Baxter Ház

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Ayye Captain! on Kedd 05 Aug. 2014, 03:11

Felcsörren valamelyik telefon
De még mielőtt beindul a Bounce már nyomom is ki. A lendülettől nagyot koppanok az ágy mellett, de engem bizony félteni nem kell. Minden végtagom latba vetve felkeveredek és lépés indulj. Szükségem van valami forró, édes, nedves ovis teára és pontosan tudom, hol találhatom meg.
A szobából kiérve ballal beigazítom a frizurát, egy ujj mozdulat és ismét rossz fiús, mintha direkt kócra lenne állítva. A csomagot pedig kicsit kimozdítom a megszokott helyéről és mivel jobb kézzel teszem jobbra kerül. Már sokkal otthonosabban érzem magamat a bőrömben. Noha a szememet még csak nyitogatom. De már hallom a konyha felől ahogy Reed nyomul. Ideje lehűtenem a kedélyeket...
De előbb.
Lassan ki is támolygok a szép nagy konyhánkba, elégedett mosollyal konstatálom, hogy tartják azért a távolságot. A kis kockának túl nagy a befutó sansza ebben a felállásban. Nővérkém legalább valami tisztesen melózó őrt kinézhetett volna magának. De nem, pont ezt a tenyérbemászó viszi randizni. Ahh, kell a teám, redbullal és fánkkal, friss fánkkal.
- Ugorjon le az egyik okos és vigyázzon nekem fel egy doboz fánkot! A nagy kőnek meg hármat ha már ott van... - Nyomom be reflexből a házi telefonon a portát. Az ügynökök amúgy is fölösben vigyáznak ránk, azért vagyunk mi a szupermuksók mert tápos müzlit kajálunk főgonosszal. De egyikünk képessége se teremt reggelit. Én pedig cukorra és elismerésre vágyom. Irány a kancsó.

Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 15 Aug. 2014, 06:05

~Fabeszla, Pókerterem~

Feszült játék volt, a végére ketten maradtunk egy ügynökkel. Nekem egy drillem volt, a kezemben egy dáma, és egy hetes. Lent két dáma, egy ász, és egy király feküdt, tízessel együtt. A picsába! Ez túl sok lehetőséget adott az ellenfelemnek. Nem csak jobb drillje, esetleg fullja lehetett, de akár még sora is. Komoly matematikai képletekbe helyettesítettem be a helyzet adta kártyalapokat, és számoltam. Nem álltam jól, ráadásul a kis szemét ugyan olyan olvashatatlan volt, mint én. Egy jó pókeres nem megy bele szerencsejátékba, a biztosra törekedik, és a legjobb lehetőségre megy. Be kellene dobjam? De mi van ha blöfföl a rohadék? Fenébe! Fáradt voltam, nehezen járt az agyam. Lenyúltam, és egy kupac zsetont toltam középre.
- Ezerig emelek.  - mondtam érzelemmentes hangon, mire a férfi is megadott. Vártam, hogy milyen lapja lehet. Ez az este a legnagyobb kaszálás lesz valamelyikünk számára, csak azt nem tudtam, hogy kinek. Ideje teríteni. Felfordítom a lapjaim, és várom, hogy ő is így tegyen. Lehet, hogy all in-t kellett volna mondjak, de pár pillanat és úgyis kiderül. Átkozni fogom magam, vagy a férfit az asztal túloldalán? Fenébe, hogy ilyen barátságos vagyok. Egy füstös kocsmában elég lenne csúnyán nézzek az asztal körül, eldobnának egy Royal Flush-t is, de ezek tudják, hogy nem bántom őket. Rohadt Reed, kellett nekünk bemutatkozni, és játszani a jófiút. Ha elhíresülünk, akkor sehol nem játszhatok többé, mert mindenki tudni fogja, hogy nem tekerem ki a nyakát ha jobb lapja van? Vagy csak meg kell tanuljak megfélemlítés nélkül játszani. Tehát oda a póker adta örömöm. Köszönöm, Reed, nagyon szépen köszönöm, hogy másznál vissza anyád méhébe.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 15 Aug. 2014, 06:19

Mielőtt válaszolhatnék Suenak, megjelenik hű kutyája, az emlegetett fiatal, aki olyan szinten védelmezi nővérét, mintha legalább a fele királyságot érné szemérme. Mármint Sueé.  Minek pontosítottam? Johhnynak nincs. Fáradok, úgy tűnik egyre inkább. Persze a srác nem köszön egyikünknek sem, micsoda „lázadó jellem”, oda ne rohanjak. Tiszta kamasz, azt hittem már kinőtte.
- Neked is jó reggelt. – vetem oda, miközben a házi telefonba pofázik.
- Johhny, tudod mi a különbség egy SHIELD ügynök, és egy cseléd között? – teszem fel a kérdést utána, el is feledkezve Sueról. Fáradt vagyok, lehet, hogy ettől ingerült is, ami miatt a drága öcsikét támadom, és minden hülyesége zavar most reggel. Közben a kávé már kezd hatni, érzem, ahogy lassan beindulnak takarékra állított agysejtjeim. Valószínűleg az is segített, hogy felhúztam magam, a kávé által alapból megnövelt vérnyomás még feljebb tornázta az ifjabbik Storm. Ehhez mindig is értett, meg a nőzéshez. Komolyan, a hivatásos sármőr és nőcsábász akar lekoptatni a húgáról? Mintha egy volt alkalmi barátnőjének se lenne bátyja. Ráadásul én jobb party vagyok, mint ő valaha lesz. Van karrierem, annyi diplomám amennyit csak akarok, a világ legokosabb emberének tartanak, és egy olyan tudóscsapat dolgozik alattam, amiről minden feltaláló csak álmodik. Ha pedig a dimenziókapu is kész lesz, akkor igazán komoly hírnévre fogok szert tenni, miután alapvetően rengetem meg a tudományos világot.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
Kalandmester

Hozzászólások száma : 917
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 15 Aug. 2014, 15:54

Épp elmerültem volna a falnézegetésben, csak akkor vettem észre az öcsémet amikor Reed "kedvesen" rá köszönt, azért adhatott volna valami életjelet de csak mosolyog mint a vad alma, fél szemöldököm felvonva nézek rá, több oka is lehet ennek a mosolynak.
-Fel csaptál szellemnek hogy ilyen észrevehetetlenül mozogsz? Egyébként reggelt!
Már karba teszem a kezem amikor látom hogy a telefont emeli a falról, tuti hogy valami értelmeset fog mondani mint mindig, sóhaj, mindegy is ő ilyen, nem fog változni és attól még az öcsém. Mielőtt megjegyezhetném hogy nem valami hősies dolog embereket ugráltatni, Reed szólja le, érzem az élességet a hangjában, az előbb még nyugodtabb volt, jóval. Kialakult egy bizonyos feszültség a fiúk között ami szerintem totál felesleges, de hiába mondanék bármit is, érdekes hogy egy nagy tudóst 2 másodperc alatt így át tud fordítani egy ilyen ember mint Johnny, és tudom hogy most következik majd a beszólogatás, alig várom. Azt hiszem meg kell várjam a csata végét, különben ha ez elkezdődik és kimegyek innen, attól félek nem fogják tartani ezt a távot, talán el fog tartani egy ideig úgyhogy vissza ülök az asztalhoz, a fejemet támasztva nézek egyikről a másikra.
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Morsus on Pént. 22 Aug. 2014, 06:15

/Darren eltűnése miatt én leszek a főgonoszotok... legalább is az első kalandon/

A termekben fények kezdenek el villogni A vörös lámpák azonnali parancsok, hogy mindenki menjen a tárgyalóba, mert a shield hívja őket. Mire mindenki hajlandó megkérdezni eltelik pár perc, de utána a monitor bekapcsol és megjelenik Shan King, a shield igazgatónője.
- Hölgyem és uraim - köszönti őket. - Sajnálom, hogy megzavarom önöket, de azonnal szükség van a Fantasztikus Négyesre. Ma hatszáz órakor egy mélytengeri kutatóbázisunk területén ismeretlen eredetű földmozgásokat jeleztek. Elsőre nem tűnt fontosnak, de utána ismétlődtek és mivel a szeizmikus jelzők nem mutattak semmit így azonnal azt hittük, hogy megint Atlantiszi terror támadásokról van szó, de kiderült ez sem lehetséges. Ellenben azóta a bázis egyre nagyobb veszélyben van. Van öt percük jelmezben a tetőn lévő helikopterre és utána indulnak az óceán mélyére. Önök menteni mennek és ha lehetséges megfejteni mi is okozza mindezt. Remélem megértik, hogy minden perc életekbe kerülhet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 22 Aug. 2014, 15:54

Mielőtt kibontakozott volna a vita felvillant egy riasztás, hál istennek sose jobbkor, elsőre így gondoltam de még is csak baj van ha mindenkit a tárgyalóba rendeltek. A fiúkkal haladtam a megjelölt szoba felé, nem állom meg hogy ne tegyem föl a kérdést amire úgy is válaszolnak ha oda értünk.
-Valami sejtés valaki?
Majd hanyagul rendeződtünk a teremben és rövid időn belül aktivál a monitor, az igazgatónő az, figyelmesen hallgatom végig, tényleg nagy a gond és úgy fest kaptunk 5 percet, valahol azért örülök hogy van valami dolgunk és egy kis rejtély. Elegánsan loholok is a szobámba és öltözök majd indulás fel a tetőre a parancs szerint, azt hiszem első vagyok a csapatból és még azt mondják a lányok készülnek sokáig, türelmetlenül várok, összefont karokkal.
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Michael Nikostratos on Hétf. 15 Szept. 2014, 00:53

//úr isten, nem is tudom mit mondjak eddigi inaktivitásomra, szerintem nincs szavak amikkel kifejezhetném, hogy mennyire egy undorító féreg vagyok, hogy ennyi ideig nem írtam//

~Fabeszla, pókerterem~

Épp besöpörném a nyereményem, amikor hirtelen vörös fények kezdenek el villogni mindenhol. Riasztás, a picsába! Az egy dolog, hogy nem aludtam semmit, de így a nyereményem se... vagyis de, amíg az ügynök nem figyel, addig szépen lerámolom az asztalról a pénzt, és elindulok a tárgyaló felé. Végül is, felállt az asztaltól, úgyhogy csak én maradtam játékban - én nyertem. Tehát, a tárgyalók felé igyekszem, amennyire csak tudok, miközben megpróbálom a pénztárcámba gyömöszölni a papírokat - nem könnyű loholás közben. A tárgyalókba érve a többiek már várnak, ők hamarabb ideértek, ettől függetlenül nem maradtam le semmiről - azért annyit nem késtem.
Shan King ismerteti a helyzetet, és kéri, hogy azonnal induljunk, Ez nem tréfa, tényleg szükség van ránk, de azért a k-rva bázis várhatott volna még egy pár órát, amíg tényleg eléggé megszedem magam. Na mindegy, gondolom nem teljesülhet minden kívánságom. Ahogy elindul az öt perc, a pénztárcámat kiteszem az egyik asztalra - úgyse meri ellopni senki - majd elindulok a tetőre, különösebb előkészületekre nincs szükségem. Odafent megvárom a többieket, úgy tűnik Sue ér ide elsőként, mire biccentek felé.
- Jól indul a nap, mi? - kérdezem csevegő hangon, próbálom oldani a feszültséget. Közben megjön Reed is, látom rajta, hogy ő se aludt sokat. Neki is köszönök, aki egy bögre kávét nyújt át - figyelmes tőle, néha tud ő normális is lenni, és nem csak egy seggfej.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 15 Szept. 2014, 01:02

//ismét itt az undorító féreg, hogy rohadnék meg. Ezzel az accounttal is elnézést kérek mind Z-től, mind Jennától, amiért eddig vártak rám//

Mielőtt az ifjabbik Storm válaszolhatna, megszólalnak a vészjelzők. Ó a fenébe, de jókor... Az ember egyszer akar csajozni, akkor is minden összejön - előbb a nő öccse, aztán a világnak is segítségre van szüksége... komolyan, mint egy összeesküvés ellenem. Azonnal a tárgyaló felé indulok, miközben Sue szólal meg, amire megvonom a vállam.
- Hamarosan megtudjuk. - felelem, majd belépek a terembe, ahol kisvártatva, miután mindenki jelen van, Shan King virtuális képe ismerteti velünk egy monitoron keresztül a helyzetet. Ez után öt percünk van, de ezt jó lenne minél kevesebbre redukálni, ezért azonnal sietni kezdek. Először a szobámba megyek a ruhámért, majd útba ejtem a konyhát. Bár ez feleslegesnek tűnik, szükségem lesz egy újabb adag kávéra, és úgy tudom Fabeszla se aludt. Nem tudom, hogy ő iszik-e még kávét, de ha igen, akkor neki is jót fog tenni, hogy felfrissüljön. Ez után a lehető leggyorsabban közelítem meg a tetőt, ahol csatlakozok a csapathoz, és odaadom a kőszörnynek a kávéját.
- Ha jól tudom te se aludtál. - magyarázom a dolgot, majd beszállok a helikopterbe. Indulni akarok, minél gyorsabban.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
Kalandmester

Hozzászólások száma : 917
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 15:09

A csapat a kérés szerint helikopterre szál, amiben Ben megtudja inni a kávéját miközben a gép megindul kifelé a városból. Egy monitoron megjelenik Shan:
- Szóval a helyzet egyre furcsább. A bázist mintha maga a föld támadná meg. Az üvegek repedeznek, bizonyos részeket le kellett zárni, mert a falak megtörtek és víz áradt be. Már próbáljuk kimenteni az embereket, de nem szeretnék leküldeni ilyesfajta mentő akcióra alkalmatlan személyeket.
Mondja a nő.

Folytatás:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2463-eszaki-atlanti-ocean#47637

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Baxter Ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.