Newark Katonai Komplexum (Sussex)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Newark Katonai Komplexum (Sussex) Empty Newark Katonai Komplexum (Sussex)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:26

Korábban az állam egyik legnagyobb városa, Newark volt. A Bukás után az Új Parlament vezetősége úgy döntött, a teljes várost átalakítják, lebontják, átépítik, és egy gigantikus méretű katonai komplexumot hoznak létre New Jersey új hadseregének. A seregben emberek és mutánsok egyaránt vannak, és mivel a fizetés és az egyéb juttatások igen kedvezőek, rengeteg az önként jelentkező. A komplexum hatalmas területe több épületet, föld alatti bunkereket, hangárokat foglal magába, és gyakorlatilag egy valódi kis katonai város lett ez a hely. Itt képezik ki az újoncokat, itt gyakorlatoznak, és persze legfőképp szemmel tartják a nem messze található határvonalat New York felé. Több kisebb központja is van a seregnek szerte az államban, de ez a legnagyobb és legjobban őrzött.

Newark Katonai Komplexum (Sussex) 71688633

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Newark Katonai Komplexum (Sussex) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Newark Katonai Komplexum (Sussex) Empty Re: Newark Katonai Komplexum (Sussex)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Május 2012, 14:09

2046. november 30. péntek – New Jersey, Newark Katonai Komplexum
Résztvevők: Grigorij Taylor, Lara Storm és Ethan Jackson (Manó)

Grigorij a felébredése és főleg a többiek jelentéstevése után azért kapott egy adag fejmosást Rogerstől és Millertől, hogy miként is kell egy katonának viselkednie és ezt pont, hogy neki kellene a legjobban tudnia. És mégis ő volt az egyetlen, aki végig elégedetlenkedett. Talán pont azért, hogy végre lehiggadjon és ne legyen ennyire engedetlen olyan feladatot kapott ő és két társa, hogy a fiú végre megtudhatja, hogy mi is volt az oka annak, hogy az apja ellene fordult. A két szuperkatona a New Jersey-i katonai komplexumba küldte Grigorijt, Larat és Manót, hogy megtalálják Adam Taylort és kihallgassák. Mivel nem volt köztudott, hogy Grigorij kinek az oldalán is áll és nem volt ismert az arca, ahogyan Manó új alakjának sem, Lara-t pedig főleg nem ismerték, így igazából azzal, hogy újoncnak jelentkeztek a komplexumba hamis papírokkal könnyedén be tudtak jutni oda. Már előző nap mindannyian ott éjszakáztak, mivel most fog a kiképzés kezdődni. Kora reggel mindannyian az ébresztőre keltek fel.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Vipra Phertelmer Szomb. 12 Május 2012, 22:52

Épphogy csak kis időt tölthettünk a bázison máris el kellet menünk egy sürgős megbízás ürügyén. Egy keveset azért sikerült megtudnom az ottani dolgokról. Például az egyik csapat éppen bevetésen vannak ő velük sajnos nem találkozhatunk. Mindanyian saját szobát kaptunk azonban egyszer véletlenül más szobájába nyitottam be bizonyára elfelejtette bezárni az ajtaját. Szerencsémre nem volt benn senki. Ami legelöször szemet szúrt nekem az asztalon heverő lőfegyverek és a párna alól kikandikáló hatalmas kés. Nem tudtam ki lehetett abban a szobában de elég fura szerzett lehetett annyi szent. Volt még ott egy szekrény aminek az egyik ajtaja félig nyitva volt és valamien zacskók voltak benne. Kissé közelebb mentem és lám csak egy csomó különféle csipszes zacskó volt a szekrényben. Úgy gondoltam úgy is megkinált volna ezért elvetem egy zacskóval majd még eggyel és mégeggyel. Na de elég a visszaemlékezésből koncentráljunk a jelenre gondoltam. A feladat az volt, hogy ujoncként be kellet szvárognunk egy kiképző telepre meg kellet keresnünk egy bizonyos illetőt és ki kelett kérdeznünk. Az első éjszaka zökenő mentesen ment csak a regeli ébresztő volt egy kicsit durva. Mikor rabok voltunk csak a cellánkba kellet maradnunk senki nem monta meddig lehet aludni. Kissé morcosan de felkelek és csak az jár a fejembe menyivel tartozom ezeknek a fickoknak és ez a minimum, hogy segítek nekik amiben csak tudok.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Síkok:

Témanyitás by Tyler Kedd 15 Május 2012, 17:09

~Gyerünk nyisd ki a szemed....menni fog.....~
Próbálom rábeszélni magam a kelésre, itt az isten háta mögött, egy pancserral, meg Larával. Igen azt hiszem az a neve, ennek a sok arcnak a nevét nehezen jegyeztem meg. Oké, gyorsan ki pattanok, irány öltözni, meg összekapni magam, nehogy lebukjak vagy mi a fene.
Igazából egyáltalán nincs kedvem itt lenni, Lornát kellene kihoznunk onnan. De senki sem hallgatott meg, mindenki csak hallgatott meg sajnálkozott miatta. Most meg itt vagyok, annak a balféknek segíteni, hogy az apjáról derítsünk ki valamit. Minő szerencse, morcos ábrázattal készülődök, a mai első csodás napra....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Május 2012, 10:27

A szokásoknak megfelelően a reggeli ébresztő után odakint a kaszárnya előtt kellett találkozni a szakaszvezetővel, aki majd a kiképzést vezeti. A csapat harminc fős volt, ebből mindenki mutáns, kivéve Lara és Manó, igaz őket is mutánsként juttatták be ide, Lara az apját ért kozmikus sugárzás hatására volt olyan, amilyen és szuperhumánnak volt minősíthető, Manó pedig lényegében démon, de nem volt nehéz elvegyülni. A harminc főből huszonhatan voltak körülbelül egyidősek a trióval, négyen pedig harmincon felül. Nyolc lány volt a csapatban, ebből egy volt csak a harminc feletti csapatban. Illetve hat feketebőrű is volt itt, kettő lány, hat férfi és három távol-keleti férfi, ők tették ki a többi harmincon felüli személyt. Ahogyan mindenki kiérkezett Grigorij-on kívül, mert ő nem volt képes arra, hogy felkeljen és kivánszorogjon reggel ötre a barakk elé mindenki felsorakozott.
- VIIIIGYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZ! – lehetett egy öblös hangot hallani.
Newark Katonai Komplexum (Sussex) 587492-sqdsupv2004_cvr_col_large_large
- Nos hölgyeim, Korvak őrmester vagyok, az önök kiképzője. Csak huszonkilencen vannak itt a harminc helyett. Hol van a társuk?

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 17 Május 2012, 12:36

Elnyomok egy ásítást, miközben felsorakozunk ahogy azt kell, meg elvárják az ilyen helyen. Vannak itt szép számmal, vegyes a felhozatal. Biccentek egyet Larának, majd beállok a sorba. Mindig is rühelltem az ilyesfajta, kiképzés meg úgy általában a fegyelmet, fegyelmezést. De azért annyira benőtt már a fejem, hogy ússzak az árral, s most az egyszer ne lógjak ki a sorból. Megjött Mr. Nagyhangú kiképző, aki rá is világít egy bosszantó bakira. Hol van Grigorij Taylor, akiért most nekünk is itt kell lennünk. Mikor az ordibáló kemény legény nem figyel, Larára nézek kérdően, hátha ő tudja, de amúgy csendben vigyázva állva állok.
-Uram, feltételezem elaludt, Uram!-
Válaszolok neki öblös hangon, úgy ahogy szokás, legalábbis remélem így szokás. Grigorij húzd ide a beled minél előbb, ez lenne a minimum, ha már egyszer miattad kerültünk ide.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Vipra Phertelmer Pént. 18 Május 2012, 01:08

Ahogy kászálottam ki az ágybol ugyláttama jó néhány embernek hozzám hasonloan nehezére esik a korai kelés. Ezért sikerült megemberelnem magam belebujtam a ruhámba majd a többieket követve kimentem a barkunk elé. Ott találkoztam Manó-val aakivel egy fejbicentésel köszöntünk egymásnak majd beáltunk a sorba. Elég sokan voltunk de a legtöbjük olyan idősek lehettek mint mi hárman vagyis ketten. Grigoi ugyanis még mindig nem volt képes felkelni amit az ordibáló kiképző tiszt ki is hangsulyozott. Ez a kiképzés számomra furcsa volt. A papával szoktunk gyakorolni de az mindig csupa móka és kacagás szokott lenni. Kivéve az elején egyszer mikor a levegőben nagyon magasan kapcsolt ki az erőm. Szerencsére Ried bácsi ott volt és elkapott. A kiabálos ezután megkérdezte hol van a hiányzó ilető mire Manó katonásan válaszolt a kérdésre. Ércesen és hangosan válaszolt szinte kiabálva. Fogalmam sem volt, hogy ilyenkor így kell válaszolni bár én nem válaszoltam volna. Szerintem nem szép dolog beárulni a társainkat.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Május 2012, 10:03

Az őrmester megállt Manó előtt és végigmérte, majd elégedetten bólintott, hogy legalább egyvalaki képes volt arra, hogy kiálljon és megmondja az igazat.
- Helyes fiam! – mondta. – Hogy hívnak?
Manó a saját nevén került be ide, révén azt még Magneto sem tudta, nemhogy bárki más, és eléggé mezei neve volt, így nem volt feltűnő ez. Így ezt nyugodtan mondhatta; amint ez megtörtént az őrmester még végignézett a társaságon, hogy kik is vannak itt, majd Lara-n állt meg a tekintete.
- Akkor a fiú és te, keltsétek fel a társatokat, öt percet kaptok. Ha ezalatt nincs itt a harmincas, akkor már szedheti is a sátorfáját! Leléphetnek!
Ezzel a páros már indulhatott is vissza a barakkba, hogy megpróbálja felkelteni Grigorij-t.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vipra Phertelmer Vas. 20 Május 2012, 09:11

Az őrmester szigorúan megállt Manó előtt majd megdicsérte amiért válaszolt ezután megkérdezte a nevét. Úgy tűnt mégsem olyan szőrösszívű ez az ember ha ha dicsérni tud mert a kicsi is több a semminél. Ezután szigorú szemeivel végignézett a társaságon majd nálam álltak meg. Pár másodpercig engem nézett ami kicsit majd mindkettőnket beküldött Grigorij után. Gondoltam ha romában vagy tégy úgy mint a rómaiak és ha katonaságnál akkor mint a katonák. Ezért félhangosan elkiáltottam magam, hogy jól halhassa
-Igenis uram máris megyünk.-
Azzal elindultam vissza a barakkunk irányába de nem futó lépésben ugyanis csak azt mondta öt perc alatt hozunk ki azalatt százszor be és ki tudtam volna menni. A biztonság kedvéért szememmel Manóra sandítók, hogy jól csinálom-e. Odabent majd megpróbálom hatékonyan felkelteni a hétalvót egy kis bosszúval fűszerezve. Mert mégsem sportszerű, hogy én feltudtam kelni meg Manó is csak ő húzza a lóbőrt. Talán egy pohár vizet borítok a fejére.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 23 Május 2012, 11:30

Grigorij is felébredt ám társaival ellentétben nehezen vette rá magát, hogy elinduljon kifelé. Csukott szemmel fekszik. Amikor a lépteket hallja mogorva arckifejezés ül arcára. A befelé igyekvőkre néz. Elkezdi felemelni a lábát majd nyugodt mozdulattal fordul oldalra tolja magát ülő helyzetbe és néz az érkezőkre.
- Menjünk és tegyük a dolgunk. Még egy kihallgatás és egy gyilkosság is a napi számlán van. Szóval sűrű a program. - morogja elégedetlenül, de kellően halkan a férfi. Aztán a társaival együtt kifelé indul. Higgadtan néz az őrmesterre. Végigpillant rajta és elemzi, hogy vajon milyen lehet. Minden bizonnyal ő is mutáns mint mindenki más itt. Szóval valószínűleg veszélyes figura. Ennek ellenére túl klasszikus. Egyszerűen félelmetes, hogy milyen primitív módszerekkel készítik fel a sorkatonákat. Gondolkodik el a fiú, hogy elterelje a gondolatait a rá váró feladatokról. Nem akar az apjával találkozni, mert tudja, hogy mit várjon tőle. Annak a férfinak meg kell halnia. Ezt ő is tudja. Enélkül nem lehet elintézni Magnetot. Legalábbis ő nem örülne neki, ha valaki még energiafegyverekkel is támogatná a rohadékot amikor el akarják intézni.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Tyler Szer. 23 Május 2012, 18:22

-Ethan Jackson, Uram!-
Válaszolok neki, ahogyan azt kell, meg elvárja tőlem. Lara szeméből ítélve talán nem vette jó néven, hogy be árultam, de rosszabbul jár, ha a kiképző fogja felébreszteni. Még így is megfogja kapni a magáét.
-Igenis, Uram!-
Máris indulok befelé, eléggé sietve, de azért nem rohanva. Bólintok Larának, elég jól csinálja a dolgot, eddig.
Grigorij ép akkor tápászkodik fel, mikor sikerült belépnünk az ajtón.
-Ideje volt már!-
Morgok rá majd lendületesen ki is fordulok és kifelé igyekszek, majd visszafordulok a sorba, vigyáz állásba. A fickó persze kihívóan méregeti a kiképzőt....ennek nem lesz jó vége. Itt mindenki Magneto embere, mutánsa lehet, ő meg így viselkedik. Ha miatta kerülünk pácba, ki fogom nyírni, az egyszer biztos.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 24 Május 2012, 10:57

A trió végül újra kiérkezik, ezúttal úgy, hogy mindenki megvolt már. Az őrmester továbbra is ott állt és elégedetten bólintott Manónak és Lara-nak, hogy képesek voltak kihozni az álomszuszékot.
- A következő ilyen után repül kislányom, felfogta? – kérdezte Grigorij-t.
Megvárta Grigorij válaszát, majd pedig utána tovább folytatta.
- A mai napon nem szokványos kiképzésben lesz részük, néhány perce jelentették, hogy egy súlyos vonatbaleset történt nem messze ide, ahol mi vagyunk jelenleg. Két személyvonat ütközött össze, sok a halott és mégtöbb a sebesült! Minden szabad embert oda vezényeltek, hogy a mentésben segédkezzenek. Vehetik úgy, hogy ez lesz a kiképzésnek az elsősegély része! Mindenki menjen és szedjen össze elsősegélycsomagot és minden felszerelést, ami a mentéshez kellhet. Öt percük van, hogy visszaérjenek! Mozgás kislányok!

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vipra Phertelmer Hétf. 28 Május 2012, 22:26

Mikor kiértünk az álomszuszékkal és vigyázálásban viszaáltunk a sorba a kiképzőtiszt bolintott felénk eggyet. Nem értettem mit is akart ezzel közölni de valami azt sugta, hogy ez egy dicséret volna. A gondolat hatására elmosolyottam mert nagyon örültem a dicséretnek és, hogy egy ujabb dolgott sikerült megtanulnom. Bár az kissé furcsa volt, hogy Grigorijt hölgynek nevezte tudomásom szerint ő férfi volt. Az egyetlen logikus magyarázatot abban láttam ,hogy azt a kifejezést egyfajta sértésnek szánta. ezután közölte velünk az első nap feladatát. Mentésen kell résztvenünk mint erősítés. Gyorsan mindenki a parancs szerint az elsősegély csomagokhoz sietett. Én is fölkaptam egy elsősegély csomagot és utána viszasiettem a kiképzöhőz mert csak öt percet kaptunk a felszerelések öszeszedésére.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Hétf. 28 Május 2012, 22:39

Grigorij vigyázzba vágja magát, és mosolyogva pillant az őrmesterre.
- URAM, IGEN URAM! - mondja hangosan és érthetően. Éppen csak nem ordít. Aztán a mondókát hallgatja. Az őrmester még be sem fejezte egészen a dolgát ő már indult is a raktár felé. Azonnal nekiállt megnézni mi minden áll a rendelkezésükre. Lehetőleg valami viszonylag precíz fémvágó eszközt, és egy feszítő vasat is szerez az elsősegély csomag mellé. Ha van valami heveder vagy tartóhám a felszerelés számára akkor azt is szerez. Mindent kézben cipelni kicsit nehézkes munka. Ha mindez sikerül akkor visszarohan az őrmesterhez.
- Uram, szállításra készen Uram! - mondja hangosan és közben pihenj állást vesz fel az őrmesterrel szemben.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 31 Május 2012, 08:39

Amint mindenki visszaérkezett a megfelelő felszereléssel az őrmester már várta a társaságot. Két ápolónő is megérkezett eddigre oda, külsőre, ahogyan látszott ikrek voltak, ahogyan mindenki odagyűlt a három alak köré a két ápoló kissé kijjebb állt a csoportból és koncentrálni kezdtek. Egy furcsa lilás aura vette körbe a teljes osztagot, odabent kissé forrósodni kezdett a levegő, ami egyértelműen az ikerpárból sugárzott. Amikor már-már kellemetlenül meleg lett volna az aurában mindenki egy villanást látott. A villanás után pedig a hármas részéről a jól megszokott kellemetlen szédülés és hányinger tört mindenkire, teleportálás történt. Igaz ez nem volt olyan vészes mindahhoz, amit Burlington mall mögött a vonatszerencsétlenségnél látott a kiérkező csapat. Vér, romok, sérültek, halottak mindenhol és az egyik vonat lángolt is, bentről pedig fájdalmas sikolyokat lehetett hallani.
Newark Katonai Komplexum (Sussex) Germany-train-crash

//Elég ha a másik helyre írtok.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 08 Jan. 2013, 10:54

2046. december 17. hétfő – Newark Katonai Komplexum, New Jersey
Résztvevő: Damian Long és Samuel Corner

A közelben levő Newark „városába” érkezett a csapat. Egykor ez valóban egy város volt, de amikor a Köd megjelent New York felett az egész helyet lezárta a Szövetséges Államok kormánya, mindenkit kitelepített és az egész várost lebontották. Helyette egy város nagyságú katonai komplexumot emeltek, ahonnan a később a háborúihoz képezték ki az embereket és mutánsokat. Ez egészen addig így maradt, amíg Magneto vírusa nem jött és ez a hely pedig ki lett a toborzóirodává és mutáns-kiképzőközponttá kiáltva. Az egész helyet hatalmas fal vett körbe, mint mindig, ami körül összesen húsz kapun át lehetett beérkezni és távozni. Minden újoncnak természetesen az első főkapun kellett megérkeznie, ahol a regisztráció és csapatok beosztása is volt. Ide buszokkal hozták a hazafias mutánsokat, Arzenál és Damian is így érkezett meg ide. A falon kívül tették le a buszok az utasokat és azok sorokban indulhattak a főbejárathoz, hogy ott túlessenek a bürokrácia útvesztőin.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Jajjmár Vas. 13 Jan. 2013, 21:55

A sapka alá dugom a kezemet, még mindig furcsa. Még az út előtt levágattam a hajamat Emsel, kegyetlenül letolta a nagyját. Még nem szoktam meg, hogy ilyen áramvonalas vagyok.
Megvakarom az államat, az út alatt egy kevés borosta jelent meg rajta, de csak ami egy korombélin szokás, amolyan semmilyen, trehány jele annak, hogy nem vagyok már pólyás.
Kicsit megmozgatom a végtagjaimat, előre nézek a sorban. Meg kívánom saccolni, hogy mennyi idő míg arra kerülünk. Visszatekintek Damian felé, vagy Tyson felé ahogy most hívatja magát. Beszóltam volna, hogy ilyen proli nevet se nehéz találni, de az enyémmel inkább meg se szólaltam. egy darabig gyakoroltam, hogy természetesen jöjjön a számra a Damien helyett. De most is azt érzem, hogy nem vittem túlzásba a dolgot. Vagy azon idegeskedem, hogy nem voltam elég alapos vagy szidom magam, hogy túlspilázom a dolgot. Megrázom a fejem egy enyhe mosollyal az arcomon. Majd meglököm Tysont.
- Azt hittem a testvériség ennél lazább... - Vetem neki oda félvállról, unottan. Nem hazudok...
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Vas. 13 Jan. 2013, 23:18

A Newark Katonai Komplexum. Mi is lenne jobb, hely a toborzóközpontnak. Nem lepődöm meg, hogy ilyen körülmények közt folyik a toborzás, a Testvériséget már rég óta inkább Hadseregnek kellene nevezni. Tükhé naiv elképzelései nyilvánvalóan nem fognak bejönni arról, hogy itt majd az X-menhez hasonló családias hangulat meg nagy ölelés vár minket. Keményen meg kell majd dolgoznunk minden információmorzsáért, de ezzel számolva vállaltam el a feladatot.
A fedősztori szerint én Tyson vagyok, Sam pedig Tommy. Remélem nem rontja el...
- Miből gondoltad? -kérdezem Tommy-t -Túl nagy szervezet ahhoz, hogy családias lehessen.
Közben beállunk a sorba, ami az álcánk első próbája felé vezet. Az utazás során már volt lehetőségünk gyakorolni a szerepünket, és eddig mindketten jól teljesítettünk, de ha vannak logikai bakugrások a sztoriban, akkor azokra az ellenőrzéskor fog fény derülni. A legfontosabb azonban az, hogy nyugodtak maradjunk, ha esetleg valami gond lenne. Ez nekem valószínűleg nem fog gondot okozni, de "Tommy" miatt kicsit félek. Bár belegondolva bárki más lenne mellettem, aggódnék. Az az előnye annak, ha az ember egyedül dolgozik, hogy ezt a stresszt megspórolja.

Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Jan. 2013, 13:47

A két fiú viszonylag hamar sorra került és bejutottak a komplexumba. Csak itt az elején tűnt az egész félelmetesnek, a papírokat nem is nagyon nézték meg. Mindössze bescannelték azokat és betették oda, hogy itt vannak. Ezek után vissza is adták őket a tulajdonosnak. A csapatok beosztása már kissé barátságosabb volt, úgy tűnt, mintha igazából valamilyen iskolai beosztás lett volna. Azok, akik együtt érkeztek most is együtt maradtak, kisebb kettő-tíz fős csapatokká alakultak a megérkezettek, akik a csapatok élére kerültek sem voltak túl idősek, húsz-harminc év körüli személyek. Egy kék hajú fiatal lány lépett oda hozzájuk.
- Sziasztok, Leila Jones vagyok – mutatkozott be. – Én leszek a mentorotok a következő időszakban, amíg itt vagytok. Ha minden igaz ti vagytok Tyson és Thomas.
Megvárta, amíg kap megerősítést, vagy kijavítja a két fiú, majd utána szólalt meg ismét.
- Elsőként megmutatom a szállásotokat, közben elmesélhetnétek, hogy miért is csatlakoztatok hozzánk, és feltehetitek a kérdéseiteket, ha vannak, válaszolok mindenre, amire tudok.
Ezzel elindult a komplexum belseje felé a betonúton lassan, hogy a két fiú felzárkózhasson hozzá.

A leányzó: (az X jelek persze nincsenek most rajt a ruhán)
http://fc02.deviantart.net/fs51/i/2009/332/c/6/Surge_Commission_Colored_by_windriderx23.jpg

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Jajjmár Vas. 27 Jan. 2013, 00:05

Rövid csekkolás, pár "hello", "szia" és hamar beérünk valami köztes részre, ahol átláthatjuk, hogy mozog a testvériség newark-i sejtje. Nem volt nehéz átlátni a mentoros rendszert, családias, ahogy vártuk.
Majd megjelenik mögöttem a mi kis mentorkánk. Széles mosollyal fordulok felé, majd amíg felteszi a kérdést én megbököm "Tysont" és súgom neki: "Stip-Stop". Majd nézek mint az amatőrök, mintha mi sem történt volna.
- Csak Tommy, örülök Leila. - Megvárom, míg Damian is megerősíti a személyazonosságát és csak utána folytatom.
- A tied vagyok.- Teszem hozzá a szállásra vezetős rész után és el is indulok vele, ha neki is lépne a lány. Nem akarom erőltetetten felvezetni a történetünket. Sokat dolgoztam azon, hogy természetesnek tűnjön.
- Tudod, csak a szokásos... - Jegyzem meg, hagyom, hogy Damian beszéljen. Ő lesz a jó fiú.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Kedd 29 Jan. 2013, 00:09

A bejutás végül sokkal könnyebben ment, mint vártam. Meglep, hogy alig ellenőrizték a papírokat, de nem mondom, hogy bánom. Bejutva hamar meg is kapjuk a mentorunkat, egy kék hajú lány személyében. Érdekes jelenség az biztos, de csak egy fanyar mosoly a válaszom arra, hogy "Tommy" rögtön "lestoppolja". Van egy olyan érzésem, hogy a srác minden olyan nőre mozdul, aki nem csúnyább az átlagnál. Remélem ez nem fogja elterelni a figyelmét. Én személy szerint nem akarom, hogy ilyen szinten közöm legyen egy (valódi) testvériség-taghoz, de az ő dolga. Miközben a szállásunkra tartunk, végül elkezdődik a tervünk következő fázisa. Sam a megbeszéltek szerint lazábban veszi a dolgot, most viszont én következem. Leila kérdésére így válaszolok:
- Már jó ideje tervezem, hogy csatlakozom, mert hiszek abban, amit a Testvériség képvisel. Úgy gondolom, hogy érdemes küzdenünk azért, hogy végre béke és egység legyen az egész világon, és az egyetlen lehetséges mód erre, hogy végre legyőzzük a békétlenkedőket. Úgy érzem, hogy kötelességem ehhez hozzátenni, amit tudok.
Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de most ez a szerepem. Az arcomon egy pillanatig sem szabad látszódnia annak, hogy hányni tudnék az olyan emberektől, akik komolyan így vélekednek a Testvériség "áldásos" tevékenységéről, de eleget készültem a feladatra ahhoz, hogy ezzel ne legyen gond.

Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 29 Jan. 2013, 11:33

A lány bólintott arra, amit a két fiú mondott, bár Damian szavainál, mintha egy enyhe fintor is megjelent volna az arcán.
- Reméltem, hogy nem agymosott csapatot kapok – mondta ki hangosan is. – Bíztam benne, hogy valami más, valami személyes az ok és nem pedig a propaganda szöveg. Abból úgyis eleget hallani itt…
Annak ellenére, hogy milyen komplexum volt ez a hely kellemes és barátságos helynek tűnt. Nem csak katonák voltak erre, hanem gyerekek is játszottak az utcán. A betonút egyik oldalán elől emeletes házak látszottak, beljebb haladva pedig kertesek. Gyakori volt az USA-ban, hogy a katonai bázisokon a katonák családjai is ott laknak. A másik oldalon pedig játszóterek, sportpályák, boltok, egy kórház is. A hármas több olyan csapat mellett is elhaladt, akiken testvériség egyenruha volt és éppen csoportokban futottak, mint a katonai kiképzésen. Leila végül úgy jó tíz perces séta után egy kisebb kertes háznál állt meg.
- Ez lesz a ti házatok – mondta. – Később még több holmit hozhattok el otthonról ide, ha igénylitek. – Most pakoljatok le odabent, aztán ismertetem, hogy mit is fogunk tenni ma.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Jajjmár Kedd 05 Feb. 2013, 23:13

Leila válaszára megeresztek egy mosolyt, lehet a módszerem jobban be fog válni a beépülésre mint gondoltam. Őspöcs jelmez felvéve, készen állok a harcra! Mikor közli, hogy mi a teendő csak kitárom az ajtót és egy szép mozdulattal alacsonyan behajítom a cuccomat a házba és visszafordulok felé ,amíg "Tyson" beviszi a sajátját.
Nekidőlök a bejárat melletti falrésznek, keresztbe teszem a kezemet és a lány felé fordulok.
- És mi a te sztorid, drága? - Kérdezem egyszerű azzal a stílussal amiről ordít, hogy az megjátszott érdeklődés táplálja az ismerkedés jegyében. Bár jelenleg jobban érdekel, hogy mivel kezdenek a Testvériség kezdő tagjai. A lány elég rendhagyó jelenségnek tűnik, de lehet, hogy a szervezet fanatista tagjai csak a sztereotípiák hősei. De most ez mellékes, a nagyobb gáz, hogy meglehet elsietjük az ismerkedést és belefutunk valamibe a cél előtt.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Csüt. 07 Feb. 2013, 01:31

Ahogy lepakolok a házban, végiggondolom, amit Leila mondott. Az biztosnak látszik, hogy nála jobban be fog válni Sam módszere, de ezért is választottunk két különböző karaktert, hogy más körökben is tudjunk információra vadászni. Remélhetőleg azért lesznek olyanok is, akik tényleg olyanok, mint amilyennek én kiadom magam. Bár így belegondolva, lehet, hogy tényleg nincs senki, aki ezt az undorító maszlagot tényleg elhiszi. Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ez hogyan befolyásolja az emberiségről alkotott képem. Megfordul a fejemben, hogy ez vissza kéne adja a beléjük vetett hitem, de rá kell jöjjek, hogy nem változtat semmin az, hogy ha nem az ostobaság, hanem az érdek vezeti őket ide. De még hiba lenne leírni az ostobákat, alig láttunk itt valamit.
Sam tovább folytatja a "hódítást", ráadásul rendkívül célratörően. Legalább csinál valamit, a lány sok információval szolgálhat, ha sikerül a bizalmába férkőzni, csak nehogy "Tommy" túlzásokba essen. Az sem lenne jó, ha már a legelején elidegenítené magától a túlzott nyomulással. Remélem tudja mit csinál. Hagyok nekik egy percet, aztán én is kilépek a házból, és várom az utasításokat.

Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 07 Feb. 2013, 09:55

A ház nem volt túl nagy, olyan 60nm2 alapterületű, egy nagyobb nappaliba és konyhába nyílt a bejárat. A konyha megszokott amerikai felszereltséggel rendelkezett. A nappaliban egy nagyobb aszta, körülötte hat szék, egy tévé, két szekrény, néhány kép a falon, egy ülőgarnitúra, két fotelből és egy kanapéból állt, ehhez egy kisebb dohányzóasztal párosult. Ebből nyílt a két szoba, egy nagyobb és egy kisebb. Ott bent íróasztal székkel, egy szekrény, egy kis éjjeli szekrény és egy-egy franciaágy volt megtalálható. A fürdőszoba átlagos felszereltségű benne egy zuhanyzófülke és kád is volt.
Amikor a páros kiért a lány a holografikus kijelzőjű tabletjén éppen egy napi beosztást nézett, ahogyan meglátta a két fiút ezt kikapcsolta, majd a kezével az egyik irányba mutatott, befelé a komplexum belseje irányába.
- Az én történetem is talán átlagos – kezdte. – Már kislányként is világot szerettem volna látni, de ehhez jó anyagi körülmények kellettek volna. Épp egyetemre készültem volna, amikor a világ megváltozott és jó lehetőségnek tűnt beállni ide, állják a tanulmányaimat, polgárjogi ügyvédnek tanulok, és megvan az is, hogy világot láthatok, ha ez nincs még mindig Angliában dekkolnék.
És valóban volt egy kis brit akcentusa a lánynak, de ha ezt nem emeli ki, lehet, hogy fel sem tűnt volna. Az egyik magasabb házat kerülte meg Leila és ahogyan ez megtörtént egy nagy tér fogadta a két fiút és annak közepén egy majdnem teljesen kész űrsiklót pillanthatott meg a páros.

A lakás:
Newark Katonai Komplexum (Sussex) Alaprajz3

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.