Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása

Go down

Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása Empty Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 17:11

Egy kis nappali+konyha, fürdőszobával található a földszinten. Elektronika semmi. Se egy rádió, se egy tévé. Csak a szükséges kávéfőző és mikró található meg a konyhában és egy szekrénybe épített csap a mosogatáshoz.
Az emeletre egy fából készült csigalépcső segítségével juthatunk fel. Jobbra két ajtó. Az egyik egy franciaágyhoz nyílik, a másik egy vendégszobába. Ballra szintén két ajtó vezet. A ballrább lévő egy mozsdóba, a másik pedig kitudja. A zárt ajtó nem engedi be a kiváncsi szemeket.

Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása 3dalaprajz3sm

A régi topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 20:04-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása Empty Re: Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 14:59

#1 2009-07-26 15:56:08
Hjuchia Sakura
Egy kis nappali+konyha, fürdőszobával található a földszinten. Elektronika semmi. Se egy rádió, se egy tévé. Csak a szükséges kávéfőző és mikró található meg a konyhában és egy szekrénybe épített csap a mosogatáshoz.
Az emeletre egy fából készült csigalépcső segítségével juthatunk fel. Jobbra két ajtó. Az egyik egy franciaágyhoz nyílik, a másik egy vendégszobába. Ballra szintén két ajtó vezet. A ballrább lévő egy mozsdóba, a másik pedig kitudja. A zárt ajtó nem engedi be a kiváncsi szemeket.
Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása 3dalaprajz3sm


#2 2009-07-26 19:44:17
Shadow
Egy kis idő telt el azóta, hogy kiengedtek minket... na igen, nem a legjobb a helyzet, főleg, hogy Miller azt az aprócska tényt nem vette figyelembe, hogy nincs nagyon hova mennem. Na de ez nem is ilyen fontos hála Sakurának, akihez beköltözhettem. Igaz csak átmenetileg, de akkor is jobb, mint a semmi. Bár a kiscsaj hozott vissza, de azért lehet nem gondolta át rendesen, amikor belement.
- Csak egy kis időről lesz szó, hogy veled lakok, a főnök tuti meg oldja ezt a kis problémát. Bár... - elgondolkozva nézek Sakurára a lakása ajtajában. - ...pasi, szal tuti erre még gondolni se fog, azaz majd ha más nem ketten megoldjuk. - Miután Sakura kinyitotta az ajtót besétálok lassan, s körbe nézek.
- Hm... elég jónak tűnik... remélem, hogy nem lesz gond, ha szerzek egy kis italt, s berakom a hűttődbe, hogy hideg legyen... - megállok a szövegben, hiszen a konyhára rálátok, de a hűttőnek nyoma sincsen. - … izééé... Sakura... hol a hűttő? - pillantok kérdően a lányra. - Bár lehet csak én nem látok... előfordulhat... - felveszem a saját alakom, s leveszem a derekamról a kis övtáskát amiben az irataim vannak, meg a mobilom.#3 2009-07-26 21:18:08
Hjuchia Sakura
Két hetes intenzív alvás után hazaérve már vendégem is van.
-Nekem mindegy. Egyedül élek és nem is vagyok sokat itthon a munkám miatt.
Az ajtón belépek Shadow után majd becsukom azt. A postaládához nyúlok és kiveszem a felgyülemlett reklámújságot, leveleket ilyesmiket. Egyiken megakad a szemem. A főnökömtől jött.
-Mi? Hűtő? Ugyan, kétszintes a lakásom de nem vagyok gazdag. Szabadúszó fotoriporter vagyok. Azért van tisztaság mert nincs időm kupit csinálni. De nézz csak körbe. Én nekem ezt elkell olvasnom.
Mutatom fel a levelet majd fojtatom.
-A nappalit látod és a konyhát Az ajtótól balra a füri. Káddal. Az emeleten ballra is van egy wc. Jobbra egy egyágyas szoba az lesz a tied. Na less körbe.
majd leülök a kanapéra és kibontom a levelet.


#4 2009-07-26 22:25:27
Shadow
Elmosolyodok.
- Meló... nyugi, majd lazíthatsz... Miller ad néhány melót és talán boldogan meg is élünk a kapott pénzből... Bár tény, hogy addig kell valami kis meló nekem is, csak hát foggalmam sincs, hogy micsoda. - a leveleket bögésző Sakurára nézek, majd körbe nézek a lakásban.
- Olvass csak nyugodtan, tuti csak hiányol a főnököd... Addig örülj, amíg csak levélben teszi... fölmegyek megnézni a szobám addig. - a lépcső felé veszem ezzel az irányt, s felmegyek a számomra kijelölt szobába, majd előkapom a mobilom, s keresgélni kezdek benne egy számot. Bár most még nem akarok telefonálni senkinek, de jó ellenőrizni, hogy meg van e a szám. Ezután visszaejtem a kis készüléket az övtáskába, s bedőlök az ágyba, hogy kipróbáljam, hogy mennyire kényelmes. Hát nem lehet rá panaszom, mert eléggé az. El is nyúlok kényelmesen rajta, hogy egy kicsit úgy gondolkozzak, s tervezgessek. Millerhez mindenféleképpen be kell jelentkeznem, hiszen a szabad mozgásom feltétele, hogy vele tartsam a kapcsolatot, s ha van munka, akkor megtudakoljam. Azonban most még nincs kedvem a hangját hallani, így az övtáskát beejtem az ágy mellé, s elmerengek a közelmúlt eseményein.


#5 2009-07-27 09:14:37
Hjuchia Sakura
Felment az emeletre. A levelet kinyitom és elkezdem olvasni. Tényleg a főnök az... :
"Sakura remélem hamar felépülsz mert nemsokára lesz egy álarcos fesztivál. Meggondolom, hogy folyamatosra felvegyelek-e ha jobb fotókat és interjúkat készítesz mint a stábom. A gyógyszeres ügyről meg kár, hogy nem kültél semmit. Jó kis hír lett volna. Na a munka adott. Ezt most ne szúrd el!"
-Na mit is vártam ettől a bal.ftól... Na jólvan nézzük mit írtak a rivális riporterek.
Ledobom az asztalra a levelet majd a napi hírharsonáért nyúlok. Amiből most van 14 is. Szépen kikeressük a mait és a két héttel ezelőttit, hogy mit is írtak a gyógyszeresekről.
...
Hát naná, hogy semmit ami az igazat tükrözné. Összefogom az újságköteget és felmegyek vele az emeletre. Ballra indulok meg, zsebemből egy kulcs kerül elő majd a zár felé igyekszik. Az ajtó nyílik énmeg bemegyek rajta és már csukódik is mögöttem az ajtó.


#6 2009-07-28 17:29:26
Shadow
Egy ideig csak fekszek, bár nem túl sokáig. Valahogy nem nagyon tudok nyugton maradni, így mikor fent ajtócsukódást hallok, akkor kipattanok az ágyból, s az övtáskám felkapva kilépek a szobámból.
- Hjuchia! - szólalok meg hangosan. - Mit szólnál, ha kiugranánk a városba, amint végeztél az olvasgatással? - kérdem, miközben lemegyek a földszintre, de ott nem látom sehol. Ezután felmegyek újra és a másik szoba ajtaján kopogtatok.
- Hjuchia?! Odabent vagy? - binyotok és bepillantok, de az is üres... ezután a felső wc-vel próbálkozok, de semmi... - Héééé Riporter lány! Hova lettél? - kérdem hangosan, s leballagok, hogy a lenti részt is átnézzem, hogy merre lehet. Bár ott sincs sikerem... Veszek egy mély levegőt, s nagyot sóhajtok, majd megindulok megint fölfelé.


#7 2009-07-28 21:00:12
Hjuchia Sakura
Alig hogy belépek a szobába hallom meg, hogy szólítgatnak. Mikor épp visszafele jön Shadow lépek ki az ajtó mögül majd suhan is be. Tán egy pillantásnyi idő volt oda de azis csek a fehérre kent falakat engedi meglesni. Bár ez lehet a legfurcsább, hisz az egész lakásban tapéta van. Az ajtó zárul és pár halk kattanás.
-Bocsi nem hallottam, hogy szóltál. Mit szerettél volna?
Kérdezem meg Shadowot és figyelem a válaszát. Táska a kézbe. Talán elakar valamerre menni... így?


#8 2009-07-28 21:15:23
Shadow
Végre meg van Sakura, így farok csóválva ácsorgok kicsit előtte.
- Nem ugrunk ki egyet a városba szórakozni? Egy kis kikapcsolódás nem árt. Biztos a főnök se lesz morcos, ha nem idebent lógatom csak a lábam, hanem mászkálok kicsit a városban. Ha nagyon kellek csak elér mobilon, ha meg nem, akkor meg nem tökmindegy neki, hogy éppen mit is csinálok? Legalább addig is egy kicsit gyakorlom a beilleszkedést a társadalomba... Azt nem mondom, hogy együtt menjünk lőgyakorlatra meg ilyenekre, mert téged eléggé más terület érdekel, de egy kis mászkálás a városban se lesz rossz. - nézek rá, s a parkban látott alakom felveszem, s a derekamra csatolom az övtáskámat...
- Ja igen Syn Lora Black nevet kaptam civilbe... nem annyira feltűnő, mint a Shadow... - falnak dőlök szépen – Szerinted jó lesz ez a ruházat? - kérdem egy könnyed mosoly kíséretében.


#9 2009-07-28 22:03:38
Hjuchia Sakura
-Persze menjünk. A főnök úgyis mondta, hogy ha akarok is valamit kapni vigyek erről az, idézem "unalmas magamutogatás álarcok mögé bújva.. Nem mintha máskor nem lenne vastag bőr az arcuk előtt.." Szóval. Mehetünk akár.
Alakot vált. Na ez ilyesztő volt kicsit. Megnézem majd elmosojodom.
-Persze jó lesz ez de pár dolgot még fel kell rád adnom. Persze csak akkor ha szeretnél sajtósként bejutni.
Mosojgok majd előkerül a telefon a zsebemből. Pöttyentek párat rajta majd visszakerül a zsebembe.
-Pegy pillanat és hozom a cuccomat.
És visszasuhanok a szobába ahonnak előbb libbentem ki. Kis motoszkálás majd két fekete táskával jövök ki. Kezemben két sajtó-s kártya.
-Tessék ezt dobd a nyakadba. Sajtós kártya így nem fognak pesztrálni ha olyan helyre tévedsz ahova nemkéne... És itt ez a táska is. Van benne egy kamera
http://www.tipandtrick.net/wp-content/uploads/2008/04/canon-xl-h1s.jpg
meg pár ketyere ami kell hozzá mint kazetta. Csak hogy valami alapja is legyen már a kártyádnak. Ha oké minden mehetünk akár.
Ha megyünk a földszinten az egyik KONYHA szekrényből kikerül a motoros dzsekim és két bukó. Az egyiket odaadom Black-nek a másik pedig a kezembe kerül. A bejárat mellett egy gyönyörű speed motor van letámasztva. http://www.boblbee.co.hu/motorstory/motor.jpg


#10 2009-08-06 10:20:57
Hjuchia Sakura
Nyugodtan hazaérek ahogy azt illik. A motort a falhoz támasztom majd megindulok felfelé. Még jó, hogy ismerem az eladó gyereket a boltban így hiper sebességgel lettek előhívva a képek. A főnök végre örülhetett egy kicsit nekem. Egy csapat aki éppen zűrzavarba megkísérli megölni azt akit nem kéne. De mindegy nem az én dolgom..
Szépen besétálok, a cuccaim ledobom az asztalra és bevágom magam egy kád forró vízbe. Az ajtót bezárom a biztonság kedvéért Black-nek úgyis van kulcsa. Remélem nem hagyta el a nagy örjöngésben...
Mindegy. minden gondolat szálj el! Messze! Ez aztán a kellemes fürdő.


#11 2010-01-19 18:16:56
Hjuchia Sakura
Véget ért a hajókázás. Több kevesebb jóval és rosszal is. Amik készültek képek a hajókázás kellemes részéről elküldtem szépen a főnöknek. Szokás szerint zéró gratuláció. Szinte szíd mert jól dolgozok. Kellemetlen. A motorral megállok a házam előtt. Letámasztom és leszállok róla. A sisakot leveszem és a karomra akasztom, kis zsebturkálás után egy kulcs kerül elő. Kinyitom a bejárati kaput és bemegyek. Szépen a második emeletre fel.

A postaládából kikapom a napi sajtót és a rendelt újságok kötegét, pár számla kíséretében. A hónom alá csapom és blattyogok az ajtóm felé. A kulcs ismét a kézbe kerül és kinyitom az ajtót. Belépek és bezárom magam mögött.

Újságok az asztalra, mellé a sisak és a táskám, Trehányul az egész tetejére dobom a motoros dzsekimet. Az üzenetrögzítő lelkesen villog. Odasétálok és megnyomok rajta egy gombot:

"Önnek 1 új üzenete van:

1. üzenet: Sakura itt a főnököd. Megkaptam a képeket. Egész jók lettek de legközelebb valami hasznosat vagy érdekeset is lekaphatnál. Régebben mintha jobban ment volna. A havi fizetésed átküldtem neked viszont ha nem alkotsz valami jobbat legközelebbre akkor lefaragok a fizetésedből. "

~Remek...

Elfekszek szépen a kanapén miközben szól az üzenetrögzítő. Majd mikor elhallgat átfordulok a hátamra és bámulom kicsit a plafont majd szépen elalszok.

~Egy kis pihi aztán meló....

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kétszintes lakás: Hjuchia Sakura lakása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.