Tubrok Ragal (Birodalmi - MNJK)

Go down

Tubrok Ragal (Birodalmi - MNJK) Empty Tubrok Ragal (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Bishop Hétf. 23 Júl. 2018, 22:23

Név: Tubrok Ragal
Egyéb név: Tubi, 2B
Faj: Aiper
Nem: férfi
Jellem: Hideg akár egy jégbolygó és tüzes akár egy csillag szíve. Határozott, kemény, vezető egyéniség, aki próbál mindig jó döntést hozni. Belül igencsak érzelmes és szenvedélyes a hozzá közel állókkal. Az ellenségeivel kegyetlen, a barátaival őszinte és segítőkész.
Születési helye és idő: ME 28, Kaldahan, Főváros
Kor: 30 év
Család:
Nava Ragal – testvér, él
Enson Diederik – nevelőapa, él
Ingrid L'lerim – élettársa, él
Tág családja és egész klánja halott
Foglalkozás/kaszt: uralkodó, törzsfő
Testmagassága: 203 cm
Testsúlya: 120 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fehér
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: mellkasi hegek
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Tubrok Ragal a Kaldahan nevű fagyos jégbolygón született, mint a bolygót uraló törzs vezetőjének első fia, tehát az egész bolygó trónörököse. Fiatal korától gondosan nevelték, hogy méltó uralkodó és vezető és harcos váljék belőle. A lehető legjobb tanítói voltak. Öccsével, Navával hatalmas családban éltek, sok féltestvérrel és egyéb rokonnal, együtt a törzzsel. Apjuk kivételesen jó uralkodó volt és a harc utáni vágyát csak a nők utáni vágya múlta felül, amit Tubrok maga is megörökölt. Boldog, kifogástalan felnövekedésben volt része. Azonban mint általában a törzsek, klánok uralta vidékeken lenni szokott, hamarosan belviszály alakult ki, ami háborúhoz vezetett. A Ragal klánt három másik rivális klán majdnem teljesen kiirtotta. Több száz ember közül csak a fiatal kamasz Tubrok és a még fiatalabb Nava maradt meg. A testvérpár napokig bujkált a fagyott erdősségekben, ameddig a Ragal klánhoz még hű hadvezér, Enson Diederik rájuk nem talált és el nem menekítette őket Kaldahanról. A bolygóra polgárháborúkkal teli sötét évek szálltak.
A testvérek ezután a Birodalomhoz, a Birodalmi Akadémiára kerültek. Tubrok számára előnyt jelentett korábbi gondos neveltetése és lassan kibontakozó Aiper képessége. Szóba se került, hogy kihulljon az Akadémiáról, hanem könnyen teljesítette a kiképzést, ami nagyon-nagyon ritka és fel is hívta magára ezzel a figyelmet. Fizikai érdemei mellett gyors észjárásával, intellektusával és műveltségével is felhívta magával a figyelmet. Az világos volt hogy az Erő nincs vele, amit nem is bánt, nem akarta felhívni magára az urdrarrok figyelmét. Az Akadémiát kiváló eredménnyel végezte el. Ő maga hálás volt a Birodalomnak a támogatásért amit ő és nevelőapja is kapott, hűségessé vált a Birodalomhoz. Miután végzett a képzésekkel rövid időre a frontra került a háborúban, magas rangja ellenére nagyrészt közel, szinte testközelből harcolt az ellenséggel. Kiemelkedő teljesítménye miatt megkapta a halálosztagos képzést is, ezzel elit harcossá vált. Néhány küldetés után azonban visszahívták a frontról. Látszott, hogy hamarosan vissza kell térnie a szülőbolygójára. Az átmeneti időt, ami hosszabbra sikerült mint várta, ismét az Akadémián töltötte, segédkezve ahol csak tudott. Személyisége miatt igencsak népszerűvé vált, hamarosan egész kis rajongói tábora lett, bár ő inkább háremként nevezte és használta az illetőket. Az Akadémián ismerkedett meg Ingrid L’lerim-el, kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, már az elején lehetett tudni hogy sokáig együtt lesznek, így Tubrok meg is tette a kellő lépéseket és elkötelezte magát a nő mellett elküldve összes többi szeretőjét és barátnőjét.
A hónapok teltek és teltek, hamarosan eljött az idő hogy Tubrok Diederik segítségével visszatérjen a szülőbolygójára. Kaldahant teljes egészében csupán a megmaradt Ragal klán szimpatizánsaival foglalták vissza. Sok bajtársi szövetség szövődött. Tubrokban feltépődtek a sebek családja és korábbi élete elvesztése miatt, olyan haragra gerjedt mint még soha és a családja kiirtásáért felelős három másik törzset és mindenkit aki az öldökléshez köthető volt kivégeztette. Senki nem maradt életben akinek köze volt a történtekhez. A véres kezdés után Tubrok egy igazságos, határozott, kemény, de segítőkész és az emberei javát akaró uralkodóvá vált. Együttműködve a médiával és a megmaradt nemességgel hamarosan népszerűvé vált. Nagy család hiányában saját hűséges alattvalóival és barátaival töltötte fel udvarát. Kaldahan történetében először egy vezetői tanács, vezérkar alakult, tagjai magas rangú tisztek és politikai szereplők, akik a törzsfő és uralkodó munkáját segítik. Tubrok ezzel is szakított a régi törzsi hagyományok egy részével és új, modernebb alapokra helyezte bolygóját. Ezen kívül Kaldahan jelentősen megerősödött katonailag, hála az új droid hadseregnek amely a „Végtelenek” elnevezésű sorozatgyártott droidok sokaságát vonultatja fel.
Az utóbbi évek túlságosan is boldognak, idillinek tűntek a férfi számára, minden a lehető legnagyobb rendben volt. Természetesen két belső veszéllyel így is számolnia kellett, de ezen és a háborún kívül más nem zavarta életét. Szerelmét, Ingridet egyre többször és hosszabb időre láthatta a jégbolygón, ennek nagyon örült. A nő munkája nem zavarja, ő maga főleg nem szólhat azután hogy csak a Kaldahanon hány nőt fogyasztott el. Bár kicsit reménykedik benne hogy hamarosan megállapodhatnak.
Igaz hivatalosan független a birodalomtól, területileg is a független rendszerekhez tartozik, de ettől még hűséges a Birodalomhoz és ezt vállalja is. Mindig szívesen lát birodalmi vendégeket a törzsfői csarnokában.

Külső:
Tubrok Ragal (Birodalmi - MNJK) 5HzCKnn

Tubrok Ragal (Birodalmi - MNJK) JiCDBXo


Képességei:
Aiper képessége révén minden tulajdonsága a faj határait feszegeti. Fizikailag rendkívül erős és szívós, sok behatást képes elviselni és gyorsan gyógyul. Mentálisan is mindig a lehető legfrissebb, legösszeszedettebb és legellenállóbb. Pszichésen is edzett, egyensúlyban van, alig érzi a stresszt. Teljesítőképessége és ellenállása is messze az átlag feletti, nehezen merül ki. Mivel hormonrendszere is folyton kicsattanó állapotban van, ezért vágyai is igen erősek, ahogyan ösztönei is.

Szakértelmei:
Tanult uralkodó, diplomata, rendkívül művelt és minden tudása megvan egy bolygó vagy nagyobb terület vezetéséhez. Rendkívül edzett harcos és remek hadvezér, a Birodalmi Akadémián kiváló eredménnyel végzett. Közelharcban kiemelten gyakorlott. Volt halálosztagos, a teljes kiképzést megkapta. Technikai tudása nagy, űrhajók javítása és harci droidok tervezése és javítása a szakterülete.. Pilótaként főként könnyű, gyors gépek irányításában kiemelkedő tehetség. Művészetekben, táncban és zenében is tehetséges.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.