Stephanie Davidson (2044)

Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 07 Aug. 2011, 03:59

Az eredeti topic

Név: Stephanie Davidson
Egyéb neve: Zafír, Zaphire
Születési idő, hely: 2025. április 7., New York, Projekt Pegazus
Nem: Nő
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Család: Amelia Davidson – anyja, él
Wilhelm Harley Davidson (Namor McKenzie) – fogadott bátyja, él
Donald McMiller – apja, él
Kor: 22 év (A korát 2043-ig a saját világában számoljuk. Utána 2020-tól itt.)
Foglalkozás: a saját idejében tanuló, a jelenben X-men tag
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke egy ősz szállal benne
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: 200-300 km/h

Előtörténet:
2025. áprilisában született. Az ő esetében a születés igen relatív, ugyanis túlképp a lány mesterséges úton lett létrehozva Serena Davidson és Donald McMiller DNS-éből. Az anyja ugyanis még korábban a Raft eseményei miatt meddő lett, így saját maga soha sem szülhetett volna gyermeket. De szeretett volna egy sajátot is Namor mellé, így határozott úgy. Hogy ehhez a vitatható módszerhez folyamodik. Hogy miért pont Donald mellett döntött apaként, miközben választhatta volna akár Logan-t, vagy a legvégső esetben Jackie-t is, nem ismert. Serena sokat tárgyalt Mr. Kinggel a PP vezetőjével, de végül is a férfi is belement az egészbe és a „megszülető” gyermek Stephanie lett Serena édesanyjának neve után.
Az élete nem volt túl különleges, igen hamar kiderült, hogy az apja képességeit örökölte. Együtt nevelkedett a Kúriában lakó összes többi gyermekkel és az időnként ott levő Ingrid Miller-rel is, noha jócskán fiatalabb volt a többieknél. Még Ingridnél is négy évvel, míg a többieknél legalább hét-nyolc évvel. Mindez igazából nem nagyon zavarta a kislányt, legalább a figyelem középpontjába kerül. Jackie-t soha sem volt képes az apjaként elfogadni, Serena pedig soha sem titkolta, hogy nem a férfi az apja, hanem elmondta, hogy ki is. A lány legemlékezetesebb pillanata, amikor kivételesen nem a többiekkel játszott, hanem a komor és általában komoly és megfontolt bátyját sikerült egy kisebb csínyre rávennie. A csíny következében pedig sikerült a kúria nagy részét leégetniük. Az esemény azért maradt meg neki különösen, mert mindenki hangosan kiabált velük és úgy szidták le őket, de az anyjuk, nem. Ő csak bánatosan nézett a két gyermekére és halkan szidta le őket. Ez sokkal jobban megmaradt neki, mint a kiabálások.
Mivel az anyja jóban volt az Bosszú Angyalainak több tagjával is, így amikor kellően idős lett arrafelé is többször megfordult, az ottaniak pedig segítettek tanítani, harcolni és az X-mennél a képességét is megtanulta rendesen használni. Ekkoriban már az apja Donald is igen sokat foglalkozott vele és ő is képezte. Stephanie mindig is reménykedett benne, hogy a szülei azért szeretik egymást és egyszer újra együtt lesznek, hiszen ő nem ismerte a születésének körülményeit. Ahogyan telt s múlt az idő lassanként iskola, tanulás és harcedzések mellett felnőtt a lány. Az anyját volt, hogy nem sokat látta, hiszen Serena az X-men diplomáciai összekötője volt és nagyon sokat tett az emberek és a mutánsok közös konfliktusainak rendezéséért.
2042-t írtunk, mikor a Főnix nevű entitás megérkezett a földre, megfertőzte a föld akkori legnagyobb mutánsát Azareust és a belső körét sem kímélte, csak páran tudtak elmenekülni, köztük Zaphire és Serena is. Együtt próbálták túlélni a katasztrófát, bújdosva szerte a világon a közös ismerősöket kerülve, és a régi kapcsolatokat is, nehogy a Főnix véletlenül valamelyik barátjukat is megtámadja. Egy napon azonban megtalálta őket az entitás, aki Stephanie-t akarta megölni bemutatva azt, hogy ő már egy másik lény, nem pedig Donald, a lány apja. Serena és Adia feláldozta magát, ahogyan Stephanie elé vetették magát, mikor az entitás megpróbálta a lányt megölni. A Főnix halálos sebet ejtett Serenán, ám megmentette az életét, ennek következményeképp őt is megfertőzte a sötét entitással. Adia azon a napon lelte a halálát és ő többé vissza sem tért. Stephanie alig tudott elmenekülni és bujdosni kényszerült, titokban csatlakozott a többi társához, akikkel együtt nőtt el, a bátyjához, aki titokban beépült a Főnix körébe is.
Pár hónap alatt a Főnix és emberei tönkretették a világukat, ám ekkor egy másik entitás érkezett a Földre, hogy legyőzze a Főnixet. Ez a csata döntetlennek bizonyult, ám a Főnix nem elégedett meg ennyivel. Úgy döntött visszautazik a múltba, hogy már korábban sikerüljön neki elfoglalni a saját testét és az X-ment magát, így később, mikor az új ellenség felbukkan erősebbek lesznek sokkal. A fiatalok pedig, hogy megtudják menteni a saját jövőjüket Zafír vezetésével visszautaztak ők is a múltba, hogy a Főnix tervét megakadályozzák. A kaland során, a Főnix tőrbe csalta a jelen X-ment. Ismét egy csata alakult ki, de ez már egyértelműen a Főnix nyerte volna, ha Azareus nem lesz öngyilkos és áldozza fel magát a csapatért.
A Főnix és minden ereje elszáll, mindenki visszatér a normál formájába. Ám a dolgok mégis változnak. Steph, az anyja, Serena, a sógornője Emily és Martin Davis itt maradtak a múltban és még nem tértek vissza a jövőbe, akárcsak az itt tartózkodó Michael Morsus is. A testvériség megszűnt, Emily és Davis meghaltak. Az anyja még mindig itt volt és időközben az apja is feltámadt. Zafír Magneto egy kísérlete miatt hónapokra kómába került, de a Sötét Főnix megjelenésekor ismét magához tért a Projekt Pegazusnál...

Képessége:
Képes a teljes telekinézisre, és ezzel együtt az erőtér formálásra 1 tonna nyomás erejéig- (ez nem új képesség, hanem a telekinézissel jár, azzal csinálja)
Holdfény. Egy kékes fény, ami telekinézis egyik megfelelője, a tárgyakat kedve szerint tudja mozgatni 1 tonna erejéig. Szét is tud feszíteni anyagokat és mivel ez molekuláris szinten történik a szakító szilárdság elhanyagolható mivel 10 000 N a legtöbb anyagot szétszakítja. A szétfeszítés úgy történik, hogy egy zárt térben, ahol akár egy kis vákuum is található ott működik, addig tolódnak a tér két felén az atomok, molekulák míg ki nem szakítják az anyagot.
Saját akaratából fel tudja robbantani a közvetlen környezetét a szétfeszítős trükk többszöri megismétlésével, de ehhez 3 perc koncentráció szükséges.

Megjegyzés:
A korát 2043-ig a saját világában számoljuk. Utána 2020-tól itt.

Külső:
Stephanie Davidson (2044) 791082-marvels003
Stephanie Davidson (2044) 79_ms__marvel_40
Stephanie Davidson (2044) Ms_Marvel_39

Egy korábbi kép róla:
Stephanie Davidson (2044) 76828-101370-moonstone_super


A hozzászólást Serena Davidson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 13 Jan. 2013, 13:57-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 07 Aug. 2011, 04:01

Egy évvel később:

Zaphire az X-mennél maradt és segédkezett az építkezésekben. Végre megejtette anyjával azt a beszélgetést, amelyre már régóta készült:

Valaki kopogtatott az ajtón, majd választ meg sem várva benyitott.
- Szia beszélhetnénk? – kérdezte a lány.
*Serena felnéz, amikor Steph benézett az ajtón és rámosolyog a lányra*
- Szia! Persze, gyere be és ülj csak le, örülök, hogy itt vagy.
*Zaphire kicsit megszeppenten, szégyenlősen lép be, majd miután anyja beinvitálja gyorsan leül mellé, nagy levegőt vesz, majd hozzákezd*
- Figyelj, tudom sok mindent zúdítottam rád ezekben a hónapokban, és úgy érzem azóta nem beszéltük meg ezt az egészet őszintén.
*Serena kissé zavartan mosolyodik el, majd a lány vállára teszi a kezét*
- Nem akartam semmit sem erőltetni, magamat sem rád. Nem zavart, hogy betoppantál és, hogy ezeket a gondokat rám zúdítottad - felelte. - Örülök, hogy eljöttél ezzel, mert előbb vagy utóbb tényleg beszélnünk kell erről. Csak mindkettőnknek nehéz ez a helyzet, neked engem így látnod, nekem látni téged... de mégis. Nem bánom, hogy így alakultak a dolgok.
*Zaphire kissé összerezzen az érintésre, majd megfogja Serena kezét, ami a vállán van*
- Tényleg nem? Csak, mert úgy érzem, szétziláltam a kapcsolatotokat Jackie-vel... ehhez is hozzátartozik, amit majd mondani szeretnék... lehet előbb kellett volna megtennem.
- Az nem te voltál - mondta a lány fáradtan. - Namor volt az igazi gondja, hogy ő még nem kész arra, amit elvállaltam a fiamért. Soha sem késő megtenni, te még így is gyorsabban összeszedted magad, mint én tettem volna. Erős vagy, mint az apád.. - még mindig mosolygott, anyai büszkeséggel. - Bármit is készülsz mondani, nem fogok rád haragudni és ugyanúgy foglak szeretni...
*Sóhajt egyet, majd többet is, mire eldönti hogyan fogalmazza meg mondandóját*
- Sosem mondtad el... milyen volt a gyerekkorom, se apa. Annyit derítettem ki, hogy volt köztetek egy megállapodás, hogy eltitkoltok előlem valami fontosat. Együtt éltetek, de nem igazán voltatok házasok, és a születésem körülményeiről semelyikkőtök se beszélt. Még a közeli barátok se tudtak semmit. Van bármi, amit tudnom kell? Kérlek most mondd el.
*Döbbenten néz a lányra, nem igazán tudja, hogy mit feleljen*
- Nem tudom, semmit sem erről - felelte. - Szeretem őt, végtelenül, csodálom, mert nagyszerű ember, az életemet köszönhetem neki, de nem szerelemmel, ez több és kevesebb is annál. Nem tudom, hogy tudod-e, de annak idején Jackie előtt majdnem egy pár lettünk... de aztán Jackie közbeszólt. Később a Raft-on elárulta értem a társait, hogy megmentse az életemet, és én nem tudtam érte tenni semmit, amikor fejbe lőtték.. az életemet adtam volna érte akkor, hogy rendbe jöjjön. De, hogy Te miként lettél, vagy hogyan merül fel bennem ez.. gondolkodtam róla, de nem tudom, Sajnálom
- Akkor nekem már semmiképpen sem illene léteznem ebben a világban, ha ez mind így van. Apa... meghalt, és minden más is... ellenem szól. Itt van valami a háttérben, ami megijeszt. Félek, hogy ennyire bizonytalan a létem, rettegek a bizonytalanságtól. Ettől a láthatatlan valakitől, akinek nem csak az életem, hanem az egész létezésem a kezében van. És mindezt fokozza, hogy mostanában elég rosszul érzem magam. Fizikailag, rosszul érzem magam a testemben.
- Ne mond ezt - feleltem. - A jövő folyamatos mozgásban van, valahogyan biztosan meg lesz a módja, hogy életben legyél. Nem kell félned, ha nem lenne szabad létezned, már valószínűleg nem lennél itt, nem igaz? Hogy érted, hogy rosszul? Beteg vagy, vagy mi nyomja a szívedet?
- Nem tudom elmagyarázni, még magamnak sem. De lehet csak ez a fokozott stressz teszi, hogy aggódok mi lesz velem, mi lesz a többiekkel, mi lesz ezzel a világgal apám nélkül. Tudod, ő a jövőben elég fontos vezetői szerepet töltött be, ahogyan te is. *Zaphire elmosolyodik* Nem voltatok úgy szerelmesek, de imádtátok egymást, és mindig hallgattatok egymás véleményére. Talán apa halála vezette rá a jövőbeli éned, hogy... tegye, amit tett.
- Mindenki jól lesz, a folyamatos aggódást, meg hagyd meg nekem - próbált vidáman elmosolyodni, de aggódott, így nehezen ment. - Nem lehetséges, hogy a te jövődben is meghalt ekkor és később visszatért, csak nem mondták el neked? Az anyádat pedig te ismered, hogy tudd miért maradt Magneto-nál. Én... én azért tettem volna meg, hogy Te megszülethess, ha képes bármit tenni, de ő érettebb, többet látott nálam, így nem tudom, hogy ő miért tette, amit. De ettől függetlenül szeretném, ha megnézetnéd magad Bestiával, vagy Ko-Rellel, ha megtalálod őket.
- Visszatért volna? A halálból? Tudom, már sok mindent túlélt, erről volt híres, de ilyen messzire nem merészkednék, akármennyire is bizakodom. *Egy kis könnycsepp gurult végig az arcán, ami már azóta várakozott, mióta bejött a szobába* - Viszont tényleg ez a valószínű, hogy Magneto áll a dolgok mögött, és ha általad ismeri a jövőt, akkor nekünk és egyben ő a világnak veszélyes ellenség lesz. Valahogyan egyesítenünk kell az X-ment, én nem hiszem, hogy képes vagyok a vezetői posztra. *Elmosolyodik anyáskodásod miatt*- Persze megnézetem, de nálam vannak sokkal jobban haldokló emberek.
*Serena felnyúl a lány arcához, és letörli a könnycseppet, majd megöleli Zaphire-t.*
- Soha sem szabad felhagyni a reménnyel. Nekem is rettenetesen hiányzik, még ha igyekszem nem kimutatni, hogy legalább a bátyád ne lássa mindezt.
*Végül elengedi a lányt és bánatosan néz rá és így folytatja, amit az előbb elkezdett.*
- Lehet, hogy vannak, de számomra fontos vagy, és az is, hogy rendben legyél... Magneto.. be kell vallanom valamit ezzel kapcsolatban - mondta zavartan. - Ott akartam maradni, hogy biztonságban tudhassam Namor-t, illetve majd téged is, ha megszületsz.
*Zaphire is átöleli anyját*
- Nem tudom mi a helyes már és mi nem. Ezért se szabad nekem vezetnem a csapatot. Sajnos emberek vagyunk és az érzelmeink alapján döntünk. * Kicsit eltávolodik és a szemébe néz* - Tehát mi legyen?
- Tökéletesen megfelelsz erre a feladatra, apád is ezt akarná, hogy te vedd át a helyét - mosolygott a nő. - Addig nem csinálsz semmit, amíg meg nem nézeted megad egy orvossal, és ha ő azt mondja, hogy minden rendben van veled, majd akkor foglalkozhatsz a X-mennel. Elhiszem, hogy sokaknak szeretnél segíteni, de ennek nem az a módja, hogy magadat teszed tönkre. Szóval pihenj egy kicsit, és kérd ki Zack, vagy Walter segítségét is, ha úgy érzed egyedül nem boldogulsz. És hozzám is bármikor eljöhetsz bátran. A lányom vagy, rád mindig van időm-
- Jólvan, most úgy tűnik van kint rám szükség. Még beszélünk majd máskor. Akkor... örülök, hogy végre beszéltünk. Ez... őszintén ez nagyon jólesett, hogy végre tudom mit gondolsz rólam. * Átöleli az anyját kicsit hosszabban, majd feláll, közben több könny is végigfut az arcán, ám ezek már örömkönnyek* - Akkor... Szia. *mondta és kiment segíteni a többieknek*
- Vigyázz magadra, és elmegyek holnap Bestiához, hogy jártál-e nála! - mosolygott.
*Még egy puszit nyomott a lánya arcára, majd engedte, hogy kimenjen a szobából*

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 07 Aug. 2011, 04:03

Barokk és többi:
A barokk világában Serena és Donald valószínűleg soha sem találkoztak, illetve nincsenek időutazók sem, Zaphire ebben a világban soha sem létezett. Így emlékei sincsenek a világról, a Reneszánsz világban az anyja győzködésére végül visszatért az iskolába, hogy X-diákként befejezze azt, amit a saját idejében a Sötét Főnix miatt nem tudott megtenni. Így valószínűleg az iskola egyik legidősebb diákjaként a végzősök osztályába került.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 10 Feb. 2012, 13:22

Zaphire miután Zam eltűnt befejezte az iskolát és már ténylegesen X-men tagnak mondható. Az eltelt időben a tábor vége óta kiderült, hogy a realitás annyira megváltozott, hogy amikor haza akartak menni valamiért nem tudták megtenni az anyjával. Vagyis hazáig eljutottak, de amikor ott vissza akartak menni a saját életükhöz tapasztalniuk kellett, hogy a jövőben ott voltak ők maguk is. A realitás megváltozott és újraíródott, az a jövő, ahonnan ők érkeztek megszűnt létezni, így Zaphire, Serena, Doria és Michael is itt ragadtak a jelenben úgy, hogy már egyikőjüknek sincs fogalma arról, hogy mi is fog történni a jövőben, hiszen már olyan sok a változás, hogy lehet, hogy semmi sem fog ugyanúgy történni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 03 Júl. 2012, 12:19

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Stephanie Davidson
Lakás/Létesítmény: Kúria
Foglalkozás: harcos, diák és tanár
Munkahely: Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
Pénz: 27x400 = 10800 dollár
Bevétel/hét: 400 $
Eszközök: ami egy átlagos lakásba kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Semmi különleges

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men (időnként SHIELD és F4)
Törzshely: Kúria és Baxter-torony
Ismertebb szövetséges: X-men és a suli, Doria McKenzie-Boltagon, BA és ÁA, SHIELD és F4 főleg Johnny Storm
Ismertebb ellenség: Sötét Főnix, Loki, Ghost, Kang

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
– Előnyök:
- Minden tanár és X-men ingyen lakást kap a kúriában
- Szabadon használhatják a kúria területén levő járműveket
Időnként besegít a Bosszú Angyaloknak és a Fantasztikus Négyesnek, de ebből nem kap előnyt

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés
(nem él a lehetőséggel, mert nem használ fegyvert)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 01 Dec. 2012, 09:16

Ami eddig kimaradt, hogy ugyebár lasan egy éve, hogy befejezte az iskolát 2023 januárjában, utána elvégezte a 4 hónapos katonai kiképzést és csak ezt követően adta be a jelentekzését főiskolára.
Felvették, így szeptember óta az egyik NY-i tanárképző főiskolára jár és ennek fényében kezdhetett el tanítani is a mutáns gimiben.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 17 Jan. 2013, 11:59

Végetért Tao-val a magánkalandom, a végeredmény törött bordák, törött kéz. Szerencsére a köztes ugrásban Mrs. Miller rendhehozta őt mágiával, így nem kellett sokat gyógyulnia. Szerzett egy ellenséget magának a kalandon, a bankrabló arab férfit, a robbantóst, aki elemenekült.
A kaland után pedig jelmezt cserélt a leányzó. Ehhez meg kell jegyezni, hogy a dark avengers írói gondolatolvasók egyébként Very Happy Zaphire mind2 külseje, ami szerepel az első reagban Moonstone karakteréé, múlt héten döntöttem, hogy lecserélem a mostani Captain Marveles jelmezre és erre mit látok, a tegnapi képregényben Moonstone hát nem cap marvel szerelést kap strange-től?  mrgreen  Így még karakterkép csere sincs, mert a kari a kezdetek óta ugyanaz.

Akkor: pénzügyek. Fél éve volt 10800 dollárom, azóta megint eltelt 27 hét, így a kari pénze a duplájára nőtt
Pénz: 54x400 = 21600 dollár - 5000 dollár = 16600 dollár
Ebből vásárolok 5000 dolláért egy többszörösen ellenálló speciális öltözéket (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló), És ez a speciális öltözék az új jelmeze. Z miatt megjegyezve Johnny Storm nagy bánatára  Very Happy

És akkor a néhány új kép az új jelmezhez:
Stephanie Davidson (2044) T70hg3
Stephanie Davidson (2044) 29bf1ur
Stephanie Davidson (2044) 34hh110
Stephanie Davidson (2044) 23hx2q9
Stephanie Davidson (2044) 2igcacj
Stephanie Davidson (2044) 5ot9vs

Illetve egy estélyi az új ruhájának stílusában:
Stephanie Davidson (2044) Marvelous_captain_marvel_by_haniemohd-d5mou2r

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Davidson (2044) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Davidson (2044) Empty Re: Stephanie Davidson (2044)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.