Dzsungelek

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Dzsungelek Empty Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 29 Júl. 2017, 19:50

A bolygó dzsungelei, ezekben találhatóak elszórva főleg a férfi és női testvériség települései.
Dzsungelek Databank_dathomir_01_169_304c5db2

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 27 Nov. 2017, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 1. (péntek)

” A koronákat öröklik, a királyságokért megküzdenek”
- Clone Wars animációs sorozat

Dzsungelek 00120

Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)

Dzsungelek MU1wvju

Dzsungelek 00120

A bolygóra ezúttal mindenki máshogyan keveredett. Miin é Kor valószínűleg annak köszönhették mindezt, hogy a bolygó remek anyagként szolgált Miin esetleges új könyvéhez és ekkor hallhatták, hogy két jedi és egy szenátor is érkezik a bolygóra, mert egy kutatóexpedíciót támadás ért.
Ravohra-t ezúttal nem a mestere, hanem a szenátus küldte ide hivatalos minősítésben. A szenátushoz is eljutott, hogy több támadás is volt a Dathomir-en, ami egészen bizonyosan nem Birodalmi eredetű. Így egyelőre nem akartak katonákat kiküldeni, hanem egy diplomata jobb volt szerintük, hátha szót ért a helyi őslakossággal, akik a dzsungelekben laknak.
Morwen és Dendarid pedig a tanács megbízásából ment azért, hogy Ravohra-ra vigyázzanak. A padawan mesterének éppen beteg volt és a gyengélkedőn pihent, ezért tartott a Jedi tanács egyik tagja a fiúval.

A hellyel egyetlen gond volt, hogy az utóbbi napokban elektromos vihar tombolt a környéken – mindez megszokott volt az év ezen szakaszában – és még hetekig elfog tartani, azaz sem szkennerekkel nem lehetett a környéket vizsgálni, sem pedig berepülni hajókkal. Bentre lehetett vinni droidot, csak felhívták az odamenők figyelmét, hogy vigyenek extra energiacellát, amivel képesek feltölteni a droidjaikat.
Éppen ezen okokból a korábbi köztársasági bázistól mintegy 20 egységre (km) tudták elvinni a társaságot a helyi erők egy LAAT-tal, ahol egy kisebb köztársasági utolsó tábor helyezkedett el. Idáig még vöröslő, vagy narancs színű  fűből álló síkság volt, innen kezdődött a vörös dzsungel. Jelenleg nagyjából délre járhatott az idő és olyan 5-6 standard óra volt addig, hogy a célhelyszínre érkezzenek gyalogosan, mert a dzsungel sűrű volt és nagyon bike-okat sem lehetett használni.
Dzsungelek DjsNHBH

//Szokásos, felszereléslistát írjatok.//

statisztika:
Körök száma: 1. kör / eltelt körök száma: 0
Ravohra Tirgir: 0 reag
Heiwanna Miin Klodov: 0 reag
Q'ayem Kor: 0 reag
Dendarid Tefle: 0 reag
Morwen Avenay: 0 reag


Dzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, dzsungel ~
kép:
Dzsungelek DjsNHBH

//Előzmény: Yavin 4 – Ideiglenes tábor//

Még a Jedi Templomban személyesen kereste fel a padawant, hogy elmondja, hogy hova és milyen küldetésre fognak menni. Más esetben vadászgéppel mentek volna, de ha most a szenátorasszonynak megfelelt, akkor az ő hajóján utazott ő és a padawan is, hogy megtudják védeni a nőt. Az úton, amíg meg nem érkeztek a Dathomir-ra főleg meditációval töltötte, de ha a padawannak, vagy a szenátornőnek voltak kérdései, vagy beszélni akartak vele, akkor természetesen szakított rájuk időt. A megérkezés után ő maga volt az, aki a helyi erőkkel elintéztette, hogy kivigyék a társaságot a dzsungelek előtti köztársasági táborhoz. Kor és Miin valószínűleg itt csatlakoztak a trióhoz, hogy ők maguk is jönnek. Mind a kettejüket ismerte a Yavini események óta, Miin-t közelebbről, hiszen neki magyarázott és tanított is dolgokat az Erőről, főleg a meditációt és az ilyen apróbb trükköket.
- Miin, Q'ayem – köszöntötte mindkettejüket. – Örülök, hogy ismét találkozhatunk.
Az adatokat már megnézte korábban, a többiek miatt kissé szomorúan vette tudomásul, hogy sokat kell gyalogolni, nem tudta, hogy a többiek miként viselnék ezt a nagyjából húszegységnyi távolságot főleg ebben a meleg, párás klímában, ami még nehézkesebbé teszi az egészet. Számára bármilyen megoldás jó volt, így igazából és igazából Ravohra volt az, akinek a szava döntött az ő esetükben, így hát a nő felé fordult.
- Asszonyom – kezdte. – Milyen módon szeretne a táborig eljutni? Szerezzünk a dzsungel ellenére járművet, vagy hátast, esetleg gyalogszerrel menjünk?

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Werda on Hétf. 27 Nov. 2017, 04:20

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Épp mindennapos teendőimet végeztem, amikor bejött a felkérés a szenátus részéről. Hallottam pletykákat a Dathomiren történő dolgokról, de úgy tűnik, hogy mostanra elég komoly szintre növekedett mindez ahhoz, hogy a szenátus is beleavatkozzon az ügybe. Természetesen elfogadtam a felkérést és úgy is intéztem a dolgaimat, hogy ami sürgetően fontos volt, azt még azelőtt el tudjam intézni.
Amikor eljött az indulás napja, még öltözködés közben gyorsan átnéztem az üzenetet, melyben a védelmemre küldött két jedi alapvető adatai voltak. Egész pontosan a nevük és kép, hogy felismerhessem őket ha látom. JAKE fejét megpaskoltam finoman és megbíztam a lakosztályom védelmével. Nem volt szükséges, hogy túlzásba vigyük a testőrök számát, ez végtére is diplomáciai küldetés kellene legyen és nem azt akarjuk megmutatni, hogy milyen tűzerőt képes a köztársaság felvonultatni. Úgyhogy ő otthon maradt, én pedig a találkozópontra igyekeztem. Azért a fénykardomat magamhoz vettem, egyrészt, mert hasznos lehet, másrészt mert jobban érzem magam tőle, kicsit több lesz az önbizalmam.
- Avenay mester. Tefle padawan. - üdvözlöm őket kedves hanggal és mosollyal és pukedliztem is egyet. - Úgy vélem kényelmesebb és célszerűbb, ha diplomáciai hajóval megyünk. - ajánlottam fel, hogy a szenátus által a szenátorai rendelkezésére bocsájtott egyik hajóval menjünk a célbolygóra. Mégis csak jobb benyomást nyújt egy ártalmatlan hajó, mintsem egy vadászgép.
- Hogy haladnak a tanulmányai? - fordultam a padawan felé és kezdtem bele egy kellemes kis csevejbe miután kényelmesen helyet foglaltunk a hajón és az elindult a célunk felé. Mégis csak kellemesebb beszélgetéssel tölteni az időt, mintsem azzal, hogy némán nézzük egymást.
Megérkezésünket követve Avenay mester intézkedett is, és hamarosan már el is szállítottak minket a köztársasági táborhoz. A megérkezésünket követve ismerős és kellemes társaságunk akadt, akiket Mygeeto óta nem is láttam. Ahogy elnéztem Miin sérülései helyre jöttek szerencsére.
- Én is örülök a találkozásnak. Rég találkoztunk. Hogy vagytok? - szólaltam meg a jedi mestert követően és közelebb léptem hozzájuk. Nem volt okom tartani tőlük, és megnyugtatott az is, hogy itt voltak.
- Azt hiszem, hogy ha lehet hátasok beszerzése lenne a legjobb ötlet. Gyorsabban is tudnánk haladni, és megbízhatóbbnak vélem őket, mint a bike-okat. Egyetért, mester? - igyekeztem oylan lehetőséget választani, amivel gyorsan is tudunk haladni és a csapatunkat sem terheli meg túlságosan. Egy hátas pedig kifejezetten alkalmas lehet erre.
- Ti is jöttök velünk? - fordultam Miinhez és Korhoz kedves és szelíd mosollyal. Nem tudtam, hogy mi járatban vannak ezen a bolygón, így természetesen az sincs kizárva, hgoy visszautasítják a meghívásomat, mert épp valamit el kell itt intézzenek, ami nem függ össze a mi feladatunkkal. Vagy bármilyen személyes okuk is lehetett rá egyszerűen és szimplán, ami miatt nem tartanak most velünk.

felszerelés:
- Elegáns ruházat, ami nem akadályozza a mozgást;
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék);
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Nov. 2017, 15:47-kor.

_________________
Dzsungelek 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Dzsungelek FUn312o
Dzsungelek 6fZaEMM
Dzsungelek EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow on Hétf. 27 Nov. 2017, 13:22

Heiwanna Miin Klodov

Útvonal tervezgetés közepette, gondolkozok nagyban, hogy merre is menjünk, mikor Dathomir elém kerül ismét, de már nem csak a bolygó felfedezése és a rajta élők kultúrájának megismerése miatt. Egy kis diplomáciai csapat indul még oda, kutató csapatokat ért támadások miatt.
-Q’ayem – szólalok meg a datapad-ot tanulmányozva. – Dathomir lesz a kövi állomás ahogy nézem. Lehet nem csak könyv alapanyag fog ott rám várni – ezzel felé nyújtom azt a kevés infót amim egyenlőre van a támadások puszta tényéről. – Lehet csak olyan helyre mentek, ahova nem kellett volna, vagy nem szabadott volna a helyi őslakosság figyelmeztetései, vagy figyelmeztető jelei ellenére, és ebből lett a baj. De lehet kiprovokálták az összetűzést. De ez csak előzetes elmélet, az alapján, hogy egyes törzsek és zártabb közösségek van hogy hevesebben védik a számukra kulturális, vagy vallási okokból fontosabb területeket - magyarázom talán hosszabban, mint kéne és untatva is eléggé.
-A lényeg, hogy itt ha lehet ne fegyverrel a kézben sétálgass, és csökkentsük a lehető legminimálisabbra a provokáció lehetőségének mértékét is. – neki dőlök az egyik falnak, miközben Kort nézem, egy kicsit elhallgatva, hogy mit is mond.
Ezek után, megindultam a pilóta fülke felé, ha Kor jött velem, akkor beszélgetve, de ha mégse, akkor egyenlőre egyedül, és irányba álltam új úticélunk felé.
Az utazás ideje alatt azért próbálok amit csak lehet még összeszedni a bolygóról, hogy egy minimális ismeretem legyen a hellyel kapcsolatban, főleg, hogy mire is készülhetünk, akár csak időjárás terén is. Annak már alapból örültem, hogy most nem a fagy vár ránk, hanem egy elég kellemes hőmérsékletű bolygó, ami számomra is ideálisnak tűnik így elsőre. Talán ha maradunk többet lesz lehetőségem kicsit jobban megnyújtóztatni a tagjaimat, azonban első a feladat lesz. próbálok térképeket is szerezni, ha lehet minél frissebbet.
Amint megérkezünk, már jelentkezek is be, és irányítom a gépet arrafelé amerre kapok engedélyt a landoláshoz is. Hát az időjárás arra amerre majd menni akarunk kicsit necces, ezért nem tudom sehogy se azt megtenni, hogy közelebbre kérjek engedélyt, mint a kikötő, de most az is jó lesz, legalább ott biztonságban is lesz a hajónk is. A leszállás után leállítom a hajtóműveket, és a rendszereket, majd szobámba megyek egy kis felszerelés magamhoz venni, na meg átöltözni, hogy kényelmesen legyek, ugyan akkor el is férjen nálam minden ami csak kellhet, de azért nem esek túlzásba se. Ahogy végzek és készen állok akkor próbálok aranyos pofit vágva nézni Q’ayemre, aki már jó eséllyel az életét kezdi megunni míg arra várt, hogy elkészüljek.
Ezek után nem volt más hátra, mint előre, bár most semmi nem fedte a nyakamat, így a nyakörvem szépen látszott is ennek köszönhetően, így jó eséllyel lesz aki jobban felfigyel ránk, de ez most nem túl lényeges dolog számomra, csak az, hogy fuvart szerezzek egy külső táborhoz, ahonnét aztán irány a nem túl járható ismeretlen terület. Ez azért a könnyebb dolog volt, a hírek alapján a neheze majd onnét fog jönni, szóval lelkiekben, kicsit készültem a sok gyaloglásra is.
-Lehet legközelebb rá kéne kérdeznem Tyrr-re, hogy van e ismeretsége az adott helyen, hogy már valami várjon minket. – jegyzem meg csendesen Kornak az út alatt, miközben nézelődök kicsit. Majd érkezés után már pár ismerős arcba is sikerül belebotlani igen hamar.
-Avenay mester – biccentek felé – Részemről is nagy öröm, hogy ismét találkozunk. – hangom nyugodt és kedves, miközben lágyan elmosolyodok a nőre nézve, majd tekintetem átsuhan a másik ismerős arcra.
-Ravohra, örülök, hogy újra látlak téged is – biccentek felé is. – Köszönöm kérdésed, jól, és remélem, hogy most eme találkozás jobb körülmények közt fog zajlani, mint a korábbi. – nézek rá kedvesen mosolyogva – remélem, hogy te is jól vagy teljesen – teszem még hozzá, majd a másik csapat harmadik tagjára pillantok.
-Azt hiszem mi még nem találkoztunk, legalábbis bemutatkozásra minden bizonnyal nem került sor. – pillantok a fiatal padawanra - Heiwanna Miin Klodov vagyok, de mindenki csak Miinnek hív, örülök a találkozásnak – mutatkozok be kedvesen, majd a kis párbeszédre figyelek.
-Köszönjük a kedves invitálás és azt hiszem élnénk is a lehetőséggel. Részemről a helyi lakosságot jöttem tanulmányozni, de hallottam a támadásokról is, ezért ha nem bánjátok akkor annak is utána járnék, hogy ha esetleg a helyi őslakosság által kirakott figyelmeztető jelzéseket értették félre, vagy nem ismerték, esetleg szóbeli figyelmeztetések nem lettek volna eléggé területre pontosak, akkor ezeket feljegyezhessem, és segíthessek abban, hogy ilyen esetek ne nagyon fordulhassanak elő újra. Nagyon remélem, hogy békés, diplomatikus úton lehet eme eseményeket rendezni és mindkét fél számára előnyösen. – könnyed, nyugodt hangon beszélek, majd elhallgatok, hogy a többieket is hagyjam szóhoz jutni. Mondjuk Kor már megszokhatta tőlem, hogy ilyen vagyok, Morwen számára se annyira újdonság már ez és talán Ravohra is az előző kis találkozás alkalmával rájött, hogy igen, van mikor elég sokat beszélek.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-egyszerű strapabíró ruházat (top, sok zsebes „terep” nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Tűzgyújtó
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi on Csüt. 30 Nov. 2017, 17:47

Éppen a napi meditációs gyakorlatomat végeztem, amikor Avenay mester megzavart. Egy érdekes küldetésre választottak útitársnak mellé. Ennél nagyobb megtiszteltetést el sem tudtam volna képzelni, egy szenátorra kell vigyáznunk, ráadásul még a Tanács egyik tagja is velem lesz. Talán van még némi esély, hogy bebizonyítsam a Tanácsnak, hogy igen is képes vagyok győzedelmeskedni a sötét oldal felett. A találkozó ponton találkoztunk a szenátorasszonnyal, aki felajánlást is tett, hogy az ő hajójával menjünk.
- Szenátor - egy meghajlással fejezem ki tiszteletem.
El is fogadjuk az imént tett felajánlás. Szerintem is sokkal kényelmesebb így utazni, hiszen legalább nem kell vezetnem.
- Igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Köszönöm kérdését.
A köztársasági táborhoz tudnak minket szállítani, de tovább nem, hiszen szinte az egész bolygón elektromos vihar tombol. A táborban a mester és a szenátor számára ismerős személyekkel.
- Örülök a találkozásnak. Én Dendarid Tefle vagyok.
Én a bike-okat jobban szeretem, de én nem ismerem olyan jól ezt a bolygót.
- Elnézést a kérdésért, de ön is kutató lenne, kedves Miin?

Felszerelés:
- Fénykard (zöld)
- Komlink
- Holoprojector
- Jedi ruházat

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson on Csüt. 30 Nov. 2017, 20:03

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép(1)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)Igazán mesésnek éreztem mikor Dathomir felé vettük az irányt. Innen származik az a bogyó amit már egyszer emlegettem is Miin nek, amiből egy jó italt készítenek. Helyi készítésűt pedig majd beszerezni mindenképp jó lenne a későbbiekre. Mikor persze említette az uticélt Miin elsőre elmerengtem így pár szaváról lemaradtam de a lényeg megvolt. Csak sóhajtottam egyet.

- Majd meglátom mit tehetek. - válaszoltam neki majd mikor már közel értünk a bolygóhoz én elmentem felszerelésbe kerülni, emiatt én persze hamarabb is lettem kész immáron az új, kijavított, és már teljesen páncélnak is minősíthető páncélomban pedig a hajó lejárójánál vártam míg megérkezik ő is.
Miután megvolt pedig jött a szokásos cammogás arra amerre épp ő kitalálta így csak követtem, nézelődtem és megbizonyosodtam arról, hogy ha kell közbe tudjak lépni bármi lenne. De végül nyugadalomban ültünk le egy táborba ahova kituttuk magunkat vitetni. Csak azt reméltem, hogy nem akarja túl vállalni magát, és hogy nem felejti ell az italt meg kell vennünk távozás előtt.
Némi idő után pedig előbukkantak ismerős és ismeretlen arcok is. A beszéd stílusukból és öltözködésükből, úgy már ránézésre is jedik voltak, meg padavan vagy mi. Én csupán biccentettem vissza feléjük. Jelenleg a megjelent rossz előjelnek számítanak. Eddig csak Miin akarta beletúrni az orrát valami helyi balhéba szóval nem vetten nagy dolognak, de hogy most még a Jedik is előbukkantak...A biztonság kedvéért amíg ők beszélgetnek én a fegyveremmel bíbelődök, ellenőrzöm, hogy minden jó legyen rajta.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 01 Dec. 2017, 00:01Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 5. (kedd)

” Egy elképzelésnek sok értelmezése lehet”
- Clone Wars animációs sorozat

Dzsungelek 00120

Kor a fegyverével mindent rendben talált. Az sajnos hamar kiderült, hogy az állatokon való közlekedés nem igen fog működni. Morwen ugyan kapott annyi darabot, ami megfelelt a csoport létszámának, de a gondok ezek után kezdődtek. Egyrészt nem bírták el Kor-t, már az extrém méretei miatt is lelógott a férfi lába, és a súlya sem könnyítette a helyzetet. Másrészt pánik tört rájuk, amin megérezték Miin és Ravohra illatát, amint a két nő a közelükbe ment. Mind a ketten ragadozószerűségek voltak, ezek pedig békés pusztai növényevők. A katonák sajnos nem értettek jobban az állatok megszelídítéséhez, csak ennyire sikerült szelídíteni őket. Végül bevallották, hogy ők soha sem használják hátasnak őket, hanem csak teherhordásra. Morwen próbálta őket az Erő segítségével nyugtatni, ezzel csak annyit ért el, hogy az állatok megtűrték őket a közelükben, de azt nem engedték, hogy felszálljanak. Így maradt az, hogy kénytelenek gyalogolni.
Ehhez pedig az egyszerű sima felszerelés kevés volt, hiszen azért húsz kilométer oda, majd vissza, illetve az ottani eltöltött keresés is időbe kerül.
Egyébként annyira azért nem volt nehéz az út, az első 15 egységen keresztül volt járható földút, csak utána kellett lekanyarodni olyan helyre, ahol már nem volt ilyesmi, maximum vadösvény.

//Akinek nincs olyan holmija, ami elég lenne egy jó két napos túrára, az még ebben a körben felszerelkezhet innen a bázisról.//

statisztika:
Körök száma: 2. kör / eltelt körök száma: 1
Ravohra Tirgir: 1 reag
Heiwanna Miin Klodov: 1 reag
Q'ayem Kor: 1 reag
Dendarid Tefle: 1 reag
Morwen Avenay: 1 reag


Dzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, dzsungel ~
kép:
Dzsungelek DjsNHBH

Morwen az állatok megszerezésével ugyan sikerrel járt, de az összes többi résszel már kevésbé. Hamar nyilvánvaló lett, hogy egyrészt az állatok nem bírták el Kor súlyát, másrészt nem rajongtak sem Miin-ért, sem pedig a szenátornőért. Kinyúlt az erőbe és azon keresztül igyekezett lenyugtatni az állatokat, de nem járt túl nagy sikerrel. Így sem engedték azt, hogy rájuk üljenek. Rá is kérdezett a katonáknál, hogy mi lehet ennek az oka, révén elvileg szelíd állatokról lenne szó. Ki is bukott a zsákból a tű, hogy mi volt az ok. Nem voltak túl szelídek és soha sem utaztak rajtuk élőlények, csak málhás állatok voltak.
- Azt hiszem, hogy mégis gyalogolnunk kell – mondta. – De azért egy, vagy két állatot elvihetünk, hogy ők cipeljék a felszereléseket. A levegő tiszta, vihar nem várható, nincs légszennyezés és a hőmérséklet is ideális, az út egyenletes, szerintem olyan öt-hat óra alatt könnyedén odaérhetünk. Talán gyorsabban is.
A többiekre pillantott, hogy végignézze őket, hogy mennyire van náluk felszerelés és úgy látta, hogy ez nem túlságosan jellemző és csak önmaga volt kellően gyakorlatias, hogy alapból hosszabb ittlétre készült.
- Javasolnám, hogy kérjenek az itteniektől túrához és sátorozáshoz szükséges felszerelést az indulás előtt.
Javasolta a többieknek. A padawan kérdésén elmosolyodott, odalép hozzá és óvatosan a fiú vállára teszi a kezét, ha az nem húzódik el.
- Miin és Kor a Fellegvár Csillagán utaztak, annak a csoportnak a tagjai, akik a csillagködön kívül érkeztek. Miin-nek több könyve is megjelent, ahogyan ismerkedik a világunkkal turisztikai és ismeretterjesztő könyveket ír a világokról, ahol megfordult és a népeikről. Legalább is mikor utoljára beszéltünk még ezzel foglalkozott, nem tévedek, igaz?
Mindezek után igazából már csak a többieket kellett megvárnia, hogy ők is felszerelkezzenek a túrához.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Werda on Szomb. 02 Dec. 2017, 23:10

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Szerencsére senkinek sem volt senkivel sem különösebb gondja-baja. Igaz Kor nem nagyon vett részt a bájcsevejben, de azok alapján, amit eddig tudtam róla, ez nem volt számomra meglepő, vagy éppenséggel zavaró tényező. Feltételezem ez nem az ő asztala, és lehet, hogy épp ezért is alkotnak Miinnel olyan jó csapatot. Kiegészítik egymást.
- Mi is a békés út elérésében reménykedünk. Ezért is küldött a Köztársaság egy szenátort és két jedit, katonai beavatkozás helyett. - úgy örültem, hogy most teljes mértékben szenátorként lehettem jelen és nem egyfajta átmenetként jedi és szenátor között. A saját védelmemmel sem kellett túlságosan foglalkoznom, hisz azért volt itt a jedi mester és a tanítvány. Persze felelős voltam azért, hogy ne adjak számukra plusz munkát, csak amennyi feltétlenül szükséges, és az is remélhetőleg semennyi lesz.
- Ez esetben maradunk a gyaloglásnál. Nem tudom mennyi felszerelést hagyhattak hátra a kutatók, így talán célszerűbb, ha két hátast viszünk tehercipelés érdekében. A haladási sebességünk majd úgyis tőlük függ, hisz nem hiszem, hogy rossz állóképessége lenne bárkinek is a csapatunkban. - először meglepődtem az állatok viselkedésén, de aztán realizálódott bennem, hogy bár nem tartom magam ragadozónak, de ők feltehetőleg határozottan annak látnak. Ilyen problémába még nem futottam bele, de nem árt, ha megjegyzem ennek a lehetőségét is. Ezután némi élelemért és más a túrához és sátorozáshoz szükséges felszerelést kértem a köztársasági katonáktól/tisztektől, és ha már volt hátas állatunk, hát ezek tárolását és cipelését rájuk bíztam. Azon meglepődtem kissé, hogy Miin és Kor is a csillagködön kívülről származtak, bár az is igaz, hogy hozzájuk hasonlókkal sem sokkal találkoztam, ugyan akkor hálás is lehetek nekik ezért bizonyos értelemben, hiszen annak az esetnek köszönhetően ért véget az addig tartó háború.
- Ha mindenki készen áll, akkor indulhatunk? - került fel a szenátori mosoly az arcomra és fél kézzel az útirány felé  mutattam, majd ha mindenki beleegyezett akkor el is indultam az adott irányba.

felszerelés:
- Elegáns ruházat, ami nem akadályozza a mozgást;
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék);
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)


_________________
Dzsungelek 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Dzsungelek FUn312o
Dzsungelek 6fZaEMM
Dzsungelek EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow on Vas. 03 Dec. 2017, 00:39

Heiwanna Miin Klodov

Kedvesen mosolyogva hallgatom a padawan bemutatkozását, majd a kérdését is, de egy kis nem várt közjáték kicsit késlelteti a válaszom, lévén az ahogy a hátasnak szánt állatok viselkednek. Hát igen, ők többet is megéreznek, mint azok akik csak a szemüknek hisznek, és ennek hála jobban ragadozónak éreznek, ami.. hát fajomat tekintve igaz is teljes mértékig, csak ugye amit ők nem tudnak és ismernek fel, hogy már a fajtám nem ösztönből cselekvő primitív ragadozó, hanem, kissé modernebb társadalomban élők közössége.
Azonban ez nem jelentett semmi olyan dolgot, ami nagy problémát jelentene, hiszen, mint Ravohra hamar rámutat, egyikünk se olyan, hogy egy kis séta gondot okozna, ami nem is sejti, hogy mennyire igaz is.
-Nem hiszem én se, hogy gondot okozhatna eme kis túra – jegyzem meg, miközben Q’ayem felé pillantok, aki a fegyverét ellenőrzi. Oda szólnék neki, de ekkor Morwen szavait hallva feléjük nézek.
-Nyugodtan tegezhetsz – szólok kedvesen a padawanhoz, majd Morwenfelé bólintok – Nem téved, Avenay Mester. Lenyűgöz a világuk faji sokszínűsége és kultúrájának változatossága. – akaratlanul is játszok egy kicsit ujjaimmal a nyakörvemmel - Közben árút szállítók Kor társaságában, aki mint testőr vigyáz rám, de ha éppen nem azzal foglalatoskodik, hogy védjen, akkor segít amiben tud. Azonban… - egy pillanatra Ravohra felé pillantok, majd aztán Dendaridra nézek kedvesen - …erre nem is olyan egyszerű válaszolni. Szüleimhez hasonlóan én is diplomatának tanultam, csak hát engem kicsit jobban érdekelni kezdtek a fajok kultúrája és viselkedésének megismerése, mint csak ékes szólással próbálni meggyőzni a háború határán lévő feleket, hogy talán van békés út is, így ebbe az irányba folyattam a tanulmányaimat, így mondhatni az is vagyok, de én jobban szeretem ezt úgy csinálni, hogy tiszteletben tartsam az őslakosság szokásait, tiltott területeit. Ezért is vagyok most itt én is. De ha most nem bánod szerzek be még egy néhány dolgot indulás előtt én is. Beszélgetni meg tudunk utána is – hangom végig nyugodt és kedves, de némileg laza, könnyed is, hiszen ez inkább baráti csevegés, mint hivatalos beszélgetés vagy ilyesmi.
Ezzel gyorsan meg is indultam, kérni még egy kis plusz felszerelést, mint például sátor, de abból is olyat ami inkább három-négy személyes, már ha kisebbek, hogy Q’ayem is kényelmesen elférjen, de én is. Ezen felül még három napra elég élelmet és vizet is szereztem, mindkettőnk számára, hogy legyen tartalékunk is, hátha tovább tart eme kis túra. Nem bajra, vagy másra számítottam, legalábbis nem olyan téren, hogy veszélyes lenne, hanem, hogy az őslakosok vezetőivel való megbeszélés nyúlhat el hosszabbra, mint előre gondoljuk.
Ahogy meglett minden, akkor hátizsákot is szerzek hozzá, majd a hátamra veszem, aminek a súlya meg se kottyan, s úgy megyek vissza a többiekhez.
-Részemről készen állok az indulásra – pillantok a többiekre, és ha nekik is jó, akkor megtudjunk majd indulni

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-egyszerű strapabíró ruházat (top, sok zsebes „terep” nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Tűzgyújtó
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

Extra felszerelés:
-Kétszemélyes sátor
-3 napra elég tartós élelem és vízkészlet

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 04 Dec. 2017, 12:44

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép(1)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)


A többiek beszélgetését bár figyelemmel kísérem, nem szólok közbe. Amikor lehetőségbe jönnek a hátasok használata amit kihoznak érdekesnek néznek ki. Nem tudom elképzelni, hogy még is milyen málhásak ezek mikor még engem sem bírtak el, sőt, még a lábam is leért ahogy a hátára ültem. Miin től és egy másikunktól pedig még féltek is. Ha hagyta az egyik akkor megsimogattam a nyakát. Háziállatnak még biztos jók lennének, kicsit nagyok mondjuk ahhoz de legalább nem törnek el. Mondhatni. Az út pedig hosszabb lesz, így míg Miin elment beszerezni minden extrát amire szükségünk van én is segítettem a pakolásában hiszen ha el is visszük akkor az egyik hátast málhásnak mint aminek tartva vannak, kétlem, hogy bárki is folyton verekedni akar velük mert Miin vagy Ravohra a közelükbe ment. Valószínű, hogy nem is ők fogják majd vezetni az állatokat. Valószínűleg a Dendarid ként bemutatkozó jedi jó lesz erre. Ki tudja mi ugrik ránk az út alatt, és akkor nem szeretnék hátráltatva lenni egy állat miatt.
Mikor felpakoltunk mindent akkor még a datapadomra lementettem az irányt és ezután ha mindenki készen állt akkor én is helyeslően bólintottam Miin nek.

<- Készen vagyok én is. ->
Ha pedig megvan merre kell menni akkor megyek is előre, mivel tudom, hogy Miin első kérése már a gépen is az volt, hogy ne lengessem a fegyveremet és biztosan rögtön beugrik az első sorba amint meglátunk valami csepp értelmiséggel is rendelkezőt így csak pánttal a vállamra akasztva, magam előtt tartom a fegyvert egy kézzel a markolaton, lefelé mutatva. Kényelmes pozíció, hogy ha kell fel tudom rántani a fegyvert lövésre gyorsan de nem feltétlen rögtön fenyegető sem. Remélem ezzel megelégszik.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi on Hétf. 04 Dec. 2017, 16:35

Sajnos az állatok elégé félnek tőlünk, még a mester sem tudja megnyugtatni őket teljesen, így képtelenség, hogy hátassal folytassuk utunkat. Esetleg a többiek felszerelését hozhatják majd.
- Oh, értem. Természetesen ráérünk később is beszélgetni, hiszen hosszú lesz az út, de még nekem is be kell szereznem néhány dolgot.
Érdekes hivatás lehet kutatónak lenni, de veszélyes is. Gyorsan el is indulok, hogy magamhoz vegyek valamit ami elég erre az útra. Leginkább ételt és italt pakoltam, de természetesen néhány egyéb dolgot is amire szükségem lehet az út során. Mire visszaérek a többiekhez úgy látszik, hogy indulásra készen állnak. Nem bízom rá az állatokra a felszerelésem, hiszen bármikor megijedhetnek valamitől és elrohanhatnak mindenki felszerelésével, így én inkább nem kockáztatok. Kibírom ezt az utat táskával a hátamon is, legalább fejlődik az erőnlétem. A csoport legvégén megyek, hiszen ha bármi hátba akarna támadni, akkor talán én hamarabb megérzem, mint a többiek. Még egyszer megnézem, hogy minden megvan-e a sátorozáshoz és az utazáshoz, de úgy tűnik minden rendben.
- Én is készen állok!
Esetleg, ha úgy van akár az állatokat is rám bízhatják, bár akkor nehezebb lesz figyelni a hátunk mögé, de szeretnék minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak, így próbálok ott segíteni, ahol lehet.

Felszerelés:
- Fénykard (zöld)
- Komlink
- Holoprojector
- Jedi ruházat
- Hátizsák és tartalma

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 05 Dec. 2017, 00:11Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 9. (szombat)

”A gonosz útján járva a hatalmat meglelheted, de a hűséget nem”
- Clone Wars animációs sorozat

Dzsungelek 00120

Végül mindenki, aki akart megtudta szerezni a felszerelést és a két állatot is megkapták arra, hogy a málhákat cipeljék. Mindezek után mivel mindenki készen állt el is tudtak indulni. A táj és az idő is kellemes volt azt leszámítva, hogy a fejük felett dörgött és villámlott, de egy felhő sem volt az égen. A kommunikáció eszközök és egyéb energiával működő dolgok nem kifejezetten szívlelték az elektromos vihart. Azonban esőtől nem kellett tartani, még csak párás sem volt az idő.
Az út kellemes, az út, amin a csapat haladni tudott egyenletes, nem volt emelkedő sem az úton. Így senkinek sem volt fárasztó és könnyedén, gyorsan lehetett haladni. Emiatt a kis társaság a tervezetnél jócskán hamarabb alig négy óra alatt megérkezhetett oda, ahol az út véget ért.
Itt kezdődött a vöröslő dzsungel, hiszen eddig a szélén, végig a pusztaságnál haladtak. Egy kisebb nehezebben járható út indul befelé, ha minden igaz és az adatok nem rosszak, akkor ezen út végefelé kellett lennie a korábbi tábornak, amit a társaság keresett. Az innen legalább még két-három kilométer lehet, de a sokkos állapotban levő tudósok nem tudták pontosan megmondani a távtot.

//Hacsak nem terveztek valami kitérőt, akkor ezt a pár órát megugorjuk, ha valaki tenne mégis kitérőt, akkor írja a reagba és akkor még nem értek ide és reagálok majd rá, hogy akkor mi történik.//

statisztika:
Körök száma: 3. kör / eltelt körök száma: 2
Ravohra Tirgir: 2 reag
Heiwanna Miin Klodov: 2 reag
Q'ayem Kor: 2 reag
Dendarid Tefle: 2 reag
Morwen Avenay: 2 reag


Dzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, dzsungel ~
kép:
Dzsungelek DjsNHBH

Hamarosan mindenki vissza is tért a javaslata után, hogy hozzanak szükséges felszerelést. Ahogyan haladtak közben hallgatta a többieket, miközben beszélgettek, ő maga a tájat figyelte, abban gyönyörködött, illetve az Erőn keresztül többször a környéket is igyekezett figyelni, hogy véletlenül se fussanak bele semmilyen kellemetlen meglepetésbe. Úgy tűnt, hogy minden teljesen nyugodt és békés. Tökéletes úgy szólván egy kiadós túrához, kellemes sétához, mert ő maga ennek ítélte meg. A saját táskáját, holmiját nem tette egyik málhás állatra sem, nem tartotta szükségesnek mindezt. A séta közben igyekezett kissé lemaradni, hogy nagyjából egy vonalba érkezhessen meg Kor-ral.
- Önnek mennyire sikerült megszoknia az itteni életet, hogy sikerült beilleszkednie? – érdeklődött őszintén.
Igazából, ha tudta volna, akkor az összes Csillagködön kívülről jött személlyel tartotta volna a kapcsolatot és figyelemmel kísérte volna a sorsukat. Főleg azok érdekelték, akik úgy döntöttek, hogy a Birodalommal tartanak, csak remélni tudta, hogy egyikőjük sem bánta meg ezen döntését és még életben vannak. Végül is valószínűleg a kellemes séta után meg is érkeztek arra a helyre, ahol az út véget ért és következett a dzsungel. Némileg rossz előérzete volt ezzel kapcsolatban, hiszen a vihar miatt segítséget sem tudtak hívni, hogyha valami gond volt. Igyekezett néhány pillanat alatt ezt elhessegetni.
- Szükségesnek éreznek némi pihenőt, vagy már mehetünk tovább? – kérdezte.
Ha a többieknek volt szüksége egy kis pihenőre, akkor letette a táskáját és leült a fűbe, ha nem, akkor elindul tovább.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi on Csüt. 07 Dec. 2017, 19:21

Lassan mindenki visszaérkezik az indulási ponthoz, így hamar el is indulhatunk a célunk felé. Az időjárás kimondottan kellemes ehhez a kis túrához. A táj is igazán érdekes, bár a fejünk fölött csapkodó villámok elég ijesztőek, legalábbis nekem, hiszen még sosem találkoztam élőben ilyen jelenséggel. A terep sem volt szélsőséges, így a haladás nem okozott gondot. Meglepően zökkenőmentes utunk van a dzsungelig. Személy szerint én kissé elfáradtam a táskával a hátamon. A dzsungel előtt kicsit leülök, hogy kifújjam magam, de amint a többiek indulnak én is megyek utánuk. A sűrű, növényekkel benőtt hely elég aggasztó, hiszen a vihar miatt segítséget se tudunk hívni, ha esetleg arra lenne szükség, bár én bízok a mester és a többiek képességeiben. Remélem, hogy minél problémamentesebben sikerül teljesíteni a küldetésünket.
- Mester, biztosan nem lesz gond az állatokkal a dzsungelben? A növények miatt a haladás még számunkra is nehézkes lehet, nem, hogy még az állatoknak. Másrészt elég félénkek és ha valami ragadozót éreznek az összes felszerelésünkkel elrohanhatnak.
Szeretném megvitatni a Avenay mesterrel az aggodalmaimat, ha időt szakít rám. Úgy érzem jobb lenne szétoszlatni a félelmeim, hogy jobban tudjak koncentrálni a küldetés sikerére.

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow on Pént. 08 Dec. 2017, 00:49

Heiwanna Miin Klodov

Ahogy eljutottunk addig, hogy mindenki készen állt az indulásra, meg is indultunk két málhásnak használható állat kíséretében. Azért fő a békesség, inkább úgy haladtam, hogy előttük, szem előtt legyek. Emellett azért próbáltam úgy haladni, hogy közel legyek akkor, ha belefutunk az őslakosságba, vagy jelzésbe, de nem akartam megelőzni Kort se. Jól tudtam, hogy jobban érzi attól magát, ha könnyebben képes megvédeni, ha szükségét érzi. Így inkább mellette haladtam, az út alatt, addig míg Morwen látványosan nem kezdett el lemaradni, hogy Kor mellé jöjjön ő is. Q’ayemre pillantottam.
-Azt hiszem, kicsit elbeszélgetek Ravohraval – mosolyodtam el, majd oda mentem a jelenleg szenátorként érkező Cathar leányzóhoz.
-Múltkor nem nagyon tudtunk beszélgetni, azonban egyenlőre úgy néz ki, most ha gondolod akkor tudunk egy kicsit, míg ilyen nyugodtak a körülmények. – kezdek bele egy kedves mosollyal, miközben felveszem a tempóját. – Érdekes, most kísérettel látni téged – jegyzem meg nyugodt hangon, kicsit utalva a korábbi találkozásunkra burkoltan – Bár jól tudom, hogy a diplomáciai küldöttség, az már csak külsőségekben is sokkal másabb, hiszen teljesen más benyomást kell tenni. – teszem hozzá, mintha csak egy Coruscanti találkozás után lennénk.
- Mindig is politikai pályát szerettél volna, vagy csak az élet hozta így, hogy arra léptél rá? – tettem fel a kérdésemet érdeklődve tekintve rá, ahogy haladtunk az utunkon, majd figyeltem a válaszát és azt, hogy ő mit kérdez esetleg.
Mikor elérjük a Dzsungel határát, akkor végig nézek a többieken, majd Morwenre mosolygok kedvesen.
-Amennyiben a többiek szeretnének pihenni, akkor megállhatunk Avenay Mester, egyenlőre én nem érzem ennek szükségességét, talán majd később, ha már elértük a tábort, vagy ha azt nem találnánk, akkor miután tábort vertünk egy megfelelő helyen – beszéd közben, sejtettem, hogy nem igazán lesz aki ennyitől már pihenni szeretne, hiszen a kis csapatunk egyik tagja se volt olyan, hogy keveset mozgott volna korábban és most ez a kicsit hosszabb táv már kiütné. Főleg, hogy a bolygó adottságai, köztük a gravitációja és a hőmérséklete is megfelelő volt ahhoz, hogy jól érezzem magamat rajta, így még az se volt, hogy esetlegesen hideg idő miatt lassú lennék, és így terhet jelentenék a csapat számára, akit várni kell, vagy esetleg cipelni, ha annyira leesne a hőmérséklet.
Egyenlőre minden úgy nézett ki, hogy ez egy könnyed túra lesz, és onnét kezdődnek majd a nehézségek, hogy a helyiek felbukkannak, de reménykedtem benne, hogy az is csak diplomáciai nehézség lesz, semmi több.
-Azért innét már figyeljünk, hogy látunk e figyelmeztetést, vagy jeleket. Hátha a korábbi tábor egy szenthelyen, vagy annak szomszédságában volt. Sokkal jobb helyzetből indulunk, ha ilyesmire figyelünk és nem sértjük meg ezzel a helyieket még a tényleges találkozás előtt. – jegyzem meg, még mielőtt tovább indulnánk, aztán megigazítom a felszerelést a hátamon, és ahogy tovább indulunk, megindulok, ha még szeretné, akkor Ravohra mellett, de azért közel Korhoz is.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-egyszerű strapabíró ruházat (top, sok zsebes „terep” nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Tűzgyújtó
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

Extra felszerelés:
-Kétszemélyes sátor
-3 napra elég tartós élelem és vízkészlet

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Werda on Pént. 08 Dec. 2017, 20:15

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Mindenki összeszedte magát, felpakolta amit csak kellett és már indulhattunk is. Nem állt előttünk nehéz út, és ahogy elnéztem, a vihart leszámítva, egészen szép kilátásnak örvendhettünk közben. Épp a táj apró szépségeiben csodálkoztam, mikor Miin társalgást kezdeményezett velem.
- Semmi ellenvetésem ellene. - mosolyodtam el. - Azt hiszem legutóbb elég szolid és célratörő volt a bemutatkozásom. A teljes nevem Ravohra Tirgir, a köztársaság egyik szenátora vagyok, a saját népem képviseletében, jelen küldetés alatt pedig az egész köztársaságot képviselem. - tartottam egy sokkal mélyebb és komolyabb bemutatkozást, mint a legutóbbi találkozásunk alkalmával. Mégis csak úgy illett, hogy így járjak el, ha már legutóbb nem volt rá alkalom.
- Az igazat megvallva, mondhatni erre születtem. Az apám is szenátor volt, és úgy is neveltek, hogy hasonló pályára menjek, igaz ezt cseppet sem bántam. Arról nem is beszélve, hogy nagyon szeretem a munkámat, és dolgozhatok a népem jólétéért. Te sohasem gondolkodtál politikai vagy diplomáciai pályán? - egy olyan személynek, mint Miin, aki jól bánik a szavakkal és ahogy elnéztem saját magát is eléggé kordában tudja tartani, mind fizikailag, mind szellemileg, annak előnye származhat ebből politikai vagy diplomatai síkon. Persze ha nincs szándéka, vagy ingere ehhez, azt is meg lehet érteni. Nekem szerencsére ott van a meditálás és az Erő azokra az esetekre amikor úgy érzem, hogy meginognék, ahogy a tapasztalt mester jelenléte is sokat segít, valamint a népem támogatása is.
- Részemről is folytathatjuk az utat, valamint egyetértek Miin-el, hogy legyünk annyira figyelmesek amennyire csak tőlünk telik. Mégis csak idegen környezetben vagyunk és nem hazai pályán. - ismét felkerült a diplomáciai mosoly és az ehhez tartozó hanghordozás is. Leges legelőször engem is meglepett, hogy mennyire nagy különbség van akkor, amikor egyszerű jediként, vagy emberként beszélek, vagy vagyok jelen valahol, és akkor, amikor mint szenátor. Két teljesen más világ.
- Szabad kérdezzek a nyakörvedről? - fordultam ismét Miin felé, miután a csapat úgy döntött, hogy folytatjuk az utat. Némiképp aggodalom is kiült az arcomra, hiszen nem tudtam, hogy mennyire lehet érzékeny számára a téma, ezért is kérdeztem rá. Ha nem akar erről beszélni, akkor biztosan találok még olyan témát, ami érdekel vele vagy a munkásságával kapcsolatban.

felszerelés:
- Elegáns ruházat, ami nem akadályozza a mozgást;
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék);
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)


_________________
Dzsungelek 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Dzsungelek FUn312o
Dzsungelek 6fZaEMM
Dzsungelek EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 09 Dec. 2017, 00:01Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 13. (szerda)

” I am not part of the dark -- simply deeper in the shadows.”
- Quinlan Vos

Dzsungelek 00120

A csapat végül is megállt egy kicsit, és utána indultak útra. Szerencsére semmilyen ellenállásba nem ütköztek, még nappal tudtak haladni a fények is levilágítottak, így jól is látott a társaság. Az állatokat sem kellett nyugtatni, és könnyedén követhető volt a korábbi köztársaságiak nyoma is. Pontosan 2,5 egységet (km) kellett menni a dzsungelben az ösvényen addig, amíg oda nem értek a táborhoz. Nos, amikor meglátták teljesen nyilvánvaló volt, hogy miért nem katonákat küldtek, ha a helyiek támadtak, akkor nem akartak további konfrontációt velük. A bázis eléggé nagy és militarista jellegű volt, egy nagyobb domb mellé épült és a közelében elég sok fát ki is vágtak, eléggé barbár munkát végeztek az eléggé szép dzsungelben. Az rögtön látszott, hogy a hely elhagyatott, több épület füstölt is még, a kerítés bedőlve több helyen és a benti részen több halomba is hordva voltak felszerelések, holmik, amik nagy részét felgyújtották valakik. A tűz már nagyjából kialudt és csak parázslott. Néhány biker is volt itt, azok tönkretéve, felgyújtva, érthető volt, hogy miért gyalog menekültek a tudósok. Nyomok látszottak, de ezek mind a menekülőké voltak, annak nem volt nyoma, hogy honnan és hány támadó, illetve milyen felszereltséggel érkeztek.
Dzsungelek 2oigfH5

statisztika:
Körök száma: 4. kör / eltelt körök száma: 3
Ravohra Tirgir: 3 reag
Heiwanna Miin Klodov: 3 reag
Q'ayem Kor: 2 reag
Dendarid Tefle: 3 reag
Morwen Avenay: 3 reag


Dzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, tábor ~
kép:
Dzsungelek 2oigfH5

Végül is a mindig csöndes harcostól nem kapott választ, a pihenés közben pedig néhány pillanatra elgondolkodott azon, hogy mit is mondott a padawan, de végül csak elmosolyodott rajta és megcsóválta a fejét.
- Nem kell aggódnod Padawan – próbálta nyugtatni a fiút. – Ezek az állatok egyszerre élnek a dzsungelben és kint a pusztában. Nekik egyszerűbb lesz mozogni ott, mint nekünk. Ami a ragadozókat illeti… legalább hamarabb fogjuk tudni, hogyha a közelünkben van, mert mi nem biztos, hogy észlelnénk őket és kiváló feladat számodra is. Száron fogjuk őket vezetni, tanultad már a mesteredtől, hogy miként kell kapcsolatba lépni egy állattal és lenyugtatni őket?
Végül azonban úgy adódott, hogy minderre szüksége sem volt, de ha majd lesz pár perc nyugtuk, akkor elszándékozta mondani ezt, vagy magyarázni. Nem árt, ha a fiatal fiú tanul is valamit. Ha azonban tudta, akkor az csak külön jó volt, mert akkor, ha szükséges, akkor képes lesz alkalmazni is. Nem volt olyan messze az a bázis, az erdő csendes és nyugodt, egészen addig, amíg meg nem érkeztek a táborhoz, ami lesúlytóan nézett ki. Nem azért, ahogyan kinézett, hanem azért, ahogyan az erdőt és a bolygót meggyalázták, Morwen legalább is így vélekedett.
- Úgy látom, hogy nem tájékoztattak minket rendesen – mondta. – Ha a helyiek mélyen természettisztelők, nehéz lesz a bizalmukat visszaszerezni. Dendarid az Erő segítségével nézz körbe a környéken, hogy érzékelsz-e valamit.
Adta ki az utasítást a fiúnak, nem árt, hogyha gyakorol egy kicsit. Azonban, ha a többiek úgy döntenek, hogy menjenek és nézzenek bent körbe, akkor nincs kifogása ellene.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow on Szomb. 09 Dec. 2017, 13:50

Heiwanna Miin Klodov

Ravohra nem ellenkezik a kis beszélgetés ellen, sőt eléggé hamar kiderül, hogy ha van rá esélye, akkor őt se kell félteni attól, hogy nem tudna megszólalni. Szóval szenátor is, azon felül, hogy erőhasználó, de már egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem a rend tagja akkor, mert akkor más lenne a kapcsolat Morwen és közte. Ezen kívül mosolyt csal kicsit az arcomra, hogy ő is úgy lett nevelve, hogy kövesse az előd hivatását. Ráadásul ő szereti is azt amit csinál és tesz. Aztán következik a kérdés, amire már számítottam ezek alapján.
-Egy több generációs diplomata család tagja vagyok – szólalok meg nyugodt hangon kérdésére válaszolva – És a neveltetésem is erre irányult, ahogy, az is, hogy mikor idősebb lettem, már szüleimet kísértem én is az ilyen diplomáciai utakra, hogy jobban tanulhassam, és tapasztalhassam azt az utat, amire engem is szántak. Gondolom nálad is ez volt, hogy Édes apád vitt magával, vagy a közelében lehettél, hogy ne csak az elméleti dolgokat ismerd, hanem a valóságot is. – magam elé tekintek egy kicsit – Ahonnét jöttem, a fajom diplomatáit szerették hívni a vitás kérdések döntésénél segédkezni, vagy épp békés utat találni a háború elkerülése végett, mivel bár fizikai erőben az erősebb fajok közé tartozunk, azonban ennek ellenére béke pártiak vagyunk és a békét keressük, nem a háborúskodást és a hódítást ahogy tették mások. – Majd újra Ravohra nézek. – Azonban engem elkezdtek jobban érdekelni a fajok, történelmük, kultúrájuk, aminek ismerete amúgy is kellett, hogy szót érthessek esetleg velük és megértsem az indokaikat, érveiket, filozófiáikat, testi adottságaik, de mégis jobban kezdett el ez érdekelni, mint hogy szavaimmal próbáljam elejét venni egy konfliktusnak. Természetesen nem akartam csalódást se okozni szüleimnek, így nem hagytam abba a diplomata tanulmányaimat se, hanem csak úgy mellette tanultam ezeket. Amúgy se volt jobb dolgom, mert fajtársaim közt csak tudásommal voltam képes mindig versenyre kelni, mert erőben messze elmaradtam mindig is a kortársaimtól… – kicsit zavartan játszadozok a nyakörvemmel - …és igen, az önvédelmi képzéseken igen gyakran vágtak úgy padlóhoz, hogy szinte pattantam is párat, de az iskolákban a legjobbak közt voltam. – mesélek nyugodt hangon, majd egy kicsit elhallgatok, majd körbe nézve indulok meg, a kis pihenő után én is.
-Ha jól sejtem a szenátorok többsége semmilyen harci vagy önvédelmi képzést nem kap. Vagy tévedek? – teszem fel a kérdésemet.
Továbbra is beszélgető partnerem mellett maradok, aki egy kérdést tesz fel, ami kicsit furcsa volt, legalábbis nem sokan voltak akik erre rákérdeztek és nem könyveltek el rögtön rabszolgának, vagy épp Kor tulajdonának kérdezés nélkül. Bólintok egyet lassan.
-Természetesen kérdezhetsz róla nyugodtan. – válaszolom egy kis mosoly kíséretében, ahogy ballagok tovább, és figyelem, hogy mire is irányul a kérdése ezzel kapcsolatban.
Ahogy megérkezünk azonban a látványtól egy kicsit leblokkolva, ledöbbenve állok, majd Morwen szavai rántanak kicsit vissza. De egy kis időre kikapcsolom a fordítót és úgy szólalok meg anyanyelvemen kissé morogva.
-[Rohadék Barbárok… ezek után sírva hisztizve rohannak haza beállítva magukat ártatlannak, és az ilyenek után takarítsuk a sz@rt amit itt hagynak maguk után…] – majd még morgok valamit az orrom alatt, de azt már eléggé halkan anyanyelvemen, mielőtt visszakapcsolnám a fordítót, s veszek egy mély levegőt, hogy nyugodt hangon szólaljak meg.
-Ha azok akkor örülhetünk, hogy a jelek szerint nem konfliktus keresők, vagy már támadás ért volna minket. Q’ayem… - nézek Korra - …Óvatosan, még figyelhetnek minket. És semmi provokatív mozdulat, mert ezt nagyon óvatosan kell megjátszani innentől kezdve. – kicsit a pofim tenyerembe temetem, a fejem fogva.
- Avenay Mester, Ravohra, javasolnám, hogy nézzünk gyorsan körbe, de táborhelyet ne itt alakítsunk ki, hanem inkább keressünk egy tisztást, mert talán akkor jobb benyomást kelthetünk a helyieknél, hogy inkább környezethez közelebbi helyen töltjük az éjszakát és nem egy ilyen letarolt, pusztított helyen. – élek egy javaslattal, miközben nézelődők erőteljesen visszafogva magam, hogy ne azon dühöngjek, hogy hogyan lehet ilyen akármilyen tudós. Ez minden csak nem az, ami ahhoz kell, hogy a helyieket meglehessen figyelni, megismerni, kulturáikat felfedezni. Ez inkább kolonizációs bolygó foglalásnak hat, az őslakosság figyelmen kívül hagyásával.
- Q’ayem, lehet körbe kéne nézni, hogy mivel is foglalkoztak itt ténylegesen.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-egyszerű strapabíró ruházat (top, sok zsebes „terep” nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Tűzgyújtó
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

Extra felszerelés:
-Kétszemélyes sátor
-3 napra elég tartós élelem és vízkészlet

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 11 Dec. 2017, 22:14

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép(1)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)


Séta közben Miin lemarad, hogy helyet adjon a tempóját lassító jedi nőnek. Morwen volt a neve ha memóriám nem csalt meg. Megszokás és beilleszkedés kérdése merült fel benne de én csak ránéztem egy pillanatra csupán. Nem akartam elvinni a figyelmemet a környezetünkről és idilli csevegésbe bonyolódni, azért van Miin. De végül is egy rövid választ mégis csak adnom kellene a nőnek...Kéne...ám egy szép hosszúságú kínos csöndé húztam, és ezek után már nem akartam feltámasztani a válaszommal a meg sem kezdett beszélgetést. Őszintén megmondva úgy is feláll a szőr a hátamon ezektől, nem tudom őket hová rakni. Nem mintha sok mindent tudnék hová...
Végül a sétát egy rövid pihenővel szakítjuk meg majd fojtatva az utunkat az egész távot zavartalanul tudtuk megtenni. A tábor egyenesen katonai jellegű. Körbe nézve látszik, hogy nem éppen az igazak dalát harsogták a menekülők. Már amennyiben értem amit Miin mond hála a fordítómnak a sisakomban akkor csak egy jót mosolyodom a sisakom alatt el azon, hogy végre ütemet váltott a hanglejtése. Meg tudnék őrülni ezektől, olyan higgadtsággal és ilyenekkel beszélnek, mind, hogy már viszketni kezd a tenyerem.

<- Nem kell aggódnod, amíg nem akarnak ártani neked én sem ártok nekik.->
Tudhatná már Miin, hogy nem megyek megveszve lövöldözni. Az elsődleges prioritásom úgy is mindig az ő épsége lesz és nem más.
A felvetésre, hogy ki kéne deríteni miért is voltak itt igazából bólintok neki.

<- Lehet, hogy a bogyók miatt.->
Ezt pedig teljes komolysággal állítom majd megigazítom a hátamról a táskát és Miin felé fordulva a földre bökök.
<- Maradj a jedikkel, én körbejárom a tábort gyorsan. Nem fog sokáig tartani->
Amennyiben pedig senkinek sem lesz ellenvetése akkor pedig befelé is veszem az irányt, óvatosan a bázisba. Figyelve minden léptemre is és a környezetemre is. Figyelnek-e az egy szempont, a másik, hogy a táborhoz nem illő eszközöket vagy tárgyakat látok-e majd és minden kitűnőt. Lehetséges, hogy nem a helyiek támadták meg őket hanem más szövetség esetleg. Az érzékelői a páncélomnak mennek szóval bármi mozgás vagy légszennyezésnek jeleznie kell mielőtt még bele futnék, de azért nyitva tartom a szememet is, hogy bujkálókat is észre tudjak venni ha vannak. Amennyire lehet felmérem a bázist mielőtt vissza indulnék a többiekhez, ám próbálok nem többet időzni el ezzel az egésszel mint egy harmincat.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi on Kedd 12 Dec. 2017, 15:32

A mester szavai igazak és megnyugtatók. Valójában rávilágított az imént felsorolt problémáimnak a jó oldalára. Vagyis sokkal nagyobb hasznot hoznak nekünk mindenképpen ezek az állatok. Most már azt hiszem sokkal jobban fogok tudni koncentrálni, ha a közeljövőben szükség lenne az erőmre.
- Azt tanultam, hogy hogyan kell befolyásolni egy másik lény tudatát. Viszont még nem vagyok túl járatos benne - jegyzem meg mellékesen. - Sajnos azonban azt tanultam, hogy pontosan, hogyan kell egy állatot lenyugtatni.
Remélhetőleg, elmagyarázza, majd nekem a mester, hogy miként kell alkalmazni egy ilyen technikát. Ha ismét megállunk pihenni, talán meg is kérem őt, hogy mutassa meg. Amikor megérkezünk egy kis bázishoz, meglepetten tapasztalom, hogy micsoda pusztítás történt itt. A csodálatos látványt nyújtó dzsungel fáit kivágták és ezáltal az itteni élet is eltűnt erről a helyről, mintha egy robbanás történt volna.   Az már csak hab a tortán, hogy a bázis teljesen üres, legalábbis látszólag. Valószínűleg támadás történhetett, bár ez után a pusztítás után nem csodálkozok, ha rájuk támadtak a helyi őslakosok vagy állatok.
- Azonnal, mester!
Le is ülök és megpróbálok összpontosítani, hogy érezzem a közelben, majd a távolban lévő dolgokat. Az elmúlt időszakban elég sokszor gyakoroltam ezt, sőt szinte nem is foglalkoztam mással, így bízok benne, hogy sikerrel járok.

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Werda on Kedd 12 Dec. 2017, 22:45

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Igazán örültem annak, hogy volt akivel társaloghatok, és ráadásul olyan személy, aki jelleméből kiindulva közel áll a munkámhoz, és úgy azon kívül sem számít rossz társaságnak, sőt, kifejezetten kellemesnek.
- Azta. Akkor ezek szerint nagyon tiszteletre méltó fajból származol és ott ahonnan jöttél, ők töltik be azt a szerepet amit nálunk béke időben a jedik, hisz ők bár a köztársaság részei mégis pártatlanok tudnak maradni és neveltetésük okán képesek az érzelmeiket is megfelelően kordában tartani egy vitás ügyben. - igyekeztem valamiféle párhuzamot húzni Miin faja és valami olyasmi között, amit ismerek is. Azt hiszem ez sikerült is.
- Ami a neveltetésemet illeti, jóformán kisgyerek korom óta magánoktatóktól tanultam el mindent amit tudnom kell, úgy politikai és gazdasági téren, mint a szociális kapcsolatok terén. Az apámmal csak akkor mehettem diplomáciai utakra, amikor már elég képzett voltam ahhoz, hogy, mint segéd, dolgozhassak. Mondhatni ott tanultam meg a gyakorlati részét a dolgoknak, bár némileg egy részét a szülőbolygómon is kamatoztathattam. - elevenítettem fel pár nem is olyan régi emléket, habár felnőttnek számítok, de még így is a fiatal korosztályt erősítem.
- Az eddig tapasztaltak alapján ezt eléggé nehezemre esik elképzelni, hisz ha te magad gyengének számítasz, akkor szürreálisan nagy fizikai erővel rendelkezhetnek a fizikailag erősebb fajtársaid. - igazából igyekeztem a fejemben elképzelni a dolgot, de az első szörnyűségesen nevetséges fantáziaképnél inkább félbehagytam a dolgot, hisz nem lett volna túlságosan szép dolog részemről, hogyha hangos nevetésben törtem volna ki.
- Igazából személyiségfüggő. Alapvetően nem tartozik bele a munkaköri leírásba. Vannak akik minimális közelharcot vagy fegyverhasználatot tanulnak, hogy ha egyszerű tolvajok vagy hasonlók támadnák meg az utcán, akkor azt a veszélyt hárítani vagy hatástalanítani tudják, de egy képzettebb harcos vagy katona ellen már nem állnák meg a helyüket. Persze vannak erős kivételek, mint amilyennek azt hiszem én is számítok, akik komolyabb kiképzést kaptak. Az én esetemben mindez az Erőérzékenység miatt volt esedékes. - igyekszem vázolni azt, amit feltehetőleg már maga is képes volt összerakni akár így, akár úgy. Közben próbáltam feleleveníteni, hogy van-e még olyan szenátor vagy politikai személy, akiről tudnám, hogy komolyabb önvédelmi vagy katonai kiképzést kapott volna, habár nem igazán ezekről a témákról szoktunk beszélni, főleg, hogy elég hamar kitűnik, hogy ki mennyire is ért a hadügyhöz és az aktuális hadi állapotokhoz a szavai alapján.
- Köszönöm. Ez esetben két kérdésem lenne. Az első, hogy miért hordod, mire szolgál? A második pedig, hogy úgy-e nem tévedek ha azt feltételezem, hogy nem a társad különös hóbortja, vagy instrukciója okán van? - igyekeztem úgy feltenni a kérdést, hogy ténylegesen a kíváncsiság érződjön rajtuk és semmiféle más dolog, habár amennyire keveset tudok róluk és az egymáshoz fűződő kapcsolatukról, az alapján elég sok teória beleférhet a lehetőségek tárházába.
Amikor elértük a bázist egyszerűen sokkolt elsőre a látvány. Annyira mellbe vágott, hogy jóformán csak hápogni tudtam. Kinyitottam szólásra a számat, de üres levegőn kívül semmi sem volt képes azt elhagyni, így becsuktam, és mindezt többszöri egymásutánban. A következő dolog amit éreztem az a teljes felháborodás volt. Roppant nagy szerencséjük volt a tudósoknak és azoknak akik kitalálták, hogy ide ilyen bázist és ilyen módon húzzanak fel, hogy most nem voltak jelen, mert amilyen fejmosást kaptak volna mindezért, azt nem tették volna ki a polcra. Egyszerűen barbárság volt amit tettek, és még az ilyenek merészelik magukat tudósoknak mondani. Az ilyen személyek a söpredék legalja. Feltehetőleg azért is titkolták el ezt a tényt, mert ha őszintén megmondják, akkor nagy eséllyel a szenátus elég komoly lépéseket tesz meg. Ami azt illeti, ha ez rajtam múlik, és nagy valószínűséggel rajtam is fog, akkor tényleg eljut a szenátus fülébe mindez.
- Ez felháborító, és biztosan belekerül a jelentésembe mindez. - szólaltam meg, habár eléggé csendesen, hiszen közben a józan eszem elég erősen dolgozott azért, hogy a háborgó érzelmeimet lenyugtassa és a teljes kapacitásomat a célra fordítsa.
- Támogatom a felvetést. Semmi pénzért nem akarnék ennek az atrocitásnak a közelében tábort verni. - jegyzem meg még mindig némi undorral a hangomban.

felszerelés:
- Elegáns ruházat, ami nem akadályozza a mozgást;
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék);
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)


_________________
Dzsungelek 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Dzsungelek FUn312o
Dzsungelek 6fZaEMM
Dzsungelek EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 13 Dec. 2017, 00:02Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 17. (vasárnap)

” Two Morgukai against one wounded Jedi? Seems unfair. Would it help if I closed my eyes?”
- Quinlan Vos

Dzsungelek 00120

A társaság úgymond két felé haladt úgymond. Dendarid az Erőn keresztül igyekezett kikémlelni a környéket, addig Kor technológia segítségével.
Kor végigtudta odabent járni a helyet, a falakon ugyan látott lézerlövedéknek az égésnyomát, de azt ebből nem lehetett megmondani, hogy ki lőtt. Ezen kívül semmilyen más olyan nyom nem volt itt, ami nem tartozhatott a tudósokhoz. Egy-két vágás az épületen, ami leginkább vibrofegyver nyomára hasonlított. Légszennyezésből maximum extra pollen volt itt a sok növény miatt, de semmi más, illetve pár helyen a földön kisebb vér, de nem jelentő. Ez nem volt meglepő, hiszen a tudósok sérültek is. Élő személyt nem látott és a páncél érzékelői sem a többieken kívül.
Közben a padawan is nekilátott annak, hogy végigfürkéssze a tájat. Sikerült megtennie, de ő sem érzett semmilyen intelligens létformát magukon kívül. Érezte a földben, a fákon, a növényeken és mindenhol létező állatokat, mikroorganizmusokat, de magukon kívül senki sem volt a közelben.
Közben pedig ketten máris tovább akartak állni, hogy nem akarnak itt tábort verni. A közelben nem láttak egyébként sehol tisztást, csak a sűrű dzsungelt, az utós szabad rész ott volt, ahol lekanyarodtak a dzsungelbe – igaz ott végig famentes részen jöttek – , mást egyelőre nem láttak azóta ilyet.

statisztika:
Körök száma: 5. kör / eltelt körök száma: 4
Ravohra Tirgir: 4 reag
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag
Q'ayem Kor: 3 reag
Dendarid Tefle: 4 reag
Morwen Avenay: 4 reagDzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, tábor ~
kép:
Dzsungelek 2oigfH5

Morwen bólintott arra, hogy a padawan még nem tudta, hogy miként is kell azt alkalmazni, amit felhozott. Így, amíg még haladtak, addig tényleg szándékában volt elmondani mindezt a padawannak, addig is tanul és szélesebb látókörű lesz, ami jól jön egy jedinek.
- Igencsak hasonlóképpen működik, mint az elmebefolyásolás – kezdte. – Mint minden ilyet le kell, hogy csendesítsd az elmédet, utána kinyúlni az Erőbe és azon át érzékelni a tudatokat magad körül. Ezúttal csak az állati elméket, ha sikerült, akkor óvatosan „megérinted” és ezúttal nem átverni akarod, hanem nyugalmat, békét adsz át neki, eléred, hogy ő maga is olyan nyugodt legyen, mint te. Ha szeretnéd, akkor majd este gyakorolhatjuk egy kicsit.
A táborhoz való megérkezés után kiderült, hogy mi is a gond, utasította a padawant is, már csak a gyakorlás miatt is, majd Miin felé pillantott.
- Ügyeljen a gondolataira Miin, úgy, ahogyan azt tanítottam önnek – dorgálta meg kedvesen a nőt. – A táborhelyhez tüzet is kellene gyújtani, bárhol is szállunk meg, lehet, hogy nem kellene tovább fokozni a hangulatot azzal, hogy tűzrakhelyet gyártunk, és faágakat égetünk. Nem beszélve arról, hogy itt védve lennénk mi és az állatok is. Nem szeretném a szenátorasszonyt semmilyen felesleges veszélynek kitenni. És ide mindenképpen vissza kell jönnünk, hogy a megmaradt számítógépekből minden adatot kimentsünk.
Itt Ravohra-ra nézett.
- De ebben úgyis a szenátorasszony dönt, hogy ő hol szeretné az éjszakát tölteni – zárta le.
Ravohra pedig úgy döntött, hogy nem akar itt maradni, ebbe pedig Morwen beletörődött, még ha ez biztonságosabb hely is lett volna. Közben figyelte azt is, hogy Kor végignézi a környéket, ha visszaérkezett, akkor szólal meg.
- Mire jutott? – kérdezte. – És te padawan?
Ezek után várta, hogy a többiek induljanak, hogy keressenek táborozásra alkalmas helyet, de ide úgyis vissza kellett jönni, hogy a menthető holmikat összeszedjék, ahogyan mondta korábban is.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 15 Dec. 2017, 09:06

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép(1)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)


Nem állított meg senki abban, hogy elmenjek körbenézni míg ők a többivel törődtek mint, hogy merre akarunk majd tábort verni.
A körbejárása a tábornak viszont kevesebb mint több információval zárult be. Néhány lézernyom, égések a falon ahol a lövedékek csapódhattak be. Az, hogy harc volt itt azt már tudtuk eddig is viszont a tudósok nem hiszem, hogy lövöldöztek volna bár ki tudja. Vér nyomok is vannak itt ott és némi kard vágta nyomok is. Az érzékelők pedig nem segítettek felfedni többet, se látni nem láttam élőt vagy holtat, és még az érzékelők sem jeleztek semmit. Némi extra pollen volt a levegőben de egy dzsungelben vagyunk szóval nem tűnik különlegesnek.
A felfedezést befejezve ezzel visszamegyek a többiekhez. Morwen mellett megállok a kérdésére föld felé mutatott fegyverrel.

<- Lézernyomok a falon, pengével vágott nyomok és némi vér. Harcoltak a bázison de ezt már tudtuk, még némi extra pollen volt a levegőben de az érzékelők semmi mást nem mutattak és senkit sem találtam odalent. Se élőt se holtat.->
Jó kérdés, hogy ki támadhatta meg őket. Bár látszik, hogy nem csak szimpla kutatóbázis is vagy felfedező vagy micsodáknak állították magukat be.
<- A jelentés amit leadtak egyértelműen hazugság volt...-> Miinhez megyek, lehajolok hozzá és jóval halkabban, csak neki intézem a folytatást. <- Szóval bárkit vagy bármit találunk ellenségesként fogom kezelni, ha tetszik ha nem Miin.->
És nem viccelek, a nyomok alapján nem lehet eldönteni, hogy ki lőtt és ki vágott. Amennyit tudunk, a nevezett tudósok fegyvertelenek is lehettek és egy másik harci erő támadott rájuk fegyverekkel és elegen voltak arra, hogy kikergessék őket a bázisból. Remélhetőleg ezek a Jedik sem mennek szentimentálisba és akar majd mindenki mindent megbeszélni miközben lőnek ránk.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow on Pént. 15 Dec. 2017, 15:57

Heiwanna Miin Klodov

Elmosolyodom Ravohra szavain, mikor a fajtámat a Jedikhez hasonlítja, majd figyelmesen hallgatom, mikor magáról beszél, kicsit csodálva, és hitetlenkedve, hogy ilyen tudást hogyan is tudhatnak összesedni ilyen kevés idő alatt, de úgy fest, hogy megy nekik. Minden bizonnyal jóval célirányosabbak a képzések és kevesebb az általános, vagy épp extra dolog, s inkább speciálisan egy területre vonatkozó képzések lehetnek, miközben ott van számára a másik oldal is, amit tanulhat mellette.
-Igen, igazad van, nem könnyű elképzelni, ahogy számom az Erő ilyen, ugyan amerről én jövök ott rendelkeznek érdekes képességekkel rendelkezők, különleges hatalmakat uraló, azonban azaz Erő, ami nálatok van, ami átjár benneteket, az számomra különleges és hihetetlen, talán még felfoghatatlan is lenne, ha csak olvasnék, vagy hallanék róla. – beszélgetek nyugodtan, figyelve társam szavaira, majd a nyakörvemhez nyúlok elmosolyodva, mikor rákérdez, miért is hordom és próbálok nem felnevetni a második kérdés Korra való utalásán.
-Egy fiatal Cathar férfi, Tyrr Tin… - kicsit megváltozik a nézésem, ahogy Tyrr nevét kimondom, ahogy a hangom is. Érezhető, hogy nem félelemmel, rettegéssel gondolok rá, sokkal inkább örömmel, kedvességgel - …rabszolgája voltam egy ideig, és tőle kaptam. Nem kell rossz ra gondolni, előtte is neki dolgozgattam már akkor alkalmanként, csak ugye Coruscanton lakni alkalmi munkákból, megfelelő tőke nélkül és éhen se halni, hát nem egyszerű. – kicsit kényszerű mosoly jelenik meg az arcomon. Hát igen, most már ezt megtudnám tenni könnyebben, de valahogy hiányozna, hogy ott a lakásom, ahol én vagyok, azaz a hajóm. – Azóta bár megváltottam a szabadságom és szabad akaratomból dolgozok neki, szállítom a rakományok egyik bolygóról a másikra, mikor épp nem írok, vagy vállalok el más munkákat, de eme nyakörv rajtam maradt több okból is. – Morwen felé tekintek, majd vissza Ravohra – Többek közt egy jeladó van benne, hogy ha bajba kerülnék, akkor kihúzhasson belőle, bár ugyan ezen okból van mellettem Q’ayem is. De különben már fel se tűnik sokszor, hogy a nyakamon van. – Ravohrara mosolyogok – Bár gondolom eme kicsit egyszerűsített válasz sok kérdést vet fel benned.
Ezután figyelmem Morwen felé fordul ismét, aki megró a kis dühkitörésem miatt, ezért meghajlok felé, és nyugodt hangon szólalok meg..
-Igen is Ayenay Mester, jobban ügyelek a gondolataim tisztaságára
Ezután Kor megjegyzéseire bólintok, és kicsit gyerekesen kidugom a nyelvem, mikor megindul. Azonban nem szólok vissza, hanem engedelmesen maradok a többiekkel.
-Mester, szerintem nem lesz gondunk akkor, ha csak a lehullott ágakat használunk és köveket szedünk össze, és mindehez nem használunk fel szükségtelenül sokat se. Legalábbis remélem. Számomra is fontos, hogy békésen és biztonságosan tudjuk kezelni a kialakult helyzetet. – teszem még hozzá teljesen nyugodtan, miközben Kor portyázgat. Amikor visszajön, akkor figyelem amit mond elgondolkozva, aztán mikor oda súg nekem akkor mélyen a „szemébe” nézek.
-Q’ayem… - szólalok meg csendesen, hogy csak ő hallja - …te mondtad, hogy harc nyomait látod, és még sincs áldozat. Ha most én neki állnék lövöldözni, vagy pusztakézzel végig söpörni a terepen, szerintem utánam maradnának áldozatok, főleg, hogy csak tudósokról beszélünk elvileg. Kérlek légy türelemmel, míg ki nem derül, ki provokálta ki ezt az egész harcot aminek a nyomai itt vannak. Köztársaság részéről se egy hadsereg jött, hanem ők… - beszélek csendesen, végig úgy, mintha látnám a szemeit a sisakon keresztül is. - …Kérlek. – teszem hozzá, majd a többiek felé nézek.
-Akkor mit tudunk az itteni eseményekről, mert ahogy nézem, lényegében semmit se. És ennek a fényében nem tudom melyik a jobb ténylegesen, ha megyünk, vagy maradunk éjszakára. Az itt lakók számára mindegy, mert helyileg ismerik ezt a bázist és a kinti dzsungelt is, és szerintem tisztában is vannak vele, hogy itt vagyunk éppen. A dzsungelben viszont kérdéses, milyen ragadozók vannak, amik nem úgy reagálnak Ravohra, vagy az én közelségemre, mint a hátasnak szánt állatok, és esetlegesen nem kerülnek el minket. Azonban most kellene erről meghoznunk a döntést, mert a táborhely találás és felhúzása idő, de ha maradunk akkor itt is felkéne mérni, hogy találjunk egy olyan helyet, ami megfelel arra, hogy az éjszakát itt töltsük. – nyugalommal beszélek, majd hallgatok el a végén, várva, hogy ki mit is mond erre, és mi lesz a döntés. Mindkettőben látok kockázatot, és biztos, hogy őrködés is kelleni fog. Azonban az is kérdéses, hogy a kapcsolatfelvételt hogyan lehetne velük elérni, anélkül, hogy probléma lenne belőle.

”Felszerelés”:

-Nyakörv (helymeghatározóval)
-Fordító
-egyszerű strapabíró ruházat (top, sok zsebes „terep” nadrág, bakancs)

Nadrág zsebeiben:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Tűzgyújtó
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

Extra felszerelés:
-Kétszemélyes sátor
-3 napra elég tartós élelem és vízkészlet

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Werda on Szomb. 16 Dec. 2017, 19:40

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Ami a leginkább meglepett Miin szavaiban az, hogy egy fajtársam volt, aki felelősnek mondható a nyakörvért, bár a nő szavaiból ítélve ez inkább a cathar számára volt kényszer, és a tényleges ottlétének az oka már meg is szűnt és inkább, mint emléktárgy tartja, sem mint ami annak a tényleges szerepe. Ahogy Kor szerepét is megtudtam az egyenletben.
- Nem különösebben. Inkább több választ kaptam fel nem tett, vagy még fel nem merült kérdésekre. - mosolyodtam el, hiszen sok új kérdést nem vetett fel a dolog. Persze az említett cathar személye érdekelt, de most nem igazán volt itt annak az ideje, hogy erről beszélgessünk.
Feltehetőleg ha az én mesterem is itt lett volna, akkor  az én figyelmem is fel lett volna hívva arra, hogy uralkodjak az érzéseimen, habár nálam csak felháborodás volt, mintsem düh. Ráadásul ahogy az tanítva volt, elég hamar nekiláttam ezt a kis tüzet is csillapítani az elfogadható szintre. Most, hogy újra tiszta fejjel tudtam gondolkodni, mindkét táborozási lehetőségben elég nagy hibákat láttam. Az esetleges távolabbi táborozás túlságosan nyíltnak bizonyulna és valóban lehetséges, hogy egy esetleges tűzrakás túl sok kényelmetlen látogatót vonzana oda. Akár vadállatokat, akár bármi mást. Ami a tönkretett tábort illeti, az egyik célunk amiért ideküldtek, az valóban ehhez a helyhez kapcsolódott, de nem igazán tudtam, hogy milyen benyomást keltene a bennszülöttek körében, ha itt vernénk tábort.
- Elég nehéz döntés. - szólaltam meg végül, hisz most tulajdonképp az én szavam jelentett döntő erőt a témában. - Habár nem fűlik hozzá a fogam, de úgy gondolom mégis csak előnyösebb, ha ezen a helyen táborozunk. Őrséget mindenképp kell állítanunk, hiszen ha az őslakosok visszajönnek, akkor nem feltétlenül lesznek barátságosak, viszont ha harcra kerül a sor, semmiképp se okozzunk halálos sérülést, így célszerűbb ha a fegyvereink bénításra vagy kábításra lesznek állítva. Nem ellenségeket akarunk szerezni magunknak. - kicsit még húzom a számat, de akárhogy is vesszük számomra ez a leglogikusabb lépés. Remélhetőleg mások is egyet értenek velem és nem leszek egyedül ezzel a véleménnyel.

felszerelés:
- Elegáns ruházat, ami nem akadályozza a mozgást;
- Kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék);
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)


_________________
Dzsungelek 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Dzsungelek FUn312o
Dzsungelek 6fZaEMM
Dzsungelek EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Dec. 2017, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2017. december 21. (csütörtök)

” Now I know there is something strong than fear — far stronger. The Force.”
- Kanaan Jarrus

Dzsungelek 00120

Amit a bolygó ökoszisztémájáról lehetett tudni voltak nagytestű ragadozók is a dzsungelben, amik könnyű szerrel támadtak meg és intéztek el páncélos katonákat is. Egy ragadozó nem fog megijedni más állatszerű értelmes lénytől, hanem behatolónak fogja fel és védené vele szemben a területét. Ezt mindenki tudja, aki tanult állatokról bármit is. Nem beszélve arról, hogy a csapattal még védtelen növényevők is voltak, amik pedig méginkább odacsalogathatták őket.
Egyébként, ha valaki korábban letöltötte már a bolygóra érkezéskor a térképeket, adatokat a bolygóról, amit mindenhol le lehet az űrkikötőben, akkor onnan lekérhette a környék térképeit is a datapadról és abból kiderülhet, hogy maximum sok óra járásnyira van innen tisztás, fa mentes terület, vagy pedig az a rész, ahol bejöttek a dzsungelbe. Van a közelben még dombos, hegyes rész is, amiknek a teteje a dzsungel lombkoronája fölé ment, de azok csak ormok voltak.
Ennél pontosabb adatokat most nem tudtak lekérni, mert ugyan lehetett volna a műholdakról, amik a bolygó körül keringtek a holoprojector által, de az elektromos vihar ezeknek is zavarta a jelét.
Végül Ravohra is belement abba, hogy itt szálljanak meg, ha most megnézik a szállásokat, akkor azok érintetlenek voltak, két szoba is volt, mindkettőben négy-négy emeletes ágy található és volt zárható rész is, ahova a két állatot lehetett elzárni.

statisztika:
Körök száma: 6. kör / eltelt körök száma: 5
Ravohra Tirgir: 5 reag
Heiwanna Miin Klodov: 5 reag
Q'ayem Kor: 4 reag
Dendarid Tefle: 4 reag
Morwen Avenay: 5 reag


Dzsungelek 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, tábor ~
kép:
Dzsungelek 2oigfH5

Egyelőre még mindig nem dőlt el, hogy merre is menjenek ő maga szíve szerint és a többiek biztonsága érdekében maradt volna, de a szenátornő is ment volna. Miin szavainál egyetértett, hogy ki tudja, hogy milyen ragadozók vannak erre, bár ahogyan idejövetelük előtt utána nézett veszélyesek is lehetnek. Nem szívesen ölt volna belőlük, hogyha azok rájuk támadnak. A pollenes rész Kor beszámolójából érdekes volt.
- Egy dzsungelben vagyunk, az extra pollen nem meglepő, vagy kiugróan magas a koncentrációja? – kérdezte.
Őszintén érdekelte a válasz, hogy miért is emelte ki a katona mindezt ennyire. Mivel még mindig nem tudták eldönteni, hogy mi legyen, így remélte, hogy majd Kor képes lesz pontot tenni erre a témára. Közben ő maga is közelebb ment, hogy megnézze a nyomokat, amiket a vágások okoztak. A kinézetből nem volt nehéz rájönni, hogy vibropengék okozták. Meg akarta kérdezni Kor-t is, hogy neki mi a véleménye, de végül is nem volt rá szükség, mert Ravohra belement abba, hogy itt szálljanak meg.
Mivel az itt levés mellett döntöttek, így akkor el is indult befelé, majd az egyik ágyra lepakolta a holmikat.
- Nézzünk jobban körbe – javasolta. – Megyek keresek valahol egy működő terminált.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.