Város

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Város Empty Város

Témanyitás by Cerebro Csüt. 24 Aug. 2017, 14:56

A Knowhere belsejében az elmúlt három évben kialakult város, ahol közel húszezer menekült él és tengeti mindennapjait az ismert univerzum fajai közül.
Város IMAzvWL
Város Guardians_of_the_Galaxy_Concept_Art_Atomhawk_Knowhere01

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Aug. 2017, 00:01Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly és Srir GurKövetkező körváltás: 2017. augusztus 29. (kedd)

” Az emlékezet sosem a valóság. Az emlékezet csak rekonstruál. És minden rekonstrukció megváltoztatja az eredetit, külső referencia-keret lesz, ami elkerülhetetlenül elégtelen.”
- Frank Herbert – A Dűne eretnekei

Város 00120

~ Hangár ~
Város 5Pxl5dX
Carl volt az, akit a Cosmo és Rakéta kiküldött a legújabb megérkező hajóhoz, akik a kree-k voltak, amennyire tudták a császári udvar egy századost és embereit küldte el ide vizsgálódni miután az egyik diplomatájuk eltűnt úgy másfél héttel korábban…
Srir számára az utazás igencsak eseménytelenül és valószínűleg meglehetősen unalmasan telt el. Nagyjából másfél hetet kellett utaznia egy kisebb űrhajón, amin ő maga és a hat alárendeltje utazott. Ők adták ki a hajó legénységét is. Az út azért tartott eddig, mert a kree magvilágból indultak és csak későbbi részen léphettek be a hiperűrbe, és igencsak messzire az ismert világegyetem szélére – szó szerinti szélére – kellett utazniuk. A hipertérben nagyjából négy napot utaztak, előtte egyet a kree űrben, és itt két nap volt, amit fénysebesség alatti sebességgel tettek meg. A Kyln közelében léptek vissza a rendes űrbe és innen kezdve haladtak rendes hajtóművel. Srir feladata az volt, hogy egy a Knowhere-re küldött diplomatát, egy embertelen nőt kellett megkeresni, aki másfél héttel korábban tűnt el. Akkor adott magáról utoljára életjelet, azóta semmit és senki sem tudta, hogy mi történt.
A hajó az előre megadott időpontban dokkolt a Knowhere-rel összekötött Thanos-on, amire kiszállt Srir és a beosztottjai, egy Nova (Carl) várta őket a hangárban, mint a Galaxis Őrzői egyik tagja.

~ Kocsma ~
Város 1PXDh0T
Yalvis a korábbi események után oda menekült, ahol a legnagyobb biztonságban érezhette magát, vagy legalább is így gondolhatta, ez pedig nem volt más, mint a Knowhere. Jelenleg éppen egy kocsmában ücsörgött, ahol a pultos és a pincérek is robotok voltak. Saját maga megkapta az italát. Mivel itt van egy ideje Yalvis is hallotta a felreppenő pletykákat, hogy többen is eltűntek az utóbbi másfél-két hétben, ezek mind birodalmak és államok diplomatái, vagy azok közeli embere volt. Több birodalomból érkeztek már emiatt vizsgálók, több szerencsevadász, hatóságok, amik Yalvis számára nem biztos, hogy a legjobb hír volt. Nem messze tőle egy részeg és hangosabb társaság kártyázás közben éppen arról beszélgettek, hogy vajon mennyi pénzt lehetne abból szerezni, hogyha elkezdenék feladni a megérkezett hatóságoknak az itt lebzselő körözötteket és vajon mennyit is érhettek az eltűntek valakiknek. Mielőtt a Foxiai tehetett volna valamit az egyik robot ismét ott termett.
- Hozhatok még valamit? – kérdezte az üres poharat látva.

//Felszereléslistát írjatok!//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 25 Aug. 2017, 02:03

Srir útja elég unalmas volt és hosszú. Ez kicsit meg is viselte a katonát és nincs a legjobb hangulatban. Nem csoda, hogy valószínűleg az út végére a beosztottjai igyekeztek mindent rendben tartani ezzel elkerülve a lecseszést. Örült is a kree mikor végre eljött az érkezésük napja. Persze ebben az örömben a kíváncsiság is szerepet kapott hisz nem sokan jutnak el ide a birodalmuk képviseletében. Srir büszke is volt magára és felelősséget érzett, hogy ilyen fontos feladatot kapott. Már érkezés előtt előkészített mindent, ami kellhet neki. Ezt elvárta a beosztottjaitól is. Érkezéskor pedig a hajóról leszállva azt tapasztalta, hogy fogadóbizottságot kapott egy nova személyében. A férfi látszólag humanoid volt. Srir fegyelmezetten megállt előtte és bemutatkozott ahogy két katona közt illik.
-Srir Gur százados vagyok a kree szteláris birodalom nevében. Örvendek az együttműködésnek.
Ugyanis azt felfogta, hogy ő itt megtűrt vendég és bölcs dolog együttműködni a munka teljesítése végett. A hatalom teljesen még nem ment az agyára.

felszerelések:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Pént. 25 Aug. 2017, 07:20

Sok idő telt el a Hydra űrállomás, azok után az idők után, hogy Carl elvesztette azt, ami különlegessé tette a Földön. A mutáns létet biztosító génjeit. Már nagyon régen nem járt a világán, helyette itt segített a Knowhere-en, de gyakran részt vett a Nova hadtest akcióiban is.
És még mindig a Galaxis Őrzői csapatnak is a tagja volt. Persze megvoltak a tervei, tudta, hogy Unspoken és a Kree birodalomnak még mindig megvannak a tervei a szülőbolygójával.
Amit ő megakart menteni, annak ellenére, hogy talán soha nem tér vissza. Mikor a kree-ek megérkeztek, az egyik megállt előtte és fegyelmezetten bemutatkozott.
- Carl Morrow a nevem - felelte a férfi. - A Nova hadtest és a Galaxis Őrzőinek a tagja. Minden segítséget megadok önnek Gur százados, hogy megtalálja az eltűnt diplomatát.
Úgy nézett, ki hogy ez a kree nem akar mindenáron basáskodni, és megmutatni, hogy mekkora űrcowboy, mint a társai.
Talán jól kijönnek majd.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 25 Aug. 2017, 18:39

Hát, visszatért arra a helyre, ahol annyit szenvedett, ahol túlélte egy kibernetizált badoon támadását, persze miután a rabtársait kilökték elé. Mert kicsit őszintébb volt a kelleténél.
És a hirtelen jött amnesztiáját elcseszte, és újra itt van. A kísértet járta állomáson, ami azóta nyüzsög a menekültektől. Itt ült egy kocsmában és iszogatott valami likőrt vagy bort?
Yalvis tovább üldögélt, és gondolkodott, hogy mit is kezdjen. Hallotta a pletykákat az eltűnt diplomatákról, és azt is tudta, hogy mivel jár. Szerencsevadászok, a birodalmak vizsgálói...
Megvakarta a saját fülét, és előkapta a kommunikátorát. Jobb lett volna, ha megszerzi az adatokat. Közben fél füllel hallgatta egy részegebb társaság beszélgetését. A körözöttekről beszéltek, és hogy mennyit szedhettek össze ebből. És szóba kerültek az eltűnt diplomaták is. Mondjuk ez jó alap lenne,
hogy megszerezze az amnesztiát és leszedje a fejéről a vérdíjat.

Odalépett egy robot, és megkérdezte, hogy kér e valamit.
- Trangari gyümölcsbort, vagy amit ti annak hívtok - felelte a gépnek, aztán tovább hallgatta a fickókat. - Vidd az ő asztalukhoz.
Elég bátor módon odalépett hozzájuk.
- Hallottam az eltűnt diplomatákról beszéltek. A nevem Yorro a Dovarro negyedik szintjéről - mondja az általa kreált hamis személyiség nevét. - Információk megszerzésére szakosodtam. És talán tudok segíteni.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Szept. 2017, 18:36-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 29 Aug. 2017, 00:01Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 2. (szombat)

” Az ember nem az ellenségei áldozata, hanem a barátaié.”
- Lafayette Ron Hubbard

Város 00120

~ Hangár ~
A bemutatkozás lezajlott, amit mind a ketten tudtak, hogy a kree diplomata valahol az irodája és a lakása között tűnt el. Az iroda a felsőbb szinteken volt megtalálható, a lakása pedig úgy nagyjából a város közép szintjén. A környék elvileg biztonságos, ahogyan az egész állomás az, senki sem látott, vagy hallott semmit sem. Igaz ez minden esetben így volt, még a biztonsági rendszerek sem vettek fel semmit sem.
Igazából csak a pároson állt, hogy merre is indult elsőként és hol kezdte a nyomozást.
(Teljesen rátok van bízva mindez, azért lett rövid a reag.)

~ Kocsma ~
Yalvis úgy döntött, hogy odamegy a társasághoz és az italát is már odakérte. A robot bólintott és elindult a rendelésért a pulthoz. Közben Yalvis megérkezett társasághoz. Azok még mindig beszélgettek, de a megérkezésére felpillantottak. Négy fős társaság volt, ketten nem is szenteltek nagyobb figyelmet a foxiainak, ketten azonban végigmérték. Egy kree, egy shi’ar és két badoon férfi volt a társaság. A shi’ar és az egyik badoon ivott tovább, a kree és a másik badoon nézett fel.
- Nem… te mása hasonlítasz – mondta a kree. – Kortal megnéznéd a holoneten?
- Jah! – mondta a badoon.
Ezzel a kommunikátorát emelte fel és lefényképezte Yalvis-t.
- Ez az az összeégett foxiai a holonetről.
- Mennyit ér?
- Kétszázezer kredit.
- Könnyű pénz! – szólt közbe a shi’ar is.
A négy férfi annak ellenére, hogy be voltak csípve egyszerre rántottak fegyvert és szegezték Yalvisra.
- Akkor te most velünk jössz az egyik konzulátusra… vagy a kilyukasztott bundádat… bőrödet visszük oda – mondta a kree.

~ Galaxis Védelmezőinek irodája ~
Város 2nyy0UQ
Valakinek tartania kellett a frontot az irodában is, ez a szerencsés személy éppen Nestor lett. Vele szemben éppen Z’rah ült, aki úgyszintén el eltűnéses eset miatt érkezett. Azonban odakint azok, akik az eltűnteket keresték nem mutattak nagy érdeklődést a lány ügye miatt. Egy idősödő pilóta mégsem volt olyan fontos, mint a diplomaták, vagy éppen az asszisztensük. Segítséget szinte semmit sem kapott, mindenhonnan egyszerűen lepattintották, hogy ne foglalja le őket a saját sokkalta fontosabb ügyeikben. Végül odakint valaki, egy idősebb kree nő mégis megkegyelmezett a lánynak és elirányította ide az irodába, ahol éppen az embertelen férfi volt ügyeletes, hogy itt biztosan talál magának segítséget. Nestornak ma egyébként néhány hátba veregetésen és útbaigazításon kívül semmilyen dolga nem akadt, így talán még meg is örült annak, amikor valódi munkát kapott. éppen egymással szemben ült a páros és valószínűleg Z’rah nekilát beavatni Nestort a saját ügyébe.
(Egyelőre ennyiben hagytam nektek, mert nem tudom, hogy Nautia karija mennyire is avatja be a részletekbe Nestor-t)

//A két újonc is írjon felszereléslistát.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 29 Aug. 2017, 03:32

A nova is bemutatkozott. Egyelőre minden jól halad.
-Köszönöm. Amennyiben lehetséges volna egyből munkához is látnék. Elsőnek a diplomata hölgy lakását keresném fel.
Valahol el kell indulni. Azon kívül, hogy honnan indult és hova tartott a keresett személy. Srir nem tud semmit az ügyről. Érdemesnek találja előbb a lakást átnézni, hogy legalább azt megtudják mivel foglalkozott a nő mostanában. Talán találnak valamit ami alapján el tudnak indulni. Ha a másik el is indul és elkezdi vezetni az adott lakáshoz akkor Srir tovább érdeklődik az ügy iránt.
-A jelentés szerint amit kaptam az eltűnés során nem látott senki semmit és a helyi biztonsági rendszerek sem rögzítettem semmit. Ez mit jelent? Kamerák felvételei?
~Ha egyszer volt, egyszer nem a képeken az arra utal, hogy valaki megbuherálta a képet, ha a kamerák megzavarodtak az-azt jelenti, hogy van ilyen eszköze az emberrablóknak, ha pedig egy részen amit nem ellenőriztek kamerák tűnt el az-azt jelenti, hogy az itteni biztonsági rendszer hibás és ebben az esetben sok lehetőség nyitva marad. Túl sok a kérdőjel.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 29 Aug. 2017, 11:15

Ha valaki száz, ötven, tíz, vagy akár egy évvel ezelett azt mondja nekem, hogy a 150. születésnapomat egy irodában ülve fogom tölteni, egy rakás eltűnt személy aktáját tologatva, akkor valószínűleg az arcába röhögtem volna az illetőnek, és melegebb éghajlatra küldöm.
És tessék!
Az előjegyzés szerint a khty'ni Z'rah tért be az irodába, és már az arcáról lerí, hogy újabb eltűnést jelent majd be. Hurrá... Akármi is ez az új szokás, hogy kijelentkezés nélkül távoznak a Knowhere-ről, vagy innen lopdossák el az embereket, kezd zavaró lenni. Az még csak egy dolog, hogy ezeket az embereket talán elrabolják, de ami még rosszabb, hogy emiatt a nyakunkon van az összes hatóság, mintha mi tehetnénk róla, hogy eltűntek. Oké, talán a GV felelős a Knowhere biztonságáért, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkiről nyilvántartást kell vezetnünk... Ugye? Sosem voltam jó az ilyen feladatokban, nekem a harctéren a helyem, a kocsmában, vagy három dúskeblű embertelen nővel a hálószobában. Áh, nincs is annál jobb, az agyam úgy izzik, mint egy...
-Foglalj helyet - szólítom meg a nőt, és az asztal túloldalán lévő székre mutatok.
-Nestor Stratos, a Galaxis Védelmezője vagyok. Miben segíthetek neked?
Kicsit furcsa ez a nő, nem rémlik, hogy lenne khyt'ni küldöttség vagy diplomata nálunk. Az meg értelemszerű, hogy nem ő jelentené be egy kree eltűnését, ők már itt sürögnek, és nyomoznak a saját szakállukra. Ha viszont nem egy eltűnt diplomata miatt jött, akkor vajon mi lehet mögötte? Talán kirabolták? Nincs pénze fuvarra a bolygójáig? Hm, akár valami izgalmas is lehet. Lehet, hogy éppen rám van szüksége! Könyörgöm, mondjon egy jó indokot, hogy felállhassak az asztal mögül, könyörgöm!

Felszerelés:
Testpáncél és lézerpuska az iroda sarkában álló szekrényben. Zsebében az inhalátor, fülében a kommunikátor. Rajta a GV jelzésével ellátott szürke egyenruha.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 29 Aug. 2017, 14:04

~A kvarik hágja meg, hát nem felismertek?~ - kérdezte magától a foxiai, azonban nem szaladt el. Csak vigyorogva állt, és taktikát váltott. Bizony mindent hallott, amit ez a négy szerencsétlen flótás beszélt.
És, hogy pénzt kell keresniük. Erre aztán rájátszhatott.
- Jó, vigyetek a konzulátusra, melyikre is? És egyáltalán meg van ott a nagykövet? - kérdezte a többieket, aztán cinikusan végignézett rajtuk. - Amúgy ki a főnök? Mármint aki megmondja, hogy tervezgetés közben éppen mit igyatok, mert ahogy látom srácok, nincs pénzetek. És a könnyebbik utat választjátok, vagyis bevittek engem.
Megvakarja a tarkóját, és elvigyorodik.
- Amúgy igen, könnyű pénz, de vajon nem lenne e nehezebb, de több pénzzel kecsegtető az eltűnt diplomaták ügyében valami választ találni. És ez után bizony nem csak jutalmat kapnak az urak. Hanem bizony az eltűnt diplomata népe, legyen az skrull, shi'ar vagy bármelyik nagyon hálás lesz. És az még több pénz, kitüntetések, ami után pénz jár, ki tudja, talán annyi amennyiből vehettek egy saját bolygót, vagy csatahajót. Vagy néha a tiszviselőik hopp, félrenéznek. Megéri hősnek lenni.
Aztán meghajolt, és felpillantott arra, aki a csapat vezetőjének mondta magát.
- A Bíbor Kísértet a szolgálatokra áll. Értek az információk előbányászásához.


Felszerelés:


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 03 Szept. 2017, 17:25-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Kedd 29 Aug. 2017, 17:03

- Jobb minél előbb pontot tenni az ügy végére, százados - felelte Gurnak, miközben elindultak az áldozat lakása felé. Persze, hisz Morrow minél előbb szeretett volna az ügyre rájárni.
Megkeresni az eltűnt diplomatákat, megtalálni az emberrablókat és visszatérni a tervéhez. Gyorsan és fájdalommentesen megszabadítani a kree birodalmat a mostani vezérétől, hogy megmentse a Földet, és esély legyen egy flottára Anhillus visszaverésére. Ez volt a terv, hát hamarosan kiderül, hogy mennyire sikerül megvalósítania.
- Akkor induljunk - mondta a kree küldöttségnek, és elindultak az elrabolt követ lakosztálya felé. Morrow Srir kérése elővette a kommunikátorát, és rákapcsolódott az állomás biztonsági rendszerére és megpróbálja lehívni a felvételeket a nő eltűnéséről. Ha sikerül, akkor megmutatja ezeket a kreenek.
- Arra gondoltam, hogy talán egy loopolt felvételt helyeztek a felvevőre. Akkor vagy az emberrablókkal van egy komputerkalóz vagy valaki benne van a biztonsági személyzetből.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Csüt. 31 Aug. 2017, 18:20

Z’rah nem tartózkodik régóta az állomáson de már kezd hozzászokni a nehézségekhez, amik az itteni ügyek intézése során felmerülnek. A problémák legnagyobbrészt a kommunikációs hiányosságaiból adódnak, illetve úgy vette észre, hogy kinézete sem hat túlságosan bizalomgerjesztően mindenkire.
Ezt orvoslandó, egy csuklyás köpenyt öltött magára, néhány szakdat szövetdarabbal kiegészítve. Szedett-vedett ruházatával korántsem biztos, hogy a kívánt hatást éri el, de a divathoz való érzékenység amúgy sem jellemző fajára, ők ugyanis azt vallják, hogy a kitinpáncél öltöztet.

Kinézet/öltözék:

Korábbi tapasztalataival ellentétben, most kifejezetten gördülékenynek tűnik számára az ügyintézés, hiszen csak öten-hatan hessegették el mielőtt valaki olyanhoz irányították volna, aki talán segíthet neki.
Az irodában lévő férfi hellyel kínálja, ezt pedig úgy tudja, modortalanság volna visszautasítania, bár ücsörgés helyett sokkal szívesebben röpködne fel-alá az állomáson, hátha úgy hamarabb megtalálná akit keres.
Mindenesetre bólint a férfinak, majd leül. A mozdulat közben szárnyai egy pillanatra felzizzenek és a szék oldalának támasztva állapodnak meg, hogy ne üljön rájuk. Amennyire lehet a hátából kiálló, rovarláb-szerű végtagjait is behúzza, de úgy tűnik meglehetősen kényelmetlenül éri magát.
Talán az ügyetlenül füléhez rögzített, ősöreg kommunikátor miatt, de el kell teljen pár másodperc mire válaszol a kérdésre.
- Én vagyok Z’rah. Keres Zildatar Aen. Kapitány. Te segíthet megtalálni? - nehézkes beszéde arról árulkodik, hogy nincs hozzászokva a verbális kommunkiációhoz. Ennek ellenére próbálja a lehető legérthetőbben kifejezni magát.  
- Én akar megy Lux-Ainarak, Regis 25-12, Evrinea, Kah’z Vog, Xil-Ximarid… - csupa olyan jelentéktelennek tűnő bolygót sorol fel, amin nincs technikailag fejlett civilizáció, sőt értelmes élet se nagyon.
- Ő igér nekem elvisz. De nincs… itt. Csak hajója van. - mondja, majd tanácstalanul tárja szét karját és hátsó végtagjait tökéletes összhangban.
- Te segíthet megtalálni? - teszi fel újra a kérdést a biztonság kedvéért.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 6. (szerda)

” Egyik ember nem olyan, mint a másik? Mit számít, herceg-e vagy kocsis, ha helyén van a szíve meg az esze!”
- Marcel Proust: Az eltűnt idő nyomában

Város 00120

~ Hangár ---> Lakókörletek ~
A beszélgetés közben a páros elindult a diplomata lakrésze irányába. Először a felvételek kerültek szóba. Jelly betudott lépni a biztonsági rendszerbe, amiben az állomás össze kamerája is van, ehhez a jelszavát kellett megadni. Ahogyan kimondja a loop felvételt rá kellett jönnie, hogy butaságot beszél. Bárhol máshol tökéletes lett volna mindez, csak itt nem. A rendszer celestial és önállóan működik, Miller az, aki ellenőrzi, mert rajta kívül senki sem ért ehhez. Nem csak itt nem, hanem köztudottan az univerzumban sem, maximum az örökkévalók, de azok eltűntek. Így a rendszer bombabiztos, nem lehetett feltörni, ha pedig próbálkozott vele valaki a rendszer jelezte. Okkal volt rejtélyes minden eltűnés, nem pedig ennyire amatőr. A felvételek érintetlenek és nem hamisak, ezt Srir is tudta, mert a kree-k is megkapták az érintett szakaszok felvételeit és az elemzőik sem találtak semmit. Mivel általában mindenki csuhában jár, így kiszúrni sem lehetett, hogy ki volt, főleg, hogy tömött zsúfolt volt a környék erre. A felvételt pedig Srir is láthatta korábban, ha akarta, de ő sem látott rajta semmit.
A páros pár perc utazás után megérkezett a nő lakosztályához, ami egy nagyobb lakás volt, megszokott kree puritánságról, semmi luxus, vagy olyan felszerelés, ami felesleges lett volna.
Város Wtij6l9

~ Kocsma ~
A sok duma ezúttal nem jött be Yalvis részéről, még a konzulátus résznél tartott, amikor az első ököllel bevitt ütést megkapta és a földre került. Ezek miatt a többi részt sem tudta már elmondani, de nem volt nehéz kitalálni, hogy nem nagyon érdekelte ezeket az, amit mondani akar, a kétszáz-ezer credit annál inkább. Mire felfoghatta Yalvis, hogy mi is van körülötte azt érezhette, hogy megragadták a grabancát, látta, hogy mind a négyen felálltak a helyükről, a kree kapta fel őt a földről és elindultak vele kifelé a kocsmából.

~ Galaxis Védelmezőinek irodája ~
A városban megszokott volt, hogy minden hajó bejelentkezik és nyilvántartásba kerül, részben ez is feltétele volt annak, hogy a birodalmak küldenek ellátmányt. Ők sem örültek volna különösebben annak, hogyha a körözött személyek itt keresnek menedéket. Így Nestor, hogyha akarta, akkor letudta hívni az adatbázisból kapitány névre való kereséssel az említett hajót. Ami azt illeti azt jelentették a megérkezéskor, hogy hamar távoznak, két napja kellett volna megtenniük, de még mindig itt voltak. Másfél napja jelentették ők maguk is, hogy eltűnt a kapitányuk, de annyi egyéb beérkező panasz és efféle volt a rendszerben, hogy még ezért nem jutott el senkihez. Egy teljesen átlagos kapitány, aki se nem volt diplomata, se nem azokhoz közelálló személy. Nem illett az utóbbi hetek profiljába…


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Szomb. 02 Szept. 2017, 17:34

- Viszont ezzel az érveléssel az a gond, hogy a csapatunk egy tagja, Millernek van csak hozzáférése a Celestial technológiához - tette hozzá Carl. - Szóval a feltételezésem itt megbukott. Normális esetben az előbbi két dologra gyanakodnék, viszont hogy itt van a jövőből jött emberünk, nos így igazán rejtélyes.
Elgondolkodva baktatott a százados mellett, miközben a nő üresen álló lakrésze felé tartottak.
- És bárki lehetett az emberrabló, csak el kellett rejtőznie a tömegben. Nekem az a tippem, hogy Anhillus áll e mögött. Volt egy egyháza, ami őt imádta, simán beküldhette az egyik tagjukat, hogy megcsinálja ezeket az emberrablásokat. Ráadásul egy ilyen semleges helyen ez bombaként robbanhat.
Mikor beléptek a puritánul berendezett, ám tágas lakosztályba, Morrow elhallgatott, és körbepillantott. Semmi luxus...
- Azt javasolnám, hogy nézzük át, hívta e valaki a konzuljukat. Soha nem jártam itt, jó lenne tudni, hogy eltűnt e itt valaki.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 02 Szept. 2017, 20:22

A tiszt válaszol Srir-nek aki figyelmesen hallgatja. Majd rögtön ki is javítja saját magát ami nem egy jó pont a kree szemében.
-Akkor mi lehetett a probléma?
Kérdezte Srir katonásan. A másik mondataira Srir megértően bólogatott egészen az Annihilus-os részig.
-Nem kéne egyből ilyen feltételezésekbe bocsátkoznunk.
Amíg semmi nyomuk nincs addig fogalmuk sem lehet mi történhetett és nem hagyhatják, hogy a gondolkozásuk vakvágányra terelődjön. A nő házához érve bent kree puritánság fogadta őket ami persze megkönnyítette a dolgukat. A tiszt ugyan azt az ötletet vetette fel ami a kapitány fejében is megfordult.
-Egyet értek. Öné a telefon, enyém a számítógép. Maguk pedig vizsgálják meg alaposan a szoba minden helyiségét és szóljanak ha találtak valami említésre méltót.
Szól a legénységéhez. Majd ha más nincs megpróbálja megnézni a nő számítógépét. Miket nézett ez előtt, kapott-e bármilyen üzenetet... Nem ez a kimondott szakterülete, de igyekszik jól teljesíteni. Ha itt nem találnak semmit akkor az irodáját kell majd megnézniük.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Vas. 03 Szept. 2017, 17:31

A kis szónoklata, amiben próbált a négy norbariai penészvirág büszkéségére apellálni nem éppen kívánatos eredményt ért el. A következő pillanatban már a padlón volt, aztán a kree megragadta a grabancát és elindult vele kifelé a kocsmából.
A robotokat láthatólag nem érdekelte, ahogy a többi vendéget sem. Bár errefelé ez mindennapos volt, és ez nem éppen jó fényt vetett a Galaxis Örzőire. Ekkor eszébe jutott egy terv, hogyan kaphatna lehetőséget arra, hogy ezt a vérdíjat is leszedje a saját fejéről, de ahhoz kapcsolatba kell lépni a csapat valamelyik tagjával. És mivel övék az állomás, ez aztán nagyon egyszerű lesz.
A foxiai kifújta a levegőt, és a fájós pofájával nem törődve tovább jártatta azt.
- Melyik konzulátuson adtok le? - kérdezte a foxiai. - Ó, szóval nem tudtok arról a vérdíjról, amit a Galaxis Örzői vetettek ki a fejemre. Bár arról csak az igazán profik tudnak....
Elhallgatott egy pillanatra, mint aki újabb atrocitástól kap. Pedig ez valójában hatásszünet.
- 500 000 kredit srácok, jobb ha tőlem tudjátok. Csak adjatok le az irodájukban, és megtudjátok.


Felszerelés:


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 13 Szept. 2017, 18:46-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 04 Szept. 2017, 15:43

-Zildater Aen? Hm, máris utánanézek, Z'rah - válaszolom a nőnek, aki ugyan nehezen beszél, de legalább a lényeg érthető. 
A komputeres keresés hamar eredményt hoz, és már látom is Z'rah kapitányának adatait.
-Igen, úgy látom, Zildater már két napja csúszik az indulással. Iktattak is egy eltűnésről szóló jelentést, de úgy tűnik, elkallódott a többi közt.
Két dolog jár az eszemben. Az egyik az, hogy nekem aztán semmi közöm ehhez, majd kinyomozzák a többi eltűnéssel együtt azok, akiknek barátja. A másik dolog viszont sokkal jelentősebb: hadd menjek már ki ebből az irodából!
-A helyzet az, hogy nem passzol a többi eltűnés közé - kezdek bele, aztán a nőre nézek. - Tudod, mostanában többen is eltűntek az állomáson, diplomaták, fontos emberek. Már nyomoznak az ügyben többen is, de úgy tűnik, hogy ez az eltűnés más. A te kapitányod nem volt diplomata, nemes, vagy rangos személy. Akármiért is vált köddé, az különálló ügy lehet. Így aztán külön nyomozást is igényel!
Lendületesen begépelem a gépbe, hogy Zildater Aen ügyében nyomozást indítok, és én magam fogom azt vezetni. Ezután elmentem a módosításokat, és újra Z'rah felé fordulok.
-Sajnálom, Z'rah, de jelenleg mindenki nagyon elfoglalt az állomáson. Viszont úgy látom, nagyon fontos neked ez az ügy... A fenébe is, legyen, szívességből elvállalom én magam az ügyedet. De ezért jössz nekem eggyel, okés? Nem helyén való dolog, hogy csak úgy itthagyom az irodát - Mondom a nőnek, eljátszva, hogy megesett rajta a szívem. Még magam sem tudom, hogy mit kérnék tőle cserébe, márha egyáltalán tényleg beváltanám ezt a kamu szívességet. Egy gyors numera talán izgalmas lenne, megmozgatják a fantáziámat, hogy mi mindent lehetne kezdeni ennyi végtaggal az ágyban.
Közben a rendszerben megnézem, hol dokkol a kapitány hajója, van-e annak más legénysége, és ha igen, azok hol szálltak meg. Valamint a kapitány szállását is megkeresem. Remélhetőleg elég lesz kiindulópontnak. Lementem ezeket az adatokat, aztán már majdnem elindulok kifelé, de meggondolom magam.
-Egy ilyen nyomozás komoly veszélyekkel járhat. Legjobb, ha felkészülünk a legrosszabbra - magyarázom még mindig kamuzva Z'rahnak a dolgot, és előveszem a szekrényből a puskámat meg a testpáncélomat, amit magamra is veszek. Utoljára az egyik dugiszivaromat is előveszem, amit rendszeresen csempészekkel hozatok a Földről. A számba teszem, és meggyújtom a végét. "Lassan izzik, nem ég el" - így reklámozta a fickó. Hát, amennyit elkért érte, remélem is, hogy egy darabig kitart. Dehát nem fogok a pénzen keseregni, elvégre szülinapom van!
A nagy készülődéstől a végén még tényleg elhiszi a csaj, hogy szívességből vállalok veszélyt érte, pedig csak a saját űrállomásomon kell körbejárkálnom. Az ajtó melletti monitorra, amin az ügyfélfogadási idő lenne kiírva, gyorsan kiírok egy sablon szöveget, hogy tudják, mi a pálya. "Pillanatnyilag minden Galaxis Védelmezője elfoglalt, sürgős esetben hívd az alábbi számot!" Megadom a kommunikátorom számát, és élesítem a feliratot.
-Na, keressük meg a kapitányodat! - Ezzel ki is nyitom az ajtót neki, és együtt elindulhatunk kezdetnek a kapitány szállására, hátha ott dekkol.

Felszerelés: testpáncél, lézerpuska, kommunikátor, inhalátor, szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Kedd 05 Szept. 2017, 19:20

Türelmesen vár amíg a férfi lekérdezi az adatokat, majd némileg csalódottan állapítja meg, hogy semmivel nem jutottak előrébb.
A további eltűnéseket hallva megértően bólint.
- Nem csodálom tűnnek el sokak. Zavart hely ez. Én akar eltűnök, de nem tud. Sokak eltűnik de nem akar.  
Egészen meglepődik, amikor Nestor felajánlja, hogy segít neki, hiszen a visszautasításhoz van hozzászokva. Ráadásul az árat is rendkívül kedvezőnek találja. Már több fajnál megfigyelte, hogy amikor anyagi ellenszolgáltatásról esik szó, az összeg után néha elhagyják a “kredit” szót, mivel evidens számukra, hogy mire utalnak. A szövegkörnyezetből úgy tűnik most is ez a helyzet, a szívességől elvállalt munkáért pedig a jelképes 1 kredit igazán nem nagy ár. Úgy tűnik a Galaxis Védelmezői rendkívül segítőkészek és önzetlenek.
Ez egyetlen ami nem egészen világos számára az elhangzottakból az az, hogy miért nem helyénvaló itthagyni az irodát?
Kíváncsian körbenéz, hátha észrevesz valami fontosat ami eddig elkerülte a figyelmét…
Talán a növények miatt? Nem ismeri ezeket a fajokat, de ha kicsit is hasonlítanak a Scaraa-Lucanis őshonos növényeihez akkor nyilván ezek is meghálálják a folytonos figyelmet és gondoskodást, vagyis valóban nem lenne helyénvaló csak úgy itthagyni őket.
- Okés! - válaszolja immár Nestorra figyelve, majd gyorsan felpattan a székből.
Ő már indulásra készen áll, miközben érdeklődve szemléli ahogy a férfi felkészül a legrosszabra.
A nagy készülődésben gondolatai akaratlanul is visszakanyarodnak a korábbiakhoz.
- Vigyünk akar növényt is? - kérdezi az egyik közeli cserepesre mutava hátsó végtagjaival.
Végül is a legkevesebb amit hálája jeléül megtehet, hogy magával cipeli a férfi egyik szobanövényét, hátha ezzel is enyhít az iroda elhagyásának terhén.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 10. (vasárnap)

” Ha ez egy diplomáciai űrhajó, mutass nekem egy diplomatát!”
- Darth Vader (Új Remény)

Város 00120

~ Lakókörletek ~
Az köztudott, hogy az Egyetemes Igazság Egyháza nem szövetséges Annihilussal, csupán imádják és istenként tisztelik, reménykedve benne, hogy megajándékozza őket Annihilus az örök élettel emiatt. A páros úgy döntött, hogy átnézik a levelezést és a kommunikátort. Szerencsére Srir a rangja miatt most rendelkezett olyan szintű biztonsági kódokkal, hogy bele tudott nézni ezekbe. Így neki is állhattak mindennek. Az azonnal látszott, hogy a kommunikátor és a gépe természetesen szinkronizálva volt, így a párosnak igazából azt kellett eldöntenie, hogy ki nézi a személyes, és ki a munka üzeneteket, híreket.
Bárki bármelyiket is nézi, az kiderült, hogy a nőnek volt családja a Hala-n, egy férje és két kislánya, a férje magas rangú tiszt a flottában, a gyerekek pedig még kicsik. A személyes levelezések és videók főleg nekik szólnak. Néhány egyéb barátnak a birodalmon belül. A helyi, munkahelyi levelek főleg panaszok, hogy túl sok olyan fajjal kell vegyülni, akikkel nem akarnak, kártérítések, további panaszok. Mindössze egy eltűnést jelentettek, az is egy kree kisgyerek háziállata volt. Az két kilógó dolog volt, egy vorm fenyegetőzött, hogy feljelenti a nőt a feletteseinél, ha nem szerez neki normális fürdőt. És egy másik fenyegetőzés, egy férfitól, aki a személyes levelezésben többször is próbálta randevúra hívni a nőt.

~ Kocsma ---> Konzulátusok~
Yalvis igyekezett kimenteni magát, többek közt, hogy azt mondta, hogy a Galaxis Védelmezői is tettek vérdíjat rá a négyes röhögni kezdett. Lehet, hogy ostobák voltak, annak látszottak, de annyira nem, hogy ezt bevegyék.
- A skrullok megteszik! – mondta a kree fanyalogva. – De a pénz, az pénz…
Néhány perc séta után megérkeztek arra a részre, ahol a konzulátusok voltak, a négyes pedig egyenesen a skrull irányába vette az irányt. Amennyire Yalvis tudta, a skrull diplomata nem tűnt el – a kutyának sem kellett – és ez ránézve annyira nem volt jó, hiszen a kree-kkel és a Védelmezőkkel jóban volt, a skrullok meg rühellték őket. Az ajtó után egy alig két méteres rövid folyosó következett, majd az egy nagyobb csarnokba nyílt, ahol jó pár skrull volt most is. Értelemszerűen a levegő azonnal megfagyott és feszült lett, egy férfi jött a csoport elé.
Város Chrell_5222
- Mit akartok itt? – morrant.
- Ezt hoztuk a birodalmatoknak, az egyik ellenségetek – mondta az egyik badoon.

~ Galaxis Védelmezőinek irodája ---> Lakókörletek ~
Nestor végül is hosszas vívódás után sikeresen meggyőzte magát, hogy elfogadja az ajánlatot és segítsen Z’rah-nak felkutatni a kapitányát. Szerencsére a rendszerben utána tudott nézni annak is, hogy hol a férfi szállása. és még volt olyan „ember” is, akit befoghatott, hogy maradjon az irodában, amíg őt távol van, mint az űrlovag társnőjük, vagy Rakéta és Cosmo, vagy még mást is.
Végül elindultak a megfelelő helyre, mindez jó pár percet vett igénybe, a kevésbé előkelő, szegényebb részben volt a kapitány szállása. Ettől még nem volt rossz környék, mert minden hely figyelve volt. Oda is értek a szálláshoz, ha becsöngettek/bekopogtak egyik esetben sem jött válasz. Nestor kitudta a saját biztonsági kódjaival nyitni mindezt. Ha megtette, akkor egy teljesen átlagos, némileg rumlis – nem dulakodás okozta – szállás fogadta a párost.
Város 7022803559a04cea44006477e36acfa4--futuristic-bedroom-scifi-bedroom


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 06 Szept. 2017, 07:33

Nekiláttak a nő házát átnézni és a gépet és kommunikátorát. Mikor megállapították, hogy ez a kettő szinkronizálva van akkor Srir hamar új munkamegosztást javasolt.
-Én nézem a munkával kapcsolatos üzeneteket ön pedig a személyeseket.
Nem érdekelte kicsit sem a nő magánélete és kree-ként alkalmasabbnak látta magát a nő munkával kapcsolatos ügyeibe belemélyedni. Majd jött a nem túl érdekes kutakodás az akták között. Mások ilyen kis csip-csup ügyeivel törődni... A katona nem tartja túl sokra a keresendő nőt, hogy ilyen ostoba feladatkör elvégzéséig jutott csak. Egy vorm még meg is fenyegette valami fürdővel kapcsolatban. Srir-t mernék megfenyegetni. Végül csalódottan közli a tiszttel.
-Én nem találtam semmi említésre méltót. Nem volt szerencsés feladatköre, de nem látok semmi okot az eltűnésére.
~Hacsak az nem, hogy normálisabb állást találjon.~
-Önnél van valami?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Csüt. 07 Szept. 2017, 13:44

A négy agyhalott nem volt annyira hülye, hogy bevegyék a magyarázkodását, inkább elvitték arra a követségre, ahonnan még egy diplomata sem tűnt el. Bár kinek kellett volna egy skrull diplomata, hisz jelenleg mindenki rüheli őket, és ez az érzés kölcsönös.
A foxiai hangtalanul tűrte, hogy elvigyék a skrullok nagykövetségére, közben a megfelelő magyarázaton gondolkodott. Igen, ő is hallott a diplomaták eltűnéseiről, és...
Igen, itt volt a kulcs, a skrull diplomatát nem rabolták el.
Persze ebből az érvelésből hiányzott a MÉG szócska. De ha azoknak a titokzatos emberrablóknak nem fordult meg a fejében, hogy elrabolják a skrull nagykövetet, akkor valószínűleg 1. A terveikhez nem szükségesek a skrullok, inkább más, olyan fajok konzuljaira pályáznak, akik nem vertek át boldog-boldogtalant a galaxisban és nem állnak háborúban úgy, mindenkivel. 2. A skrullok állnak a háttérben, viszont nem lehetnek ennyire hülyék, hogy elrabolnak nagyköveteket és ennyit várnak, hogy mások gyanút fogjanak, mielőtt skrull alakváltókkal pótolnák őket.
Tehát az első lehetőség van...
Tovább nem gondolkodhatott, mert megérkeztek a skrull nagykövetségre, ahol rögtön bejelentette az egyik bandoon, mint a Skrull birodalom ellenségét.
- Hé, azért én is itt vagyok! - mondta. - És tudtommal én Yalvis a Trewerro nem követtem el semmilyen kárt a Skrull birodalom ellen. Leraknál, nem fogok megszökni?
A kree akár lerakta, akár nem, Yalvis tovább folytatta a szövegelést.
- Inkább segíteni jöttem, mert rájöttem valami fontos információra a konzulok eltűnésével kapcsolatban. És talán köze van ahhoz, hogy méltóságát nem rabolták el. Elmondom, amint ezek a fiúk megkapták azért az értem járó vérdíjat, mert leszállítottak. Egyébként nagyon jó programozó vagyok, ha más nem, ezért is hasznos lehettek.


Felszerelés:

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 07 Szept. 2017, 15:32

Z'rah belemegy az alkuba, én meg lepasszolom az iroda felügyeletét. Amikor még valami növényről beszél, visszanézek, de azt hiszem, kommunikációs szakadékba estünk valahol. Gondolkodom, a "persze, amit csak akarsz" válaszon, de nem vagyok benne biztos, hogy most ő akarja, vagy tőlem kérdezi.
-Inkább hagyjuk, jó helyen van az ott - válaszolom végül, és igyekszem magabiztosnak tűnni, bár nem tudom, miért hozta fel a témát.
Ezután vállamra csapva a puskámat, elindulok a folyosókon. Menet közben pöfékelek, ízlelgetem a szivart. Emlékszem még, egy földi ember kínált meg először ilyennel, akivel annak idején együtt róttuk az űt, és mentettük a mentenivalót. Meghalt a pasas, de nem is zavar leginkább, hanem az, hogy a világért se jut eszembe a neve. Ezek a francos földi nevek, teljesen megjegyezhetetlenek.
-Itt a Galaxis Védelmezői! - Kiáltom be az ajtón, miután bentről nem érkezik válasz a csöngetésre. - Most bemegyek! - Teszem még hozzá, nehogy meglepjek valakit, és azt higgye, lőni kell.
A saját kódom nyitja az ilyen ajtókat, elvégre miénk az egész állomás, ha úgy vesszük. Beütöm a kódot, és megvárom, míg kinyílik az ajtó. A puskámat továbbra is a vállamon hagyom, nem számítok senkire itthon, max egy hullára. A szoba első ránézésre kicsit kupis, de hullát nem látok.
-Na, nézzük át a helyet! - Javaslom Z'rahnak.
Elsőként körülnézek a többi helyiségben, fürdőben, ilyesmi, hátha valahol mégiscsak lesz egy hulla. Ha sehol semmi, akkor jöhet az alaposabb kutakodás. Talán hagyott az asztalon egy üzenetet, vagy van valahol egy számítógép, aminek az adatai árulkodhatnak. Megnézem a szekrényeket is, hiányzik-e egy csomó ruha, amiből látszódhat, hogy a kapitány összecsomagolt-e lelépés előtt, vagy sietve távozott, esetleg nem is önszántából. Benézek a kisebb zugokba is, az ágy alá, a polcokon lévő holmik mögé. Összességében kicsit felforgatom a szobát, de azt hiszem, ez nem sokakat fog zavarni.
-Segíts a kutakodásban. Olyan dolgokat keresünk, amiből kideríthetjük, mikor lépett le, milyen körülmények közt, hová, és miért ment el a kapitányod. Ha találsz valami érdekeset, szólj!
Remek kis csapat leszünk mi, már érzem. A keresgélés közben, ha bármilyen személyes tárgyat találok, azt mindenképp magamhoz veszem, legyen az fénykép, belépőkártya, igazolvány, pénz, vagy épp a hajójához valami azonosító. Később még ezek is jól jöhetnek talán, de a hiányuk is árulkodó lehet.
-Nem mesélt neked a kapitány valamiről itt az állomáson? Nem említette mondjuk, hogy találkozója van valakivel, vagy beugrik valahová még indulás előtt? Vagy nem volt esetleg vele valaki? Egy barát, kolléga, ivócimbora, akárki? - Kérdem Z'raht a kutakodás közben.

Felszerelés: testpáncél, lézerpuska, inhalátor, kommunikátor, szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Csüt. 07 Szept. 2017, 21:29

Carl számára nem volt gond, hogy így felosztják egymás között az üzeneteket. Srir százados talán jobban ért az ott talált dolgokhoz. Miközben a kree átnézi a munkával kapcsolatos üzeneteket, addig a nova a személyeseknek lát neki.
Kiderült, hogy a nőnek volt családja a kree fővilágon. A férje magasrangú tiszt volt a flottánál és két kislánya, akik még igencsak fiatalok. Nekik videóüzeneteket küldött, és még néhány barátjának. Carl nem nagyon értett a kree-ek család modelljéhez, de ez olyan információ volt, amit meg sem említett Gur századosnak, hisz talán már megkapta a nagykövet aktáját, mikor a legénységével elindult a Nagy-Magellán felhőből
A biztonság kedvéért azért ránézz a munkalevelezésre is, és valami megragadja a figyelmét, egy panasz egy kree gyermektől, hogy elveszett a háziállata. Kíváncsian megnyitotta azt az üzenetet is, hogy megnézze, mégis milyen háziállata lehet egy kree gyermeknek.
Viszont a bejövő üzeneteknél valami mást is talált.
- Én találtam egy nyomot, százados - lépett oda a kreehez, és megmutatta a személyes levelezését. -  Egy férfi, aki többször is randevúra akarta hívni a nagykövetet, megfenyegette.
Lekérte a zaklató személyes adatait a nyilvántartásból.
- Javaslom, hogy keressük fel és kérdezzük ki.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Szomb. 09 Szept. 2017, 18:49

Érzékeny szaglását némileg irritálja a szivarfüst, ezért útközben igyekszik elkerülni azt, vagyis néha egyszerűen odébbröppen.
Az ajtóban állva Nestor “bemutatkozását” udvariassági formulaként értelmezi, így a férfi után ő maga is bekiabál valamivel visszafogottabban.
- Itt pedig Z’rah! Most bemegy én is!  
Kíváncsian lép be a kapitány lakrészébe, de odabent első pillantásra nem lát semmi érdekeset. Legelső dolga körbeszaglászni a szobában mielőtt a szivarfüst mindent átjárna. Mivel az öreg Aen szagát már ismeri, ezért talán meg tudja majd állapítani, hogy a közelmúltban járt-e a szobában ő vagy esetleg valaki más.
Nestor utasításaira válaszul biccent, majd zümmögve a levegőbe emelkedik. Úgy látja a férfi alaposan átkutat mindent amit tud, ezért ő a röpképtelen lények számára nehezen elérhető helyeket veszi elsőként szemügyre. Végülis ki ne szeretné a nehezen hozzáférhető rejtekhelyeket? Hátsó végtagjaival néha megkocogtatja a falat, a csöveket, vagy bármit ami felkelti kíváncsiságát.
Ha talál valmit ami fontosnak tűnik azt rögtön megmutatja a férfinak.
Ha olyan tárgyat talál ami nem feltétlenül tűnik fontosnak de fogalma sincs róla, hogy mire való azt is rögtön megmutaja Nestornak. (ilyen például a legtöbb technikai kütyü, bizonyos ruházati kiegészítők és még sok minden más)
Igyekszik minél hatékonyabban kutatni, de mivel kevés tapasztalattal rendelkezik a nem fajtájabeliek szokásaival kapcsolatban, ezért nem biztos, hogy meg tud különböztetni egy hétköznapi tárgyat egy árulkodó bűnjeltől.
Talán a kelleténél több időt tölt egy helyben repülve egy folt bámulásával a falon, ami a szülőbolygóján őshonos egyik lepkefaj hernyójára emlékezteti. Nestor azt kérte szóljon ha bármi érdekeset talál és a hernyó alakú foltot rendkívül érdekesnek találja, valamiért azonban mégis elbizonytalanodik. Végül úgy dönt nem teszi szóvá a dolgot, mert kicsi rá az esély, hogy köze legyen a kapitány eltűnéséhez.
A férfi kérdésén erősen elgondolkodik.
- Mondott mesét nem. Volt embereivel. Az első tiszta navigátor! - úgy látszik félreértette amikor Aen bemutatta neki két emberét, majd rájuk bökve hozzátette, hogy “”Az elsőtiszt. A navigátor.”.
- Mondott elvisz engem munkák között. Mondott más nem. - feleli, majd tovább folytatja a kutakodást.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 14. (csütörtök)

” Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.”
- Paulo Coelho

Város 00120

~ Lakókörletek ~
Carl és Srir tovább folytatták a kutakodást.
A vorm, vagy vormirok a Kree Birodalom egyik bolygóján laknak, néhány éve a császárnő is tett arra látogatást. Köztudott, hogy nagy és brutális külsejük ellenére meglehetősen békés, ám sértődékeny faj volta az övék. Hüllők, leginkább egy sárkányhoz hasonlítottak, csak szárnyaik nem voltak, hüllők, akiknél a kultúrában nagy szerepet játszott a fürdőzés. A gyönyörű és hatalmas melegvizes fürdőikről voltak híresek. Nem sűrűn fordult elő az, hogy fenyegetőzzenek bárkivel is. Mindezt Srir is tudhatta, vagyis most már a rangja miatt tudnia kellett.
Carl is talált dolgot, amit meg is említett a kree-nek, hogy volt egy férfi, aki nem tudta elfogadni a nemleges választ. Carl közben lekérte az alak aktáját, aki zaklatta a nőt. A férfi a voldi nevű fajhoz tartozott, akik olyasmik, mint a shi’arok, csak a bőrszínűk sokkal változatosabb, és a kree galaxis lakói. A férfit Trenton Ainer-nek hívták és itt a lakókörleteknél pár szinttel lejjebb volt egy nagyobb kocsmája. Az adatok szerint a napok többségét ott tölti, így ha Srir-nek is megfelelt, akkor letudtak menni az Amnesia nevű bárba. Ott elég sokan vannak, a pultban és a pincérek helyett is robotok voltak.

Nestor és Z’rah behatoltak a kapitány lakrészébe, aki láthatóan nem volt ott. A férfi nekilátott annak, hogy kis lakás többi részét is végignézze. Ami a mosdóból és a zuhanykabinból állt, azonban ezek egyikében sem volt senki. Az asztalon egy félig megevett kétfogásos étel maradéka, a levesszerűség már elfogyott a főétel, zöldségköret és hús még ott volt, a harmada hiányzott. Mellette a férfi kommunikátora, rajta egy film ment, ami már véget ért, de a lejátszó nem záródott be. A cipője és a papucsa is itt bent volt, a papucs az asztal alatt, ahol a lába lett volna, a szék betolva úgy mint étkezéskor, amikor ül rajta valaki, az evőeszközök a földön. A holmija egész rendezetten bent a szekrényben, nem tűnt úgy, mintha hiányzott volna ebből valami. Minden jel egyszerűen arra utalt, hogy puff eltűnt a kapitány a semmibe.
Z’rah próbált gyorsan körbeszaglászni, az étel illatát érezte, ami az asztalon volt, illetve Aen illatát, nagyon gyengén más illatokat – a legénység pár tagjáét – érezhetett, de semmilyen más illat nem volt. Nem járt idegen bent a lakásban.

~ Konzulátusok~
Yalvis gondolatmenetét követve ott volt még az is, hogy a skrull nagykövet is eltűnt, csak éppen egy másik skrull pótolta, hogy a többi fajjal ellentétben ők maguk továbbra is erősnek tűnjenek. Ez is bőven benne lehetett a pakliban őket ismerve.
A kérésére letette az őt cipelő a földre, de még mindig fogva tartotta mindkét vállát, hogy tényleg ne tudjon elfutni. A skrull elgondolkodott azon, hogy elfogadja-e az ajánlatot, vagy pedig ne.
- Rendben van, kifizetjük – mondta. – És azért, mert elkövettél…
Így belegondolva már az is ellenséges lépésnek számíthatott, hogy a kree-kkel áll egy oldalon, velük dolgozik. Háború van, abban pedig ez tényleg ellenséges lépés.
Ezzel egy titkárnőnek tűnő személy ki is állította a megfelelő összegről szóló chipet a bandának, akik miután átvették elégedetten távoztak.
- Ismerünk olyat, aki a 200.000-nek a sokszorosát fizetné érted – mondta. – De, hogy lásd nem vagyunk mi olyan kegyetlenek, ha az információk, amiket elmondasz… azok ára behozza a vérdíjat háromszorosát, szabadon távozhatsz…


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 10 Szept. 2017, 08:21

Srir nem az esze miatt került abba a pozícióba ahova. Ő azt várta, hogy ha keresgélnek akkor majd találnak valamit ami elsőre összeköti az eltűnt diplomatákat. Ehelyett egy fenyegetőzés és egy szerelmes bolond. Az üzenetekre a százados hümmög egy sort.
-Azzal nem veszítünk semmit ha ellenőrizzük. Esetleg volt egy vorm is, aki valami fürdővel kapcsolatban perrel fenyegetőzött. Nem tartom fontosnak, de a pontosság kedvéért ennek is utánajárhatunk. Persze először a szerelmesnek. Ő gyanúsabb.
Srir nem tartja túl sokra azt a fajt amit népe egyszer már leigázott és ami kerüli a harcot. Nem is veszi komolyan sem a perrel fenyegetőzést sem pedig a problémát ami miatt fenyegetőzött a gyík viszont ő most hivatalos ügyben jár el és nem engedheti meg magának, hogy előítéletei miatt hibát vétsen. Ha a másik megemlítette a kocsmát akkor Srir bólintott és indulhattak. A nő otthonát úgy véli kellően átnézték.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város Empty Re: Város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.