Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK)

Go down

Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) Empty Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 19 Jan. 2018, 16:41

Név: Keilara Aleena Kala'myr
Egyéb név(i): Lady, Lara
Faj: ember, humanoid
Nem:
Jellem: fegyelmezetlen, öntörvényű, de alapvetően jó szándékú
Születési helye és idő: ME 16, Carnelion IV
Kor: 19 év
Család: egyedülálló
- Lerak Kala’myr – apa, Carnelion IV szenátora, él
- Kalei Kala’myr – anya, halott
- Drexel Kala’myr – nagybáty, Carnelion IV uralkodója, él
Foglalkozás/kaszt: trónörökös/hercegnő, gerillaharcos, katona
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: haja színe, tetoválás a szemek alatt, vörös tetoválás a halántékoknál
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Aleena egy közel sem barátságos bolygón, a Carnelion IV-n született. A bolygót alig pár évtizede fedezték csak fel csupán, a csillagköd „keleti” részén egy csillagászati anomáliában. Mivel igencsak távol voltak a határtól, így a birodalommal szembeni háború is elkerült őket. Azonban a bolygó népe harcos, hiszen a bolygó másik őshonos fajával, a halászokkal folyamatos harcban állnak. A lány családja évszázadok óta gyakorolja a bolygó feletti uralmi jogot, ami már jellemzően már csak alkotmányos jog és igazi hatalommal nem jár, maximum annyival, hogy ők a bolygó szenátorai.
A kislány, amikor megszületett nagyon messze volt attól, hogy trónörökös legyen, legalább a nyolcadik volt a sorban, de az élet úgy hozta, hogy MU 2 végén ő lett a trónörökös.
Az élete teljesen átlagosan telt, amint járni tudott fegyvert kapott a kezébe, a taníttatása nem különbözött a közemberekétől, gyakorta fordult meg közöttük. Az édesanyját fiatalon, olyan hat-hét éves korban vesztette el, ahhoz elég korán, hogy a jelleme emiatt nagyon megváltozzon és kezelhetetlen legyen, ahhoz pedig elég későn, hogy örökre emlékezzen az édesanyjára. Mint mindenki a bolygójukon ő maga is fiatalon, alig tíz évesen került az akadémiájukra, ahol harcászatot, stratégiát, fegyverhasználatot, pusztakezes harcot. Illetve ezeken felül általános műveltséget is tanultak itt némileg, írás, olvasás és a Carnelion történelme, de semmi extrát, révén erről a bolygóról kevesen szoktak elmenni kalandozni máshova. A Köztársaság érkezése előtt annyira sem voltak fejlettek, hogy elhagyják a bolygójukat.
Alig volt tizenhárom, amikor a halászok elfoglalták a fővárosukat, utána évekig kint terepen kellett a gerillaharcokat gyakorolnia, amiben kiváló is volt, a teljes kamaszkorát végigharcolta, miután véget ért a Birodalommal való harc a köztársaság csak akkor tudott segítséget küldeni, így MU 1-ben vissza is foglalták azt. Azóta is tart az újraépítkezés ott.
MU 2-ben a korábbi szenátor elhunyt, aki Aleena unokatestvére volt, meggyilkolták a halászok, amikor éppen idehaza tartózkodott. Drexel ekkor nevezte ki az öccsét, Aleena apját, Lerak-ot az új szenátornak, illetve a lányt trónörökösnek. Mondani sem kell, hogy nem rajongott mindezért, mert képzése sem volt ehhez, se semmi. Az apja Coruscantra vitte őt, hogy nagyobb biztonságban legyen és a Köztársaság fővárosában tanulhassa meg mindazt, amit egy politikusnak kell.

Képességei/Szakértelmei:
Nincsenek képességei.
Saját bolygóján általános műveltséggel rendelkezik, a csillagköd történelmében nagy hézagai vannak. Főleg katonai ismeretei vannak, remek stratéga, hadvezér, gerillaharcos. Közelharci ismeretei és jártassága van, tud vadászgépeket és léghajót vezeti, jól bánik a közelharci és távolharci fegyverekkel.
Minimális etikett ismerete is van.

Külső:
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) VXsWUYpKeilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) AW1Tgnw
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) JQDKN1B
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) CyEr14z
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) M7UfA0A
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) 4HdLUwY
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) JWTKGPB
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) YfMZxgT

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.