Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK)

Go down

Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) Empty Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 04 Feb. 2018, 20:14

Név: Xeth
Egyéb név(i): Lord Xeth, Xeth Nagyúr, Bloodhound, Keth Tye E’ron
Faj: Humanoid, erőhasználó
Nem: Férfi
Jellem: Célorientált, ambiciózus.
Születési helye és idő: ME 32, születési helye ismeretlen;
Kor: 34 év
Család:
- Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (feleség)
Foglalkozás/kaszt: Urdrarr nagyúr
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Lila színű „Xesh” betű tetoválva az arcára, hátára  és a karjaira;

Életrajza:
Születési körülményei ismeretlenek. Szüleiről, vagy testvéreiről (ha ugyan voltak neki) semmiféle feljegyzés nem született. Kisgyermekként került a birodalom egyik kiképzőtelepére, több másik, vele hasonló korú gyermekkel együtt. Mint mindenik, úgy ő is kapott egy tetoválást az arcára, hátára és a karjaira. Ez alapján különböztették meg a többiektől.
Nagyon fiatalon megtanult két nagyon alapvető dolgot, ami azzá formálta a jövőjét amivé. Első sorban azt, hogy ne bízzon meg senkiben, másod sorban pedig, hogy hogyan kell gyorsan, kíméletlenül ölni. Nem kellett néhány hónapnál több, és a sok gyermekből már csak ő volt, aki életben volt. Rátermettsége és az erővel való szoros kapcsolata volt, ami ide juttatta.
Természetesen ez csak bemelegítés volt, hisz az igazi próbatétel csak ezután következett számára. Korribanra került, mint növendék. Az urdrarrok akik odavitték úgy gondolták, hogy majd az lesz a veszte, hisz ott hozzá képest tapasztaltabb és jobb növendékek voltak. Ez az apró tévedés volt az első, amivel megakadályozhatták volna későbbi felemelkedését. Tizenkét éves volt, mikor a többi növendék rettegte már csak azt is, ha a nevét meghallották, még a felügyelők is gyanakodva és néha félve tekintettek rá. Így az sem volt meglepő, hogy nem kisebb személy figyelmét vonta magára, mint a Sötét Tanács egyik tagjáét, a Birodalmi Hírszerzés akkori nagyuráét. Azt hitte, hogy aranybányára talált a többi nagyúrral szemben és ezért oktatni kezdte a fiút mindenre, amit csak lehetett. Az pedig, mint egy szivacs, úgy fogadta be az információkat. Ez volt a második tévedés, amit ha időben észrevesznek, kerékbe törhették volna a fiú jövőjét.
Remek tanítványnak bizonyult. Harcászati ismeretei mestereit hamar fölülmúlták, a hírszerzés kis és magasiskoláit a legjobb ügynököktől sajátította el. Mestere nagyhatalmú és ősi rituálékat, erőhasználatot tanított neki. Aztán elkövette a lehető legnagyobb hibát, amit valaha is megtehetett. Elbízta magát, azt hitte, hogy tanítványát a markában tartja, és egyszer, egy igazán rövid időre hátat fordított neki. Egyetlen pillanat volt az egész, s mikor az ügynökök beléptek az irodájába, akkor csupán egy régen kihűlt testet találtak, és egy fiatal nagyurat, aki előtt fejet kellett hajtaniuk.
A birodalomban futótűzként futott végig a hír, hogy egy tizenöt-hat éves fiatal tanítvány megölte mesterét, és ezzel elfoglalta annak helyét a Sötét Tanács tagjaként. Természetesen a szervezet tagjai között voltak, akik ezzel nem feltétlen értettek egyet, de a Császár törvényeinek értelmében, valamint a többedik halott kihívó után, már kevésbé adtak nyíltan hangot nemtetszésüknek. Csupán egyetlen egy tanácstag volt, aki egyből kedves fogadtatásban részesítette, Lady Vadrin a Terjeszkedés és Diplomácia szféra úrnője. Persze hamar kiderült, hogy az egész csak álca és mindez csak azért van, hogy információt kaphasson a hírszerzéstől valakikről akiket keresett.
Hamarosan azonban a birodalom határain belül és kívül is egy teljesen más néven is ismerni kezdték őt. Nem úgy, mint Lord Xeth, urdrarr nagyúr, hanem egy olyan névvel, amit senki sem akart, hogy a sajátjával egy mondatban elhangozzon. A Császár vérebének nevezték, ami roppant találónak is bizonyult, hiszen, mint a Hírszerzés legmagasabb embere, rengeteg információ állt a birtokába, és amikor kellő adat összegyűlt egy olyan személyről, akivel szemben ügynököket már nem lehetett küldeni, akkor ő tett lépéseket az ügyben. Az ilyen személyek, általában csak addig éltek, amíg minden információt kipréseltek belőlük, akár szokványos módszerekkel, akár kínzással. A háború alatt nem is egyszer volt, hogy olyan csatában jelent meg az ifjú nagyúr, amibe nem is rendelték ki, és sohasem úgy, hogy bárkit is értesítettek volna előre.
A köztársasággal vívott háború és a vadászatok alatt, egy sokkal nagyobb és komolyabb behatást jelentő terv kezdett kialakulni a fejében, valami, ami sokban megváltoztathatta a galaktikus politikát. A Tanács tagjai között pedig csak egyetlen személy volt, aki segíthette és meg is érthette ezt a tervet. Lord Hiuval. A legtitokzatosabb és legnagyobb befolyással rendelkező nagyúr volt a célra a legmegfelelőbb, de ebből a két dologból egyik sem volt az, ami miatt szüksége volt rá. Kellett valaki, aki képes felfogni a terve értékét és szükségességét, valamint aki ha szükséges, a megfelelő lépéseket is meg tudja tenni. Hónapok és évek tervezése és tanulása következett. Olyat kellett megtanuljon, ami a birodalom berkein belül árulásnak is számíthatott volna. Megtanulta, hogy hogyan lehet, és hogyan legyen jedi lovag. A harcművészeti tudása megvolt hozzá, viszont filozófiát és az erő világos oldalát használni, meg kellett tanulja. Ebben a Rejtélyek szféra nagyura nagy segítség volt.
Nyolc évvel a háború vége előtt érkezett el az idő, amikor a beépülést el kellett kezdenie a jedi rendbe, hogy megtudja a számára legfontosabb információt szerezni. A Rend egyik legjobban dédelgetett titkát, a Tython koordinátáit. Tartott egy utolsó konzultációt Lord Hiuvallal, ezután következett annak a rituálénak a végrehajtása, amit az említett nagyúrtól tanult, és ami lehetővé tette, hogy teljes mértékben el tudja rejteni még a jedi mesterek elől is urdrarr mivoltát.
Első tette, amit már, mint jedi lovag hajtott végre, egy pilóta megmentése volt. Meglepő volt számára, hogy a nő erőhasználó, viszont kapóra jött, úgy a megmentése, mint a képességei. A háború hátramaradt éveiben a köztársaságot segítette, és a megmentett nővel is sokkal közelebbi és intimebb kapcsolatba került, viszont tényleges feladatát sohasem felejtette el. Amennyire csak az ideje és lehetőségei engedték közelebb és közelebb került a számára szükséges információkhoz.
Mindeközben egy előre be nem tervezett esemény miatt, tűzszünet alakult ki a két háborúzó fél között és békésebb idők következtek.
Pontos koordinátákat nem sikerült szereznie, de az annak tudatában levő személyek pontos kilétét igen. Viszont a jedi lovagkénti további kutatásának elérkezett a határa. A nő, aki közben titokban a felesége is lett, gyermeket várt. Ekkor érezte, hogy annak érdekében, hogy az egyetlen olyan személyt az egész galaxisban, akiben a legapróbb bizalma is volt, ne érhesse baj, a lehető legtávolabb kell kerüljön tőle.
Úgy búcsúzott el, mint bármelyik más alkalomkor, ám a hajója ezután egyenesen a Birodalomba vitte. Mint ahogy beépülése idején, úgy visszatértét követően is figyelmen kívül hagyta Lady Vadrin követelőzéseit, hiszen most már tudta, hogy kiket is keres tulajdonképpen, és mivel az egyik ilyen keresett személy pont a felesége volt, így még kevésbé állt szándékában kiadni őt. Újra ő lett Lord Xeth, a Hírszerzési szféra rettegett nagyura, és immáron két célja volt. Az egyik a régi, hogy megtalálja Tythont és ezzel súlyos sérülést okozzon a köztársaságnak és a jedi rendnek, a másik pedig, hogy minden képességével és befolyásával biztosítsa felesége életét, akit akár tanítványának is felvállalt a birodalom előtt, hogy megmenthesse a biztos végtől.

Képességei: Minden képességgel rendelkezik, amivel egy sötét nagyúrnak rendelkeznie kell. Mesteri fénykardvívó, sok sötét oldali és világos oldali erőhasználatot is ismer. Minden olyan képzést megkapott, amit a hírszerzés ügynökei is megkapnak.
Különleges, egyedi színű fénykardja van.

Páncél nélkül:
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) NPQtCzw
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) PDRnPFL
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) J84hJZh
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) V9XFZQS

Páncélban:
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) Bd0z24h
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) RHBt99O

_________________
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) FUn312o
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) 6fZaEMM
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) Empty Re: Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 09 Júl. 2019, 00:01

Bővítés MU 2. nyolcadik hónaptól - MU 4. hetedik hónapig:
Miután Keth elfutott úgy, hogy akkor éppen ő irányította a testet visszatértek a Birodalomba és Xeth újra visszavette Lady Lyra Stradd-tól a Hírszerzési szféra vezetését - aki nagyura távollétében tartotta a frontot és leplezte, hogy Xeth nincs itt közel tíz éven át -, aminek a nő kimondhatatlanul örült. Ekkor Xeth még mindig szürke volt, azonban pár hét alatt, ahogyan saját magát emésztette amiatt, hogy egyáltalán felmerült benne egy pillanatra az, hogy megölje Rhys-t és a közös gyermeküket átbuktatta őt a sötét oldalra. Ezzel egy idejüleg észrevétlenül, de erősödött a korábbi életkötelék közte és Rhys között, ahogyan a nő megörökölte tőle valahogy, vagy ezen keresztül az Árnyjárást is. Egy véget nem érő tánc pedig elkezdődött közte és Keth között. Keth azt nem akarta, hogy Xeth Rhys közelében legyen, ahogyan Xeth ugyanezt a másik felével, így emiatt is lett, hogy egyik fél sem válaszolt a nő üzeneteire, csupán meghallgatták, illetve Keth egyre gyakrabban tudott érvényesülni, főleg akkor, amikor a nagyúr nem hordta a sisakját. Éppen ezért ahogyan haladtak az időben többször előfordult, hogy napokig nem aludt, vagy ha igen, akkor is felszerelésben, nehogy a másik fele megkapja az irányítást és amíg ő van elnyomva valami ostobaságot tegyen. Ahogyan Rhys árnyjárása kezdődött még az első alkalmakkor egyik fél sem érezte meg a felségét, éppen ezért volt, hogy az árnyjáró Rhys-t teljesen véletlenül szúrta hasba Xeth, amikor kivégzett egy jedit, aki nem árult el információkat a Tythoon-ról és akaratlanul végül mégis a saját gyermekének gyilkosa lett. Néhány héttel később a Sötét tanács teremben érezte meg elsőként azt, hogy Rhys mire is képes, amikor ott is megjelent, amikor épp csak Hiuvallal volt bent.
Ahogyan haladtak az időben Keth egyre inkább kezdett önálló lenni, ami kezdett tűrhetetlen lenni a nagyúr számára, így Hiuval-al egyeztetett többször is, hogy az idős anzati hátha tud valamilyen módot arra, hogy megszabadulhasson Keth-től. A Sötét tanács vezetője, hiszen eddig is mindenben patronálta Xeth-et most is segítséget ígért, közben pedig egy másik projectbe vonta be őt és Kalen Organa-t is, illetve biotikus szféra vezetőjét - Lord Skrax - megkerülve Lord Zorlom-ot vonták be a császár parancsára. A hármas - Hiuval-Xeth-Organa - a császár három legbizalmasabb tanácstagja volt, így, hogy ezen Triumvirátus tud a dolgokról nem volt meglepő. Szóval a terv az volt, hogy a Kesh nevű bolygón egy több ezer fős urdrarr kolóniát hoznak létre, első generációs urdrarr-okból, akiket a Fellegvár csillagánál gyűjtöttek be és a Hylarin-ról lopott DNS mintákból hoztak létre. Nem klónok, hanem új, tiszta vérvonalak. Xeth feladata volt részben a védelem és leginkább, hogy senki se tudhasson erről a helyről, sem a projectről. Ezen idő alatt az ellenségeskedése tovább mélyült Organa feleségével Lady Vadrinnal, mert már csak Rhys miatt sem volt hajlandó a nőnek semmit sem mondani arról, amit a nagyasszony tudni akart.
A tizenkettedik hónap közepéig tudta Rhys-t titokban tartani, a nő akkor ugyanis miközben Keth-t és Xeth-et kereste, hiszen eddigre már tudta, hogy egy urdrarr az, aki miatt elment a férje - vagyis hitte - szóval mindkettejüket kutatta és ekkor esett fogságba és került szembe egy meglehetősen erős ellenféllel. Az igazat megvallva mind a mai napig nem érti, hogy Hiuval miért is nem irtotta még ki azt az egész vérvonalat. Szóval itt olyat tett, amit egyébként soha sem akart, hogy megmentse a felesége életét kénytelen volt megszállni őt, ami eléggé erőszakos tett. Azonban arra ügyelt, hogy ne okozzon kárt a nőben, így semmire sem emlékezett később mindennél. Hiuval itt szerzett tudomást arról, hogy valaki képes volt a mentoráltja szívét megdobogtatni és meglehetősen kegyesnek bizonyult. Csak annyi parancsot adott, hogy Xeth buktassa át a nőt.

Éppen ezért kezdte el figyeltetni a nőt a Coruscanti embereivel, akiknek persze vigyázniuk is kellett rá, hogy ne essen baja, amire szükség is volt, mert a felesége egyre őrültebb akciókba kezdett Coruscant mélyebb szintjein, hogy Lord Xeth nyomára akadjon. Keth-el a harca tovább folytatódott és ironikus módon mind a ketten, bár főleg Keth volt féltékeny, amikor kiderült, hogy Rhys-nek még udvarlója is akadt és így most már ezt a bizonyos Lor-t is figyeltették, egy ízben az emberei még jól helyben is hagyták a férfit. Időközben Hiuval is sikeresen előállt azzal, hogy miként lehetne megszabadulni Keth-től, bár veszélyes volt és lehet, hogy Xeth birodalmi pozíciója bánná, de a férfi még ezt is kész volt vállalni. Az egyik alkalommal ezen időszakban Rhys az egyik bolygón pont előttük jelent meg árnyjárás közben, akkor éppen Keth-t kapta el ott, a következő alkalommal Xeth-et és Lyra-t. A felesége fenyegetése, hogy meg fogja ölni nagyon szórakoztatta, mindig is különösen szépnek találta a nőt, amikor dühös volt, most pedig nagyon, de nagyon az volt.
Hiuval parancsa miatt időközben Xeth Akmul-t is ráállította a feleségére, mivel Rhys kérdezősködései az alvilági körökben célponttá tették és az akkor még naiv és képzetlen felesége pedig bele is sétált egybe, amikor Ruusan-ra ment, hogy elvileg Xeth ott lesz, aki ez idő alatt igazából a közelében sem volt a bolygónak, mert Dromund Kaas-on volt. Ezen alkalommal teljesedett ki a házaspár között az életkötelék és egyből össze is kapta őket az Erő, Xeth úgy láthatta az éppen börtönben ülő feleségét, mintha csak ott lett volna a nő a tróntermében. Bármennyire nem szerette azt, ami következett muszáj volt megtennie még azelőtt, hogy Hiuval maga buktatja át a nőt. Kénytelen volt vádolni a nőt és súlyos lelki fájdalmakat okozni neki, mivel tökéletesen ismerte, pontosan tudta, hogy mivel tud neki a leginkább fájdalmat okozni. Egyetlen zavaró tényező volt, hogy az egészbe Keth fájdalmas üvöltése is behallatszott, aki viszont nem akarta, hogy Xeth bármit is ártson az egyébként is teljesen összetörtnek látszó és érződő Rhys-nek. Ha lett volna a férfinak még pár perce, akkor át is buktatja, de a kapcsolat megszakadt. De azt legalább elérte, hogy a nő igent mondott arra, hogy a tanítványa lesz - nem mintha eddig nem lett volna az - és azt örömmel élte meg, hogy a történtek ellenére sem fél tőle a felesége.
A végső elszakadás a két személyiség között ekkor történt meg, ettől a pillanattól kezdve már mind a ketten tudták, hogy az egyik félnek halnia kell ahhoz, hogy a másik élhessen. Nem sokkal később még Rhys-nek is megmutatta az arcát, hogy fájdalmat okozzon, de a nő agya meglehetősen kacifántos dolgot tett össze ebből, ami később jól is jött neki. Pár héttel később pedig a rituálé is lezajlott…

Több napos rituálé során konkrétan kitépte magából Keth-t, azt még több mint egy év elteltével sem tudja egyik fél sem, hogy ki mit örökölt meg az eredeti személyiségből, de végül is nem ő maga került a klón testbe, hanem Keth. Xeth napokra elvesztette az eszméletét és egy sötét oldali nexus is manifesztálódott benne, ami alatt Keth sikeresen megtudott szökni a nagyúr minden felszerelésével. Amint magához tért kiadta a körözést a szökött másik felére és azonnal orgyilkosokat is küldetett utána, saját magának pedig nagyon sok munkája lett. Személyiségében változás állt be, köszönhetően részben a sötét oldali nexusának, kegyetlenebb lett, mint volt, de egyben hatékonyabb is. Régen csak azokat ölte meg, akik meglátták az arcát, de most bárkit képes volt már, a legkisebb hibáért is. Ezeken felül némileg szórakozottabb is, felszabadultabb és temperamentumosabb. Más kérdés, hogy ebből sokan semmit sem láttak, tapasztaltak.
Mivel Keth nagyon sok mindent tudott, így kénytelen volt a teljes Hírszerzési szférát átszervezni, hogyha Keth a Köztársaságba megy - márpedig tudta, hogy előbb vagy utóbb Rhys-hez fog futni - ne adhasson ki szinte semmit. Ekkor hozta létre a Tisztogató osztagot is többek között, illetve kezdett új fiatal „csillagokat” keresni a szférán belül új pozíciókra. Már ekkor elkezdte lefektetni az Orgyilkos hivatal alapjait, ahogyan az Inkvizíciót is megerősítette, átszervezte.
Nagyjából két hónapig éjt nappallá téve csak ezzel foglalkozott Lyra-val együtt, így másra nem is nagyon volt ideje. Amint minden rendeződni látszott távolról elkezdte oktatni Rhys-t is, ahogyan az egy mesterhez illik. A nőt meghagyta abban a hitben, hogy ő maga Keth ikertestvére, igazából roppant jól szórakozott, hogy elérje azt, hogy a felesége újra belészeressen a gyűlölet helyett, amit iránta érzett, főleg, hogy azt nem is sejtette, hogy Xeth a törvényes férje. összesen három hónap kellett, hogy mindent teljesen rendbehozzon és minden a helyére kerüljön, ekkor volt ideje végre a feleségével is több ideje foglalkozni. Kapóra jött, hogy senki sem hallott Keth-ről, a Rhys-től jövő üzenetek alapján a nő sem. Csak annyit tudott, hogy a másik fele él, de nagyon gyenge, de még ő sem volt képes megtalálni. Amíg nem volt jelen az neki csak jó. Így doppenganglerként elkezdett a feleségéhez járni. Az első alkalommal Rhys azt hitte, hogy Keth tért vissza, így az első fizikai találkozásukkor Xeth sem fogta vissza a saját vágyait, még ha másolatként nem is volt az igazi, de már akkor is vágyott a feleségére. Persze másnap Rhys rájött, hogy átverték ő maga pedig minden nap, vagy másnap elment a nőhöz, aki egyre jobban kezdett a sötét oldal felé sodródni.

Az előző évben ugyan nem lépett a nővel kapcsolatban sem ő, sem Keth, de most mivel Rhys születésnapja és a házassági évfordulójuk is közel van, így küldött neki századszépe virágot, amit mindig vett akkor is, amikor együtt voltak. A látogatásokat nagyon élvezte, mert Rhys minden egyes alkalommal, amikor tudott ellent mondott neki és sikerült folyton feldühítenie a másikat. A születésnapnál azonban megtört a jég és kivételesen a nő kérte, hogy maradjon, miután „szíven szúrta” néhány Keth-es megjegyzéssel, hogy ő még mindig nem üzent, vagy lépett vele kapcsolatba. Ezen látogatások egyikénél az Erőben megjelölte Rhys-t egy Xesh szimbólummal, egyrészt fenyegetésként mások számára, másrészt védelmeként, hogy tudják, hogy hozzá tartozik. Végül sikerült megtalálnia a másik felét, ironikus módon az orgyilkosai is akkor értek az Aing-tii bolygójára, amikor Rhys is, őt ugyan nem bánthatták, de Keth is életben maradt, de a jedik nem engedték a párost egymáshoz. Így még könnyebb volt a feleségét a jedik és Keth ellen hangolnia. Azt még mindig nem mondta el, hogy kicsoda is valójában, így ezzel is Keth ellen is. Ezek után a Fekete nap vezetőjét utasította, hogy karolja fel Rhys-t és vezessék be a Vezérkari társaságba, ha már úgyis előléptették őrnaggyá.
A saját dolgai mellett örömmel figyelte az erőben, ahogyan Rhys felől érezte, hogy egyre jobban süllyed a sötétség felé napról napra. Éppen a Tython után kutatott, amikor a tizenkettedik hónapban a császártól személyesen kapott parancsot, hogy menjen a Szellemholdra, mint a császár kínzómestere és szedjen ki mindent az ott levő élő rakatából. Később mikor a rakata valódi ereje kiderült már nem kellett életben hagyni. Legnagyobb meglepetésére és örömére a felesége is ott volt a bolygón, aki nem a legszívélyesebben fogadta. Már most élvezte a küldetést. Itt találkozott Lyra egyik ajánlásával Rejtjel héttel is, aki megdolgozott igencsak erősen az életben maradásáért, ő volt az egyetlen Xeth csapatából, aki élve hagyta el a bolygót. Rhys-el végig marták egymást, élvezte és szórakoztatta, hogy a felesége csak azért is mindenben ellent mond neki, ahol csak tud. Azonban történt valami itt. A nő csapatában egy erő-halott volt, aki, amikor hozzáért Rhys-hez felébresztett benne valamit, vagyis inkább valakit. Amikor megérkeztek a rakatához az egyből Xeth-et támadta mentális úton, akit Rhys védeni akart és mivel nem tudta, hogy a férfi páncélja phrik-el védett, így beugrott elé és halálosan sérült meg. Eddigre már Keth-nek is volt ereje, így még ő is üvöltözött a férfi fejében, hogy óvja meg Rhys-t, illetve egy Erőlátomása volt két kislányról, akik kérték, hogy védje meg az anyukájukat. A rakata egyből rájött, hogy a férfi gyengéd érzelmeket táplál a katona iránt így feltett szándéka volt, hogy megöli őt, de a császár is besegített Xeth-nek és a nagyúr a mentális síkon, míg a többiek a fizikain legyőzték a rakatát és megölték.
A férfi első dolga az volt, hogy sötét oldali Erővel mentse meg a feleségét, ahogyan annak idején a Mon Calamari-n is tette, hiszen Rhys feladta és elfogyott az ereje. Máskor örült volna a szerelmi vallomásnak, hogy Rhys újra beleszeretett, de most csak az érdekelte, hogy a nő éljen. Nem is tudta, hogy ezzel csak erősítette a nőben az egykori Lady Benûwia-t, aki Rhys-ben akart újraszületni. De ezek után viszont eltervezte, hogy a nő most vele marad egy ideig és „elrabolta” magával vitte a Birodalomba.

A következő pár hónap Rhys szemszögéből.
Ami Xeth szemszögét illette, amikor tehette Rhys mellett maradt és tanította, együtt voltak. Az ideje nagy része azzal ment el, hogy Keth-t tartotta távol maguktól, aki elérni sem tudta így a közös feleségüket. Szépen lassan sikerült teljesen a befolyása alá kerítenie a feleségét. Mivel Rhys olyan volt, mint ismeretségük elején még jó tizenkét évvel korábban, távolságtartó, nem engedett fel, így Xeth is ehhez alkalmazkodott, nem mondta el, hogy ők voltak együtt mennyi ideig. Mindazonáltal örült, hogy újra minden éjjel a karjaiban tarthatja a szeretett nőt. A korábbiak fényében feltűnt neki, hogy amíg együtt vannak a rémálmok, amik korábban sújtották Rhys-t mérséklődtek, bár egy új tört felszínre, Lady Benûwia. Az elején nem tulajdonítottak neki nagyobb figyelmet. A férfi szépen lassan igyekezett - és sikerrel járt - elnyerni a nő bizalmát és szerelmét. Érdekes módon feltűnt az is neki, hogy a feleségére nincs hatással a benne levő Nexus. Megtette Rhys-t a Halálosztagosok főparancsnokává.
Időközben volt jó pár másik ügye is, teljesen nem vonhatta ki magát a feladatok alól. Többek között ekkor ment el pár napra, hogy vizsgáztassa Rejtjel hetet, így a nő is egyike lett azon keveseknek, akik láthatták őt sisak nélkül. A próbán remekül szórakozott még akkor is, amikor a másik megkínozta, vagy épp felpofozta és méltónak találta a feladatra, így Ingrid L’lerim lett az egyik új közeli embere és egyben az Orgyilkos hivatal parancsnoka. Mivel Xeth inkább Rhyssa-val volt, mintsem azzal fáradozott, hogy átbuktassa a bukott Vex-et a sötét oldalra, így azt is a parancsnokra bízta, aki sikerrel vette ezt a feladatot is. A Lady Benûwia ügy akkor került újra terítékre, amikor elérkezett a bál, ahol Rhys is be lett mutatva az udvarnak, a Tanácsnak és császári párnak, hogy bizony ő a tanítvány. A császárné azonban felismerte Rhys-t az Erő mintázata alapján, hogy ő a bizonyos Lady Benûwia. Hiuval, a császár és Kalen siettek segítségükre, minek a végén a császár kidobta a feleségét a bálról. Ezek után inkább távoztak az udvarból és a Scarif-re mentek, közben Rhys rémálmai is fokozódtak. Xeth akkor kezdett frusztrált és dühös lenni, amikor kiderült, hogy valaki betört Rhys kódjaival a Dromund Kaas-i központi archívumukba és a feleségére akarták kenni az egészet. Így kiadta a parancsot a nyomozásra Ingrid-nek és Lyra-nak..
Saját maga Lady Hall’a-val vette fel a kapcsolatot és Rhys-el el is utaztak oda, hogy Lady Benûwia-ról minél többet tudjanak meg. Jó pár dolog kiderült róla, többek között, hogy Rhys-ben akar újraszületni. Ezek után érthető volt, hogy nehéz szívvel engedte haza a feleségét a férfi a Köztáraságba. Azt akarta, hogy maradjon, de a nő nem tehette. Igazából bármelyik is volt a választott dolog a férfi nyert, mert ha megy, akkor ott bejuttathatja a Vezérkarba idővel, ha nem és a birodalomban marad, akkor azért. Miután Rhys távozott próbált tovább nyomozni Benûwia után és persze az őket ért támadás nyomán is.

Nem volt könnyű dolga, mert ettől kezdve Keth tartotta őt távol Rhys-től, amit akkor tudott megtenni, ha mind a ketten Coruscanton voltak. Xeth elégedetten figyelte, ahogyan a következő hónapokban Rhys szinte teljesen eltávolodik Keth-től és már-már a sötét oldal kapujában kopogtat. A nyomozása egészen jó úton haladt és sikerült is pár nyomot találnia, amiket átadott L’lerimnek. Aki meg is hálálta a koordinátákat egy szinte halálra kínzott agy halott hasonmást küldött vissza adatokkal és felvételekkel a nagyúrnak. A férfi először meggyógyította, majd ő maga kínozta meg, mindezt addig, amíg a másik bele nem halt, majd feltámasztotta és kezdte előröl. Egyrészt azért, mert tudta, hogy ez a nő volt az, aki egyrészt betört az archívumba, másrészt amiatt, hogy a felesége ellen akarta fordítani, hogy megölje Rhyssa-t. Szóval egy nagyon-nagyon dühös nagyúr a birodalom legjobb kínzója kínozta halálra a másikat. Információt nem tudott kinyerni belőle, mert a nő sem tudott semmit, azt sem, hogy kinek dolgozik, a megbízói remekül eltudták rejteni magukat. Ez sem segített azon, hogy Xeth ne legyen dühös és végtelenül kegyetlen. A kínzások, halálok, feltámadások közben végig teljesen tudatánál volt és az egész nagyjából két hétig tartott. Az utolsó halála után azonban már nem emberként támadt fel, hanem valami másként. Xeth ekkor változtatta sith/urdrarr mágiával és alkímiával ivadékká, egy torz lénnyé, aminek többé nem volt köze egy emberhez. Már nem is volt képes arra, hogy emberi nyelven beszéljen, csak ősi urdrarr/sith nyelvet tudta beszélni. Minden régi tudása megmaradt, a tudata is, bár némileg beleőrült az elmúlt két hét eseményeibe. Xeth nem csak a testét, de az agyát is megváltoztatta, majd visszaadta L’lerimnek, hogy a nő testőre legyen ez az ivadék.

Mivel hónapok óta nem tudott rendesen Rhys-nel beszélni, így amikor megtudta, hogy a nő a Korélián van ő is odament és „elrabolta” a másikat. Ezen alkalom volt az egyetlen, amikor nem védekeztek, meg is lett az eredménye Rhys már terhesen távozott a bolygóról úgy, hogy nem is tudtak erről. Két nappal később elértek arra a pontra, amikor Keth-t kiengedték a Jedi templomból, ezen az estén Xeth végre valahára megkapta azt, amire hónapok óta vágyott, hogy Rhys átbukjon a sötét oldalra. Sikerült elintéznie, hogy az egyik embere őrizze a „kistestvért”, azonban sokáig nem örülhetett ennek. Megkapta Rhys üzenetét, hogy ne hagyja, hogy Keth bántsa, de mire sikerült volna meditációba mélyülnie, hogy dopenganglerként megjelenjen egy erőlátomás kapta el mindhármukat. Rhys-nek döntenie kellett volna kettejük között, de nem tudott annak fényében, hogy már tudta az igazat. Mindenki legnagyobb meglepetésére Xeth mondott volna le a nőről Keth javára, mert szerette annyira, hogyha fáj is neki, de megtegye azért, hogy Rhys-nek ne essen baja, vagy boldog legyen. Keth azonban nem tudta volna. Mivel a nő nem tudott választani, így amíg eszméletlen volt a két férfi inkább tűzszünetet kötött a feleségük érdekében és megegyeztek, hogy mindent megtesznek azért, hogy Benûwia se születhessen újra.
Közben saját maga megkapta Lady Vex-től a négy nagyurat is felhúzó, magát Birodalmi ügynöknek kiadó SIS ügynököt, aki a parancsnokát is árulásra akarta rávenni, sikertelenül.

A következő hetekben tovább nyomozott minden ügyben, illetve minden nap beszélt a feleségével is, akinek a kérdéseit egy idő után elunva inkább megosztotta az emlékeit vele, hogy mi volt az élete, amit a másik nem ismert. Ekkor jegyezte meg, hogy Rhys rosszabb, mint az inkvizítorai, mire a nő kijavította, hogy azok már az övéi is. ezzel az aprócska mondattal hatalmas örömet okozott a férfinak. A nyomozása során talált egy nyomot a Takodana bolygón, így Keth-el közösen egyet értve úgy döntöttek, hogy Rhys-t és Gilad Romed ezredest oda küldik. A férfi így felfedte, hogy a Halálosztagosok egyik tábornoka valójában. Közben meghívást kapott L’lerimtől az esküvőjére és miért ne alapon elment, itt találkozott újra személyesen öt hét után Rhys-el, először úgy, hogy a nő már mindent tudott. Az este folyamán a férfi még Turbok meghívására a legénybúcsúra is elment, ahol kivételesen nem Hiuvallal, vagy Kalen-nel ivott, hanem idegenekkel. Remekül érezte magát és mivel nem tudták, hogy ki ő elengedhette magát. Éjszaka pedig először mutatott teljes bizalmat Rhys felé, mert teljesen kidőlt, nem csak felületesen aludt mellette. Másnap pedig örömmel és boldogan nyugtázta, hogy végre úgy viselkedik vele a felesége, mint régen. Összeségében régen volt olyan jó két napja, mint itt a Kaldahanon még akkor is, ha a feleségével való együttlét miatt lekéste az első esküvőt. Itt észlelte, hogy Hyrsi Moldenson is erő-halott, mint a Szellemholdon volt a kislány, így a nőre is ráállított egy ügynököt, hogy figyelje meg, hátha köze van Rhandhoz és Benûwiához.

Ha a Birodalom ügyeiben nem is, de a magánéletben legalább pár jó napja volt, miután Rhys visszatért a Takodana-ra őt és Keth-t is összehívta, a férfi jobb híján csak dopenganglerként tudott jelen lenni, amikor Rhys mondta, hogy mondani akar valamit, de végül hányingerrel küzdve kirohant a mosdóba. A két férfi meglepetten nézett utána.
- Terhes lenne? - kérdezte lepetten.
- Nem, nem érzem, hogy többen lennének - felelte Keth.
- De igen! Az vagyok, ikrek… - kiáltott ki két öklendezés között Rhys.
A két férfi erre már utána ment és megvárták, amíg a nő összeszedi magát. ahogyan kilépett rögtön látszott a két férfin, hogy az első kérdésük az lenne, hogy kitől.
- Kétpetéjű ikrek, mindkettőtöktől gyereket várok - mondta kissé aggódva, mint aki nem tudja, hogy erre mit lép a két férfi a korábbi terhessége fényében.
- De mi védekeztünk! - fakadt ki Xeth.
Keth hangosan nevetett fel erre, Rhys is megemlítette Koréliát, hogy ott nem. Érezte, hogy a nő már elkönyvelte, hogy nem örül egyik férfi sem ennek, de ez nem volt igaz. Rá nem. Keth ugyan, ahogyan várható volt, higgadtabb volt, mintha félelem és közöny érződött volna felőle, amiről eddigre már úgyis tudtak. Saját maga viszont azon kapta magát, hogy bambán vigyorog és boldog. Hirtelen felkapta a feleségét és megpörgette a levegőben, majd megcsókolta, végül mikor letette őt letérdelt és még a nő hasára is nyomott egy kedves puszit.
- Nem is tudod, hogy mennyire boldoggá tettél ezzel a hírrel! - tette még hozzá.
Még maga sem tudta, hogy mi változott a kicsit több, másfél évvel ezelőtti dolgokhoz képest, de most boldog volt.

Néhány héttel később L’lerim a nyomozása végére ért és az eredmények nem a legjobbak voltak, a nyomok - amikre Xeth is jutott egyébként - egyeztek, minden jel arra mutatott, hogy Lady Vadrin és Lady Zelia azok, akik a háttérben állnak a korábbi betörést, illetve a titkos találkozót illetően is. Mivel Organa mindezt nem nagyon akarta elfogadni, így megígérte a férfinak, hogy tovább fognak nyomozni. Mivel időközben új császárnéjuk is lett, így még vele is találkozott és elégedetten fogadta, hogy a nő a Triumvirátusuk - Hiuval-Xeth-Kalen - pártját fogja a másik császárnéval és Vadrinnal ellentétben. Így legalább még egy szövetségesre szert tehettek egy remek harcos és árnyjátékos személyében.
Ekkortájt volt a Zakuul-i Béke ünnepei is, a korábbi kérdésre, hogy mi lesz akkor, ha az ő sötét oldali Nexusa találkozik Keth világos oldalijával. Ingriddel vitette el magát, ahol álcagenerátor mögött volt Keth-el és Rhys-el, eljátszva, hogy próbálja lecsapni a férfi kezéről Rhys-t. Igazából mind a hárman remekül érezték magukat, odakint pedig kisebb erővihar tombolt, már csak azért is, mert a két nexus korábban egy volt és az szakadt kettőbe, és ha egy ugyanazon dologban/személyben találkozik a sötét és világos oldal, az történik, ami odakint történt, erővihar. Amit itt még megtudtak, hogy a nexus teljes erejében túlságosan is sok Benûwia-nak és ezen itt töltött egy hét alatt Rhys nyugodtan tudott aludni a két férje közelségében, vagy épp karjaikban, egyetlen álma sem volt közben.

Pár nappal később beszökött Coruscantra és olyasmit tett, ami miatt Keth nagyon sokáig nem volt boldog. Mivel Rhys-en a hetedik hónap közepe felé már igencsak látszott, hogy terhes, de titkolta az apa kilétét, így Xeth egyik nap még a nőt is meglepte azzal, Keth-t eljátszva „szambázott” be a Havoc Squad bázisára, amikor a felesége végzett. A jedik úgyis azt tudták, hogy Rhys miatt hagyta ott a rendet, így ideje volt, hogy mindenki ezt tudja és felvállalják a kapcsolatukat. Jó pár ismerőssel találkozott, akik még mindig tábornokként köszöntötték, majd amikor Rhys végül jött ki, akkor a nő a megszokottak szerint távolságtartóan köszöntötte, mint ahogyan máskor is viselkedtek. Xeth azonban mást tervezett, egyből közelebb lépett a nőhöz, és ahogyan máskor szokta, bizalmasan, szeretetteljes mozdulattal simított végig a felesége növekvő hasán. Már ezzel többek meglepettségét kiváltotta, hát még akkor, amikor magához húzta Rhys-t és hosszan, szenvedélyesen csókolta meg és közben szorosan át is ölelte őt. A legtöbbeknek, akik ismerték őket most lett teljesen nyilvánvaló, eddig csak azért nem hitték volna el, mert a tábornok jedi volt. Ezek után már csak páran lepődtek meg, hogy több mint hét éve vannak együtt és négy éve házasok. A nagy beismerés után még csatlakoztak a többiekhez, akik inni mentek és itt mondták a férfinak, hogy örökös tábornokként fognak rá gondolni és mindig úgy tekintenek majd rá. Szóval, ha háború lesz, akkor is ha nem is a rend tagjaként, de örömmel látják maguk közt. Roppantul élvezte, hogy ezzel az egésszel jó alaposan borsot törhetett Keth orra alá.

Sokáig nem maradhatott, vissza kellett mennie Dromund Kaas-ra, ahol az emberei már azzal fogadták, hogy megtalálták az ikreket, de van egy kis gond, hogy akik túl erősek nem mehetnek a Malachor rendszer közelébe és nem tudnak belépni. Ez nem ejtette kétségbe a hírszerzési szféra nagyurát, itt volt az ideje annak, hogy Rejtjel Negyvenkettő újra küldetésre menjen. Hívatta L’lerim parancsnokot, hogy a Malachor V-re kell a nőnek utaznia és 42-t is magával kell vinnie.


A különválás utáni páncélképe:
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) H1TNBqn

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xeth E'ron (Birodalmi - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.