Q’ayem Kor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Q’ayem Kor

Témanyitás by Sakura on Szomb. 29 Júl. 2017, 23:44


Név: Q’ayem Kor
Egyéb név(i): Q, Kor
Faj: Dwalend (Idegen)
Nem: Férfi
Jellem: Nyugodt, szarkasztikus. Ha nekiáll valamin dolgozni akkor teljesen elveszik benne. Gyakori, hogy nekiáll magával beszélgetni közben, miután Miin mellé került és lett Rime ez csak rosszabb lett.
Születési helye és idő: ME 640 körül. Pontosan nem tudni hisz nincsenek emlékei az érkezés előttről de az orvosi vizsgálatok megállapították a korát akkor.
Kor: 34
Család: Nincs rokonsága, családja.
Foglalkozás/kaszt: Bérenc katona
Testmagassága: 236(cm)
Testsúlya: 131(kg)
Szeme színe: sötét kék - majdnem fekete, bal szemre vak
Haja színe: őszülő barna
Bőre színe: világos/barnás
Különleges ismertetőjel: Arca bal oldalán sav marta sérülés ami szinte egész bal arc részét befedi még a fülét is és a haja sem nőtt ki újra az arc oldalát érintőlegesen(füle előtt ahol a hajvonal és a szakáll vonala érne össze), pár vágás hegének csíkjával benne.
Egészségi állapot/ betegségek: Sav marta sebhely arca baloldalán, bal szemére vak.

Életrajza:
Semmi kézzel fogható emlékem nincsen önmagamról a lezuhanás előttről, semmi ami elmondhatná, hogy ki voltam és miért tanultam mind azt amit könnyű szerrel tudok felidézni magamnak annak ellenére, hogy még szülőanyám arcát nem tudom. Kiért, miért? Valahol a dicsőség érzet megvolt bennem. Elhitettem magammal, hogy a tudásom amit testem magáévá tett ha elmém hiányos is egy jó cél és egy nagy személyért sajátítottam el annó. Minden annyira beidegződött volt, hogy biztos korán kezdhettem mindent, persze ebben nem lehettem már sosem biztos. Nem számítottam olyasmikre, hogy majd vissza térnek a sérült részletek. Hadat viselt voltam, erre elég volt az arcomra nézni, hogy valaki rájöjjön.
Akár hogyan is forgathatom a fejemet, annó katona voltam, csak így tudok a tükör előtt állva a saját szemembe nézni viszont mással is szembe kellett néznem. Tudtam lőni a fegyverekkel ebben biztos voltam, hogy nem volt idegen a fegyver forgatása a megtanultak alapján, biztos öltem is valakit vagy valamit de nem zaklatott fel a gondolata. Nem akartam sokáig sújkolni magamat az emlék rések miatt így miután megesett a választásom a három megmentősereg közül és helyre ráztam magamat az első kerek sokk után, hogy mi is történt még hálát adtam magamban azért, hogy nem haltam meg a lezuhanásban. Úgy mond beütött ez csak a későbbiekben, hisz sokan meghaltak, inkább pont, hogy alig éltük túl egy páran a katasztrófát. Sok időt is utaztunk, nem volt semmiféle vissza út sem innen de miért mennénk? Van civilizáció, van lehetőség. Biztos voltam benne, hogy senki se várna és veregetne vállon hazatértemre hisz, még is csak több száz éve volt mind ez, le voltunk jegelve erre az utazásra és még nem is itt terveztünk megállni sem szóval nem volt okom feltételezni sem, hogy valaki esetleg várna rám. Vagy bármelyikőnkre is. Meglehetett volna mondani, hogy csak mi vagyunk itt egymásnak, együtt érkeztünk de a szerencsétlenségnek hála ez jelentéktelen volt. Nem emlékeztünk magunkra sem egymásra. Ugyan olyan idegenek voltak mint bárki más ebben az elzárt univerzumban. Mivel nincs vissza út sem hely ami várna csak előre lehetett haladni. Előre a felfedezésbe és cél keresésbe. Nem mintha egyik is oly egyszerűnek hangzana mint páran hitték biztos.
Abban biztos voltam, hogy fegyverek körül fogom megszerezni a vizemre valót, a Köztársasági katonák pedig megmutatták a fegyvereiket és felszereléseiket is, sőt még miután bemutatót is tartottak el tudtam képzelni magamat ahogy ezen fegyverek használatát némi tapasztalattal már megfelelően fogom tudni használni is azt.
Az első lépéseket persze meg kellett tenni valahogyan hisz azt senkitől se várhattam el, hogy majd felszerelnek és utamra eresztenek de lekötelezni se akartam magam a Köztársaság seregének soraiba se ha egyáltalán ez lehetőség lehetett sem. Viszont annál inkább foglalkoztatott az amit egyszerű volt megkezdeni. Helyi munka a fővárosban, valami mindig akadt hisz valaki mindig keres egy extra pár kezet aki valamire jó is és az több mint egy robot. Miután a nyelveket nem ismertem és úgy semmit sem ezért elmaradtak elsőre az igazán nagy szociális feladatok és bármi magasabb ennél, vagyis tisztán bármi amihez ismerni is kellene a környéket. Végül egy raktárba sikerült lekötnie magát, hogy elkezdjen pénzt gyűjteni magának és lehetőségeket mint tanulás és ismeretségek.
Persze eleinte nem vittem sokra. Szerencsémre fizikailag jó erőben voltam, eléggé ahhoz hogy megálljam a helyemet és egész jól tudtam felszedni a tudást is közben. Munka közben mindig sokat adtam rá, nem akartam csak úgy eltengeni hanem fel akartam szedni magamat arra, hogy utána valamit kezdhessek is a jövőmmel, hogy legyen. A munka elég volt egy helyre ahol elaludtam meg a szükséges vizemre bőven emellett meg tanultam, sokat. Érdekelt a nyelve a különböző fajoknak de azoknak csak az alapvető szavait tanultam meg szépen fokozatosan, hogy tudjam azért mikor szólnak be vagy le, esetleg akarnak ártani nekem. Jobban és főként viszont más részlegek érdekeltek. Fegyverek, igen, hát nem vesztettem el a fegyverforgatási vágyaimat és bőven akartam használni is valamilyent ahelyett, hogy csak életem végéig pakolgassak a raktárban. Szerencsém volt viszont némi extra felfedezést is tenni. Méghozzá a tehetségemet az elektronikához meg mechanikához. Szerelgetés, fixálás. Olcsón gagyit aztán meg megszerelve többért el. Jó felállásnak tűnt a dolog és jó pénznek is. Más is így értékelte mert az akkori főnököm akinek ekkor már három hónapja dolgoztam felfedezte, hogy ebből ő is bőven jó hasznot tud hozni. Ki ne szeretne olcsón venni és drágán adni én meg csak örültem, hogy volt min tanulni és gyakorolni. Megismertem a különböző dolgokat és még tanulhattam is róluk miközben mindent folyamatosan gyakoroltam, még a lövést is hisz egy jó hónap után mióta csináltam ezt akkor elkezdtek jönni a fegyverek is, hogy akkor azokat is megszerelni amit lehet, kibelezni amelyik menthetetlen, egy gyönyörű fél év alatt sokat tudtam meg a technológiáról, fegyverzetekről, robotokról és némit még páncélokról is. Mondhatni kész ezer mesterré faragtam magamat a főnököm munkái alatt. Nem volt persze bőkezű de amiről nem tudott az nem is fájt neki. Ilyenek voltak azok a névlegesen tönkrement alkatrészek amiket eltüntettem magamnak. Persze nem kell neki nem működő alkatrész és a nyeresége is megvolt így hova az izgalom. Ezzel az akcióimmal pedig fokozatosan felépítettem a saját felszereléseimet. Először össze raktam egy pisztolyt csak, egyszerű vető az alja olcsó kategória. Aztán jött az mikor el kellett döntenem mit teszek ezzel a fegyverrel hiszen ez nem vásárolt volt, leszerelt, selejt fegyverekből lett összerakva. Akkor lényegében magam gyártott fegyverem van, fekete piacon biztos megveszik az ilyeneket jó áron vagy legalább is olyanon ami több mint amit kapnék a mostani alkalmazómtól. Csak azt kell kiderítenem, hogy hogyan és kinek lehet eladni ezeket. Egyáltalán hogyan tudnék ehhez hozzákezdeni. A Köztársaság fővárosában vagyok, ez nem lesz olyan egyszerű, hogy kisétálok vele a piacra és elrikkantom magam háromszor.
Ezeket a gondolatokat egyenlőre csak félre tettem és megtartottam magamnak a fegyvert a ki tudja alapon. Fontosabb dolgaim voltak, mint például a munka ami egyre halmozódóbbá vált a fejem felett. Így belegondolva, érdekes dolgokra képes a kialvatlanság. Eléggé bele van hajszolva az ember szóval az már alapból nem jó jel. A munka? Hát, maradandó lehet a kellemetlenebbik oldalán sajnálatos módon. Volt is egy alkalom, már kialvatlanság több is csak egy igazán emlékezetes amit szerintem sosem fogok elfelejteni, bármennyire is akarnám. Szóval az eset adta magát, ha túldolgozod magad, próbálod tömni a fejed minél több információval szabad idődben ahelyett, hogy pihentetnéd magadat a munkán kívül akkor bizony elfogsz érni arra a pontra, hogy hibát fogsz véteni. Most általában miközben szereled a dolgokat ez nem lenne rossz. Elfér némi hiba küszöb úgy mondanám viszont vannak dolgok amivel nem akarsz dolgozni miközben az agyad és a testes is csak egyet akar, aludni. És azt nagyon is. Nem mondom megkaptam a pihenésemet amit annyira kívántam, bár nem így képzeltem el. Első sorban fel kell vennem a mentális jegyzetet 'Sose, de sose dolgozzál akár egy kicsit is fáradtan sokkoló puskákon". Ezek a dolgok iszonyatosan kellemetlenek! Nem hittem volna, hogy mekkora szégyen és harag tud felgyülemleni egy pillanat alatt mikor valamit rosszul csinálsz és BAMM, fél napnyi csendes pihi lesz elrendelve rajtad. Nem volt boldog a főnök, de kevésbé érdekelt mint, hogy nem bírtam mozogni órákig. Pihentem, tény, kénytelen voltam és hát szégyenteljesen. Napokig hallgattam a többiektől körülöttem az esetet újra és újra. Ők ezt elég viccesnek értékelték. Én kevésbé.
Minden végül is rutinná változott át egy év után. Munka, szerelgetés, felpakol és kivisz hogy aztán a szép kereskedők és szállítósok vigyék az árut. Semmi gond és minden egyszerű én meg tudtam felszedni magamat menet közben eléggé, hogy lassan össze szedtem magamnak egy némileg felszerelésnek nevezhető szettet.
Az új életem első évének ünneplését a saját páncélom fejlesztésével és szerelésével töltöttem. Sikerült beszereznem még régebben egy leszerelt, selejtezett Rohamosztagos páncélt, már persze csak azért is mert úgy nézett ki mint amit felgyújtottak és nem hitték, hogy a javítása megéri bárkinek is de engem meg nem ismertek, hogy majd ezt magamra öltöm. Volt is mit tennem vele, mondjuk úgy, a rohamosztagos kissebb volt mint én aki viselhette egykoron de legalább a sisak passzolt ami már egy jó pont volt. Ma a páncél jó volt végül és miután sok napokat beleölő munkát is végeztem rajta és némi extra fáreccöléssel sikerült is megoldanom, hogy a csattok, övek és kapcsolók minden működjön és a helyén is maradjon. Még a félszoknya dekorációt is megcsináltam már az anyag kicserélés után ha már újra nem tudtam festeni de végeredményben volt egy testpáncélom ami passzolt rám, egy sisakom hozzá amiben még fordító is van a kommunikátor mellett szóval csak nyereségnek tűnhetett az egész. Már ekkor még annak tűnt. Már csak ki kellett találnom, hogy hol akarom majd én ezt használni.
Még szép idő eltelik és otthon rá kellet ébrednem, hogy van egy teljes felszerelésem, hogy már ne kelljen csak szerelgetnem egy dohos szobába egész nap, bármennyire is kecsegtető, és idelye lenne valami olyanba belevágni amihez kellenek is ilyen felszerelések. Azt tudta, hogy a főnöke rendeszeresen szállít is el a bolygóról is meg, hogy kellenek neki őrök is. Engem meg már ismert, tudta, hogy megbízható vagyok a munka végzésbe szóval nem láttam sok okot amiért visszautasítaná ha átvenne úgy mint egy bérenc őrt a hajójára. Hozom a saját felszerelésemet, intézem a saját szükségleteimet és ő neki csak fizetnie kell egy egy apróbb bért.
Sikerült is rávennem erre, nem hitte volna, hogy összeállítottam magamank a felszereléseimet és tényleg tudom hozni is és hogy minden működik. Hát minden nem működött persze de nem kötöttem az orrára, hogy a kábító bot úgymond csak akkor működik ha elég erősen lednítem.
És így lettem őr, bérenc. És minden egész jól is ment, nem voltak problémák hisz szinte mindig elég volt az, hogy ott álltam csak a páncélomban, hogy elcsendesedjenek a viták hamarabb mint egyébként és nem sok idelye űztem ezt még mikor össze találkoztam egy árveréskor egy rég látott arccal, méghozzá a nem is akárhonnan ismerős arccal. Persze egy pár ital és hosszú csevegés után amit többnyire a 'mi van veled' és hasonló kérdések és mesék tűzdelték meg kaptam egy ajánlatot is tőle, hogy menjek inkább az ő hajójára szolgálni. Szervízelés, fizetés, lakhatás és egyéb. Nem volt indokom elutasítani az ajánlatot még ha pénzből még kevesebbet akart volna adni. Inkább örültem a lehetőségnek, hogy ne csak ugyan azokat az unalmas köröket fussam már mint eddig. Hálás voltam persze az akkori főnökömnek hisz még is csak befogadott mikor még semmit se tudtam a világról és úgymond gondomat viselte másfél évig de idelye volt végre tovább állni tőle hát elfogadtam Miin ajánlatát. És csalódás nem is ért a társasága már amennyire csevegős volt az elkövetkezendő fél évben, volt lehetőségem megtanulni, hogy hogyan kell a gépét vezetni, volt saját kis szervíz részlegem ahol tudtam valamit folyton szerelni és sikerült véletlenül beszerezni egy R9-es egységet is. Ha fennakadtál, hogy miért véletlenül lett R9-es, hát az egy történet egy másik alkalomra. Most csak maradjunk annyiban, hogy már egész hozzá szoktam a csipogáshoz. Talán már értem is fordító gép nélkül.

Képességei: (Az emberekhez képest vannak a zárójelben)
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Szakértelmei:
- Jártas fegyverhasználatban (egyszerű pisztolyok és puskák)
- mechanikusi készségek (szerelés és bütykölés főleg fegyverek és testpáncélok + azok kiegészítőire vonatkozóan. Kis ezermesterré képezte magát a korai munkái alatt.)
- Űrhajó vezetésében van némi tapasztalata

Megjegyzések:

Karakter:


Páncélja: (a hátára rá van írva, hogy "Not A Trooper" és a far része és a comb hátsó része hiányzik a páncélnak amit a szövet takar, hogy ne látszódjon)


Pisztoly:


Puska:


Kábítóbot: (igazából nem működik)


R9 es szervíz robot: ( név:  Rime )
http://starwars.wikia.com/wiki/R9-series_astromech_droid#CharacteristicsÁlltalában a fekete szövetruhában van ha nyugalom van és nem kell a felszerelés és akkor nem viseli a páncél felső részét vagy a sisakját, de a sisak az lóg az oldalán a pisztolyával együt.

----------

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 12

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Fegyverek
- Kábítóbot (100 kredit)
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)

Páncélzat/öltözet
- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép, kommunikátor (1)
- Fekete szövetruha a páncél alá

Robotok:
- R9-es egység, 'Rime' néven. Szervíz droid (2)


Kredit: 400

Különleges képességek:
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Pontok: 12
Elhasznált: 8
Maradt: 4

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1313
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 30 Júl. 2017, 10:20

Elfogadva.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Sakura on Hétf. 13 Nov. 2017, 18:47

1. Kaland sikeresen befejezve. A kaland elvégzésért kapott jutalom: 2 pont + 10.000 kredit

Karakter neve: Q'ayem Kor
Kaland címe:Hidegháború - A Czerka részvénytársaság
Játékostárs(ak) neve(i): Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov és TMAT4
Kalandmester: Kaylyn Rix
Kezdő reag: Czerka-teszttelep (Mygeeto)
Záró reag: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Kaland tartalma:
Egyszerű körbenézés és felderítési feladatnak indult a missziónk amit Miin elvállalt és mivel a biztonságáért felelek így mentem én is vele. Egy darabig minden rendben volt . Persze minden furcsa volt hiszen a bázison egy lelket vagy tetemet sem találva csak pár kutyába futottunk bele mielőtt még minden teljesen a feje tetejére nem állt. Ezek után már semmi sem volt normális, a hely körülöttünk változott, hallucináltunk és nem tudtam, hogy mi lehetett az oka, egyikünk sem persze.
Végül egy hallucinált látképet bámulva ájultunk el és mikor magunkhoz tértünk korházi szoba fogadott minket és az, hogy a feladat amire kiküldtek minket csak beetetés volt és csak tudatlan tesztalanyok kellettek nekik.

Bővítés:
Nem várt fejleményekkel zárult le a Czerka bázis felkérésére érkezett csapatunknak a missziója. Irrealitása a szituációnak körülöttünk egyre jobban megerősödött ahogy az idő telt és hiába vált ismeretessé is, hogy a valóságunk valami által torzítva lett nem tudtuk kideríteni, hogy mitől volt mindez. Legalább is nem magunktól fedeződött fel az indoka az egésznek. Miután az eszméletemet elvesztettem ahogyan a többiek is a helyszínen, rá következően pár napra ébredtem fel, fehér falak és medi droidok társaságával bővülve. A beérkező tudós meg elmagyarázta amilyen gyorsan csak tudta, hogy utána menekülhessen a szobából ki, hogy csak labor patkányok voltunk. Semmiféle felderítendő nem volt ott csak kellett nekik egy marék ember akit bedrogozhattak. Mit sem kell mondani, nem nyerte el a tetszésemet a farkas kiáltásuk és csupán remélem, hogy a közeljövőben tényleges probléma fog a nyakukba zúdulni ezért cserébe amely majd megkárosítja őket eléggé ahhoz, hogy azt sose heverjék ki.
A helyiségben a "köszönetére" csupán egy mondandóm volt mielőtt kimenekült a szobából.
- Kinyalhatod a seggemet a köszöneteddel és a Czerkával együtt.
Bár mivel kétlem, hogy a sisakom az orvosi ágyon ülve rajtam lenne, és a fordító gépek képességében is kétlek, hogy anyanyelvemet lefordítsák így kétséges, hogy meg is érti az üzenetemet. Egyébként sem emlékszem arra, hogy elköteleztem volna magamat bármely frakció mellett, hogy ilyen hálátlan feladatokat végezzek el nekik vagy kísérleti patkányt játsszak a kényükre. Ha meg megérti meg csak jó. A későbbiekben Miin-hez is lesz pár keresetlen szavam a választási képességeivel kapcsolatban. A nagy társasági cégek mind, egytől egyik a sötét gonoszság burjánzó fellegvárai.

Az ez utáni felépülést követően nem sok esemény történt amiről be lehetne számolni. A páncélomat javítottam, fejlesztettem fel. Különböző alkatrészeket és kiegészítőket vásároltam meg hozzá és építettem bele. Ezen felül csupán a robotot néztem még végig, hogy okoztak-e benne bármi féle marandandó károsodást és ha kellett javítottam is bármejiket meg. Ami időm pedig szabadon maradt azt pedig úgy töltöttem, hogy ha kellett akkor Miin nek segítettem ha igényelte. Hiszen egyébként is azt csináljuk meg arra megyünk amerre ő kívánja éppen.
___________________________________________________________________________________________________________________________

És most akkor át rá, hogy ha már fizettek is akkor eljövendölt az ideje annak is, hogy Kor egy igazi páncélt viseljen magára és ne egy ócskaságot.

- Egyszerű védelmi öltözet 500 kredit : egy hőálló és tartó öltözet. A célja, hogy a test-hőmérsékletét állandóan tartsa a viselőjének a környezeti tényezők ellenére. Hidegben melegen tart, melegben nem enged felforrósodni. Ez egy alsó ruházatként van viselve.

Páncél kiegészítések:
- Mozgásérzékelő 500 kredit
- Oxigén szenzor 500 kredit belégzésre alkalmas +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
- Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
- Hőmérő 50 kredit
- Radar 50 kredit
- Javítás / kiegészítés / megerősítése a páncélnak 500 kredit: Alapvetően egy hiányos, leselejtezett rohamosztagos páncélja volt, különböző fejlesztésekkel és kiegészítésekkel most már "igazi" új páncélnak nevezhető. Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített a mozgás benne. Rendelkezik létfenntartó egységgel.
- Huzalpuska bal karon 250 kredit
- Beépített pisztoly jobb karon 500 kredit

(3150)

Adatlap frissítés:

Szint: 2

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Fegyverek
- Kábítóbot (100 kredit)
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)

Páncélzat/öltözet
- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép, kommunikátor (1)
- Fekete szövetruha a páncél alá

Egyéb
- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)

Robotok:
- R9-es egység, 'Rime' néven. Szervíz droid (2)

Kredit: 400 + 10000 = 10.400 - 3150 = 7250

Különleges képességek:
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Pontok: 14
Elhasznált: 8
Maradt: 6

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1313
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 13 Nov. 2017, 18:50

Elfogadva természetesen.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.