Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK)

Go down

Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) Empty Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 15 Szept. 2019, 10:32

Név: Damien E’ron
Egyéb név(i): Damien Pzallon
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: gonosz és velejéig romlott
Születési helye és idő: ME 21, ismeretlen helyen
Kor: 25 év
Család: kapcsolatban
- Szülők – ismeretlen
- Xeth E’ron – báty, él
- Keth Tye E’ron – báty, él
- - Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia – sógornő, él
- Zilriel E’ron – nővér, ismeretlen
- Jassa Vorco – barátnő
Foglalkozás/kaszt: Rhand Varázslóinak ügynöke, beépülve: könyvtáros
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: szürkéskék
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: szociopata

Életrajza:
Mikor született, akkor már Zilriel (sógornéni) vezetett a genetikai projectet és mivel a szüleiről volt szó és ugye Keth (Xeth) elveszett és még mindig nem találta, így lényegében ő intézte, hogy nagyon kései gyerekként Damien E’ron megszülessen. A születése után azonnal elvette a szüleitől a saját öccsét, akinél a hiányzó Keth, vagyis eddigre már Xeth hiányában egy ideig úgy gondolta, hogy majd Damien lesz az, akit a program miatt össze fog hozni vagy a Vadrin által nevelt idősebbik Sallin lánnyal - aki ekkor 8 éves volt - vagy pedig, ha végre megtalálják és visszaszerzik, akkor Daemora-val (Rhyssa) keresztezik a vérvonalakat.

Mivel Zilriel a korábbi feljegyezésekből tisztában volt vele - saját adatait olvasta, a másik öccsét látta -, hogy mennyi idősen mit kéne produkálnia Erőben, csalódottan vette tudomásul, hogy Damien semmit sem mutatott és a vizsgálatok is azt mutatták ki, hogy egyszerűen szánalmas az, hogy milyen szinten áll és mennyire erőérzékeny. Hiába próbált meg mindent, nem sikerült kicsikarnia azt a szintet a legkisebb E’ron-ból, amit akart. Arra gondolt, hogy az idős szülők lehettek a hiba forrása, tekintve közelebb voltak az ötvenhez, mint a negyvenhez.

Egyre gyakrabban mondta Damiennek, hogy használhatatlan, hogy semmirekellő, többször bántotta is a gyereket megkínozta, mit sem sejtve, hogy később minderre emlékezni fog. Ahogyan arról sem volt tudomása, hogy valami egészen mással rendelkezett a kisfiú, amire azonban csak évekkel később derült fény bárki más számára. Olyan három év körül lehetett, amikor a Hírszerzési szféra feje a tanítványával együtt Zilrielhez jött látogatóba. Damien, amint meglátta a kamasz, tetovált arcú fiút, Xeth-et, rögtön tudta, hogy a testvére. Így odatotyogott a fiúhoz és megölelte.

Igazából senki sem tulajdonított ennek különösebb dolgot, ami nagy hiba volt. Nagyjából másfél évvel később, amikor Damien négy éves volt, Zilriel őrülete kezdett eluralkodni a nőn. Ekkor került a Sötét Tanácsba Organa és Xeth is, akik Hiuval-al együtt végül is elmozdították a helyéről Zilrielt. Mielőtt eljöttek volna érte a nő még kiadta a parancsot Damien füle hallatára, hogy öljék meg, mert semmi haszna, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A kisfiú menekülni próbált, de meglőtték, azonban csodával határos módon túlélte mindezt és egy kamaszlánynak tűnő akolitus mentette meg és vitte el a bolygóról. A lány nem volt más, mint az eddigre több mint száz éves Lady Seena Ne Dago, Felinx úrnője, Rhand varázslóinak tagja. Zilriel elzárása után a posztját a genetikai titkos csoportnál Vadrin vette át, és mivel az elődje jegyzeteiben az volt, hogy Damien E’ron halott, így nem is keresték többé a gyereket, aki nyugodtan cseperedhetett.

Az itt kiderült, hogy az Erőben nem túl járatos, de nem volt túl nagy gond vele, mert itt a túlvilágról kinyúlva maga Lord Rhand volt az, aki rájött, hogy a fiú mire is képes valójában. A kisfiúban már ekkor igencsak nagy frusztráció és düh volt, hogy semmire sem jó és a későbbi években a tanárai és Rhand is erre játszott rá. A képzése alatt teljesen elvesztette az empátiáját és csak a bosszú, illetve a harag éltette. Az érzelmeit tökéletesen megtanulta irányítani, és leplezni, ahogyan a képességeit is, amikre szépen lassan derült fény.

Élete nagy részét egyébként a Felinxen töltötte, csak akkor járt el, amikor éppen feladatai voltak, vagy gyakorolnia kellett világon kívül. A képessége révén pontosan tudta, hogy mi is lett a bátyjából és mérhetetlen dühöt, gyűlöletet érzett, hogy meddig vitte a nővére és a bátyja is, míg őt hozzájuk képest semmi, erőhasználat terén. Rhand varázslói kiképezték kiváló manipulátornak, ebben volt olyan jó, mint a bátyja, még ha erőhasználatban, vagy a sötétség útjában alul is maradt.

Ha tehette nem ő végezte a piszkos munkákat, szerette, ha a keze tiszta marad. Az egyelten igazán bemocskolás az volt, amikor a vérszerinti szüleivel végzett a Birodalom területén. Az ő ideje pedig a Felinxi bál után jött el, amikor Rhand felfedte, hogy miért is képezték, hogy az ő feladata lesz az, hogy Benûwia-t, Rhand egykori lányát elhozza majd mesterének, hogy Rhand visszatértét elhozhassák. A sors fintora volt, hogy a Köztáraság Végzete titkos adatokhoz jutott hozzá valahonnan, amit megosztottak a varázslókkal, így tudta meg, hogy a célpontja nem más, mint a „kedves” bátyja felesége.

Így számára még szórakoztatóbb és mókásabb lett az egész ügy, főleg, hogy két évtizede tervezte, hogy miként fog mindent elvenni mindent a bátyjától, amit a férfi szeret, hogy a legnagyobb fájdalmat okozza neki. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy a végén a nőt még úgyis meg kell ölni, de amíg oda eljutnak saját maga remekül fog szórakozni, ebben teljesen biztos volt.

A feladata miatt el is hagyta Felinxet, hogy Benûwia „gazdateste” nyomába eredjen. Már tudta, hogy ijedt, riadt menekülő személyt fog alakítani, amivel könnyedén mások bizalmába férkőzhet és voltak egyéb trükkjei is, hogy miként érje el mindezt. Ha pedig sikerült, akkor kezdődhet majd a terv második fázisa. Így érkezett meg Coruscantra, ahol könyvtárosnak állt.

Néhány hét után sikerült is megtalálnia a célszemélyt, vele Jassa-at és Aayla-t, felbérelt pár nehézfiút, akik a nőkre támadtak, amikor mentek haza. Rhys-t nagyon megverték, mert a húgár és a kislányt védte, majd Damien érkezett meg, mint hős megmentő és azzal, hogy mindkét nőhöz és a kislányhoz is hozzá tudott érni, elérte, hogy bízzanak benne és szimpatikusak legyenek neki,

Ő is vitte haza őket utána, ahol a bátyja – révén ő sem tudott róla, hogy ketten vannak – nem fogadta túl barátságosan, de Jassa megadta a számát neki, később Rhys is elhívta kávézni, hogy köszönetet mondjon neki. Ettől kezdve minden haladt, mint a karikacsapás, hetente többször találkozott a hölgyekkel a parkban, bár a bátyja próbált utánajárni, hogy ki ő nem talált, csak hagyományos adatokat.

Noha Keth végig éreztette, hogy nem szívesen látja a nők közelében, ez Damient nem érdekelte, sőt sokkal jobban szórakoztatta az egész, így közben behálózta Jassa-t is, aki miatt így már a lakásra is bármikor felmehetett, amikor csak akart, hiszen a nő a barátnője lett. Így végig Benûwia közelében is ott tudott maradni.

Közben ő volt az, aki álruhában kapcsolatba lépett Lord Rhand parancsára a köztársaságon belül, főleg Coruscanton ténykedő Köztársaság Végzete terroristákkal, hogy nekiálljanak megszervezni egy nagyszabású terrorakciót is, ami majd a Havoc Squad ellen irányul.


Képességei/szakértelmei:
Furcsa mód örökölte a női urdrarrok/sithek képességét, amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak/érzelmekben. Ellentétes neműekben képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt. Az erőssége az a célpontja akaraterejétől és hozzáállásától is függ, de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Erőskillek:
Fénykardvívás ** (juyo)
Erővillámok **
Tudatbefolyásolás
Illúzió **
Erő elrejtése **
Méregkeverés **
Projectív/recesszív telepátia
Képes maszkolni magát koncentrációval, hogy ne érződjön erőhasználónak, de képesek érzékelni őt az Erőben (Rhand-tól kapott ajándék)

Egyéb vérképességek:
https://starwars.fandom.com/wiki/Blood_trail
Ha megízlelte valakinek a vérét, akármilyen kicsit rövid koncentráció után képes megérezni a hollétét és követni tudja bármeddig, ha szükséges.
Képes a véren keresztül megállapítani valakinek a faját, vagy éppen vérvonalát. Ezen keresztül érzi a saját családtagjait is, így ismerte fel a kamasz Xeth-et is.
A vérét, ha bejuttatja más szervezetébe (akár italba csempészve pár cseppet), arra egyfajta drogként hat, bódult, kábult lesz a másik és sokkal könnyebben irányítható a férfi számára (akaraterő jelentősen csökken)

Mivel szociopata kiválóan képes bármilyen érzelmet eljátszani, ennek is köszönhetően legalább olyan jó színész és manipulátor, mint Xeth, vagy Keth. Hobbiként szeret kínozni másokat, így ebben is gyakorlott.

Külső:
Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) Vo8sRBx
Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) TThCfj6
Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) Y13Fkba
Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) Xe03nhJ

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Damien E'ron (Rhand varázslói - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.