New York Piramis és Szehmet otthona

Go down

New York Piramis és Szehmet otthona Empty New York Piramis és Szehmet otthona

Témanyitás by Szehmet Hétf. 12 Szept. 2011, 22:12

Az új házak közül magasan emelkedik ki a furcsa épület, melyet a leomlott épületek köveiből, üvegtégláiból, üvegcserepeiből emeltek, így meglepően sok fény jut be a hatalmas központi terembe és a mellék kamrákba.
A falak több helyen egyiptomi motívumokkal, feliratokkal festettek, szobrok, szobortöredékek, ékszerek, történelem könyvek, régi papiruszok és feliratokkal telerótt kövek kerültek itt elhelyezésre, tulajdonképpen minden, ami egyiptomi vonatkozású, és túlélte a város pusztulását, akár az egyetemről, akár a múzeumokból származik.
Néhány helyen súlyos drapériák emelik ki a tárgyak nagyszerűségét, és időközben néhány lámpát is felszereltek, valamint kikerültek a múzeumokra jellemző magyarázó címkék és táblák.
Bárki szabadon látogathatja az épületet és élvezheti a tárgyak szépségét.

A piramis alakja mellett a titkos, földalatti kamrarendszerrel idézi az ősi építményeket, itt található egy csendes kamrában a Columbia egyetem épen maradt múmiája, néhány különösen értékes kincs társaságában. Az építő úgy gondolta, a holtat megilleti a nyugalom, így nem tette közszemlére odafenn, keresni pedig senki nem keresi, az elpusztult értékek között tartják számon.
A kamrarendszerben néhány kényelmesen berendezett szoba is helyet kapott, valamint épült egy titkos menekülő útvonal a ritkán járt mocsarak felé.
A lejárat a régi korokat időző mechanikus szerkezetekkel rejtett, felfedezéséhez szükséges az óegyiptomi kultúra alapos ismerete.
Az alsó kamrarendszer nehezen feltérképezhető, mivel általában véve elektromosság semleges, szükséges megvilágítását kézi lámpák, illetve szükség esetén egy használaton kívüli generátor biztosítja.
Az egyik kamrában nagyobb tartályokban víz van elraktározva, megfelelő szűrőrendszerrel kiépítve.

A piramis körül nagyobb, üde zöld park került kialakításra, kusza ösvényekkel és általában véve őshonos növényzettel, kisebb esővízgyűjtő tavacskákkal, melyek szükség esetén pótolhatják a tartály vizét, megfelelő szűrőrendszeren áthaladva, valamint az alsó szintek szellőzését biztosító művészeti alkotások által rejtett nyílásokkal.
A parkban helyet kapott néhány nagyobb tisztás, és egy szélesebb futóösvény is, mely által kedvelt kikapcsolódási helye a környék lakosságának.

Bizonyos Kecskéknek a Piramis üzemeltetője nagy mennyiségű káposzta és söradaggal kedveskedik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A piramis közelében egy kisebb, rusztikus elemekkel otthonosabbá tett modern ház is található, ez Szehmet otthona. Viszonylag egyszerű, szürke-bézs színek dominálnak, amikből élesen ugranak ki a hagyományos színekben pompázó egyiptomi művészeti alkotások. Mivel Szehmet szereti az igazi dolgokat, az otthonában is ezekkel veszi körül magát, fával, kővel, valódi szövetekkel.
A házban két kisebb vendégszoba is helyet kapott.
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.