Hajnalvölgy

Go down

Hajnalvölgy Empty Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 10 Május 2018, 15:58

Ebben a faluban lakik Nalah, egy hegyhez közel, nagyjából fél napi lovaglásra ezen királyság fővárosától.
Hajnalvölgy PKXTv7q


eredeti leírás:

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 10 Május 2018, 18:13

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

Hosszú vadászat után érezhetted azt a különös érzést, hogy valami nincsen rendben. Nem az a fajta érzés volt, hogy téged fenyeget veszély, vagy tartanak megfigyelés alatt, hanem inkább, hogy otthon nincs rendben valami. Amennyiben ennek az érzésre hallgatva visszaindulsz a falu irányába, úgy hátason is egy olyan fél órába beletelik az út, miközben egyszer arra lehetsz figyelmes, hogy a távolban valami ismeretlen fém jármű repül el, méret szempontjából elég nagy, de úgy tűnik, hogy a falu nem igazán érdekelte és továbbhaladt. A faluból viszont lassan fekete füst gomolygott az ég felé.
Bármi is történt, mikor odaértél, már a nagy része lejárt. A falusiak láncot alakítva hordták a vizet egy most már csak szenes épülethez. Amennyiben rákérdeztél hamar közölték, hogy az egyik fiatal jó "mókája" eléggé rosszul sült el, emiatt az egyik épület lángra kapott és kigyulladt. Végül sikerült a kölyköt is elkapniuk és amennyit csak lehetett a házból is megmenteni, ám azt aligha lehetett lakhatónak nevezni most már, hiszen csak négy szenes falból állt.
- Milyen büntetést javasolsz? - fordult az irányodba az a férfi, aki a bűnös vállát fogta, akin látszott, hogy a sírás szélén áll, és folyton azt motyogta, hogy "csak vicc volt" és "én ezt nem akartam". Nem sokkal később már a falu többi tagja is téged figyelt és azt várták, hogy mégis mit fogsz válaszolni. Bármilyen döntést is hozol meg végül, azt ellenvetés nélkül végrehajtják, és a bűnős sem ellenkezik. Ha pedig úgy döntesz, hogy megbocsájtod neki a félrelépését, akkor roppant hálás lesz és köszönetet mond, valamint felajánlja, hogy segít a rendbehozatalban.
- Lenne egy nagy kérésünk hozzád. - kezdett bele az egyik idősebb nő, miután az egész herce-hurca lejárt. Látszott rajta, hogy zavarban volt. - Nem olyan rég láttunk valami repülő fém járművet. Lehet, hogy az istenek újabb követet küldtek, vagy maguk érkeztek, és akkor talán az lenne a legjobb, ha te mennél el hozzájuk. Mi csak földművelők és közemberek vagyunk, te viszont próféta vagy. - bökte ki végül, de látszott, hogy nehezen ment neki az erről való beszéd, és gyakran fel is pislantott az égre, feltehetőleg attól félve, hogy belé csap a villám, vagy valami, pedig viharfelhőknek még csak nyoma sem volt. Ha elvállalod, akkor elmondja, hogy úgy látta, hogy a közeli tónál ért földet a jármű, és hogy csak ennyit tud mondani róla, hiszen sietni kellett a tűzoltás miatt. Maradhatsz segíteni a faluban, vagy pedig nyomban el is indulhatsz a tó felé. Amennyiben nyomban indulsz, úgy még késő délután elérheted az erdőt aminek a közepén a tó van, majd pedig a tisztást, ahol a fém jármű landolt. Amennyiben maradsz még a faluban segíteni, úgy már csak azután tudsz megérkezni, hogy lement a nap.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 11 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: -


Idő: Ismeretlen idő, 130.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: -
Ellenségek: -
kép:

Nalah a rossz érzés miatt fordult vissza és hamarosan, nem messze a falu felett elrepülve valamilyen fém madarat, vagy járművet látott meg Paci hátáról, aki még fel is ágaskodott idegességében és a kislány is majdnem leesett róla. Aggodalommal töltötte el, hogy a falu felől füstöt látott, aggódott, hogy lehet, hogy ez a valami okozta mindezt. Így finoman oldalba bökte a hátasát, hogy lóduljon a falu irányába, aki meg is tette mindezt. Hamarosan pedig látótávolságba érkeztek, ekkor megkönnyebbült, hogy a falu egyben volt, az embereket látta mozogni és csak egy helyről szállt fel füst. Így is elég sokáig tartott mire megérkezett a helyhez, legalább egy fertályóra. Igyekezett valamelyik idősebb személyt megtalálni, hogy őt megkérdezze, de szerencsére nem kellett túl messzire mennie, mert mindenki nagyjából egy helyen volt, ahogyan az egyik házat oltották és láncban az egyik házat.
- Mi történt? – kérdezte aggódva. – Az a fémmadár volt, amit az égen láttam?
Kiderült, hogy nem, csak az egyik gyerek okozta mindez. Nem szerette, hogy rá hárították a döntéseket csak azért, mert az égből jött és az volt a nevelőapja, aki, aki úgyszintén a falu vénje, vagy ilyesmi volt és az ő véleményét kérték ki mindenben. Saját maga is gyerek volt, még akkor is, ha ennyi idősen kezdték a lányokat kiházasítani, amint az első vérzésük megvolt, de ő maga azzal, hogy az égből jött ezt megúszta. Végignézett a fiún, aki már-már sírt és gondolkodott azon, hogy mi lehetett volna a méltó büntetés a részéről. Most egy család hetekig, vagy hónapokig kénytelen lesz másoknál lakni és jószerével földönfutó lett. Ha ez a ház az volt, ahol a gyerek is lakott, akkor az egyik részt nem fogja mondani, de ha nem, akkor igen.
- Mindenképp érdemel büntetést – mondta. – A családja fogadja be a ház felépüléséig a fedél nélkül maradt családot és te pedig segíteni fogsz abban, hogy a ház újraépüljön. Addig nem tanulhatsz és játszhatsz a többiekkel, mert itt fogsz segédkezni, amíg fel nem épül és a család vissza nem kap mindent, amijük most tönkrement.
Érezte azonban, hogy van még valami, az egyik idős néni lépett oda hozzá, akit figyelmesen hallgatott végig. Nem lepődött meg, hogy ezt kérték tőle, bár kissé tartott tőle, hogy kikkel találkozhat. A nevelőapja révén tudta, hogy vannak odakint mások is és más fajok, sokan, nagyon sok csillaghoz tartozó hasonló helyen, mint ez is. nem volt próféta, csak az Erőn keresztül látott dolgokat, de ez már több volt, mint amit az egyszerű népek megértettek és felfoghattak.
- Elmegyünk Pacival és megnézzük miért jöttek – ígérte meg. – Mivel késő van azt hiszem a legjobb lesz, ha most megyünk.
A hátasa miatt nem szeretett éjjel közlekedni, így ha nem tartották vissza a falusiak, akkor felpattant a ló hátára és elvágtatott az említett tó irányába. már késő délután volt, amikor a környékre ért. A közelben leszállt a hátasról és kantáron vezette őt, egyelőre nem szándékozik majd kimenni a tisztásra, csak meglapul a bokrok és fák takarásában, hogy felmérhesse, hogy mégis mivel van dolga, kik érkeztek az égből azon a furcsa járművön.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 11 Május 2018, 01:03

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

A gyermek, és természetesen a családja is, egyetértettek a döntéseddel, ahogy a falusiak többi részének sem volt ellentmondása és igazságosnak vélték a döntésedet. Ennek természetesen hangot is adva. Ugyanakkor szépen lassan mindenki visszatért a mindennapi dolgához, a bűnös gyerek pedig nekiállt még néhány más segítővel amit csak lehetett megmenteni a házból.
Mivel úgy döntöttél, hogy rögvest indulsz, így a hátasodon ülve elég hamar el tudtad érni az erdőt és végignavigálni benne, majd még azelőtt, hogy kiértetek volna, megállni, és a fák valamint bokrok takarásában megközelíteni a tisztást. Egy nagyobb szikla volt a közelben ami mögé behúzódhattál és a körülötte nőtt bokrok még abban is segítettek, hogy akár ki is tudjál lesni mögüle.
A tó mellett kicsivel ott volt az a fém jármű, amit korábban te is és a falusiak is láttak repülni, habár most inkább egy házra hasonlított, ami madarakéhoz hasonló lábakon állt. A te irányodban levő oldalán pedig volt egy feljárószerűség és egy résnyire nyitott ajtóféleség. Nem kellett sokat várnod addig, amíg egy fiatal nő nem jelent meg az ajtóba és indult el lefelé a rámpán. Általad még nem látott anyagból volt a ruhája, hosszú fekete haja volt, és ha jobban megfigyelted hegyes füleket is láthattál a feje két oldalán. Két rendkívül szokatlan dolgot fedezhettél fel rajta. Az egyik, amit a nap fénye miatt vehettél észre, az volt, hogy bár a bőrszíne hasonlított egy emberére, de furcsa mód olyan volt, mint a legjobban megmunkált fém, fénylett és vissza-vissza verte a fényt. A másik különös dolog az volt, hogy öt helyett mindössze négy ujja volt mindkét kezén. Amennyiben a mozgására figyeltél oda, úgy olyan volt, mint egy közepes testű növényevőé, amire a ragadozók és gyakran te is, vadászni szoktak. Kecses volt, kimért és úgy tűnt, hogy szinte semmi lábnyomot nem hagy maga után. A hátán nagyon ismerős fegyvereket fedezhettél fel, egy íjat és tegezt nyilakkal, ám ezek egyike sem hasonlított a tiedre, sokkal inkább olyan volt, mintha fémből készítették volna őket.
Nem sokkal később egy férfi jött le a rámpáról. Magas volt, az arcán csúnya heggel, rövid nagyon világos szőke hajjal, füleiben ékszerekkel. Egy ingszerűség volt rajta, nadrág és bakancs. Zsebre dugott kézzel baktatott le a rámpán, de a mozgása undorító volt. Olyan volt, mintha a lábait minden egyes lépésnél a földhöz vágta volna, a mozgása nagyon kiegyensúlyozatlannak tűnt, valószínűleg csak a hosszú éves gyakorlás miatt nem esett össze. Egyenesen a korábban kijött nő irányába ment és a füléhez hajolva sugdolózott neki valamit, majd egyik kezét előhúzva a zsebéből lassan a nő irányába mozdította. Láthattad a nő mozdulatain, hogy az izmai egyszerre feszültek meg, majd lazultak el. Az emberinél gyorsabb mozgással pördült meg és ökölbe szorított jobbkezével bár be is vitt egy ütést a férfi arcába, majd a következő mozdulattal egyenesen a lábai közé rúgott. A férfi előbb mély hangon kiáltott fel, majd nagyon magas és egyre elhalóbban.
Ennek hatására előbb egy szivárványszínű hajjal rendelkező, és betegesen vékony ember nő szaladt ki, és a roppant mérges másik nőhöz futott egyenesen átkarolva a derekát, ezzel is megakadályozva, hogy az további sérüléseket okozhasson a földön fekvő férfinek. A fekete hajú nő csak vicsorgott, ami miatt láthatóvá vált, hogy emberi fogak helyett inkább olyasmik vannak a szájában, mint a ragadozókéban, de nem tett az ellen, hogy a másik nőnek bármit is okozzon, pedig az egyértelműen látszott, hogy azt a leggyengébb széllökés is fel tudná borítani.
- Jól van, Liamea, hiszek neked. Csak nyugodj le. - a színes hajú nő hangos szavait érthetted, hiszen ugyan azt a nyelvet beszélte, amit nevelőapádtól tanultál, és ekkor figyelhettél fel arra is, hogy a Liamea nevű nő nem csak vadul rángatja a kezét, hanem az ujjait különböző módokon tartva, mintha jeleket formázna, mindössze csak nagyon gyorsan.
A nagy hangzavarra egy kis barna zsákemberke valamint egy nála legalább kétszer magasabb, teljesen meztelen, tetőtől talpig fém ember sietett ki. Számodra teljes mértékben érthetetlen, halandzsaszerű szöveg hagyta el a kis emberke száját és erősen gesztikulált is melléje.
- Klattektic mester azt mondja, hogy azonnal fejezzék be, így nem tud dolgozni. - szólalt meg utána a teljesen fém ember is és a hangja fémes és eléggé tagolt volt. Ennek hatására, habár a Liamea nevű nő, már nem akarta a férfit agyontaposni, de még valamit mutogatott, amire a többiek csak a fejüket rázták.
Ám ekkor egy erősebb szélfuvallatot érezhettél a hátad mögül, amire a fekete hajú nő egyenesen az irányodba fordult, a következő pillanatban pedig már az íja a kezében volt és ki is lőtt egy nyílvesszőt. Halhattad amint az nagyon gyorsan átszeli a levegőt és mindössze pár milliméterre kerülte el a fejedet és fúródott bele a mögötted levő fa törzsébe. A hátasod megijedt ettől, és a nő már egy újabb nyílvesszőt feltéve feszítette ki az íját készen állva egy újabb lövésre ha szükséges.
- Van ott valaki? Nem fogunk bántani, gyere csak elő. - szólalt meg a színes hajú nő miután előbb aggódó tekintettel nézett a mellette levő vadászra, majd kérdően abba az irányba, amerre korábban a nyílvesszőt lőtték. Mindeközben ha a vadász nőre néztél, akkor láthattad, egyrészt, hogy a szeme sem hasonlít egy emberére, hiszen nem kör alakú pupillája van, hanem hasított, másrészt olyan volt, mintha egyenesen rád nézne úgy, mintha nem lenne ott se a szikla, sem pedig a bokrok.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 11 Május 2018, 20:38
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriai


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: Ismeretlen idő, 130.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: -
Ellenségek: -
kép:

Hűűűű! Állapította meg Tish magában, amikor meglátta azt a fém valamit. Nagyon tetszett neki mindez, hogy láthatóan nagyon sok mindenre lehet használni. Ilyen házaknak ők maguk is nagy hasznát vették volna, sokkalt ellenállóbb lett volna, valószínűleg a meleget is jobban tartja télen, nyáron a hűvöst. Nem kellene aggódni a természeti viszontagságok miatt sem. Csak azt nem tudta, hogy mennyire lenne stabil ilyen kis vézna lábakon. Egyelőre azonban nem látta azokat, akik ebben utaztak és végül kilépett az ajtón az első személy. Ezt a lány egy nőnek nézte, önmagukhoz hasonlatosnak, de a fülei hegyesek voltak. Mindezt a lány roppant érdekesnek és izgalmasnak találta. A nevelőapja révén tudta, hogy sok faj van odakint, de eddig maximum rajzon látott néhányat. Tetszettek neki azok a hegyes fülek, olyan jól mutattak, a bőre azonban furcsa és idegen hatású volt, ahogyan a kezeken az ujjak is. A mozgása kecses és rugalmas, ebből már tudta, hogy harcos lehet, a fegyvereket nem is kellett néznie. Íja volt, de sokkal jobb, mint amivel Tish rendelkezett, mindig is szeretett volna ő maga is ilyen fémből készültet, mert strapabíróbb lehet és messzebbre visz, de az itteni technológia kevés volt ilyesmihez.
A következő egy embernek tűnő férfi volt, de a mozgáskultúrája miatt a lányt szinte a hideg rázta ki. Ilyen undorító mozgást még nem látott korábban. Figyelte a párost, hogy mit csinálnak és a férfi valami nagyon nem tetszőt mondhatott, ha így elbántak vele. Erre jött elő egy harmadik személy, egy újra embernek tűnő nő, akinek a haja roppant színes volt. Mindez nagyon tetszett a lánynak és a saját haját is eltudta volna így képzelni, azonban betegnek vélte. Nem sok olyan személyt látott, aki ennyire sovány lett volna és egészséges, haldoklás közepette természetes volt. A fekete hajú nőnek a fogai sem voltak emberiek, ezt egy kicsit ijesztőnek találta, de csak egy kicsit, az ijesztő történetektől sem szokott félni. A nő kommunikációja azonban furcsa volt, mert a kezeivel mutogatott és nem beszélt, Tish még nem látott némát, így nem értette mindezt, de aztán feltűnt, hogy az ujjait is használja, így már tényleg valamilyen jelnyelvnek tűnt a lánynak, amit a vadászok is használnak az erdőben, csak annál ez jóval komplexebb. A nő is megszólalt végül a színes hajú és olyan nyelvet használt, amit Tish a nevelőapjával is. Legalább értette őket.
Ahogyan a zsákember lejött majdnem felnevetett, nagyon aranyosnak találta őt, de azt a fémembert részben ijesztőnek. A mozgása is furcsa volt, nem látta, hogy lélegzett volna, bizarr teremtménynek bélyegezte meg. Ennek ellenére az egész kis kompániát igencsak lenyűgözőnek találta és érdekesnek. Ő maga is érezte a fuvallatot, ami hátulról jött, a következő pillanatban már látta a nőt, hogy felhúzza az íjat és lő. Valamiért érezte, hogy nem kell kitérnie, mert nem fogja eltalálni a lövés és így lett, azomban Paci megijedt és két lábra ágaskodva hangosan nyihogni kezdett. Látta, hogy a nő szeme nagyon furcsa és pont őt nézi, ami eléggé elképzelhetetlen volt. Mivel már úgyis tudták, hogy itt van, így igyekezett elkapni Paci kantárát és kivezetni a lovát a szabad részre és így ő maga is kisétált.
- Én sem akarlak titeket bántani – mondta, elég régen használta ezt a nyelvet, így lehet, hogy kissé törte. – Láttuk a faluból a repülő otthonotokat és megkértek, hogy jöjjek el, nézzem meg kik vagytok.
Még egyszer végignézett a társaságon.
- Ti tényleg a csillagok közül érkezetek? – kérdezte. – Mit kerestek itt?

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 11 Május 2018, 22:35

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

Liamea egyetlen pillanatra sem vette le rólad a szemét, ahogy a kihúzott nyílvessző hegye is végig követte a mozgásodat. A színes hajú nő arcán kedves és meleg mosoly jelent meg ahogy meglátott téged. Miután megszólaltál óvatosan a vadász irányába felemelte az egyik kezét, amire az lazított a fegyveren, majd a vesszőt és az íjat is visszahelyezte annak eredeti helyére.
- Szia. Az én nevem Yaskia. - indult el nyugodtan feléd a színes hajú nő, a másik pedig úgy kísérte, mintha csak az árnyéka lenne, viszont a mozgása újra kecses volt, nem pedig harcias. Közelebbről Yaskia magas volt,  még vékonyabbnak tűnt, valamint eléggé sápadtnak is. Közben pedig a vadász, most már lassabban, egy újabb kézjel sorozatot mutatott.
- Ez a fiatal lány itt mellettem Liamea, és elnézést kér azért, hogy rád lőtt. Reméli, hogy nem haragszol miatta. - fordította le Yaskia számodra a másik lány szavait. A kérdésedre meglepődött kissé, előbb Liameára nézett, majd újra rád.
- Igen, a csillagok közül érkeztünk, egy másik bolygóról. - újra mosolygott, amolyan kedves, anyukás mosolya volt. - Ami az itt létünket illeti, gondolom látod hátrább azt a nagyon alacsony kis lényt. Ő egy messzi bolygóról származik, és úgy döntött, hogy szeretné feltérképezni a lehető legtöbb bolygót amit csak tud, amíg olyat nem talál, ahol letelepedne. Mi pedig szépen lassan csapódtunk melléje az évek alatt. A te bolygódra egyrészt ezért érkeztünk, másrészt a hajónk minimális meghibásodást szenvedett el és ki kell javítanunk mielőtt tovább indulhatnánk. - adott magyarázatot a kérdésedre, miközben a fekete hajú lány egy ideig téged figyelt, majd a figyelme a hátasodra korlátozódott. Kíváncsian figyelte, majd óvatosan a feje irányába emelte az egyik kezét, de a mozdulat közben észre vette, hogy mit csinál és lassan visszahúzta.
- Remélem, hogy nem ijesztettük meg nagyon a falvad lakosságát. Nem akarunk semmi kalamajkát okozni, és igyekszünk a lehető legrövidebbre fogni az ittlétünket. - szólalt meg újra Yaskia.
- Üdvözlöm, kisasszony. A nevem Dupla Zéró. Ember-kíborg kommunikáció. Örvendek, hogy megismerhetem. - lépegetett hozzátok a teljesen fém ember és mutatkozott be. Így közelről láthattad, hogy mikor beszél, akkor a szemei és a szája(?) halványan világít, mikor pedig nem, akkor kihunynak a fények. A mozgása eléggé akadozó volt és szögletes. Egyáltalán nem tűnt élőnek, ahogy annak sem volt nyoma, hogy a környezeti hatások bármilyen hatással is lennének rá.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 11 Május 2018, 23:20
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriai


Játékostárs(ak) neve: -


Idő: Ismeretlen idő, 130.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: -
Ellenségek: -
kép:

Nalah is némileg megnyugodott, hogy a nő leengedte az íjat és már nem szegezte rá. Közben azért igyekezett felmérni a terepet, hogyha meg kellene védenie magát, vagy menekülésre kéne fognia, akkor ezt megtudja tenni. Szerencsére a nevelőapja pont ilyeneket tanított neki, hogy a terepet a lehető legjobban ki tudja használni. Ahogyan közelebb értek egymással látta, hogy a színes hajú lány még rosszabb állapotban van, mint messziről látta.
- Nem vagy beteg? – kérdezte. – Nagyon sápadtnak tűnsz, vannak a faluban gyógyfüveim, amiktől jobban érezheted magad és többet kellene enned.
Megvárta a bemutatkozásokat, Yaskia és Liamea. Ilyen különleges nevekkel még nem is találkozott az élete során.
- Én Tish vagyok, Tish Vizsla – mutatkozott be. – De a helyiek Nalah-nak szólítanak. Mivel nem talált el, nem haragszom rá.
Zárta rövidre a haragudás kérdését. Nem hitte volna, hogy a kérdése így meglepi a két nőt, amikor a csillagokról kérdezett. Vagy lehet, hogy nem így kellett volna kérdeznie. Ezt nem tudta, csak azt, hogy a nevelőapja is így hivatkozott rájuk, ezért használta ő maga is. Szinte csillogó szemekkel hallgatta, hogy mit mesél Yaskia. Nagyon sok izgalmas és új dolgot hallott már most is
- Ez egy hajó? – kérdezte meglepetten. – De ez nem is vízen úszik, hanem repül, mint egy madár…
Ahogyan a beszéd közben a fekete hajú nő kinyúlt Paci felé a ló leengedte a fejét, hogy könnyebben meg lehessen simogatni és ne kelljen olyan magasra
- Nyugodtan meg lehet simogatni, Paci nem bánt, jámbor jószág, növényevő – felelte mosolyogva.
A következő kérdésre határozottan rázta meg a fejét.
- Nem, nem ijesztettétek meg őket, a vallásuk szerint az istenek küldték azokat, akik az égből… vagy a csillagok közül jönnek – magyarázta. – Ezért küldtek engem, mert és ilyen vagyok és ismerem az égjárók nyelvét a nevelőapám révén. A nevem a Nalah is ezt jelenti, hogy az „Égből jött gyermek”. Velük nem is nagyon tudnátok beszélni, ők csak az ittenieket beszélik.
Magyarázta lelkesen a párosnak, és ekkor érkezett meg a fémember is, a megszólalása után ösztönösen lépett hátrébb kissé riadtan Nalah és nyúlt volna az egyik tőrért, de a fémember nem támadott és furcsa volt. Óvatosan próbált kinyúlni felé és megfogni, megkopogtatni, hogy érezze a bőrét, hogy milyen.
- Mi az a kiborg? Te élő vagy, vagy miféle szerzet? – kérdezte.
Még meghallgatta a választ, utána újra a két nő felé fordult.
- Ezen a bolygón semmi izgalmas sincs, így nem hiszem, hogy a kicsi zsákember itt megtalálja, amit keres. Egyáltalán miként találtatok ide? – érdeklődött.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 18 Május 2018, 05:06

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

Yaskia egészségi állapotát firtató kérdésre kicsit szomorkássá vált a tekintete, és az Erőn keresztül érezhettél az irányából egyfajta olyasmit, mintha most nagyon szívesen magához ölelne téged, amolyan anyai törődés félét.
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rendben vagyok. Kedves tőled, hogy felajánlod a gyógyfüveket, sajnos azok rajtam már nem tudnak segíteni, ez a betegség már túl erős. - elég nehezére esett erről beszélni és a mellette álló Liamea aggódó tekintettel figyelte miközben beszélt, látszott, hogy fontos számára a színes hajú nő. Amikor viszont bemutatkoztál, akkor nagy megdöbbenéssel az arcán figyelt téged, kicsit olyan volt, mintha olyan valakire nézne, aki nem ott van, ahol lennie kellene.
- Igen, ez helyes megfigyelés. igazából, ha egész pontos akarsz lenni, akkor űrhajónak hívják, lévén az "űrben lehet vele hajókázni". A csillagok között. - adtak magyarázatot, miközben a fekete hajú lány valami jelet mutogatott, ami leginkább "köszönöm" lehetett és újra kinyúlt Paci irányába és kedvesen megsimogatta. Ekkor láthattad azt is, hogy nem csak az ötödik ujj hiánya jelenti az egyetlen furcsaságot a kezein, hanem, hogy körmök helyett rövid, de éles karmai vannak. Viszont ügyelt arra, hogy azokkal véletlenül se sértse fel Paci bőrét.
Az odaérkező droid egyáltalán nem tett semmit az ellen, hogy megtapogathasd a "bőrét". Igazából olyan érzés volt, mintha fémfegyvert tapogatnál, vagy páncélt, bár mindkettőnek gyenge lett volna, ezt érezhetted is. Ha megkopogtattad fémes kongás hallatszott, semmi több.
- Dupla Zéró igazából egy szerkezet. El van látva bizonyos fokú intelligenciával, és rendeltetésének köszönhetően a legtöbb nyelvet képes megérteni és lefordítani, valamint gyorsan képes újakat is megtanulni. Nem kell tartanod tőle, teljesen ártalmatlan. - magyarázta Yaskia miközben figyelte, ahogy felfedezed a fém embert, majd egyenesen a droidhoz fordult. - Kérlek segíts Klattektic-nek és az úriembert vigyétek be a fedélzetre, hogy a droid elláthassa a sérüléseit. - adott utasítást neki, és igyekezett a lehető legnyugodtabban elmondani, de a végére egy kis kuncogás kiszaladt a száján.
- Igenis, Yaskia mester. Örültem a szerencsének, kisasszony. - válaszolt, majd elköszönt tőled és elindult vissza a férfi irányába, ahol a kis zsákemberke a lábánál fogva igyekezett azt behúzni, nem sok sikerrel. Nem sokkal utána Limea finoman a nő vállához ért, majd újabb kézjelek következtek, amire Yaskia csak bólintott, majd a fekete hajú nő is elindult a hajó irányába.
- Nem vagyunk istenek, ugyan olyan halandók vagyunk, mint bárki más, csupán más bolygóról származunk és más hatások értek minket. A zsákemberke miatt pedig nem kell aggódnod, elég furcsa szerzet ahhoz, hogy a legkülönösebb dolgok érdekeljék. Az idejutásunk pedig nem volt olyannyira nehéz, mint gondolod. Sok olyan lény van a csillagok között, akik nagyon sok tudást felhalmoztak az idők során, és megtanultak fém gépeket létrehozni és utazni a csillagok között, így térképet is készítettek arról, hogy hol milyen bolygó található. Egy ilyen térkép segítségével jutottunk ide is. Megmutatom, nem kell megijedned tőle, nem fog bántani. - adott választ a kérdésedre, majd elővett a zsebéből egy kisebb, kőtábla szerű szerkezetet, viszont ez fémből volt. Megnyomott rajta egy gombot, amire azon fények jelentek meg, és hamarosan valami ténylegesen térkép szerű dolog volt rajta látható, csupán nem fákat, hegyeket és városokat mutatott, hanem csillagokat és bolygókat.
- Ha szeretnél nyugodtan itt maradhatsz velünk, amíg itt vagyunk. Szívesen megtanítok neked pár dolgot, ha szeretnéd. - szólalt meg ismét, és újra azt az érzést érezhetted felőle, amit korábban, a gondoskodni és megölelni vágyást, viszont most a szomorúság jelenléte nélkül. Közben láthattad azt is, hgoy a másik nő a hajó mellett egyfajta táborszerűséget épít furcsa sátrakból és dobozokból. A férfi, a zsákemberke és a droid pedig közben már bejutottak a hajóra.


_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 19 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: -


Idő: Ismeretlen idő, 130.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: -
Ellenségek: -
kép:

Ahogyan Nalah megérezte a nő irányából áradó érzéseket kissé oldalra biccentette a fejét. Kicsit rosszul érezte magát, hogy nem tud segíteni, pedig nagyon szívesen megtette volna. Ilyenkor még jobban hiányzott a nevelőapja és az útmutatásai, akitől nagyon, de nagyon sok mindent tanult az évek során.
- Bárcsak élne még a papa, ő bárkit megtudott gyógyítani – mondta szomorúan. – Olyanokat is, akiknek meg kellett volna halnia… kristályokkal, vagy érintéssel, de én sajnos csak a füvekhez értek…
Sajnos azt sem tudta, hogy a sárga kristály hol lehet, amivel gyógyított a nevelőapja, mert a házban nem találta meg, ahogyan sok más holmit sem, amik korábban ott voltak. nem kerülte el a figyelmét, hogy a fekete hajú nő meglepődött a neve hallatán, de nem fordított különösebb figyelmet erre, valószínűsítette, hogy csak hasonlít a neve valakire, akivel találkozott korábban már a nő. Figyelte, ahogyan végül is megsimogatta Pacit, aki még meg is nyalta a nő kezét a simogatás után. Közben pedig Yaskia magyarázatát is hallgatta. Meseszerűnek tartotta, hogy képes bármi is úgy repülni, mint ez itt, főleg a csillagok között, elég nehéz volt elképzelnie mindezt.
- Hűű, ez nagyon jó lehet – mondta gyermeki ámulattal.
Ahogyan azt is nehezen képzelte el, hogy milyen lehet az űrben, pedig úgy gondolta, hogy nagyon jó a fantáziája. Ezek után fogdosta meg a droidot, ami úgyszintén nagyon furcsa volt neki, az érintése, az egész. Fém volt, de olyan sima, amilyenek a kardok sem, mintha valamilyen páncélos lenne, de ahhoz meg túl gyenge a bőre. Ahogyan a gépember elbúcsúzott tőle a kislány integetett neki, majd kuncogva figyelte, ahogyan a tökönrúgott férfit próbálta felhúzni és felvonszolni a hajóra. Ahogyan Yaskia újra nekilátott a beszédnek Nalah ismét teljesen ráfigyelt. Bólintott, hogy érti, amit a nő mond és hogy nem fog megijedni azon, amit Yaskia mutatni akart neki. Egy picit hőkölt csak vissza, amikor a holokép megjelent, szinte megbabonázva figyelte mindezt, nagyon érdekesnek és csodálatosnak találta. Már-már mesébe illő volt a számára, főleg, hogy nem sűrűn látott efféle dolgokat még a nevelőapjánál sem, pedig neki voltak külvilági dolgai is.
- Ó! – mondta. – Ezt már láttam, csak papírra rajzolva. A papa innen jött. Ő hozzá vittek el a falusiak miután megtaláltak engem és ő nevelt fel.
Ezzel a térképen a 14. szektor egyik bolygójára mutatott, ami Coruscant volt, noha a bolygó nevét nem tudta, vagyis nem emlékezett rá. Elég távoli dolog volt, így valószínűleg ezért is nem jegyezte meg ezt. Nalah arca igencsak felvidult, amikor Yaskia megemlítette neki, hogy maradjon nyugodtan. Már úgyis kezdett késő lenni és nem szerette, ha Paci éjszaka haladna az erdőben, mert megsérülhet. Közben pedig megint érezte azt a nő felöl, amit korábban is.
- Igen szeretnék, köszönöm – felelte. – Már úgyis későre járna az induláshoz. Szívesen tanulok új dolgokat, főleg amik más világokban megszokottak és itt nem.
A vadászra pillantott, aki éppen tábort kezdett felállítani, majd visszanézett Yaskia-ra.
- Ha szeretnéd nyugodtan megölelhetsz – mosolyodott el.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 27 Jún. 2018, 00:21

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

- Coruscant. A köztársaság központi bolygója. - nevezte meg a pontot, amire mutattál némi meglepettséggel a hangjában. Igazából nem nagyon időzött el a tényen, hiszen rengeteg féle és fajta teremtmény él a bolygón, így aligha tudna bármiféle pontos következtetést levonni abból a kevés információból, amivel rendelkezik. Ezután pedig kikapcsolta a projektort és eltette a zsebébe.
- Örülök, hogy segíthetek. Különben sem tudom, hogy mennyire veszélyes itt az élővilág, főleg éjszaka, úgyhogy szívesen látunk. - mosolyodott el, ám a következő pillanatban teljesen elnémult és elkerekedett szemekkel nézett rád a szavaidat követve. Egy pillanatra fogalma sem volt arról, hogy mit is tegyen, majd az arcára nagyon kedves és meleg mosoly ült ki, kinyúlt feléd és magához ölelt. Érezhetted a szeretetet és melegséget ami belőle áradt, ahogy sajnos azt is, hogy mennyire vékony is tulajdonképpen, sokkalta inkább, mintsem azt ránézésre el lehet dönteni, feltehetőleg azért mert több réteg ruha volt rajta. Viszont nagyon finom, virág illata volt.
- Gyere. Liamea eddig már felállította a tábort. - nehezére esett a nőnek, hogy abbahagyja az ölelésedet, de végül csak sikerült neki és finoman átkarolva a válladat mutatott a most már valóban készen levő tábor irányába. A közepén már egy tábortűzféle is pislákolt, helyenként már lángnyelvek is láthatóak voltak. Az egyik sátorban, melynek nyitott volt az ajtaja, Liamea éppen a felszerelt ágyakat rendezgette csendesen, közben hátra hátra pillantott a válla fele titeket figyelve. A táborban még a hátasodnak is volt hely csinálva az ágyakkal rendelkező sátor mellett, ahova egy kisebb tartályba ivóvíz is ki volt készítve neki, egy nagyobb doboz tetejében pedig néhány zöldség.
- Ez az enyém? - kérdezte Yaskia az egyik ágyra mutatva, ahol a többinél sokkal több pokróc és takaró volt. A fekete hajú nő bólintott, majd egy sor kézjel következett, aminek köszönhetően Yaskia megadóan emelte fel mindkét kezét, majd lábbelijét lehúzva bemászott az ágyba. Liamea azonnal oda sietett és úgy takargatta be a nőt, mintha csak egy kisgyerek lenne. Igazgatta a takarókat egészen addig, amíg biztosra nem ment, hogy a nő biztosan nem fázik meg, bár ez már a takarók számából is nyilvánvaló lehetett. Ezután kedvesen rád mosolygott, majd kiment egy másik sátorba.
- Foglalj helyet. - mutatott Yaskia az ágya szélére, amin kényelmesen helyet is foglalhattál. Leülve érezhetted, hogy roppant puha matrac volt, amire csak tetőzésnek számított a sok takaró és pokróc. Az biztos volt, hogy a másik nő a végletekig elment azért, hogy Yaskia a legnagyobb kényelemben és melegben tudjon lenni.
- Ha elfáradtál, akkor majd abba az ágyba feküdhetsz amelyikbe szeretnél. Liamea úgyis csak akkor fog lefeküdni, amikor megbizonyosodott már, hogy mindenki lefeküdt és minden rendben van. Esetleg van valami, ami konkrétan érdekel a külvilággal kapcsolatosan? - ajánlotta fel neked a választás lehetőségét úgy az ágyak szempontjából, mint ahogyan a témaválasztás szempontjából is. A másik két ágyon már nem volt annyi takaró és pokróc, mint a nő ágyán, viszont ettől függetlenül még biztos volt, hogy megfázni nem fogsz és kényelmesen is alhatsz majd, ha arra kerül a sor.


_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 28 Jún. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 130.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Ellenségek: -
kép:

- Coruscant – ismételte el Nalah a szavakat.
Így igen, már ismerős volt a bolygó neve, a papa is említette. De mivel a kislány nem nagyon hitte, hogy eljut valaha a bolygóról, így nem is nagyon jegyezte meg. A Köztársaság is ismerős volt. Csak elmosolyodott a nő szavain és már éppen felelt volna arra is, hogy milyen vadállatok vannak errefelé, amikor meglátta a meglepettséget a nőn, hogy kimondta azt, amit érzett felőle. Türelmesen várta ki, hogy mit is fog tenni Yaskia, végül pedig amikor megölelte őt, akkor Nalah is visszaölelte a másik nőt. Noha Yaskia teljesen idegen volt, de még soha senkitől sem érzett rövidke élete alatt annyi melegséget és szeretet irányába – a papát kivéve – , mint ami benne volt. Mindez kissé meglepte, de igazából jól esett neki, hiszen soha sem volt anyukája, aki így szerette volna. Azonban érezte azt is, hogy mennyire sovány is Yaskia. Jobban, mint amit a ruhák engedtek sejtetni. Csak azokat látta ilyennek korábban, akik a halálukon voltak és a nő is mondta, hogy rajta senki sem segíthetett már. Ez végtelen szomorúsággal töltötte el. Az ölélés után bólintott, hogy menjenek a táborhoz.
- Farkasok vannak az erdőkben, de tűzzel elüldözhetőek – mondta. – Illetve néhány medve és ragadozó madarak. De mind félnek a tűztől és a zajtól, ezektől félnek és elűzhetőek. Nem fognak idejönni.
Legalább is itt van zaj, furcsa szagok és tűz is, az ilyeneket eléggé riasztó tényezőnek tartotta. Látta, hogy Paci is kapott magának egy fekhelyet, illetve még vizet is kapott, így jó sora lesz éjszaka és rendesen tud pihenni. Igyekezett a tekintetével megtalálni a néma nőt.
- Köszönöm szépen Liamea néni, Paci nevében! – mondta.
Ha engedték, akkor bevezetett Pacit oda, ahol a szállása van éjszakára és ott köti ki, hogy ne bóklásszon el éjszakára és csak ezek után csatlakozna a sátorba a másik két nőhöz. Odabent megvárta, hogy Liamea ágyba tegye és betakargassa Yaskia-t. Végül odament az ágyhoz és leült, amikor hellyel kínálták. Még soha sem ült ilyen puha matracon, mindig csak a szénával, vagy szalmával töltött ágyakon aludt, efféle luxusban nem volt része.
- Köszönöm! – mondta ismét.
Igazból olyan sok kérdése volt, de látta, hogy Yaskia fáradt és kimerült, így lehet, hogy nem lett volna jó az, hogyha most nekilát annak, hogy kérdezősködjön. Saját maga még nem volt fáradt, túlságosan sok volt az újdonság ahhoz, hogy fáradt legyen. Nem mindennap adódott efféle lehetősége.
- Csak akkor kérdezek, ha nem vagy túl fáradt még – mondta.
Ha Yaskia azt mondja, hogy fáradt, akkor kiválasztja az egyik ágyat és lepihen. Ha nem, akkor felteszi a kérdését.
- Papa mesélt Coruscantról, hogy égbenyúló épületek vannak, nagyobbak, magasabbak, mint a hegyek. Ő azt mesélte, hogy egy hatalmas nagy öttornyú épületben lakott nagyon sokáig. Tényleg vannak arra ilyesmik és tényleg az egész bolygó ilyen? Elképzelni is nehéz ezt.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 21 Júl. 2018, 22:12

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla
A köszönetet a fekete hajú nő egy mosollyal fogadta, és Yaskia mellett is kényelmesen helyet tudtál foglalni. Nem sokkal később pedig egy-egy csészényi meleg teát hozott be Liamea mindkettőtöknek.
- Még nem vagyok fáradt. Szívesen mesélek. - kaptál választ, majd mikor felhoztad, hogy miről is szeretnél hallani, akkor miután Yaskia belekortyolt a saját innivalójába, akkor elkezdett mesélni Coruscantról és mindenféle dologról, amiről csak tudott, hogy megtalálható volt ott. Természetesen igyekezett úgy tenni mindezt, hogy olyan formában írjon le mindent, ami számodra is érthetővé tette mindazokat a dolgokat, amelyekkel sohasem találkozhattál életedben. Azt már nem tudnád megmondani, hogy meddig is hallgattad pontosan az estébe nyúlva a történeteket, ahogyan azt sem, hogy mikor is lett erősebb az álom, ami végül elvágta a történetek fonalát a való világban és az álmok mezején folytatta. Ennek köszönhetően mélyen aludtál akkor is, mikor a fekete hajú nő finoman felemelt és az egyik ágyba átvíve betakargatott, hogy nyugodtan és kényelmesen kipihenhesd magad.
Másnap, még kora hajnalban, mielőtt még a nap felkelt volna, csupán az első sugarai látszódtak és azok is halványan, arra ébredsz, hogy valaki finoman rángatja a válladat. Amikor kinyitod a szemeidet, akkor egyrészt Liameát veheted észre, amint föléd van hajolva, valamint, hogy az egyik ujját finoman a szádra teszi, ezzel is jelezve, hogy maradj csöndben. Ilyen közelről még szembetűnőbbek a jelek, amivel különbözik az emberektől, a halványan tükröződő bőr, ami fémesnek tűnik, valamint az egyedi íriszei is jobban látszódtak ilyen közelről. Ha körbenézel láthatod, hogy még mindenki alszik és az egyik falnál ott áll a protokoldroid, de most semmije sem világít, valószínűleg pihenő üzemmódban van.
- < Halkan. Kövess. > - egy datapadot mutatott fel ezután, amibe ez a két szó volt begépelve közös nyelven, majd ezt követően feléd nyújtotta a fegyvereidet, amik addig az ágyad mellett pihentek és a köpenyedbe voltak belecsavarva. A nőnél mindössze a saját íját és egy tegezt láthattál, ami tele volt nyílvesszőkkel. Megvárta, amíg összeszeded magad, majd teljesen hangtalan léptekkel indult el kifelé.
Odakinn még kicsit hűvös volt a levegő, de semmi olyasmi nem volt, amit a mindennapokban nem szokhattál már meg. A tegnapi tábortűzből mára már csak a tűzifa hamvai maradtak, amik a reggeli harmatnak köszönhetően nedves is volt, a hátasod pedig csendesen szunyókált még az este kialakított helyén. Egy pillanatra a nőt sehol sem láthattad, mintha csak a föld nyelte volna el, majd az egyik fa mögül kilépve intett, hogy kövesd. Ha Paciért akarnál menni, akkor jelzi, hogy ne tedd és gyalog kövesd.
Jó néhány percet haladtatok a fák között és eléggé kellett tartsd a tempót, hiszen a nő olyan precízen és gyorsan mozgott, mint egy jól kifejlett ragadozó, igaz némiképp visszafogta magát, hogy tudd tartani a lépést.
Végül akkor sikerült beérned őt, amikor az erdő szélénél az egyik fa tövében leguggolva várt téged. Óvatosan figyelt a tisztás felé, aminek a távolabbi végébe, ahonnan egy folyó vagy patak hangját is hallani lehetett, színes sátrak voltak felhúzva, egyesek mellett zászlók is fel voltak húzva, ismeretlen jelzéssel.
- < Erős vérszag árad onnan. Körülbelül egy kisebb csapat létszámával bírhatnak. A te bolygód népe. Miként akarsz eljárni? > - emelte fel újra a kis szerkezetet, mikor úgy vélte, hogy kellően kifújtad magad és a sátrakat is szemügyre tudtad venni. Közbe-közbe férfiak hangját lehetett hallani, mikor hangosabban felnevettek, vagy mondtak valamit, de a távolság miatt egyelőre nem volt érthető számodra, ha mondtak is valamit.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 22 Júl. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Ellenségek: -
kép:

Amikor megérkezett a tea Nalah hálásan nézett fel Liamea-ra, át is vette tőle és elsőre csak beleszagolt.
- Köszönöm szépen! – mondta.
Természetesen látott már teát, ők is forraltak le növényeket, bogyókat, vagy szárított növényeket ezért, csak ez bizonyára más milyen lehetett, mint amit eddig ivott. Ezek után kortyolt bele és kóstolta meg ő is. Ezek után teljesen belemerült a történetbe, amit Yaskia mesélt neki. Igazat megvallva fogalma sem volt a lánynak arról, hogy mikor aludt el, vagy mi történt utána. Csak az rémlett neki, hogy egyre nehezebb kezdett lenni a feje, próbált ébren maradni, mert érdekes volt a történet és minden részletre kíváncsi lett volna, de a fáradtság végül is erősebb volt, főleg, hogy nagyon sokat utazott a mai napon. Ha otthon lett volna, akkor valószínű, hogy már jócskán korábban elaludt volna. Általában éberen szokott aludni, különösképpen, amikor nem otthon volt a saját házában, hanem kint a szabadban. És most is idegen helyen volt, ennek ellenére olyan mélyen aludt, hogy semmire sem ébredt fel, egészen addig, amíg hajnalok hajnalán valaki rázni nem kezdte finoman a vállát.
Mivel fogalma sem volt, hogy ki lehetett a szemei azonnal felpattantak és már nyúlt volna az övéhez az egyik tőrhöz, amikor Liamea-t pillantotta meg és megnyugodott, hogy nem bántani akarják. Egyelőre nem szólt semmit, akkor pedig főleg nem, amikor meglátta azt, hogy azt szeretné a nő, hogy maradjon csendben. Amint a datapadon levő feliratot elolvasta bólintott, hogy érti. Szerencsére a papája megtanította a közös nyelven való olvasásra is. A saját fegyvereit átvette, és utána ő is hangtalanul igyekezett kimenni, ott igazította meg a saját fegyvereit, a két tőrt, a lándzsát, a fénykardmarkolatot, az íjat és a tegezt. A köpenyt átvetette a hátán és valóban Pacihoz indult volna elsőként. Látta a nő jelzését, hogy ne, így futni kezdett utána. Ha minden igaz, akkor elég jól bírta a rohanást, mert hozzá volt szokva, hogy a vadakat üldözze, fárassza, maximum a szokásosnál feszítettebb tempó kellett amiatt, mert Liamea-nak nagyobb és hosszabb lábai voltak, mint neki, így nagyobbakat tudott lépni és gyorsabban.
Amikor már látta a nőt, hogy közelebb van, akkor a futást befejezte és gyalog, halkan ment oda hozzá, közben ki is fújta magát, majd arra nézett, amit a nő mutatott neki. Kissé összehúzta a szemeit, hunyorogva, hogy jobban lásson és így figyelte a sátrakat. Korábban nem látta még ezeket a zászlókat. Sátrakat, zászlókat látott, férfiakat. Akkor kissé összerezzent, amikor a nő ismét felmutatta a datapadot. A vérszag azt jelenthette, hogy vadásztak.
- Nem tudom, hogy kik lehetnek – suttogta halkan. – Soha sem láttam ilyen zászlókat, ismerem a környék és a kissé távolabb levő falvakat, városokat. Ők nem oda tartoznak. Ezek az erdők a mi falunké, ők nem vadászhatnának itt…
Mesélte el azt, amit így hirtelen fontosnak érzett.
- Beszélnünk kellene velük, hogy menjenek el és megtudhatnánk, hogy kik ők, de szerintem nem hallgatnának ránk… szerinted?

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 31 Júl. 2018, 03:40

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla
A nő nem válaszolt egyből. Kissé mintha elgondolkodott volna, leginkább olyan volt, mintha igyekezett volna a lehető leginkább megfontolni azt amit mondani akart. Számára elég másképp működtek a dolgok, hiszen ő elsősorban vadász volt, annak minden előnyével és hátrányával, ami azt jelentette, hogy a bizalom nem tartozott az erényei közé. Legalábbis nem gyorsan bízott meg másokban, főleg idegen vadászokban nem.
- < A diplomácia nem tartozik az arzenálomba. Ha Yaskia itt lenne, akkor ő is a beszédet tartaná elsődleges cselekvésnek. Próbáljuk meg. > - pötyögte be végül az üzenetet a datapadba és mutatta fel. Az arcán látszott, hogy nem teljesen örül, hogy ezt kell tegye, de valószínűleg nem kis küzdelem volt számára az, hogy az ész felül kerekedjen az ösztönön. Végül elrakta a kis szerkezetet és felegyenesedett, majd egy bólintással jelezte, hogy indulhattok és azzal már lépett is ki a fa és a bokrok takarásából. Néhány percnyi sétába beletelt mire elértétek a tábor határát. Közelebbről a sátrak is nagyobbak voltak, ahogy több részlet is kivehető volt.
A legfeltűnőbb az volt, hogy körülbelül a tábor hátsó részénél egy jóval nagyobb sátor helyezkedett el, feltehetőleg a vezető sátrát jelezve. Amellett a zászlók is nagyobb számban voltak jelen. A táborban csak férfiak voltak, általában huszonévesek vagy idősebbek. Volt néhány fiatalabb is, de azok kisegítő munkákat végeztek, mint a lovak csutakolása, vagy, hogy a többi férfi parancsait teljesítik. Különböző állványokon fegyverek voltak. Leginkább kardok, vagy lándzsák, elvétve helyenként íjak is voltak. Csak két sátornak volt nyitva az ajtaja. Az egyikben csak két személy volt, egy ötvenéves környéki pasas és egy harmincas, akik egy gyorsan összeeszkábált  kemence mellett dolgoztak és fegyvereket valamint páncélokat javítottak. A másikban is egy idősebb férfi volt, de mellette több fiatal, tizenéves fiú. Ez a sátor ételekkel volt tele és mindenki azok elkészítésével foglalatoskodott.
Ahogy ketten haladtatok a táboron keresztül egyik férfi sem mozdult meg a helyéről. Akik ettek vagy ittak, azok lassan letették az ételt, vagy a korsót és csak a szemükkel követtek titeket. Liameát általában jobban megfigyelve és nem a különleges bőre vagy más hasonló egzotikuma miatt. A tábor közepéhez érve már az is feltűnhetett, hogy megtartva egy tisztes távolságot, de lassan akiket elhagytatok, azok követni kezdtek benneteket, immáron fegyverrel az oldalukon, vagy a hátukon.
Nem sokkal előttetek pedig egy nagyobb fából készült asztalnál több férfi is ült és halkan beszélgettek. Amikor hallótávolságon belül értetek, akkor mindnyájan elhallgattak, letették a poharukat vagy az evőeszközüket és mindnyájan felétek fordultak. Több különböző érzelmet is felfedezhettél az arcukon. Volt aki meglepettséget mutatott, mások megvetést, vagy kíváncsiságot. Olyan is volt, aki úgy tekintett rátok, mintha csak prédák lennétek, de nem az a fajta, amelyiket megölik és megeszik. Az asztal közepénél egy komolyabb férfi ült. A haja csapzott volt, az alsó felénél már őszülő. Mindkét kezével fel volt könyökölve az asztalra és összefonta az ujjait a szája előtt és úgy figyelt titeket komoly tekintettel. Látszott rajta, hogy azt próbálja eldönteni, hogy ellenségek vagytok-e avagy sem.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 01 Aug. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Saját faluja, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Ellenségek: -
kép:

Nalah kissé izgatottan, de türelmesen várta meg, hogy Liamea mit is fog majd válaszolni, hogy ellenzi-e, vagy támogatja az ötletet. Végül a datapadra írt valamit és megmutatta a kislánynak, aki elmosolyodott ezen.
- Mivel helyiek, a mi nyelvünkön fogok hozzájuk szólni – mondta. – Ha lesz valami, ami fontos, hogy értsd, akkor mondom majd ezen a nyelven is.
Remélte, hogy megfelel a nőnek, ha igen, akkor ő maga is elindult kifelé és ha kijött a bokrokból, fák takarásából, akkor csatlakozott Liamea mellé. Amíg haladtak, addig is érdeklődve figyelte a környéket, illetve amint közelebb értek a tábort is. Most már még jobban látta, hogy csak férfiak vannak itt, nála idősebbek, de azért nem a túlságosan öregek, másfélszer lehettek olyan idősek, mint ő. Fiatalabbakat is látott, illetve rengeteg fegyvert. Ott nem voltak olyanok, mint amik az égből jött társaságnál, csak olyasmik, amiket saját maguk is használtak. Nalah is látta korábban, hogy a férfiak miként szoktak a nőkre nézni, itt is megvolt mindez, főleg a társnője volt az, akit megbámultak. Azt nem tartotta meglepőnek, hogy akik mögöttük vannak azok most már fegyverrel követték őket. Inkább az volt meglepetés, hogy még nem támadtak rájuk, egy lényegében még gyereklányra és egy nőre. Ahhoz a sátorhoz igyekezett közelebb jutni, ahol a vezetőt látta, vagy legalább is, akire ezt tippelt meg, hogy ő lehet az. Igyekezett nem figyelni a többiekre, úgy, hogy milyen arckifejezéseket vágnak, de annyira azért még igyekezett figyelni, ha meg akarják őket támadni, akkor tudjon majd védekezni. Közben pedig próbálta a saját nyelvükön megszólítani a férfit.
<- Tish Vizsla vagyok, Hajnalvölgyből, a Nalah – kezdte. – Ezek a földek a mi eredőink. Nektek nincs jogotok arra, hogy a vadainkat gyilkoljátok és halainkat fogjátok ki a patakokból. Fel kell, hogy szólítsalak arra, hogy távozzatok a lehető leghamarabb! >
Ha megértették a nyelvet, akkor nekik is tudniuk kellett, hogy a neve a Nalah mit is jelent. Bár, volt egy olyan érzése, hogy ezeket nem igen fogja meghatni mindez különösebben. Ahogyan az sem, hogy távozásra szólította fel őket. Közben a papájától tanult módon igyekezett kinyúlni az Erőbe és igyekezett az idősebb férfit vizsgálni, hogy miként érez, mik a felszínes gondolatai ezekben a pillanatokban.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 08 Aug. 2018, 00:28

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla
A szavaidat követve feszült csend következett. Olyannyira, hogy a madarak ciripelése az erdőből olyan élesnek hatott, mintha a közvetlen közelben lennének. Eközben az Erőbe kinyúlva érezhetted az idősebb férfi gondolatait. Leginkább ezek azt a kérdéskört takarták, hogy mit kereshettek a táborban és hogy ki küldhetett titeket. Ez utóbbi valahogy úgy csengett le, hogy "ki lehet az a barom", de nagyjából ez volt a legerősebb gondolat, amit még fel tudtál fogni.
A csendet végül a többi férfi hangos röhögése szakította félbe. Ennek köszönhetően már az Erőre való koncentrálásba is zavar állt be. Főleg mikor olyanok is kerültek, akik nevetés közben fegyverükkel a pajzsukat ütögették.össze-összesúgtak és elismételték a szavaidat, egyesek ki is parodizálva, amik újabb nevetéseket generáltak. Az egésznek akkor lett vége, mikor az idősebb férfi felemelte az egyik kezét, ezzel újra teljesen csend lett.
< - Ideküldenek két nőt és az egyik egy kislány. Ráadásul azt kérik, hogy menjünk el, mert ez nem a mi területünk? > - habár a nyelv sokban hasonlított ahhoz, amit a te faludban is használtak, helyenként eltért a dialektus és ismeretlen jövevényszavak is voltak, de úgy általában meg lehetett érteni, hogy miről is beszél. Természetesen a szavait újabb nevetések követték, ezek viszont már nem tartottak olyan sokáig.
< - Tudjuk jól, hogy ez nem a mi országunk területe. Pont ezért vagyunk itt, hogy azzá tegyük. > - tette még hozzá a férfi. Ezeket a szavakat már nem nevetés kísérte, hanem pajzson vagy asztalon való dobolás és néhány rövidebb egymást követő üvöltés. Liamea, habár nem értette a szavakat, de önkéntelenül is ökölbe szorultak a kezei és kicsit a saját ajkába is harapott.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Ellenséges tábor, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Ellenségek: -
kép:

Igazából nem is nagyon tudta, hogy mit várjon, révén nem volt még ilyen helyzetben része, hogy haramiákkal, vagy effélékkel legyen dolga. Eddig szinte mindig elkerülték őket, vagy ha nem, akkor lehet, hogy pont a Papa volt az, aki elküldte őket. Lehetséges, hogy éppen a halála miatt most bukkantak fel ezek, mert eddig nem mertek? Még ezt is lehetségesnek tartotta a kislány. Igazából nem nagyon akart tovább kinyúlva maradni az Erőbe, hogy megtudta, hogy mik is voltak a férfi kérdése, hogy ki volt az a barom… így ha tudott, akkor még a nevetések és effélék előtt próbált megszólalni.
< - A fejedben megfordult kérdésére a válasz az, hogy senki sem küldött – felelte. – Magamtól jöttem, mert itt voltam a közelben és láttalak titeket. >
Hozzá volt szokva, hogy ilyenkor mindig meglepetés fogadja az ismeretlenek irányából, vagy gondolatként, vagy pedig arckifejezésben, vagy kérdésben. Így ha bármelyiknek is a legkisebb jelét látja, akkor ismét megszólal.
< - Már megmondtam, a Nalah vagyok. > – válaszolja teljesen nyugodtan ebben az esetben.
Ha nem tudta megtenni, akkor kivárta a gúnyolódásokat és ezeket és csak utána monda el ugyanazt, amit akart. Nem zavarta, hogy nevetnek rajta, már megszokta, hogy a fiatal kora miatt gyakran nem veszik idegenek komolyan. Az teljesen biztos volt mostanra, hogy nem a környékről származtak, de azért szerencsére nem volt komoly nyelvi nehézség, csak néhány dolgot nem értett, furcsa hangzása volt, de ettől még össze tudta tenni az egészet. Végül az is kiderült, hogy miért érkeztek. Így Liamea-ra pillantott és ezúttal galaktikus közös nyelven mondta.
- Háborúzni jöttek – mondta kicsit komoran.
Márpedig ő maga nem akarta hagyni, hogy elfoglalják a környék falvait, főleg, hogy erre mindenki békés és nincsenek felkészülve háborúra. Néhány pillanatig gondolkodott és már meg is volt, hogy mit fog tenni.
< - Bízom benne, hogy becsületes ember vagy, kihívlak egy párbajra. Ha nyersz, folytathatjátok a háborútokat. Ha nem, akkor távoztok a földjeinkről, békében. Ha nem te akarsz kiállni, akkor küldd a legjobb emberedet ellenem. >
Sokkal komolyabban beszélt most mint egy gyerek, ahogyan a tekintete is elszántságot tükrözött, könnyedén látni lehetett, hogy komolyan gondolta ezt az egészet és nem azért mondta, hogy a társaságot nevettesse.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 10 Aug. 2018, 04:04

Liamea
Felfedező, vadász
Mesélői karakter
AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR
Casharila
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla
Szokatlan módon nem meglepettséget, vagy hasonlót láthattál, érezhettél a férfi felől, hanem inkább dühöt és utálatot, ami nem az irányodba, vagy Liamea irányába viseltetett, hanem valami másba. Feltehetőleg a gondolatolvasásba. A nőhöz intézett szavakra csak egy nagyon aprót bólintott. Ő már teljes mértékben tisztában volt a szándékaikkal, csupán nem akart ok nélkül beleavatkozni a boylgó ügyeibe, főleg fejlettebb civilizáció tagjaként.
A kihívásra egyedül a vezető kezdett el nevetni, mindenki más csendben volt. Egyikük sem mert nevetni akkor, amikor a vezetőjük tette mindezt. Eltartott egy kis ideig amíg abbahagyta, addig az emberei is feszült csendben figyeltek.
- < Nevetséges vagy. Nézz csak körbe, ezek az emberek itt mind felderítők. Vannak köztük képzettebbek és kezdők is. Azt választod ki ellenfelednek amelyiket csak akarod. A háborút és terjeszkedést viszont ezzel nem fogod megállítani. Az én szavam semmit nem ér a hercegek és királyok szava ellen. > - amennyiben körbenézel a katonákon, mindenik megvonja a vállát ezzel jelezve, hogy a vezetőjük szava teljes egészében reális.
- < Az egyetlen lehetőséged, ha mindenképp meg akarod menteni a népedet, hogy valamelyik herceg ágyasa leszel. Abban az esetben lehet kivételt tesznek az ügyedben. > - erre újabb nevetés következett a katonáktól. Voltak akik össze-össze súgtak, olyanok is akadtak, akik azt beszélték meg, hogy ágyasként valószínűleg Liameának több esélye lenne bármit is elérni egy hercegnél, mint egy gyereknek.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Aug. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Hajnalvölgy RHir1Pq

Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Ellenséges tábor, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Ellenségek: -
kép:

Nalah hírtelen nem tudta eldönteni, hogy ez most kellemes csalódás volt, vagy roppant kellemetlen, hogy a férfi nem lepődött meg mindezen. Az azonban furcsa volt, hogy mintha a férfi gyűlölete a gondolatolvasás felé irányult volna, mintha már tapasztalta volna korábban. Mindezt igencsak érdekesnek vélte a lány. Most a szavaira a férfi nevetett fel, míg mindenki más csöndben volt. Ebből az derült ki számára, mintha félnének tőle, vagy legalább is tartanak.
< - Te vagy nevetséges a szavaiddal élve, ha azt hiszed, hogy egyetlen személy nem változtathat meg százaknak, vagy ezreknek a sorsán – felelte komolyan. – Mondhatod, hogy nem találtatok itt semmit, amit érdemes lenne meghódítani. De a magadfajta olyan, mint a kereskedők… mit kérnél cserébe mindazért, hogy uradnak, vagy úrnődnek ezt mondd? >
Még azonban mielőtt a férfi válaszolhatott volna, akkor folytatta.
< - Ha elfogadod és emiatt valaki félne, akkor befogadhatjuk őt és családját is magunk közé, hogy itt éljen. A dolgos kezek mindig jól jönnek – tette még hozzá. >
De volt egy olyan érzése, hogy nem fog megtörténni, azt pedig eleve halott ötletnek tartotta, hogy saját magát bocsássa áruba, hogy ne igázzák le a faluját. Még szerencse, hogy a papa megtanította harcolni és a közelben levő városokban is voltak katonák, akik tudnak harcolni. Igazából előbb vadászta és ölte volna meg azt, aki parancsot ad a falujuk megtámadására, mintsem bármi más. Nem mintha ölt volna már, de valahogy mégis ezt tartotta jó ötletnek, nem gonoszságból, nem tudta, de mandaloriai vére hívta.
< - Ő az istenek küldötte egy másik világból, a csillagok közül – nézett azok felé, akik Liamea-ra utaltak a sugdosás közben. – Csupán egy napszakkal ezelőtt szállt alá társaival. Ránéznetek sem lenne szabad, nemhogy olyan gondolatokat megfogalmazni, ami a fejetekben van! >
Ezek után vett egy mélyebb levegőt, itt volt az ideje annak, hogy a Nalah-t játssza, hogy tényleg próféta, aki az istenek szavát közvetíti. Miközben kifújt a vállát kissé hanyagul vonta meg a vállát.
< - Akkor nem marad más, mintsem megátkozzam őket, veletek együtt – felelte halálos komolysággal. – Hogy nem csak ők, de ti is fájdalmas, kiütésekkel, vérzésekkel teli halált haljatok. >
Itt számolt vele, hogy megint kifogják nevetni, így elővette a fénykardját, szinte biztosra vette, hogy senki sem látott még ilyet a férfiak közül és csak egy boszorkány pálcájának fogják vélni.
< - Megmutatom, hogy az istenek az én oldalamon állnak és komolyan beszélek! >
Ha tud, akkor odalép az asztalhoz, igyekszik úgy fogni a fegyvert, hogy ne látszódják az, hogy lenyomja majd az aktiváló gombot. Hangosan kezdett imádkozni, hogy az istenek segítsenek neki, adjanak segítő jobbot, hogy szétzúzhassa az asztalt az ő segédletükkel. Közben a fénykardmarkolatot a feje fölé emelte és amikor a leginkább teátrálisnak tűnt a helyzet igyekszik aktiválni a fegyvert és közben egy gyors mozdulattal lesújtani és kettőbe vágni az asztalt. Ha ez sikerült, akkor igyekszik deaktiválni a pengét és bekapcsolni azt a funkciót, hogy ne lehessen újra aktiválni, amíg ezt ki nem kapcsolják. Ezek után igyekszik a férfi felé fordulni.
< - Kell még bizonyíték, vagy végre komolyan veszel és nem gyermekként bánsz velem? – kérdezte. >

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 14 Aug. 2018, 04:15

AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR

Helyi Idő: Délelőtt
Helyszín: Casharilia, Katonai tábor
Feladat: Találkozás a csillagok közül érkezettekkel
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

Az újabb szavakra újabb nevetések is elhangzottak és most már a vezető is becsatlakozott. Most érződött a leginkább, hogy közel sem vagytok egy hullámhosszon az itt jelenlévő férfiakkal. Az pedig, hogy felajánlottad, hogy aki félne hazamenni azt a falu befogadja, a nevetéstől már olyan is volt, aki a hasát fogta. Ezeket az embereket határozottan nem lehetett megvenni, feltehetőleg erre a feladatra is azért vállalkoztak, hogy a legtöbb akcióból, nyereségből és természetesen elfogott nőkből kivehessék a részüket.
Ami a sugdolózókat illette, nem igazán szorult beléjük annyi ész, hogy megértsék a szavaid mögötti jelentést, így csupán bambán néztek. Liamea részéről viszont gyors és megrovó pillantást kaptál és egy pillanatra a keze is megmoccant, feltehetőleg "mondani" akart volna valamit, de rájött, hogy a jelelésből nem értenél meg semmit, így a mozdulatot végül el se indította.
Az átok felhozatala ténylegesen nevetést váltott ki a férfiakból és még gúnyolódások is kerültek bele. A fénykard markolatra egyikőjük se reagált, tényleg nem vélték fegyvernek, vagy bárminek is aminek ártó szándéka lehet, Liamea csak megrázta a fejét jelezve, hogy nem tartja túl jó ötletnek, de próbálkozást nem tett arra, hogy megállítson. A nevetések miatt még azt is megengedték, anélkül, hogy megállítottak volna, hogy az asztal közelébe kerülhess. Amikor imádkozni kezdesz és a fejed főlé emeled a markolatot már csak néhány halk, visszafojtott nevetés hallható. A fénykard pengéjének a megjelenésére egy emberként adnak ki ijedt hangot, majd az asztal kettévágását követően még néhány másodpercig halotti csönd lesz, majd aki csak éri ijedten és mindent amit tud hátrahagyva, "boszorkány"-t kiáltva kezd el menekülni.
Az egyetlen, aki bár ijedt, de nem a menekülés jut eszébe, az a vezető, aki menekülés helyett a köpenye alá nyúlva egy nagyon régi BL-28as fegyvert húzott elő. Szinte ezzel egy időben érezhetted négy darab ujj érintését a válladon, amik gyorsan megragadtak és elég nagy erővel rándítottak hátra. Azt is láthattad, amint Liamea íját előveszi és miután téged elengedett már egy nyílvessző van a kezében, ami gyorsan készen is áll arra, hogy ellőjék. Szerencsére a férfi még a legnagyobb túlzással sem nevezhető kezdő lőfegyver használónak, így amíg végre megtalálja a ravaszt ijedtségében, addigra a nő már el is engedte a nyílvesszőt, ami nagyon gyorsan átszeli a közte és a férfi közötti távolságot és egyenesen a fegyver csövébe hatol, ami ennek köszönhetően a férfi arcába robban elég erősen. A robbanás miatt keletkezett égési sérülésektől a földön hempereg a férfi és jajveszékel fájdalmában. Ekkor hallhatod meg, ahogy a második nyílvessző is elhagyja az íjat, és intézkedik arról, hogy a férfi haláltusáját teljes mértékben lerövidítse.
Ekkorra már a teljes tábor kiürült. A távolban még lehetett látni egy-egy lassabb embert, ahogy fut és üvölt torkaszakadtából, de a táborban már csak ti tartózkodtok és a halott férfi. A fekete hajú nő lassan a hátára helyezi vissza az íját, amjd elkezdi a felrobbant fegyver füstölgő darabjait vizsgálni.A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Aug. 2018, 22:18-kor.

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 15 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Hajnalvölgy RHir1Pq
Hajnalvölgy KHjT9eu

Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Ellenséges tábor, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Egyéb információk:
Most már hiába volt eléggé naiv kislány Nalah rá kellett jönnie, hogy itt nem igen fog szavakkal semmit sem elérni. Már mindenki nevetett rajta, ami egy kicsit rosszul is esett neki. Nem szeretette volna, hogyha harcra kerül sor, mert tudta, hogy a jövevényeknek nem sok esélyük lenne ellene és társnője ellen. Saját maga pedig nem szerette volna őket bántani, hiszen a papa is arra nevelte, hogyha lehetséges, akkor óvakodjon az erőszaktól és próbálja a helyzetet. Elkapta Liamea rosszalló tekintetét, amire kissé elszégyellte magát.
- Bocsánat! – kért elnézést a megrovó tekintet után.
A folytatásnál azonban nem érzett így, amikor úgy döntött, hogy boszorkánynak adja ki magát. Azt látta a társnőjén, hogy a fénykardmarkolatra nem lepődött meg, ez azt jelenthette, hogy látott már ilyen fegyvert és nem csak nála, hanem máskor is. Szerencsére(?) a férfiak még mindig nevettek, így oda tudott menni az asztalhoz. Amint belekezdett az imába az isteneikhez máris csönd lett. Ez sokat elárult neki, azt többek között, hogy ahonnan a férfiak jöttek ott is van vallás és ugyanúgy babonásak, mint a legtöbben, vagyis szinte mindenki a bolygón. Szerencséje volt, nem igazán volt ötlete arra az esetre, hogyha ez nem jött volna be. Látta és érezte az ijedtséget, félelmet a férfiak arcán, majd következett a döbbent csend, ahogyan felfogták, hogy mit is láttak. A következő pillanatban a vezetőt kivéve ahányan voltak annyi irányba futottak, boszorkányt kiabálva.
Nalah igencsak meglepődött, amikor a férfi egy sugárpisztolyt húzott elő. A Papa mutatott neki ilyenről képet és beszélt róla, de Liamea csapatát kivéve eddig még ilyet nem látott. Mire feleszmélt volna a nő már maga mögé rántotta és lőtt is íjjal, a robbanásra kissé összehúzta magát, majd azt kellően rezignáltan nézte, hogy a nő kivégezte a vezetőt.
- A városban szólnom kell majd róluk, de a többi nem hiszem, hogy visszajönne ide egy ideig – mondta a nőnek.
Néhány pillanatra még elhallgatott, majd megvakarta a tarkóját.
- Remélem nem sodortalak bajba, nem tudtam mást tenni – nézett fel Liamea-ra.

felszerelés/egyebek:

Hajnalvölgy RfMXijq Hajnalvölgy M9G7Xdl Hajnalvölgy H1o8E7O Hajnalvölgy GYaADmt Hajnalvölgy FuZUeEV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 16 Aug. 2018, 01:04

AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR

Helyi Idő: Délelőtt
Helyszín: Casharilia, Katonai tábor
Feladat: Találkozás a csillagok közül érkezettekkel
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla


Arra, hogy a faluban szólnod kell a táborról Liamea csak bólintott egyet, miközben a halott férfi ruháiból gyorsan egyfajta táskafélét csinált, amibe a felrobbant fegyver darabjait összegyűjtötte. Amikor a bajba sodrást hoztad szóba néhány pillanatig elgondolkodott. Igazából az futott át a fején, hogy mi is lenne a leghelyesebb cselekedet ebben a szituációban. Végül közelebb lépett hozzád és kezét a fejedre téve kicsit összekócolta a hajadat. Azt érezhetted, hogy ilyesmit nem sokat csinált és elég kezdő még a kedves mozdulatok terén, a korábbi hátrarántás sokkal természetesebben jött neki, mint ez a gesztus.Hajnalvölgy NPUiNcT
- < Nem sodortál bajba. Csupán nem szeretem, ha istennek titulálnak, még alacsonyabb rendű civilizáció körében belül sem. Főleg azok után nem, amiket az életem folyamán tettem. > - a datapadon keresztül a szavai nem hordoztak sok érzelmet, de ha kinyúltál az Erőben, akkor érezhettél a nő részéről haragot, fájdalmat, megbánást és bűntudatot. Ezekből az utóbbi kettő volt erőteljesebb, az előbbiek csupán olyan szinten, mint mikor valaki egy elmúlt dologra emlékszik vissza.
Ezután jelezte, hogy ideje visszamennetek. Visszafelé már nem diktált olyan tempót, mint korábban a tábor felé, viszont most közbe-közbe hirtelen megállt és hol egyik, hol pedig a másik irányba tartotta a fegyverét, rajta egy nyílvesszővel. Mindig csak azután engedte le a fegyvert, mikor az adott irányból egy-egy vad, kihasználva, hogy nem lőtt egyből, elmenekült veletek ellentétes irányba. A hajó közelébe érve nevetések hangját lehetett hallani. Számodra csak az egyik volt ismerős, Yaskia nevetésének a hangja, a másik teljesen ismeretlen volt.

Hajnalvölgy KBrTWmM
A sátorhoz, ahol aludtatok, elérve meg is pillanthattátok a nevetések forrását. Yaskia ágyán ketten ültek, a színes hajú nő, akit már ismertél, valamint egy másik, akinek vörös bőrszíne volt, élénk kék haja, és világoskék, leginkább egyenruhához hasonlító öltözete. Teljesen idegen volt számodra, hiszen ezidáig nem volt hogyan alkalmad legyen rá, hogy találkozz vele, de mégis valamiért nagyon ismerősnek tűnt.
- Megjöttetek! - pattantak fel egyszerre az ágyról és Yaskia egyenesen hozzád sietett és szorosan magához ölelt. Közben azt is megnézte, hogy lett-e valami bajod, nem mintha a társnője mellett nem lettél volna teljes biztonságba, inkább amolyan önkénytelen gesztus volt.
- Az én nevem Cinrosa, gondolom te lennél Nalah. A nővérem mesélt rólad.- lépett oda hozzád végül a másik nő és a kezét nyújtotta feléd a bemutatkozás közben. A legfurább, és egyben érdekesebb, dolog vele kapcsolatban az volt, hogy Így közelről azt az érzést keltette, hogy olyan szép nőt, mint ő, még életedben nem láttál. A falud legszebb lányánál is szebbnek tűnt. Amennyiben a nevelőapád mesélt a Zeltron fajról, akár csak egy keveset is, akkor tudhatod, hogy ez a részükről az általuk kibocsájtott feromonok hatása.


_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 17 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Hajnalvölgy RHir1Pq
Hajnalvölgy KHjT9eu

Idő: Ismeretlen idő, 131.3 MU
Helyszín: Ellenséges tábor, Casharilia
Cél / Feladat: Eljutni a tóhoz és megtalálni az istenek követeit
Szövetségesek: Falusiak
Egyéb információk:


A szavai után kíváncsian várta, hogy Liamea mit is fog mondani, egyetértett, hogy szólni kell majd a városban, hogy gondoknak néznek elébe. Kissé meglepte, hogy összekócolta a haját a nő, de jól is esett neki mindez, főleg, hogy érezte, hogy a másiknak nem volt olyan könnyű, vagy épp természetes mindez. Mint kiderült félreértés is volt kettejük között, hiszen Nalah nem mondta azt, amit a nő gondolt. Végigolvasta a datapadra írt szöveget és mosolyogva pillantott fel a nőre.
- Ó! – mondta. – Nem tituláltalak istennek! Csak azt mondtam, hogy a hírnökük vagy a csillagok közül. Azt tudják a helyiek is, hogy odakint van élet, mert a történelmünk során többször is jöttek olyanok is, akik nem olyan emberszerűek, mint te vagy én. És mindenkit az istenek követének tartanak itt. Így nem ruháztalak fel olyasmivel, amiben amúgy nem hinnének a helyiek.
Remélte, hogy így már megérti, hogy semmilyen természetfelettivel nem ruházta fel a nőt, csak pusztán a saját maguk mitológiája szerint mondta el, hogy kicsoda, micsoda ő. Pont ilyen volt a Nalah is, ő is az égből jött. mivel a szavakban leírva nem volt érzelem, így valóban kinyúlt az Erőbe, hogy megtudja, hogy miket tehetett a nő, de azok után, amit ott érzett, a haragot, megbánást és ezeket már sejtette, hogy sok szörnyűség lehetett.
- De már megváltoztál és már jó ember vagy, ez a lényeg – mondta határozottan.
Legalább is az alapján, amit eddig látott Liamea-ból, ahogyan gondoskodott Yaskiáról és ahogyan vele viselkedett teljesen biztos volt mindebben. A visszafelé tartó út nyugalmas volt, bár a nő többször is célra tartotta az íját, de senki sem volt már itt, csak vadak. Végül visszaértek a táborba, ahol Yaskia nevetését és egy másik női hangot is hallott. Lenyűgözőnek és gyönyörűnek tartotta a nőt, aki ott volt vele szemben, de egyben furcsának is. Nem hallott a zeltronokról, révén nagyon sok faj volt. Amikor Yaskia odaért hozzá, akkor ő maga is átölelte a nőt. A kézfogást Cinrosa részéről furcsállta, ilyet csak a férfiaktól látott eddig. Így odanyúlt néhány másodperc hezitálás után és amint a vadászoktól látta a nő alkarját ragadta meg.
- Szia! – köszönt. – Igen én vagyok. Képzeljétek találkoztunk felderítőkkel, akik háborúzni akartak, de elüldöztem őket és most azt hiszik, hogy boszorkány vagyok.

//Folytatás: Ősi Je'daii templom//

felszerelés/egyebek:

Hajnalvölgy RfMXijq Hajnalvölgy M9G7Xdl Hajnalvölgy H1o8E7O Hajnalvölgy GYaADmt Hajnalvölgy FuZUeEV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hajnalvölgy 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 27 Aug. 2018, 22:58

AZ ŰR A LEGVÉGSŐ HATÁR

Helyi Idő: Délelőtt
Helyszín: Casharilia, Katonai tábor
Feladat: Találkozás a csillagok közül érkezettekkel
Résztvevők: Nalah / Tish Vizsla

A zeltron arcán egy pillanatra a meglepettség futott át a kézfogás módját látva, de hamar visszakerült a mosoly és viszonozta a vadászokra jellemző kézfogást. A gyors összefoglalódat a történtekről az követte, hogy Yaskia szélsebesen fordult Liamea felé, tekintete pedig elég vészjóslóan villant.
- Szóval így. - tette csípőre a kezét és a hangja is ostorként csattant. A fekete hajú nő önkénytelenül is felemelte a kezeit, majd gyorsan kézjelekkel elmutogatta, hogy ő nem tehet semmiről, a helyzet a saját maga ütemében eszkalálódott idáig, és te voltál aki a beszélgetést intézte.
- És én naív még azt hittem, hogy ti megváltoztok néhány év alatt. - szólt végül közbe Cinrosa és előbb ő, majd Yaskia és Liamea is nevetni kezdett, vagyis a feszültebb hangulat elég hamar feloldódott. Ezt követően Liamea megmutatta a fegyver darabjait, amit a táborban zsákmányolt és miután megvitatták, hogy valószínűleg még a háborúból maradt itt, vagy még annál is régebbről. A kis zsákemberke, a jawa, viszont rettenetesen örült neki, majdnem kiugrott a bőréből, amikor meglátta és olyan gyorsan kezdett el a saját nyelvén hadarni, hogy abból még a protokoll droid se értett pár szónál többet.
A kis csapat még néhány napig a bolygón maradt, így bőven volt alkalmad kérdezni tőlük a külvilági dolgokról. Yaskia szívesen mesélt mindenről amiről csak tudott, Cinrosa, ha tőle kérdeztél valamit, általában mindig az űrcsatáknál vagy az űrhajóknál kötött ki a beszélgetés közepére/végére. Liameával pedig amennyiben akartál szinte bármikor elmehettél vadászni, amikor éppen nem Yaskiát ápolta. Mielőtt pedig elbúcsúztak tőled és elhagyták a hajót, akkor egy holoprojektort és egy kommlinket adott neked Yaskia, hogyha bármikor szükséges lenne, akkor el tudd őket érni, ezek után pedig nagy ölelést kaptál tőle és a lelkedre kötötte, hogy ügyelj magadra, egyél rendesen és minden hasonló dolog, mintha az anyukád lenne.
A furcsa álmok csak ezután egy-két hónappal kezdődtek. Leginkább üres termeket láttál, többek között olyat, ahol valamikor rég valakik gyakoroltak, most azonban üresen áll, vagy olyat, ahol egy körben több ülőhely volt, melyek egymásra néztek, vagy pedig olyat, ahol hatalmas szekrényfélék voltak, telis-tele kék könyvszerű valamikkel. Valamint végig egy női hangot hallottál, ahogy számodra ismeretlen dallamot dúdolgat, viszont a tulajdonosát nem láttad. Ahogy telt az idő, ezek az álmok egyre gyakoribbá váltak, mígnem végül már minden este ezt az ismeretlen helyet fedezted fel álmodban és a dúdolást hallgattad.

// Akkor ezennel ez a kaland véget is ér. Sajnálom, hogy ilyen rövidke lett, de felvezetőnek remélem megfelelt és amint megvagy a bővítéssel jöhet a folytatás. 3,5 hónapnyi bővítést kell írnod, valamint a kaland jutalmaként kapsz 1 pontot és 5.000 kreditet. A kommlinket és a holoprojektort pedig felírhatod a felszereléseid közé. Smile //
@Rhyssa Edaara Quillan
Hajnalvölgy R7w5FAJ Hajnalvölgy SBXkmhP Hajnalvölgy KTqlFx0 Hajnalvölgy MBPGZAp

_________________
Hajnalvölgy 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hajnalvölgy FUn312o
Hajnalvölgy 6fZaEMM
Hajnalvölgy EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hajnalvölgy Empty Re: Hajnalvölgy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.