Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Pént. 24 Ápr. 2015, 02:29

ULTRON KORA

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 2684155-annihilation_conquest_vol_1_5_textless
Nehogy már csak a filmesek szórakozzanak  Cool

Üdvözlök mindenkit a Harmadik Évadban!
Azok, akik eddig is a játékban voltak nem kell jelentkezni még mindig mehetnek tovább. Ám mivel Svarog, Darren és Raten eltűntek, Danny inaktív és Tobi távozott az oldalról így a tagság száma csökkent és lett pár üresedésünk! Gótika egy világ, amiben a szuperlények, mutánsok eddig legendák voltak. El-el hangzó pletykák. Egészen egy órával ezelőttig mikor a Reneszánszbeli Osborn (Sötét) Bosszú Angyalok és őrszem robotjaik beestek és a gépek elkezdték írtani a lakosságot. A robotok le lettek állítva ekkor pár emberen megjelentek erőt adó gyűrűk /Második Évad/. De úgy fest az Angyalok mást is magukkal hoztak... Loki szövetségesét, aki majdnem elbuktatta vele a Kilenc Világot. A rettegett gépet, ami miatt megalapult a Reneszánszon a Bosszú Angyalai. Ultron.
Mikkel jelentkezhetnek az új játékosok?
1. Outsiders-en is elfogadott karaktereikkel. Még a szuperhumán/mutáns karaktereddel is, bár itt valszeg valami más lesz vele, mint ott lett mivel nincs sorszám csak az én meglepő mesélésem Smile Elfogadok karaktert, aki már létező előtöri és átírod annyira, hogy illeszkedjen ebbe a világba.
2. F4 karakterek. Lásd második évad és a kalandban a leírást. Már nincs sorszám eldöntöttem mely erőket kapjátok. Egészen új drasztikus F4 lesztek. Utolsó esély, mostantól körönként megölök egyet közülük.
3. Jester új személyisége. Mivel a user távozott és karaktere súlyosan sérült volt szellemileg így teljesen új személyiséget kap a láng gyűrű megnyerése után és új usert! A jelentkező csak külsőben és gyűrűjében egyezik a karakterrel, belül egy (vagy több Smile) teljesen új személyiséget kell itt megírnia. Az előtörténet:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2529-gotika-masodik-evad#50350
Ez persze csak egy játékos nyerheti meg. Az eddigi élményeiért ajánlom az utolsó pár kört elolvasni.
4. További lehetőségek: ismert hősök örökösei. Te írod meg az egész előtörténetet én csak pár követelményt adok hozzájuk amúgy bármilyen karakter lehet, amit csinálsz.
- Amerika Kapitány
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Chosen6
A karakter kísérletben vett részt vagy annak volt az áldozata, aminek a során a sereg, kormány, labor, maffia, ő maga, terror-csoport, stb szóval valakik beoltotta a szuperkatona szérum tökéletes másolatával és gyártott egy wakandai fémből, úgynevezett verbániumból egy pajzsot, hogy elkészüljön a második vh óta eltűnt hős újra. Az, hogy miért is tették ezt, azt rád bízom.
- Legfőbb Mágus
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 1475782-newavengers51_cover
A mágia ebben a világban, mint maguk a szupererők évek talán évszázadok óta szunnyadnak. A te karaktered egy 3 évnyi varázstapasztalattal rendelkező ifjú (tapasztalataiban, a korát te döntöd el) mágus lesz, aki előtt a kalandja első pillanatában megjelenik Aggamotto szeme... ha a mágiát tanultad valakitől az a személy a történeted végére legyen halott, mivel csak annyi szuperlény van amennyit ti írtok.
- Fekete Lovag
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 94843-4639-black-knight
Te vagy a legendás középkori lovagi család a Fekete Lovag vérvonal utolsó örököse. Angliában nagy tiszteletnek örvendő lovagi család a tiéd. A történeted végére nekd kell maradnod az utolsó örökösnek. Lehetsz árva, aki sosem tudott róla, vagy gazdag úr/hölgy, aki mindig is erre volt nevelve. Bárhogyan is a sztorid közepére vagy végére örökölted meg az Ében Pengét /Lásd ereklyék/. Egyetlen kötelezettség: A családneved Whitman.
- Fekete Özvegy
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 81537-15957-black-widow
Talán ez a legspecifikusabb. Egy orosz vagy oda került nőt kell írnod, akit az orosz titkosszolgálat elrabolt/vagy ő jelentkezett a Fekete Özvegy képzésre. Ez alatt egy modellszépségű nővé cseperedik, akit hihetetlen durva képzésen nevelnek át. Pontos szakértelmeknek néz utána Smile Hogy még hű vagy e a szolgálatnak vagy megszöktél és keresnek ezt rád bízom.

Még egy fordulat... mert eddig kevés volt. Nefi becsatlakozik a játékba Galactus hírnökével a következő körtől. Bizony, így lesz egy visszaszámlálás mikorra vezeti a hírnök a Földig a mesterét...
Nefi másold ide is be az előtöridet kérlek

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Thorhalla Pént. 24 Ápr. 2015, 10:13

Kaptok Miller ősmamát mrgreen

Név: Svanhild Ragnardottir
Egyéb név(i): Svan, Valkűr, „Shield-Maiden”
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges, rideg és távolságtartó (régen lobbanékony volt, manapság a kora miatt megnyugodott)
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1552. június 13., Skandinávia
Kor: 474 év
Család: A Miller vérvonal szülőanyja, a fia (aki Einar-tól született) vette fel elsőként a Miller nevet, vagyis annak régies formáját
Foglalkozás: Galactus hírnöke
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 66 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: vörös
Bőre színe: eredetileg kaukázusi, manapság fémes
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: változó
Egészségi állapot/ betegségek: tökéletesen egészséges

Előtörténet:
A 16. század közepén látta meg a napvilágot Skandinávia északi részén, nem tudni pontosan, hogy melyik részen, hogy Norvégia, vagy Svédország területén. Egészen északon, közel a sarkkörhöz, vagy azon túl is. Egy vándorló kis törzs, klán tagjai voltak, errefelé több efféle is megtalálható volt. Mindannyian hagyományőrzők, akik nem tértek át a kereszténységre, hanem a régi hitet hagyták meg, így emiatt is üldözték őket, eretneknek, pogánynak tartották őket. Egy ilyen klánba született bele Svanhild is, a törzsfő leányaként. A törzs mindazonáltal a vikingkorig tudta visszavezetni a családfáját, őseik szinte minden nagy háborúban, portyán részt vettek, ott voltak Párizsnál is, később Borföld felfedezésénél. Mindvégig nemesi családnak voltak mondhatóak, évszázadokig jarl-ok is voltak Norvégia és Svédország területén – mindkét ország területén voltak a családnak birtokai, földjei –, akik a kereszténység miatt vesztettek el mindent. Az ok egyszerű volt, nem tértek át az új isten imádatára. Így a törzs és a hozzá hűségek felülkerekedtek és északra mentek, ahova már nem érhetett el az ellenség keze. A gyermek és fiatalkora teljesen hasonló volt egy régi átlagos vikingéhez. Már egészen pici kora óta tanult harcolni is fegyverekkel, az anyja is harcos nő volt. A kislány roppant értelmes volt és gyorsan tanult, később pedig gyönyörű leány cseperedett belőle.
15-16 éves lehetett, amikor idegenek érkeztek a rögtönzött kis falujukba, városukba, ahol éltek. Nagy harcosok, akik a régi legendákat idézték. Svan-t az egyik fiatal férfi – Einar – vette le teljesen a lábáról, akibe beleszeretett. Több éjszakát is együtt töltött a férfival, majd amikor a férfiak távoztak velük akart menni. Természetesen erről szó sem lehetett, annak ellenére, hogy Einar akkor is több asszonnyal hált együtt mindig ügyelt arra, nehogy gyermeke szülessen, de Svan mégis teherbe esett. Mivel nem voltak keresztények akkora bűnnek mindez nem számított, a nagyobb gond az volt, hogy Svannak már volt jegyese, akihez feleségül kellett volna mennie, noha a lányt nem érdekelte mindez mert reménytelenül szerelmes volt gyermeke apjába. Egy késő nyári viharos éjszakán meg is született a gyermeke, akinek a létezéséről nem is tudott a gyermek apja. A lány azonban a gyermek mellett is boldogtalan volt, hiába kereste és kutatta a titokzatos szőke férfit nem akadt rá. háborúkban vett részt, küzdött, hiába. Tizenkilenc évesen végül már készült feladni és megölni magát, amikor „összetalálkozott” egy entitással, vagyis az akadt rá. Az idő és a történelem homályába vész, hogy miért pont Svan-t találta meg, de felajánlotta a lánynak, hogy vele tartson. Már Svan sem emlékszik pontosan, halványan él az emlékében, hogy törzse, világa és a szeretett férfi életéért ment Galactussal, aki erőt ígért neki, hogy megszerezhesse őt később. Már nem is számított.
Évszázadok teltek el és a nő még mindig Galactust szolgálja, az időérzékét teljesen elvesztette, valahol mélyen még mindig Einar-t kutatja, mit sem tudva, hogy nem egy-két szempillantás telt el, hanem évszázadok. A korábbi nyílt és lobbanékony lányból ridegebb, távolságtartóbb személy lett, senkit sem enged közel magához és próbál minden érzelem elől elzárkózni. Mindez tökéletes volt ahhoz, amit csinált, így nem könyörült meg soha egyetlen bolygón sem, hiszen a mesterének is élnie kellett, táplálkozni.

Szakértelmek, Képességek:
A régi születése ellenére ért a legmodernebb eszközökhöz is, ha ilyesmi kerül az útjába. Roppant járatos különböző harcstílusokban, a középkori vikingtől kezdve a kozmikus fajokéig bezárólag nagyon járatos. Mind pusztakezes, mind pedig fegyveres harcokban. Tudományokhoz átlagos szinten ért, nem kiemelkedő bennük, de mindent felfog és megért. Anyanyelvén felül – skandináv, rúnaolvasás – a legnagyobb kozmikus nyelveket beszéli (kree, shi’ar, skrull és badoon)
Galactus hírnökeként a képességek ezzel egyeznek meg:
http://www.comicvine.com/frankie-raye/4005-11605/

Külső:
Emberként:
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 2936219-pro_end
Hírnökként:
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 1816168-seeker___silver_surfer_4
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 1781121-make_out003

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Kira Sign Pént. 24 Ápr. 2015, 10:55

Úúúúú, tudom, hogy már én vagyok a játékosok harmada, de nem bírom kihagyni, Hoznám a Fekete lovagot, ha már egy novellámban is szerepelt a leszármazottja.   What a Face

Név: Laura Whitman
Egyéb név(i): Lau
Faj:  ember
Nem: nő
Jellem:semleges
Személyazonosság: titkos volt, mára már nyílt
Születési helye és idő: 2004
Kor: 21
Család: Apa, anya, nagybácsi halott. A személyzetét tekinti családjának
Foglalkozás: üzletasszony
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: kissé deszka alkata van, de más semmi
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

előtörténet:
Az élet nem könnyű, ha az ember mindenki elől próbálja titkolni, hogy honnan is származik, és hogy kik is a szülei. Velem Laurával is ez történt. Gazdag családba születtem le, de én csak egy átlagosra vágytam volna, ahol együtt vacsorázik néha a család, és együtt ünnepelhetjük a születésnapokat. Ehelyett, alig láttam a szüleimet, és ők csak azért tudtak rólam többet, mert folyamatosan megfigyelés alatt tartottak a biztonsági őreik, még ha arra rá is tudtam venni őket, hogy legalább a suliban ne vegyék ezt észre a többiek, én néha még így is kiszúrtam néha a fák mögül kikandikáló fejeket. A Nagybátyám is többször látogatott meg engem, mint a tulajdon szüleim, igaz ezt mesés ajándékokkal próbálták pótolni, de nekem többet ért volna a közelségük. A nagybátyám mikor mindig mesés történeteket mesélt nekem az őseinkről, akik állítólag Angliábl származtak és lovagok voltak. Még megtanított vívni is, és sokszor közben is folyamatosan mesélt. és én hittem neki, szinte ittam minden szavát. A büszkesége egy kard volt, amit mindig magánál tartott, néha már bogarasnak is tartottam emiatt, de kisgyerekként ez nekem még csak ámulatba ejtő volt, mintsem furcsa.
A lényeg, hogy ritkán találkoztunk a szüleimmel. A nevelőnőm, volt szinte az édesanyám, s a komornyikunk szinte az apám, akikre mindig számíthattam, és néha még arra is sikerült rávennem őket, hogy ő jöjjenek be a szülői értekezletekre azt a benyomást keltve, hogy ők a szüleim.
Nem szerettem volna, hogyha a suliban bárki is megtudja ki vagyok, így napról napra az átlagosabb lányok életét próbáltam élni.  Mondjuk több kevesebb sikerrel. A suliba nem mehettem busszal csak autóval és az is olyan feltűnő volt, mint egy villogó neon az éjszakában, így mindig sétáltam a suliig egy rövidebb távot ha nem akartam, hogy lássák mivel járok suliba. Ennek meg is lett az eredménye, a többiek teljesen átlagos csajként közöltek, sőt néha a páváskodók még le is szóltak az öltözködésem miatt, hogy ők a legjobb márkákat hordják, én meg " csóró"vagyok és "turis" cuccokat hordok. Persze magamban csak röhögtem ezeken és nem foglalkoztam velük. És így szereztem igaz barátokat is. Sok időt töltöttem sporttal, minek következtében a legtöbb haverommal megismerkedtem. Már egészen kiskoromtól jól ment a magasugrás a torna órákon, és később külön délután is jártam gyakorolni. Mondjuk a sport orvos és az edző szerint pont olyan alkatom van, mint egy magasugrónak. Én rájuk hagytam a dolgot, de mivel eléggé élveztem a sportot és jól is ment, így egy idő után versenyekre is jártam már. Egész jó eredményekkel szerepeltem ezeken. Persze a nevem mindig az igazi volt, de a viselkedésemmel sikerült mindenkivel elhitetnem, hogy csak névrokona és nem gyermeke vagyok a híres és gazdag Whitmann családnak.
Az igaz barátaimmal töltöttem minden szabadidőmet, amikor nem versenyeztem, vagy edzettem, vagy némiképpen tanultam. Igaz ők már többször majdnem kiszagolta az igazat a kilétemről, de trükökkel sokszor sikerült elkerülnöm az esetleges katasztrófát.
De sajnos egy álca sem tarthat ki örökké.
Egyszer a szüleim és a bácsikámmal közösen utaztak egy gépen. Vagyis mindenki a családomból. Mikor hazaértem mindenki feketébe érkezve és könnyes szemmel várt rám otthon. Mármint a személyzetből mindenki. Már ekkor éreztem, hogy valami baj van. Mikor pedig meghallottam a hírt nagyot sajdult a szívem. De nem is igazán a szüleim miatt. A Nagybátyám volt akit igazán sirattam. Bár nagy lány voltam már akkor, már 18 éves fejjel, akinek már csak egy hónapja volt a diplomaosztó előtt. Mégis megviselt a hír és ami ez után következett meg pláne. Mivel én voltam az egyetlen örökös a Média felkapta a halálhírt és a képemet is megjelentette az újságban, innentől kezdve az álcának annyi volt. Egy hétig nem is mertem iskolába menni, bár nem is tudtam menni, mivel sok ügy intézni valóm volt, igaz mindenki segített a személyzetből, akik már a szememben a családom részei voltak, még ha a vér nem is kötött össze bennünket. A papírmunkát lerendeztük, a temetés lezajlott. Sok idegen volt jelen a temetésen, hiába csak azokat hívtuk, akik a szüleimhez közelebb álltak. Főleg munkatársak voltak jelen, akikkel alig találkoztam életemben. Mint kiderült a szüleim szinte az összes nagy cégnél rész tulajdonban voltak, innen eredt a hatalmas vagyonunk, igaz apáék köteleztek, hogy magántanár tanítson nekem üzleti készségeket, de azt sosem árulták el miért, hát most kiderült.
Ahogy a suliba visszatértem, hirtelen sokan akik eddig kerültek mint egyleprás, most, mint a legjobb barátok, barátnők jöttek oda hozzám, de én átláttam a maszkjukon. Én azonnal az igaz barátaimhoz mentek, akik kissé sértődött fejjel fordultak el tőlem, de én oda tartottam az arcomat és egy őszinte bocsánatkérés után, amiért ennyi ideig titkoltam ki is vagyok valójában, meghívtam őket hozzánk, életemben először az igazi házunkba, ami inkább erőd, vagy kastély volt, mint ház.
Ezek után mikor nem feleltek semmit, enyhén lehajtott fejjel arrébb vonultam. Bár mindig valaki a közelemben nyüzsgött, tudtam miért teszik, a pénz és a befolyás vonzotta őket hozzám. Én persze nem akartam bájologni velük, így a szokásosnál hamarabb kötöttem ki az edzőteremben, ahol ezúttal nem a magasugrást gyakoroltam, hanem a nagybátyám emlékéhez híven kardot vettem magamhoz és egy próbabábuval küzdöttem meg, így adtam ki a gyászom első körben. Szegény bábuból nem sok minden maradt, sokan megrémültek és elhagyták a helyszínt, még az edző tanárom is megrémült tőlem, de miután eldobtam a fegyvert odasétált hozzám és egyszerűen átölelt. Nekem meglepetésemben elállt a lélegzetem is. Az aki eddig mindig szigorú és követelő volt velem szemben, most türelmes és megértő volt. A könnyeim kicsordultak, kénytelen voltam tovább visszatartani őket tovább. Eleget tartogattam őket már az iskolában aznapra.
Mikor elengedett csak néhány szót intézet hozzám a szokásos komoly arcával, majd tovább állt.
- A gyász sosem könnyű és a változás sem az, a teherrel együtt ami a nyakadba szakadt, de én és az igazi barátaid továbbra is melletted fogunk állni és támogatunk majd.
Ezek a szavak többet értek nekem, mint az összes idegentől érkezett részvét összesen. A szavak erőt adtak, hogy átvészeljem a napot, és az utána következőt, ami hasonlóan telt, majd a második sulinap délutánján az igaz és gyerekkori barátaim vártak rám az ajtónknál. Megbocsájtottak nekem, és mint akkor amikor régebben az "ál házunkban" voltam velük, úgy töltöttük el a délutánt együtt bohóckodva, és végignevetve, mintha mi sem változott volna köztünk.
Aznap este végre nyugodni látszottak a kedélyek, de bennem még mindig ott tátongott az űr, amit a vér szerinti családom hagyott. Aztán este végre rá tudtam venni magam, hogy megnézzem, mi is az amit a nagybátyjától maradt rám, ugyanis a végrendelete szerint minden rám szállt, bár az örökösödés is így rendelkezett, de azt külön óhaja volt, hogy egy bizonyos páncélt vitessenek a "házamba" és a
kardot is, amit mindig magánál tartott, és ében pengének hívta ha róla beszélt. Ami furcsa volt, hogy a repülőn is vele volt, de nem pusztult el, sőt nem is sérült meg a zuhanáskor. A rendőri munkák végeztével ez visszakerült hozzám és most a kezemben tarthattam. Talán az edzettségem volt az oka, de nagyon könnyűnek éreztem a kardot, könnyedén is forgott a kezemben. Annyira belemerültem a kard forgatásába, majd annak és a páncélnak a tanulmányozásába, míg azon töprengtem, hogy a nagybátyám miért akarta, hogy nálam legyenek, míg végül az ölemben a karddal, a padláson, egy régi kispadon nyomott el az álom.
az álom:
Ez az álom úgy éreztem némi útmutatást adott az életemet és a múltamat illetően is. Az életembe második sportágként beköszöntött a vívás, bár legszívesebben az ében pengével vívtam, ami minden strapát kibírt, és ezek után az én oldalamon volt mindig a penge. És az életembe beköltözött a szerelem is. Tom a becenevén Tomi tényleg titkon  szerelmes volt belém és miután néhányszor kettesben maradtunk ez ki is bontakozott.
Sok randi után végül egészen összemelegedtünk, sőt el is jegyzett.
Minden tökéletesnek látszott, de már az életben egyszer megtanultam, hogy ez az időszak mindig csak időszakos és valami nagy rossz szokta követni.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Sexymechanicbyparkleggy Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Girloffantasybymanofins Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 25 Ápr. 2015, 18:24

Szia!

Bocsi, de elsőre nem fogom elfogadni, mert szeretnék pár új játékosnak teret adni, de ha még mindig nem viszi el senki a Lovagot akkor lehet róla szó. Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Emily Johanson Vas. 26 Ápr. 2015, 15:00

//Egyre érdekesebb lehetőségeket biztosítotok. Nehéz válogatni közülük. Smile//

Adatok:
Név: Aurora Howe
Egyéb név: Amerika Kapitány
Faj: Szuperhumán
Nem: Nő
Jellem: Jó cselekedeteket előre valónak tartja, patrióta.
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 2001. New York City, New York;
Kor: 25 év
Család: Joseph Howe (apa), Maria Howe (anya)
Testmagassága: 188 cm
Testsúlya: 74 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség:  -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:

Az életem egyetlen hős körül forgott. Nagyon kis gyerekként róla hallottam történeteket az apámtól, majd miután nagyobb lettem azon dolgoztak, hogy a nyomába léphessek. Aurora Howe vagyok, az új Amerika Kapitány.
New Yorkban születtem. Az apám a kormánynak dolgozott, az anyám háztartásbeli volt. Csecsemőként az életem olyan volt, mint bármelyik másiké. Nem is emlékszem rá. Kisgyermekkoromból már több emlékem van. Minden este az apám meséivel aludtam el. Egy hősről szóltak aki a második világháború óta eltűnt, de hatalmas tetteket vitt véghez. Mikor nem volt otthon akkor meg örömmel fedeztem fel otthoni irodáját ami finoman fogalmazva is, tele volt a hőssel kapcsolatos tárgyakkal, cikkekkel és mindenféle mással. Így nem is csoda, hogy számomra is követendő példaképpé vált a személy.
Közel az általános iskola kezdésével együttesen kezdődött, hogy a kormány belefolyt/beleszólt az életembe. Az apám egy kormányprogramban dolgozott, aminek a célja az volt, hogy újra létrehozzák az eltűnt hőst. Több gyerekkel együtt kerültem bele a programba. Az Amerikai Álom Programba. Délelőttönként az iskolában voltam, tanultam, délután viszont úgynevezett különleges óráim voltak. Harcművészeteket tanultam és mindent amiről úgy vélték, hogy szükségem van rá.
Persze gyerekként csak felét láttam és vettem észre annak ami valójában történt. Mikor már nagyobb voltam és többet értem kezdtem el felfedezni bizonyos dolgokat. Például azt, hogy akiket elvittek, hogy a szérumot kipróbálják rajtuk, nem tértek vissza soha. Mikor már középiskolás voltam, azt is láttam, hogy mi történt velük. Szörnyetegekké változtak, förtelmes sokszor már nem emberi szörnyetegekké. Egyszerűen lelőtték őket. Így volt jobb, számukra is.
Érettségit követően a kiképzések komolyabbá váltak. Egész napos programok voltak. Egyre több és több harcművészeti formát tanítottak, erőnléti edzések és fizikum javító edzések voltak. Tanultam lőfegyverrel bánni, katonai stratégiát és taktikát. Végül pedig elkövetkezett az én időm.
Egy gépbe fektettek. Az apám még mondott néhány bátorító szót, de az inkább saját magának szólt, mintsem nekem. Mindketten tudtuk, hogy mi történik, ha ez a kísérlet sem sikerül. Még rámosolyogtam mielőtt a gép ajtaja bezárult volna, majd teljes figyelmemet a visszaszámlálásra fordítottam és reménykedtem a sikerben.
Feszült néma pillanatok következtek amikor csak a gép hangját hallottam. Majd elkezdődött a kísérlet. Gőz belélegzéssel és injektálással került a szervezetembe a szérum. Nem kertelek, fájdalmaim voltak. Pont olyanok amilyeneket az előttem levők is átélhettek. Talán négy-öt percig tarthatott az egész, habár nekem sokkal többnek tűnt. A gép amiben feküdtem megmozdult és függőleges állapotban állt meg. Kinyílt az ajtó én pedig kiestem belőle a hideg padlóra. Jól esett a hűvös padló, hisz egész végig úgy éreztem, mintha nyílt lángban feküdtem volna. Az egész teremben néma csend volt, mindenki azt várta, hogy mi lesz. Meg kell-e öljenek vagy sem. Ezért nem élvezhettem a padló hűvösségét, tennem kellett valamit.
Először négykézlábra tornásztam magam. Szinte ezzel egyidejűleg hallottam, hogy a jelen lévő katonák kibiztosítják a fegyvereiket és készenlétbe állnak. A felegyenesedés kicsit nehézkesen ment. Úgy éreztem magam, mint aki egymás után legalább háromszor lefutotta a maratont. Mikor sikerült megállnom a lábamon úgy, hogy ne érezzem azt, hogy az bármelyik pillanatban önálló életre kellhet felemeltem a hüvelykujjamat jelezve, hogy minden rendben van. Az egész terem egyszerre vett egy nagy levegőt és tört ki visszafogott ujjongásban. Orvosok léptek hozzám, hogy megvizsgálják az életjeleimet és, hogy valami negatív utóhatás van-e. A tudósok egymás kezét rázták és gratuláltak egymásnak. Így lett egy több éves álomból valóság.
Mindez 24 éves koromban történt, azt követően intenzívebb és specifikus képzést kaptam, hisz minél hamarabb szolgálatba szerettek volna állítani. Egy egyenruhát valamint egy pajzsot is készítettek számomra. Ez utóbbi, az elmondások szerint, egy wakandai fémből készült, úgynevezett vibrániumból. Ezt is meg kellett tanulnom használni, hisz egyrészt egy fontos szimbóluma volt annak, amit most már én képviseltem, és másrészről pedig effektíven kellett tudnom használni, hogy ne csak egy dísz vagy kiegészítő legyen.

Szakértelmek:
- Katonai kiképzés (különböző küzdősportok, fegyver és robbanószer használat, -földi-légi-vizi járművek vezetése)
- Amerika Kapitány pajzsának használatára vonatkozó képzettség;
- Érettségi;

Képességei:
- Maximális erőkifejtéssel 362(vagy kb 400) kg-ot tud felemelni a feje fölé, de a maximális súly amit meg bírt emelni az 545 kg. Mozgékony, erős, gyors, kitartó, reakciósebessége pedig felülmúlja bármely olimpiai sportolóét. Szervezete lebontja az izmokban felépülő, kimerültséget okozó mérgeket, ennek köszönheti fantasztikus kitartóképességét.

Felszerelés:
- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 658783-adream001cvr_100new
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Vas. 26 Ápr. 2015, 15:07

Elfogadva!
Választhatsz többet is Wink

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Peregrin Vas. 26 Ápr. 2015, 18:53

/ Döntésem megváltoztatása végett, inkább ezzel jelentkeznék a Legfőbb Mágus eshetőségre.  clown  /


Név: Leopold Pryor
Egyéb neve(i): Leop, Szürke sólyom,
Faj: ember – „Legfőbb Mágus”
Nem: férfi
Jellem: Pökhendi, arrogáns, és a szegényeket lenéző fajta ficsúr. Gyakorta pofátlan, és sokat megenged magának. Ízek kedvelői, más néven ínyenc, ezáltal nem eszik meg akármit, a jófajta étekhez szokott.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2001
Kor: 25
Család: Minden családtagja él, és virul.
Foglalkozás: Ereklye vadász
Testmagassága: 185cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: világos barna
Bőre színe: Australid
Különleges ismertetőjel: A bal kezén található tetoválás, ruházata, abból pedig a díszes köpeny rész, és az azon lévő címer, bal válla közelében.
Beszélt nyelvek: Angol, Francia, Német, Latin (értés, és olvasás), Spanyol, Olasz, Orosz, Francia, Szanszkrit ( olvasás, és értés), Ógörög( olvasás, és értés), Héber( olvasás, és értés), Sumér ( olvasás, és értés ), Ókelta nyelvek (olvasás, és értés ).
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges, és mindössze, arrogáns, és nagyképű.

Előtörténet:

Leopold egy nagyon gazdag, és befolyásos családba született bele. A családfők, ha csak tehették már korán elkezdték oktatni gyereküket. Különleges bánásmódból adódóan nem volt szükség arra, hogy iskolába járjon. Mindössze figyeljen oda arra, amit tanítanak neki.
A négy éves korától kezdődő tanulmányai idejétől számítva plántálták belé, hogy ő több mint a jó nép, ő Pryor, egy nemesi család leszármazottja, kiknek őseik megalapították a Tizenkettesek kereszt rendjét, aminek ága az ereklyék kutatásával foglalkozik. Ezért is terhelték be már, az elején több idegen nyelv megtanulásával.
Mire tizenkettő éves lett, folyékonyan beszélt három különböző nyelven, és bepillantást nyerhetett a család egyik nagy kincséhez, a Tudások gömbjéhez. Ha egy élőlény keze, vagy jelenléte megközelíti fél méteres körzetben, akkor a gömb elkezd izzani, és felemelkedik. Leopold apja szerint ezt csak egy mágus képes megfejteni, és kézben fogni, mást csúnyán megéget, tapasztalatból mondják.


Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 58cdf03f-5f0a-4367-b6c3-e2e08b2e1984_zpswkxvbvqu
Említett rejtélyes ereklye.

Tekintve, hogy a családban már két generáción keresztül egy mágus vérű ember sem született, így csak náluk porosodik.
A kicsi Leopold meggyőzte apját hadd látogassa meg az ereklyét nap, mint nap. Persze megengedte neki, ha elvégzi a napi teendőit, és ha kíséretben megy. Nem hiányzott neki egy égési sérüléses esett.

Hamar elszaladt még pár év, és megszületett Leopold kistestvére Gregor.
Már tizenhat éves volt, és az apja úgy gondolta beavatja fiát a Tizenkettesek Kereszt Rendjébe, még csak szóban.
Ez egy titkos rend, vagy szervezet, ha úgy tetszik. Ami azzal foglalkozik, hogy a világot járja, mind hegyeket, földeket, dombokat, tengereket, és a föld alá is hajlandók lemenni. Egy új világot akarnak létrehozni, az összegyűjtött ereklyékkel, és a tudásaikkal. Viszont sokan nem nézek jó szemmel a ténykéseiket. Akadnak ellenségeik, és riválisaik is. Vannak olyanok, akik elpusztítanák az összes ereklyét, és vannak olyanok, akik pedig azt akarják, hagyják, ott ahol vannak. Ám akkor minek léteznek? Ha nem használhatják. Persze a Tizenkettesek kereszt rendje tudja, hogy amiket begyűjtöttek, annak nagy része nem tartalmaz mágiát, és Isteni ereklyének sem minősül.  Ezen elgondolkozva kijelenthető, a nyilvánvaló kérdés, akkor mi az igazi ereklye? Többnyire olyan fajta tárgy, ami ősi, és mágiát tartalmazó. Ők hiszik, hogy a legtöbb idővel megmutatja erejét, de egyelőre a nagyja gyűjteményük csöndes, és maroknyi mágikus hatású tárgyaik vannak.
Leopold-nak tetszett a történet, és izgatottan várta, hogy elég idős legyen a csatlakozáshoz.
Nem várt módon hamar el is érkezett, amikor tizennyolc éves volt. Akkor beinvitálást nyert közösségükbe, és felettébb nagyra becsülték sokrétű nyelvtudását (felsoroltak nagyját már ekkor tudta). Csakhamar kiküldték Oroszországba, pontosan Moszkvába, hogy tolmácsolja az ottaniaknak, az egyik ereklyével kapcsolatos kérdésüket.
Első küldetése sikerrel zárult, így kiérdemelte a Tizenkettesek kereszt rend címerét, amit a domináns jobb karjára tetováltattak (ekkor még csak a csuklóján felfedezhető jelet kapta meg ). Még pár darab közvetítő, és tolmács munka után elutazhatott más, és más országokban, hogy csapatokkal felkutassanak különféle ereklyéket.
Húsz éves volt mikor egy mágikus ereklyét megtaláltak. Pontosabban egy tulajdonossal találkoztak, akitől megvették a csecsebecsét, viszont az annyira megbabonázta Leopoldot, hogy megtartotta magának. Ez volt a hatszáz, vagy hétszázas években készült kristály gömb medál.


Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Crystal%20ball%20pendant%20Anglo%20Saxon%20Frankish%20600%20700_zps410vyacc
Az említett ereklye, amit medálként lehet hordani.

A legenda úgy tartja, hogy egy szent szűz lelke lakozik benne, akit egy sötét lény üldözött, és, hogy soha ne kaparintsa meg, egy gömbformára csiszolt kristályba zárták azt, majd arannyal befoglalták. Több száz éven át nem mutatta meg az ereklyét, sokáig rejtőzött. Majd lassan már ezer éve, héba-hóba megmutatja azt az arra érdemeseknek, mágusoknak. Ez az eset után mintha egy eddig ismeretlen kaput nyitottak meg volna előtte, a mágia kapuját.
A szervezet segítségével megállapítást nyert, hogy neki egy ösztönös mágikus képessége van, ami azt adja, hogy bármiféle mágikus tárgy erejét a saját védelmére tudja fordítani ha akarja.
További munkák, és kutatások során felismerésre került az ereklye energiái, kisebb sebeket, és fertőzéseket gyógyít. Nem csoda ereklye, viszont bőven tudta használt venni utazásai során.

Hamar elszaladt az öt év, megannyi gyűjtögetési sikerei, és sikertelenségei, ösztönös egyedi mágiájának megismerése, kezelése. S az ereklye megfelelő használata, ha szükséges.
Ebben az évben mind nyelvtudása, mind atlétikai tapasztalatai, és arroganciája nőtt.  
Kiérdemelte a rend mágus jelét, ami a korábbi tetováláshoz hozzáadott sávok tették ki, ami a középső, és a gyűrűsujj között végződött.
Most New Yorkba, küldték, hogy nézzen utána Aggamotto szemének, és még pár érdekes tárgynak, mint például az M. vörös gömbnek, és az univerzum kristályának. Utóbbi kettő Leopold szerint csak egy régi mendemonda maradéka.

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 3218e614c93c8757ddcb5e5ea3e1a206_zpsur8fldjw
Leopold Pryor


Felszerelés:
Elegáns ruházat rajta családi címerrel. Két kés, övének hátsó részén pihennek. Mobil, zsebóra, fésű, hajzselé, fogkefe, és fogkrém (mert étkezés után nem szereti ha van szájszaga ). Egy kis kézi tükör. Textil zsebkendő. Pénztárca, notesz, toll.
Egy válltáskaféle.
Képessége:
Védelem  – Leopold egyedi mágiája -: Amikor kontaktusba kerül alacsony szintű mágiával( csak megformált mágiára vonatkozik, és kevésbé erőteljes ereklyék energiájára.), vagy igét mormol rá, akkor az adott kiszemelt kis szintű mágiát "magához" vonza, és védelemé kreálhatja, vagy semlegesség, esetleg csökkent értékben hat rá mint negatív hatás, ez eredetihez képet ( mesélőtől függ, és az adott helyzettől. ), ekkor úgy néz ki mintha teste körül egy, egy centiméteres ragyogó burok lenne, ha védelmet kap. Ami mindössze 1 körig tart, utána három körig nem ismételheti meg. Egy nap háromszor használhatja ezt a mágiát.

/ Azt hiszem részmágia szintű /

Ereklye képessége:
Lumina áldása
Ráhangolódva a használón keresztül gyógyító energiát bocsájt ki, az adott célpontra érintés útján, vagy magára a használóra. Kis sebek gyógyulását elősegíti, és a fertőzés leküzdésében tud segédkezni.
Ezt csak időközönként lehet használni, maximum napi kétszer, de igen nagy koncentrációt igényel használata. Az áldás ideje maximum egy óra lehet.
/Ha sok akkor napi egyszer. /

Szakértelmek:
Nyelvészet.
Hieroglifák olvasása.
Kés használat. ( Társaságnál tanulta ki)
Akrobatika. ( Társaságnál tanulta ki)


A hozzászólást (J. M. Janus) Jack Connor összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Ápr. 2015, 23:04-kor.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Vas. 26 Ápr. 2015, 22:56

Szia!

Ezen az oldalon azzal nem lesz gond, hogy mai karaktered neme Smile Nő, férfi, hermafrodita, aszex.. mind teljesen elfogadott. Smile Személyesen bannolnék bárkit, aki ilyesmiért bántana egy játékost, ahogy ez a karakter szexualitására is vonatkozik.
Le kalappal az előtöri hossza miatt. A gond a varázslattal van. A három év nem azt jelenti, hogy három éve tanulsz, tanulhattál volna születésed óta. A három év, hogy irl a varázslat szabályai szerint van 3 év tapasztalatod. Mivel elvileg kapukat teremtesz az egy nagyon magas-mágia. Sőt, maga az erő inkább Árnyék mutánsképességére hasonlít nekem Smile Szerintem próbálj meg valami más képességet leírni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 27 Ápr. 2015, 22:10

Elnézést, hogy belszólok, Jack Te totálisan félreérted a mágiát, ami az oldalon működik...
Nem általános szerepjátékos manahálót és effélét képzelj el, ami mindent körbevesz. Az emberi mágia realitásmanipuláció lényegében, az asgardi/avaloni pedig kozmikus energia manipiláció.
Nem tudsz pl tűzből elszívni energiát, hogy azt használd fel... amit leírtál az konkrétan úgy néz ki játéktechnikailag, hogy a mágikus hatalmadnál fogva módosítod magad körül a realitást, ami ezáltal védőmezőt hoz létre.
A védőmező pedig így néz ki első szinten, konkrétan a shi'ar mágusomnak van ilyen varázslata:
Energiapajzsot képes maga, vagy egy másik személy körül létrehozni. Ez kibírja még az 1 tonnás ütéseket és lézerpisztoly lövéseit is 2-3 lövésig. A lézerpuskák és nagyobb fegyverek ellen a pajzsa hatástalan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Peregrin Hétf. 27 Ápr. 2015, 22:58

Trehány módon, hiányosan írtam le, és  Arrow  így félreérthető.  pirat
Kiegészítettem, és átírtam. clown
Nem szeretek külön írni ide, de rákényszerít a helyzet What a Face .
Igazából az ereklye energiáját, és más alacsony szintű mágiára vonatkozik. Semmi random dologra.
Tehát aznap vagy az ereklye erejét használja, vagy az ereklye erejét alakítja át a felsorolt eshetőségeket ismerve, megpróbálva.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Kedd 28 Ápr. 2015, 20:21

Connor karaktere elfogadva! Megküzdöttünk érte, de mégis csak egy mágusról van szó Smile

Még szabad:
- Out-rend jk-njk karakter, kicsit átírva a világra
- Jester új személyisége
- Az F4 tagjai
- Fekete Özvegy
- Fekete Lovag

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Emily Johanson Pént. 01 Május 2015, 20:16

Ha már kecsegtettél a lehetőséggel, hogy többet is választhatok, akkor hát itt a második felvonás hosszú napok harca után. Smile (Remélem nem vittem túlzásba Embarassed )

Adatok:
Név: Zhenya Tatyana Volkov
Egyéb név: Fekete Özvegy
Faj: Szuperhumán
Nem: Nő
Jellem: Változó
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 1981. Szentpétervár, Oroszország;
Kor: 45 év
Család: Nincs információ
Testmagassága: 164 cm
Testsúlya: 53 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fehér
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség:  -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza: 
Nem kívánt gyerek voltam. Egyszerűen születésem után árvaházba kerültem. Sem magyarázat, sem semmi. Nevet adtak, de nem volt amihez kötni, nem volt akihez kötni. Egy voltam a sok plusz közül , akik a kormány pénzén és adományokon éltek. Nem is bántak másképp velünk, éreztették azt, hogy fölöslegesek vagyunk.
Nagyon ritkán láttunk idegen felnőtteket, olyanokat akik nem az árvaházban dolgoztak. Ennél is ritkább volt az, mikor elvittek valakit magukkal. Így nem is volt csoda, hogy meglepett az amikor tizenévesen többünket is elvittek. Egy nagy busszal vittek el, az ablakai teljesen sötétek voltak kívül és belül is, a sofőr pedig külön fülkében kapott helyet. Pánik volt. Nem az a hangos-zajos fajta, hanem a csendes és zavaros. Legalább négy férfi utazott velünk. Nagy darab emberek voltak, kemény acélos tekintettel, így nem csoda, hogy féltünk tőlük.
Hosszú volt az út és nehéz volt elviselni a nehéz légkört. Volt is valaki aki elsírta magát, de mikor ennek a hatására az egyik férfi megmozdult az ijedtségtől magába fojtotta. Ismét csend lett.
Az időérzékemet teljesen elvesztettem mire megérkeztünk a végcélhoz. Sötét volt és fogalmam sem volt róla hova kerültünk. Az biztos volt, hogy a közelben egyetlen város sincs. Egy hatalmas lebetonozott udvaron voltunk. Nem a mienk volt az egyetlen busz, még vagy három négy darab volt hasonló korú gyerekekkel, mint én. Volt egy lány aki megpróbált elmenekülni. Két férfi kapta el és elvitték valahová. Nem tudom, hogy hová, csupán annyit, hogy nem ugyan oda ahova minket vittek.
Az első napok is szörnyűek voltak. Egy közös, talán cellának nevezhető, helyen voltunk. Felénk se jártak, csupán mikor ennivalót hoztak, de akkor sem beszéltek velünk. Sötétben voltunk végig. Azt hittem megbolondulok, pedig ez még a legkönnyebb része volt.
Néhány nap múlva kezdtek el velünk komolyabban foglalkozni. Először külön kisebb 5-6 fős csoportokba lettünk különválasztva. Különböző vizsgálatokat végeztek rajtunk és fizikai és mentális feladatokkal állítottak szembe minket. Tisztán emlékszem, hogy volt egy lány aki leesett az egyik létráról és nem tudott felállni azután. Elvitték és nem láttuk többet.
Az idő múltával egyre nehezebb feladatok elé állítottak és arra is volt példa, hogy egymás ellen kellett versenyezzünk. Persze ezek nagy része általában hajbakapással végződött és kisebb-nagyobb sérülésekkel fejeztük be. De mindig egyre kevesebben lettünk. Akiket nem találtak alkalmasnak azokat elvitték valahová.
Mikor nagyobbak lettünk kicsivel több szabadságot adtak, habár magát az épületet továbbra sem hagyhattuk el. Próbálkoztunk a szökéssel, de mindig elkaptak. Olyan volt mintha számítottak volna rá. Mindig volt ott egy tudós aki miután elkaptak minket jegyzetelt valamit, majd visszakerültünk a többiekhez.
Tizenhat vagy tizennyolc lehettem, mikor gyorsabban kezdtünk fogyni létszámilag. Először azokat vitték el, akiket fizikailag nem találtak megfelelőnek, most azokon volt a sor akinek a kinézetét nem találták elfogadhatónak. Hogy mi alapján döntöttek? Fogalmam sincs, de tisztán közölték az illetővel, hogy miért nem maradhat. Nagyjából tízen maradtunk.
Külön szobába zártak. Teljesen sötét volt és üres. Körbetapogattam a falakat, de teljesen simák voltak. Kijáratnak semmi nyoma. Arra sem elékeztem, hogy hogy kerültem ebbe a szobába. Feltehetőleg elkábítottak és azután hoztak be. De ha behoztak akkor kijáratnak is kellett lennie. Nem találtam. Azt sem tudom, hogy meddig lehettem ott, percekig vagy órákig? A sötétben itt-ott, mintha arcokat is láttam volna felrémleni, de mikor közelebb mentem egyszerűen eltűntek. Az elmém játszott velem. Nem akartam egyedül lenni, így teremtett dolgokat. De csak láttam őket, megfogni vagy közelebb menni hozzájuk nem tudtam, mert akkor eltűntek.
Épp elaludtam volna mikor kinyílt a talpam alatt a padló és egy csúszdaszerűségbe kerülve gyorsan csúsztam valamerre. Teljesen sötét volt egészen addig amíg egy nagy fehér teremben nem landoltam valami matracszerűségen. A fénynek és a fehérségnek köszönhetően egy darabig semmit sem láttam, csak össze-vissza mozgó foltokat és vonalakat. Beletartott néhány percbe amíg újra képes voltam alakokat és formákat látni. A terem nagyon magas volt és a falai meg a plafonja is fehér volt. A padló, azon kívül ahol én ültem, tükörsima volt és miután kiléptem rá a saját tükörképemet láttam benne. Mintha tükrön jártam volna. A terem másik felében, egy jó sétányira egy szintén fehér színű íróasztal volt, ami mögött egy köpenyes férfi ült és épp írogatott valamit.
Elindultam az íróasztal felé, de többször is megálltam. Úgy tűnt, mintha a tükörképem azt kérdezné, hogy tényleg ezt szeretném-e. De mindig folytattam az utamat egészen addig amíg el nem értem az asztalt.
- Hogy hívják? - a férfinek mély hangja volt és még azelőtt kérdezett, hogy meg tudtam volna szólalni. A legfurcsább mégis az volt, hogy nem tudtam válaszolni. Nem tudtam, hogy hogy hívnak, vagy hogy ki vagyok.
- Nem... Nem tudom. - válaszoltam bizonytalanul, hisz már csak az fejfájást váltott ki nálam, ha megpróbáltam bármilyen nevet felidézni. Az se lett volna baj, ha nem az enyém, de egyszerűen képtelen voltam rá.
- Helyes. Mától Zhenya Tatyana Volkov a neve, ne felejtse el. - még fel sem tudtam fogni, hogy mit is mondott, mikor egy éles szúrást éreztem a nyakamon. Először úgy éreztem, mintha hideg vízzel öntöttek volna le, majd az egész testem felforrósodott. A színek és a formák ismét összefolytak a szemem előtt, majd minden elsötétült. Furcsa álmot láttam azután, olyan volt, mintha valakit műtöttek volna, egy szőke lányt. Igazából nem láttam, hogy mit csináltak vele, túl sokan állták körben, csupán a földig leérő haját láttam a lábak között.
Egy orvosi szobában ébredtem gyenge fejfájással. Én szerencsésnek mondhattam magam, hisz a többi ágyon habzó szájú lányok voltak, vagy olyan is volt aki egy fehér lepellel le volt takarva, mikor benéztem alá akkor láttam, hogy halott.
Az ajtó felé sétálva egy tükörben nézhettem meg magam. Világoskék hálóingszerű ruhában voltam, a nyakamon pedig egy szalag volt amire egy papírlap volt erősítve valami sorszámszerűséggel. Ezt rögvest le is vettem. A tükörben kissé meg is vizsgáltam magam, hogy valami sérülés vagy hasonló van-e rajtam, de semmi nyomát nem találtam hasonlónak sehol. Feltehetőleg rajtam nem végeztek műtétet, mint a szőke lányon az álmomban. Az egyetlen dolog ami szokatlannak volt mondható az a fehér hajkorona amivel rendelkeztem, számomra mégis természetesnek tűnt és szépnek. Elfogadtam.
A kijáratot megtalálva egy irodába kerültem. A padlót szőnyeg borította, a falakat plafonig érő könyvespolcok. A terem közepén egy íróasztal egy férfivel, mögötte egy ajtó. A férfi csodálkozva mért végig. Talán nem számított arra, hogy felkelek.
- Neve? - tette fel a kérdést torokköszörülést követve. Kicsit feszültnek is tűnt, határozottan nem számított a megjelenésemre.
- Zhenya Tatyana Volkov. - adtam meg az egyetlen információt amire képes voltam emlékezni. Legalább azt tudtam, hogy ki vagyok, ha semmi mást nem is. Ez is haladás.
- Helyes válasz. - kúszott egy mosoly az arcára és megnyomott egy gombot az íróasztalán. - Kérem, lépjen be azon az ajtón. A munkatársak már várják. - mutatott egy olyan ajtóra amit eddig nem vettem észre, vagy lehetséges, hogy eddig ott sem volt. Csak bólintottam, majd beléptem az ajtón.
Két katona várt állig felfegyverkezve, fegyvereiket rám tartva. Végigmértek. Furcsa mód nem éreztem félelmet, pedig mindössze egy ravasznyira voltam a haláltól. Az átvizsgálást követően az egyikük elindult előre, míg a másik jelezte, hogy kövessem a társát, majd mögöttem jött ő is.
Egy laborszerű helyre kísértek. Ahogy beléptünk egy köpenyes nő lépett oda hozzám és az élettani jeleimet kezdte el vizsgálni. Én határozottan élőnek éreztem magam, bár ezt nem közöltem vele. Attól tartottam, hogy úgysem hinne nekem. Ezután különböző teszteket végeztek rajtam. Néhány úgy tűnt, mint valami tornagyakorlat. Futnom kellett, súlyt emelnem, különböző gyakorlatokat elvégezni. Hogy miért volt rájuk szükség azt nem értettem. Gyerekjáték volt az egész.
Aztán voltak írásbeli és vizuális tesztek, ezek is legalább olyan könnyűek voltak, mint a fizikaiak. Valamint újabb orvosi vizsgálatokat is elvégeztek rajtam, úgymond biztos ami biztos alapon.
A legnagyobb változás ezután következett. Beavatottak a terveikbe. Kémet akartak belőlem csinálni. Nem is akármilyet, hanem a legtökéletesebb kémet. Ezért választottak olyan gyerekeket akiknek semmi családi köteléke nincs, akiket nem keresnek ha lesz velük valami, akiknek nincs amihez kötődni. A programban résztvevők közül pedig én voltam az egyetlen aki az egészet túlélte.
Elfogadtam a szerepemet, hisz amúgy sem volt más alternatívám.
Komoly kiképzések következtek az ezt követő időkben. Katonai kiképzés, fegyveres képzések szinte minden típusú és formájú fegyverre, járműkezelés és legfőképp mentális kiképzés. Meg kellett tanulnom különböző nyelveket, információkat a különböző országokról és szokásokról, meg különböző stratégiákat és taktikai manővereket is tanítottak. A leghosszabb és legnehezebb még is az volt amikor a minden áron való titoktartást tanították. Kínzásoknak vetettek alá, hogy megtanuljam tartani a számat. Jóformán minden módozatot felhasználtak ami a megerősítésemre szolgált.
Hónapokon keresztül ment ez amíg el nem döntötték, hogy elegendő volt. Ekkor kerültem át egy új csapat kezei közé. A főépület egy másik szárnyában volt a „bázisuk”. Ez a csapat vált azzá akiket a legközelebbinek nevezhetek a családomhoz. Ennek az az oka, hogy ettől a pillanattól kezdve minden fontos dologgal ők láttak el. A felszereléseimmel és kiegészítő információkkal, ráadásul mindkettőből a top kategóriásakkal. Biztos vagyok benne, hogy az évek során legalább fele annyit számított az ők közbenjárásuk ahhoz, hogy a küldetéseket sikeresen elvégezzem, mint amit saját magam önerőből melléadtam.
Éveken át dolgoztam egy olyan hírnévért amit nem élvezhetek. A hazám tudott rólam, de csak a legmagasabb körök, maguk a munkaadók. Más országok csupán hírből és maximum a lábnyomaimat ismerhették. Csak annyit tudtak, hogy voltam, de hogy mikor, hogyan és hol az talány volt számukra. Azt sem lehetett kizárni, hogy a meglévő információjukat is én hintettem el.
Most ismét itt ültem. Új ruhát készítettek nekem és új felszereléseket. Azt mondták, hogy elengedhetetlen az új megbízáshoz. Ezek szerint ismét utaznom kell és nem a belső dolgokat intézni.
Szakértelmek:
- Katonai kiképzés (Közelharc, fegyver, járműkezelés), a közelharci mozdulatok leginkább hatástalanításban és fegyvertelenítésben merülnek ki, mintsem komolyabb sérülés okozásában
- Orosz, Angol, Francia, Német, Kínai akcentus nélküli beszélése
- Spanyolt angol akcentussal beszéli
- Könnyed alkalmazkodás más kultúrákba, szakmákba
- Kínzások és faggatás elleni ellenállás, mentális szinten is (egy képzettebb telepata már érhet el eredményt)


Képességei:
Bio-technológiai és psziho-technológiai kezelésnek köszönhetően, szuper katona szérumhoz hasonló hatást értek el:
- Az ereje, reflexei, gyorsasága és kitartása egy nő által maximálisan elérhető ponton van (nem szuperhumán szint)
- Az érzékszervei és immunrendszere is az emberi maximumon vannak;
- Pozitív mellékhatásként az öregedési folyamat lelassult (ennek köszönhető, hogy bár 45 éves, még mindig 20 éves testtel rendelkezik) és haja fehér színű lett;

Felszerelés:
- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 4148765-2814729-rose_3
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szer. 06 Május 2015, 22:23

Természetesen elfogadva, remek kis előtörténet! Amint nem záróvizsgázok be is mesélek titeket, elnézést az elhúzódásért, de ígérem megfogja érni a várakozást Smile

Három-öt mutánst várnék még egy nagyon érdekes kísérletre. Két karakter lehet max egy játékostól és elfogadok x-diákot is.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 09 Május 2015, 00:01

A hírnők, Amerika Kapitány, a mágusok mágusa és a gyilkos özvegy bemesélve!
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2484p75-gotika#53099

Még szabadon van:
- A Fantasztikus Négyes teljesen új sosem látott erőkkel. Gyorsan jelentkezzetek, mert minden körben megölöm az egyiküket!
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 652757-different_powers_001
Az erők tömören, ha megírod az előtörit bővebb elírást kapsz: Reed (Telepátia, telenatika, élő lebegő agy), Johnny (fémbőr, ellenállás, erős és mágnese taszító erő), Ben (denevérszerű hártyásszárnyak és nagy fizikai erő), Sue (szuper formázódás, mintha gyurma lenne, lehet kőkemény, vagy szinte mállékony, bármilyen formát felvehet)
- 3-5 mutáns karakter
- Jester új személyisége!

Fekete Lovagot Kira kapja meg a kövi körben.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 15 Aug. 2015, 23:17

Jelentkezni még mindig lehet!

- Sima jk-njk előtörténete a bukás előtti időkig!
- Két még élő F4 tag (Körönként megölöm őket ha nincs jelentkező!): Reed (Telepátia, telenatika, élő lebegő agy), Johnny (fémbőr, ellenállás, erős és mágneses taszító erő)
- Jester új személyisége! Nála van a tűz gyűrűje!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 15 Aug. 2015, 23:45

Új ingyen njk lehetőség!
Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora 284731-144254-ant-man
Nos, hogy maradjunk a filmes téren most a kormány kiküld 3 Hangyaembert a csatába! Három jk (lehet régi játékos, akinek már van gótikás sztorija) írhat egy-egy előtörtit egy katonának, aki részt vett a hangyaember képzésen. Előtörid végén legyen, hogy bekerültél a képzésre ahol egy szérumtól képes vagy összemenni és vissza alakulni, eddig is emberi erőd van és a sisakkal tudsz a hangyáéknak parancsolni. Lehetsz zseni, aki Hank Pymnek segít és így lett alany vagy katona, akit a sereg vont be a képzésbe. Most pedig beküldenek segítségnek, mert nincs jobb ötletük.
Mivel volt három Hangya Ember (Henry Pym, Scott Lang, Eric O'grady) és mindegyiknek vagy négy hangya jelmeze kérek mindenkit keressen egy szimpit és azt rakja be. Mindegyik másik legyen Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Atum Csüt. 20 Aug. 2015, 22:33

Teljesítve az ígéretet, ím itt van:

Adatok:

Név: Azeltz Thro'grik Ukrylhing M'ryttelle;
Egyéb név(i): Atum;
Faj: Klyntar (szimbionta);
Nem: nemtelen;
Jellem: Kíváncsi, alkalmazkodó, udvarias, nyugodt, megfontolt;
Személyazonosság: Titkos;
Születési helye és idő: Ismeretlen;
Kor: Ismeretlen;
Család: Nincsenek;
Foglalkozás: Fejvadász (szerű);
Testmagassága: Változó;
Testsúlya: Változó;
Szeme színe: Fehér;
Haja színe: Nincs;
Bőre színe: Fekete, fehér foltokkal;
Különleges ismertetőjel: Minden;
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges;

Életrajza:
Évezredekkel ezelőtt érkeztem először a Föld nevű bolygóra. Akkor még gyermekcipőben járt az emberi faj és az egész civilizáció. Akkor még fiatalnak mondható voltam. Egy skrull nő volt a gazdatestem abban az időben, de szegény már a végét járta egy ideje. Mondhatni minden testemmel szinte az utolsó pillanatig együtt maradtam. A hajó egy sivatagban landolt csendesen és nyugodtan, természetesen álcázva, hisz nagy gondot jelentett volna, ha bármelyik földlakó észreveszi.
Napokat bolyongtam a sivatagban. Kerestem és kutattam, ahogy azt a feladatom megkívánta. Saját fajom egyik képviselőjét követtem egészen eddig a bolygóig. Az én feladatom az volt, hogy fajunk közös tudatához visszakapcsoljam őt is, hogy ne maradjon sokáig a rossz és veszélyes oldalon, amit azok járnak akik nincsenek kapcsolatban a közös tudattal.
Éreztem, hogy a testem gyengül, de tovább kellett mennem. Ekkor találkoztam azzal a személlyel aki miatt megszerettem ennek a bolygónak a lakóit. Egy fiatalember volt aki pihenési lehetőséget és ellátást biztosított.
A társalgással az elején nagyon nehéz dolgunk volt. Egyikőnk sem beszélte a másik nyelvét és leginkább mutogatásokból és a homokba készített rajzokból próbáltuk megértetni magunkat egymással. Ennek is megvoltak a maguk problémái, hisz mindkettőnknek voltak olyan rajzai amit a másik sehogy sem tudott megérteni. Akkor még nem.
Aztán nehezebb napok következtek. A skrull nő teste már nagyon kezdett gyengülni, én pedig ez ellen semmit nem tehettem. Nem voltam isten, hogy a természetes halállal fel tudjam venni a versenyt. Éppen ezért a férfivel való „beszélgetéseket” igyekeztem más témába terelni. Tudott a létezésemről és azt is sikerült valahogy elmagyarázzuk, hogy külön lény vagyok én is és a skrull is. Most pedig azt kellett megmagyaráznom neki, hogy új testre van szükségem, mert hanem nagyon hamar a mostani után fogok halni én magam is. Természetesen én már kiszemeltem magamnak őt, mint következő gazdatest, de ha nem egyezik ebbe bele önként akkor én biztosan meghalok.
Szerencse, véletlen, vagy előre elrendeltetett volt? Nem tudom, de az egy napos haladék után, amit kért, beleegyezett az egyesülésbe. Nagy kő esett le a szívemről, hogy túl fogom élni ezt és folytathatom a küldetésemet. Egy pillanat volt az egész, hogy elbúcsúztam a haldokló nőtől, majd átmásztam a férfira.
Egy új világ nyílt meg előttem. Igazán elvárható lenne tőlem, hogy egy olyan faj képviselőjeként amelyik más fajokkal él szoros szimbiózisba, ne lepődjön meg ilyen „apróságokon”, de számomra ez sohasem tudott természetes lenni. Az újabb és újabb tudás mindig lenyűgözött, és mindig úgy éreztem, hogy az amit így megtudtam csak egy töredék, hisz biztos volt olyan amit a gazdatest eltitkolt előttem, lévén sohasem voltam az aki uralkodni akar felettük és mindent nem akartam megszerezni belőlük.
A férfi az Onuris nevet viselte és pap volt. Sokkal furcsább volt vele gondolati úton kommunikálni, mint rajzok által. Sokkal bensőségesebbnek hatott, mintha nagyon szoros érzelmi kapcsolatban lennénk.
Igazából mindenkivel ilyen volt a természete. Egyszerűen felnéztek rá az emberek és tisztelték. Természetesen bőven tett is azért, hogy ezt kiérdemelje, hisz rengeteg embernek segített, akár a tanácsaival, akár gyógyítással, és a munkája végzése közben még arra is talált időt és módot, hogy az én küldetésembe segédkezzen. Ezzel pedig az én tiszteletemet és megbecsülésemet is kiérdemelte. A csodálatomat pedig azzal amire képes volt. Sokan mágusnak nevezték, és a képességeket amiknek a birtokában volt én is láthattam, de lemásolni nem tudtam őket. Nem fizikai eredetűek voltak. Azt sohasem mondta el, hogy honnan szerezte ezeket, mindig csak azt mondta, hogy isteni ajándék.
Viszont nem csak jó emberek vették körül. Egyrészt sok varázspárbajt vívott meg más mágusokkal, másrészt volt egy féreg a közelében aki folyamatosan fúrta az oldalát. Hataloméhes és szánalmas ember volt, aki folyton arra próbálta biztatni Onuris-t, hogy hatalmát felhasználva ragadja meg az ország vezetését a fáraó megölésével. Sohasem hallgatott rá, de a kis embert mindig maga mellett tartotta. Ezt sokáig nem értettem, hogy miért, hisz nekem sem árulta el soha. Ahogy azt sem, hogy egy földbe vájt kamrában miféle szertartásokat végzett.
Évekkel később viszont mindenre megkerült a magyarázat. Lassan pedig minden szándékát és tervét megértettem a férfinek. Amivel mindent elindított az egy beszélgetés volt azzal a szánalmas emberrel. Az elején minden a szokványos rendben ment, ugyanúgy meg akart győzni minket, hogy törjünk hatalomra, mint máskor. Most viszont Onuris kibillentette a biztonsági pozíciójából. Nem értettem pontosan, hogy mit mondott neki, mármint értettem, de nem tudtam, hogy ez miért volt rá hatással. Nekem teljesen hétköznapi dolognak tűnt, a kis emberke viszont dühös lett. Ekkor értettem meg, hogy miért tartotta maga mellett eddig, hisz az én küldetésemnek egyik lépése teljesült. Megtaláltam a szimbiontát aki miatt idejöttem. Csak annyit kérdezett tőlem a gazdatest, hogy mi a fajunk gyenge pontja. Nem is tudom, a bizalom miatt, vagy csak mert olyan volta  hanglejtése, de azonnal válaszoltam, és a következő pillanatban a másik szimbionta körül már egy tűzkarika volt. Mágia.
- Engedd, hogy kapcsolatba lépjek vele. - mindössze ennyit kértem tőle. Valami varázsigét mormolhatott el, majd elindultunk a kör felé. Egy kis ideig rossz ötletnek tartottam, mert nekem is gyenge pontom volt a tűz, de mikor elértük az valamiért ránk nem volt hatással. Feltehetőleg ez ügyben intézkedett indulás előtt. Az ellenfelünk nem igen tudott mozogni a tűz hatására, így nagy ellenállásra nem kellett számítanunk. Ám a két szimbionta mentális harca így sem volt egyszerű. Sok időt eltöltött a tudat nélkül és nehéz volt odáig elvonszolni, nagyon küzdött. Órákba telt amíg sikerült megnyernem a harcot és a külvilág is lenyugodott.
A szimbionta szinte azonnal elhagyta a férfi testét, és egy, a hajóról elhozott tartályba tettük, hisz nem lett volna annyi időnk, hogy megfelelő testet találjunk a számára. Ami ezt követte viszont még jobban meglepett.
Visszatértünk abba a földalatti kamrába. Most, hogy úgymond véget ért a küldetésem vegyes érzelmek voltak bennem, mert maradtam volna a bolygón is, meg azért a csillagok és a világűr is vonzott. Lehet, hogy ezt Onuris is megérezte.
- Vissza kívánkozol a csillagok közé. - szólalt meg, miközben egy, leginkább mumifikált testhez hasonló, dologhoz lépett és ismét valamiféle rituáléba kezdett.
- Igen. Ne érts félre, szeretem a bolygótokat és a lakosokkal sincs bajom. Biztos, hogy a szívembe zárom ezt a helyet amíg csak élek, de vonz a tudás amit odakinn szerezhetek. Ráadásul a szimbiontának is új gazdatestet kell szereznem. Kötelességem. - feleltem, bár meglepett, hogy ennyire tudta, hogy mit érzek, hisz nem igazán osztottuk meg azokat egymással.
[color=#009900]- Gondoltam, hogy ha befejezed a küldetésedet akkor ilyen érzések gyötörnek majd. Végtére is neked a világűr az otthonod, nekem pedig ez a föld. Ezért úgy döntöttem, hogy felkészülök erre a pillanatra, hisz te sem maradhatsz és én sem mehetek el. - egyszerűen nem értettem, hogy mire gondol, hisz azt, hogy én elmegyek és ő itt marad azt csak úgy lehet megoldani, ha elhagyom a testét. Viszont abban az állapotban egyáltalán nem vagyok képes űrhajót vezetni, sőt, hosszú távon túlélni sem. Aztán valami varázsigét kezdett mormolni és a következő pillanatban ott állt előttem. Nem úgy, mint egy ember, leginkább olyan volt, mint valami szellem.
- Ezt hogyan? - most már végképp nem értettem a dolgot, hisz az alapján amit ezen a bolygón tanultam az a bizonyos lélek csak a test halála után hagyja el a testet és határozottan úgy éreztem, hogy Onuris teste életben van, semmi változást nem éreztem benne.
- Ez a lelkem, de nevezheted ba-nak is. Mint mondtam, én nem hagyhatom el ezt a földet. Az én tudásomra szüksége lesz majd a leszármazottaimnak. A testemre ugyan ez viszont nem vonatkozik. Az immáron a tiéd lesz amíg meg nem hal. - felelte olyan természetességgel, mintha ez teljesen megszokott dolog lenne, nem pedig olyasmi amiről életemben nem hallottam.
- És veled mi lesz? - sokkal jobban érdekelt az ő állapota, hisz tudtam milyen test nélkül lenni és egy lélek is hasonlóképp érezhetett, mint én olyankor. Hogy lassan gyengül amíg teljesen meg nem hal.
- Itt fogok várni. Ezt az egészet azért hoztam létre, hogy a gyermekeim gyermekei majd megszerezhessék mindazt a tudást amivel rendelkezem. Amíg pedig az az idő eljön, hogy valamelyikük felnyitja ezt a kamrát, addig őrködöm majd. Remélem, hogy majd egyszer újra ellátogatsz hozzánk, arról tettem, hogy az utódaim várjanak majd rád és illően köszöntsenek. Csupán annyira kérnélek meg, hogy azt a nyakláncot tartsd meg, mondhatni, mintegy emléktárgyat. Az ankh az életet szimbolizálja. Jó utat kívánok neked és azt, hogy sok tudást halmozz fel. - a szavait követve szellemkezével olyan gesztust tett, mintha csettintett volna, aminek köszönhetően a test amiben voltam elindult a kijárat felé.
- Mit csinálsz? Várj! - bármennyire próbálkoztam is, a test nem engedelmeskedett nekem, megállíthatatlanul haladt kifele. Onuris pedig csak mosolygott és integetett. Mikor elhagytuk a kamrát annak az ajtaja bezárult és az egész templomra hasonlító épületet elnyelte a homok, mintha soha ott sem lett volna. Ekkor már tudtam irányítani a testet amit ajándékba kaptam, de csak annyi volt, semmi más. Egy tudat nélküli test ami az én parancsaimnak engedelmeskedett, nem volt önálló tudata. Habár értettem és fel tudtam dolgozni, hogy a férfi miért tette azt amit tett, érzelmileg mégis zavaros volt az egész, de már nem volt mit tennem. Ő döntött és én ezen nem tudtam változtatni.
Visszatértem a hajómhoz és elhagytam a bolygót, de tudtam, hogy egyszer még biztos visszatérek, és hogy amennyire csak lehet figyelemmel követem majd a bolygó és a rajta élők sorsát.

Amíg a test életben volt, utazgatással töltöttem az időt, és a Földön elkapott szimbiontának is sikerült egy megfelelő gazdatestet találnom. A váltás okán pedig ismét bekerültem egy régóta tartó háborúba, csupán most a másik oldalon. Egy kree katona lett az új gazdatestem, majd egy újabb és egy újabb. Tetszett ahogy ezek a katonák az életet előrébb tartották, mint a háborút. Úgy, hogy mind a két oldalát ismertem a háborúnak számomra értelmetlennek tűnt, de azt is tudtam, hogy egyedül úgysem tudok véget vetni ennek, viszont akit tudtam és lehetett azt megmentettem. Civileket, bajtársakat. Mondhatni mindenik gazdatest hős volt, és mindenik segített az én személyes küldetésemben is. Egy küldetés azonban rosszul sült el. megtámadtak minket és csak annyira volt idő, hogy egy mentőkabinba ülve a Föld felé lőjjem el magunkat. A landolás nem volt kellemes és azt sem tudom, hogy hová sikerült. Minden sötét lett.

Képességei:
- Alakváltás (képes elbújni a gazdateste bőre alá, testének keménységét és állagát tetszés szerint változtathatja, és egyszerűbb ruházati cikkek alakját is fel tudja venni);
- Képességimitálás/másolás (A képességmásolás hosszú hetek, hónapok alatt történik meg.);
- Szín és forma másolás;
- Testszilárdság változtatás;
- Karmok és csápok létrehozása;
- Képes 1 tonnát felemelni és kinyomni;
- Képességfokozás és regeneráció (könnyebb sérüléseket pár perc alatt begyógyít saját magán és a gazdatestén, a súlyosabbak órákba vagy akár napokba is beletelhetnek. Levágott végtagokat nem tud visszanöveszteni);
- Roppant érzékeny a tűzre és a magas frekvenciájú hangokra;
- Anyabolygóján képes telepatikusan beszélni a kaptártudattal, azon kívül maximum csak jelentést tud tenni aktuális hollétéről és tevékenységéről;
- Meg tudja javítani más szimbionták kapcsolatát a kaptár tudattal;

Szakértelmei:
- Ürhajó vezérlés;
- Lézerfegyver használat;
- Különböző közelharci képzések (pusztakezes, fegyveres);
- Skrull, Kree, nyelvek értése-beszélése-írása;
- Óegyiptomi nyelv ismerete-beszélése, hieroglifák olvasásának képessége;
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Csüt. 20 Aug. 2015, 23:00

Elfogadva! Kövi körben be is mesélek Very Happy

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 26 Aug. 2015, 21:13

Michael accounton (ahol michaelt is) vinném Reedet

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Csüt. 27 Aug. 2015, 00:21

Reed elfogadva írhatsz is!
Atum és Fekete Lovag bemesélve!

Még mindig lehet jelentkezni!
- Simán írd ide az outos karaktered vagy a reneszánszosat Bukás nélkül. Főleg mutánsoknak örülnék Very Happy
- 3 Hangyaember katona
- Johnny Storm (fémbőr, ellenállás, erős és mágneses taszító erő), Mich mellett játszanál a már msot fantasztikus kettesben Very Happy
- Jester új személyisége! Nála van a tűz gyűrűje! Kvázi egy másik tudat lennél, aki mostantól irányítja Jestert. Olyannak írod meg, amilyennek csak akarod.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 29 Aug. 2015, 22:01

Mivel megláttam, hogy Johnny itt Mandroid, ezért jelentkeznék érte. Mert Mandroid. Ilyen nevűt nem hagyhatok meghalni. Mert Mandroid.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 29 Aug. 2015, 22:02

Elfogadva! Most már vele (se) írhatsz!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Morsus Szomb. 05 Szept. 2015, 20:26

Mivel hirtelen elkelt a két élő F4 tag így megint kihirdettem Sue Stormot hihetetlen gumiszerű erőkkel és Ben Grimmet denevérszárnyakkal! Ha most jelentkezik értük valaki kövi holnapi körben már meg is kapják a karaktert!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Svarog Csüt. 10 Szept. 2015, 07:12

Denevérszárnyas Benjamin Grimm. Egy kikötésem van.
Nadrág legyen...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Irina Shane Csüt. 10 Szept. 2015, 14:38

Viszem Sue-t. Smile

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora Empty Re: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.