Titkos létesítmény

Go down

Titkos létesítmény Empty Titkos létesítmény

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:15

Az eredeti helyszín

Egy kis titkos létesítmény valahol New York alatt, ezen a helyen szokott összeülni veszély esetén az Illumniati, a S.H.I.E.L.D. és a Bosszú Angyalainak néhány tagja, akik szövetségben állnak egymással.

Az eredeti helyszín

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Titkos létesítmény Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos létesítmény Empty Re: Titkos létesítmény

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 10:26

#2 2010-02-11 15:57:01
Thorhalla
Egy nagy nappaliban találta magát a társaság a teleportáció után. Kellően tágas volt, tévé volt benne, számítógép, három hatalmas kanapé és három fotel, hogy szinte mindenki helyet tudjon foglalni. Miller végigmutatta a helységet, úgy tűnt, hogy ez is föld alatti terület volt, mert ablakok nem voltak a helységen. Négy irányba vezetett innen folyosó, az egyik egy hatalmas edzőterembe vezetett, ahol mindenféle edzőgépek voltak megtalálhatóak, illetve fakardok, japán és középkori verziók. A két szárny teljesen egyforma volt, mindegyikben tíz-tíz szoba, három-három egy ágyas szoba, három-három két ágyas, és kettő-kettő három, illetve ugyanennyi négy ágyas szoba mindkét részen fürdőszobával együtt. Tévé és számítógép itt is volt mindegyikben. A felszerelések pedig itt voltak a nappaliban. A negyedik hely pedig egy hatalmas konyhába vitt, ahol főzni és sütni is lehetett, illetve több hűtő is volt itt, mind dugig élelemmel és üdítőkkel.
– Nos, akkor a következő néhány napot itt fogják tölteni, remélem mindneki ki fogja bírni és nem okoznak máris katasztrófát – mondta a férfi. – Akkor további szép napot, ha el akarnak érni, Victoria-nak szóljanak.
Ezzel a férfi még biccentett mindenki felé, majd egy villanással tűnt el a helységből. És a fiatalok egyedül maradtak.


#3 2010-02-11 16:43:09
Tao
A lány, akit korábban kiengedtek, és úgy tűnik, van köze Millerhez, mi több, Victoria a neve, válaszol a kérdésemre, és kiderül, hogy a S.H.I.E.L.D. a jó fiúk csapata. Ez megnyugtató. Ezután még némi beszélgetés után végre eljutunk a szállásunkra, teleportálás, hát lassan megszokom. Ez a hely sem különbözik sokkal az előzőtől, sehol egy ablak, vagy egy ajtó, mintha nem is lehetne itt máshogy közlekedni, csak teleportálva. Szétnézek a helyiségek közt, de elég hamar a termek sorának végére érek, egy csomó hálószoba, egy konyha, egy terem tele mindenféle furcsa géppel, fémdarabokkal és fakardokkal, meg a hely, ahova érkeztünk. Hallottam a tévéről meg a számítógépről, de sosem volt alkalmam használni őket, így rögtön megragadom a tévékapcsolót, leülök a fotelba, ahol megtalálom a holmimat, aztán kapcsolgatni kezdem. Nagyjából megnyomom rajta az összes gombot, amit találok, és figyelem, hogy mi az eredmény, hátha az egyik majd képet csinál a fekete üvegre.
-Na ez már valami. Nézzétek, egy tévé, lefogadom, hogy ez működik is!


#4 2010-02-11 18:50:44
Max Evans
Egy darabig még várom, hogy Miller azt mondja, hogy leléphetek, mehetek haza vagy akármi más, de nem akar eljönni a pillanat, helyette viszont hallgathatom egy csomó „vidéki” párbeszédét. Nem túl üdítő, még igazából még csak le sem köt, de ez lényegtelenné válik mikor, egy villanás keretében, azon a bázison termünk amit az újjaknak ígért be, párat fordulok, körülnézek, majd félig háttal felteszem kérdésem Miller lányának, ha már a csóka lelépett nagy sietve.
- Ömmm…Victoria…én mért vagyok itt? – Amíg megkapom a válaszom csak nézelődök.


#5 2010-02-11 20:09:32
Hjuchia Sakura
Reméltem, hogy sikerül őket annyira kiakasztani, hogy nem akarnak többet kérdezni tőllem de nem jött össze. Sőt, olyan szinten fojtatják, hogy én fogok a falnak menni a végén. Hála istennek a S.H.I.E.L.D. es kérdésre nem kell válaszolnom. Viszont van bőven még kérdés mellette. De mielőtt még válaszolnék rá át megyünk egy másik létesítménybe. Egy gyors teleportáció mert mér ne és így gyorsabb majd már az új terület képében gyönyörködhetünk. Van itt minden. TV, PC, usw... Elmosojodok kicsit és a TV-hez megyek én is. videó van akkor kell lennie filmnek is. daradaradara MEGVAN! Hehe

- Válaszolok először a hölgy kérdésére ha nem baj. Terminátor az egy film. Több részből áll. Akkor Tapsi hapsi egy rajzfilm figura. És hát az utolsó kettőt inkább bemutatnám. - közben leveszek egy kis dvd-s dobozt a többi közül és a kanapén ülő személyhez sétálok s kinyújtom a kezem. - Ezt meg kérem.

Ha odaadja a távirányítót akkor bekapcsolom a TV-t majd visszasétálok közben és berakom a dvd-t majd elindítom. Besötétítek és leteszem az asztalra a távirányítót. Lassan a film is el fog indulni.

-Kérem mindenki foglaljon helyet a kanapékon. Ez mindenki számára sok újdonságot fog szolgálni többek között és nem mellesleg választ kap a hölgy, hogy ki az a Freddy Krueger.

Majd a fekete képernőn elindul a film. Az asztalra rakott dobozán pedig a : Rémálom az Elm utcában cím olvasható.

-Jó szórakozást. Én még kicsi vagyok ehhez szal én elmegyek kondizni addig.

Majd lassan de biztosan kislisszolok nehogy valamivel megint zaklatni kezdjenek mit : Ez hogy működik és stb.


#6 2010-02-12 19:53:04
Henry White
//Előzmény:Ötödik Kerületi Börtön (Bronx)//

Meglepetten pillantok Millerre. Ötletem sincs hogyan tettek bármiféle kárt is a szüleink az Őrszemekben. Csak Thorhalla használt mágiát és az sem a robotokra irányult. Mindegy jobb ha nem akadékoskodok, így is járhattunk volna rosszabbul is. Miller átteleportál minket a már említett épületbe. Itt is ugyan úgy a föld alatt lehetünk, mert sehol egy ablak. Miller el tűnik, én pedig elfoglalom az egyik egy ágyas szobát. Jó lesz egy kis egyedül lét, egy rövid időre. Körülnézek a szobában majd leülök az számítógéphez, kicsit tájékozódni erről a világról, illetve megnézni milyen anyagot állított össze a Shield a számunkra.


#7 2010-02-12 20:06:55
Halloween
Az ezredes egy rövid felhívással egyből meghozta Alg kedvét a beszédhez. Okos srác, ért a szóból, amit nem csodálok, ha hasonló szülei vannak, mint nekem.
- Ha nem gond, majd kicsit később, ha meglesz a szállásunk. - rázom le Freydist, most jól jönne egy kis nyugi. Főleg, mert páran még tépik egymást, ami engem nem érdekel, sőt, fáraszt. Majd áthelyeznek minket valahova, ami tetszik, és felügyeletünkre - örömök netovábbja -, Vic marad itt!
- Tehát ilyen egy számítógép! - nézek lelkesen egy tipikusan emberi találmányra, és elkezdek játszani vele. Páran megmosolyoghatnak, mivel be nem kapcsolom a kütyüt, ellenben hamar elhalhat a kuncogás, ha időközben visszanyertük a képességeinket, mert eme esetben a billentyűzet egy részét szabályosan átpaszírozom az állványzatán, vagy, ha olyan anyagból készültek, akkor azzal együtt rpityára töröm. Ha az erőnk még nincs meg, akkor pár gomb leütése után megunom az egészet, és egy "Mit élveznek ezen az emberek?!" elmormogása közben átvonulok az edzőterembe.


#8 2010-02-13 04:02:51
Shadow

Miller ezredes szemébe nézek.
- Kár érte... pedig sok jót hallottam róla, érdekelt volna, hogy miket mesélt volna... de mindegy... a nevem meg Shywa, Miller Ezredes. - ezután kicsit közelebb lépek hozzá, majd teleportálás valahova máshova. Az új hely eléggé érdekes, de van egy érzésem, hogy ez se a földfelett van, ráadásul az ezredes is hamar lelép. Freydisra nézek.
< - Ti mások vagytok Freydis... te asgard vagy és Uralkodó leszel egyszer... az apám meg még arra is képtelen volt, hogy a Hercegi rangot képes legyen megtartani... bár nem mintha mennék vele valamire is. Megyek edzeni... legalább azt nem tiltja meg senki, mert „gyerek” vagyok. - > mondom fáradtan, majd felkapom a cuccom, s bevonulok az edző terembe, ahol kinyitva a táskám kiveszek belőle egy rajzolt képet... a családom van rajta velem együtt, s egy fotót is, amit Thomas, azaz apám halandó énje készített, majd hívott elő... nem a legjobb, de ami a lényeg az látszik rajta...
„- Valahogy úgy képzeltem azért el titkon, hogy eme világban az első pár napot veletek tölthetem, mielőtt szétválnak útjaink... -” morgom csendesen. Egy kis ideig nézegetem a rajzot és a képet, majd elrakom, s a súlyokat nézegetem... elkezdem felpakolni a súlyokat. Elég jó erőben vagyok, hiszen eddig se hanyagoltam el az edzést, így jól megpakolom a súlyzót (ha kibírja, és vannak elég nagy súlyok, akkor 2 tonnával nyitok). Mielőtt alá feküdnék, azért egy kis emelési próbával egy kicsit próbálok rajta emelni, hisz kitudja, hogy van e valami mellékhatása még az altatónak, amit kaptam, s olyan pofásan kiütött pillanatok alatt... ha nem megy, akkor csökkentem a felére, bár mennie kell, hiszen ennél többet is emeltem már nem is egyszer. Azonban, ha minden rendben van, akkor a két tonna aláfekszek és elkezdek vele edzeni. Nem érdekel, hogy a többiek milyen helyi technológiát nézegetnek, vagy mit csinálnak. Ami kell, azt majd átolvasom papíron, vagy megpróbálkozok a számítógéppel valahogy szót érteni, de nem most, az biztos. Most egy kis edzés, aztán utána majd keresek egy szobát, ahol alszok, ha kifáradtam. Bár azt tudom, hogy ez közel se lesz teljes, hiszen kimarad a repülés, a lövészet és víváshoz se láttam mást, csak fa fegyvereket, amik meg akkor voltak jók utoljára, mikor nem törtem ketté puszta kézzel. Így lehet hamarabb visszavonulok barátkozni eme helyzettel és körülményekkel, hogy végre lenyugodjak egy kicsit, ha csak valami nem jön közbe most.


#9 2010-02-13 09:51:23
Serena Davidson
//Előzmény: Ötödik Kerületi Börtön (Bronx)//

Legalább megtudtuk, hogy mi az a S.H.I.E.L.D. és azt is, hogy apám valóban nem rajong a folyton panaszkodó gyíkért. Elvileg ő még nálam is idősebb, nos egyáltalán... és innen megyünk máshova. Felvontam a szemöldökömet, igazán jó kérdés, hogy hol lehet a következő állomásunk úgy, hogy még ki sem kell innen mozdulnunk. Ó persze, teleportálás. De az nem csak mágiával működik? Egy villanás és a megszokott érzés, ami ezzel jár és máris egy új helyen voltunk, mint egy gyerek néztem szinte tátott szájjal körbe a helységben, igaz ablakok itt sem voltak, de minden más is annyira lekötötte a figyelmem, hogy Shywa iránt minden érdeklődésemet elvesztettem. Igaz hallottam, hogy továbbra sem áll be a bagólesője, de nem számított, az ezredes megmutatta a szobákat és a helységet, a konyhában mennyi minden volt, anyunál nem láttam ennyi finomságot, pedig ő igazán szeretett főzni és a konyhában vacakolni. Az edzőterem hatalmas és modern és tévék meg számítógépek mindenfelé. Lepattantam Zyro mellé, amikor a tévét készült bekapcsolni. Al-ra figyeltem, hogy mondta, hogy mi micsoda.
- Kösz Al! – vigyorogtam a srácra. – Gyere te is Manó! – néztem hátra a fiúra.
Néhányan kiszambáztak a helységből, de én rendíthetetlenül maradtam Zyro mellett a kanapén remélve, hogy Manó is csatlakozik hozzánk a filmnézéshez és azzal igyekeztem törődni nem pedig, hogy Alyra vagy miként hívják mindent tör és zúz, miközben ismerkedik a tárgyakkal. Legalább az Asgardiak körében ez nem változott, már ha hihetek az otthoni meséknek.


#10 2010-02-13 12:32:09
Tyler
Lorna próbálja elütni a megjegyzésem egy kis poénnal, de nem vagyok rá vevő jelenleg. De azt sem szeretném ha összevesznék Zyroval emiatt, úgy hogy inkább csöndben maradok. Miller átteleportál minket egy másik létesítménybe. Ablakok sehol, nagyon hangulatos kis hely, mondhatom. A csapat máris felbomlik, fel erre a fele pedig arra szállingózik. Vállat vonok és leülök Lorna mellé a kanapéra, a tévét bámulva. Nem sok kedvem van most a tévét bámulni, már most megöl az unalom, hátha még itt kell ücsörögnöm egy hétig. Mindegy ha unalmas lesz a film vagy valami megnézem az edzőtermet, az talán leköt egy darabig.


#11 2010-02-13 14:46:31
Thorhalla
//Mindenki visszakapta a képességét időközben.//

Végül megérkeztek oda, ahova kellett, magához vette a kardját és a pajzsát a felszerelések közül, majd követte Miller-t és az egyik szobába be is költözött. Furcsállva figyelte a sok technikai dolgot, de végül is nem törődött azokkal, hanem lefeküdt az egyik ágyra és egy történelemkönyvet vett magához és azt kezdte el olvasni.
Victoria megcsóválta a fejét mikor Dave megszólalt.
- Azért, hogy segíts nekik beilleszkedni és felzárkózni, hogy ne úgy menjenek ki a világba, mintha soha sem jártak volna itt – mondta szigorúan a lány. – Ha nem tetszik, máris értesíthetek valakit, hogy a legközelebbi börtönbe kerülj. Alyra, lehetséges, hogy neked nem kéne azzal próbálkoznod, nem tudod... – elhúzta a száját. – Óvatosan a modern dolgokkal ha kérhetem...
Al munkásságát figyelte, nem tartotta jó ötletnek, hogy egyből horrorral akarja fárasztani az újakat, de nem szólt bele. Csak elment a konyháig, ott szerzett magának gyümölcslevet az egyik hűtőből, majd letelepedett az egyik sarkokban és nekiállt tanulni a következő vizsgájára, ha bárki keresné, akkor persze szívesen segít és magyaráz mindenkinek.

Akik leültek ismerkedni a világgal, azok történelmet, földrajzot, fizikát, biológiát, kémiát, politikát és sportokat is találhattak az anyagok között, zene, filmek, hobbi, szórakoztató ipar és minden, amire rákerestek. Röviden összegyűjtött dolgok is voltak, amik külön csak az elmúlt huszonöt évre voltak kiterjedők. Könyvek is voltak ezekben a témákban azoknak, akik nem tudják kezelni a számítógépeket. Az edzőtermen bárki bármivel tudott edzeni, amit csak akart. Filmekből, ha valaki azokat akart nézni bármit meg tudtak szerezni erre a helyre, így bármi megnézhető volt. Victoria lelkesen magyarázott, ha megkereste őt valaki még bármivel, igazából az egyetlen dolog, amivel ezen a helyen érdemes volt foglalkozni az tényleg a dolgoknak az utána járása, illetve a négy személynek – Dave, Al, Alyra és Victoria – a többiek felkészítése, hogyha egyszer kikerülnek innen. Így igazából jószerivel ezzel, azaz tanulással, okítással, fejtágítással teltek a napok, amíg itt volt a társaság.

//Akkor most igazából rajtatok áll, hogy néhány szabad kör megy le, vagy pedig ugorjunk néhány napot.//


#12 2010-02-14 11:43:57
Shadow
Az edzés elég könnyen megy, s a súly emelgetéssel elvagyok egy ideig, minden gond nélkül, hiszen senki se zavar. Azonban az is kezd kicsit érdekelni, hogy mit csinálnak. De egyenlőre még a szokásos mennyiségű erősítő gyakorlatokat megcsinálom, hogy legalább ez ne maradjon ki. Ezután majd ráérek foglalkozni eme világ dolgaival is. Miután végeztem a súlyemeléssel még megnézem, hogy milyen edző felszerelésből válogathatok a későbbiekben, aztán a táskám felkapva megindulok a szobák felé, hogy ott lepakolhassak. Egy két főset választok ki, ahol megcsinálom azt a hosszas berendezkedést, hogy az ágyra rakom a hátizsákomat. Nincs más cuccom és egy ideig úgy fest, hogy nem is lesz, de legalább a repülést könnyíti a kisebb súly, azonban ez a biztonság érzetem rovására megy. Egy edzés utáni tusolás, majd pedig az egyik gépet foglalom be, hogy ismerkedjek vele. Azonban 25 év nem kevés idő, s a nem túl sok dolog amit hallhattam ezekről a gépekről, meg esetleg esélyem volt próbálni is, az nem ér szinte semmit jelen körülmények közt. Egy idő elteltével inkább a régi papír alapú dolgokhoz térek vissza, hogy úgy olvashassak eseményekről, miközben Victoriához sétálok, s leguggolok elé, miközben csendesen megszólalok.
- Ha egy kicsit ráérsz, akkor tudnál nekem a géppel kapcsolatban segíteni? A legfrissebb tudásom is jó 25 évvel ezelőtti, így igen hamar sikerült elakadnom. Néhány dolog érdekelne főleg, hogy hogy lehetne beszerezni, mint mondjuk a mobilt, vagy most hogy hívjátok... tudod, amivel tudunk távolról beszélni egymással. Legalábbis valami ilyen kütyükről meséltek a szülők, hogy voltak, mikor elmentek – várom a lány válaszát, hogy mit mond, s ha segít, akkor figyelem, hogy mit is fog csinálni, miközben még oda súgok neki, s kicsit zavarban is vagyok.
- Él itt hozzám hasonló lény, vagy számítsak arra, hogy ha kint leszünk innét, akkor mindenki megbámul, akivel csak találkozok? - pillantok a lányra kérdően.


#13 2010-02-14 11:52:33
Hjuchia Sakura
Páran el mennek a szobákba lepihenni. Páran leültek tv-ni. Egyik lelkesen szétverte a klaviatúrát. - ez egy állat - s még az edzőteremben is lett társaságom. Bár nem épp az akire úgy vágytam volna. Felpakol az egyik gépre lássuk csak... 1,2,3,4,....2000 kilót. AKB... Kicsit kikerekednek a szemeim ahogy elkezdi emelgetni. Meg sem bírnám én azt még emelni sem nem hogy így mozgatni. Minden esetre nem bámulom tovább a neves gyíkot. Atyám Shywa hogy lehet ilyen nevet adni valakinek. Bár ez valami szóval tök stimmel...

Közben elkezdek bemelegíteni. A kabátom ledobom az egyik gépre így az ujjatlan szép kék felsőmbe meg a farmeromba fojtatom a bemelegítést. Nem tudom mi az a másik sarokba de bemelegítés nélkül csak így nekiesni egy ekkora súlynak.. Felelőtlen. Izomszakadás és hasonlók. Bár lehet neki nincs ilyen veszély... Ha megvoltam a bemelegítéssel akkor felállok egy futópadra és laza sétatempót állítok be rajta elsőnek majd szépen egy kocogó tempót veszek fel. Egy órás futás után pedig nekiállok fekvőtámasz(20), felülés(20), gugolás(50). 3 Kör majd ha ezzel végzek akkor leveszek egy gyakorló bambuszkardot. Odamegyek egy gyakorló bábúhoz és elkezdem ismételgeni azokat a vágás és lépés technikákat amiket tanultam már. nem sietem el a dolgokat. Lassan és pontosan hajtom végre a mozdulatokat. Nem hajt a tatár, hgoy sietnem kéne. Hiszen pár napig itt leszünk és addig semmi dolgom. Hisz mindent megtudhatnak az itteni cuccokból amit csak akarnak.


#14 2010-02-14 19:22:57
Halloween
- Hoppá... - nézek a földre eső billentyűzet-darabokra.
- Valószínűleg igazad van... Inkább megyek gyakorolni. Ha kellenék, ott leszek. - ezzel én is egy kellemesebb módon kezdem el tölteni az időmet. Legnagyobb meglepetésemre találtam pár gyakorlófegyvert is az egyik sarokban, így egy "kisebb" pallost lekapva az állványáról (nem tudom miből van, festett fa, vagy műanyag, de mindegy is), most már ügyelve arra, hogy ne törjem el a dolgokat, először a nyolclépéses furmulát vezetem végig, majd nekilátok a hatvannégy lépésesnek. Ez olyan egy, mésfél óráig tarthat el, és meglehetősen impozáns látvány annak, aki nem látott még hasonlót. Miután így bemelegítettem, először kétszer fél, majd kétszer egy tonnával súlyzózom, állva, majd fekve jön száz darab háromezerrel, ha van olyan rúd, ami elbír ekkora súlyt magán (és amit önmagában is kellemes edzés lenne egy átlagembernek emelgetni). A szünetekben némi friss szellővel szolgálok a környezetemnek, melynek főleg az az oka, hogy, bár nem a szavannákon vagyunk, egy idő után mégis oroszlánszag uralkodik a teremben. Az elején még fütsörészek is mellé egy Asgardon tanult dalocskának a dallamát, de a harmincadik után már abbahagyom, ehhez már nekem is kell a levegő. Mikor befejezem, kicsit lihegek is a kitartó erőfeszítéstől, de boldog mosoly van az arcomon, és kuncogva nekilátok nyújtani...


#15 2010-02-16 10:38:37
Serena Davidson
Végignéztük a filmet, időnként a frász kerülgetett alatta, de végig szinte tátott szájjal néztem az egészet. Nem hittem volna, hogy ilyen is van, de ez igazán remek volt! Amint ezzel megvoltunk még némi olvasásba is fogtam, bár jellemzően a háborúk kötöttek le, jobban mint bármi más. A következő néhány napot a számítógép és könyvek bújásával töltöttem, meg időnként edzettem is, el sem tudok képzelni, hogy Manó hogyan érezhette magát azok után, hogy gyűlölt egy helyben maradni és nem is volt rá képes, most pedig ide betették, hogy akkor tanuljon. Az ostoba Gyíkot messzire elkerültem, nem igazán volt kedvem a „remek” társaságát élvezni, így többnyire a többiekkel voltam, amikor éppen nem egyedül és magányosan. Még néhány filmet megnéztem, megtudtam végre mi az a Star Wars is, amiről úgyszintén sokat hallottam még odahaza. Mesék, számítógépes játékok. Húúú! Ebben a világban fix, hogy nem lehet unatkozni, annyi minden volt itt, hogy csak a fejemet kapkodtam ide-oda. Nem volt nyugodt és békés a látottak alapján itt mindig történt valami. Már alig vártam, hogy valóban kimehessünk és belevethessük magunkat a dolgok közepébe. Amikor valamit nem tudtam és nem értettem Victoria-t kértem, hogy magyarázzon, aki lelkesen segített is. Ilyen dolgokkal telt el a következő néhány napom...


#16 2010-02-16 10:41:23
Thorhalla
//Mivel olyan sokan éltetek a szabad körök lehetőségével, hogy majd a km reag után írtok mondatokat kaptam vissza... írjon mindenki, aki még nem írt, hogy mivel tölti a következő néhány napot és utána lesz normális új kör.//


#17 2010-02-16 11:48:06
Hjuchia Sakura
Az edzés befejeztével a konyhát célzom be. Eszem s iszom majd tusi és alvás. Az első még nem foglalt szobába feküdtem be. Egyetlen felszerelésemet a bokenjeimet még felkaptam a kupacból s a szobában letettem az ágyam mellé.

A következő napok rutinszerűen töltöttem el: Reggeli, kis olvasás majd edzés. Ebéd, délutáni pihenés majd vacsora és alvás. Ha éppen valaki ébren talált s kérdezett válaszoltam neki.


#18 2010-02-16 12:46:11
Tao
A filmmegnézése után rájöttem, hogy a tévé a legnagyobb mesemondó az egész világon, és biztos, hogy nekem is lesz egy ilyenem. Még jó pár filmet végignézek, végül Victoriától kérek útbaigazítást, hogy hogyan is van ez az egész számítógép dolog. Annyit tudok, hogy nagyon fontos, mindenkinek van, mindenki használja, úgyhogy érdemes lenne érteni hozzá, legalább annyira, hogy értsem, miről beszélnek a többiek. Na persze pár nap alatt még ő sem tehet csodát velem, de azért talán kapok némi alapismeretet, és megtudom, mi az az internet. A társadalmi ismeretekről keveset kérdezősködök, azt remélem, hogy némi tanulás után,már utánanézhetek egyedül is a számítógép segítségével. Az edzőtermet kihagyom, sosem voltam oda a súlyok emelgetéséért, felesleges, azokat az izmokat, amiket használok, épp eléggé karban tartja az, hogy használom őket, és néhány napi pihenéstől még nem fogok elgyengülni. Ami zavar, hogy nincsen természetes fény, nem szeretem ezeket a lámpákat, hosszú évek során szoktam meg, hogy a Nap fényére kelek, és a Hold alatt alszom, de mostanra már eleget hallottam a későn kelő, éjszakázó életmódról. Nem értem, mi ebben a jó, az éjszaka alvásra való - az emberek számára. Én mindenesetre tartom magam korábbi életmódomhoz, és igyekszem kipróbálni minél több itteni ételt, érdekelnek az ízek és az újdonságok, azt már most észrevettem, hogy meglepően sokszínűek az ételek itt, mondjuk ez nem csoda, még a szülőbolygóm városában is elmondhattam ezt az én étkezésemhez képest. Az erdőben a legtöbb dolognak "edd-meg" íze volt. Azt hiszem, meg fogom szeretni ezt a helyet.


#19 2010-02-16 13:28:36
Halloween
Az edzés befejezése után keresek magamnak egy szobát. Szobatársnak ha lehet, Victoriával, esetleg Freydis-szel - ki tudja mikor lesz jó egy kis protekció!

A múló napok alatt a fizikai edzés, és mágiagyakorlás mellett én is átveszem a midgardi történelmet, és akit érdekel, azzal átveszem az asgardit is. A filmek világa nem érdekel, de a jelenlegi, itteni társadalmi viselkedési normákról kifaggatom az "helyi" srácokat (bármelyiket, aki hajlandó válaszolni az adott kérdésre, megteszi), hogy mit tudnak róluk. A modern dolgok közül egyedül a hűtőszekrény használatát sikerült tökéletesen sajátítanom: kinyitom az jtót, kiveszem ami kell, becsukom az ajtót. Odabennt hideg van, idekinnt kellemes meleg. Hogy milyen elven működik, azt nem tudom, azt viszont már igen, hogy miért van rá szükség: a fagylalt elolvad a melegen!


#20 2010-02-16 15:09:59
Shadow
Victoria segít és a segítségének hála a következő napokban sokat tanulok a számítógép használatáról, ahogy a történelemről is, amit „kihagytunk” pontosabban számunkra teljesen más volt. Ha nem tanulok vagy alszok, akkor viszont edzek szakadatlanul, 2 tonna helyett 3-4 tonnát emelgetek, s jobb bemelegítés után 5 tonnával is bepróbálkozok az egyik nap. Fakardokkal gyakorlom a kardforgatást tovább, de Freydisen kívül mással nem nagyon próbálok edzeni, de ha valakinek ehhez van kedve, akkor legyen, de akkor jobban visszafogom magam. Tisztában vagyok az erőmmel, így nincs kedvem egyiket se jobban megsebesíteni. A hangulatom javul, s egyre nyugodtabb is vagyok, bár az tény, hogy Lornaval kerüljük egymást, de így legalább nem alakul ki konfliktus. Ezek mellett éjszakánként mikor senki se zavar szövegeket fordítok át démon nyelvre, vagy épp asgardra, vagy csak egyszerűen naplót írok, persze azt is démon nyelven inkább, hiszen azt kétlem, hogy bárki elolvasná és megértené rajtam és apámon kívül, ha csak nem bukkantak fel ismét démonok. Próbálok valahogy beilleszkedni eme világba, de nagyon nem megy... minél jobban igyekszem annál jobban látom, hogy mennyire kilógok innét, s nem csak külsőre, hanem még tudásra is. Korombeliek többsége tanul ilyen korban vagy dolgozik, s nem épp úgy tűnik, hogy harcosnak nevelnék őket. A szabadidejükben is inkább szórakoznak, bár van lehetőség önvédelem tanulásra is. Sokat böngészgetek ilyen témákban a neten, s bámulom szomorkás képpel a képernyőt a sötétben, mikor már mindenki alszik, vagy épp nem veszem észre, hogy valaki figyel. Ez nem az én világom, s pár nap alatt nem is lesz az... sok idő fog eltelni, mire beilleszkedek, de segítséggel talán sikerül előbb vagy utóbb.


#21 2010-02-16 17:27:13
Tyler
Nem voltam odáig a filmért, értelme sem volt az egésznek, meg szóval nem tetszett az egész úgy ahogy van. Lornának viszont megnyerte a tetszését. Mikor végre vége lett a filmnek, kerestem egy szobát és egy még nem foglalt ágyat. Nem is figyeltem igazán hogy kik vannak még a szobában. Az alatt a pár nap alatt, egyáltalán nem találtam a helyem, sőt mintha még szorongani is elkezdtem volna. Legalább egy tetves ablakot raktak volna ide, vagy valami hologramot ami azt ábrázolja. A nap 24 órájában próbáltam nem arra gondolni hogy egy zárt épületben vagyok. Egyszerűen nem tudtam huzamosabb ideig egy helyben maradni, muszáj volt legalább sétálgatnom a szobák közt, hogy ne érezzem azt hogy a falak előbb utóbb összenyomnak. Ha Lornával voltam együtt valamelyest enyhült ez az egész, és ideig óráig a számítógép és a tévé is elterelte a figyelmemet, de lassan ott tartok hogy éjszaka is alig bírtam aludni. Utánanéztem hogy mi a fene bajom lehet, és a klausztrofóbia illik rá a tüneteimre. De mitől lennék az, egyszerűen csak kimerült vagyok és kész. A kialvatlanságom miatt viszont szinte mindenkivel összevesztem már. Remélem mielőbb lelépünk innen végre...


#22 2010-02-16 18:08:00
Henry White
Az eltelt pár nap alatt a számítógép előtt ültem, és minden felelhető információt átnéztem ami engem érdekelt. Történelem, asgard jelenlét a földön, technológia, könyvek....és még elég sok minden. Ennek köszönhetően nem sokat beszéltem a többiekkel, pár szót váltottam Victoriaval és Freydissel. Ezzel ki is merült az érintkezésem a többiekkel. Néhányan egészen megbolondultak, Manó ahogy teltek a napok egyre elviselhetetlenebb lett. Én is egyre türelmetlenebb lettem, már várom a napot mikor végre kiengednek innen minket, és nem csak gépeken keresztül érintkezhetünk a világgal és természetesen Asgarddal is.


#23 2010-02-17 10:46:22
Thorhalla
A napjai jelentős részét olvasással töltötte, időnként lement edzeni is, de inkább a történelmi dolgokkal foglalkozott, azokat a részeket, amik érdekelték is hamar át tudta futni és megjegyezni. Olyanokkal, mint biológia, kémia, fizika nem igazán foglalkozott, feleslegesnek érezte, hiszen nem valószínű, hogy ilyesmivel foglalkozna a későbbiekben. Azonban, amik tényleg érdekelték azzal végzett, és még Alyra-t is jócskán kifaggatta arról, hogy mik történnek otthon, amióta eljöttek onnan és végre nagyjából megtudott mindent.
Victoria napjai hosszúak voltak, mindenkinek magyarázott, mind a világ dolgairól, mind pedig arról, hogy a gépeket miként kell kezelni. Ezeken felül a saját tanulmányaival is kellett foglalkoznia, illetve edzenie is kellett, hiszen ez is a feladatai közé tartozott. Nem mintha panaszkodott volna bármikor is, igazából örült, hogy ilyen módon is segíthet az apjának.

Lassan eltelt az egy hét és a csapat tagjai a Földiek/Asgardi segítségével lassanként megtudták mindazt, amit akartak tudni erről a helyről. Egy hét elteltével mikor már mindenki felébredt egy villanás kíséretében érkezett vissza Miller a nappali részbe, azonban volt valami furcsa dolog vele kapcsolatban, akik képesek megérezni egy másik Asgardi jelenlétét a férfit is Asgardiként érzik már, és egy hete nem így volt. A férfi megköszörülte a torkát és végignézett a társaságon, miközben papírokat és kártyákat tett le az asztalra, a helyiek megismerhetik, hogy hivatalos okmányok azok és a csapat tagjainak vannak kiállítva..
– Jó reggelt! Az elmúlt egy hét tudom, hogy nem a legkényelmesebb volt a számukra, ezért most is elnézésüket kérem, de elmondhatjuk, hogy a „tanulmányaik” elméleti része befejeződött. Ma kimehetnek innen és megkezdhetik az életüket a Földön, vagy éppen Asgardon. A földiek számára elkészültek az igazolványaik, hogy kicsodák ők valójában, hamis élettörténettel, hogy merről származnak és hol jártak eddig iskolába, és mit tettek. Aki szeretne az iskolába járhat mostantól, szakmát tanulhat, hogy utána dolgozhasson. Azonban most még mielőtt nekilátna mindenki elkezdeni az új életét lehetőségük van arra, hogy megismerjék a világunkat, legalább is elsőre azon részét, ahol élni fognak, New York, New Jersey és Asgard. Szeretném, ha mindenki nyilatkozna arról, hogy a három helyszín közül melyikre szeretne elmenni, hogy megismerhesse az ottani életet és szokásokat.


#24 2010-02-17 12:39:56
Tao
Miller visszatérése épp olyan pillantszerű, mint az eltűnése volt, nem csoda, hogy ezen a helyen nincsenek ajtók. Bár felmerül bennem a kérdés, hogy védhető-e teleportálás ellen egy hely úgy, mint ahogy egy ajtó bezárásával. Papírokat ad nekünk, pontosabban kicsi, laminált kártyákat, amivel igazolhatjuk magunkat. Kicsit rossz érzés, hogy ezek a kártyák hamis információkkal vannak tele, és mostantól eszerint kell élnünk ezen a bolygón, de legalább nem fognak minket zargatni a származásunk miatt. Az internetes böngészés során az első, amit megtanultam az emberekről, hogy gyűlölnek mindent, ami más, legyen az bőrszínbeli, vallási, vagy faji különbség. Nálam például valószínűleg mindhárom elő fog kerülni, bár a vallás fogalmával még nem teljesen vagyok tisztában, azt már értem, hogy a legtöbben a Földön egy fára szögezett férfit tisztelnek istenként, akinek különleges képességei voltak - csodákat tett, ahogy ők mondják. Elteszem az én nevemre szóló kártyácskákat a többi holmimhoz, miközben hallgatom Miller fejleményeit. Közben azt is megtudtam, hogy a Földön szokás magázódni, így most már értem, miért fogalmaz így Miller.
-Én szívesen megismerném mindhárom helyet, ha már csak három közül választhatok, legalább ismerjem az alternatívákat. Persze csak akkor, ha Asgardra is szabad az átjárás - Freydisre pillantok, elvégre valami olyasmit mondott róla Miller a múltkor, hogy ő a trónörökös, szóval gondolom ő dönthet ilyen kérdésekben is.
-Először viszont jó lenne találkozni a szüleinkkel, mióta idekerültünk, nem hallottunk felőlük sok hírt.


#25 2010-02-17 15:11:57
Halloween
Egy hét táborozás után érkezik vissza a táborfelügyelőnk, azaz Miller ezredes, és szépen becsomagolva közli, hogy megunta az ellátásunkat, ki vagyunk rúgva. A csoport midgardi része kap pár vacakot, amivel elvegyülhetnek az itteniek között. Az asgardiaknak a nagy semmi jut. Majd felvázolja a lehetőségeinket. Remek, mi választhatjuk meg, hogy hova deportáljanak minket!
- Asgardra meg probléma nélkül elindulhatunk, a Bifrostot akár még én is meg tudom idézni... Aki nem kívánatos vendég lenne ott, azt még idejében figyelmeztetni fogják arra, hogy forduljon vissza. Csak akkor lesznek erőszakosak, ha a behatoló nem akarja ezt felfogni. - válaszolom Zyro kérdésére (mostanra mindenkinek sikerült megjegyeznem a nevét, és, bár nem nagy dolog, az én odafigyelési készségemmel titkon már ennek is örülök).
- Ellenben én szintén most járok először Midgardon, örömmel körbenéznék... - vallom be én is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Titkos létesítmény Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos létesítmény Empty Re: Titkos létesítmény

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Márc. 2011, 10:28

#26 2010-02-17 16:11:54
Tyler
A napok nagyon lassan teltek. Az éjszaka szemhunyásnyit sem aludtam. Ennek köszönhetően a szemeim alatt jókora sötét karikák lapulnak, a hangulatom meg a padlón hever. Éppen egy szendviccsel a kezemben sétálok át a szobán, sötét pillantásokat eregetve mikor Miller be teleportál közénk, kezében egy rakat papírral.
-Nem a legkényelmesebb....ne nevettessen...-
Morgom sötéten a fickó felé miközben elveszem a nekem címzett okmányokat. Remek még egy csomó adat, amit be kell magolnunk, és iskolába akarnak minket járatni. Talán nem is jártunk olyan jól azzal hogy idejöttünk. Megvonom a vállam.
-Nekem mindegy, majd alkalmazkodom Lornához...csak lépjünk le innét minél előbb.-


#27 2010-02-17 16:18:15
Henry White
Éppen az edzőteremből jövök, csak reggelente tudtam gyakorolni a képességeimet mivel napközben mindig lebzselt benn valaki. Megdöbbentően erősebbek lettek a varázslataim és még ez nem is a határ, nem mertem egy bizonyos foknál tovább feszíteni mert annak a helység látta volna a kárát. Miller éppen akkor teleportál közénk, meglepetten bámulok rá. Olyan mintha egy asgardi érkezett volna meg, pedig legutóbb nem éreztem semmit sem. Furcsa. A többiek a papírokkal vesződnek.
-Én természetesen Asgardot szeretném látni, feltéve ha Thorhalla lesz olyan kegyes és beenged egy félvért...-


#28 2010-02-17 17:24:49
Max Evans
Egy hét sz.pás a bázison vagy min. Megpróbáltam magam elfoglalni, általában videojátékkal és edzéssel ütöttem el az időt, meg minden nap csekkoltam a facebookom és a híreket a kinti eseményekről, persze semmi különös nem történt. Majd a hét végére, meglepett minket Miller, a megjelenése után sétáltam ki az edző teremből, végig hallgattam a szövegét amit a többieknek intézett és miután mások is hozzá fűzték a magukét.
- Jól sejtem, hogy hozzánk jönnek csere diáknak, gondolom, nem csak ennyit kellett segítenünk a beilleszkedésben…túl könnyű lenne. – Húzom kicsit el a szám a végén.


#29 2010-02-17 22:53:44
Shadow
Eltelik egy hét és közben Victoria rengeteget segít, így sokat tudok tanulni, majd a végén Miller Ezredes is felbukkan iratokkal. Az enyém is köztük van. Ránézek, majd kicsit olvasgatok, eközben a többieket hallgatom, hogy ki mit is válaszol arra, hogy szétnézhetünk három helyen. Asgard, New York és New Jersey.
- Engem Asgard érdekelne főleg, ha lehetséges. Utána a másik kettő is. Közben szeretnék a szüleimmel én is találkozni. Főleg, hogy megtudjam, hogy hol is lakhatok ezek után. Ezután végig nézek a többieken.
- Amíg döntés születik, addig összepakolom a holmimat – ezzel ha van időm annyi, akkor a szobába rohanok ahol a cuccaim voltak, s beszórom hamar a hátizsákomba a kártyával együtt, s rohanok vissza utána a többiekhez.


#30 2010-02-18 02:11:24
Serena Davidson
Letelt az egy hét, és Miller ezredes is megjelent újra, lassan már úgysem volt olvasni, sem utána nézni valóm, Manó nyugtalansága rám is rám ragadt és menni akartam. Türelmetlenül toporogtam a nappaliban, amikor a férfi megérkezett és egy rakatnyi papírt és kártyát szórt ki elénk. Oda pillantottam, majd amikor megláttam a saját magam részére készülteket elvettem őket belenéztem, furcsa hely születési helynek és előző lakcímnek. De hát ha ez szükséges volt, akkor nem vitatkozom. Végül kiderült, hogy még mindig van számunkra lecke és ez most már éles bevetés lenne, vagyis mi megyünk ki és nézzük meg a világot! Na végre! Azóta vártam erre a mondatra, hogy megérkeztünk ide. A többiek úgy mondták, hogy mindent megnéznének. Elfintorodtam Shywa megjegyzésén, a szüleit akarja látni, és még ő van kiborulva, hogy gyerekként kezelik, legalább nem láttam egy hétig az apámat, ilyen sem volt eddig! Hogy hol élhet? Bárhol, csak tőlem távol, mert egy éjszaka még véletlen kiontja valami a beleit...
- Egyetértek Zyro-val, mindent nézhetünk! – vigyorodtam el.
Legalább megismerjük mindazokat a helyeket, amiket mesékből már olyan sokat hallottuk, még ha nem is fogunk ott élni, de látni látni szerettem volna őket.

//Folytatás: S.H.I.E.L.D.-központ (Cape May)//


#31 2010-02-18 09:36:31
Hjuchia Sakura
Miller visszaér s az új arcoknak igazolványokat oszt ki. Mindenki magyarázza hova akar menni de amit Dave mond az kinyitja a csipámat. Majd megszólal az izénk is szállás gyanánt mi lesz nekik. Meg a szüleivel foglalkozik...

- Élvezd a tájat, holnlap már úgyis másképp fog kinézni. És javaslom ha nincs nagyon rossz híred itt közöttünk a nagyvilágban amit kétlek, hogy lenne. Kerüld a feltűnést. Pont az ilyenekre szeretnek vadászni mint te. Hiszen.... szerinted miért nincs belőled sok? Áh a szép dolgok... Én azért haza megyek. Kis házi koszt jól esne meg azért le is kell jelentkeznem mert apám kész rinyagép tud lenni.

Magyarázok bőven és bőszen majd fejvakarva fordulok a többiek felé.

- Egy részét esetleg megtudom mutatni a városnak, hogy legalább legyen egy ki induló pontotok de a szállást még most felejcsétek el.


#32 2010-02-18 10:50:56
Thorhalla
Freydis kissé furcsán nézett Miller-re, amikor Asgardinak érezte, pedig meg mert volna esküdni, hogy legutóbb nem így volt, ennek ellenére nem tett fel kérdést ezzel kapcsolatban, pedig igazán érdekelte volna. És ott volt a másik kérdés, hogy hova is menjenek. Számára Asgard volt az első, de a szülei szavaiból úgy vette ki, hogy mind Thor, mind Loki, mind pedig a saját anyja ismerte Midgardot. És így, amibe belecsöppent igazából muszáj volt minden hellyel megismerkednie.
- Mindhárom helyet szívesen megismerném uram – mondta a lány.
Victoria csak szótlanul figyelte az eseményeket, úgy sem nagyon van beleszólása ebbe az egészbe, bár be kellett látnia, hogy egy kis kirándulás neki sem fog megártani és életében először talán úgy ismerkedhet meg a városokkal, ahogyan a mezei egyszerű gyerekek látják.

– Mindenki találkozhat a szüleivel – mondta a férfi. – És az Asgardra jutásukat maga Thorson király engedélyezte Halla... Thorhalla úrnőnek ebbe nem volt beleszólása – felelte Freyr-nek. – Így ha mindenki készen áll...
Amint mindenki elkészült és visszatért a felszerelésével a helységbe, akkor az ezredes néhány gombot megnyomott a kezén levő szerkezeten és egy villanás után mindenki egy másik helyen találta magát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Titkos létesítmény Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos létesítmény Empty Re: Titkos létesítmény

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.