Grei Tefle

Go down

Grei Tefle Empty Grei Tefle

Témanyitás by Grei Tefle Hétf. 09 Júl. 2018, 16:48

Név: Grei Tefle
Egyéb név(i): Nincs
Faj: Humanoid
Nem: Férfi
Jellem: Forrófejű, ég benne a bizonyítási vágy
Születési helye és idő: Korriban ME 19
Kor: 22
Család: Anya: Mid Malas (Mid Malasz)

Apa: Lord Wralda

Öccse:  Dendarid Tefle (Dendárid Tefül)

Foglalkozás/kaszt: Sötét jedi tanonc
Testmagassága: 190 (cm)
Testsúlya: 75 (kg)
Szeme színe:Világító kénsav sárga
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Robotkarok
Egészségi állapot/ betegségek: Két karját levágták, így robotkarokat kapott helyette. Ezáltal nem képes erővillámokat használni sem.

Életrajza:

Életem kezdete egyszerre mondható szerencsésnek és tragikusnak is egyben. Az legjobb dolog az életemben, ami történhetett velem, hogy Lord Wralda az apám, viszont innentől elérkeztünk a család foltjához vagy inkább foltjaihoz. Anyám egy megvetni való szolga volt, sohasem értettem, hogy apám miként részesíthette ekkora kegyben azt a porban élő nőt. Bár magam ellen beszélek, mert most másképp nem léteznék, de biztosra veszem, hogy én nem fogok elkövetni ilyen hibát. Ugyanis ott van az a másik, ki oly szerencsésnek mondhatja magát, hogy eme család tagja. Kisgyerekekként még egészen jóban voltunk, bár akkor még nem gondoltam volna, hogy ezzé válik a kis vakarcs. Akkoriban még ritkán láttuk apánkat, de mindig is arról álmodoztunk, hogy egy napon kiválasztja egyikőnket tanítványának, persze én végig tudtam, hogy engem fog választani. Egy idő után számomra is nyilvánvalóvá vált, hogy Dendarid gyenge, már csak onnan is, hogy rengeteg időt töltött anyámmal, ahelyett, hogy velem gyakorolt volna. Végül bekövetkezett a várva várt pillanat az életemben, mikor végre kiválasztotta apám kettőnk közül a jobbat, méghozzá engem természetesen. Láttam a testvérem szemében a csalódottságot és a szégyent, hogy nem őt választotta. Bár én nem értem miért hitte azt, hogy bármi esélye is lesz velem szemben. Sohasem lett volna belőle sith, ezért jobb is, hogy a szennyes mosásnál maradt. Ezután hossza, könyörtelen és kemény edzés következett a számomra, mely segítségével szikla szilárd lett a jellemem, ami szükséges volt ahhoz, hogy apám beavathasson a feladataiba. Ugyanis apám egy inkvizítori szerepkört tölt be miközben a Rejtélyek szféra tagja. Ezért volt olyan fontos, hogy bármi történjék is, ne tudjanak megtörni. Viszont voltak hiányosságaim mind erőnlétben, erőhasználatban és tudásban is. Hosszú, kemény és sok szenvedés árán elért munka gyümölcse ez, ami belőlem lett. Te tudtamm és akkor is tudtam, hogy a hatalmam és erőm még mindig túlzottan kevés. Éreztem, hogy több kell és amit a sith akar, azt elveszi vagy megszerzi. Azonban egy valami visszatartott egy fontos dolog, amely minden cselekedetmnél visszafogott. Egy láthatatlan súlygolyó, melyet vérkötelék köz hozzám. Ekkor még pozitív érzéseket tápláltam iránta, egy olyan érzést amit magam se hittem megtalálható még bennem. Szeret, a szó, mely a sitheket talán a legjobban undorítja. Egy szégyenteljes gyengeség, melyet nem tud egyszerűen kivágni magából az ember. Ezzel kell minden nap és szembe kell nézni a korlátozással, ami visszafogja a nagyobb hatalom elérésétől. Apám érezte ezt az erőt és el is árulta, hogy miként tudok megszabadulni ettől az átoktól. Az eljárás nehéz, mert a kötelék nem engedi, hogy csak egyszerűen megtett, amit meg kell. Szembenézni a saját véreddel és kiontani azt, könnyűszerrel megtenném most már újra és újra, de ha egyszer az az erő a hatalmába kerít, mérhetetlenül gyenge leszel és még a gyilkolás gondolata is fájdalmat okoz. Erős voltam, sikerült felül kerekednem az érzésen, pedig a házuknál, minden lépéssel mázsás súlyok rakódtak a lábamra. Majd elérkezett a pillanat, mikor fegyvert rántottam és rátámadtam védtelen fivéremre. Anyám persze sietve ugrott kardom elé, hogy ezzel is védje szánalmas fiát. A legfájdalmasabb az egészben az az, hogy akkor nem hittem, hogy ennek jelentőssége lesz, de ma már tudom, hogy ha nem ugrott volna elé, akkor minden másképp alakult volna. Túlságosan lebecsültem a fivérem, de arra sohasem gondoltam volna, hogy egy fénykarddal fog nekem támadni. Az egész annyira meglepett, hogy még mozdulni se bírtam, s a hibáimat a két karom bánta, melyeket fivérem elegánsan lemetszet a testemről. Ezután már nem emlékszem másra, csak az elviselhetetlen fájdalomra, az égett hús szagára és a hajó zúgására. Miután felébredtem, a karjaim helyén csak robot karok lógtak. Ezeknek az irányítása egyeltalán nem volt könnyű feladat elsőre. A második kép az ébredésem után apám csalódott arca. Sosem akartam volna neki csalódást okozni, de jól tudtam, hogy mi vár rám. Büntetés, hiszen rengeteg hibát elkövettem, köztük a legnagyobb, hogy lebecsültem ellenfelemet, de hatásos volt a lecke, mert megtanultam. A szenvedés, melyet büntetésképpen kaptam és a robotkarok melyek korlátozni, szinte mindenben, ezek emlékeztetnek, hogy sose becsüljem le az ellenfelem, ráadásul sikerült még a szeretetet is kiölni belőlem. A helyén nem maradt más, csak tiszta gyűlölet, gyűlölet a testvérem iránt, aki megkeserítette az életem. Talán mondanom sem kell, de hosszú időbe telt, míg végül visszanyertem apám bizalmát. Kemény feladat volt, de megérte, ugyanis afféle képviselője lettem. A legtöbb küldetésen az ő nevében jártam el, tehát gyakran illet meg hasonló tisztelet, mint apámat. Viszont addig nem nyugszok, amíg be nem teljesítem amit elkezdtem és meg nem ölöm Dendarid Teflet.

Képességei:
- Erőérzékeny
- Fénykardvívás (1. szint - Soresu haladó)
- Telekinézis (1. szint)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint)
- Meditáció (1. szint)
- Erőérzékelés (1. szint)
- Érzékszerv élesítés (1. szint)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint)
- Szabadulás (1. szint)

Szakértelmei: Néhány Birodalmi titkos információ ismerete, kínzás illetve vallatás

Grei Tefle
Grei Tefle
1. szint - 4 kredit

Birodalom
Sith
Hozzászólások száma : 17
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3804-grei-tefle https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Grei Tefle Empty Re: Grei Tefle

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 09 Júl. 2018, 18:30

Elfogadva.
Még egy adatlapot írj és mehetsz játszani.

Grei Tefle 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Grei Tefle Hétf. 09 Júl. 2018, 19:26

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások: 6 pont
- Fénykardvívás (1. szint - 1 pont, Soresu haladó)
- Telekinézis (1. szint – 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint – 1 pont)
- Meditáció (1. szint – 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint – 0 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint – 2 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint – 0 pont)
- Szabadulás (1. szint – 1 pont)

Felszerelés:
- Egykezes fénykard, vörös pengéjű (3 pont)

Kredit: 500
Elhasznált: 500
Maradt: 0

-  Köpeny, Sisak [Hangtorzítóval felszerelve] (500 kredit)

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1

Grei Tefle
Grei Tefle
1. szint - 4 kredit

Birodalom
Sith
Hozzászólások száma : 17

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3804-grei-tefle https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.