Geroon

Go down

Geroon Empty Geroon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 23 Júl. 2018, 16:36

A bolygó a 2.szektorban a Chiss Fennhatóság szélén található. A CF része, ennek ellenére nem nem lakják chissek. A geroon nevű faj otthona, őket pedig a vagaari faj hódíotta meg még nagyon rég és azóta is ők uralkodnak a bolygó felett.
Régen űrutazás előtt álló faj volt a geroon, a régi városaik egy része fennmaradt, azokat pedig az erdők, dzsungelek lepték be a századok alatt.
Geroon 05uULhd
Geroon FnlI4Yc
Geroon DI8rBxa

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Geroon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 20 Május 2019, 00:16Gerr’IUs nyomában

Romváros, Geroon


Résztvevő: Jonathan Skrex és Yana Garr
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Első nagyobb feladat
Professzor Yana Garr
Szabadúszó archeológus, sith/urdrarr specialista


Játékostárs(ak) neve: @Jonathan Skrex

Geroon TIUAEvu
Geroon KEn4wC1

Idő: 14:00 GHI, 140.4 MU
Helyszín: Romváros, Geroon
Cél / Feladat: Megtalálni, amit Gerr’IUs hagyott a bolygón
Szövetségesek: Jonathan Skrex
Egyéb információk:


Jonathannak nem volt túl nagy szerencsére, ha lehet ezt így nevezni. Egyedül ő volt elérhető, amikor Khun nagymester magához hívatta. Drexer éppen bolygón kívül volt, valahol a hutt űr mélyében, Nar Shaddaa közelében. Fiwi pedig pár nappal ezelőtt küldött egy üzenetet, hogy még nem tud elszabadulni egy feladatról, az Onderon-ról, ahol már hetek, vagy hónapok óta van, mert az Exchange után nyomoz, akik korábban elrabolták. Így maradt egyedül a trióból Skrex, akire Khun nagymester a feladatot bízhatta.

Mire mindent felfoghatott és megérthetett volna már úton volt a Chiss Fennhatóság területére, ugyanis az egyik ottani bolygóra kellett mennie. A bolygón egy archeológus nő fogja várni, aki sith/urdrarr ereklyék specialistája és ő fog majd Jonathannak segíteni a feladatában. A feladat pedig az volt, hogy meg kellett egy ereklyét találni, amit Gerr’IUs helyezett el az egyik romos, régi városban, hogy azzal üzenjen a nagymesternek.

Sajnos Jonathan mestere sem tudott ennél többet, mert az üzenet ennyi volt, hogy szedjék össze a leletet és a tanítvány vigye vissza a Tundra, ahol majd a nagymester értelmezi azt. Mivel a megszokott hajó jelenleg nem volt elérhető, így Skrex egy vadászgépet kapott és a koordinátákat, hogy hol találkozzon a professzorral.

Az út szerencsére nem volt túl hosszú, nem kellett olyan messzire menni, így alig egy nap alatt megtehető volt. Azért volt ilyen hosszas, hogy elkerülje a tanítvány az esetleges birodalmi és chiss ellenőrzőpontokat és járőröket. Végül is bejutott a Chiss Fennhatóság területére és ott megtudta közelíteni a bolygót.

Ott, ha követte a koordinátákat, akkor az egyik romos régi város határába szóltak. Ott a fák között egy kisebb réten, ahol még Jonathan is letud szállni egy másik hajó már landolt, annak a kinézete megegyezett azzal, amit ő megkapott, hogy ez Garr hajója. A nő azonban nem látszott egyelőre, mondjuk talán annyira nem volt meglepő, mert éppen esett az eső is…

//Felszereléslistát írj kérlek.//

felszerelés/egyebek:


Geroon FiVJSeB Geroon N1zDcN5 Geroon A2v4P2o Geroon 5Xlv7VY Geroon U2KVIPp Geroon A2By7NV


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Geroon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Jonathan Skrex Szomb. 01 Jún. 2019, 02:14

Geroon KEn4wC1

Jonathan Skrex (1. kör)

Idő: 14:00 GHI, 140.4 MU
Helyszín: Romváros, Geroon
Cél / Feladat: Megtalálni, amit Gerr’IUs hagyott a bolygón
Szövetségesek: Professzor Yana Garr

Hatalmas elmélkedések közepette eszméltem fel a vadászgépben. Az elmúlt órákat mély töprengéssel töltöttem, folyamatosan kavarogtak a fejemben a gondolatok az aktuális küldetésemmel kapcsolatban. A szokásos hévvel érkeztem meg, amikor Khun nagymester hivatott, hogy ez lesz az az alkalom, mikor megosztom vele az elmúlt hónapokban felgyülemlett kételyeimet, frusztrációimat, kellemetlen gondolataimat. Ezúttal tényleg eltökélt voltam, komolyan. Pláne miután kiderült, hogy megint csomagszállítónak kellett beállnom, egy ereklyét kellett felkutatnom és biztonságban visszahoznom a Tundra. Újra postás lettem, mint az elmúlt két évben annyiszor, ismét csak egy vadidegen, ezúttal egy archeológus társaságában. Pillanatokra voltam tőle hogy minden egyszerre kirobbanjon, amikor elhangzott a név. Gerr’IUs. A legenda. A mesterem mestere. Az egyik legjobb barátom apja. Ez a név minden szót belém fojtott. Síri csöndben bólintottam, hogy mindent megértettem és utamra indultam. Végigsimítottam a kezem a kedvenc vadászgépemen, ami egy volt azok közül, amit anno hármasban dekoráltunk ki. Mennyivel egyszerűbb idők voltak azok régen, amikor még hárman együtt kalandoztunk. Ha jól tudom, most Drexer éppen a hutt űr mélyén vadászott, Fiwi pedig az Exchange után nyomozott. Én pedig a szokásos aljamunkákat végeztem a rendnek. De ez most kivételesen valami teljesen másnak ígérkezett.

A Chiss Fennhatóság területére tartottam a kipingált vadászgépemmel, azon belül is a Geroon bolygóra. Az út nagy részét azzal töltöttem, hogy próbáltam kitalálni mit is kereshetek pontosan, de erről valószínűleg a szakértő kolléga többet tud majd mesélni. Kivételesen szerencsés véletlen volt, hogy a többiek, főleg Drexer nem voltak elérhetőek, ki tudja mit művelt volna, ha meghallja renegát apja nevét, akivel enyhén szólva sem volt felhőtlen a viszonya. Jómagam se tudtam mire számítsak, de abban biztos voltam, hogy kivételesen egy roppant fontos feladat hullott az ölembe. Nem csak a rendnek, de a Nagymesternek is. Régen rengeteg történetet mesélt kettejükről, sőt, nem csak ő, hanem az összes többi tanítvány is állandóan pletykált róluk mindent, amit a saját mestereiktől hallottak. A kalandokról, a nehézségekről, a háborúról, és hogy hogyan hozták vissza a rendet a pusztulás széléről. Egy régi korszak utolsó hírmondói közé tartoztak, mostanra már nagyon kevesen maradtak a régiek közül. Bizonyára nagyon sokat jelent neki, hogy újra hallhat egykori mestere felől. Semmiképpen sem szabad neki csalódást okoznom. Vajon egyszer rólunk is fognak így mesélni a fiatal szürke jedi tanítványoknak? Vagy csak egy rövid kis fejezet leszünk a rend életében? Vagy nem is lesz már rend? Nehezek voltak ezek a hosszú utak egyedül, vagy idegenekkel akikkel általában nem szoktam ismerkedni. Régen mindig ott volt Drexer és Fiwi, akiknek mindig volt mondanivalójuk, sose volt csend és nem kellett egyedül maradnom a gondolataim nagy kavalkádjával. Mindig tökéletesen kiegyensúlyoztuk egymást, de az elmúlt két évben nagyon felborult ez a mérleg. Vajon ők is így éreztek? Borzasztó régen beszéltünk utoljára, csak remélni tudtam, hogy jól vannak és kellemesen telnek a napjaik. Ha baj lenne, azt biztosan megéreztem volna, még ennyi távollét után is. Hála az Erőnek megérkeztem végre, mielőtt még jobban elmerültem volna aggodalommal teli gondolataimban.

Incidens nélkül sikerült eljutni a keresett bolygóig, kicsit hosszabb volt az út az ideálisnál, de szükséges rossz volt ez, hogy elkerüljem a járőröket és az ellenőrzőpontokat. Semmilyen vészharang nem szólt, se a szimatom, se az érzékeim, se a műszereim, hogy bármiféle csapda lenne ez az egész, szóval egyelőre bizakodó voltam, de azért résen is. Egy romos város határához vezettek a koordináták, ahol a fák között egy kisebb réten le is tudtam tenni a vadászgépem, egy másik hajó mellé, amire illet újdonsült társam járművéhez tartozó leírás. Miközben kiszálltam a fejemre kanyarítottam köpenyem csuklyáját, hogy legalább picit megóvjon az esőtől és a másik hajóhoz sétáltam. Körbenézés után nem találtam semmit, szóval egyelőre jobb ötlet híján azt feltételeztem, a kolléga talán odabent van és várja a jobb időt, vagy éppen engem.
- Garr professzor, ott van bent? Jonathan Skrex vagyok, a Nagoon rendből. Khun Nagymester küldött, hogy segítsek Önnek megtalálni egy ereklyét.
Ezeket bizonyára az archeológus is mind tudta már, de azért a biztonság kedvéért összefoglaltam neki mindent, amit tudok a szituációról, nehogy valami ellenséges egységnek nézzen. Ha nem érkezik válasz, akkor elkezdek kutakodni a környéken bármiféle nyom után, bár az eső miatt erre azért kevés esélyt láttam, hogy túlzottan sikeres legyen. Egyelőre reménykedtem, hogy odabent van a prof és hamar hozzáláthatunk a kereséshez. Egyelőre csak álltam és áztam, türelmesen várva bármiféle válaszra.


Felszerelés:

Szakértelmek:

Erőalkalmazások:


A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 03 Jún. 2019, 09:05-kor.
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 02 Jún. 2019, 00:01Gerr’IUs nyomában

Romváros, Geroon


Résztvevő: Jonathan Skrex és Yana Garr
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Első nagyobb feladat
Professzor Yana Garr
Szabadúszó archeológus, sith/urdrarr specialista


Játékostárs(ak) neve: @Jonathan Skrex

Geroon TIUAEvu
Geroon KEn4wC1

Idő: 14:05 GHI, 140.4 MU
Helyszín: Romváros, Geroon
Cél / Feladat: Megtalálni, amit Gerr’IUs hagyott a bolygón
Szövetségesek: Jonathan Skrex
Egyéb információk:


Jonathan jobb híján a másik géphez ment oda, hogy a professzort ott keresse. Be is „kiabált”, aminek megvolt az eredménye, mert a szavai után a rámpa lenyílt és két droidot láthatott meg annak a tetején. Az asztroszer pityegett valamit, a másik pedig a megszokott - C-3PO - protokolldroid hangon szólalt meg.
- Maga lenne az áldozat, akit Garr úrnő ígért nekem, hogy megkínozhassam? - kérdezte.
- Triplazéró! - hallatszott egy női kiáltás bentről.
- Ezek szerint nem, az úrnő pillanatokon belül ide ér - tette még hozzá.
Ezzel mind a kettő megfordult és eltűnt a hajó belsejében. Néhány pillanattal később a professzor is feltűnt egy oldaltáskával és esőkabátban. Egy egészen fiatal nő volt a professzor, a jobb karján tetoválásnak is beillő mintázat, de eléggé egyértelmű volt, hogy a nő ezen karja kibernetizált. Meglehetősen jó kedvűen jött le a rámpán és állt meg a fiatal férfi mellett.
- Üdv, Yana Garr - mutatkozott be és nyújtotta a kezét kézfogásra. - Akkor keressük meg, amit a sith itt hagyott, bár a hely közel sem úgy néz ki, ahogyan mondta, hogy ki fog…
A fiatal férfira nézett, hogy mit is mond erre. Ha benne volt, akkor a közelben levő város romjai irányába indult el sétálva.
- Mit mondtak neked, mit tudsz arról, hogy mit keresünk és mennyire ismered ezt a magát nagymenő sithnek képzelő bájgúnárt? - kérdezte.
Az egész környék csöndes volt, csak az eső hangját lehetett hallani, ahogyan a levelekre ráesett.

felszerelés/egyebek:


Geroon FiVJSeB Geroon N1zDcN5 Geroon A2v4P2o Geroon 5Xlv7VY Geroon U2KVIPp Geroon A2By7NV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Geroon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Jonathan Skrex Vas. 02 Jún. 2019, 18:54

Geroon KEn4wC1

Jonathan Skrex (2. kör)

Idő: 14:05 GHI, 140.4 MU
Helyszín: Romváros, Geroon
Cél / Feladat: Megtalálni, amit Gerr’IUs hagyott a bolygón
Szövetségesek: Professzor Yana Garr

Nos, meg kell hagyni, ez a küldetés végre némi változatosággal kecsegtetett, sok szempontból is az elmúlt hónapok unalmas, monoton, egysíkú feladataihoz képest. Ahogy kiszálltam a vadászgépemből, a csuklyát a fejemre kanyarítva, hogy picit óvjon az esőtől és elindultam a másik hajó felé, remélve hogy ott megtalálom újdonsült társam, picit alaposabban is szemügyre vettem a masinát. Remek kis járgánynak tűnt és már ez is előre jelezte, hogy nem hétköznapi útitárssal fogok gazdagodni. Feltételezéseim egészen helytállónak bizonyultak. Ahogy beköszöntem és bemutatkoztam, a hajó valóban lakott volt és már nyílt is lefelé a rámpája. A fogadó bizottság két sötét fényezésű droid volt, a klasszikus asztroszer és protokoll párosításban. De ahogy utóbbi megszólalt, hamar világossá vált számomra, hogy ezek se voltak éppenséggel a hétköznapi darabok.
- Maga lenne az áldozat, akit Garr úrnő ígért nekem, hogy megkínozhassam?
Erre a kérdésre picit felvontam a szemöldököm a csuklya alatt, nem igazán tudtam hová tenni a kérdést. Ez valami fenyegetés lett volna? Nem éreztem veszélyt, így nem nyúltam a fegyverem irányába és mint utólag kiderült, felesleges is lett volna. Egy női hang sietett segítségemre a hajó belsejéből.
- Triplazéró!
- Ezek szerint nem, az úrnő pillanatokon belül ide ér.

A protokoll droid szinte csalódott volt, megesett rajta a szívem, így már-már megértő mosollyal tekintettem felé, mielőtt megfordult volna és eltűnt volna a hajó belsejében.
- Sajnálom, hogy csalódást okoztam Triplazéró, talán majd legközelebb.
Mindig érdeklődéssel követtem az erős személyiséget kifejlesztő droidokat és azoknak a viselkedését. Cutie is mindig egy érdekes eset volt, ahogy főleg Fiwi irányába viselkedett és ez a bádogdoboz is egészen erősen bemutatkozott. A gazdája azonban még ennél is érdekesebbnek bizonyult.

A professzor megjelent szemeim előtt, oldaltáskával és esőkabáttal felszerelve, megerősítve a gyanúmat hogy már csak az érkezésemre várt a küldetés elkezdéséhez. Egy nálam alig idősebb nő volt az, aki rendkívül jó hangulatban köszöntött.

- Üdv, Yana Garr!
- Hello, Skrex!
Valószínűleg hallotta az imént is, de azért viszonoztam a bemutatkozást. A kézfogást is elfogadtam, közben lopva vetettem pár pillantást a hölgy kibernetizált karjára. Egészen lenyűgöző darabnak tűnt, talán egyel több pillanatig is időztem rajta, mint illet volna, szóval szinte bűnbánóan emeltem el a tekintetem, nehogy esetleg túlságosan modortalanná váljon a bámészkodásom. Egészen érdekes személyiségnek tűnt, főleg a sok jedi, meg politikus, meg hasonló unalmas karakterek után, egy egészen nagy felüdülésnek ígérkezett ez a kaland a hölgy társaságában.

Rögtön egy érdekes témával rukkolt elő a hölgy, amire egyből elég nehezen tudtam volna válaszolni.

- Akkor keressük meg, amit a sith itt hagyott, bár a hely közel sem úgy néz ki, ahogyan mondta, hogy ki fog…
- Sith?
Zavarom szinte rögtön látszódott, kiről is van szó pontosan, miközben lassú léptekkel elindultunk a közeli romváros felé és az eső hangján kívül semmit nem lehetett a környéken észlelni. Gerr’IUs-ra gondolt volna?

- Mit mondtak neked, mit tudsz arról, hogy mit keresünk és mennyire ismered ezt a magát nagymenő sithnek képzelő bájgúnárt?
Rá gondolt bizony. Kicsit megvakartam a fejem, eléggé egyértelműen jelezve, hogy ez egy elég nehéz téma és jómagam sem tudom, pontosan mit mondjak ezzel kapcsolatban. Borzasztóan kevés információm volt az egész küldetést illetően, ez mondjuk mostanában kezdett szokássá válni, igazából a személyes vonatkozásokon kívül elég kevés dolgot tudtam az egész szituációról.
- Sajnos keveset tudok erről az egészről. Annyit tudok, hogy egy ereklyét kell megtalálnunk, amit a rendünk egyik volt nagymestere helyezett el ide. A mesterem egykori mestere volt az illető, de nagyon rég nem hallottunk felőle, elég viharos körülmények között hagyta el a rendet, nem egy szép történet. Azóta más, sötétebb utakon jár, mint mi, legalábbis ahogy hallottam. Ön tud bármi egyebet erről az egészről?
A személyes vonatkozásokba, mint hogy az egyik legjobb barátom apjáról beszélünk, vagy, hogy hogyan is zajlott ez a rendtől való elszakadás, inkább nem mentem bele, egyelőre nem tartozott a küldetéshez, szóval próbáltam az tényszerűbb kapcsolatokat felvázolni a professzornak. Nagyon furcsa, de a távozása óta akárhányszor előkerült Gerr’IUs neve, egészen eddig a küldetésig, mindenki nagyon titkolózó volt, főleg Khun Nagymester és mindig hamar másra terelődött a téma, senki nem volt hajlandó semmi konkrétumot megosztani az ügyet illetően. Szinte biztos voltam benne, hogy a professzor többet tud az előttünk álló feladatról, mint én. Persze nem ez volt az egyetlen téma, ami jelenleg foglalkoztatott.
- Ha nem veszi tolakodásnak, esetleg megkérdezhetem, honnan ismeri a rendünket?
Kellemes újdonság volt egy ilyen társsal együtt dolgozni, de felmerült bennem a kérdés, hogy kerültünk ide, így egyszerre, ebben az együttműködésben. Reménykedtem, hogy simán fog menni ez a küldetés, már csak amiatt is kik az érintettek, de azért számolni kellett azzal, hogy nem lesz egyszerű és szorosan együtt kell majd dolgoznunk a sikerért, ahhoz pedig nem ártott legalább egy minimális bizalmi kapcsolatot kiépítenünk egymással. A mesterem bizonyára megbízott ebben a nőben, különben nem lenne itt, hogy segítsük egymást ebben a fontos feladatban, de azért érdekelt, mi lehetett ennek az apropója. Én is szívesen válaszoltam bármilyen felmerülő kérdésre, természetesen bizonyos keretek között. Szóváltás közben pedig igyekeztem a környezetünket is picit felmérni, bármilyen gyanús jelre reagálni, de főleg kitalálni, hogy hová is tartunk és mi lesz pontosan a feladatunk.


Felszerelés:

Szakértelmek:

Erőalkalmazások:


A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 03 Jún. 2019, 09:06-kor.
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 03 Jún. 2019, 00:01Gerr’IUs nyomában

Romváros, Geroon


Résztvevő: Jonathan Skrex és Yana Garr
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Első nagyobb feladat
Professzor Yana Garr
Szabadúszó archeológus, sith/urdrarr specialista


Játékostárs(ak) neve: @Jonathan Skrex

Geroon TIUAEvu
Geroon KEn4wC1

Idő: 14:10 GHI, 140.4 MU
Helyszín: Romváros, Geroon
Cél / Feladat: Megtalálni, amit Gerr’IUs hagyott a bolygón
Szövetségesek: Jonathan Skrex
Egyéb információk:


- Nem kell bocsánatot kérnie, mindenkivel ezt akarja megcsinálni, néha hagyom is… - vigyorodott el.
Amikor Skrex a kezét nézte a nőt láthatóan nem igazán zavarta az, hogy a fiatal férfi miként is nézte meg a kibernetius karját. Talán még meg is lephette a férfit azzal, hogy amikor észrevette, akkor a ki nem mondott kérdésre felelt is.
- Az egyik első sith síromnál történt, még fiatal voltam és óvatlan - vonta meg a vállát. - De ez jobb, mint az eredeti.
A viselkedése, vállrándítása arról árulkodott, hogy tényleg nem zavarja az egész. ezek után rögtön bele is vágott az egész közepébe, sikeresen olyan pontot érintve, amiről Jonathannak fogalma sem volt. A visszakérdezésnél megforgatta a szemeit, majd megszólalt.
- Imádom, amikor nem mondják el valakinek, aki nem fog dolgozni, hogy mit is fogunk csinálni! - sóhajtott fel. - Sith, fénykardok, arany-vörös szem, elviselhetetlen modor a többségnél… ez meg még macsó bájgúnárnak is képzelte magát. A neve elejére nem emlékszem, de Ius volt a vége…
A haladás közben Skrex felelt is a kérdésre, aminek láthatóan a nő nem örült túlságosan, hogy keveset tud a fiatal férfi.
- Szóval a férfi bízott meg azzal, hogy jöjjek ide és segítsek egy idejövő valakinek abban, hogy megtaláljuk azt, amit itt elrejtett, mert valami Nagymesternek szánja és ennél biztonságosabb módon nem tudja eljuttatni neki. Ha lehet… mármint van saját véleményem, ha feladja a postán is jobban jár - magyarázta.
Közben a séta alatt megérkeztek egy korábbi városnak a romjaihoz. Az egészet már javarészt belepte a dzsungel, de az utakat az emeletes házak és néha toronyépületek között még fel lehetett ismerni. Néha egy-egy furcsa kerekes - archaikus - jármű is felbukkant, illetve egy skorpiónak tűnő lépegető szerűség is.
- Lehet, hogy éppen a Csápfejnek… akarom mondani Lord Hiuvalnak dolgozom és így a Sith Birodalomnak, de igyekszem nem belefolyni a politikájukba. Engem a leletek érdekelnek, elég arra figyelnem, hogy a 90%-a azoknak, akikkel dolgozom arra meg akarnak ölni a nagy szám miatt. Annyit tudok, amit mondtam, meg azt, hogy itt ezeken a koordinátákon egy kráternek kéne lennie, ami elvitte a fél várost, erre mit látok és te mit látsz?
Az egész város úgy-ahogyan egyben volt, talán túlságosan is a korát elnézve. Az Erőben nem volt semmi gyanús, minden teljesen nyugodtnak érződött, ha Skrex próbált kinyúlni és érzékelni a környéket.
- A Rendjüket? Sehonnan, nekem az ősi sith ereklyék, templomok és sírok a kutatási területem, ez volt a professzori diplomám. Mint említettem azt mondták, hogy jön valaki, aki elviszi az itteni ereklyét, aminek az elhozatalához kellek, mert ősi csapdákkal látta el ez az Ius a helyet. Szóval ennyire vagyok érintett az egészben. Merre kezdjük, ha már nincs itt a kráter…
Nézett a végén a férfira a professzor.

felszerelés/egyebek:


Geroon FiVJSeB Geroon N1zDcN5 Geroon A2v4P2o Geroon 5Xlv7VY Geroon U2KVIPp Geroon A2By7NV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Geroon 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Geroon Empty Re: Geroon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.