogy le akar koptatni, a bátyám is ilyen módon próbálkozik, úgyhogy feltűnik. Persze ha beváltaná a dolgot abból se lenne baj. Igazán kereshetnének valami rendes reklámszakembert, és árulhatnának pólókat, meg más ilyen király reklámcuccokat. Biztos sokat dobna a közvéleményen, és kevésbé tűnnének a komor és savanyú nagy testvérnek, de hát ők tudják, ők a "felnőttek".
Amikor a "komoly" dolgokra terelődik a téma nyugodtan figyelek. Minden információ fontos lehet, bár ahogy elnéztem Godlaw arcát, mert legalább az övéről valamit le lehet olvasni, mert nem fából van, annyira nem örül a hallottaknak. Persze én se számítottam arra, hogy valami kis elit felfedező osztag leszünk, vagy épp élő pajzs, de végül is ők tudják mit csinálnak, mint mondtam, ők "felnőttek" és "okosabbak".
Ekkor üvöltött fel a nőci aki eddig kussolt, és nekem nem kell kétszer mondani, hogy tűnjek el egy olyan helyről, ami veszélyes lehet, és most a "kis" lakókocsi nagyon az volt. Igyekeztem megragadni Jason karját vagy kezét, hogy rángassam magammal, mégsem hagyhatom itt ha lefagy vagy valami, lévén fogalmam sincs, hogy őt mennyire képezték ki vagy bármi hasonló és kár lenne, ha most a Föld magjában lyukadna ki. Szerencsére Godlaw se annyira kezdő, mint ahogy sokan feltüntetik, így sokban segíti a kijutásunkat, ezért majd ha lesz egy kis időnk biztosan megbüntetem, mert az ilyesmi jól esik majd neki biztosan.
Remélhetőleg sikerül épen és egészségesen kijutnunk bármi gond nélkül és szinte automatikusan igyekszem mindenképp vezetőnk mellett maradni, hisz így neki sem kell emiatt fejfájása legyen, és nekem sem lesz különösebb gondom, vagy hasonló. Meg persze Jason-t is igyekszem rángatni magammal ha tudom, őt se kéne elhagyni azért.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Tyler Pént. 01 Júl. 2016, 17:59

Várja az ügynök válaszát, mire leesik neki, hogy addig úgy sem fog semmit sem mondani amíg nem írja alá a papírokat. Így gyorsan alá firkantja és visszanyújtja azokat az ügynöknek.
Kicsit hitetlenkedve pillant rá, na meg Godlaw-ra is, hiszen most tulajdonképpen felderítőként kellene funkcionálniuk, és nem igazán erről volt szó. Kiruccannak és szépen csendben megfigyelgetik amit kell, nem arról, hogy egy energia pajzzsal védett, amin még a shield sem képes "átlátni", előbukkant városban kell majd mászkálniuk. Már éppen tiltakozna vagy sarkon is fordulna, mikor a másik ügynök ordítani kezd, ezzel majdnem egy időben pedig elkezd rengeni a föld. Több sem kell neki és máris az ajtó felé sprintel és szinte kiugrik azon, majd próbál messzebb szaladni, leginkább egy olyan helyre ami elég tiszta ahhoz, hogy nehogy rájuk dőljön valami. Természetesen a többieket is szemmel tartja, hogy tudja követni ha valamerre másfelé menekülnének, mint ő. Nem igazán szeretne el szakadni tőlük.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Niteris Pént. 01 Júl. 2016, 20:17

Niteris eléggé magába szállt, amikor Dr. Malburg leszidta, és kérdés nélkül tiszti ruhává alakult kérésére. Figyelembe véve, hogy még nem volt az álcázás mestere és sem ő, sem Malburg nem volt járatos a katonai rangok jelöléseiben, elég gyatrára sikeredett.
Ezen gyorsan javítani kéne, gondolta, de már nem volt ideje fejlesztgetnie, mert a katonák már figyelték.
Ez az apró hiba talán komolyabb következményeket is vonhatott volna maga után, de szerencsére ekkor földrengés rázta meg a területet.
- Veszély- rikoltotta pánikolva Niteris, majd a földre vetette magát, és erősen hozzátapadva megpróbált bekúszni a lakókocsi alá. Amennyiben a katonák az útjába álltak (és nem rendelkeznek emberfeletti erővel), egyszerűen felborította őket. Amikor kinézett, látta, hogy az emberek sorra elhagyják a kocsit, ezért úgy ítélte, ő is jobban járna, ha inkább velük menekülne, így hát inkább futó öltözékre váltott és utánuk szaladt.
Ezek biztosan tudnak valamit, azért voltak ilyen védett helyre elzárva. Talán... geológusok... vagy felderítők...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Júl. 2016, 00:00
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust és Jason Liam Norman

Következő körváltás: 2016. július 6. (szerda)

Rita napokkal korábban érkezett erre a helyre, ő maga még Bestia társaságában. Éppen a lány volt neki kéznél a suliban, amikor hívták és magával cipelte őt is. Így most egy a SHIELD, a kormány, a Fantasztikus négyes és az X-men által felépített táborban volt, egészen közel a védőpajzshoz, ami belepte a várost. A tábor főleg lakókocsikból és itt gyorsan felépített házakból állt, legalább háromszáz tudóst számlálva egy falunak is mondható volt. A SHIELD és a kormány több km-es körben lezárta a helyet, így a civilek nem tudtak bejutni. Onnan lehetett tudni, hogy egy Manhattan méretű város van a pajzs alatt, hogy naponta néhány pillanatra, amikor a nap legmagasabban volt, akkor be lehetett látni rajta összesen 3másodpercre. A lány hivatalosan, mint Bestia segítője volt itt, mióta itt voltak nem volt földrengés, ám ezúttal most egy igencsak erős, egy korábbi rengés hozta a várost is a felszínre.
a búra/védőpajzs:
Város az államhatáron Veacutegsk%20vaacuterospajzsa
- Jól vagy kedves? - kérdezte Bestia, amint abbamaradt a rengés. - Nem ütötted meg magad sehol?

Szerencsére mindenki igencsak gyorsan reagált és ment ki a lakókocsiból, a nő valóban nem állt meg a lakókocsi mellett, hanem az elkerített részen egy sima részre ment, aminek a közelében nem volt semmi sem. Ha valaki figyelt, akkor láthatta, hogy egy elég béna egyenruhás alak állt a kerítés bejáratánál a két ottani őrrel szemben. Szerencsére a rengés nem tartott sokáig, alig fél percig, a kocsik, amik még itt voltak, SHIELD-es terepjárók, a lakókocsi és a Black Bird is kibírta mindezt, a föld sem repedt meg ezúttal látható területen belül. Ahogy a rengésnek teljes egészében vége volt, akkor nézett rá Black ügynök újra a társaságra.
- Azt hiszem, hogy ideje lenne indulni - mondta. - Kocsival megyünk tovább, az egyik terepjáróval, a város nagyjából 5 mérföldre van innen nyugatra. Ott dr. McCoy fogja ismertetni önökkel a további feladatokat.
Ezzel a kocsik irányába mutatott, hogy szálljon be a társaság az egyikbe. Közben látható volt, hogy a korábbi katonai ruhás alak most valamilyen futó ruhában van, a földön fekszik és a kapunál álló őr éppen húzza hátra a kezét, hogy megbilincselje.

A lakókocsi bent volt az elkerített részen, így a pánik közben át kellett jutnia Malburgnak az őrökön. A fizikai erejével valóban feltudta őket borítani és rohanva megindulni a lakókocsi és az ott levők irányába, akik közben kirohantak és az elkerített rész egy nyílt részére mentek, hogy semmi se dőlhessen, eshessen rájuk. Még néhány lépést tudott tenni, amikor érezte, hogy a hátába csapódik valami és hihetetlen fájdalommal járt mindkettejük számára, Malburg érezte, hogy minden izmát összerántotta valami és rángatózva zuhantak a földre. A doktor rájöhetett, hogy sokkoló, annak van ilyen eredménye. Ennek eredményeképpen Niteris ösztönösen húzódott vissza a bőre alá, hogy saját magát óvhassa, így viszont az eredeti ruházat tűnt fel a doktoron. A sokkoló hatása után néhány pillanatig érezhették, hogy a rengésnek vége, ám nem volt jó dolguk, éles, magas hangot hallhatott Niteris, ami emberi fülnek már hallhatatlan, de számára nagyon fájdalmas, ami miatt ismét összerándultak.
- Letartóztatom hivatalos személy elleni erőszakért és hatósági területre való illetéktelen behatolásért - mondta. - Jogában áll hallgatni, bármit amit mond...
Folytatta tovább, miközben a doktor a csuklóján érezhette a kommandós kezét, ahogyan hátrahúzta azt, hogy megbilincselje.

Bent a városban a földrengés végével a pánikhangulat csillapodni kezdett, de közben Dean-t jó néhányan megtaposták, aminek hála igencsak sok zúzódást szedett össze a teljes testfelületén.

//Továbbra is feltételesben írj kérlek. pl: Megpróbálod felborítani őket, megpróbálsz bekúszni a lakókocsi alá stb.//
//Írj felszereléslistát Ritának!//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Serenity Szomb. 02 Júl. 2016, 13:54

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Buli volt az egész menekülés cucc. Mármint persze, veszélyes volt, meg meg is halhattunk volna, de én attól élveztem. Ha nem remegett volna a föld, még meg is álltam volna megnézni, ahogy a katonák azt az alakot lecsukják, de mivel nem volt rá "időm" ezért csak odapillantottam és magamban vihogtam az alak ostobaságán.
Mikor már minden okés volt és semmi sem hullhatott a fejünkre, meg a föld se remegett a talpunk alatt. Igazából éreztem a késztetést, hogy felkiáltsak, hogy "Újra! Csináljuk meg újra!", de az biztosan nem lett volna egy közönség kedvenc felvetés. Legalábbis Savanyú citrom ügynök biztosan csúnyán nézett volna.
- Remélem van a terepjáróban légkondi. - jegyzem meg félhangosan miközben legyezgetem magam, hisz most már nem élvezhetjük a lakókocsi kellemes atmoszféráját, vagy mi az ördögét.
- Amúgy egyben vagy? - kérdem meg külön Jasontól és Godlawtól is, hisz mégis csak érdekel valamilyen szinten a testi épségük. Meg aztán ha elég kedves vagyok, akkor csak ki kunyerálhatok egy limonádét, vagy hasonlót tőlük, ha megállunk egy olyan helyen. Sőt, egy fagyinak is nagyon örülnék ebben az időben, igérem nem leszek beteg tőle.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Niteris Szomb. 02 Júl. 2016, 17:17

- Ooooouuuuiiiiiee! Állj! Állj! Erre semmi ok! Én nem tehetek róla - tiltakozott Niteris, miután összeszedte magát - Nem volt kiírva sehová, hogy ez hatósági terület. Tudják, én enyhén pánikbeteg volnék, és a földrengéstől elvesztettem az egyensúlyomat, soha nem ártanék önöknek szándékosan. Csupán baleset volt, véletlenül ütköztünk össze. Én szeretem a hazám. És szeretem a marcona kommandósokat. Megköszönném, ha elnéznék a az előbbi kis ügyetlenséget és elengednének. Nem is rabolnám tovább az idejüket.
Ha teheti, ezután Niteris óvatosan elsétál, de ha ott tartják, körbetekint, hogy találjon valamit, ami megmenthetné. Ha meglátja a mutáns csapatot, segélykérően néz feléjük, majd megpróbál odakiabálni nekik:
- Hé, ti! Hahó, geológus cimboráim! Ti a városba mentek, nem igaz? Magam is tudós volnék. Ha kimentenétek és magatokkal vinnétek, felbecsülhetetlen értékű információval szolgálhatnék az esetleges idegen létformákról. Ugye még nincs biológus a csapatban?

//Csak még hozzátenném, hogy Niteris végig a földön kúszva közelítette meg a lakókocsit, nem szaladva, tehát a katonákat is úgy döntötte fel (valószínűleg a lábuknak ütközve). Ha nagyon kegyes hangulatukban vannak, ezt akár tényleg tekinthetik balesetnek... Smile //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 03 Júl. 2016, 22:02

A rengés szerencsére ezúttal nem járt újabb város felbukkanásával, valószínűleg csak utórengés lehetett, de ki tudhatja ezt egy ilyen helyzetben. Úgy tűnik, senkinek nem lett semmi baja, nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, de inkább így legyen, mint fordítva. Jason arcán látom, hogy eléggé megijedt, Alethea jobban kezelte a dolgot, és Black ügynök további utasításai után már rögtön a légkondi miatt panaszkodik. Amikor a hogylétem felől érdeklődik, csak a hüvelykujjam feltartásával jelzem, hogy minden okés.
-Hát már alig várom, hogy Dr McCoy ismertesse azokat a feladatokat - válaszolom, miközben letörlöm a homlokomról az izzadtságot. - Nyilván csupa veszélytelen dologról lehet szó, ha diákokat is a terepre engednek - teszem hozzá, de most már inkább magamnak mantrázom ezt, mert kezdem úgy érezni, hogy eltérő a veszélytelenről alkotott definícióm az iskoláétól.
Az ügynök által mutatott kocsi felé indulok a táskámat ismét a vállamra kanyarítva, most már legalább könnyebb a gépem nélkül. A szemem sarkából látom, hogy valakit éppen lenyomnak a katonák az ellenőrzőpontnál, nyilván egy civil próbál bejutni, vagy sajtós. Úgy néz ki, hogy a katonák a helyzet magaslatán vannak.
-Hát nem a legjobb pillanatot választotta a fickó, hogy bejusson - jegyzem meg elmosolyodva. A földrengés miatt a katonák nyilván szintén stresszesek, már ha a tűző napon való ácsorgás, és a kéretlen látogatók elhajtása még nem lenne elég nekik.
Beülök a terepjáróba, amit Black ügynök mutatott, és a vízből kortyolok egyet, aztán visszarakom a táskámba.
-Jobb lesz, ha igyekszünk, mielőtt egy újabb utórengés közbeszól... Vagy felforr a hűtővíz - elmélkedem a vakvilágba.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Júl. 2016, 00:00

//Folytatás a Búránál.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város az államhatáron Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város az államhatáron Empty Re: Város az államhatáron

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.