Hjuchia Sakura

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Hjuchia Sakura Empty Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 07 Aug. 2011, 21:05

Adatok:

Név: Hjuchia Sakura
Egyéb név(i):Sakura, Pestis
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: ember ellenes
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New York 1997. November 12.
Kor: 29 (telnek az évek)
Családi állapota: egyedül él
Foglalkozás: Gyógyszergyártó- és orvorsi részleg igazgatósági feladatok elvégzése
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: 100 km/h (ha a szárnyai ki vannak engedve)
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges


Életrajza:


Életrajz:
New York-ban született és ide is járt iskolába. Közepes tanuló volt és általában megtalálta a hejét. Mutáns képességét először 15 éves korában fedezte fel mikor egyszer egy repülőn utazott anyjával és a gép elkezdett zuhanni. A lány ekkor megrémült mint mindenki körülötte és elment a hejéről elvesztve
anyját. A gép kettészakadt miközben zuhant a kislány elött ekkor őt kikapta a vákum a gépből és elkezdett zuhanni. Miközben zuhant érzett valami változás és egyszercsak megált a levegőben. Először nemtudta mi történt vele és csak a sokk elmúlása után vette észre a hátán lévől korom fekete szárnyakat. Látta amint becsapódott a gép a vízbe és elindult vissza hogy megkeresse anyjátmikor megtalálta őt akkor már eszméletlen volt és életveszélyes sérülései. Elkezdte kihúzni anyját a roncsokból és szívmasszást adni neki. Mikor viszont a kezét a szive felé tette egy zöld aura jelent meg a keze körül. Ezután az anyja felébredt és szinte minden sérülése felszívódott. Meggyógyította a lány. Késöbb megtanulta használni a gyógyító erejét a lány és a szárnyait is eltudta rejteni az emberi szemek elöl. Miután elvégezte az iskolát 18 évesen felvételt nyert a S.H.A.R.M. tv-hez mint riporter. Sok eredményt elért, és a legjobb riporterek közé került. Minden lesi fotót vagy csak egyszerü riportkészítést terepen ő kapott meg. 2 év alatt olyan magasságba   jutott el amit más riporterek egész életük során alig tudtak elérni. A munkájában nem csak képességei trükkös használatával jutott feljebb és feljebb hanem azzal is hogy hobbyja volt már középiskolás korában is a fotózás. Anyja meghalt 19-éves korában öregségben így egyedül maradt a lakásban de nem sok ideje van magára a sok feladat miatt amit elválalt hogy ne is tudjon elgondolkodni a mult szörnyűségein.

-Előtörténet kiegészítések-

 I. felvonás
Munkája mellett egy csoportot létesített mutáns társaival és ezt Suromi clan-nak nevezte al. Mint egy nagy család működtek eggyütt. 5 vezérük volt és köztük én voltam az eggyik. Az 5 ből két nő volt összesen de ennek ellenére a határozottabbak, precízak és irányítók szerepét ők töltötték be.
 
    A következő időszak amit megemlítenék mert fontosabbnak tartom az az amikor megismerkedett a eXiles-al. Egy őrültet akartak leállítani aki a városban tombolt. Többen megsérültek a harc alatt és egy ilyen sérültnek segítettem énis mikor úgytűnt az átlagos nagysztori-t megszerezni nem éri meg egy kihunyt élet sem. Ez a nem átlagos eXiles tag akin segítettem, egy bizonyos Wolf volt. A gyógyításom olyan hatással volt rá, hogy eddig őt pusztító fejfájása elmult és egy második mutációja felébredt benne és farkassá változott. Az átváltozása meghökkentő volt. Nemsokkal utána  a harcnak vége lett. Az őrültet megölték énpedig a sztorival elmentem. Wolf-al még találkoztam utána munka ügyben ám végül csupán beszélgetés lett de ez már kit érdekel.

    Életem következő fordulópontja a nagy háború kezdete. Egy mutánsgyűlölő banda kért tőlünk segitséget. Nem az a tipikus gyenge vagyok szövegel hanem kinkább szivesség.

  -Elvállalnak egy megbizást?

- Miről is lenne szó?

  -A Xavier intézet megsemmisítése egy kissebb összegért. Maguknak sem hátrány, tudomásunk szerint nem barátok.

- Hát ez igaz. Szóval egy bizonyos összegért semmisítsük meg az iskolát? Megfontolandó kérés.

 -Az összeget itt hagyom, önök elvégzik a munkát és mindenki fojtatja az életét békében.

  Szépnek és könnyü munkának tűnt, kár, hogy másoknak nemtetszet az akciónk. Az iskolát sikeresen elpusztítottuk de nagyobb volt a veszteségünk mint a hasznunk. Egy akkori eXiles tak Dorten Blackwing volt a hejszínen. Egyedül megölte két társam Algor-t és Haru-t két vezető tagja volt a surominak. De itt nem lett vége az egésznek mivel megérkezett a S.H.I.E.L.D. a hejszínre és megölte majdnem minden társam. Ketten tudtak elmenekülni, ketőnket pedig elfogtak a többiketek megölték.

  A háboró mégcsak most kezdődött el igazán. Az iskolánál tábort vertek, ellátták a sérülteket majd a Steaven ROgers repülőtérre mentek gyülekezni azok akik még megmaradtak, megmenekültek az örszemek pusztítása elől. Egy támadást indítottak a fő ceppelin ellen ahol Loki és bandája mindent irányítottak. De nem egyedül a S.H.I.E.L.D. indított oda támadást hanem mások is.


  A ceppelint sikeresen megsemmisítették és megölték az ellenséget de korán sem lett vége. Mielött megölték volna Loki-t egy átkot mondott ki a város egy részére ami így a középkorba csöppent.
Ebbe a mezőbe énis bekerültem és változtam át énis mint azok akik szintén az átok alá kerültek.


  Megindultak a harcok Loki ellen ujból mert ebben a világban él és irányít. Ebben az időben emlékeimet elvesztettem és csak arról voltak emlékeim amik arról tanuskodtak, hgoy én itt élek és Loki seregében vagyok. A támdások megindultak Loki ellen de itt erősebb volt mint a való livágbann, a világunkban. Egy ilyen összecsapás az átváltozott középkori városban ellenem a szintén emlékeit elnyomott Logan ellen történt, ellenfél Cyber Ninja és Иван Александрович volt. Sok katonát megöltek és Cyber NInjának sikerült öntudatra ébresztenia Logant aki így gyarapítota azok seregét akik Loki-t elakarják pusztítani. Mivel a szövetségesem ellenségemmé vált akive haroltam pedig patthejzeté változott a harc mert kieggyensújozottnak tűnt a harc. Az eséjeim lenullázódtak és az 1 on 1 ből 1 on 2 be változott mert Logan elvágtatott Loki kastélya felé. Hálát adok az égnek azóta is, hogy Cyber Ninja nem hagyott ott megkötözve és öltmeg hanem hagyott futni/Jövök még neki eggyel érte/,de hát a hamis hűség is hűség,mint a parancsa parancs tehát mentem a kastély elé ahol már vagy 300 katona felsorakozva várta az érkező ellenséget, hogy azt megölje.Иван nem törődött a katonákkal hamar átjutott rajtuk és a kastélyon belül kezdte meg a harcot. A katonák nem bizonyultak túl nagy ellenségnek Cyber és Logan számára így gyorsan ölték őket, hullot az ellenség mint a légy és egyre közelebb kerültek a bejárathoz. Ekkor tájt történt meg amit akartak a támadók Loki-t megölték, a terület halványult ahogy a kastély is és minden visszaváltozott a megszokott régi világgá. Egy parkban találta mindenki magát, a katonák is visszaváltoztak csak én nem. Az átváltozott külsőm és azok az emlékek megmaradtak csupán a régi emlékeim halványultak meg. Sajnos  S.H.I.E.L.D. es katonák emlékeztek rám és elkaptak mielöt felhúzhattam volna a nyulcipőt.


  Következő szakasz ami nemmás mint a kellemes 42-es körzet már terveim szerint nem maradok sokáig sajnálatos módon a kiskanalas megoldás nemfog bejönni ezért eggyenlőre türelem és kitartás a két lelki társam mert Иван velem eggyütt bevan zárva aki egykoron Suromi tag volt de belépett a S.H.I.E.L.D. be de végül ugyan ott végezte ahol én. Most azt akarják, hogy kovácsolódjunk egy csapatba bár jelen állapotban nemvagyok vele puszipajtás mert bármijen célú árulás az árulás marad.
Ez az idő most zajlik jelenlegi pozicióm a földalatt van de amint lehetőség adódik szökök szűkös cellámból.

S.H.I.E.L.D. / II. felvonás
Ugyebár a S.H.I.E.L.D. fogságába kerültem, így fejeztem be történetem. Hát lássuk a fojtatást! :
A börötn a föld alatt volt sé Ivant is ide zárták akit a világon akkor a legjobban gyűlöltem az átok ideje alatti történések miatt.
DE! legalább külön cellát kaptunk a 42-es földalatti SHIELD börtönében. Ez előny volt viszont azt akarták elérni, hogy nekik dolgozak, dolgozzunk együtt...

-MICSODA?!?!?! Ugye ezt nem gondolták komolyan ? Én ezzel az iZÉ vel?
tört ki belőlem a felháborodás bár akkor jogosan..

Edzettek minket, hogy egy csapatként működjünk de az első edzés alatt már megérkezett Cerebrate aki ki akarta szabadítani Ivan-t és hamár ott voltam engem is vitt volna. Egész szépen törtünk kifele a felszínhez vezető kapuig ám ott altató gázzal töltötték tele a termet és good night my litl Dolly's elkerültünk álomországba majd a cellába. Immáron Cer is társult hozzánk egy hűtőkamrába zárva.
Egy idő után egy feladatot bíztank ránk vagyis rám mivel ivan nem fogadta el az ingyenjegyet a sittről, a földalól kifele a kék égre!

Viszlát SHIELD Viszlát Feladat üdv pusztulásba taszíthat New York!


III. felvonás : A Kree-k és Skrull-ok
Egy bizonyos Ghost önkényes akarata által két személyel Ivan-al és Cerebrate-vel egy Skrull űrhajóra kerültünk ki. Itt támadást kellet indítanunk a Kree harcosok ellen. Ez sikertelennek bizonyult és kénytelenek voltunk a Kree-k szolgálatába állni.

Elképesztő volt akkor számomra elképzelni, hogy azok a felszerelések amiket használtak egyáltalán létezhetnek de így volt. Speciális ruhát és fegyvereket kaptunk és mehettünk a pusztulásba. Egy ürhajóra raktak minket amit nem sokáig birtokolhattunk mivel egy super Skrull támat meg minket és lezuhantunk egy lakatlan bolygóra ahol meg megint megismerhettünk egy SuperSkrullt...Bár ne kellet volna... harba bocsátkoztunk majd olyan dolgok történtek amik már felfoghatatlanok voltak számomra. Egy dolog marad csak a fejemben: El kell innen jutni, minél hamarabb...

Cerebrate-vel együtt eltűntünk a bolygóról,???? ????????? pedig eltűnt szemünk elől. Legnagyobb valószínüséggel ott halt meg. Bár nemtudom... Itt már semmi sem biztos, ahogy a halál sem az már..


Az AIM kora / IV. felvonás : A változás szele

Hihetetlen de mégis igaz. Mindenki üldözött, sehol se volt nyugtom és most minden bűn alól feloldozást nyerek mikoron a Bosszú Angyalai bevégeztek és megteremtették a Mutáns regisztrációt.. Védett személy lettem és annyi dolgom lett, hogy üljek és nézzem, hogy senki sem tesz semmi rosszat. Pont azt ami az én dolgom lenne...
De voltak lázadók, azok mindig vannak ígyhát hamar lett dolgom, méghozzá egy toronyból kell figyelnem a semmit.. Persze mintha bárki pont itt merne balhézni. Az unalomban fogok elhalni ez már biztos... De talán lesz valami...bár kitudja..

Az AIM kora II. / V. felvonás : Pusztulás

(Nincs adat)
Az AIM Kora III. : A Bukás / VI. felvonás:
Hála a Bukásnak NY szépen helyben lett hagyva. A történések alatt másik világba volt szerencsém Ivan Pretyakov-al és Cerebrate-val ellátogatnom ahol egy falka zombi kíséretében zombultam kicsit majd TELJESEN VÉLETLENÜL találtunk egy SHIELD-es bázist ahol megjegyzem ismét TELJESEN véletlenül meghaltak a SHIELD-es tudósok. Engem egy szer segítségével visszaváltoztattak majd Ivan segítségével visszatértem a saját világomba. Itt már a lepusztult NY fogadott. Tény, hogy a tály festőien szép volt számomra de mégis megbotránkoztatott a tény, hogy nem láthattam mikor az egész bekövetkezett. Bizonyára szép lehetett. Pár napos csatangolás után rátaláltam egy AIMville nevezetű falu kezdeményre. Sokak összegyűltek, hogy elkezdjék ismét felépíteni a várost. Épületeket húztak romokból és vaslemezekből. Egy nő a főnök, vezetgetni, terelgetni próbálja az embereket és mutánsokat egyaránt. De számos akadály léphet bele a képébe még ha nem lépked óvatosan a hölgy. Számos régi arcot láttam viszont a városban. Hála a csápjaimnak csak egy "Múmia" megnevezést kaptam. Remélhetőleg így maradhat egy ideig a szituáció. Kellemetlenül érintene ha megakarnának lincselni az előző munkahelyem miatt.

Persze az első baj hamar bekövetkezett. Valami varázsló féle nő elkezdte az embereket összevadászgatni. Ez mindenkit megrémített a területen. De összeverbuválódott hamar egy csapat és megfogtuk a baj forrását és elintéztük, hogy többé ne tehessen másokban kárt. Ismét beköszöntött a nyugalom. Egy időre. Hála ennek az egész balhénak és a zombis esetnek pihenőre kényszerültem. A jobb karom komoly hejrehozatalra szorúlt és míg helyre hoztam és kipihentem fáradalmait három, négy nap is eltelt.

Persze nem maradt senki se a seggén és balhék voltak ezen napok alatt is és még egy érkezett is.

Kénytelen voltam már mondani nekik egy nevet is, némileg idegesített a "Múmia" és a "Fáslis hölgy" kifejezés. De legalább az eredeti nevemhez híven, es sem egyszerű. Törjön csak a nyelvük mikor hozzám szólnak, hogy "hé Deceiver Traitress". Nyeh.A VIHAR: VII. felvonás

A VIHAR/ VII. felvonás:

Hirtelen összeverődött csapatunk egy Attilan nevezetű helyre lett küldve Thorhalla Lokidottir által. A parancsunk végül is egyszerű volt. Felderítés, technológiájuk vizsgálata és lehetőleg békés, szövetséges légkör felállítása. Sajnálatos módon a csapatban nem volt egy diplomatikus mutáns sem. Csupán Tao - ki későbbiekben "csatlakozott" hozzánk - kivételével kiraktak minket modortalan viselkedésünkért. Bár ha belegondolok teljesen jogos volt az egész de hé? Nem igazán vártam többet bérgyilkosoktól. Vagy várhatott akárki is mást mint mindent fegyverrel és ököllel oldunk meg? Sajnos volt egy halovány remény.

Mikor kiraktak minket egy teleport segítségével egy régi ismerős helyszínre kerültünk. A Kúriához hol pár napot még lakóként is töltöttem. De hála az égnek régen volt már az. Minden esetre nem a szokásos békés tájkép hanem harc fogadott minket. Rengetegen voltak itt, vagy harmincan legalább voltunk. Elsőként csupán értetlen tekintettel néztem körbe, hogy mi folyik itt, de mikor megjelent Galactus hírnöke már elkezdtem aggódni. De nem voltam tétlen s támadtam az érkező közellenséget. Kevesebb sikerrel támadtam mint ő. Gyomromba benyúlva súlyos károkat okozott s elhajított. A csatározás számomra ott véget ért. Átrendezte az mit az evolúció s biológia oly gondosan s óvatosan helyezett el. Egy védő pajzs mögé bújva kezdtem magam el ápolni. Sérülésem után hamar le is győzték a hírnököt s megjelent nem elég rég látott Galactus is. Hatalmas csata bontakozott ki. Már részt ebben nem vettem. Végül Galactus úgy döntött nem érjük meg ezt a nagy fáradságot és még esélye is van a bukásra így inkább elment. Ám fenyegetést hagyott hátra. Reméljük nem dönt úgy, hogy egyszer csak visszatér és csak egy húzással felfalja a bolygót. Tolerancia nélkül.A VIHAR utáni egy év/ VIII. felvonás:

A csatározás végeztével Thorhalla felé vettem az irányt s eltűnt vele. Alkut kötni lehetséges, hogy nem épp vele kellett volna de nem volt más aki segíthetett volna nekem. Egy dologtól muszáj voltam megszabadulni amit még Loki aggatott rám már vagy két éve. Elegem volt már a folytonos kételyből a két emlékből mely néhol keveredtek is bomlasztva az elmét. Csapattársaim kik közé épp mikor kerültem sem segítettek benne a folytonos másképp szólításukkal. Bár nagy tehertől váltott meg Thorhalla, megmentett egy őrülettől, visszaadta a régi külsőm és végre újra tudtam ki vagyok, melyik az igazi nevem és, hogy melyek azok a dolgok amik az én jellememhez köttetett. Bár az ára is megvolt. A nőszemélynek most így tartozok is már és éhbérért dolgozhatok neki míg élek. De úgy fest még lesz haszna mindennek. Miket AIMville-ért tettem meghálálja magát. Jó posztot kaptam ahhoz, hogy könnyedén megismerjem azt amit tudok. Sosem volt időm az új képességem próbálgatására de talán majd most lesz időm arra. Tény, hogy most a jó gyereket kell játszani de minden kockát eldobnak újra és egy következő fokra lépve már fordul a kocka. Hallani fognak még rólam.

De nem szükséges rohanni semerre. A kapkodás csak hibát szül. Az egy év alatt tudástáramat bővítettem csak. A poszt melyre kerültem hordozott magával tanulni valót is bőségesen. Az egy évet intenzív tanulással töltöttem el. Gyógyszerészi, kémikusi és labor ismereteket szereztem. Sűrű volt az év hisz három oly ismeretet ismertem és tanultam meg melyet egyenként is több évbe kerülne oktatáskor. De hát most volt hely a fejemben elég miután rengeteg minden elveszett belőle. Mikor Thorhalla megszabadított apja átkától az átok mellett Tyrael emlékei is elvesztek vele. Ennek viszont a két év alatt történt emlékekre is kihatottak. Szinte alig maradt meg pár napnyi emlékem. Helyszínekről képek vagy valahonnan ismert nevek jutnak néha eszembe. De talán ha saccolnom kéne összesen, a 730 napból ha 30 napnyi emlékem maradt talán sokat mondok...
                                                                                                                           

Képesség:


-Szinte bármilyen sebet meg tud gyógyítani magán és máson. Halottakat csak abban az órában tud feléleszteni különben lelketlen zombik lesznek és abba ő is belehalhat.
-Betegségeket tudok terjeszteni levegőben vagy érintéssel.
-Repülési képesség fekete angyalszárnyainak köszönhetően.


                                                                                                                                   


Szakértelmei:

-fényképezés(szakmából eredő)
-riportkészítés(szakmából eredő)
-harcművészet(puszta kézzel - ökölharc, birkózás(pankr. stílusú fogásokat is ismer)
-álcázás(szakmából eredő-valahogy a közelébe kell jutni a lesifotóhoz...)
-biológiai ismerete az emberi testnek
-a betegségek minden válfaját ismerem
-vírusok ismerete (emberi-mutáns nem computer)

Szakértelmek bővítés:
- Gyógyszerész
- Kémikus (A középiskolai ismeretek + gyógyszerészeti kiegészítés)
- Laboros (alap ismeretek)

                                                                                                                           


Megjegyzések:

   Beszélt nyelvek:

   -Am. Angol (anyanyelv)
   -Mexikói Spanyol (magas szinten)
   -Német (akcentussal)

Képességemmel kiiktattam a fájdalmat érzékelő idegeket ezért nem érzem ha belémlőnek, vágnak, szúrnak viszont érzek minden ízt, illatot, érintést és minden mást ami nem okoz fájdalmat.

Megjegyzés bővítés:
Haja eredeti fekete színében pompázik.
Nincsenek csápok hanem eredeti fekete szárnyai vannak.
Haja megnőtt, váll alá érő lett.
Kép csere történt.

                                                                                                                           


Megjelenés:
Hjuchia Sakura Ssdds

                                                                                                                           

Adatlap:

Név:
Hjuchia Sakura
Albérlet : AIMville majdnemvájonsétány kettőperbé (előtte Central Park Lakóház-> 3. emelet jobra a 2. ajtó)
Foglalkozás: igazgatás, kutatás.
Munkahely:AIMville Corporation: Gyógyszergyártó- és orvorsi részleg - igazgató poszt –(előtte: AIM)
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -

Mutáns szint: 1

Vállalat: nincs
Szövetség: Cerebrate
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville Corporation
Ismertebb szövetséges: Jelenleg nincs (előtte: Kakuna, AIM)
Ismertebb ellenség: van pár csak emlékezni kéne rájuk.

Kredit összegzés:
Szint kredit: 25
Ajándék kredit:  1 (televíziós munka)
                       3 (reklámverseny 1.)
                       2 (reklámverseny)
                       1 (rajzverseny)
                       1 (éves bővítésért)
                       2 (reklámverseny 1.)
                       1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
                       2 (rajzverseny 1.)
Összesen: 38

Elköltött kredit:
           Képességfejlesztés: 1x5
           Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
           Egy lakás: 2
           Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
           jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
           jobbra mely a hálószobába vezet.)
           3 NJK: 3x2 kredit( 6)
           1 JK NJK vá "transzformálása": 4
      Összesen: 21
Fennmaradó kredit: 17


NJK-k listája:
John Marrow Scot(ember férfi), Melissa York (ember nő) ,Kathren Quien(ember nő) ,Kurama(jég teremtő-irányító mutáns nő)


//kor korrekció////képek//


A hozzászólást Dr. White összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 02 Feb. 2015, 21:34-kor.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 09 Aug. 2011, 23:32

Költözés miatti fél éves kiegészítés:

Nem igazán tevékenykedtem mostanában. "Úsztam az árral" és szemléltem a környezetet miközben a jövőbeli terveket szövögettem az irodámban és a papírmunkát végeztem közben. A három kutató emberem is végezte saját dolgát, nekik is volt munkájuk bőven.
Néhány napom szinte azzal ment el, hogy kávészünetekkel megritkított napi munkám végeztem.
Túlságosan is unalmas ez a munka... Semmi sem történik sosem...
...Ki kell ebből az egészből szabadulnom mielőtt még itt vénülök meg. A másik kérdés meg, hogy hova a fenébe tűnhetett el Kurama? A folytonos ittlétem miatt nem igazán tudok semmit sem megtervezni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 10 Aug. 2011, 11:13

Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 28 Okt. 2011, 00:38

Sajnálatos módon//önnön hülyeségből fakadóan// lemaradt egy fontos elem a karakteráthozáskor: A képesség leírása. Ezúton szeretném ezt javítani... Nem tudom, hogy ezt most el kell majd fogadtatnom vagy sem, de módosítást nem tettem ahhoz képest ahogy a képességem eddig működött és elfogadva volt.


Bár ujjaim többségét elveszettem ezen tény nem akadályoz teljesen képességeim használatában.

Gyógyítási képesség: "Kézrátételes" gyógyítás másokon vagy magamon alkalmazható. Kívülről látható jelei ennek, hogy kezeim körül zöld fény jelenik meg. Ezen gyógyítási formában csak azon sebeket tudom begyógyítani amelyekről tudok vagy látom a sérülést. A zöldes fényt lefedő területen gyógyulnak a sérülések. Zúzódások és kisebb felületi sérülések mint horzsolás és 5mm mély vágások egyenlő sebességgel 5 másodperc alatt gyógyulnak meg. Mély vágások jóval lassabban ennél, csonttörésnél (nyílt vagy nem, többszörös, morzsolódott súlyosab-stb...) viszont percekig is eltarthat a nem megfelelő gyógyítása. Ha nincs előtte helyrerakva akkor akár maradandó károkat is szenvedhet a gyógyított fél.

Regenerációs képesség: Öntudatomon kívül is működik ezen képességem így kábultan vagy ájultan is gyógyulnak a sebeim. Vírusok, fertőzések és egyéb bakteriális betegségekkel szemben a szervezetem ezáltal a képességem által immúnissá váltam ám tünet nélküli hordozóvá tudok "válni" ettől függetlenül. Felületi, kisebb sérülések másodpercek alatt gyógyulnak be. Mélyebb vágások, csonttörések eröltetés nélkül(pl:mozdulatlanul feküdve) fél perc (30másodperc) alatt gyógyul be a seb vagy forr össze a csont megfelelően mozgást már nem gátlóan. Ha mozgok egy percbe is beletelik egy-egy seb begyógyulása. Több seb esetén, mindegyik egyszerre kezd el begyógyulni. 3-6 sújosabb seb esetén a gyógyulási idő növekszik. Életveszélyes seb 5 perc alatt gyógyul be. Végtagok elvesztése esetén azok nem nőnek vissza csupán lehegednek fél óra alatt. Idegen test jelenlétekor az gyógyulás közben kilökődik a testemből(pl egy lövedék vagy repesz) Gyógyítási képességemmel rá tudok segíteni regenerációmra amivel fele annyi idő alatt is begyógyúlhatnak a sebek.

Betegítő képesség: Képes vagyok szervezetemen belül rekreálni létező vírusokat amiket terjedési és hatási típusuknak megfelelően át tudok vinni egy vagy több emberre(megérintésükkel vagy a levegőbe fújással). Ezen vírusokat tudom módosítani is, hogy másképp viselkedjenek (rövidebb lappangási idő vagy erősebb hatás). Tudok saját vírusokat is készíteni amelyek teljesen az én elgondolásom szerint fognak viselkedni.
// Ilyen például amelyet már használtam is egyszer kétszer mely teljes testfelületet elfető gennyes hólyagok fedig be 10-15 másodperc után amik kifakadnak és rettentő fájdalmat okoznak az illetőnek majd a vírus végstádiumába érve ezután 20 másodperccel az illető meghal. Ezt csak és kizárólag érintéssel vagyok képes átvinni másra és nem fertőzi meg a körülötte lévőket. Másik ilyen saját fejlesztésű vírus mely érintéssel megfertőzök egy személyt és az át tudja vinni másokra ha az bőrfelületével más bőréhez ér. Ezen vírus hatása izomsorvadás mely mind két izomtípust megtámadva elemészti azt így kínok közben tűnik el az izomzata és a szíve is.//
Más mutánsok akik regenerációval rendelkeznek túl tudják élni az ilyesfajta támadásomat ha a képességük fejlett és ezáltal gyorsan gyógyulnak.
Asgardiakra nem hat ezen képességem.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 09 Nov. 2011, 21:08

Karakterfejlesztés(5 kredit):

Az idő során a képesség fejlődik. Az én képességem is így tett. Egy új szerv fejlődött ki. Elhelyezkedésileg a szívem alatt van egy gömb formájában. Belsőleg két részből áll két különálló "tárolót" alkotva melyben az általam kreált vírus életben tud maradni akár hosszú hónapokig is, így azonnali felhasználási lehetőséget biztosít nekem egyszeri alkalommal. A két különálló tárolóban két különböző vírus is lehet vagy azonosak de egy tárolóban nem lehet két különböző vagy kétszer ugyan az. Egy tároló egy vírus egyszeri felhasználási lehetőség.És egy
Kredit összegzés:
Szint kredit: 25
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
Összesen: 38

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4
Összesen: 26
Fennmaradó kredit: 12


_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Nov. 2011, 21:19

Sakura lett pestis, genetikai módosítást/fejlesztést kapott ennek jutalmaként, ami a következőkkel jár:

A kezelés hatására egy új képességet kapott képes ettől légneművé válni egy kör alatt, és ebben az állapotban is képes vírusokat fejleszteni. Ebben a formában kevéssé lesz sebezhető és a vírusok gyorsabban terjednek, igaz nem tudja túl sokáig fenntartani az állapotot (maximálisan 5 körig).
Ezalatt fizikailag is sokkal nehezebb sebezni, ütések és szúrások, vágások nem ártanak neki különösebben. Mágiával persze lehet és ebben a formában a fagy és a tűz kifejezetten árt neki.

És mivel Sakura Apokalipszis leszármazottja, így ismét kapott a véréből és most már folyamatosan fog is, így a régi képesség újra visszatért, amit a vérivás okozott.
Alakváltás: Nem teljes testfelületet képes megváltoztatni ennek segítségével, hanem csak a kezeit tudja más alakúra átformázni. Eleinte igen nehézkesen, de gyakorlással ez mind-mind könnyebbé válik majd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hjuchia Sakura Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 09 Nov. 2011, 22:43

Uff azt hiszem kell most már egy képesség összegző lista.. :

-Fekete angyalszárnyak
-Regenerációs képesség
-Gyógyítási képesség
-Betegítő képesség
-Füst alak
-Részleges alakváltás
-Bónusz szerv mely a betegítő képességben játszik közre.

(Leírásaik föntebb olvashatóak)

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 05 Dec. 2011, 17:28

ismét egy kis:
Kredit összegzés:
Szint kredit: 25
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
Összesen: 38

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4

1 független NJK (Zen A. Khalil): 3

Összesen: 29
Fennmaradó kredit: 9


_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 04 Feb. 2012, 11:37

Pár dolog módosult az adatlapon ezért egy új postban leírom amik változtak:

Foglalkozás: Apokalipszis Lovasa
Munkahely: Akkaba Metropolisz
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -

Mutáns szint: 1

Vállalat: -
Szövetség: Akkaba klán
Törzshely, ahol megtalálható:Akkaba Metropolisz
Ismertebb szövetséges: Háború, Éhség
Ismertebb ellenség: Rendvédelmi szervek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 29 Ápr. 2012, 23:13

Képességfejlesztés (7,5 kredit/marad 1,5)

Regenerálódó képesség:
Felületi sérülések azonnal begyógyulnak (karmolás, horzsolás, zúzódás, 3-5mm-nél nem mélyebb vágások)
Törés vagy mélyebb vágás 5-6 másodperc alatt gyógyulnak be méretük/súlyosságuktól függően. Nem lassítja a gyógyulást az adott rész mozgatása/erőltetése.
A sebek mennyisége nem befolyásolja az időtartamot és minden sérülés egyidejűleg kezd el gyógyulni.
Életveszélyes sérülések 1-2 perc alatt gyógyulnak be.
A végtagok elvesztés esetén vissza nőnek fél-két nap alatt attól függően, hogy mekkora az elvesztett rész. (ujj fél, egy egér kar akár két nap is)
Maradandó károsodást nem tudok elszenvedni még ha magamnak is okozom.


//A fejlesztés elfogadásának esetén minden ujj vissza fog nőni illetve ismét érzékelni fog minden fájdalmat ahogy az normális.//

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 30 Ápr. 2012, 13:00

Azért azt tegyük hozzá, hogy ettől még a karakter nem halhatatlan, a szervezet működése szükséges a regenerációhoz, szóval ha olyan sérülést szenved el, amibe azonnal belehal (pl. fej levágása, szív átszúrása), akkor abból nem kel fel többet. Egyébiránt elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 30 Ápr. 2012, 13:45

Természetesen azokba belehal amikkel pl-tél is. Végtagok szervek visszanőnek, de ami azonnali halált okoz abba bele hal és nem gyógyul vagy nő vissza vissza.

és akkor leszámolom a krediteket:
Kredit összegzés:
Szint kredit: 25
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
Összesen: 38

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4
képességfejlesztés: 1x7,5

1 független NJK (Zen A. Khalil): 3

Összesen: 36,5
Fennmaradó kredit: 1,5

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Jún. 2012, 00:06

Az rajzversenyen elért 3. helyezésért és a reklámverseny 2. helyéért 3 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hjuchia Sakura Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 13 Jún. 2012, 20:52

A versenyek után kapott pontokat akkor fel is írom és akkor egy...

Kredit összegzés:
Szint kredit: 25
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
1 (rajzversen 3.)
2 (reklámverseny 2.)
Összesen: 41

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4
képességfejlesztés: 1x7,5

1 független NJK (Zen A. Khalil): 3

Összesen: 36,5
Fennmaradó kredit: 4,5

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Thorhalla Pént. 31 Aug. 2012, 20:09

A kvízen elért eredményed okán a jutalmad:
Ingyen tied lesz az Apokalipszistől született gyerkőc, aki révén a mágia + apo miatt is különleges lesz, részletek majd ha megszületett Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hjuchia Sakura Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Jan. 2013, 08:26

Nah akkor a versenyért kapott ajándékod Smile
Sakura életet adott Asgardon gyermekének (2024. január 12-n), egy egészséges kisfiúnak. A kisfiú külsőre igencsak az apjára hasonlít, a bőre színe és még a kék csík is megvan neki. Ez egyébként szokványos Apo leszármazottainál, őket szokták elsőként feláldozni az Akkabások, ha megidézni próbálják holtából, vagy alvásból urukat.
A képességei: (persze idősebb korban jelentkeznek majd cask)
- örökölte az alakváltást, ez azonban nem azt jelenti, hogy képes más személy/állat alakját felvenni, inkább csak mint Apokalipszis a karjait módosítani és magába olvasztgatni dolgokat, hogy erősebb legyen, illetve ruhákat/páncélokat képes magából létrehozni saját bőrfelületén
- A sok asgardi mágiának Sakura-n kihatása votl a gyermekre is, a gyermek a halál magva átalakítása nélkül is legalább 4-500 évig fog elélni (regeneráció nélkül, mert azt nem örökölt, azt ha szeretnél 5 kreditbe fog fájni)
- Illetve a mágia formálta igazi képességét, hiszen az asgardi mágia jóformán kozmikus energia, így a pici ezt tudja majd később manipulálni omega szinten (a jutalom miatt ingyen fejlődhet majd gyakorlással), képes lesz vele energiamezőket/pajzsokat létrehozni, az energiából tárgyakat/fegyvereket formálni, a kezeiből kozmikus sugarakat lőtni, illetve maximális szinten hangsebességgel repülni vele.

A baba:
Hjuchia Sakura Babyapoca

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hjuchia Sakura Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 09 Feb. 2013, 13:52

Miután megszületett a baba, Sakura elvesztette minden mutáns képességét amije volt. Jelenleg nem több mint egy ember.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Feb. 2013, 11:19

Nyah Sakura új külsőt kapott a következő feladatához, egy férfi alakot, egy tudóst, amivel beépül az AIM-be, és így a Hydra-ba.
Elég, ha erről egy bővítést írsz, illetve néhány mondatot arról, hogy ki is azaz alak, mi a neve, mit tanult, akinek a bőrébe bújt a kari.

Néhány kép:
"Civilben":
http://media.comicvine.com/uploads/5/53216/1439040-x_men_1_nemesis3.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/5/53216/1439045-x_men_2_jubilee.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/11/117443/2723619-uncanny_x_men__512___page_27.jpg

Harc közben, inkognitóban, a cégen belül:
http://media.comicvine.com/uploads/6/60352/2130142-xclub2011004cov_col_final.jpg
A kedvenced mrgreen
Hjuchia Sakura 2187074-xclub3d_put_my_science_in_you

Az AIM-ben és a Hydra-ban:
https://2img.net/r/ihimg/a/img13/8424/cableandthexforce02001.jpg
https://2img.net/r/ihimg/a/img818/8087/caxf102.jpg

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hjuchia Sakura Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 11 Feb. 2013, 17:51

Akkor sorban minden. Tegnap valamikor még szintet is léptem, vagy ki tudja, hogy mikor...

Kredit összegzés:
Szint kredit: 30
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
1 (rajzversen 3.)
2 (reklámverseny 2.)
Összesen: 46

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4
képességfejlesztés: 1x7,5

1 független NJK (Zen A. Khalil): 3

Összesen: 36,5
Fennmaradó kredit: 9,5


A következő dolog:

Sakura otthagyta a gyerekét Thorhallának, hogy "vigyázzon" rá, inkább hogy nevelje ő mert ő nem akar az anyja lenni a gyereknek.

És végül a főszám. Japán nő Sakurából Thorhalla egy férif amerikait csinált...xD Szóval itt az új, aktuális adatlap és leírás az új külső/személyazonossághoz:

Dr. White 1989-ben született meg. Gyermekkorában is már az érdekelte mit végül középiskolától kezdve folytonosan tanult és kutakodott utána. Felsőoktatásában is a biológia érdekelte még mindig így tanulmányait ezek után is ezen a területen folytatta és tette le doktori diplomáját a Humánbiológia területén. Főleg az evolúciói ág után kutatott és tanult de e mellett még beleásta magát a virológiába (vírusok). Kutatásait legjobb tudása szerint próbálta összeegyeztetni. Főként kutatásait az hajtotta, hogy a különböző vírusok miképp tudják befolyásolni az emberi fejlődést illetve a mutánsokra való hatásai mennyire különbözhetnek, esetleg immunitás kialakulhat vagy pont hogy agresszívabb reakciók lépnek fel. Nagyon is kíváncsi volt arra, hogy vajon a mutánsok evolúciójában is fellelhetőek-e azok a meghatározó különbségek férfiak és nők között mint az embereknél, és ebből kifolyólag vajon a férfiaknál jellemzőbb-e a fizikai míg nőknél a mentális evolúciós mutációk. Bár ezen utolsó kíváncsiságát eddig csupán a hírekből kapott információkkal dolgozhatott még így is fojtatta önmagának végzett kutatását utána, remélve, hogy a jövőben esélye lesz jobb környezetben is tesztelni az elméletét.

megjelenése:
Haja: világos szőke, már már fehér
bőre: világos
szeme: világos szeme van, csalókásan, mintha fehér lenne a szembogara
Ismertetőjele: folyton fehér öltöny, fehér nyakkendővel visel és egy fehér kalapot.
Hjuchia Sakura 1439045-x_men_2_jubilee
https://2img.net/r/ihimg/a/img13/8424/cableandthexforce02001.jpg

Adatlap:

Név: Dr. Bryant Strongholl
Egyéb név: Dr. White
Faj: ember
Nem: férfi
Albérlet : AIMville lakópark
Foglalkozás: biológus, virológus
Munkahely: AIMville Corporation
Pénz:
Bevétel/hét: 700$ (600 tudós +100 aimv co)
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -

Mutáns szint: -

Vállalat: AIMville Co
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville Corporation
Ismertebb szövetséges: nincs ismert szövetségese
Ismertebb ellenség: nincs

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 30 Nov. 2013, 00:54

Elmentem és össze szedtem egy régebbi csomagomat amit még akkor tettem el mikor Sakuraként voltam az AIMville corp-nál és megvoltak a képességeki.

Egy aktatáska volt az amit vissza szereztem.
A tartalma pedig 8 fiola érdekes tartalommal Wink . Ezen részét adminokkal fogom még egyeztetni egyébként is.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 03 Dec. 2013, 13:19

okés. Lebeszéltem a dolgot.
A csomag tartalma :
- 3 fiola saját vér,
- 2 kivonat  regeneráció próbálkozás(teszteletlen),
- 3 vírus kivonat (1 gennyes  duzzanatos húsevő vírus, 1 ebola mutáció, 1 tüdő sorvasztó)

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Jún. 2014, 12:23

Sakura, avagy manapság White lett az AIM Birodalom Egészségügyi minisztere, emiatt most már a politikusi bónuszok is járnak a karakternek a megváltozott AIM-es bónuszok mellé.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hjuchia Sakura AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 24 Jún. 2014, 22:02

Akkor egy frissítő összegző

Foglalkozás kategória:
-Politikus/diplomaták/uralkodók(AIM Birodalom Egészségügyi miniszteri pozíció);
-Tudósok (Doktori humán biológiából)


Adatlap:

Név: Dr. Bryant Strongholl
Egyéb név: Dr. White
Faj: ember
Nem: férfi
Albérlet : AIMville lakópark
Foglalkozás: biológus, virológus, Egészségügyi miniszter
Munkahely: /AIMville Corporation/ AIM Birodalom Egészségügyi miniszter
Pénz: 
Bevétel/hét: 1200$ (600$ tudós +100$ aimv co +500$ középvezető, szakértő, állami alkalmazott)
Eszközök: 
Felszerelés/fegyverek: Két testőr 2 testőr és kocsi

Mutáns szint: -

Vállalat: /AIMville Co/ AIM Birodalom
Szövetség: AIM
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville Corporation, Roby's bar
Ismertebb szövetséges: nincs ismert szövetségese
Ismertebb ellenség: nincsKredit összegzés:
Szint kredit: 30
Ajándék kredit: 1 (televíziós munka)
3 (reklámverseny 1.)
2 (reklámverseny)
1 (rajzverseny)
1 (éves bővítésért)
2 (reklámverseny 1.)
1 (Dwalend faj kidolgozásáért)
2 (rajzverseny 1.)
1 (rajzversen 3.)
2 (reklámverseny 2.)


Összesen: 46

Elköltött kredit:
Képességfejlesztés: 1x5
Képességfejlesztés: 1x5
Motor: 2 (már nincs tulajdonban)
Egy lakás: 2
Egy új lakás AIMville ben: 2 (Egyszerű lakás. Előtér, ajtótól balra egy alacsony asztallal, körülötte ülőpárnák. Egy Amerikai konyha ajtótól
jobbra, rövid pult, hűtő és a pultban polcok melyeket minden féle vacak van. Egy ajtó az előtér végénél balra ami a fürdőszobába, egy
jobbra mely a hálószobába vezet.)
3 NJK: 3x2 kredit( 6)
1 JK NJK vá "transzformálása": 4
képességfejlesztés: 1x7,5
1 független NJK (Zen A. Khalil): 3
Két testőr (2+2) 4

autó 2

Összesen: 42,5
Fennmaradó kredit: 3,5A két testőr:

Testőr 1 :
Név: Lawrence Boone
Kor: 32
Nem: Férfi
Faj: ember, amerikai
Magasság: 193 cm
Súly: 98 kg
Jellemző: Jellemző testőr testfelépítéssel rendelkezik. Edzett, erőben hiánytalan. Öltözetileg elegáns de nem márkás. Fegyverrel ellátva ( 9mm pisztoly).

Testőr 2 :
Név: Ryan Ross
Kor: 25
Nem: Férfi
Faj: ember, amerikai
Magasság: 184 cm
Súly: 96 kg
Jellemző: Jellemző testőr testfelépítéssel rendelkezik. Edzett, erőben hiánytalan. Öltözetileg elegáns de nem márkás. Fegyverrel ellátva ( 9mm pisztoly).

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 29 Jan. 2015, 14:17

Bővítés : / : Beszámoló | Dr. Bryant Strongholl

Mióta Bryant "megszületett" és tevékenykedett az AIMville-nek, sok minden történt. Birodalommá alakult át az AIMville és az Egészségügyi miniszteri pozíciób került. Testőröket kapott maga mellé pozíciója végett. Az élet nem volt fojtonosan nyugodt persze. Chromix-land-et támadás érte, biológiai egy vírus formályában. Áldozatait 100% halálozási aránnyal szedte maga körül és senki sem volt kivétel a fertőződés ellen. Egy kutató csoport alakult és utazott el Chromix-landhez, hogy kinyomozza a forrását és megálítsa azt. Közbenjárása Bryant-nak megtette a hatását és lelebbent a lepel a vírus kilétéről ami két másikból lett előállítva mesterségesen. A nyomozás és megállítás is sikeresnek mondható volt. A terjesztője meglett és a vírus további pusztítása is megfékezve lett így, ezek után Chromix-land már ismét biztonságos lett és bár sok hlál eset történt,  nagy katasztrófa nem következett be.
Visszatérésünk után persze tovább vizsgáltam még a vírust magát. Nem hagyhattam elúszni egy ilyen kreációt behatóbb vizsgálat nélkül. De mégsem ez volt az ami igazán foglalkoztatott. Sokkalta inkább az egyre csak telő idő amit ebbe a testbe zárva töltöttem kezdett el zavarni. Először kényelmetlen volt, persze. De egy ideig még elviselni is elviseltem de mostanra már elegem lett belőle. Fojtonosan tartani ennek a figurának az arcát már fárasztóvá vált és elegem lett belőle. Emberként az emberek közötti járás, az emberekért való tevékenykedés... Már a gondolatától is a rosszullét keringetett de, hogy ténylegesen is, kényszeresen is így kellett tennem, már besokaltam tőle mostanra.
Hibáztam is emiatt. Az egyik éjelen megragadtam egy nem biztos alkalmat és a parkokban megöltem egy nőt. Megfojtottam, lassan, kiélvezve a pillanatait. Nem kis meglepetés volt számomra a másnap megjelenő rendőrök az ajtóban persze. Nem hittem, hogy ilyen gyorsan kikötnek az ajtóm előtt. A beszélgetés során persze kiderült, hogy a parkban is működő megfigyelő rendszer felvette a gyilkosságot és azzal be tudtak azonosítani többed magammal. Eddigre már egy cseppnyi energiám se volt arra, hogy bele menjek a játékba és úgy foglalkozzak és próbáljam meg megoldani az ügyet ahogy a többi körülöttem lévő látott most, mint Bryant Strongholl, a miniszter. Nem csak szimplán kedv kérdése volt persze, egyszerűbb volt ennél a szituáció. Szimplán ugyan azon réteggel szemben érzett egymásba ütköző, egymást ütő érzések nem férnek meg egymás mellett. Az egyiknek mennie kell. És ha ehhez az kell, hogy egy szimpla fő meggyilkolásáért börtönbe kerüljek, ám legyek. Még mindig jobb mintha beleőrülnék a szituációmba vagy óvatlanul eláruljam magamat valamelyik miniszter társam előtt. Bár többségüknél nincsen ilyen probléma. Csupán két fő az akinktől igazán tartanom kell most. Mivel össze hívták a tanácsot egy hónappal az eseményeket követően és engem is átszállíttattak az eseményre. Johanne és Ghost... Csak ők azok akik körül vigyáznom kell. Bár hiába nem magától a telepátiától Johanne részéről de ha az a nő elkezd gyanakodni akkor bizonyára kutakodni is el fog kezdeni. De addig is csupán vigyáznom kell, hogy min merengek, mondok és viselkedek ekörül a kettő körül. Ha ők nem fognak gyanakodni akkor semmi probléma nem fog felmerülni se a tanácskozáson, se utána.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 06 Ápr. 2015, 20:13

Akkor a végkifejlete az előző bővítésnek : 
Strongholl nem került börtönbe a "nyilvánvaló elmezavar" miatt. A végső ítélet :
Idézek Nefitől:
"Mivel Strongholl skizofrén, nem került börtönbe, csak egy elmegyógyintézetbe kezelésre. Ha nem követ el semmit, akkor fél évvel később feltételes módon szabadlábra helyezik (ez július 20-a lesz, figyelembe vettem a tárgyalás kaland kezdetét). Utána is járnia kell heti 5x programra meghatározatlan időre, illetve a felügyelőjének heti 3x kell jelentenie. A munkájához visszatérhet, de ezentúl nem vihet semmit sem ki a laborból és természetesen gyógyszeres, lítiumos kezelés alatt kell állnia élete hátralevő részében."


Mivel alapvetően nem skizofrén Bryant-ról beszélünk hanem Sakuráról akinek beadtak egy igazságszérumot amitől a "kamu alteregó" tudott csak beszélni hiányos emlékekkel így nincs is mit gyógyítani rajta ( bár ami azt illeti, pszihopata és nem skizó Saku, de ez most részlet kérdés:D) a gyógyszerezése miatt Sakura tompa, lassú.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Hjuchia Sakura Empty Re: Hjuchia Sakura

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.