Such Tavres

Go down

Such Tavres Empty Such Tavres

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Aug. 2017, 15:03

Név: Such Tavres
Egyéb név: S
Faj: ember (humanoid)
Nem: férfi
Jellem: Hidegvérű, számító. Teljesen reális és tudatában van, mi zajlik körülötte. Hogy mit tesz, mit mond, és mit gondol, valójában az teljesen különbözik. Kettős képet ad ez magáról, sokszor csak háttérbe vonulva figyel, vagy látszólag jelentéktelennek próbál tűnni, majd egyszer csak felszínre kerül igazi valója. Mint egy mérges kígyó. Kedveli a félelmet mint eszközt, szereti ha az ellenfelei félnek tőle, ezt próbálja éreztetni.
Születési helye és idő: ME 21, Coruscant
Kor: 23 év
Család: életben vannak, de nincs kapcsolat
Foglalkozás/kaszt: sötét jedi padawan
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér (kaukázusi)
Különleges ismertetőjel: bal karján tetoválás
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges


Előtörténet:

Such első szülött gyerekként jött világra, jómódú családba született. Ehhez mérten kezdte meg semmiben hiányt nem szenvedő életét. Eredetileg kereskedő vagy vállalkozó lett volna belőle, de még fiatalon kiderült róla, hogy valamilyen szinten áthatja az erő. Kezdetben nem sokan gondolták róla, hogy lehet belőle erőhasználó, ennek pedig meg volt az oka. A Rend magához vette igaz kis hátszéllel, de magához vette és így átvette a nevelését is. Volt, ami tetszett neki és volt ami nem, de nem mondta ki ami nem, inkább magában tartotta, és figyelt, fülelt. Eldöntötte, hogy szerinte mi a helyes és mi a nem, már nagyon fiatalon, ami hatással volt rá a későbbiekben. Nem volt igazán célja, mint például Jedi lovag legyen és életeket mentsen vagy hasonló, nem értette ez neki miért lesz jó. Antiszociális lett, elfordult másoktól, ekkor derült ki róla, hogy a Sötét Oldal ereje is jelen van benne. Ezt ki kellett belőle ölni, de minél hamarabb. Ennek érdekében jobban odafigyeltek rá és így már nehéz volt álarcot viselni, ennek hatására derült ki, hogy nem különösebben érdekli, mi történik másokkal, ami nem nyugtatta meg vele foglalkozókat. Volt azonban egy nagy erénye, türelmes volt, ezért a Jedik úgy vélték, ha most félre teszik egy kicsit a fiút akkor később nem lesz gond vele.
Tizenkét éves korában nem kapott mestert, nem lett belőle padawan, ehelyett az AgriCorps-hoz került, egy távoli bolygóra a Köztársaság terültén belül, a Naboo-ra. Itt a növényekkel való kísérletezésre volt ítélve. Sok mindenre számított, de arra soha, hogy ilyen tanonc, kutató lesz nem gondolt. Neki ez az egész élelmezési osztály és laboratóriumok unalmasak voltak, de türelmesen kivárt, tudta attól nem lesz jobb, hogy ellenkezik és panaszkodik. Háttérbe vonult és onnan figyelte csoporttársai tetteit, figyelte őket, akár napokon át is, hogy megtudja azt, amire kíváncsi volt. Ezalatt talált önmagára, egyik éjjel nem tudott aludni, visszagondolt régebbi emlékeire, összefüggéseket kezdett el észrevenni, reggelre már biztos volt benne, ő belül gonosz, még ha tettei szavai nem is tükrözik ezt, belül akkor is gonosz, amit most jól el kell rejtenie, mert most ez veszélyes lehet, de majd később lehet az ami valójában.
A forduló pont tizenhárom éves korában következett be. A Birodalom egyik támadása után nagy zavar keletkezett érezte, nem tudta, de érezte, hogy számára ez egy lehetőség lehet, bár fogalma sem volt róla, mi ez az egész és miért hallgatnak el előle annyi mindent, mégis már tervezte, hogy ha vannak a Jediknek ellenségeik, az neki alkalom lehet. Az események sodra következett azután, nagyon fiatal volt, de azt megértette hogy a bolygó háborúban áll. Első, ami eszébe jutott, hogy a Jedik jók, megvédik, feláldozzák magukat másokért, védelmeznek és rendet tartanak. Tehát nyilván aki őket meg akarja ölni az a rossz, de hisz ő is rossz. Egyik nap immár Birodalmi hajók érkeztek az AgriCorps-hoz, itt voltak a mester nélküli fiatal növendékek, ideálisak, hogy szolgálatot tegyenek a Sötét Oldal számára. Lord Darex sötét nagyúr személyesen tett látogatást, és megérezte Suchban rejlő sötét erőt, azt az erőt, ami ott van benne, elbújva egy szikla mögé, csak arra várva, hogy a másik oldalon mozgás legyen. A Sith magához vette a fiút, remélve egyszer még halálos fegyverként használhatja őt. Megkezdődött a képzése. Az alapokat már tudta csak rá kellett építeni, mestert is kapott, Rai foglalkozott vele, nagy örömére a tanítvány minden Jedi tanításról elmondta, hogy az merő ostobaság. Persze Such a másik oldalt is valamilyen szinten bolondságnak tartotta, de kénytelen volt tiszteletet mutatni. Így visszatért a már bevált módszerhez, kivár aztán eldönti mi a jó alternatíva. Most úgy tűnt jó úton jár, volt számára motiváció is, a fénykard, imádott azzal vívni, forgatni, egyáltalán a kezébe fogni. Nagyon akart egy sajátot, de tisztában volt azzal, még nincs itt az ideje. A mozdulatok megtanulásával nem is volt gondja, gyorsan fejlődött ilyen téren, ha valami mégsem ment, ő nem töltött napokat gyakorlással, inkább átgondolta fejben, sokszor, újra és újra, majd mikor megpróbálta sikerült. Számára ez örömet okozott, kitalálni, megtervezni és véghezvinni. Kezdetben a Niman formát fejlesztette, univerzális mindenre jó, mestere úgy gondolta, ha ezt megtanulja, akkor később könnyebb lesz neki más irányba indulni. Így is lett, nem kellett sok idő amíg a padawan rájött, szeret párbajozni, megmutatni a másiknak, hogy ő a jobb, ő az esősebb egy szemtől szembe harcban. A Makashi stílus felelt meg neki, itt nem kellett magát annyira megizzasztania, határozott precíz mozdulatokkal is nyerhetett. Így lett saját kategóriájában a legjobb, kifejlesztet egy módszert, aminek alapja a félelem. Ha képes volt rá igyekezett az ellenfele szívében rettegést kelteni, de ezt még sokat kellett gyakorolnia, később csak a jellemében maradt meg ez a fogás.
Az erő használatával több gondja adódott, nem ment neki kezdetben, semmilyen téren, a kudarc keserű volt. A hozzá állása a fő probléma, sok mindent tárgyilagosan kezelt eddig, az erőt is inkább eszköznek akarta, amit úgy használhat, mint a fénykardot. Itt nem tudta megtervezni előre lépéseit, mindig keresztbe tett valami. A megoldásra Darex vezette rá, néhány alkalommal foglalkozott a növendékkel, persze a Sith fölényesen győzött minden alkalommal, ezzel zargatta elő azt a valamit, ami eddig megbújt a fiúban. Ez adta meg a kellő löketet, most már nem látszott reménytelen esetnek ilyen téren. Sok energiát kellett ahhoz befektetnie, hogy felnőjön a feladatokhoz, Rai a mestere elve a „teher alatt nő a pálma” volt, ez egyet jelentett azzal, hogy tanítványa szabadidejében különböző feladatok megoldása közül választhatott. Szerencsére Suchnak ez nem okozott problémát, nem vágyott társaságra és maximum meditációval töltötte a felesleges idejét. Egybemosódtak a napok, a hetek, a hónapok, miközben egyre jobb lett, megérte a belé fektetett energia. Érezte magában a változást, tudta fejlődik nem is keveset, úgy gondolta lehetne jobb a mesterénél, és erre kell törekednie, annak érdekében, hogy saját érdekeit jobban érvényesíthesse. Észre se vette az idő múlását, amikor elérkezett az ideje, hogy átessen a próbáján. Meglepetés volt ez számára, nem számított ő erre, azt hitte csak majd később érhet el ilyen szintet, főleg azért mert nem teljesen volt biztos az erőben.
A feladata egyértelmű volt, kutasson fel és öljön meg két Jedit, akik a peremvidékeken bujdosnak, ezzel bizonyíthatja erejét és rátermettségét. Nem vette fél vállról a dolgot, ez az egy esélye van, tisztában volt vele. Álruhába bújt és kitalálta a szerepét, igyekezett jó Jedinek mutatkozni, könnyen megjátszotta magát, egész életében azt tette eddig. Morzsákat csipegetett fel kisebb csoportoktól, két csuklyás jótevő alak körvonalazódott ki ezekből az apró darabokból, a pontos helyük nem volt ismert, de ismét egy megérzés segítette. Így jutott el egy kisebb sziklás bolygóra, a nagy semmi kellős közepére, ahol még fosztogatók sem jártak. Hajóját egy fennsíkra parkolta le, majd kiszállt és távcsőjével körbe fürkészett. Egy kis települést pillantott meg, úgy gondolta ott majd szerez néhány fontos információt a Jedik hol és miben létéről. Ezúttal nem jött be a kalibrálása, sőt csempészek tanyájára tévedt, ahol nem éppen kedvelték a Birodalomhoz köthető dolgokat, sőt még a birodalmi kreditet sem fogadták el. Az egyik szemfüles egyén felfigyelt Suchra és figyelmeztette a többit. Előkerültek a lézerpisztolyok, ezek ellen pedig nem volt felkészülve, túl erő és a lézerfegyverek kifogtak rajta. A bárpult mögött húzódott meg, a másik oldalon pedig öt fegyver is volt, keze már megsebesült, először érezte magában az erőt tisztán, ahogy átjárja, és ahogy pusztításra bátorítja. Felugrott, majd egy lökést küldött egyenesen az asztalok felé, ahol a csempészek voltak, közelebb rúgta magát, mit sem törődve azzal, hogy meghalhat. Egy asztalt rá rúgott két ellenségre, harmadiknak elrántotta kezéből a fegyverét. Más felállás, már csak ketten voltak ellene, és közel voltak, egy hirtelen mozdulat, egy zizzenő hang és a fej máris elválik a testtől. Pontos, precíz és megtervezett, amikor az el akart hajolni, belehajolt a kardba és bevégezte, most a másikon volt a sor. De a Kiffar már készült és egy kötéllel elkapta a férfi karját, erre Such megrántotta a zsinórt és az előre szegezett kardba rántotta, sokáig nem engedte el a testet, megvárta, amíg a fény szépen kihuny a lélek tükrében. Jól jött neki a fogás, még ki se élvezte a gyilkolás édes élvezetét, rögtön pajzsként kellett használnia a testet, elkerülve a halálos lövéseket. Kezdték összeszedni magukat a kocsmában tartózkodó csempészek, de volt, aki elfutott, gyorsan hajójához vette az irányt és eltávozott a színről. A félelem megtette a hatását, most fordult a kocka és a birodalmi érezte magát fölényben, vakmerő akciója sikerült és a maradékot is lemészárolhatta, egyet hagyott hátra. Falhoz nyakánál fogva megemelte az árulót, aki a szorításból próbált kitörni, de nem sikerült neki.
- Akkor most egyszer mondom el. Elmondod, hogy hol bujkál az a két Jedi, akit segítetek. Ha nem beszélsz, akkor ezzel a késsel élve kibelezlek és közben úgyis elmondod, amit tudni akarok. Ha viszont most elmondod, halálod gyors lesz. Nekem mindkettő ugyanakkora élvezet, választhatsz.
Kis hadoválás után a Kiffar rögtön rátért a tárgyra és egy közeli barlangot emlegetett, de pontos helyet nem mondott. Könyörgött volna az életéért a szerencsétlen, de nem volt ideje hamarosan már két, azután négy darabban volt és csak hörögni volt képes a padlón. Megvolt a pontos cél a Sötét Jedi számára, elkötött egy járművet és észak felé vette az irányt, egy kis hegyi utat követett, aminek a végén egy barlang szája tátongott. Bentről érzett valamit, biztosra vette legalább az egyik Jedinek bent kell lennie. Csuklyáját felöltve bemerészkedett, bent csontok és tetemek hevertek, halk morgást is lehetett hallani, de ez nem tévesztette meg, tudta, hogy csak egy álca, ezért beljebb ment és egy szűk résen átpréselve magát egy nagyobb barlangba léphetett be. Odabent már világosság volt, lába alatt egy szakadék, alul egy kis patak csordogált, mellőle éles sziklák meredtek az égnek. Oldalt talált egy szikla hidat, ami a földalatti repedés másik oldalára vezetett. Félúton járt, mikor vele szemben megjelent valaki, megérezte, hogy az is egy erőhasználó. Lehajtotta fejéről csuklyát, ezt a másik alak is viszonozta, és megpillantották egymás arcát, hasonlítottak, nagyjából egy korúak is lehettek.
- Ki vagy te? És mit akarsz? –kérdezte előbb a Jedi
- A végzeted. –hangzott a hideg válasz
Aktiválta fénykardját majd maga elé tartotta, megvárta, amíg ellenfele is így tett, igaz vonzotta a sötét oldal, de a piszkos trükköknek nem volt híve, inkább a fölényes győzelemre vágyott, főleg ez alkalommal, amikor kihívás is van. Megkezdődött a párbaj, többször gyorsan egymásnak csapkodtak a pengék, csak kóstolgatták egymást eleinte, majd mindketten gyorsabbra vették a tempót. Such hátrálásra kényszerítette ellenfelét, igyekezett kihasználni a terep előnyeit. Majd fordult a kocka és ellenfele vette kezébe a harc irányítását, de csak látszólag valójában ő volt hátrányban.
- Nem győzhetsz! A jónak kell győznie… az én erőm nagyobb! –kiáltotta a Jedi lovag
A folyamatos hátrálás közben Such gyűjtötte az erőt és várt, amíg ellenfele nagyobb erőfeszítéseket tett. Meglepte a kiáltás, a másikban is volt valamennyi a sötét oldalból, hiszen saját erejét fitogtatja, gondolt arra, hogy meg kellene próbálnia átállítani, de lemondott róla, tudása ezen a téren bizony hiányos volt még. Ehelyett a Makashi mozdulatokat vetett be és rátört a másikra, egészen közel került hozzá, szemében megcsillant saját kardjának vörös fénye.
- Az egyetlen dolog, amiben jobb vagy nálam, az a kavicsok emelgetése.
Az igazság valóban ez volt, és ahogy kimondta érezte a gonoszt, nem indulat, sokkal inkább akarat formájában. Balkezével erőlökést idézett elő hátrébb lökve az ellenségét, ezután precíz mozdulatokkal törte darabokká az ellenfél védelmét. A Jedi elkövette utolsó hibáját, egy óvatlan pillanatban akart támadást bevinni, de a csapásra csapás volt a válasz, és jobb lába combtól lefele elvált a testtől elvesztette egyensúlyát és elesett. Such rálépett a nyakára, kardjával blokkolta a másikét. Pár perc csend következett, a Jedi nem tudott üvölteni, mert nem volt elég levegője hozzá, csak nézte, ahogy a sötét ruhás alak fölé tornyosul és hideg tekintetét rá veti, mintha a halál árnyéka lenne. A győztes kiélvezte helyzetét, majd egy láblendítéssel a szakadék felé küldte az alul maradottat. Az éles sziklák már várták a csemegét, de nem kapták meg, a test nem esett le, hanem megállt a levegőben. A sötét hős megfordult és egy idősebb Miralukat pillantott meg, látszott rajta, hogy tapasztalt talán az előző ember mestere lehetett. Az erő segítségével könnyen mozgatta az eszméletlen sérültet egy sziklaszirtre. A látvány emlékeztette valamire Suchot, és már tudta is, ez a mester is vizsgálta őt még fiatalabb korában, és az előző lovag pedig valamikor még a barátja volt, vagy legalábbis annak nevezhette, csak ő nem ismerte fel.
- Beigazolódott félelmem. A Sötét Oldal hatalmába kerített, most pedig minket vadászol, mi lett belőled?!. Hagyj fel ezzel, még van esélyed visszatérni a jó útra.
Igen most már tökéletesen emlékezett, ez a mester akarta, hogy ő ne vesszen kárba, jótét lélek. Ennél fontosabb volt, hogy emlékezett a mester tanításaira, amiket most könnyen ellene fordíthatott.
- Tévedsz. Nem kerített semmi a hatalmába, én magam döntöttem így, és veled ellentétben én még mindig a megfelelő oldalán állok.
- Megfelelő? A birodalom? Birodalom, diktatúra! Élén Urdrarr császárral, ezt ezt választottad? Nézz körül! Csak egy eszköz vagy, semmibe vesznek, csak elhitetik, hogy fontos vagy. Ma még rám vadászol, majd mikor túl erős leszel, rád fognak vadászni, nehogy veszélyeztesd mások hatalmát.
- Betanult monológon kívül más nincs a tarsolyodban?
A Jedi arca elkomorodott, telepátiáját használva belelátott a másik fejébe egy kis ideig.
- Téged nem az indulatok vezetnek. És nem is a hatalom…
Such megunta a beszélgetést, gyorsan közel ugrott az öreghez és oldal irányba vágott, egy gyors mozdulata másiktól és a csapás teljesen ki volt védve, nem hiába egy Jedi mestertől elvárható. Gyors mozdulatok, hiába fáradozott az egykori tanítvány nem ment semmire, csak oda-vissza haladtak a barlangban a szakadék szélén. Lökésre nem volt kicsi a hely, futásra és ugrásra pedig nem volt elég nagy, a precíz csapások semmit nem értek. A Jedi mester Soresu formát használt, ez volt a kedvence és ebben volt a legügyesebb. Sötét Jedi pedig csak erejét pazarolta, hiába tett akármit, semmi nem változott, egyre jobban elöntötte a harag és a gyűlölet, már érezte, ott van benne. Teltek a percek, a páros már a barlang szájánál párbajozott, Suchról izzadságcseppek folytak le, a reménytelennek tűnő csata Darex-el való hosszas, kudarcokban gazdag edzésekre emlékeztette, most vált hasznára a dolog. Indulatos csapásokba kezdett és egyre több erőt vitt bele az egyre precízebb csapásokba, nem tervezte már meg őket előre, hiszen ösztönösen tudta hova kell csapnia. Több harci üvöltés is elhagyta torkát, de eredménytelenül az ellenfél védelme bevehetetlennek mutatkozott.
- Akkor is megdöglesz! Kicsinállak te rohadék. –vicsorgott fogai közül a másikra
De hiába, nem tudta ezzel ellenfelét megijeszteni, nem tudott semmi féle félelmet kelteni benne, még tovább nőtt ettől a gyűlölet. Jobb volt nála valaki, ez váltotta ki belőle a heves reakciót, ami még több csapást és még több hibát eredményezett.
- Harcolj gyáva féreg! Harcolj te szégyenletes! –ordibálta maga elé
Alig kapott levegőt, de tovább folytatta. A mesternek már nagyobb gondot okozott kivédeni a vörös fény csapásait, de még bírta tartani magát, nem válaszolt az üvöltésekre, csak némán harcolt tovább és várta, hogy kifáradjon az ellenfél. Such tudta, hamarosan itt a vége, ha most ő leáll a támadással, akkor, veszít, de miért? Miért így kell elbuknia? Egy olyan ellenfél ellen, aki nem hajlandó igazán harcolni. Hirtelen elméjébe hasított valami, megállt, hátra lépett egyet és széttárta karjait az ellenfél előtt. Hatalmas hibának látszott a dolog, még a kardja is majdnem kicsúszott a kezéből, mégis arcán önelégült mosoly villant. Az ellenfélt meglepte a dolog, ez nem megadó mozdulat volt, sőt ez semmilyen mozdulat nem volt, egyszerűen egy nyílt célpontot adott neki, reflexből támadásba lendült. Such csak erre várt, amint megindult felé a zöld fénykard pengéje oldalra lépett és nagy lendülettel függőlegesen vágott. Egy zöld csík, egy piros csík, aztán csönd, a pillanat tört része is éveknek tűnt mindkét félnek. A merész manőver sikerrel járt, levágta a Jedi mester kezét, amely a fénykardot szorította, a következő támadását pedig a szívre mérte. Kimerültségtől a földre zúgott, egyenesen az ellenfél hullájára, fújtatott, mint egy haragos bestia. Amint összeszedte magát magához vette a két fénykardot, és visszatért mesteréhez.
A próbát kiállta, elnyerte a címet, a sok munka megtérült, ekkor tetováltatott a balkarjára a vékony, hosszú, hegyes vonalakból álló mintát. Nem sokkal később kegyetlenségéről vált ismertté, Darex hagyta, hogy magának terelgesse az útját. Such hamarosan egy könnyen használható fegyverré vált, csak meg kellett neki mondani, hogy hol és mit, ő teljesítette a feladatot. Lehetett az ellenfél Jedi, vagy esetleg egy birodalomtól elfordult Sötét Jedi, esetleg rivális társa, mindig megtalálta a módját, hogy kivégezhesse. Ennek függvényében az önbecsülése és az önimádata is nőtt. Ezen vadászatok közben érzett rá az erőre és a sötét oldal valódi erejére. A Birodalomhoz hű, elvei megegyeznek, érdeke így kívánja.
Mestere Rai titokban felkereste a férfi családját, de egyelőre még nem utasította, hogy ölje meg őket, ugyanis tanítványa semmiféle érzelmi köteléket nem fűz hozzájuk.

Külső: Átlagos testalkatú, edzett, erősebb, mint amilyennek látszik. Rövid barna haja van, zöld szemei és hideg, kegyetlen tekintete. Járása nyugodt és kimért. Tetőtől talpig feketében jár, több réteg ruhát is hord. Ismertetője a bal karján végig futó tetoválás.

Such Tavres Star_w10

Képességei:
  Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
  Telekinézis: * 1 pont
  Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
  Szabadulás * 1 pont
  Meditáció * 0pont
  Erőérzékelés * 0pont
  Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Szakértelmei:
Jártas a sötét oldal tanításaiban padawan szinten, ért a fénykardvíváshoz, fénykard javításhoz, ért a sugárpisztolyok és sugárvetők használatához, tud vadászgépeket és közepes hajókat vezetni ahogyan földi járműveket is. Az alapműveltségen kívül van gazdasági-céges alapvető tudása, illetve a civilizáció által használt növényeket jól ismeri. Célpontok levadászásában tapasztalt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Aug. 2017, 15:07

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Fénykard, vörös, egykezes – 3 pont

Kredit:
500 kredit

Különleges képességek:
Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Pontok:
Pontok: 10 pont
Elhasznált: 7 pont
Szabad: 3 pont

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 01 Aug. 2017, 20:58

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 29 Okt. 2017, 19:18

A Sith/Urdrarr mágia és alkímia erőskillek kidolgozásáért kapsz +1 pont jutalmat.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 18 Dec. 2017, 15:09

A megírt bővítésért (fajok) +1 pontot kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Bishop Vas. 15 Júl. 2018, 21:47


Karakter neve: Such Tavres
Kaland címe: Az első nagyobb feladat
Játékostárs(ak) neve(i): Yana Garr
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Dromund Kaas - Birodalmi Citadella
Záró reag: Ziost - Ásatási terület

Kaland tartalma:
Such a mesterétől, Rai mestertől kapott megbízást arra, hogy kutasson fel egy ősi Urdrarr amulettet és azt vigye el hozzá épségben. Célpontok, személyek vagy tárgyak levadászásában már volt gyakorlata, így nem aggódott. Azonban voltak még egyéb körülmények, egy másik tanítvány is az amulett nyomában volt, de a birodalmiak szerencsére őt és mesterét támogatták. Megérkezve a Ziostra egy katonai egység rögtön rendelkezésére állt, de csak készenlétbe helyezte őket, ha szüksége lenne támogatásra. Az egész bolygót átjárta az Erő Sötét Oldala és Lord Hiuval sötét ereje. Such nem tartott attól, hogy összetűzésbe kerülne bármilyen magasabb rangú Urdrarral és nem is tartott tőlük. Az ősi romos, éppen feltárás alatt álló városban lehetett valahol az amulett. Találkozott Yana Garral, a nő hasznosnak bizonyult, de stílusát nem bírta Such és megelégelve a nő szemtelenségét, tönkretette a nő egyik kibernetikus végtagját. Ezzel majdnem sikerült is magára haragítania a hely urát, mivel Yana a kiskedvence volt, mint kiderült. Figyelmeztetést kapott, amit komolyan vett, de továbbra se aggódott. Valahogy érezte semmilyen veszteség nem fogja érni ezen a helyen. Szerencsére igaza lett. Lehatolt a romok mélyére segítségével, "kedvenc" archeológusával. A másik tanítvány megelőzte és csapatával a legtöbb csapdát már aktiválták és ezzel hatástalanították. Lényegében csak le kellett sétálni az ősi Urdrarr kriptáig. Odalent a másik tanítvány már közel jutott az amuletthez, de sérült volt. Such kihasználta a helyzetet és provokálni kezdte a másik tanítványt. Nem sikerült fénykard párbajt kezdenie, az Erő párbajban pedig alul maradt, mivel a másik tanítvány sokkal erősebb volt a villámaival mint aminek tűnt. Ellenben Such-nak még volt erősítése, Yana megsebesítette a tanítványt lézerfegyverével, ő pedig lecsonkolta a karját.
Mint az kiderült az amulett le volt fagyasztva, a tulajdonosával együtt, aki nem más mint a császárnő, a kiérkező egység azonnal el is szállította a befagyasztott császárnőt. Such az ereklye nélkül mégis sikeresen tért vissza a fővárosba.

Bővítés:
Such folytatta az ősi ereklyék utáni vadászatát a Ziost-on történtek után. Mindehhez pedig elkezdte elsajátítani az érzékszerveinek élesítését az Erő által. A fénykarddal való gyakorlást is végig fenntartotta, hiszen mesteri vívóvá kell válnia, amihez a Makashi forma minden mélységét ismernie kell. Rai-tól egyelőre ennyit tanult. Az ereklyék után való kutakodása pedig érdekesebbnél érdekesebb peremvidéki bolygókra vetette. Először egy sivatagos sós felszínű bolygó megkövült homokhullámai között keresett egy kis barlangot és még fogalma sem volt, hogy egy holocron közelében jár. Kis híján úszta csak meg a dolgot és került el egy igazán erős Urdrarrt és szellem mesterét. Végül vadászgépén gyorsan távozott a rendszerből. A gyors távozás pedig arra késztette, hogy további pilóta leckéket vegyen a birodalmi kiképzőktől, hiszen erre a tudására is szüksége lesz, ha továbbra sem szándékozik egy helyben ülni, hanem személyesen jár utána a dolgoknak. Folytatva a tudás után való keresőútját benevezett egy Hutt által szervezett kincsvadászatra, a kincsvadászat egy régi kihalt űrállomáson tartották. Az űrállomáson természetesen elszórva voltak a csapdák és a kincsek, az egész pedig tele érzékelőkkel, amik a showt vették fel és közvetítették. Nem éppen egy Urdrarr tanítványnak való hely, de az űrállomás közepén lévő tekercs felkeltette az érdeklődését. Such fénykardjával és erejével keresztülvágta magát a sok alvilági szerencsevadászon, nagyrészt nem is mertek szembeszállni vele az erősebb fejvadászokon kívül, de meglepő módon volt egy másik tanítvány is a helyszínen, egy nála képzetlenebb, akinek az orra elől aztán ellopta a tekercset.
Már jócskán eltelt öt hónap amikor egy kézzel írt levelet kapott császári pecséttel. Azonnal elindult a meghívás helyére, ahol nem mással mint a kiolvasztott császárnővel találkozott. A nő hatalmas sötét erőt hordozott magában de még gyengének tűnt. Még a nevét is megtudta, Lady Zelia, egy vörös bőrű Urdrarr. Még egy olyan mindenkin átlépő és mindent semmibe vevő kígyónak mint Such is hatalmas megtiszteltetés volt mikor a nő felajánlotta hogy a mestere lesz és tanítja őt. Természetesen elfogadta az ajánlatot. Innentől jó tanítvány volt és igyekezett a császárnő kedvében járni, nem tenyérbemászó, hanem Urdrarrhoz méltó módon. Belegondolva teljesen előnyös is volt megtenni a mesterváltást. Amúgy is a problémák megoldását a többi sötét erőhasználó legyőzésében vagy elpusztításában látta, számára mindig is a többiek voltak a rivális, az ellenfél. A tényleges ellenség, a Köztársaságiak, a Jedik mindig csak olyan mellékes ellenpontnak tűntek, nem tudta őket komolyan venni még ha erősebbek is voltak állam szinten, egyszerűen annyival erősebb a Sötét Oldal pusztító ereje, nem hitte hogy komoly gondot jelentenének ha a sok Urdrarr összefogna. Így hát Such számára maradt a többiekkel való rivalizálás. Ha tudott akkor a többi Urdrarr tanítvánnyal edzett, ellenük párbajozott. Néha megengedte magának a provokálást és így vont be másokat. Lady Zeliától, a császárnőtől megtanulta olvasni a sötét mágikus tekercseket és könyveket, legalábbis tanulta ahogy tudta. Ez volt az alapkő amire majd a későbbi mágikus tudása épülhet, így igyekezett, és természetesen a császárnőnek sem akart csalódást okozni. Gondolatai a varázsláson kívül az illúziók és a félelemkeltés körül forogtak. Látva a sok telekinetikus és erővillám használó tanítványt egyre inkább úgy érezte, jobb ha egyedi utakat keres. A gyakorlati tudásán kívül pedig az elméleti tudását is igyekezett csiszolni, mivel szó szerint eddig semmit nem tudott az ősi Urdrarr dolgokról, nem mondott neki egy tanítója sem semmit, ezen változtatni próbált és olvasni kezdett.
Végül ismét egy misszióra ment, egy talizmán után. Útja egy mocsaras, dzsungeles, párás, sötét és esős bolygóra vezetett. Az egész helyet átjárta a Sötét Oldal ereje. A talizmán egy ősrégi romos piramis lábánál volt. Odaérve ismerős alakot talált, a fiatal tanítványt, akivel a kincsvadászaton találkozott és még volt vele valaki, valaki aki nagyon hasonlított rá, de jedi ruhát viselt. Tavresben hamar összeállt a kép, a két padawan testvér, valószínűleg erőkötelék is lehet közöttük és bár elvileg két különböző oldalon állnak, mégis együtt harcolnak. A második forma alkalmatlan két ellenfél ellen, hacsak nem mesteri a használó. Mindezt Such ügyesen megkerülte, a jedivel kezdett akinek megsebezte a lábát, ezzel félig ártalmatlanná tette és a testvérének is fájdalmat okozott. Amikor az Urdrarra került a sor Such talán élete legnagyobb, legmélyebb sóhajával vette tudomásul, legutóbbi találkozásuk óta ellenfele a hetedik formát tanulta és most azt fogja használni ellene. Egyszerűen nem volt kedve most egy Juyo-val ugráló, pattogó, rugdosó és ütlegelő fiatallal küzdenie, hogy egy elegáns merész párbaj helyett neki is ugrálnia, a fogát szívnia meg köpdösnie kelljen. Mégis ennek kellett történnie, egészen addig hitette el a másikkal hogy fölényben van vele szemben, ameddig az el nem bízta magát, akkor aztán a feje fölött átugorva gyorsan szó szerint és képletesen is. A piramis előtti mély lejárat peremére kényszerítette ellenfelét. Végezni akart vele és testvérét áttéríteni a Sötét Oldalra, de a talizmán leesett a térre és az ősi sziklák nagy repedéseiből lila, kemény kitinpáncélos rovarok másztak elő. Akár egy áradat körülvették és felzabálták a talizmánt. Such-nak erről beugrott mik is lehetnek ezek a bogarak, sötét energiával táplálkozó lények, lehet belőlük talán páncélt is csinálni, de aminél ez fontosabb, könnyen megeszik a sötét erőhasználókat is. Egy pillanatig elgondolkozott lelökje a másik tanítványt a mélybe és végignézze-e ahogyan élve felfalják. Ez történt volna, de kiderült hogy a másik tanítvány is császárnő párti és neki pedig eszében sincs a császárnő szimpatizánsait akár egy fővel ritkítani. Hárman együtt menekültek el a bolygóról. Such még a testvérről meg az életkötelékről sem szólt senkinek. Azonban ez már a második eset volt amikor élve elenged egy ellenfelet és megfogadta magának, a harmadik alkalommal tényleg végez a másikkal ha az az útjába áll.


Adatlap:
Szint: 2.
Pont: 14 pont

Felszerelés:
- Fénykard, vörös, egykezes – 3 pont

Kredit:
20.500 kredit

Különleges képességek:
Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Ráolvasás * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Pontok:
Pontok: 14 pont
Elhasznált: 11 pont
Szabad: 3 pont


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 04 Jún. 2019, 17:41-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 15 Júl. 2018, 22:01

Elfogadva.
Mivel sok egyebet is csináltál mellette és nem részletezted nagyon, így 75-75% a két új képességed.
Ezenfelül már egész jól megy a vadászép vezetés is, egy-két nagyobb trükk is menne harc közben is, azon felül pedig stabil, magabiztos a tudásod.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Jún. 2019, 16:35

A feljebb említett bővítésekből járó pontok mellé 10.000 creditet is kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Bishop Szer. 17 Júl. 2019, 17:02


Karakter neve: Such Tavres
Kaland címe: Hidegháború 4.: A múlt árnyai
Játékostárs(ak) neve(i): Grei Tefle
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Erdők
Záró reag: Erdők

Kaland tartalma:
Such egy igazán fontos és különleges feladatot kapott, mint mindig teljesen készen állt ennek végrehajtására. A Jabiim bolygó dzsungeleiben egy kihalt bányatelepen kellett a Rettegés Mesterei nyomait keresnie. Hivatalosan az ottani bázis építésének munkálatait kellett felügyelni/rendbe tenni, de erre nem igen volt szükség, minden jól ment magától is. Egy másik Urdrarr tanítványt is kapott társnak, segítségnek, Grei Tefle, a küldetés közben rivalizáltak egymással, de Such sikeresen felülemelkedett ezen és sikerre vitte a küldetést, megelőzve társát. A különös nyomok az elhagyatott bányába vezettek, aminek egy nagy lezárt részén építettek ki bázist a Rettegés Mesterei. Benne volt a levegőben, hogy harcra kerül a sor a bejutás során, de minderre nem volt szükség, diplomatikusan, szavakkal és a Császárnő nevének említésével nyert belépést Such. Odabent pedig találkozhatott a Rettegés Mestereivel, valóban olyan ősiek és hatalmasak, mint amit hallott róluk. Tavres számára kissé meglepő módon a Rettegés Mesterei segítőkészek voltak, adtak információt a Császár gyermekeiről, sőt az egész látogatás után hajlandóak voltak visszatérni a Birodalomba. A ceremónián, amelyen a Rettegés Mestereit beavatták Such és Grei is ott lehettek, a Birodalom felső körével és magával a Császárral egy helyen, ami rendkívül nagy megtiszteltetés és jó jel a jövőre nézve. Ami a beiktatást illette, Such úgy látja, hogy a Birodalom kezdi összeszedni magát és a lehető legerősebbé válni. Ha egyszer háborúra kerülne a sor, a Köztársaságnak és a Huttoknak biztosan nem lesz sok esélye.

Bővítés:
Such most kivételesen nem indult újabb küldetésekre, régi Urdrarr ereklyék után, vagy vállalt egyéb feladatot, mely a csillagködben nagy távolságokra utazással járt volna, ami megszokott lett volna tőle, helyette nagyjából a Birodalom magrendszereiben maradt és fejlesztette magát. Először is, tovább kellett gyakorolnia az érzékszerveinek élesítését az Erő által, ugyanis erre nagy szüksége lesz, ha továbbra is ereklyéket vagy személyeket kell levadásznia. Mindehhez meditálókamrákat és gyakorlótermeket használt, lehetőleg Korribanon, hogy közel legyen a sötét energiákhoz. Egy nap több órát is eltöltött ezzel, csendben, nyugalomban próbálva minél jobban élesíteni az érzékszerveit. A mágikus tanok gyakorlását már nem tudta teljesen egyedül megtenni, Lady Zelia, a császárné közelében kellett lennie és az ottani tekercseket és egyéb mágikus igéket olvasnia, esetleg segítséget kérni más Urdrarr mágustól, ha valamivel nem haladt. Összességében ezt a két napi feladatot, gyakorlást jól tudta kombinálni meditálással és igyekezett sokat fejlődni. Az intellektuális fejlődés mellett kellett számára a testi is, hogy kiegészítse. A vívást is napi szinten gyakorolta, még mindig a második formát, nagyrészt edző droidokkal, vagy éppen más tanítványokkal. Mivel rendkívül magabiztos volt, mint mindig, ezt nem érezte nehézségnek. Próbálta vívás közben ellesni, megfigyelni az ellenfelei erősségeit és gyengéit, hogy ez minél jobban, készség szinten menjen számára, hiszen ezt szokta általában kihasználni.
Az önfejlesztési időszakot félbevágta az Örök Birodalom területén, a Zakuul-on, az Örök Sárkány Palotájában tartott bál. A bál azért volt különleges, mert a Császár és a Császárné hosszú idő után először jelent meg ilyen eseményen. Természetesen Such-nak is részt kellett ezen vennie, még ha "rendes" vendégként nem is. Ami azt illeti, furcsa volt számára, hogy egy ilyen semlegesen területen minden frakció képviselői megjelentek, kissé bizarrnak is tűnt. Még fel kellett vennie a hidegháború fonalát. A Birodalom körein belül volt is némi botrány a Lady Zelia, és mint később megtudta Lady Benuwia között. Minderre Such elég hidegen reagált - tőle megszokott módon - számára egyértelmű melyik oldalon is áll, de a helyzet egyáltalán nem volt olyan, hogy bármi komoly következménye legyen, kellemetlenség volt. Ami az Örök Birodalmat illette, Such-nak rendkívül tetszett, hogy milyen fejlett és jól szervezett. Kis méretű, de rendkívül stabil birodalom, és meglepő milyen kis létszámú ember kell a működéséhez, mindent fejlett technológiával oldanak meg. Egy-két fontos dolgot biztosan megtanult a látogatás alatt, milyen is egy kicsi de elit társadalom.
Visszatérve az Urdrarr Birodalomba ideje volt új szintre lépnie. Mivel úgy vette észre majdnem minden urdrarr lovag telekinetikát vagy erővillámokat használt, ő inkább egy egyedi utat keresett, az ötlet már korábban megfogalmazódott benne, most kellett nekilátni a megvalósításnak. Vívás során észrevette, hogy az ellenség tulajdonságainak kitanulása mellett a tőle való félelemre is épít. Így hát a félelemkeltéssel kapcsolatos Erő képességeket fejlesztette tovább. Mint kiderült egyből kettőnek is nekilátott, a sötétség hullámainak és az illúziókeltésnek. Megtanulni ezeket az erőket, főleg a mesterének segítségével a legkönnyebb rész volt, a gyakorlás - na az a legnehezebb. Megfelelő alanyokat kellett találni a gyakorláshoz, így muszáj volt birodalmi katonákkal együtt gyakorolnia, mellettük vagy ellenük való harcot. A gyakorlatozás közben fejlődhetett a lézer és egyéb sugarak kivédésében, hiszem a Makashi ebben kifejezetten gyenge forma, de persze nem ez volt a fő ok, hanem az illúziók és egyebek gyakorlása. A közkatonákat vagy éppen rohamosztagosokat aggodalom nélkül tette ki a sötétség hullámainak, már ha éppen olyan érzelmi/lelki állapotban volt, hogy ennek használata szükséges legyen. Ehhez általában túlerővel szembeni harcnak kellett lennie. Az illúziókeltést egy-egy alanyon kellett gyakorolnia, mivel ez nem olyan egyszerű, ehhez éppen egy engedetlen katonát vagy tisztet szemelt ki, vagy akár az egyik tanítvánnyal próbálkozott, természetesen gyakorlás közben. Valószínűleg ez a mennyiség az illúziókeltés jó elsajátításához nem volt elég. Így Such új tervet talált ki, megkérdezte van-e olyan Moff, aki Lady Zelia szövetségese, és hozzá ment el, hogy segítségen egy-két speciális személyt igénylő dologban. Amíg ezeket a nem túl felemelő munkákat csinálta, közben a renitens tiszteket, kormányzati személyeket - akiket azért igyekezett is kicsit provokálni - a helyükre tett az illúziókeltés használatával, rájuk szabadítva a legrosszabb félelmeiket és megfenyegetve őket, ha nem végzik rendesen a dolgukat, akkor sokkal súlyosabb következmények is lehetnek.
A hónapok csak úgy teltek, és mire Such végzett mindennel, már egy sokkal erősebb Urdrarrá vált, felkészülve a feladatokra és megközelítve más, erősebb tanítványok szintjét.

Adatlap:
Szint: 3.
Pont: 16 pont

Felszerelés:
- Fénykard, vörös, egykezes – 3 pont

Kredit:
30.500 kredit

Különleges képességek:
Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Ráolvasás * 2 pont
Meditáció * 0 pont
Erőérzékelés * 0 pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0 pont
A sötétség hullámai * 2 pont
Illúziókeltés * 2 pont


Pontok:
Pontok: 16 pont
Elhasznált: 15 pont
Szabad: 1 pont

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Júl. 2019, 00:00

Elfogadva.
Előző két tanulmányod 100-100% (érzékszerv és ráolvasás)
Sötétség hullámai 50%, Illúziókeltés 75%

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Such Tavres 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Such Tavres Empty Re: Such Tavres

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.