Czerka-teszttelep (Mygeeto)

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 07 Nov. 2017, 00:00Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: 2017. november 11. (szombat)

” Victory by natural selection? An interesting game plan, Solo.”
- Gilad Pellaeon Jacen Solo-nak

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 00120

T-4 kör

TMAT megállt és ugyan vette a parancsot, de ezek után már nem mozdult. Az érzékelőivel semmit sem tudott venni továbbra sem, azok ugyanúgy zavarva voltak, mint korábban.
A csapat végül is a mellett döntött, hogy a sikoly irányába mennek, ez viszont azt takarta, hogy nem fogják látni a tetemet, mert pont a hátukban lesz, nem is beszélve arról, hogy a köd is nagy volt, így pár méter után a dög már a homályba veszett. TMAT és Caryeth is lemaradt és eltűntek a ködben szinte az egyik pillanatról a másikra. Ha visszamennek egy kicsit, sem a droidot nem látják, sem a lányt.
Caryeth, amit utoljára látott, hogy a társai eltűnnek mellőle a droidot kivéve, itt pedig elvesztette az eszméletét és TMAT-ra zuhant, a lány szinte teljesen beterítette a droidot, aki emiatt mozogni sem tudott.
Ahogyan haladtak a sikoly irányába egyre melegebbnek érezték a környezetet, de a haladás egyre nehezebb volt a lápon, gyakran egy-egy lépés után derékig, vagy épp nyakig merültek a vízben, ami Ravohra és Miin számára különösen fájdalmas volt a sebeik miatt. Egyre kevésbé érezték jól magukat, ez mindenkire igaz volt, minden végtagjuk fájni kezdett, a szédülés, fejfájás rosszabbodott, migrénbe ment át és kettős látás csatlakozott hozzá. Hosszú percek után némileg naposabb részre értek, kiérve a fák közül egy lezuhant kisebb köztársasági csapatszállító volt itt, egy eszméletlen embernek tűnő pilóta a gép mellett feküdt, félig a vízben, arccal lefelé.
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 X9P3laS

statisztika:template nélkül:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 09 Nov. 2017, 00:07

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
- Személy szerint olyan anyagról nem hallottam még, ami képes lenne ilyesmire, de a többiben, amit felsoroltál, van ráció. - igazából arról sem tudtam, hogy lehetséges lenne egy erőhasználónak megszakítani egy másik kapcsolatát az erővel, de ugyanakkor eléggé tapasztalatlan voltam ezen a téren, így teljesen lehetséges is lehet a dolog.
- Azt hiszem marad egyedül a sikoly, ez a köd túlságosan nagy. - szólok oda Miinnek, miután egy adandó alkalommal való hátrasandításnál, már nem is láttam a tetemet. A csapaton végignézve pedig két társnak is nyoma veszett. - Ahogy látom a droidotok, és Caryeth is elmaradt valahol. - itt már némi aggodalom került a hangomba. Nem igazán volt jó végeredménye legutóbb a különválásnak.
A továbbhaladás viszont egyre nehezebb volt, és kibírhatatlanabb is. Többször is el-el merültem a vízben, ami egyrészt fájdalmas is volt a sérülések miatt, másrészt minden alkalommal reménykedtem, hogy semmi sem fogja megfogni a lábamat, mint legutóbb. Viszont vagy nagyon eltávolodtunk attól, ami okozott itt mindent, vagy nagyon közeledtünk, mert egyre rosszabbul voltam. A fejfájás szörnyű volt, és nem tudtam eldönteni, hogy amiatt van-e, vagy valami más okán, hogy kettős látás alakult ki nálam. A fájdalmakról és a sérülésről már nem is beszélve.
- Nem hittem, hogy ilyesmit mondok, de nézzük meg a hullát. - szólalok meg, miután kiértünk a napos részre, és sikerült valahogy fel is fogni azt ami előttünk volt, és remélhetőleg a megfelelő tetemre is mutattam, mert a kettős látás miatt lehet, hogy nem a valósat tartottam valósnak, de elég nehéz ezt meghatározni ilyen állapotban.felszerelés:
Képességek, képzettségek:


_________________
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 FUn312o
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 6fZaEMM
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Shadow Pént. 10 Nov. 2017, 10:25

Heiwanna Miin Klodov

Haladtunk tovább a tetemet elkerülve, egyre lassabban, és fájdalmasabban. Mikor Ravohra válaszol, akkor felé pillantok, majd előre egyik kezemmel jobban Q’ayembe kapaszkodva, miközben másikkal fejemet fogom, ami mintha szét akarna hasadni, nem beszélve arról, hogy nem egyszer kissé jobban el is süllyedünk a lápban, majd csak haladunk tovább.
-Vagy csak ami hat ránk, az nem engedi, hogy lássuk. Bármi történjen, NE használjatok halálos erőt, kérlek. – hangom kicsit erőteljesebb most, az egyre erősebb fejfájás miatt kicsit nehéz a nyugodtat adni, meg jó lenne, ha nem tennénk egymásban több kárt.
Kettős látás és végtag fájdalom a fejfájással elég arra, hogy az üresség érzete mellett gyökeret verjen bennem a félelem, hogy akaratunk ellenére megint egymásban tehetünk kárt. Lassan elérünk egy naposabb részt és egy hajó roncsot.
-Q’ayem, a gépnél lőj a levegőbe, annak talán elég erős hangja lesz, hogy a többiek tudják merre vagyunk és arra egyikünk sincs jó eséllyel. – ezután bólintok Ravohranak.
~Ha nem találunk valami kiutat, akkor sok gondunk lesz, ha ilyen ütemben, szinte lassan levegővételenként érzem rosszabbul magam és nem tudom, hogy ez valós lehet, vagy csak az játszik velünk, ami miatt nem a valóságot látjuk, vagy a sebeink súlyosabbak, mint ahogy hisszük.~ gondolom magamban, miközben a Pilotára nézek, aki arccal lefelé fekszik a vízben, és döntésre jutok.
-Megnézem – jelentem ki, majd Kort elengedve megindulok a pilóta felé, ha engedi Kor, azonban, ha nem, akkor meg egyszerűen magam után húzom, hogy oda jussak, de nem tudom ott van e, vagy pilóta van e ott, vagy csak a társunkat látjuk megint másnak. Ebben az esetben, nem tudom ő mit láthat, így ennek fényében próbálok cselekedni, ha sikerül, gyorsan mellé térdelve és már fordítom is meg, de csak oldalára karjainál fogva tartva megnézve az arcát, ha érzek életjelet, akkor csendesen megszólalok.
-Nyugalom, barátok vagyunk… – hangomba nyugalmat próbálok erőltetni, de fáj mindenem, és úgy érzem, hogy ennek már nem lesz jó vége. Ez egy olyan eset, mikor tényleg „bajt lehetett szimatolni a levegőben”, mert ez így nagyon nem stimmelt.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Nov. 2017, 09:05Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság

Mygeeto – Czerka-bázis


Résztvevők: Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor és TMAT4Következő körváltás: -

” Még a legkisebb kétség is képes megrengetni a legerősebb hitet”
- Clone Wars animációs sorozat

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 00120

Caryeth még mindig TMAT-on volt, majd a droid rendszerei valamilyen ismeretlen oknál fogva lekapcsoltak…
A csapat megérkezett a lezuhant roncshoz, úgy döntöttek, hogy odamennek megnézni a tetemet. Ahogyan közeledtek egyre és egyre rosszabbul voltak, már levegőt venni is nehéz volt, a sikoly újra felhangzott, láthatták, hogy egy kommunikátor, vagy datapad van a test mellett és abból jön a hang. Ha Kor lőni akart a kérés után a fegyvere nem működött. A géptest mellett még egy furcsa eszközt is láttak, amiből ebben a pillanatban pöfékelő hangon valamilyen zöldes anyag távozott a levegőbe…
Amint ez megtörtént és újra levegőt vett a társaság erőteljes újbóli rosszullét tört rájuk, ekkor már valószínűleg sejthették, tudhatták, hogy mi lehetett ez, de mielőtt a tényleges megoldás végigfuthatott volna az elméjükön mind a hárman elvesztették az eszméletüket.

~ Epilógus ~
Néhány nappal később:

Mindenki néhány nappal később ébredt fel, egy kellemes, kényelmes melegágyban. A helység falai fehérek voltak és néhány medikus droid mászkált az ágyak között. Mindenki teljesen friss volt, kipihent, aki Erőérzékeny az újra érezte, hogy az Erő is ott van, már nem volt elvágva tőle. Akinek volt korábban sebhelye, mert megsérült a bázison tapasztalhatta, hogy nincsenek sérülései. Ez nem volt teljesen igaz, a kutyák okozta sebek nem voltak meg senkin. Csak azok, amiket a társaság egymásnak okozott, illetve az ősz tincsek, ami most már látszott.
Nem sokkal az ébredésük után egy magasabb rangú köztárasági katona jött be a helységbe egy Czerka-szimbólumos tudóssal, vagy inkább orvossal együtt, aki egy datapadon nézte az adatokat.
- Üdvözlöm önöket – mondta a férfi. – Először is elnézést kérek a félrevezetésükért, de szükséges volt mindez. Egy teljesen üres bázison voltak, ahol önökön kívül nem volt senki volt, a megrendelőink kérésére volt ez a teszt.
Itt a mellette álló alakra, aki vele együtt jött be, pillantott.
- Egy új különleges szer hatása álltak, laboratóriumi körülmények között, ami aeroszol formában létezik. Többet nem mondhatok erről sajnos. Egyfajta irányított pszichózist hozott létre, ez okozhatta önöknek a közös hallucinációt, hogy ugyanazt látták, de mindez jellemzően a tudatalattijukból táplálkozott. Minél több ideig voltak ennek kitéve, annál erőteljesebbek lettek a látomások. Amennyiben ez valakinek kellemetlenséggel járt, elnézését kérjük és természetesen magas összeggel honoráljuk a fáradozásaikat. Három nap telt el azóta, hogy elvesztették az eszméletüket, egészen addig tartottuk önöket mélyaltatásban, amíg a szer ki nem tisztult a szervezetükből, így már nem lehetnek további hallucinációik, sem pedig a pszichózis okozta fájdalmuk. A felszerelésüket visszakapják, amint felöltöztek és elhagyják a gyengélkedőt. El sem mondhatom, hogy mekkora szolgálatot tettek mind a Czerka-részvénytársaságnak, mind a saját frakciójuknak. Köszönöm!
Ezzel a tudós ki is siet a helységből, csak a korábban vele bejött személy marad, hogyha valaki törni/zúzni, vagy támadni akarna, akkor megakadályozhassa. A felöltözés után valóban mindenki hiánytalanul visszakapott mindent, működőképesen is, ezek után kifizették a társaságot és távozhattak is ezen helyről.
A társaság TMAT-ot is visszakapta, akinek az elmúlt időt, amit a bolygón töltött töröltek az adatbankjából, és miután újraindították már minden rendszere tökéletesen működőképes volt.

Vége.

statisztika:

//Akkor Serenity, BB és Saku 2-2 pontot kapnak és 10k creditet. Raven és TMAT 1 pont és 0 creditet, mert Jedi és droid. 9 kör volt a választóvonal, 9 reagnál, vagy kevesebbnél járt 1 pont. Mindenkitől kérem szépen majd a bővítést a következő kalandja/játéka előtt. Köszönöm a játékot!//template nélkül:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Czerka-teszttelep (Mygeeto) - Page 4 Empty Re: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.