Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Szomb. 03 Május 2014, 19:53

Az Új mutánsok kaland folyamatosan megy párhuzamosan ez egy pár szereplős néha magánkalandként tartó játék, aminek a során ti alkottok egy njk-t. Egy tinédzser gyermeket, akinek minden adatát megadjátok. kivéve a képességét. oda csak egy számot kérek 1-30ig. Mindig lehet újra kérni a számokat, mert mindig új dolgokat írunk be. A képességetek lehet, hogy teljesen hasztalan lesz és lehet, hogy az egyik legnagyobb hatalom, az oldalon. Mi csak összeírtuk őket, minden más rajtattok múlik. A kaland a képességetek megjelenéséről szól, aminek a végére eldől hová kerültök. Ez továbbra is az outsiders univerzumában játszódik szóval, ha közben az X-men valakivel harcol két utcával arrébb lehet, hogy a kalandod alatt látni fogsz pár repülő autót pl. A kalandodnak nem lesz igazán vége, mert mikor megkaptad az erődet eldöntötted az utadat a következő kalanddal becsatlakozhatsz az eseményekbe. A képességed nem áll meg. Lehet, hogy idővel fejlődik, átalakul, vagy csak elmúlik. Kérhetted, hogy a kalandodon egyedül legyél, de azt is, hogy pár barátoddal együtt játszhass. Mivel a karaktered személyisége és tulajdonsága a képességtől függetlenül épültek fel így más eredményt kapsz majd. Ebben a világban is van X-men és Charles Xavier iskolája, de közben vannak Testvériség tagok is szóval csak rajtad múlik miféle karakterré válsz. Egyetlenegy kérésem van az pedig az, hogy próbáljunk ellépni a szőke, kék szemű, fehér emberektől és számoljunk azzal, hogy a helyszín new york a világ egyik legnagyobb nemzetiségi olvasztótégelye.
A harminc szám csak nálam egy papírra van felírva, amit egyszer egy találkozón be is mutattam. A listára rakunk megszokott és őrült erőket. Ezt a listát a staff ötletei állították össze... rettegjetek.
Az eddigi képességek:
- Telenetika
- Gyémánttest
- Láthatatlanság
- Démontest, szárnyakkal, karmokkal
- Démon test gyengébb verzió, kék bőr, ördögfarok
- Alakváltás, humanoid emberi formák másolása

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 26 Május 2014, 16:23

Név: Maximilian Myzzrim
Egyéb nevei:
Faj: mutáns, zseni.
Nem: Férfi (vagyis fiú… izé, srác).
Jellem: Mindenkivel kedves, szereti az embereket, és szeret jót tenni velük. Általában barátságos, és közvetlen mindenkivel, még az idegenekkel is. Nem könnyű feldühíteni, de ha sikerül, akkor is inkább magába folytja az indulatait. Imádja az autókat, és a különféle „drága játékszereket”. Magát tökéletesnek tartja, és saját hibáit (általában) nem veszi észre.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Hawaii, 2000. Október 29
Kor: 18
Családi állapota: Egyedülálló
Érdeklődési kör: nők
Foglalkozás: -
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe:  barna
Haja színe:  barna/fekete
Bőre színe:  fekete
Különleges ismertetőjel:  
Egészségi állapot/ betegségek:  
Előtörténet:
Max egészséges elsőszülöttként látta meg a napvilágot - ami nem nagy szám, mert ikertestvére rögtön követte. Anyja, Mona feltétlen szeretete és babusgatása közepette töltötte első pár évét. A gyerek születése óta mindent megkapott, amit csak akart – megadhatták neki, tekintve hogy apja sikeres vállalkozásaival szinte elapadhatatlan pénztőkével rendelkezett a család. Az egyik legnagyobb gyorsétterem-lánc, és internetes böngészőbe fektetett részvényeknek hála nem igazán volt anyagi gondjuk, ráadásul az idősebb Myzzrim szinte mindig sikeresen fektette be pénzét, legyen szó hotelekről, különféle cégekről, vagy gyógyszerekről. Akármihez nyúlt, az arannyá vált, s mára gazdasági tanácsadóként, visszavonultan él tengerparti házukban, Hawaii-n. Max tizenhat évesen költözött fel New Yorkba. Itt járt magániskolába, és szerencsére a gyámügy sosem jött rá, hogy a fiatalkorú szülők nélkül lakott. A fényűző lakosztály (egy luxusszálloda teljes szintje) csak az övé volt, és itt tanult önállóságot, illetve ekkor kezdte megbecsülni mások társaságát. Pénzének hála hamar haverokat szerzett, majd később barátai is lettek, bár nem volt könnyű számára társaságot találni, tekintve, hogy néger volt, zsidó, és hawaii-ról származott. Bárhova mentek, mindig Max fizetett, és ez sosem zavarta – tudta, hogy neki több van, mint a körülötte lévőknek, ezért szívesen adott. Bár nem volt balek, azért bőségesen szórta a pénzt.
Az ifjú gyakran lett szerelmes, és ezek a fellángolások amúgy is több pénzébe kerültek, mint bármely más szórakozás. Nem igazán bánt jól a nőkkel, mindig ajándékokkal, és egyéb pénzköltési módszerekkel próbálta magához láncolni szerelmének tárgyait. Ez rövidtávon néha működött, de igazából csak azokat tudta így megtartani, akik a pénzére mentek, és ezen libák mellett hamar boldogtalanná vált. Még sose volt hosszabb távú kapcsolata.
Természetesen rászokott az alkoholra, és a cigarettára is. Bár bele-belekóstolt, sikeresen elkerülte, hogy drogos legyen belőle, valahogy nem vonzotta ezen kábítószerek világa. A cigarettának viszont rabja lett, és gyakran járt különféle bulikba – illetve rendezett is párat – ahol pedig az ital dominált. Nem alkoholista, inkább egy átlagos egyetemista szintjén áll. Apropó egyetem, iskoláját kitűnő eredménnyel végezte a jó eszű fiú, és jelenleg különféle kampuszok visszajelzését várja  felvételét illetően. Apja ragaszkodott ahhoz, hogy fia tanuljon, bár Max tudja, hogy ez teljesen felesleges, pénzének hála sose lesz szüksége munkára. A fiú még nem igazán gondol a jövőre, csak a jelenre, és éli az életét. Valószínűleg senki sem tudja, hogy iskolai eredményeinek nagyrészét megvásárolta, és szinte minden vizsgán csalt. Igazából nem lett volna rá szüksége, hiszen könnyedén megtanult bármit (ha mást nem, csak ideiglenesen, pár napig, aztán elfelejtette), de mégis túl lusta volt, és nem is érdekelték a tárgyai. A történelem, a matek, a fizika, és a biológia volt a kivétel. A matek és a fizika logikus volt, és könnyen átlátható, ezért nem voltak vele problémái. A történelem ráragadt órán, jó memóriája volt, így sose kellett tanulja. A biológia pedig mindig is érdekelte, és lekötötte. Sok ezzel foglalkozó könyvet is olvasott, továbbtanulási jelentkezését is biotechnológia terén adta be.

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 1386731443661

Képzettségek/tudás/képességek:
- mesteri fokon költi a pénzt
- vizsgákon való csalás
- felelősség elhárítása (Nem én tettem, és amúgy is, az ön hibája, hogy erre kényszerülnek diákok. Igen, igazgató úr, ha nem lennének ezen szabályok, akkor nem lenne mit megszegni. Nem kérem, én teljesen értem, hogy miért hozta ezeket, de feleslegesnek tartom, és ezzel csak egy opciót ad a lázadásra. Ha szorít a gyeplő, mindenki el akarja tépni, de ha lazán tartja, akkor hűségesen vágtatunk. )
- jogosítvány, és (főleg) sportkocsik vezetése
- alkohol szerzése fiatal korától függetlenül
- zsidó üzleti érzék (well, thats racist)
- tud játszani basszusgitáron, és egész jól ért a Jazz-hez(thats too)
- hawaii őslakosént beszéli a Hawaii nyelvet, van Mahalo kártyája, és őslakosnak tekintik otthon, minden ezzel járó kedvezmény és jog megilleti
- beszéli az angolt is, és valamennyire a hébert
- és a 11-es számú mutáns képesség.


A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 26 Május 2014, 21:08-kor. (Reason for editing : Michael Nikostratos)
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Darren Cain Hétf. 26 Május 2014, 19:13

Név: William Myzzrim
Egyéb nevei: -
Faj: mutáns/ alfaj: zseni
Nem: Férfi (vagyis fiú… izé, srác).
Jellem: Szereti az embereket, a lovagi eszmények szerint próbál élni (nem mindig sikerül), példaképe a Doktor. Ezenkívül hobbija a különböző számítógépes játékok, kisebb start up cégek finanszírozása, ebből már pénzt is tud csinálni, apja nagy büszkeségére.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Hawaii, 2000. Október 29
Kor: 18
Családi állapota: Egyedülálló
Foglalkozás: Szereti magát Entrepanournak hívni.
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 87 kg
Szeme színe:  barna
Haja színe:  barna/fekete
Bőre színe:  fekete
Különleges ismertetőjel:  
Egészségi állapot/ betegségek:  
Előtörténet:
Will az ikertetvére után pár perccel látta meg a napvilágot. Anyja, Mona feltétlen szeretete és babusgatása közepette töltötte első pár évét. A gyerek születése óta mindent megkapott, amit csak akart – megadhatták neki, tekintve hogy apja sikeres vállalkozásaival szinte elapadhatatlan pénztőkével rendelkezett a család. Az egyik legnagyobb gyorsétterem-lánc, és internetes böngészőbe fektetett részvényeknek hála nem igazán volt anyagi gondjuk, ráadásul az idősebb Myzzrim szinte mindig sikeresen fektette be pénzét, legyen szó hotelekről, különféle cégekről, vagy gyógyszerekről. Akármihez nyúlt, az arannyá vált, s mára gazdasági tanácsadóként, visszavonultan él tengerparti házukban, Hawaii-n. Egyedi etnikai és vallási hovatartozása miatt nehéz volt a valóéletben barátokat szereznie, de online teljesen más volt a helyzet. Ott viszonylag népszerű volt, jó humora miatt. Egy időben még játékokat is közvetített. Ez az elfoglaltsága 16 éves kora körül ért véget, amikor kezdett igazán elmerüli az informatikai kor adta másfajta lehetőségekben. Nem, nem akkor kezdte felfedezni a felnőtt videókat. Ekkor került kapcsolatba a különböző tömeg-finanszírozású oldalakkal, amibe gyorsan bele is szeretett. Apja pénze miatt rengeteg projektnek volt ő a top finanszírozója, így elég sokat utazgatott is az Államokban. Egy év elteltével azonban rájött, hogy ez így annyira nem éri meg és sokkal jobban járna, ha rendes befektetőként részesedése is lenne ezekből. Így, szintén apuci pénzét felhasználva, hamarosan számos új és nagyobb részben sikeres vállalatnak volt a top befektetője. Ez persze még több utazást jelentett, ami az iskolai teljesítménye rovására ment. Volna, ha nem lett volna már méretes saját vagyona is. Egy kis zöld hasúval meg olajozni az oktatási rendszer kerekeit sose volt rossz ötlet. Amúgy sem tanítanak neki semmi fontosat. A pénzügyekhez értett, a többit meg megtudta venni szakértők formájában. Most, hogy végzett a kötelező közoktatással, immár végleg ki tudta tárni a szárnyait és ezért úgy döntött, hogy testvéréhez hasonlóan ő is az Államokba költözik. Valószínűleg Kaliforniában fog letelepedni, ott fogja elindítani a saját vállalkozását. Van már pár ötlete, amit a közoktatásban kapott fizikai ismeretek nélkül is meg tud valósítani. Csak olyan természetesen jön. Főleg az elektromosság nagyobb hatásfokú mozgatásában és új villamos energia forrásokban gondolkodik. De mindezek előtt még mindenképp szeretné megnézni New Yorkot. Szenvedélyei nem merülnek ki persze a cég finanszírozásban/felvásárlásban. Szereti az alkoholt is, de nem gyakran jár szórakozni. Persze néha kell egy kis kapcsolódás. A zsidó vallást, bár régen szorosan követte, mostanra már inkább csak névlegesen lehet hithűnek nevezni. Természetesen még mindig hisz Istenben és néha még imádkozik is, de ez egyre kisebb szerepet tölt be életében.

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 1386731443661

Képzettségek/tudás/képességek:
- Bár már felhagyott a rendszeres videojátékozással, de még mindig viszonylag jó
- Szakértő
- Megvesztegetés (természetesen csak a jó ügy érdekében)
- Tárgyaló készség
- jogosítvány (Hawaii-i)
- zsidó üzleti érzék (well, thats racist)
- tud játszani szaxofonon, és egész jól ért a Jazz-hez(thats too)
- hawaii őslakosént beszéli a Hawaii nyelvet, van Mahalo kártyája, és őslakosnak tekintik otthon, minden ezzel járó kedvezmény és jog megilleti
- beszéli az angolt is, és valamennyire a hébert
- és a 29-es számú mutáns képesség.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Auaritia Kedd 27 Május 2014, 17:54

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 127048149images_www.kepfeltoltes.hu_

Név: Wilda Huang
Faj: mutáns
Nem:
Jellem: visszahúzódó, csöndes, de okos.
Kor: 17
Család: Árva
Testmagassága: 171 cm
Testsúlya: 61 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete
Bőre színe: kínai bőrszín
Különleges ismertetőjel: Haja mindig népviseletben van, nyugtalanok az állatok a közelében.

Előtörténet:
Egy kínai falucskában született. A szülei árvaházba küldték, mert nem tudták volna etetni, így is 9 testvére volt. A lány az árvaház előtt esőben várakozott. Kisgyermek hamar megbetegszik ilyen időben, főleg, hogy másnap találtak rá. Éhesen és betegen. A kisgyermek élet halál közt lebegett, a tüdőgyulladás nagyon nehezen gyógyul ilyen kis korban, főleg, hogy nem volt gyógyszer az árvaházban. A csemete végül túlélte a betegséget. Az itt eltöltött gyermekévei nem voltak szépek, sem szórakoztatóak. Az árvaház szegény volt, kevés étel, szakadt ruhák. Néha víz és áram sem volt. Megtanult rossz körülmények között, éhesen lefeküdni. Az árvaházat egyesítették később egy másik intézménnyel. A körülmények nem javultak, ám másik otthonból könyvek garmadát hozták és kialakítottak egy könyvtárat. Sokat időzött itt, míg a többiek bábukkal játszottak, ő a történelem és a hős regények vizén evezett. Autodidakta módon megtanult olvasni, írni és már 11 éves korában tisztában volt a történelemmel. Aktuálpolitikával és a világ mindennapos eseményeivel csak újság fecniken találkozott, melyet az ápolók elhagytak. 12 évesen fogadta örökbe egy Nio Chang nevű oktató. Az idős férfivel aztán jó barátság alakult ki. Örökre hálás volt neki…
Felesége Ziah Cuh is kedvelte a lányt.A nő egyébként állatorvos volt, nagy állatbarát volt. . Vicces, mert Huang nem szerette az állatokat és azok sem őt. Sohasem tudta meg az okát miért. Valahogy a növényekre és állatokra csupán, mint tárgy tekintett. És a sors fintoraként, valahogy a természet sem szerette őt. Az összes állat megtámadja, megugatja. Nyugtalan lesz a közelében. A növényei bármennyire félti és óvja őket elpusztulnak. Egy orvos azt mondta, lehet olyan a bőrének illata egyedülálló módon, amit nem kedvelnek az állatok, sőt agresszívak, nyugtalanok lesnek tőle. Akárhogy is Wilda sokszor küzd ez ellen az életében… Hirtelen jött megvadult madárraj az égből, amikor végigmegy egy utcán még a macskák is ugatnak stb.
Az oktató a sok ismereten kívül, sok érdekes történetet is mesélt a lánynak. Wilda, nagyon élvezte, ám időközben rájött nincsenek barátai. Olyan sok időt töltött a tanulással, hogy rájött egyedül van.
Sajnos a szakkörökben és csoportos foglalkozásokon csak még inkább kitaszítottnak és egyedülinek érezte magát. Csöndes, hallgató típus volt. Nem szerette a magányt, rossz érzés volt. Egyszer aztán egy kislány hozzászólt, s csakhamar örök barátságot kötöttek. Kiderült mindkét lány ugyanolyan képességekkel volt megáldva. Az együtt eltöltött idő nagyon élvezetes volt. 15 éves lehetett, amikor is Ziah(Nio felesége) elhunyt. Az öregember nagyon szerette a feleségét és nagyon meghasonlott elvesztésében. Nem tudta feldolgozni, hogy nincs már. A tárgyak, helyek mind őrá emlékeztették, ezért fogta magát és Wildával meg sem állt Amerikáig. Persze a kislánynak nem tetszett az ötlet, de hát nem tehetett mást. Elbúcsúzott barátnőjétől, majd vállaira vette a világot…
Amerikában, a lehetőségek hazájában, aztán az öregember Nio egy kis boltocskát nyitott és felhagyott az oktatással. Kínai termékeket árult a kínai negyedben. Wildát rabul ejtette Amerika sokszínűsége és eszméi. Itt hamar barátokra lelt és megszerette az országot. Már nem hiányzott neki semmi. Azonban mostoha apja is a mennyországba távozott. Örök hálám, szerető lányod Wilda. Ez a felirat olvasható az öreg tanár sírkövén. Mivel még csak 16 éves volt nevelőszülőkhöz került egy új iskolába, új környezettel. Nem szerette se a nevelőszüleit, se az iskolát. Az iskolában újra a csönd és a tanulás oltárán áldozott. Egyébiránt a nyelvet hamar megtanulta, már Amerikába érkezésük estéjén is a szótárat lapozgatta. A kiejtése nem volt persze tökéletes, de sokkal jobb volt, mint társaié.
A város, ahova költöztek egyébként New York-Staten Island volt. Most itt él és élvezi szürke hétköznapjait...


Képesség: a 4. számú képességet szeretném 

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Kyle Collins Szer. 28 Május 2014, 11:30

Jelentkeznék
 
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) <a href=Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 34fc09856fa0868f5b0bc39691b493d9-d5eu95r
 
NÉV: Dean Winchester
EGYÉB NÉV: Scar
FAJ: mutáns. alfaj zseni
NEM: fiatal férfi (srác)
JELLEM: csöndes, visszahúzódó, korához képest komoly és meg fontolt. Általában feszült.
SZÜLETÉSI HELY és IDŐ: Washington 2000. Február 27.
KOR: 18
CSALÁD: Kevin Winchester (apja, él autószerelő, ezer mester), Karla Winchester (anya él, varrónő), Ben Winchester (bátya és, 27 éves, jelenleg Londonban van iskolában)
TESTMAGASSÁGA: 180 cm
TESTSÚLYA:81 kg
SZEME SZÍNE: Sötét barna enyhén feketés
HAJA SZÍNE: fekete
BŐRE SZÍNE: kaukázusi, fehér
KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: hosszú fekete haj össze fogva. Speciális öltözék melyet édesanya készített neki. Mind két alkarja tele van égéssel és vágási sebekkel a kézfeji úgy szintén. A mellkasa jobb oldalán van egy fura zöld színű seb, és a jobb vállán is van egy fura formájú sebhely.
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) What_starts_with_war_by_desperish-d5fn9hf
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Darksiders_2__death_scribble_by_jerrytengu-d5golqm
EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT/BETEGSÉGEK: A teste több helyen is égési és vágási sebekkel díszeleg. Ezen kívül nagyon ropogtatja a kezeit. De se fizikai, se mentális betegsége nincsen.
ELŐTÖRTÉNET:
200. február 27. este 20:24-kor láttam meg a napvilágot. Teljesen átlagos gyermekkorom volt. Mondhatni boldogan élt szüleivel és bátyjával. Na, igen a bátya, Ben. Ö igazi sportos, mindenre járt, amire csak tudott. Mikor már Dean is tudót menni folyton a testvérével logót. Ment vele gördeszkázni suli után. Ezt egyből a kedvence lett és szinte minden szabad idejében gyakorolt. Majd idővel parkour edzésre is elment vele a város szélén lévő régi raktárba ki épített terembe. Az iskolát sose szerette, jobban szeretett a testvérével lenni. De sose volt buta, csak lusta a tanuláshoz. Kivéve a vizsgáknál ott mindig pótolt és megfelelő osztályzatokat kapott. Amikor még nagyobb lett már a kickbox edzésekre is elkísérte a testvérét. A hete hétfőtől péntekig úgy telt, hogy delelőt iskolában volt, aminek a nagyját a könyvtárban töltötte gépezéssel. Majd suli után deszkázva ment parkour edzésekre. Hétvégén meg ment Kickbox edzésre. Szerette ezt a fajta élet ritmust, voltak barátai, kikapcsolódása. Egészen 2015-ig. épp ment volna edzésre, amikor egy autó majdnem elütötte, és nagy karambol lett, Deanre valami fura savas anyag került, a testén főleg a karjai, amik megsérültek. A mentők még éppen időben értek oda. bezzeg a sofőr elmenekült a helyszínről, és sose lelték meg.  Két hétig volt a korházban. Majd mikor ki engedték be zárkózott a szobájába és a gépébe temetkezett. A kedvenc játékát pörgette ki állandóan. Az édesanya elkészített neki egy öltözéket a játék alapján, amivel sikerült kicsalnia ismét a szobájából. Azóta már több olyan ruhája is van, de mindig azokat viseli. De a baleset óta, csöndes lett, visszahúzódó, nem bízik meg könnyen az emberekben. Folyton egyfajta feszült érzés van benne, ami ha kitör, belőle támad. Az iskolát és az életet is egyre komolyabban veszi. Az is rá tett, hogy a testvére Angliába költözött az iskolája miatt. Most az utcákat járja a sofőrt keresve, hogy elég tételt szerezzen, hogy meg magyarázza miért hagyta öt ott.
 
SZAKÉRTELME/TUDÁSA:
- Gördeszkázás
- parkour
- kickboxing
- gépezés
 
 
 

KÉPESSÉG: én a 24- est kérném. 


(ez így megfelelő?) 

_________________
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Május 2014, 20:16

Minden szám újra választható!

Az ikrek ide írhatnak:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2346-myzzrim-haz-hawaii#43249

Jön a másik két újonc. Van kedvetek együtt játszani vagy külön szeretnétek a kalandot?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Auaritia Szer. 28 Május 2014, 20:33

én nekem mindegy...együtt is szívesen játszanék, de ha ő nem akar nekem mind1 Smile)
az erőmet hogyan tudhatom meg?:OO kaland közben vagy pm-ben elküldöd?:O

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Május 2014, 22:00

Kalandközben az eseményekről fogod megtudni Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Kyle Collins Csüt. 29 Május 2014, 23:09

együtt vagy külön? jó kérdés, nekem az is jó ha majd a kalandban előre haladva találkozunk.

_________________
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Vas. 01 Jún. 2014, 23:16

Elnézést, hogy lassan indutunk, de itt kezdődnek a kalandok mindkettőtöknek:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t387-brooklyni-kikototerseg#43430

BEJEENTÉS:
Mától a világ bármely pontján kezdhetsz mutánssal. Ázsia, Afrika, Amerika, Európa, Ausztrália, a sarkok, sőt még a marvel fiktív földjeit is elfogadom.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Kyle Collins Hétf. 02 Jún. 2014, 10:00

Nem baj, rendben akkor had szóljon

_________________
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Night Hétf. 02 Jún. 2014, 10:34

kinézet:
Alap:
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Indian_girl_by_welximak-d628caj

Név: Akali Amikwa
Egyéb név(i): Vörös Fülemüle
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: mutáns barát, ember barát, jó. Céltudatos lány, akit egykönnyen nem lehet eltántorítani semmitől, azonban ha gy alakul megfontolt, sőt ravasz is tud lenni.
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: 2002 január 25
Kor: 17
Család: Apa(ismeretlen) anyja él
Foglalkozás: x-diák
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel:rózsaszín festék az arcn, ha ünnepien akar kinézni, és az indián viseletek.
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

előtörténet:
Dakota államban születtem, az Ősi Lakota indián törzs egyik leszármazottjaként. Az édesapámat sosem ismertem, ennek ellenére csak néha éreztem, hogy hiányozna az életemből, mert Édesanyám mindenben támogatott. Anyám ácsként és néha gyógyítóként dolgozott a kisvárosban ahol éltünk. Voltak rajtunk kívül mások is akik Lakota származásúak voltak, és sokan kérték meg édesanyámat, hogy készítse el nekik a totemüket. Az első pár kérés után ő lett a helyi "sámánasszony" aki felmegy a hegyre, hogy az emberek totemeit megláthassa majd elkészítse azt. Eleinte kissé furcsálltam, hogy anyát emiatt mindenki ismeri, de aztán kezdtem hozzászokni.
Sajnos ez kis bélyeget nyomott az én éltemre is. Mindenki azt várta, hogy majd én leszek a következő sámánasszony, de én engem más dolgok jobban érdekeltek, minthogy felmásszak a hegyre és ott nézzem az eget fél éjszaka. Meg, hogy gyógynövényeket szedjek és abból gyógyírt készítsek másoknak. Persze anyám kedvéért, néha tanultam tőle a gyógyítás művészetét, de ez különösebben nem érdekelt. Inkább farigcsáltam különös motívumokat néhány ágba, vagy épp fadarabba. Anya hamar felismerte, hogy ehhez van tehetségem, és megtanított az ácsmesterségre is.
Persze nemcsak szabadidőből állt az életem, járnom kellett nekem is iskolába, nem igazán szerettem idejárni. Igaz sokan voltak hozzám hasonlóan Lakoták a suliban, de folyton csúfoltak, amiért fehér bőröm volt származásom ellenére, igaz én sem értettem, hogy lehet ez, mert anyámnak nem is fehér a bőre. Ezt a külső jegyen volt amiben apámra üthettem.
Az iskolában pont a kinézetem miatt sosem tudtam teljesen beilleszkedni, a fehér bőrűek a vallásom miatt, a Lakota diákok pedig a bőrszínem miatt nem fogadtak be. Persze volt néhány barátom, de akkor is más érzés, ha valaki egy nagyobb közösség tagja tud lenni.
A barátaimmal, azonban szinte sülve főve, együtt voltunk, és együtt jártunk különböző iskola utáni programokra is. Sokszor mentünk, lovagolni, íjászkodni, vagy éppen festeni, persze legtöbbször ősi motívumokat, mert a barátim mind Lakota származásúak voltak, akiket nem zavart a bőrszínem.
Ez volt számomra a boldog gyermekkor, tele minden jóval. Bár az iskolát mindig szívesen kihagytam volna, mert az unalmasabb tárgyakon gyakran elkalandoztak a gondolataim.
Egyik nap a suliban tehetség kutatót hirdettek, amit eddig itt még sosem és én is indulni akartam. A barátaim sem értették mivel akarok indulni, elvégre a tehetségkutatókban legtöbbször jó tánc vagy ének tudásra volt szükség. Na a tehetségkutató után kaptam a Vörös Fülemüle nevet, mert senki se tudta rólam, hogy miközben faragok, és festem a kis faszobraimat, aközben én énekelgetni szoktam.
A tehetségkutatót ugyan nem nyertem meg, de így is elértem a harmadik helyezést. Ami nagy büszkeséggel töltött el engem, anyámat és a barátaimat is. A verseny után persze már a fehér bőrű sulitársak is keresni kezdték a társaságomat, de én átláttam a szitán és nem hanyagoltam el a barátaimat miattuk. persze nem tetszett nekik, hogy a hirtelen jött népszerűségben nem akarok velük lógni, de ez engem nem izgatott igazán.
Anyám egyik nap miután visszatért a hegyről, odalépett hozzám és egy kis famedált nyomott a kezembe. És közölte velem, hogy ma este miattam ment fel a hegyre, hogy megtudja mi is a totemem. Kissé meglepődtem, mikor kiderült, hogy a sárkány a totemem, valami másra számítottam, bár ez már úgy sem érdekes.
Először nem értettem miért ezt a totemet kaptam, főleg mert nem is értettem a totem üzenetét, pedig állítólag mindenki rájön előbb vagy utóbb.
Pár hónappal később igencsak fájdalmas módon tudtam meg erre a kérdésre a választ. Egyik nap mikor otthon voltam és épp egy kis szobrot farigcsáltam, egyszer csak belépett anyám hozzám aggódó arccal. Azt kérte, hogy költözzek el Brooklynba, amíg nem késő. Én eleinte csak értetlenül álltam a dolog előtt, de aztán elmesélte,  miért ez a nagy sietség.
Elmesélte, hogy az apám mutáns volt, bár azt nem mondta meg milyen, csak annyit árult el, hogy mikor rájött a dologra, már túl késő volt. Attól tartott, hogy én is örököltem a mutáns géneket, melyek hamarosan jelentkezhetnek és a biztonság kedvéért el akart küldeni a mutáns iskolába Brooklynba. Persze csak addig, míg ki nem derül, hogy mutánssá válok -e végül. Megígérte, hogy gyakran megfog látogatni, akármi is lesz, és azt is megígérte, hogyha kiderül, hogy nem örököltem a géneket, akkor hazahoz, de ebben a faluban ahol élek, nem lenne biztonságos nekem, mert ha mutáns lennék, az hamar kiderülne és veszélybe kerülhetnék.
Bár én nem gondoltam volna, hogyha eddig lappangott bennem a mutáns gén akkor most fog előtörni, de ha ez megnyugtatja, akkor ki fogom bírni azt a néhány hetet Brooklynban. Addigra csak kiderítik az iskolában, hogy valaha is lesznek -e képességeim.

képességek: még nem tudni

Szakértelmei:
- Gyógynövényekből, gyógyteák, kenőcsök készítése.
- beszél Lakotául és angolul is anyanyelvi szinten
- Fafaragás művészetét ismeri, és gyakran dekorálja festékkel, kis faszobrait.
- tud lovagolni, íjászkodni, festeni(sulis szakkörökből)
- szépen énekel, bár csak magának énekelt legtöbbször, de a versenyen megmutatta, hogy tud is.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: igen

felszerelés: a nyaklánc(/totem) ruhák,kabát, kesztyűk, sulis cuccok, festékek, arcfestékek, tollak, bicska, néhány fadarab, amit majd kifaraghat ott, Pánsíp, rajzfüzetek, amibe festhet majd. És persze a tollak, amik a hajában vannak.

Képesség száma: 1

amit eddig megtudott képességéről és megszerzett képességei::


A hozzászólást Night összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Okt. 2014, 21:54-kor.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Indian_girl_by_welximak-d628caj Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Jenna Collins Hétf. 02 Jún. 2014, 23:51

Külső:
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Punk_rock_girl_by_eijisaeki-d4m408p
Név: Keresztes Roxána
Egyéb név(i):  Roxy, Sátánka (Roxan Cross)
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: Elvont személyiség, nem szereti a nagy tömegeket és az idegeneket, igazi hangulat ember, nem fél semmitől, a veszélyes, szorult helyzetekben érzi magát elemében, lázadó, elutasítja a szabályokat, öntörvényű, néha önző, de akad benne némi sajnálat és segítőkészség.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2001 december 15, Erdély, Arad
Kor: 17
Család: Apa: Keresztes Rajmund (36 éves, mérnök) Nevelő anyja: Kerepes Anna (28 éves) Anyja (33 éves, szenvedélybeteg)
Foglalkozás: -
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: világos kék
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: A jobb alkarja belső felén macska csontváz tetoválás, alatta "R.I.P. LULLABY" felírat , 2 fül karika, nyelv piercing, szögecses/bőr/lánc kiegészítők, szakadt sötét cuccok.
Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Death_cat_color_tattoo_by_wildspiritwolf-d2ckxmy
Egészségi állapot/ betegségek: viszonylag egészséges

Előtörténet:
Érdekesen indult az életem, egy nem várt gyerek lettem aki egy vad buli emlékeként jött, az apám persze ismeretlen volt, így anyu egyedül kellett neveljen. Mióta az eszemet tudtam anyám állandóan engem hibáztatott az élete széteséséért, úgy is bánt velem, nincs sok emlékem róla azok is szinte mind negatívak, szerencsére nem kellett sokáig vele maradnom. Kb 5 éves lehettem amikor a nevelőm kiütve feküdt a nappaliban én meg a tárva nyitva hagyott ajtón kimentem, nem igazán engedett ki a házból így örültem hogy szabadulhatok. Kóborgás közben egy nő megszólított, leesett állal nézett rám, tudni illik nagyon hasonlítok az apámra, lese tagadhatna és ez feltűnt a hölgynek is aki amúgy kiderült a nagyanyám. DNS teszt, pereskedés, felháborodás a körülmények miatt, rövid időn belül már egy másik családnál találtam magam, ahol észrevették hogy nem nagyon beszélek és zárkózott vagyok. Kezdetben a nagyszüleim neveltek,  igazi embert csináltak belőlem úgy mond.
10 éves voltam amikor apám kapott egy jó állásajánlatot Budapesten, persze vitt magával, de nem tudom hogy minek, sose volt rám ideje, néha váltott velem pár szót. Ideje nem volt rám, de pénze viszont annál inkább így ezzel próbálta megoldani a "szeretet dolgot". Ekkor kezdtem szépen lassan kallódni, rossz társaságokba keveredni, sok balhé graffiti, polgárpukkasztás, vandálkodás, kezdtem egyre durvább és "leszarom" lenni a világ felé.
Ezt észre vette apám és a magányra fogta, ekkor kaptam meg Lullaby-t, az egyetlen és utolsó házi állatom akit imádtam, egy macskát. Bizonyos ösztönző hatással volt rám, kezdtem újra kedvesebb lenni, visszavettem a vadságból, megtanultam gitározni, rajzoltam, nem a mindennapos lógás és züllés volt a program, ember nem volt képes erre és most egy macska, vissza gondolva kicsit vicces az egész.
Végül 14 évesen egy kis alakuló bandához csapódtam, ahol a nyávogóm volt a kabala állat, a nevünk is innen jött -Sleeping Lullaby- jól alakult minden, voltak kisebb fellépéseink, ezek is ilyen random utcai játékok voltak meg néhány meghívás egy-egy romkocsmába, csak a zenélés volt a fontos meg a hangulat, király volt és Lullaby-t is vittük magunkat hisz ő is a banda része volt, az egyik legfontosabb. 1 évig tartottuk a frontot, egészen egy balesetig, amikor elvesztettük a banda lelkét.
Az egyik fellépésünkön, a játék végén a kabalánk elfutott, köddé vált, kerestük mindenhol, bejártuk az egész kerületet, végül egy vérszomjas kóbor dög szájában találtuk meg, nem vagyok az állatkínzás híve, sőt, de ezen a ponton valami eltört bennem és had ne részletezzem mit tettem a kutyával.
Ez volt a kövi holt pont az életemben, 2 hétig ki se dugtam az orrom a szobámból, aztán észhez tértem és tovább léptem, kicsit fagyosabb és visszautasítóbb lettem, kb olyan az előző és az új énem közötti állapotban rekedtem meg, ekkor csináltattam a tetkóm. Ja és nem sokára belépett az életembe a mostoha anyuci, igazi barbibaba, nem akar elfogadni így ahogy vagyok, pedig muszáj lesz neki, próbál irányítani és "anyáskodni" de ezzel nagyon elkésett. Nekem nem parancsol senki, főleg nem egy "ilyen". Már akkor boldogság tölt el amikor haza ér és meghallom a tűsarkúja kopogását meg a héliumos lufit reggeliző 8 éves japánkislány hangjával ahogy besikítja a házat a köszönésével, csak akkor imádnám jobban ha egy erdő közepén tudnám jó mélyen elásva...

Képesség:6

Szakértelme:
-jól rajzol
-kreatív (ha olyan kedve van)
-gitározik (screamelni is tud meg énekelni de ezeket annyira nem szokta)
-folyékonyan beszél angolul, enyhe akcentussal
-zárakat tud feltörni
-jól tud épületeket, falat mászni
-nagyon jól vezet autót  (bár még jogsija nincs)
-kötetlen utcai harc
-bicskatrükkök (főleg pillangókéssel)


A hozzászólást Jenna Collins összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 12 Jún. 2014, 22:51-kor.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 03 Jún. 2014, 00:53

Név: Mopeteu Zakataka
Egyéb nevei:
Faj: mutáns.
Nem: Férfi (vagyis fiú… izé, srác).
Jellem: Mopeteu utálja a „fehér” embereket, majdnem annyira, mint Egyiptom jelenlegi vezetőit. Szeme előtt népe mészárlása és elnyomott múltja lebeg, és ezekért nem tud megbocsájtani. Családcentrikus, viszont könnyen dühbe gurul. Az emberi életet nem tartja sokra, ha nem olyan ember élete, aki hozzá közel áll, vagy törzsének tagja.  
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Egyiptom, 2001. Július 9, Zokatoka beduin falu
Kor: 17
Család: apja halott, anyja él
Foglalkozás: -
Testmagassága: 166 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna/fekete
Bőre színe: fekete
Különleges ismertetőjel:  
Egészségi állapot/ betegségek:  

Előtörténet:
Mopeteu egy egyszerű beduin faluba született, amit Zokatokanak hívtak a beduinok nyelvén. A törzs sokáig békében élt, és nem kívánt semmit az ország uralkodóitól, csak azt, hogy hagyják őket békén. Ez azonban túl sok volt az egyiptomi vezetőknek. Mivel úgy gondolták, hogy minden beudin bűnrészes a drog és fegyvercsempészetben, ami gyakorta zajlott az egyiptomi és izraeli országhatár között. Emellett a törzsek tagjainak amúgy se voltak szinte semmilyen jogaik, évszázadok óta elnyomásban éltek, és területi igényeiket se ismerték el. Egyiptom vezetői az országhatáron belül minden egyes homokszemet állami tulajdonnak tekintettek, és nem voltak hajlandóak területeket adni a beduin lakosoknak, nem úgy mint például az amerikai rezervátumok. Bár a beduinok sokáig tűrtek, egyszer elszakadt a cérna, és szervezkedni kezdtek. Ellenálló, lázadó szervezetek alapultak, akik kész voltak fegyverrel venni fel a harcot a szabadságukért. Egy ilyen részese volt Mopeteu apja is. Eleinte a férfi nem akart csatlakozni a véres ellenálláshoz, de 1999 nyarán, két évvel Mopeteu születése előtt minden megváltozott. Ekkor az egyiptomi hadsereg több helyen lépett fel a beduinok ellen, falujukban támadva azokra, és lemészárolva az őslakosok sokaságait. Testvére ekkor halt meg, és feleségét is épphogy megmentette. A férfi innentől aktív tagja lett a szervezetnek, és fiát is úgy nevelte, hogy kövessék őt. A kis Mopeteu még járni se tudott, de már történeteket hallgatott a dicső nép még dicsőbb múltjáról. Megtanulta, hogy az életben a méltóság az egyik legfontosabb dolog, és az, hogy soha ne adja fel amit elkezd, hogy legyen hű az elveihez, és bármi történik, ne hagyja hogy elnyomják, semmibe vegyék. Növekedése közben megtanították rá, hogy az erőszak nem olyan út, amitől félni kell, és hogy bár ne legyen büszke rá ha öl, mégis van olyan szituáció, ahol meg kell tegye.
Bár a 2011-es felkelésben apja életét vesztette, Mopeteu sosem vesztette szem elől apja célját, és tanításait. Tizennégy évesen adtak először fegyvert a kezébe, és kezdték el lőni tanítani. Már fiatalon csatlakozott az ellenálláshoz, és azóta is aktívan harcol népe jogaért. Bár nagyon sok beduin olvadt be a társadalomba, ez a szűk csoport még mindig hiszi, hogy népük igaz helye a törzsekben van, és hogy a „városiasodott” fajtársaik népük árulói, akik megadták magukat. Ettől függetlenül Mopeteu megtanulta az arab, és az angol nyelvet is, fegyverhasználat mellett járműkezelési tapasztalata is van, és nagyra tartják az ellenállásnál éles esze, és jó tanulási készsége miatt. Múltjának hála tökéletes "agymosott" példány volt, aki fanatikus módon követte a parancsnokok elveit, és teljesítette elvárásait. Nem okozott számára gondot turisták megtámadása, különféle terrorista robbantások szervezése és végrehajtása, sőt, nyelvi tudásának hála beépülő kém lett belőle. Fiatal kora ellenére, tizenhat évesen felelősségteljes posztot kapott, beépült egy egyiptomi városba, Hurghadába. A turistaparadicsom tökéletes célpont volt a következő akcióhoz, de fel akarták mérni a város felkészültségét. A fiú egy - szintén az ellenálláshoz tartozó - házaspár gyermekeként jelent meg a városban, és szuvenír boltot nyitottak. Bár látszólag átlagos család, igazából a gyermek felügyeli a felnőtteket, és koordinálja a városon belüli mozgást, tevékenykedést. Alvó ügynököket szerveznek be különféle alibikkel, és egyre csak várják a napot, amikor jelt kapnak, és káoszt, anarchiát hoznak a városra. Egy bizonyos időpontban akarnak mindannyian fellázadni, és erőszakkal megsemmisíteni a várost. Ez a szervezet eddigi legnagyobb akcióját jelentené, és valamelyest elégtételt nyújtana megannyi törzs lemészárlásáért.

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) 856-05803965em-Portrait-of-a-young-bedouin-boy--Jabal-Samhan--Oman-

Képességek/készségek/és minden skill:
- alapvető írás/olvasás
- tört angol, jó arab nyelvtudás
- egyszerű fegyverek használata
- alapvető vezetési tudás, főleg sivatagi járművek
- tevegondozás
- sivatagi életmód
- civilizált életmód
- jó esze van, fiatal kora ellenére érett gondolkodású
- 2. számú mutáns képesség

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Szomb. 14 Jún. 2014, 03:53

Ismételten elnézést, de most már mindenkinek ki van írva a kalandja. Smile Most egy ideig nem fogadok el új jelentkezőket, mert hirtelen rengetegen letettek.
Akali:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2349-metro#43880
Sátánka:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2374-tabor-utcai-gimnazium-erdely#43879
Mopeteu:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2373-zokatoka-egyiptom#43876

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Morsus Hétf. 04 Aug. 2014, 07:55

Jelentkezést ismét megnyitom Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland) Empty Re: Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.