Aayn Seca Ayehe (Köztársasági - MNJK)

Go down

Aayn Seca Ayehe (Köztársasági - MNJK) Empty Aayn Seca Ayehe (Köztársasági - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:06

Név: Aayn Seca Ayehe
Egyéb név(i): Aaynseca’ayehe
Faj: twi’lek (idegen)
Nem:
Jellem:
Születési helye és idő: ME 25, Ryloth
Kor: 27 év
Család: nincs
Foglalkozás/kaszt: jedi lovag, őrző
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: lila/ibolya
Haja színe: -
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: fehér minták a lekkukon
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Aayn huszonhét évvel korábban született a Ryloth bolygón, egy jobb módú család tagjaként. Azonban mindez nem tartott sokáig, a Ryloth egyébként is igencsak népszerű az embercsempészek szemében, hiszen a twi’lekek értékes rabszolgák, főleg a nők. Így került a kislány is az embercsempészek kezére, majd még egy éves kora előtt került egy kisebb hutt bolygóra a helyi hutt rabszolgájának az anyjával együtt. Mindig is eleven kislány volt, így gyakorta kellett innen-onnan összeszedni és gyakorta veszélybe is sodorta magát. Nagyjából két éves korában is ez történt, amikor a hutthoz két titokzatos idegen, egy idősebb férfi és egy kamaszkoraiban járó fiú. A fiú szinte azonnal megérezte, hogy a kislány különleges és együtt kerültek bajba, mikor bezuhantak a hutt egyik állatához, a fiú mentette meg, a mestere pedig vizsgálatok után megerősítette, hogy tényleg erőérzékeny. A fiú és a kislány között pedig már ekkor kialakult egy életre szóló kötelék. Így magukkal vitték Coruscantra, ahol mint minden kis növendék ő maga is a többi fiatal közé került. Növendék korában egy életre szóló barátságot kötött az egyik nautoliai társával, mivel vele sokkal belsőségesebb viszont tudott kialakítani, hála annak, hogy mind a ketten rendelkeztek lekkukkal.
Hosszú éveket töltött tanoncként, vagy növendékként mire elérkezett az idő, hogy padawan legyen. Ahogyan ebbe a korba lépett izgatottan várta, hogy vajon méltó lesz-e arra, hogy kiválasszák. Az egyik nap egy magas, robosztus alkatú humanoid férfi jött oda hozzá. A kislány nem ismerte meg elsőre, hogy ez az a férfi, aki jó tíz évvel korábban megmentette a hutt rabságból. Kellett jó néhány pillanat és elsőre csak azt hitte, hogy azért jött a férfi, hogy meggyőződjön róla, hogy jól van-e. kellemesen csalódott, mikor kiderült, hogy a férfi azt kérte, hogy ő lehessen a lány mestere. Aayn nagyon boldog volt emiatt. A tanulása pedig meg is kezdődött, a hutt űrbe vették az irányít, ugyanis a mestere ott ténykedett főleg alvilági körökben nyomozott, információkat szerzett. Noha erre a feladatra ugyan ott volt a hírszerzés is, de a jedik is fontosnak látták. Itt, hogy hihető legyen, hogy a mestere mellé miként került egy fiatal szép twi’lek úgy állították be, hogy a férfi rabszolgája, így könnyebben tudott tanulni is. A háború ezeken a részeken nem dúlt szerencsére így könnyedén zajlott a képzése. Többféle vívóstílust is megtanult, közben pedig világi dolgokat is az erőhasználatokon felül. Megtanulta a kémkedést, beépülést, széleskörű jártasságra tett szert alvilági körökben, több kapcsolatot is szerzett magának. Végig remek kapcsolat volt a páros között, szinte ismerték egymás gondolatait is, így beszéd nélkül is remekül megértették egymást.
Éppen ezért volt nehéz Aayn számára az, amikor 18 éves lett. A Jedi tanács fedett akcióra küldte a mesterét, be kellett épülnie a Birodalomba és ezáltal esélyes volt, hogy a sötét oldalra is átsodródhat. A lányt nem vihette magával, nem is akarta volna ilyen veszélynek kitenni, így a mestere volt mestere volt, aki a kezébe vette a lány tanítását. Őt is ismerte Aayn, hiszen sokat találkoztak vele korábban. Az új mesterével nem sokat maradtak a hutt űrben, mert máshol volt rájuk szükség, így miután visszatértek a Köztárasági űrbe újra találkozhatott a régi nautoliai barátjával. A következő években gyakran edzettek együtt, mert a mestereik jó barátságot ápoltak. Néha, nagyon ritkán hallott híreket a korábbi mesteréről is, de csak keveset, mert nem kockáztathatta, hogy lebukik. Saját maga is több alkalommal már idősebben részt vett a háborúban, huszonegy éves korában megkapta a lovagi címet. Padawant még nem vállalt, a feladatai a legtöbbször a Köztársaságon kívülre a hutt űrbe vitték, hiszen kémnek, információszerzőnek is remek volt. Ezeken felül pilótaként remekelt még, így a háborúban leginkább az űrcsatákban vett részt és nem a szárazföldi küzdelmekben. Az évek így teltek küldetések, háború, újabb küldetések. A mesteréről továbbra sem hallott sokat, csak a meglévő életköteléken át érezte, hogy minden rendben van vele.
Végül elérkezett a háború utolsó éve, ő maga is a fronton volt egy köztársaság speciális egységet segítve, amikor megérkezett a tűzszünet híre a semmiből és szinte azonnal hazarendelték. Itt tudta meg, hogy külvilágból érkeztek idegenek. Amint ez elült és megszületett a béke visszatért a feladataihoz a hutt űrbe. Másfél évvel később itt érezte meg az életköteléknek hála, hogy a volt mestere átbukott a sötét oldalra a feladata közben. Remélte, hogy menthető még, a némileg saját heves természete miatt ment volna megkeresni, hogy visszahozza a fény oldalára, de a tanács megtagadta a kérését, mert túl veszélyes lett volna. Helyette inkább egy wookie padawant bíztak rá, hogy fejezze be a képzését, mert a fiú mestere nem sokkal korábban elhunyt egy küldetés közben.

Képességei/szakértelmei:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Rendelkezik három személy felé 3as életkötelékkel, a két volt mestere és egy másik jedi mester irányába. Széleskörű tudása van az alvilági körökben is, jó diplomata lenne belőle, könnyedén képes álcázni magát, beépülni előkelő köröktől kezdve az alvilágba is.
Jedi lovagként szinte minden erőjártasságban jártas. Több nyelven beszél/ír/olvas folyékonyan.
Fénykardvívás: (Ataru mester, Shien mester, Niman (majdnem mester), Jar’Kai (haladó))

Megjegyzések:
Az avatar választás nem véletlen, swhun-on anno Aayla volt a staff karakterem, így átírva, átnevezve hozom őt is. Hasonlóságok lehetnek és lovagként indul, hogy tudjak padáknak segíteni, ezért is mesélői njk ő is.
Ha kell valakinek a teljes lista erőskillek és jártasságok szóljon, a régi adatlapról tudom másolni.

Külső:
Aayn Seca Ayehe (Köztársasági - MNJK) JTUGsKP
többi kép:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aayn Seca Ayehe (Köztársasági - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.