Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Morsus Kedd 03 Feb. 2015, 14:57

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) What_If%3F_X-Men_Age_of_Apocalypse_Vol_1_1_Textless
3 hónappal a Fordulás eseményei után két rejtélyes mutáns összegyűjt egy csapatnyi ismeretlen alakot. Új arcokat új erőkkel és tervezni kezdenek. Nyílt tény, hogy a multiverzum készül összeomlani és csak Sinister tartotta fel az eseményt lemészárolva az ellenséges világokat. Az új duó vállalta, hogy megállítja SInistert így a világ legnagyobbjainak lesz idejük megtervezni a következő lépésüket.
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Official_Handbook_of_the_Marvel_Universe_Vol_4_11_Textless
Mivel sokaknak nincsen AoA karaktere így ezen a kalandon jelentkezve a Másik Világhoz hasonlóan én írom meg itt milyenné vált a karaktered, hisz én biztosan ismerem a történelmet és az eseményeket. Ellenben a Másik Világ kalandhoz itt viszont ti megírhatjátok mi az, amit mindig szerettek volna a karakternek (új erő, eredet, más képesség, kicsit erősebb legyen, gyengébb, gonosz, igazi hőst, stb.) és az én beleépítem. Lehetsz jó vagy rossz. Apokalipszis Szolgálója, Varázslónő valkűrje, X-men, egyike az utolsó élő embereknek, stb. Elfogadok minden jk-t és njk-t sőt akár csak másik realitásba alkotott karaktert, mint VH-s vagy Ultis és akkor azt találjuk ki, hogy hogyan lehet már ő ebben a világban Smile
Mivel a kaland a marvel univerzum mostani felállásából vesz ihletett így a karaktereitek is olyan irányba lesznek elmozgatva. Olyan új erőket, vonásokat fogok nekik keresni, amik az újság lapjain is voltak, persze teljesen hűen az AoA univerzumhoz. Ezzel mindenki esélyt kap, hogy becsatlakozhasson ebbe a világba és a Nagy Titkos Háború sztoriba, amit egy ideje lelkesen reklámozunk Smile
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Avengers_Vol_5_31_Wraparound_Textless
A cél, hogy becsaljuk a játékosokat, akiket eddig talán ellökött az AoA történetének bonyolultsága, de persze, ha régi játékos vagy és csak szeretnéd látni valamelyik karakteredet AoA-sítva... örömmel látlak Smile

Csak gyorsan, mert az idő fut ki... Twisted Evil

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Danny Long Vas. 08 Feb. 2015, 23:03

Nos, akkor a megbeszéltek alapján jövök lovas Dannyvel

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Cletus Kasady Vas. 08 Feb. 2015, 23:22

És jön Majomkirályunk kedvenc háziállata, martalóc Cletus is

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Kira Sign Vas. 08 Feb. 2015, 23:41

Akkor megragadom az alkalmat és szeretnék kérni, egy jinxet, aki olyan mint az eredeti játékbeli őrült változat: Imád lövöldözni, robbantgatni, és grafitizni.
És a megbeszéltek alapján szeretném, ha neki nem gyémántbőre lenne, mint a reneszánszosnak, hanem "spider sence"-e. Vagyis széleskörű veszély érzete, hogy aztán a veszély képébe röhöghessen mielőtt és miután megúszta a dolgokat.  Twisted Evil

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Sexymechanicbyparkleggy Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Girloffantasybymanofins Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Jinx_by_fazie69-d6o4rki Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Az Idő Kifut (új játékosoknak!) 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Morsus Szer. 18 Feb. 2015, 23:25

Majomkirály
Danny e világban Ázsiában ragadt Apokalipszis hatalma alatt. hamar kitört a könyörtelenebb oldala. Ahogy a kontinensen a tisztogatások tartottak úgy a mutáns fiú egyre kegyetlenebb és durvább lett. Hamar elismerték őt mások és még fiatalon pappá avatták. Fájdalom hatalma alatt inkább meghúzódott, de mikor visszaállt Apokalipszis oldalára akkor főpapi rangot kapott. Végül Holocaust választotta lovasává, hogy ázsiai mutánsoknak legyen egy stabil vezérük.
Majomkirály nevet a mutánsok akasztották rá. Mivel majomszerű külseje mellé nagy erő és arrogancia párosult. Királya lett a kínai területnek, ahol szolgált. A mutánsok úrként félték.
Erő: Danny e világban elégé gorillaszerű alkatot nyert el a sok évnyi edzéssel. A fizikai ereje eléri a 5 tonnás, ellenállása kemény és szívós, immunrendszere gyors. Nincs regenje, de betegségeket, mérgeket gyorsabban dolgozz fel pihenéssel. Ugyanúgy ellenállása nem mérhető szuperhumán szinten, de elégé szívós, hogy kisebb kaliberű fegyverek sebzése ellenére is menjen tovább.
Felszerelés: Holocausttól lovasként kapott egy vértet, ami meg háromszorozza a fizikai erejét és egy nagyobb kaliberű fegyver sebzésének is ellenáll egy ideig. A vért celestaltech alapú különleges fémötvözetből készült. Holocaust ezt még a Jon Miller féle Martalócok ellen tervezte.
Képet egyeztettük, de linkem nincs hozzád Smile Majd kérlek linkeld ide.

Vérontó
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Luther_Manning_%28Earth-1610%29
Humán Kutya, Véreb, stb. Cletus már őrültekházában ült sorozatgyilkosságért amikor Apokalipszis felemelkedett. Először kiszabadult az egyik támadás során így elkezdett mészárolni. Mikor ráleltek éppen egyesével élve boncolt fel egy bujkáló emberi családot, akik befogadták őt a búvóhelyükre. A lovasokat szórakoztatta ez az genetikai korcs így martalócot csináltak belőle. Vagyis... akkor még ezt a technológia a kezdő volt így a végeredmény felemás lett. Sokat vesztett Cletus mire végeztek, de utána egy tökéletes gyilkos kutyája lett a mutánsoknak, akik csak beküldték, hogy ember vadászatkor kotorja ki a humánokat a búvóhelyeikről, mint vadászeb a rókákat. Innen kezdve Vérontó élete csak erről szólt, amikor nem a ketrecében aludt akkor vadászott és ölt.
Képesség: Cletus kiborg, tüdeje, lávai, karjai, szemei és agya egy része robotikával lett helyettesítve. Ezek miatt a légzése mindig hallható, állandó vörösben lát vagy hőérzékeléssel. Gyorsasága háromszorosa egy átlagos embernek. Képes ugrani helyből négy métert futásból tizenötöt. A kezén az ujjak robot csápokként tudnak kihúzódni négy méteres hosszig, a végükön karmok vannak. Cletus maximum háromszavas mondatokat tud kinyögni és gondolkodása elégé állatias, de még nem állati. Az egész testében van egy sokkoló rendszer, ami árammal csapja meg, ha Majomkirály úgy akarja, ezt a ő a vértjéből irányítja. A sokkolás elsőre fájdalmas, de hosszú távon kiüti és mondjuk egy pár perc után megsüti/megfőzi őt.

Jinx
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Jinx_0
Egyéb ismert nevén: az a hülye k*rva. A mutáns lány már Apokalipszis uralmában nevelkedett fel. Sajnos sosem értette meg igazán a világot, a kultúrát és vallást. Nem tudta eltűrni Apokalipszis rendjét így kb tizenkét évesen ellopott egy papi lebegőmotort és lelépett. Azóta azt csinál, amit akar és néha fejvadászkodik is. Nem szívesen hívják a papok, mert kiszámíthatatlan. Inkább akkor szólítják, ha a küldetés felesleges öngyilkosság lenne, mert a lány bemegy és valamiért (mindenki kívánsága ellenére..) kijön élve! Jinx csak káoszt akar, rongál és bulizik, de mivel hasznos tud lenni így mindig élve hagyták. Főleg, mert sosem szólalt a lovasok hatalma ellen csak nem állt szolgálatban. Ment amerre akart és tette, amit akart.
Képesség: Jinx ereje lényegében egy kifejlett veszélyösztön. Érzékeli a veszélyt, ha az ráirányul. Szóval, ha valaki fegyvert ránt és körbe lövi akkor meg se érzi, de ha a tömegben valaki rácéloz hiába nem látja érzi, hogy ott bajban van. Kb érzékeli merről jön a baj, de ez nem teszi elég gyorssá. ha golyózápor éri még mindig nem gyorsabb, mint egy lövedék, ha villámcsapás felülről nem gyorsabb, mint a fény, stb.

A kaland hamarosan indul!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Danny Long Csüt. 19 Feb. 2015, 11:55

Beszéltünk még arról is asszem, hogy a botja is celestalteches, ezért annak is nagy ellenállása van (pl cél lenne, hogy kibírja, ha 15 tonnás erővel használják Very Happy)
Az Idő Kifut (új játékosoknak!) 2a6m6mg

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Auaritia Kedd 24 Feb. 2015, 17:02

K


A hozzászólást Auaritia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 05 Márc. 2015, 11:31-kor.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Morsus Szer. 04 Márc. 2015, 22:39

Aua: Azt hiszem félre értetted a kiírást. Már meglévő (reneszánsz, outsiders vagy vh) karaktert írok át AoA verzióra, ha szeretnél játszani, de még nem ismered elégé a világot egy teljes előtörihez Smile

Danny: Megkapod a botot, ami hasonló lesz az ereklyédhez,d e ez nem mágikus tárgy, hanem egy celestial teches nagyon erős és ellenálló (lásd páncél) bot, aminek a végeiből zöld energiasugarat tudsz kilőni, ha megfelelően tartod.

A kalandot kiírom a hétvégén, ha valaki még akar jelentkezni most szóljon vagy hallgasson örökre Very Happy

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Morsus Vas. 22 Márc. 2015, 21:19

Bocsánat a sok késlekedésért, de a kaland elindult. jelentkezni itt lehet még természetesen.

Danny és Kira pedig ide írhatnak.
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1737p150-kiralysagok#52091

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Az Idő Kifut (új játékosoknak!) Empty Re: Az Idő Kifut (új játékosoknak!)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.