Fűszerbányák

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Fűszerbányák Empty Fűszerbányák

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 30 Júl. 2017, 19:28

A galaxisban ismert és sokat használt fűszer csak ezen a bolygón található, a bányákban és feldolgozókban rabszolgák és a börtön rabjai dolgoznak.
Fűszerbányák DKpT55j

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fűszerbányák 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 28 Okt. 2017, 01:38

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

Mara:
Éppenséggel aznapi teendőidet végezted volna, mikor éles, szúró fájdalmat tapasztaltál a nyakadon. Nagyjából olyat, mintha egy rovar csípett volna meg. Ha esetleg meg akartad volna nézni, egy kis tűt érezhettél, majd ezt követően azt, hogy a testrészeid egyre nehezebbek és nehezebbek lesznek, egészen addig, amíg el nem terültél a földön, majd szépen lassan az eszméletedet is elveszítetted.
Amikor legelőször magadhoz térsz még mindig rendkívül kábának érzed magad, mozogni nem tudsz, ahhoz nem nyerted eléggé vissza az emlékezetedet, a szemeidet sem tudod kinyitni, csupán holmi veszekedésfoszlány üti meg a füledet.
- Idióták! Még csak nem is hasonlít!
- Bocsánat, főnök. Akkor mit csináljunk vele?
- Ezt is nekem kell kitalálni?! Jól van, kitesszük a Kesselen. Ha mást nem, egy rabszolga árát megkapjuk érte.

A beszélgetés többi részét már nem hallhattad, hisz ismételten elvesztetted az eszméletedet. Legközelebb akkor tértél magadhoz, mikor valami hidegre löktek le. A végtagjaid még nehezek voltak, akárcsak a szemhéjad, és hallani is csak tompa beszédhangokat hallhattál, semmi kivehetőt. A hallásod akkor lett újra az igazi, mikor fémes kattanást hallottál, azzal egyetemben, hogy érezhetted valamit a nyakadra szereltek. Ekkor már a szemeidet is ki tudtad nyitni és a Kessel kemény és hideg talaját láthattad, valamint az itteni fűszerbányák épületeit, amik a Holonetről ismerősek lehettek.
- Kelj fel, féreg! - parancsoltak rád, majd valaki elég erősen az oldaladba rúgott, mintegy motivációs szándékkal. Ha megnézed, hogy ki volt, akkor egy teljesen páncélos alakot láthatsz magad előtt, ami azt is megmagyarázza, hogy miért volt sokkal fájdalmasabb a rúgása. A páncél elég sokat segít ebben. Tulajdonképp arra is most jöhetsz rá, hogy semmi személyes tárgyad nincs nálad, még csak a ruha sem az amiben elindultál otthonról, hanem valami szakadt cucc, amit addig soha nem láttál. Plusz kiegészítőként pedig egy nehezebb, fémből készül nyakörv volt rajtad.

Heisenberg:
Hangos sípolásra ébredtél. Már vagy egy hónapja itt vagy, így tisztában lehettél azzal, hogy ez mit jelent, ébresztőt. Sokat nem is kell várni és hamarosan már két páncélos alak áll a kényelmesnek aligha mondható cellád ajtajánál amiben rajtad kívül, még ketten vannak. Az "ajándékba" kapott végtagjaid továbbra is fájó emlék marad, ahogy az sem könnyíti meg az életedet, hogy senki sem törődött azzal, hogy számodra fontos lenne a nitrogén dús légkör, így még csak egy maszkot vagy hasonlót sem adtak. Az egyetlen amit kaptál az egy csinos kis nyakörv volt a nyakad köré. Lehettek emlékeid arról, hogy mit is szolgál ez a dolog, akár úgy, hogy láttál olyat aki megpróbálta megpiszkálni, akár te próbáltad ugyan ezt, és abban a pillanatban erős elektrosokk ért. Persze olyat is láthattál akinek sikerült ezt eltávolítani, csupán azután maximum a szemétlerakóban láthattad viszont a holtestét.
- Kifelé, semmirekellők! - kiáltott be az egyik őr, habár számodra semmit sem jelenthettek a szavak, hisz olyan nyelvet beszéltek amit te nem értettél. Sőt, semmiféle nyelvet nem értettél azok közül amit itt beszéltek, ahogy mások sem értették azt, amit te beszélsz. A cellatársaid zsörtölődve hagyták el az ágyukat és mentek ki a két őr között, viszont ha te is hasonlóképp tennél, akkor egyszerűen elzárják az utadat.
- A-a. Ma van a szerencsenapod. Előléptettek! - ismét a megszokott érthetetlen nyelv, de a hanglejtésből tudhattad, hogy semmi jó nem következik ebből, ahogy az ezt követő hahotázásuk is ezt jelezte. Biztos lehettél benne, hogy bármit is akarnak, az nem lesz a legjobb számodra.

//Felszereléslistát egyelőre nem kérek tőletek, hiszen csupán a szakadt ruha és a nyakörv ami nálatok van, semmi több. Amit viszont kérnék az egy spoiler tag-ben a faji/erő képességek, valamint a szakértelmek.//


_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szer. 01 Nov. 2017, 11:19

Heinsenberg

Ha valaha az életben azt mondom, hogy volt már rosszabb, akkor erre fogok gondolni. Persze ezt jobbára magamnak köszönhetem, elvégre a békés mentalitás egy kree-nek nem a legjobb választás. Így visszagondolva, talán az lett volna a legbölcsebb, ha a szám jártatása helyett inkább a lelket is kiverem abból a pszichopata csajból. Talán megsérültem volna, esetleg egy karom bánja, de legalább ő halott lenne, én szabad, és még a fegyverét is a magaménak mondhatnám. Ehelyett a kree katonai kiképzésemet megszégyenítő módon szinte hagytam, hogy levágja mindkét karomat, és végül itt végeztem.
A fűszerbányában, ahol rabként dolgozom, az élet számomra maga a pokol. A munka szörnyű, a robotkezeimet még mindig nem szoktam meg, talán nem is fogom, senki se érti, amit mondok, és vice versa. De a legrosszabb az a levegő. Itt ugyanis nincs elég nitrogén, így nehezen kapok levegőt, de ez ellen senki se tett semmit. Rosszabb, mint a viszkető ujjaim.
A hangos sípolás felriaszt a fullasztó álmomból, és egyenest átdob a fullasztó ébrenlétbe, ami persze kicsit se jobb. A cellám szar, a rabokat nem értem, az őrök pedig rendesen fel vannak szerelve. Kijutni így persze közel lehetetlen, főleg a nyakörv miatt, amit, ha nem rázna meg akárhányszor megérintem, már rég megberheltem volna. Szóval a helyzet szar, de nem tervezek itt maradni. Vár a bosszúm.
A cellatársaimat követve magam is mennék ki, de az őrök az utamat állják. Persze meg is mondják, miért, bár számomra csak értelmetlen karattyolás az egész. A nevetésük azonban nem jelent sok jót, ezért magamban felkészülök a legrosszabbra.
Talán kivégezni visznek, esetleg elvezetnek egy üres folyosóra, hogy összeverjenek. Én persze követni fogom őket, de közben felkészülök a harcra is.
Páncéljuk van, igaz, de vajon ellenáll az egy másfél tonnás rúgásnak? Kötve hiszem.

Képességek/Szakértelmek:

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Szomb. 04 Nov. 2017, 01:46

Lett volna mára tervem, amit készültem volna végezni, viszon egy éles szúró fájdalmat érzek a nyakamnál. Elsőre rovar félének gondolom, s oda kapok, hogy le csapjam csak valami nagyon nem stimmel mert ami megszúrt, nem egy rovar hanem egy tű. Lassacskán érzem, hogy mindenem el nehezül s a földön kötök ki, majd minden el sötétül elöttem, s se kép se hang egy ideig. Mikor legközelebb magamhoz térek, a szemem ugyan nem tudom kinyitni, s mozogni se nagyon, csak hang foszlányok ütik meg a fülemet, amit nem hallgatok végi, hisz megint elvesztem az eszméletemet. Tudatomba ismét akkor kerülök, mikor valami hideg dologra löktek. Még mindig nem voltam totál jól, még most is csak hangfoszlányokat hallok, ami idővel javul mikor valamit fel tettek rám, s egy kattanást hallok. Mikor végre kitudtam nyitni a szemem, az első dolog amit meglátok, az a Kessel hideg kemény talaja, majd fejemet fel emelve afűszer bányát is megpillantom. Hallom amint valaki rám parancsol, majd oldalba rúg. Elsőnek a kardomért nyúlnék, de annak csak a hült helyét találom, de a ruha amiben vagyok sem az amit induláskor hordtam, hanem egy szakadt valami. Valamint kiegészitőként, egy nehezebb fém nyakörv. Az illető kérésére fel kelek a földről, majd a kezeimet is próbálom megemelni, s egy Erő lökést bevinni, bár nem biztos, hogy sokra mennék vele.

Képességek/Szakértelmek:
[/quote]

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 05 Nov. 2017, 04:37

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

Mara:
A talpra állással sincs gondod, ahogy a kezeid felemelésével sem, viszont az Erőlökésre való próbálkozásod sikertelen, csupán annyit értél el, hogy pár kis méretű kődarab mozdult el a környezetedbe a páncélos felé, talán egy még el is érte a páncélt, de különösebb sérülés okozása nélkül le is pattant róla. Viszont az alak a következő mozdulatával visszakézből arcon is törölt téged, aminek köszönhetően sós ízt érezhettél a szádban, sőt, még egy fogat vagy fogdarabot is talán.
- Fölösleges játszanod itt a jedi mestert, nálad nagyobb varázslók is haltak meg már itt. - azzal megragadta a karodat és elindult egy kisebb épület felé. Nem érdekelte, hogy igyekszel-e vele tartani a lépést, vagy egyszerűen húz maga után. Jó néhány métert tettetek meg így, majd mikor az ajtóhoz értetek kinyitotta azt és egyszerűen belökött oda. Egy nem túl nagy méretű helyiségben találhattad magad, ahol mindössze egy padszerűség volt, valamint a falak mentén szekrények. Rajtad kívül csupán egy urdrarr lány volt ott.
- Vedd ezt fel. Gyorsan. - nyomott a kezedbe egy ugyan olyan ocsmány védőruhát, mint amilyen rajta is volt, valamint hozzá járó bakancsot és kesztyűket. A hangja lágy volt, de komoly. Közben idegesen pillantgatott az ajtó irányába amin korábban belöktek téged és most csukva volt.

Heisenberg:
Lévén nem mutattál különösebb ellenállást az egyik őr egy sokkoló botot vett elő, azzal mutatta neked az irányt miután kiléptek a folyosóra, a másik pedig egy kis eszközt, amit már akár látásból, akár saját tapasztalatból ismerhettél, hiszen mindössze egyetlen gomb volt rajta, amiről tudhattad, hogy elegendő megnyomni ahhoz, hogy ugyan azt a hatást érjék el, mintha a nyakörvedet piszkálnád.
- Arra, féreg! - adott utasítást is a sokkoló botos őr amennyiben nem mozdultál vagy értetlenül álltál. Egy hosszú folyosó volt, amerre általában maguktól rabok nem igazán szoktak menni, csak időközönként visznek arrafele egyet-egyet, de azokból elég kevés szokott estére visszatérni.
Amennyiben jófiúként elindulsz a megadott irányba a két férfi követ téged és tisztes távolságban maradva apró szóváltásba bonyolódnak az aktuális politikáról és sportéletről. Az értelmetlen zagyválásuk egészen addig tart amíg egy nagy, két szárnyú ajtóig nem értek, ami mellett néhány méterre egy egyszerű ajtó található. A botos őr egyenesen a kisebbik ajtóra mutat. Ha belépsz egy kis helyiségbe találod magad, amiben egyetlen pad található és körbe a falak mentén szekrények. Ezekben különböző méretű védőruhák, bakancsok és kesztyűk találhatóak. A méret az egész aprótól a nálad jóval nagyobbig terjed, így nem kell attól félned, hogy nem lesz a méretedben.

Következő körváltás: 2017.11.09 (Csütörtök)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Kedd 07 Nov. 2017, 23:09

A fel állással nincs gond, mint ahogyan a kéz felemeléssel sem, viszont az Erő lökésem nem úgy szuperál mint ahogyan kéne, s a lökés helyet csak ködarabokat repítek felé, aminek az a eredménye, hogy vissza kézből kapok, s valami sós ízt valamint egy fog darabot érzek, majd hallom amint hozzám beszél. A beszéd után, nem mondok egyenlőre semmit, révén valami frappánson gondolkodom, majd megragad s magaután húz engem, én pedig a magam tempójában követem.
- Hé, eresszen maga híg agyu, szőrös talpu, FÖLD KÓROS! Egyedül is tudok menni. - Mondom, miközben megteszünk néhány métert a legközelebbi épülethez, kinyitja az ajtót, s belök úgy, hogy én a földön kötök ki megint. Fel állva, körbe nézek, s ekkor fedezem fel, hogy egy kicsi helyen vagyok ahol egy padszerűség, s szekrények is vannak, valamint egy helyes urdrarr lány, aki a kezembe nyom egy ocsmány ruhát, csizmát, és kesztyűt is. Ezen el fintorodom, s ledobom a földre.
- Kösz de, kösz de nem. Én csak a Skywalker márkáju ruhát, és a hozzá passzoló Solo márkáju csizmákat szeretem. - Kamuzok, hisz ilyen márkák a tuttommal még nincsenek, vagy csak én nem tudom.

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szer. 08 Nov. 2017, 18:14


Heisenberg


Az őrök szavait bár nem értem, a kezükben tartott sokkoló botok és a nyakörvemet irányító kapcsoló láttán inkább jobbnak látom kussban elindulni arra, amerre akarják. Nagyképű őrök, csak mert a kezükben van a hatalom...jelenleg. Ha rendesen kapnák levegőt és nem lenne fémből a kezem, már rég letéptem volna a nyakörvemet, és feldugtam volna a seggükbe a kis botjaikat. Megtehetném, kree létemre valószínűleg gyerekjáték lenne letépni a nyakörvet, valamint kibírni a sokkhatást addig. Jelen helyzetben, kevés levegővel, rokkantan azonban a nyugton maradás a legbölcsebb megoldás.
Az őrök egy ismerős folyosón vezetnek, legalábbis annyira ismerős, hogy láttam errefelé pár dolgot. Néha elvisznek erre valakit, de az esetek többségében a rab már nem tér vissza. Első tippem a kivégzés, de a nagyon ritka visszatérések miatt ennek alacsony az esélye, ahogy a tárgyalásnak is, szóval erre valami nagyon halálos, de túlélhető dolog lehet. Akárhogy is, én készen állok.
Az őrök egy kétszárnyú ajtó melletti kisebb ajtó felé vezetnek, ahová belépve valami öltözőszerűséget veszek észre. Védőruhákkal, minden méretben. Tehát erről van szó.
A kétszárnyú ajtó mögött minden bizonnyal egy olyan része lehet a bányának, ami életveszélyes, de valakit muszáj kiküldeni. Ez esetben engem.
Ha más utasítást, vagy ellenutasítást nem kapok, akkor megkeresék egy méretben megfelelő védőruhát, majd magamra ölteném.
Ha szerencsém van, akkor valami nagyon radioaktív helyre kell menjek, mert ott a sugárzás pozitív hatása talán ellensúlyozná a fulladással járó gondokat. És talán még menekülési esélyt is adhat...talán.

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 09 Nov. 2017, 00:27

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

Mara:
Az őrt különösebben nem mozgatják meg a szavaid, még csak válaszra sem méltat téged, csak elvisz oda, ahova vinnie kell.
- Az egy védőfelszerelés a lent uralkodó hideggel szemben, idióta. - szavaid és tetted hatására a hangja nagyon hamar sértőbe ment át, de időd már nem volt arra, hogy bűnödet megbánva követhesd korábbi ajánlatát a ruhákkal kapcsolatban, hisz kinyílt az ajtó és két őr lépett be rajta.
- Kifelé! - adták az utasítást. Az arcukon semmi meglepettség nem látszott, így valószínűleg nem te voltál az első olyan rab, aki védőruha nélkül hagyja el ezt a helyiséget. Amennyiben mégis megpróbálkoznál az öltözéssel, egyszerűen megragad az egyik és kihajít a szobából. Az urdrarr lány szó nélkül követi az utasítást és kimegy a szabadba.
- Erre! - jön a következő utasítás és az egyik őr elindul egy lift fele, ami nincs túl messze, míg a másik hátramarad sereghajtóként.
- Ha nincs kedved itt meghalni, remélem elég hamar megtanulsz szót fogadni. - szólal meg, kifejezetten neked intézve a szavait, az urdrarr lány, majd elindul a lift felé az őr nyomában. Odaérve mind a négyen be tudtok szállni, majd ha ez megtörtént, akkor az egyik gomb megnyomását követve elindul az lefelé a sötétségbe.

Heisenberg:
Semmiféle utasítást, vagy ellenutasítást nem kapsz, így különösebb probléma nélkül megtalálod a méretednek megfelelő öltözéket és még a felöltése sem túl bonyolult. Látszik, hogy nem épp a legokosabb teremtményeknek találták ki őket, így semmi plusz gondolkodás nem szükséges hozzá.
Mikor az utolsó darabot is magadra vetted kinyílik az ajtó és belép rajta az egyik őr, majd egyenesen kifelé mutat. Odakint egy termetesebb jármű vár, oldalt nyitott ajtóval, ahol a sok üres ülőhelyen kívül van egy foglalt. Egy wookie ül ott, a kezei és a lábai pedig az üléshez vannak erősítve, feltehetőleg biztonsági okokból.
- Befelé! - int az őr számodra, majd megvárja amíg kiválasztod a számodra legszimpatikusabb ülőhelyet. Amint ezt megteszed a bilincsek, amik a biztonságért felelősek a bokáidra és csuklóidra zárulnak, határozottan nem a te biztonságod érdekében, majd becsukják az ajtót, felzendül a motor, és a jármű elindul veletek, miután a nagy ajtó kinyílt.

Következő körváltás: 2017.11.13 (Hétfő)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Pént. 10 Nov. 2017, 19:55

Úgyan el szégyelem magamat, hisz csak tanácsot adott én pedig makacskodom. A ruhát magamhoz veszem, scsak a bakancsba bújok be gyorsan, mikor is ketten jöttek s utasitást adnak, és én is szónélkül indulok, de azért gondolatban megvan a véleményem ezekről az őrökről. Utunk tovább vezet a lifthez, ami levisz egyenesen a föld alá. Közben az urdarr lány megint mond valamit, amin el csodálkozom s nem értem a szavait.
~ Úgy is csak egy-két hópapig maradok, addig tudok jó lány lenni.
- Köszi. - Mondom a lánynak, aki csak jó tanáccsal lát el engem. Bár meglehet, hogy csapda az egész, s csak a közelembe akar férközni, hogy tervezek-e szökést, s aztán meg majd jól elmondja ezeknek a rancor agyuaknak, de az is megtörténhet, hogy tévedek.
~ De jó, nem elég, hogy innen kéne valahogyan megszöknöm, de még egy új fénykardot is kell csinálnom, mert egészen biztos vagyok benne, hogy nállam volt mikor elraboltak. Ha csak az a drága jó mesterem ki nem nyír, mert elvesztettem. Hányszór hallottam már, hogy ez a fénykard az életem, s legyen mindig nállam, s még is elvesztettem, s ha meg próbálnám vissza szerezni, akkor ide kerülnék vissza, tehát akkor inkább újat csinálok. Kösz ti Bantha ürülékek.


A hozzászólást Mara Darklighter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Nov. 2017, 20:22-kor.

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Vas. 12 Nov. 2017, 12:02


Heisenberg


Mivel senki se mond semmit se, így elkezdek keresni egy méretben megfelelő öltözetet, majd magamra öltöm. Nem tudom, hogy viseltem-e ilyet korábban, de szerencsémre minden bonyodalom nélkül fel tudom venni. Na, de az egymillió rados kérdés, hogy minek? Látásból nem tudom elmondani, hogy mitől is védhet. Az első tippem valami mérges gáz lehet, ami mondjuk csak rontana az amúgy is nehéz légzésemen, kivéve ha nitrogénről van szó. Ha az, vagy radioaktív sugárzás, akkor mázlim van. Ha nem, akkor...kiderül, de nincs jó előérzetem ezzel kapcsolatban.
A ruha felöltése után megint felbukkan az őr, aki egy járműhöz vezet. És nem vagyok egyedül, mert valami nagy és szőrös lény is ül benne.
- Gondolom te se érted, amit mondok, ugye? - mondom az utazótársamnak, miután elfoglaltam egy helyet mellette. A bilincsek miatt úgyse tudna megfojtani, mondjuk ha úgy adódik, én le tudom tépni a láncokat. Elkél egy erős szövetséges, ha a helyzet úgy hozza.

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 13 Nov. 2017, 01:17

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

Mara:
Habár annyi időd még kerül, hogy a bakancsba bele tudsz lépni, az túlságosan sok segítséget nem fog nyújtani. A liftbe lefelé csend van. Az őrök sem beszélgetnek egymással, és az urdrarr lány is csendben hintázik a saját lábán, mintha ez csupán valamiféle bemutató körút lenne. Mihelyst a kinti fény már alig látszódik a liftben felkapcsolódnak a lámpák, valamint az alján is, hogy az alatta levő dolgok is láthatóak legyenek. Olyan jó öt-tíz perc telik el így, míg végül a bánya legalsó szintjén megáll a szerkezet.
- Kifelé. Ha jól dolgoztok és túlélitek este értetek jön valaki. - a szavak után hangos nevetésben tőrnek ki. Ebből is érzékelheted, hogy nem sokan szoktak élve visszatérni ebből a megbízatásból. Mihelyst kilépsz a liftből, vagy ha nem, hát kilöknek, akkor rájöhetsz, hogy miért is lett volna fontos a védőruházat. Rettenetes hideg uralkodik ide lenn, aminek szinte első dolga végigfutni a gerinced mentén, mintegy üdvözlésképpen.
Az őrökkel a lift el is indul felfelé, de az egyik járatból, amiből közel megszámlálhatatlan van, erős fényt láthatsz, majd egy hatalmas jármű is megjelenik. Egy őr száll ki belőle, majd a hátsó részéhez megy és kinyitja az ajtót.
- Kifelé, jó madár! - adja az utasítást a bent lévőnek, majd amint az engedelmeskedik, becsukja az ajtót, beszáll a járműbe és elhajt vele. Most csupán pár gyengébb lámpa világítja meg a különböző folyosókat, és a közelben levő szerszámos ládát, amibe néhány elég silány minőségű bányászlézer volt.

Heisenberg:
- Huurh hnnnhrrhhh wuuh huurh! - jön a válasz a kérdésedre. Mondhatni teljesen nyilvánvaló, hogy cseppet sem értitek egymást az utastársaddal, de ez nem is jelent gondot, hisz néhány percnyi utazás után a jármű megáll, a wookiet pedig leszállítják, így a maradék 5-10 percnyi utazást a sötét utastérben már egyedül teheted meg. Ha esetleg megpróbálkoznál a bilincsek feszegetésével, sokat nem érsz el vele, csupán plusz fájdalmat okozol magadnak, hiszen direkt nagy fizikai ellenállásra tervezték őket, határozottan nem gyermekjátékok.
- Kifelé, jó madár! - jön az utasítás attól az őrtől amelyik kinyitja az ajtót, és ezzel egyidejűleg a bilincsek egyszerre nyílnak ki. A kevésnek mondható mozgásnak köszönhetően kicsit elgémberedtél, valamint azt is észre kell vedd, hogy ahova érkeztél ott cseppet sem lett nitrogén dúsabb a levegő, csupán jó hideg, ám ez számodra nem jelentett nagy gondot, hála a védőruhának. Miután kiszálltál az ajtó becsukódik, az őr pedig már a járműben ül, majd elhajt vele, ott hagyva téged a lámpák gyér fényében. Nem messze tőled egy szintén védőruhás urdrarr lány áll, valamint egy másik, akin mindössze csak bakancs van. Néhány méterre odébb pedig egy szerszámos láda található, benne néhány elég silány minőségű bányászlézerrel.


Következő körváltás: 2017.11.17 (Péntek)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Csüt. 16 Nov. 2017, 00:56

Miután meg köszönöm a jó tanácsot, utánna nem beszélünk többet, de az őreink is csendben vannak. Le érve a legalsó szintre, ki parancsolnak minket, s erre csak fintorgok egyet. Míg várunk, kihasználom a lehetőséget s kibújok a csizmából s öltözni kezdek, közben egy jármű is megérkezik s egy őr kiszállva a volánból, hogy valakit ki engedjen, majd el is huz. Amint végzek az öltözéssel, s vissza veszem a csizmát, utána megindulok a lift felé, s ellenőrzöm, hogy van-e gomb. Ha találok, megnyomom de ha nincs, egyenlőre nincs más ötletem, vagy legalább is még nem tervezem a szökést, de az igazat megvalva ki tudnám használni, hogy nincs a közelben egy őr sem. Ez helyett, inkább le ülök a földre, s meditálásba kezdek, jobb ötletem nem lévén. A szökésen rá érek gondolkodni, biztos találok valamit, s hát ha az Erő mutat valamit a jövőből, hogy még is miként tudnék meg lógni innen, minden gond nélkül. De azzal is tisztában vagyok, hogy révén mert a jövő mindig mozgásban van, s mindig változhat, így nem kéne arra hagyatkozni, de abból nem lehet gond, ha egy kicsit bele lesek egy kis ötletért. Vagy esetleg tényleg kikéne használni, hogy nem vigyázz ránk senki? Ez végül is érthető, hisz csak a leg ostovábbak tennének ilyen vakmerő tettet, hogy eszetlenül neki vágjanak.

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 17 Nov. 2017, 04:19

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák
Az átöltözést követve Mara a liftaknát vizsgálja meg valamiféle gombot, vagy irányító szerkezetet keresve. Ilyesmit sajnos nem talál, hisz komoly megfontolásból a liftet csak fentről, vagy magából a "kocsiból" lehet irányítani, ezzel is csökkentve a valószínűségét a szökésnek. A gyenge lámpafénynek, valamint a csendesnek mondható környezetnek köszönhetően a meditálás sokkal gyorsabban megy, viszont eredménytelennek bizonyul. Semmiféle kép, vagy bármilyen benyomás nem jelenik meg a jedi padawan számára. Csupán némi idő múlva azt érezheti, hogy védőruha ide vagy oda, a földön való tartózkodástól jobban érzi a hideget, mintsem ha mozgott volna.
Heisenberg a járműből való kiszállást követve csak egy helyben állt, arra se reagált különösebben, hogy az őt szállító jármű ott hagyta, vagy hogy rajta kívül még lenne két személy ott ahol őt hagyták.
Az urdrarr lány először a kree-t vizsgálgatta, hogy mégis miféle lehet, majd mikor a tekintetét Marára vitte át egy mélyet sóhajtott és a szemeit forgatta. Végül vállat vont, a szerszámos ládához ment, majd kivett belőle egy lézert és elindult az egyik járatba. Azon a járaton kívül még vagy három volt, plusz az, ahonnan a szállítóeszköz jött Heisenberggel plusz a liftakna, ahonnan a két lány jött.Következő körváltás: 2017.11.21 (Kedd)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Pént. 17 Nov. 2017, 17:04

Az átöltözést követően, szomorúan konstatálom, hogy nincs gomb és nincs útmutatás az Erőtől, hogy még is hogy kezdjek bele a szökésbe. Mintha az Erő is azt szeretné, hogy itt érjen a halál, hogy ne tudjak megszökni. Csalódtam az Erőben, mej eddig mindig mellettem volt, s most a legnagyobb szükségben, mikor igazán szükségem volna rá már másodjára hagy cserben. Meghallom az urdarr lány sohaját, mire kinyitom a szemem s csak azt látom, hogy őmár szerszámmal a kezében megy az egyik irányba.
- Az Erő legyen veled. - Mondom neki, miközben fel állok a hideg földről, mert arany eren kivül mást most nem fogok kapni, ha tovább maradok ülve. Magam is el veszek egy olyan szerszámot, és én is indulok dolgozni, bár nem örülök neki, hogy itt vagyok.
- Te nem jösz? Az ez esetben az Erő legyen veled. - Mondom az idegennek, majd indulok is. Nyílván nem egy járatba vagy mibe megyünk, így ildomos elköszönni tőlük. Bár nem tudom, hogy azurdarr lánynak van-e bármiterve, de ha lenne azt meghallgatnám szívesen. Anno sokat hallottam e szót mind a nagybátyámtól, és mind más jeditől, s én is kezdtem mondani, bár én inkább a szürkékhez tartozom, mint ahogyan drága nagybátyám is. Hogy az urdarr lány meiket is választja, nem tudom minden esetre, amennyiben nem akarja, hogy együtlegyünk, az esetben én a lift aknához közelit választom, s arra indulok.

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szomb. 18 Nov. 2017, 21:16


Heisenberg

Kib*szott levegő, hogy nincs benne elég nitrogén. A kocsiból való kiszállást követően egy pillanatra teljesen lefagytam. Se kép, se hang, csak egyhelyben való álldogálás. Én mondom, ez így nem lesz jó.
Lassan elindulok a többiek felé, ugyanis nem egyedül vagyok. Két nő is itt tartózkodik, de gondolom egyikük se érti amit mondok, és vice versa.
- Valami ötlet? Miért is vagyunk itt? Akármi? - kérdezem csak úgy, megszokásból. Elvégre hiába mondanának bármit, max elmutogatják, de az is lényegtelen. Lényegtelen, mert nem a munka, hanem a helyzet előnyei járnak a fejemben. Hogyan is lehetne megszökni.
Se nitrogén, se sugázás, így a láncletépős módszer nem igazán jön be, de talán az egyik lézerrel kezdhetek valamit. Talán...
Mialatt gondolkodom elveszek egy lézert, már ha senki se szól bele, és követem a csipet csapatot.
- Heisenberg. - mondom a korábban engem megszólító lánynak, és magamra mutatok. Hátha megérti.

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 21 Nov. 2017, 03:40

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

< - Ez egy börtön, ha eddig nem jöttél volna rá. Ami ezt a helyet illeti, ez itt a legalsó szint, innen elég kevesen térnek vissza. - > Heisenberg, feltehetőleg legnagyobb meglepetésére, az urdrarr lány különösebb gond nélkül válaszolt, bár némileg zavaros volt a beszéde, törte a nyelvet ami Heisenbergnek folyékonyan ment. Viszont amit akart ettől függetlenül el tudta mondani, miközben elindult az általa választott járat felé.
A lézereket mindketten el tudják venni, Mara és Heisenberg is, különösebb gond, vagy akadályoztatás nélkül, és lévén az urdrarr lány nem adja jelét annak, hogy bármiféle ellenvetése is lenne azzal szemben, hogy ugyan abba a járatba menjen a páros, mint ő, így immáron hárman folytatjátok az utat.
- Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem fogok innen rabként visszatérni. Amúgy az én nevem Jashi'cus'vrewa, de szólíthattok egyszerűen Jashi-nak is. - fordult felétek a lány és a szavait mindkét nyelven elmondta, a közösön, valamint a Heisenberg által kree-ként ismert nyelven is. Közben pedig tiszta lelki nyugodtsággal sétált hátrafelé.
A járat amiben voltatok annyira hosszúnak bizonyult, hogy bár voltak égők felszerelve, a vége mégis a sötétségbe veszett, egészen olyan volt, mintha legalább a pokolba vezetett volna.

// A "<" és ">" jelek közötti szöveg jelenti az elkövetkezendőkben az ősi urdrarr / Kree nyelven elmondott szöveget. //

Következő körváltás: 2017.11.25 (Szombat)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 25 Nov. 2017, 03:23

//Lévén Phobia jelezte, hogy meghatározatlan ideig nem lesz, Mara pedig nem írt, így nem tudok most kört váltani. Következő körváltás: 2017.11.29 (Szerda) //

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Kedd 28 Nov. 2017, 20:01

Hallom az idegen mond vagy kérdez valamit, csak egy szót sem értek az egészből. Ezt követően az urdarr lány is mond valamit ugyan azon a idegen nyelven, s ezen mondatokat sem értem, s még csak nem is beszélem. Bár kiváncsi lennék, hogy miről diskuráltak, de azért annyira azért még sem. El veszem az egyik szerszámot, s az idegen is így tesz, majd kérdezek tőle, mire az idegen magára mutat, s mond valamit, mond egy szót, ami talán a neve lehet, majd a urdarr lány is bemutatkozik.
- Örvendek nektek, én pedig Mara Darklighter. - Mondom neki őszintén, majd eszembe jut valami.
- Rendben, akkor van valami terved is, vagy azzal még várni kell? - Kérdezem, és csak remélni tudom, hogy esetleg van valami ötlet, de ha még nincs ötlete, az se baj hisz idő az még van bőven remélhetőleg, mire kitalál valamit, hogy idő elött.
(Bocsi, hogy csak most írok, csak nem volt ihletem.)

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szer. 29 Nov. 2017, 17:21


Heisenberg


Verjetek hátba és ne adjatok rumot! Az egyik hölgyemény, bár tördelve, de beszéli a nyelvemet. Ez a mai nap legjobb, vagy talán legrosszabb híre, a nő gondolatmenetétől függően. Mondjuk nem igazán néz ki kree-nek, de hála a múlt eseteinek, nem is nagyon emlékszem, hogy néz ki egy kree. Én magam mondjuk szénné égtem, de mivel ő látszólag nem fulladozik, minden bizonnyal nem kree. Azaz hogy hol áll, még nem tudom.
~ Köszönöm, miss. Nyílvánvaló, ezt eddig nem is tudtam. ~ gondolom magamban a börtönre tett megjegyzése után.
A lézert könnyedén meg tudom szerezni, ahogy a másik, nyelvemet nem beszélő lány is. Ezután mindannyian elindulunk az alagútba, aminek sötétsége, csendessége némileg megnyugtató. Ha behunynám a szemem, nem is lenne olyan rossz a helyzet.
- Nagyon örülök. Valami ötleted, terved van esetleg? Nekem sincs túl sok kedvem itt rothadni, plusz van egy elintézetlen ügyem valakivel. - mondom Jashinak, majd megmutatom az egyik robotkaromat - Szemet szemért.
A másik lányról egyenlőre semmit se tudok, de látszólag Jashi az ő nyelvét is beszéli, így talán össze tudnánk dobni valamit. Mivel ő is rab, kétlem hogy ellenezne egy szökést, de vajon Jashinak mi járhat a fejében? Van valami konkrét szökési terve, vagy csak a szája jár? Kiderül előbb vagy utóbb.

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 30 Nov. 2017, 00:47

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

- Természetesen van. Sehova se török be anélkül, hogy ne lenne kijutási tervem. - Jashi mindkét nyelven elmondta ezt a mondatot, habár Heisenberg tapasztalhatta, hogy kicsit zavarosabb lett, lévén nem fortéja a nyelv a lánynak. Közben jó pár métert megtett a csapat a teljesen egyforma járatban, ahol csak kemény sziklafalak és gyengén világító lámpák voltak.
- Mielőtt ide kerültem volna, a csapattal meg volt egyezve egy idő ami után értem jönnek. Ezért is értem el azt, hogy ide kelljen beosszanak engem és ne valamelyik felsőbb szintre. - alig hogy befejezte a lány mindkét nyelven a mondandóját először a fények kezdtek el pislákolni, majd ezt egy erős földrengés követte, ami mindenkit a földre lökött. Az urdrarr lány hamar talpra szökkent, és néhány pillanatig teljes csend volt, csak a lámpák kocogtak a falaknak még mindig, majd gyorsan közeledő, nehéz léptek hangjait lehetett hallani.
- Fogd a segged és fuss! - először csak egy nagyon trappoló árnyat láthatott mindenki, majd mikor a közeletekbe ért, akkor nézhettétek meg magatoknak kicsivel jobban a devaroniai férfit. Nagyon sok időt nem is töltött el mellettetek, mert amilyen sebességgel jött, olyannal tovább is ment, csupán Jashinak dobott oda valamit. Az urdrarr lánynak sem kellett kétszer mondani, rögvest a saját tempójában el is indult a férfi után visszafele, amerről jöttetek. A járat másik feléből pedig magas vinnyogás szerű hangokat hallhattatok, majd olyat, mintha több száz láb közeledne.


Következő körváltás: 2017.12.03 (Vasárnap)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Pént. 01 Dec. 2017, 23:43

Mint ahogyan az kiderül, van terv a kijutáshoz, illetve azt is, hogy volt valami egyeztetés és el érte, lentebb helyezzék el s nem az egyik felsöbb szinten. No már most velem lehet a hiba, mert ezt nem nagyon értem. Viszont az is megtörténhet, hogy az egész egy csapda, illetve próba tétel féleség, hogy vajon rá harap e valaki, de az is megeshet, hogy tévedek. Az egyik járatban mászkálunk, mikor is valami földrengés féleség véget a földön kötök ki. Talán mind aföldön kötünk ki, de ezt nem tudhatom biztosra, hisz az idegen gondolom nincs a látó teremben, így csak kettönkről tudom biztosan, hogy a földön vagyunk, de Jashi már fel is pattan, amit jó magam is meg teszek. Ezt követően, egy hangot lehet hallani, amit aztán egy trappoló hang követett, majd ahogyan közeledett az illető, így meg lehetett nézni az illetőt aki Jashinak dob valamit, s tovább is áll. Fogalmam sincs, hogy az a valami fel lett e véve, amit neki lett dobva, de nem is nagyon érdekel. Ez helyett én követem, egyenesen vissza oda ahonnan jöttünk. Nem tudom, hogy afickó vagy srác vagy akárki követ e, de visszafordulok, s ha nem látom, hogy jönne az esetben egykéz mozdulattal jelzek neki, majd ezt követően gyorsan tovább megyek.

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szomb. 02 Dec. 2017, 20:03Heisenberg

Jashi válasza, akármennyire is töri a nyelvemet, egyszerre megnyugtató és nyugtalanító. Jó pont hogy konkrét tervvel jött ide, és hogy van egy kimentő csapata, de vajon a barátai engem...minket is kivisznek innen? Mert semmi kedvem itt maradni, de ahhoz sincs kedvem, hogy kicsináljanak, mondván "szemtanúk".
Mialatt Jashi beszél, megteszünk egy kis távot a járatban, ami legalább egy kicsit békés. A csend, a halovány fények remek összhangban vannak, mindössze pár gépzúgás kellene a tökéletességhez. Ezt azonban nem tapasztalhatom, de egy hatalmas földrengést, ami a földre taszít, már igen. Fasza, már csak ez hiányzott.
A földről, ahogy tudok, felkelek, majd miután megjelenik egy ritka ronda fickó, akinek futását eléggé "bizalomgerjesztő" hangok követik, futni kezdek utánna. Akármi is jön utánnunk, sok van belőle, nekem meg nincs kedvem velük társalogni.

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 03 Dec. 2017, 00:21

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
INFESZTÁCIÓ
Kessel, Fűszerbányák

Jó döntés volt mind Mara, mind pedig Hei részéről, hogy a futást választották a maradás helyett. A tempójunak köszönhetően a csapat hamarosan ráfordulhatott, amennyiben a csomópontban is követte a trappoló férfit, arra a járatra ahonnan korábban a Hei-t szállító jármű érkezett és távozott. Itt viszont az idegen férfi megszaporázta a lépteit és a csapatot hamarosan hátrahagyta, így a járatban ismét csak három főre zsugorodott a csapat.
Viszont most nem kellett olyan sokat haladni az első jelentősebb eseményig. A járat két oldalán két kisebb, körülbelül fél embernyi vastag fémlemez volt, köztük egy úttal, ami egyfajta igazoló pontig vezetett. Itt őrök voltak, a csapatnak háttal álltak, kiabáltak és tüzeltek, feltehetőleg a korábbi férfira.
- Fedezékbe! - szólt Jashi mielőtt átjuthatott volna a fémlemezeken és bevetődött az egyik mögé a takarásba. Néhány pillanat múlva az igazoló ponton két nagy reflektort kapcsoltak be, ami egyenesen arra a járatra világított ahol a csapat volt.
- Ha meglátnak neked annyi. Ha szerencséd van akkor csak sokkolnak és maradsz rab. - mondja azon a nyelven amelyiken szükséges, hogyha a lány, vagy a férfi ugyan ott keres fedezéket, ahol ő.

//Ettől a ponttól kezdve megkérlek írjatok felszerelés listát, valamint a szakértelmeiteket és jártasságaitokat. Jelenleg a felszerelésetek a védőruhából és a bányászlézerből áll (+Hei-nek a kezei). Köszönöm! //


Következő körváltás: 2017.12.07 (Csütörtök)


Mobilbarát verzió:

_________________
Fűszerbányák 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Fűszerbányák FUn312o
Fűszerbányák 6fZaEMM
Fűszerbányák EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Phobia Szer. 06 Dec. 2017, 18:19

Heisenberg


A futás, ebben a fuldoklós állapotomban, nem épp a legkönnyebb dolog. Ettől függetlenül rohanok, mint az állat, mert akármi is jön utánnunk, nem tűnik túl barátságosnak. A gond azonban mégis az, hogy most pont az ellenkező irányba futunk, így a kijutás nem igazán lesz egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy vajon mi lesz, ha zsákutcába futunk, azok az izék meg beérnek minket.
Futok Jashi után, miközben a nemrég csatlakozott barátunk lehagy minket, bár ezt a saját kárára teszi. Ugyanis rövidesen belefutunk valami ellenőrzőpontba, ahol az őrök már nagyban lőnek az áthaladó idegenre, ez szerencsére a hasznunkra válik.
Könnyedén bevetődöm az egyik fémlemez mögé, ahova Jashi is ugrik, majd igyekszem minél halkabban fuldokolni.
- Nem...mondod... - nyögöm ki két fulladás között - Bármi...ötlet? - kérdezem, mert a reflektorok pont abba a járatba világítanak, ahonnét jöttünk. Semmi kedvem sincs ahhoz, hogy elkapjanak, de itt se maradhatunk, az már biztos. Főleg, mert azok az izék most már minden bizonnyal beérnek minket, nekem pedig semmi erőm sincs küzdeni.

Felszerelés/ismererek:

_________________
Fűszerbányák EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Mara Darklighter Csüt. 07 Dec. 2017, 00:23

Négyen kezdünk vissza rohanni, mert történt valami valahol ott, ahova menni készültünk, hogy dolgozzunk. Utunk abba az alagútba vagy járatba vagy mibe vezet, ahonnan nem rég még egy jármű hozta ide az idegen barátunkat, aki nagyon úgy fest nem ismeri a galaktikus közöst, így azon nem tudnék vele kommunikálni, de talán egy másik nyelven, de azt talán máskor. A másik idegen férfi, nagyobb sebességre kapcsol, ezzel hármasunkat hátra hagyva. Nem haladunk valami sokat, mikor is elérünk egy kapu féléhez, legalább is nekem valami olyasmire emlékeztet, a két oldalt lévő fél embernyi vastag ajtó, vagy inkább fémlemez, s közötte az uttal, ami az első igazoló pont féléig vezet, ahol is két őr nekünk háttal áll, s lőnek. Eléggé egyértelmü, hogy ki a célpontjuk, révén az elöl haladó férfi nagyon lehagyott minket. Erre Jashi szól nekünk, hogy fedezékbe menjünk, s ha nekem is van ott hely, akkor én is ott keresek menedéket, ahol ők. Jashi következő mondatára, csak bólintok neki ezzel jelezve, hogy értem. Az idegen barátunk, feltételezésem szerint kérdezett valamit, sgondolom értelmesebb lenne meg várni, hogy Jashi ismertesse a tervét, s utána cselekedni.

Képességek/Szakértelmek:
[/quote]

_________________
Fűszerbányák Latest?cb=20110713051515
Mara Darklighter
Mara Darklighter
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 31.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fűszerbányák Empty Re: Fűszerbányák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.