Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK)

Go down

Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK) Empty Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 29 Júl. 2017, 17:58

Név: Talissa Hylarin
Egyéb név(i): -
Faj: ember (aiper)
Nem:
Jellem: semleges, a népét tartja mindenek előtt
Születési helye és idő: ME 22. Hylarin bolygó
Kor: 24 év
Család: egyedülálló (szülők, rokonok élnek)
Foglalkozás/kaszt: politikus / szenátor, üzletasszony
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Huszonnégy évvel korábban született Hylarin bolygójának kormányzója lányaként. A családi idill igazából csak kintre látszódott, a falak mögött soha sem volt az. Damasol Hylarin, aki családfáját egészen a kolonizálás ideéig tudta visszavetni, és az egyik őse volt a vezetője a telepeseknek. Éppen ezért a családjukról lett elnevezve a bolygó is és ők látták el a kormányzói feladatokat is és így a családból vagy közeli barátaik kerültek a Köztársasági szenátusba is. Ami nem látszott ki, azonban az udvar tudott róla, hogy Talissa nem az első gyermeke volt a kormányzónak, csak a második lánya, ugyanis két évvel korábban egy félrelépésből született egy másik is.
Az igaz nem nevelkedett az udvarban és az anyja sem volt a bolygón, hiszen mind a ketten a Korélián maradtak és a férfi ott egy jómódú negyedben lakatta őket. Talissa tudott a testvéréről, sőt többször is találkoztak. Az anyja nem tudott mit tenni Damasol miatt, így kénytelen volt ezt eltűrni, mindaddig, amíg a lány hat éves nem lett és öngyilkosságba menekült. Talissának remek érzéke volt az emberekhez és hamar el tudta a fiatal lány bűvölni azokat, akik a közelében voltak. Hamar érdeklődni kezdett a politika és gazdaság iránt apja nagy örömére, ugyanis a másik lányt egészen másnak szánta.
Kiváló eredménnyel végezte az iskoláit odahaza, majd tizenhét éves korában vett először részt Corsucanton az egyik ülésen a szenátusban, mint kísérője az akkori Hylarin-i szenátornak. Ebben az évben felvételt nyert az Alderaan-i egyetemek egyikére, ahol jogot és diplomáciát tanult. Majd amint ezt elvégezte huszonegy éves korában, ő maga vette át a szenátori pozíciót a hazája képviseletében. Mindig a saját népének sorsát tartotta a lehető legfontosabbnak, odahaza segített felvirágoztatni a gazdaságot és egy új reneszánsz köszöntött a Kék Orgona hazájára. Coruscanton apjától átvette a Kék Orgona luxushotel irányítását és ő maga is oda költözött be arra az időre, amíg a szenátusi idény tart.

Bolygó:
Tudom, hogy a bolygó - Hylarin -, ahonnan származik nem szerepel a SW univerzumban, máshol sem, nem érdekel most létezik itt, amennyit tudhattok róla, hogy egy nagyon kicsi bolygó, igazából egy gáz óriás kerül keringő holdacska csak. Hogy a témánál maradjunk gazdag bolygó, mert a kék orgona itt tenyészik, aminek színe keresett mindenféle termékhez. A bolygó eléggé messze esik a Köztársaság belső övezetéhez, és túlságosan közel a Birodalmi fennhatósági területekhez. A hely a Köztársaság pártján áll, de a gazdagsága miatt a háborúkban folyamatos harc megy érte a Birodalom és a Köztársaság között. A Holdon terem a különleges kék orgona, amit a helyiek mindenféle dolgokhoz használnak fel. Festék, gyógyszeralapanyag és egzotikus különleges parfüm alapanyag leginkább, amit aztán a külvilágba exportálnak.
http://kire1987.deviantart.com/art/Guardians-of-Fate-80055910 - valami ilyen látkép van a bolygóról

Képességei:
Nem rendelkezik képességekkel.

Szakértelmei:
Roppant művelt nő, szereti a művészeteket, kiváló politikus, üzletasszony. Sugárpisztolyokat tud használni, illetve siklókat vezetni.

Külső:
Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK) Z9xzPoG
képek róla:
Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK) EtwCmuT
Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK) RVnkXmY

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Talissa Hylarin (Köztársasági - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4142
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 238
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.