Felicia és Gwen (Halloween 2028)

Go down

Felicia és Gwen (Halloween 2028) Empty Felicia és Gwen (Halloween 2028)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 01 Okt. 2017, 00:04

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Felicia és Gwen (Halloween 2028) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felicia és Gwen (Halloween 2028) Empty Re: Felicia és Gwen (Halloween 2028)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 01 Okt. 2017, 00:05

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

Játékostárs(ak) neve: Gwendolyn Brightmore

~ Helyszín: Bálterem ~
kép:

Nos már egy ideje itt vagyok és mióta így van nem akartak olyan sokan megölni. Vagy csak én nem tudok róla. Ez az előnye volt az ittlétnek, a hátránya, hogy a SHIELD-esek rendszeresen zaklatnak és minden alkalommal, amikor a kártyák jeleznek valamit, akkor azt meg kell írnom egy jelentésben. Még mindig jobb, mintha valahol máshol lennék és nem ilyen körülmények között. Az utóbbi idők legnagyobb furcsaságát a Világok kunyhójának kapitánya adta, majdnem két teljes napig inaktív volt, utána megjelent. De addig, mintha akrobata lett volna a kártyán, azóta pedig időnként félig áttetsző, anyagtalan. Szóltam is miatta Ms. Davidsonnak, mindháromnak, hiszen Zackről volt szó, aki a fiúk, illetve a testvére, ez bizonyosan érdekelte őket. A másik érdekes az Árnyak Házának királynője, a kártyák szerint érdekes látogatói vannak. Ahogyan a Hydra is érdekes lépéseket tett meg. Továbbra is jobb, mint az internet, de időnként úgy érzem, hogy túl nagy súlyt tettek a vállamra.
De ma igyekszem picit szórakozni, mivel mexikói is vagyok félig, így ismerem az arrafelé, így némileg erre hajazó jelmezt készítettem, és sminkeltem magamra. Legalább a bőröm miatt a hófehérrel nem kellett fáradnom, csak a fekete résszel, illetve még egy ruhát is megfestettem, hogy a csontváz külső jobban hasson. Ebben szambáztam le a bálterembe, persze a kártyákat hoztam magammal, azok nélkül szinte ki sem mozdulok, hátha történik valami, amiről tudnom kell, megérzem és rohanhatnék azonnal fel értük. Jobb ha itt voltak nálam a megszokott dobozukban. Ahogy néztem még csak szállingóztak az emberek és nem voltak itt sokan, így még nem mentem oda senkihez. Mivel ma még nem is igazán ettem, el akartam készülni a ruhámmal, így a szendvicspulthoz mentem, elvettem pár szem sütit, egy szendvicset és egy pohár narancslevet. Ezekkel visszamentem az egyik üres asztalhoz és leültem reggelizni kora este.

felszerelés:

template nélkül:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ashley Godwin Vas. 01 Okt. 2017, 17:11

Gwendolyn Brightmore

Az iskolában lévő kapcsolatai nem igazán akartak úgy működni, mint ahogyan azt Gwen gondolta volna. Először a tavalyi bálon az a félresikerült találkozás a tündérlánnyal, aztán a hirtelen (bizonyosan) viszonzatlan fellángolás Ake iránt... nem találta egyszerűen a helyét az iskolában. Ő neki kellene lennie annak a lánynak, aki mindenkinek a barátja, mindenkivel kedves, mindenki szereti őt... de valamiért ez mégsem úgy történik, ahogyan ezt ő elképzelte. Ha pedig nem szereti őt mindenki, akkor nem jó ember, legalábbis a saját életfelfogása szerint, biztosan nem. Az idei Halloween-i bálra is kimerészkedett, bár már nem fűzött hozzá akkora reményeket, mint tavaly karácsonykor. Valószínűleg itt is sikerül majd megbántania valakit, vagy pedig megint megtetszik neki egy fiú, aki vagy foglalt vagy nem fogja viszonozni a vonzalmát. Jobb ötletnek is találta, ha nem stresszel most ezen... talán az lenne a legjobb ötlet, ha most csak kikapcsolódna és nem próbálná adni a tökéletes "minta anyát", mint ahogyan szokta. Erről a saját édesanyja is eszébe jut, akiről már azt sem tudja, hogy él-e vagy sem... a nővéréről sem hallott már egy ideje, ez pedig csak még jobban elrontja az amúgy is pocsék hangulatát. A jelmezét azért persze megvarrta akkor is, ha nem volt hozzá sok kedve, legalább addig is elfoglalta magát valamivel. Egyfajta éjkirálynő feelinget próbált elérni, talán egy kis vámpíros beütéssel. A sminkét és a haját is eszerint igazította, reménykedett benne, hogy legalább egy-két ember tetszését el fogja ezzel nyerni, persze ez már megint a mások felé való ragaszkodását bizonygatta. Talán jobb is lenne neki, ha nem erőltetne már semmit. Amikor beért a bálterembe, ő is a büfét célozta meg legelőször, hiszen ha fogyaszt egy kis vacsorát, akkor már javul talán egy kicsit a kedve. Merít magának egy kevés alkoholmentes puncsot, valamint keres magának valami finomabbnak tűnő sütit és elkezd vadászni magának egy helyet. A legtöbb asztalnál barátok és barátnők beszélgettek, harmadiknak és negyediknek pedig nem nagyon volt kedve becsatlakozni. Előbb felsorolt okok miatt nem volt szociális kedvében. Egy fekete mexikói stílusú jelmezben lévő lányt szúrt ki magának, aki egyedül ült egy asztalnál. Úgy gondolta, hogy  megpróbálkozik ott, hiszen nem tűnt valami nagy beszédesnek a lány.
- Szia, bocsi... leülhetek ide? A többi asztalnál már mindenhol többen ülnek, én pedig nem szerettem volna egyik nagyobb társaságot sem megzavarni... viszont ha te is éppen a barátaidat várod, akkor megoldom máshogyan... csak nem szerettem volna állva enni, mert az... nem valami jó. - hadarja végig a gondolatait. Látszik, hogy nincs a formájában, na és zavarba is jött. Már nem tud az a közvetlen lány lenni, mint eddig. Valamiért már az elején elkönyveli, hogy a dolgoknak rossz kimenetele lesz. Rég történt vele valami jó... addig míg nem lesz valami pozitív élménye, ez így is fog maradni.

2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 03 Okt. 2017, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

kép:

Miközben nekiláttam az esti reggelinek rájöttem, hogy mit felejtettem el elhozni, az pedig nem volt más, mint a tabletem és hozzá a billentyűzetet, hogy nekiálljak írni a SHIELD-nek. Nem akartam arra felkelni reggel, hogy csöng a telefonom, hogy elfelejtettem küldeni a heti dolgokat. Mindez a szüleim szerint sem nagy ár azért, hogy folyamatos védelem alatt legyek. Szerintem meg nemes egyszerűséggel börtön! Még Salembe sem mehetek ki, hogyha nem ísér el egy civil ruhás ügynök. El kellett volna tűnnöm Mexikóban, igaz ezzel a bőrszínnel nem éppen a legkönnyebb feladat mindez. Bezzeg a nővérem szabadon járhat és kelhet, mert neki nincsenek ilyen gondjai. Miért is kellett a szívemnek akkor leállnia? Akkor még az istenek sem cseszegetnének, se a SHIELD. Miközben éppen a szendvicsemet rágcsáltam megpörgettem, megforgattam a lapokat tartalmazó dobozt. Miért én? Minderre soha sem kaptam választ, valószínűleg ők belelátnak a jövőbe is és éppen azért választottak engem. Vagy a kártyák. Nem tudom és felmondani sem lehet csak halállal. Szívás. Egy hang szakította félbe a gondolatmenetemet.
- Mi nem jó? – kérdeztem vissza.
Hallottam a hangot, lehet, hogy végig nekem beszélt? Upsz, azt hiszem, hogy tényleg nagyon belemerültem a gondolataimba. Gyorsan körbenéztem, azt hiszem, hogy tényleg nekem beszélt, máshol nem igen volt hely, nála meg ital és még sütemény is. Lehet, hogy azt kérdezte, hogy leülhet-e? vagy útban vagyok a tovább haladásra? Nem, határozottan nem voltam útban.
- Leülni szeretnél? Vagy egy széket elvinni? – kérdeztem. – Bármelyiket, csak nyugodtan.
Amíg eldönti, hogy melyik is legyen, addig beleittam az üdítőmbe. Mégsem vagyok, leszek annyira bunkó, hogy teli szájjal kérődzve figyeljem, hogy mire készül.

felszerelés:

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ashley Godwin Vas. 08 Okt. 2017, 11:53

Gwendolyn Brightmore

A lány nem reagált Gwen első szavaira, azonban az utolsó pillanatban mégis felpillantott rá és megszólalt. A kérdése teljesen jogos volt, azonban Gwen inkább a maradás mellett döntött.
- Azt hiszem ha nem zavarok, akkor inkább itt maradnék. Könnyebb úgy enni, ha letehetem közben a dolgaimat, szóval... köszönöm. - azzal letette a dolgait az asztalra, kihúzta a széket és leült a lánnyal szembe. Nem nagyon tudta, hogy mit szóljon, tényleg minden gondolatát alaposan végig akarta rágni, hogy miként is hathat ez a beszélgetésükre. Lehet, hogy azzal járna a legjobban, ha csendben marad. Nem mer az utóbbi eset óta "Boldog Halloween-t" vagy akármilyen ünnepet kívánni, mert a tündér lánnyal sem járt jól. Talán valami sokkal egyszerűbbel kellene kezdenie, amit azért követel az illem és mégsem tolakodó. Ki is találta, hogy mi lehet erre a legalkalmasabb kifejezés. Felpillant az sütijéről a lányra, majd megszólal.
- Jó étvágyat! - a jókívánság után elpirul, mintha valami rosszat mondott volna. Tényleg nem a régi önmaga, hiszen akármennyire is próbált eddig tapintatos lenni, nem sikerült neki. Talán bemutatkozni is illene... igen, határozottan illene.
- Gwendolyn Brightmore vagyok, de szólíts csak nyugodtan Gwennek. - nyújtja a kezét a lány felé, bár egy kicsit beleremegett a végtagja a mozdulatba, hiszen félt attól is, hogy a kéznyújtása nem kerül viszonzásra. Ha igen, akkor gyengéden és mosolyogva megrázza, ha pedig nem akkor még vörösebbb fejjel visszahúzza. Úgy döntött iszik egy kortyot, hogy megnyugtassa magát. Közben a tekintete az asztalon lévő dobozkára téved, melytől furcsa érzés fogja el. Ilyen esetekben, szinte mindig előhívja a mágikus érzékeit, hogy megtudja mivel is van dolga, hiszen szerelmes szinte a mágiába és a természetfelettibe, nem hagyná ki az ilyen lehetőségeket. Az érzékei valami teljesen új élménnyel látták el, mely nyomokban hasonlít a mágikus tárgyak által keltett érzéshez, de mégis valami más... valami új. Legszívesebben rákérdezett volna, hogy mi is az, de nem akart illetlen lenni, főleg most. Inkább megvárja, hogy majd a lány hozza szóba és akkor talán... meg fogja tudni, hogy mi is az. Addig is, elkezdi elfogyasztani a sütit, amit hozott.

2. szint - 6 kredit

Singer
Witch

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 09 Okt. 2017, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

kép:

- Oké – mondtam. – Ahogy jónak érzed – tettem még hozzá.
Tovább folytattam az evést, a doboz körbe-körbe forgatását azonban abbahagytam. Nem volt túlságosan produktív, sőt még lehet, hogy el is fogok szédülni, ha túlságosan elbambulok. Felpillantottam a lányra, hogy leül-e, ha igen és lepakolja a holmiját, akkor a sajátomat félrehúzom, hogyha erre szükség van, mert nem férne el. Bár nem hittem, elég nagy asztalhoz sikerült odatehénkednem. Hogyha szükséges a kártyavetés, akkor bőven elférjek. A jókívánságra elmosolyodtam, és amint lenyeltem a falatot, ami éppen a számban volt megszólaltam.
- Neked is! – feleltem.
Beleharaptam ismét a szendvicsembe, majd egy kis korty üdítőt is ittam.
- Felicia Paran – mutatkoztam be. – Csak simán Felicia, nincs becenevem.
Kissé oldalra döntöttem a fejemet egy mosoly kíséretében, jelezve, hogy nem igazán zavar ez a tény. A bőrszínem miatt ugyan megkaptam korábban, hogy Fehérke, de az nem volt kifejezetten becenév. A rangomat, a titulusomat, hogy a Kártyák Mestere pedig mégsem mondhattam, eléggé hülyén vette volna ki magát.
- Ha jól sejtem, te tizenegyedikes vagy, ugye? – kérdezte. – Úgy rémlik, hogy az eggyel felettem levő évfolyamra jársz.
Bár nem votlam biztos, eléggé népszerű volt a rózsaszín hajszín és az árnyalatai is. Még az egyik tanárnak annak a fickónak Wright… nah neki is olyan volt, egy hegyes fülű lánynak is volt ilyen és most neki is.
- Hogyhogy ebben a suliban ennyire szeretitek ezt a hajszínt, vagy fogadás volt? – érdeklődtem.
Miért is nem kérdeztem meg soha korábban… nem tudom.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ashley Godwin Szomb. 14 Okt. 2017, 12:19

Gwendolyn Brightmore

A lány nagyon kedvesnek bizonyult, - bár a kézfogást visszautasította - és ez nagyban megkönnyítette azt, hogy Gwen is sokkal könnyebben vegye a helyzetet. Nagyon próbált most arra koncentrálni, hogy semmit se rontson el és ha ez mégis megtörténne, szinte biztos lenne abban, hogy azonnal felfutna a szobájába. Aztán bezárkózna a tanév végéig és csak az órákra mászkálna ki, na meg az egyéb fontos dolgok miatt. De talán erre nem lesz szükség és nem fogja magát ismét beégetni, mint múltkor. A lány kérdésére elmosolyodik, jól esett neki, hogy nem úgy kezeli, mint egy teljesen ismeretlen személyt.
- Végzős vagyok, ez az utolsó évem. Aztán megyek is haza, a nővéremhez vagy az édesapámhoz. - teszi hozzá a válaszához a rövid távú terveit is, hátha érdekli a másik lányt, vagy esetleg később rákérdezett volna. A következő kérdésnél pedig zavarodott arcot vágott, hiszen még soha nem kérdezték ezt meg tőle. Persze egyáltalán nem különös kérdés, sőt... ha nem egy mutáns iskolában lennének, biztos többször megkapta már volna ezt a kérdést, de azért itt elég sok mindenki rendelkezik furcsa haj-, és bőrszínnel. - Én nekem ez a természetes hajszínem. Az édesanyám tündér... volt. Tőle örököltem, ahogyan a nővérem is. - egyszerűbb volt úgy beszélni az édesanyjáról, mintha már nem lenne. Az a gondolat jobban fájt neki, hogy eltűnt vagy baja esett és még most is szenved, mint a halálának a gondolata. Persze azért még nem vesztette el teljesen a reményt, de az évek folyamán kezdett beletörődni a helyzetébe.
- Én is visszakérdeznék akkor... ha nem bánod. A bőröd színe... ez valami különleges adottság? Szerintem nagyon... gyönyörű. - próbált nem tolakodó lenni, de úgy érezte, hogy hasonló minőségű a kérdés, bár a végén a bókot lehet lehagyhatta volna. Most már mindegy, reménykedik abban, hogy amit mondott nem bunkóság és végképp nem tolakodó. A tündéreknél gyerekkorában sokkal könnyebb dolga volt, ott valahogyan... mindenki közvetlenebb és kedvesebb volt. Sosem kapott negatív válaszreakciót vagy visszautasítást. Ezt még neki, meg kell szoknia.

2. szint - 6 kredit

Singer
Witch

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Okt. 2017, 09:26

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

kép:

Bólogattam, hogy végzős, akkor mégis jól tippeltem, és utána van hova mennie! Micsoda mázlista!
- Irigyellek! – mondtam őszintén. – Én azért kerültem ide, mert a nővéremhez jöttem látogatóba pont a Hydra inváziókor…
Ha nem jövök ide és nem szólok a SHIELD-nek, amit mint kiderült Hydrások fogadtak, akkor tök nyugis életem lett volna. De nem, az, hogy segíteni akarok másoknak bajba sodort. És a megmentőmről azóta sem tudtam túl sokat. Eredeti hajszín egy tündér miatt, persze, nekem meg tollak vannak a hátamon. Bár lehet, hogy nem sokon múlt az, hogy így legyen. Picit felvontam a szemöldököm és összeráncoltam a homlokomat.
- Fura tündér lehetett – mondtam. – Nincsenek rózsaszín hajú tündérek csak azért… az csak fairy tale, amit a Disney és egyéb talált ki a hercegnőmítosz miatt. Még a pantheonban sem ülnek ilyenek. A tündérek… istenek úgy néznek ki, mint az tündék a Gyűrűk urában. Hegyes fül, nagy magasság, szépség, kaukázusi bőr… a sötét tündérek két színűek asgardról. A haj mint a mienk… bocs, sokat beszélek.
Most bunkó voltam? Igen, határozottan az. Csak nem szeretem, ha hülyének néznek… Bár lehet, hogy így tudta, én meg úgy, szóval maradok annál, hogy ez mutáció volt. volt két másik „rózsika” a suliban, az egyik úgyszintén tündér, de ő festi a haját ilyenre és nem természetes. A másik pedig pasi, feltűnési viszketegséggel, a Wrightworld tulaja. Nah az menő hely lenne, ha kimehetnék oda, nem tehettem. Szomorú. Igencsak furcsán néztem rá, amikor a bőrszínemet dícsérte. Meg kell hagyni ennek a csajnak van a legfurább és legdurvább ízlésficama azok közül, akiket ismerek.
- Ez gyönyörű? – fintorodottam el. – Undorító és utálom… félig mexikói vagyok, elképzelheted mennyire jó lehet hófehérkét „játszani”. Meghaltam, leállt a szívem egy baleset során… - vontam meg a vállamat. - Aztán attól lett ilyen, hogy az istenek úgy döntöttek vicces egy gyereket kiválasztani a Pantheonok avatarjának. A mentősök újraélesztettek és már ilyen volt a bőröm színe.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ashley Godwin Vas. 22 Okt. 2017, 19:14

Előtörténet: Link
Kaland neve: Halloween 2028
Játékostársak: Felicia Paran

A mese mesét követett, nem volt köztük egy pillanatnyi csend sem. Ezt már nagyon jó jelnek vette Gwen, hiszen nem érezte magát kellemetlenül. Ahogyan hallgatta Felicia történetét úgy érezte, hogy nem csak ő neki volt ilyen különleges élete, hanem minden itt lévő gyereknek. Elvégre erről szól ez a hely, különcök vannak itt és különleges személyek akik nem tudnak beilleszkedni az átlagos szürke világba. A "fura tündér" jelző után elnevette magát, a kioktatáson pedig csak elmosolyodott. - Igen-igen, az volt... ő volt a tündérek között is a legkülönlegesebb. A hajszíne valamiféle különleges mutáció miatt lett ilyen, talán még egy varázslat is közrejátszott benne. Elnézést, ha rosszul fogalmaztam. Nem akartalak összezavarni. - tényleg úgy fogalmazott, mintha teljesen egyértelmű lenne, hogy egy tündérnek rózsaszínű a haja. Nem, ez csak egy különleges ajándék, amit megörökölt Gwen a nővérével együtt. Sohasem bánta, imádta ezt a színt és jól is állt neki, így nem volt ezzel probléma. A bókolása viszont nem talált megértő fülekre, ugyanis Felicia nem szerette a saját bőrszínét, amit a származása miatt meg is lehetett érteni. - Sajnálom, hogy így érzel. Biztosan könnyebb lenne, ha egy északi országból származnál... - tette hozzá, majd a következő mondatok után teljesen ledöbbent. Szerette a természetfelettit és a tündérek világában meg is szokta nagyrészt, de amit hallott, az még neki is sok volt egyszerre. - Avatárnak választottak? Az istenek? Ez... elképesztő. Mivel jár ez? Biztosan nagyon sok kellemetlen feladattal, valamint az életed sem lehet már olyan, mint az avatárság előtt... - azt sem tudta milyen szavakkal éljen, teljesen ledöbbent a történet hallatára. A korábban tapasztalt különleges érzés is egyből beugrott neki, most már nem tudta magát türtőztetni, hogy rákérdezzen. - Ne haragudj, de... különös érzés fog el, amikor a dobozkádra pillantok. Megkérdezhetem, hogy mi az? Az avatárságodhoz köthető? - csak úgy itta a lány szavait és törtek ki belőle a kérdések, elvégre ilyen izgalmas személlyel még nem találkozott azóta, amióta bekerült az iskolába. Próbálta visszafogni magát amennyire tudta, de nem mindennap találkozik az ember egy avatárral. Hallott már róluk a Mágia elmélet órán, de csak érintőlegesen. Nem tudja pontosan mik ők, vagy mivel jár is ez az egész... de nagyon érdekelte.

felszereléslista:

2. szint - 6 kredit

Singer
Witch

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 23 Okt. 2017, 00:02

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

kép:

A nevetésen és a mosolyon megkönnyebbültem, legalább nem vette magára. Néha kicsit nyers tudok lenni, de ez az elmúlt másfél évnek tudható be, eléggé húzós volt és jó pár olyan dolgot is megtudtam, amit soha sem akartam tudni. Többek között az, hogy kik és külsőre milyen istenek ülnek a panteonokban.
- Bocs, nem akartam kioktató lenni – mondtam. – De örülök, hogy nem bántottalak meg vele. Szép lehetett.
Tettem még a végén hozzá egy mosollyal. Ha valaki olyan alkatú, arcú, annak tényleg nagyon szépen tudott állni ez a különleges hajszín. Most rajtam volt a sor, hogy felnevessek, amikor a skandináv országok lettek említve, hogy oda kellene, hogy való legyek ezzel a bőrszínnel.
- Ez még oda is fehér, szerintem még egy albínónak is több színe van, mint nekem – mosolyodtam. – Hacsak a többnapos vizíhulláknak nincs országa, akkor továbbra is kakukktojás maradok. Ha van, csatlakozom.
Reméltem, hogy a kicsit ízléstelenebb viccet nem vette rossz néven, de hé! Halloween van, úgy vélem, hogy mindez belefér mindebbe.
- Annyira közel sem izgalmas, mint látszik, vagy hallatszik, inkább kényelmetlen – mondtam. – Azzal jár, hogy tudom, hogy épp mi történik a világban, kb. élő adásban. Én hülye meg a Hydra puccs napján nyilvános fülkéből felhívtam a SHIELD-et, hogy figyelmeztessem őket még 10 előtt, cserébe a Hydra hallotta és megpróbáltak elrabolni. A SHIELD vigyáz rám, cserébe ha valami nagyon fontos történik azonnal szólok nekik…
Azt nem tettem hozzá, hogy emiatt nem mehetek sehova és sorolhattam volna a további negatív hátrányokat. Szóval mágiaérzékeny, hallottam, hogy képesek kiszúrni az effélét. Így megállítottam a dobozt és kinyitottam, majd kivettem a paklit belőle.
- Igen, ahhoz. Neked nagyjából különleges mintázatú kártyák lesznek, de ebből olvasom ki, hogy éppen kivel mi történik a világban. Nem hangzik így szerintem túl izgalmasnak, elmeséljem részletesebben? – érdeklődtem.

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ashley Godwin Hétf. 23 Okt. 2017, 11:11

Előtörténet: Link
Kaland neve: Halloween 2028
Játékostársak: Felicia Paran

A beszélgetés közben még jobban megéhezett, valószínűleg a nagy kíváncsiság miatt. El is kezdte elfogyasztani teljesen a sütijét miközben Feliciát hallgatta, valamint a végén lehúzta a puncsát is fenékig. Közben a másik lány vicce nagyon megtetszett neki, ezért egy kevés puncs kifröccsent a szájából - ám szerencsére csak a saját tányérját köpte le - amit gyorsan egy szalvétával le is törölt, valamint a száját is megtörölgette. - Jajj, elnézést. A vízihullák országa nagyon érdekesen hangzik. - neveti el magát ismét, tényleg nagyon tetszett neki a vicc, még ha egy kicsit morbidabb is volt. A SHIELD-es és Hydrás kalandját szinte tátott szájjal hallgatta. Nagyon veszélyes helyzetbe keveredett, ez talán még durvább is, mint amikor az édesanyját megtámadta valaki és majdnem Gwent is magával vitte a harc heve. Ez után a kártyákra is sor került, melyeket elővett Felicia a dobozból. A lánynak nagyon tetszettek a mintás kártyák, nagyon szívesen megértette volna a működésüket, de minden bizonnyal erre csak az istenek avatárja lehet képes. - Persze, szívesen meghallgatom részletesebben! - csillannak fel a szemei az ajánlatot meghallva. - Esetleg... szóval... mágiahasználók is meg képesek tanulni a működésüket valamilyen szinten? Hallottam már, hogy mágiával képesek egyesek a tarot kártyából jósolni, bár nem tudom ez mennyire igaz, vagy hamis információ. Viszont ha igaz lenne, nagyon szívesen megtanulnám ezt a kézséget... érdekesen hangzik. - teszi még hozzá, bár tisztában van azzal, hogy a közelébe sem érne egy avatárnak. Abban viszont reménykedik, hogy még ha nem is 100%-os pontossággal, de egy 50%-ra... esetleg rébuszokban... képes lenne megismerni a múltat, a jelent vagy a jövőt. Ezzel Ravent is szemmel tudná tartani, vagy esetleg megtalálhatná az édesanyját. Nem tudja pontosan mennyire erősek ezek a kártyák, vagy az ő kezében mire lennének képesek, de álmodozni azért szabad, még ha feleslegesen teszi is.

felszereléslista:

2. szint - 6 kredit

Singer
Witch

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Okt. 2017, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2028
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

kép:

Bólintottam, hogy meghallgatná részletesebben, nem ő az első, akinek elmondom, így lehet, hogy egy külön suli utáni alkalom kéne, amikor egyszerre mindenkinek megejtem a magyarázatot.
- Szóval a kártyák egy-egy személyt, vagy éppen csoportot jelentenek. Vannak különböző házak és kunyhók, ezekben szerepelnek a kártyák, mármint alájuk. És vannak a semlegesek. A világ, vagyis a realitás fontos alakjai, csoportjai kapnak helyet rajtuk. Ha történik valami, akkor hallom, hogy épp melyik kártya az, ami mutatja a dolgokat. A Hydra támadás napján a Hydra kártyájából csápok és fonalak nyúltak szinte minden más kártya irányába, ellenséges, támadó jelleggel, innen tudtam, hogy támadni fognak.
Megkevertem a paklit, közben elgondolkodtam a kérdésen és végül megráztam a fejemet.
- Nem igazán hiszem – mondtam. – Tavaly augusztus óta Mrs. Miller sem volt képes megérteni miként működik, vagy olvasni belőlük… és ha jól olyat mondott, hogy megkérdezett két istent is, az egyik körberöhögte a kérdésen a másik meg azt mondta, hogy nem, ez kiválasztási alapon megy, különben nem lenne értelme annak, hogy valakit avatarnak választanak.
Kitettem egy lapot, amin árnyak voltak, rajta az árnyakban egy női sziúlett, aminek a tartása is felséges, királynői volt. Máskor csak ennyi volt a képen, de most ennél több, az árnyakban alakok voltak, amik mind felé néztek. Abban biztos voltam, hogy ezt Gwen is látja. Majd a következő lap… ez eddig üres volt, de most sok-sok személy és kristályok. A képességem révén tudtam, hogy kik és mik ezek. A csillagok kunyhójának kőművesei, ezen lapból a levegőben vonuló katonák tartottak az Árnyak királynője felé. Ezt viszont csak én láthattam, Gwen sajnos nem.
- Ő az Árnyak házának királynője, avagy a Thorhalla Lokidottir… ez a másik lap a Csillagok kunyhója és a Kristály népe, raptorok. Te nem látod, de itt – húztam végig az ujjamat az általam látott vonuló katonákon – vonulnak át a katonák az Árnyak lapjára. Ez azt jelenti, hogy a királynő egy hadsereget szerzett magának… azt hiszem, hogy ezen Mr. Miller nagyon ki fog akadni, ha meghallja…
Nyeltem egy nagyot, miért kell nekem mindig rossz híreket vinnem?

felszerelés/egyebek:

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.