Birodalmi Citadella > Sith Szentély
1 / 2 oldal • 1, 2
Birodalmi Citadella > Sith Szentély
A Birodalmi Citadellában találhatóak a minisztériumok és itt zajlik a politikai élet. A magasabb rangú sötét jedik, urdrarrok itt teljesítenek szolgálatot és irányítják a Birodalmat, teljesítve a Sötét Tanács parancsait.
Re: Birodalmi Citadella > Sith Szentély
Az első nagyobb feladat
Birodalmi Citadella, Dromund Kaas
Résztvevő: Such Traves
Ha megkérdezte, hogy merre is kell mennie Rai mesterhez, akkor útbaigazították és el is kísérték az irodáig, ami most az övé volt. ott bent nem találta, de máris továbbküldték az irodából nyúló meditációs terem irányába. Egy hosszabb díszes Birodalmi zászlókkal szegélyezett folyosó vezetett oda.
- meditációs terem:
- Köszöntelek Kaas City-ben tanítványom! – mondta. – Mint láthatod közös terveink sikerre vezetnek minket. Egy új feladatom van számodra, ami nagyon fontos mindkettőnknek. Az egyik ellenfelem ugyanazt a talizmánt keresi évek óta, mint én. Nagyjából egyszerre akadtunk rá minderre, a Ziost-on van valahol. Oda kell menned és meg kell találnod azelőtt mielőtt ő, vagy a tanítványa tenne rá szert.
Elővette a holoprojectorát és egy nagyjából harminc centi hosszú talizmánról, medálról mutatott képet.
- a talizmán:
//Felszereléslistát írj.//
Az időmet Korribanon töltöttem meditálással, erő és vívás gyakorlással, elmerüléssel a sötét oldal rejtelmeiben. Feladat és célpontok hiányában a bolygón lévő szörnyeket vadásztam gyakorlásra. Nem volt különösebben megterhelő az edzés és gyakorlás, a napok összefolytak, de ez kell ahhoz hogy ilyen időkben is fejlődjek. A mesterem, Rai üzenetét meditálás közben kaptam meg. Felkeltem, magamhoz vettem a felszerelésem és a fénykardom, felöltöttem a köpenyem és egy vadászgépet használva elindultam a Birodalom fővárosába, Kaas City-be. Természetesen megkérdeztem a mesterem miért új helyen fogad, a válasz pedig nem volt meglepő. Remélhetőleg a győzelem miatt a mesterem nem gondol arra amikor én fogom átvenni az ő helyét. Az úton kinyúlok az erőbe és megvizsgálom az erdő és a város sötét erejét. A Citadella hatalmas, mindenhol a császár óriás szobrai. Nem nyűgöz le, de figyelemre méltóan képviselő a birodalom hatalmát. Az egyik őrtől megkérdezem merre találom Rai mestert és arra veszem az irányt. Nincs az irodájában, tovább kell mennem a meditációs terembe. Lassú léptekkel sétálok a terem közepe felé, mikor a mesterem megfordul, leveszem a csuklyám. Egy újabb feladat, Urdrarr viszály. - A Te terveid legnagyobb részben Mester, Én csak végrehajtom amit kell. A részletek érdekesek, egy ősi ereklye a Ziost-on, a rivális mester és a tanítványa. A tanítvány nem aggasztotta, a mestert találta kihívásnak. - Nem fogják megszerezni az ereklyét, elhozom neked. Van bármi amit tudnom kellene az ereklyéről és veszélyeiről? Várta a választ, de tudta nem fog mindent megosztani vele a mestere és csak magára és a birodalmi erőkre számíthat majd odakint. Ha más már nem lesz hátra akkor el kell indulnia a Ziost-ra.
|
A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 03 Aug. 2017, 22:56-kor.
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Az első nagyobb feladat
- Felteszem, hogy már hallották a rakghoul-okról – kezdte.
Amennyiben igen, akkor az ismertetőt átugorja, ha nem, akkor ejt róluk pár szót.
- Évszázadokkal, vagy évezredekkel korábban létezett egy Urdrarr úrnő, aki a halhatatlanságot kereste különféle lényekben, létrehozta alkímiával és mágiával, illetve tudománnyal a Tarison a rakghoulokat, amik képesek tovább fertőzni a kórságukat, vadak, nem intelligensek. A talizmánnal irányítani lehet ezeket a dögöket és a kutatásaim alapján kulcs is a Úrnő további kutatásaihoz, holocronjaihoz, feljegyzéseihez. Csak éppen a Taris-on van mindez és rakghoulokkal körbevéve, megközelíthetetlen. De a talizmánnal elérhetőek lennének.
Such még soha sem láthatta ennyire izgatottnak és lelkesnek a mesterét, mint most volt.
- Lehetőség szerint kerüld az összetűzést a másik tanítvánnyal – mondta. – Nem lenne jó, ha ezekben az időkben polgárháború törne ki a két frakció között, még ha olyan aprók is… főleg nem úgy, hogy Lord Hiuval kastélya is a bolygón van… Bízom benne, hogy hamarabb érsz oda és találod meg a tárgyat, mint az a másik. Amíg nem szerzed meg a tárgyat ne is térj vissza. Most már mehetsz, siess, nehogy késve érkezz!
Küldte el ezzel a tanítványt máris Rai mester.
Érzem a bolygó rezgésein a távolban lévő sötét erőhasználókat, érdekes milyen nagy távolságból milyen intenzív és erős a jelenlétük. Sokkal inkább rejtőzködnék az erőben, akár még itt is. A tájékozódás és némi séta után végre elérek Rai mester meditációs termébe. Újabb feladat, éppen ideje volt. Az Urdrarr belviszály és harc nem lenne célravezető a jelenlegi helyzetben, mint később kiderül a mesterem is így gondolja. - Már hallottam róluk Mester. Erősítem meg gondolatait. Szóval az örök élet titkát keresi és ahhoz a rakghoulokon át vezet az út, ahhoz meg az ereklyén és Ziost-on át. Rai izgatott, lelkes, furcsa nem olyan mint szokott lenni. A kérésére bólintok. - Ahogyan kívánod Mester... azonnal indulok. Ha más nincs hátra sarkon fordulok és sietve elindulok visszafelé. Gondolataim a küldetés körül forognak, átgondolok több lehetőséget is. A hosszú hiperűr utazás eszembe juttat egy ötletet. Amint visszaérek a csillagközi repülőtérre megpróbálom lecserélni a vadászgépem egy annál jóval gyorsabb egy vagy kétszemélyes hajóra. A hiperűr hajtómű a lényeg, gyorsabban akarok odaérni mint a másik tanítvány. Amennyiben bármilyen droid vagy katona kérdezi miért van szükségem rá tisztázom hogy egy ősi Urdrarr tekercs nyomában vagyok és haladéktalanul el kell vinnem mesteremnek. Ereklyét vagy talizmánt nem említek. Lehetőleg az új hajóval azonnal elindulok a Ziost-ra. |
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Az első nagyobb feladat
A következő nagyjából 3,5 óra útban bármit tudott tenni a gépben, ennyi idő volt az, mire megérkezett a 2. szektorban levő bolygóra. Miután kilépett a hipertérből a bolygó körül pár csatahajó fogadta, ezek kérték el az azonosítóját, majd ha ezt megadta, akkor minden gond nélkül átengedték és hagyták, hogy a bolygón landoljon. Még meg is említették, hogy a mestere említette, hogy érkezik, így pár koordinátát is kapott, hogy hol is van a bázis, ahova mennie kell. Ha oda ment, akkor ott megkapta a landolási engedélyt és le is tudja tenni a gépet, a kiszállás után pedig a bázis parancsnoka már fogadta is szalutálással.
- Nagyúr, köszöntöm a Ziosti bázison. Miben lehetünk a szolgálatára? – kérdezte.
//Folytatás: Birodalmi bázis//
jól ápolt és markáns. Első dolgaként pedig kihúzva magát tiszteleg a lánynak.
- Jó reggelt, kisasszony. Marant Pelwixo örmester vagyok. - köszöntött és mutatkozott be, majd elővett egy holoprojectort és Ellen felé nyújtotta. Egészen addig maradt így mozdulatlanul, amíg át nem vette tőle a szerkezetet, azután a kezét, amiben a tárgy volt, a másik mellé, a háta mögé rejtette és úgy várakozott tovább. Látszott rajta, hogy a kapott parancsa nem merült ki annyiban, hogy a projektort átadja. Amennyiben annak tartalmát Ellen privátban akarja megtudni, úgy a szállás előtt várakozik.
A szerkezetben nem volt semmiféle plusz alkatrész, tehát nem robbant, sokkolt, vagy tett kárt organikus vagy nem organikus tárgyakban, személyekben. Bekapcsolás után egy urdrarr nő képe jelent meg.
- Szia. Werda'cuw'eghoo vagyok. Allen megbízásából én veszem át a képzésedet a birodalom felépítése és működése ügyében, úgyhogy megkérlek, hogy légy oly kedves és kövesd Pelwixo őrmestert a rendelkezésére bocsájtott járműig, hogy idehozhasson egyenesen a Citadelláig. - habár végig lágy mosoly volt látható az arcán, a hangja komoly volt és ellentmondást nem tűrő, s ezzel az üzenet véget is ért, és a kis szerkezet magától kikapcsolt. A döntést innen rajtad állt, hogy eleget teszel-e az invitációnak,
vagy sem. Amennyiben igen, és jelzed a tisztnek, hogy indulásra készen vagy, úgy ismét tiszteleg, majd elindul a jármű irányába. Egy luxusjármű vár rátok a legközelebbi olyan helyen, ahova járművel parkolni lehet. Udvariasan kinyitja neked az utastér ajtaját, majd miután beültél, és becsukta utánad, ő a sofőrülésre ül be és egyenesen a Birodalmi Citadella bejáratáig repít el.