X bolygó

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Júl. 2018, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 28 Júl. 2018, 11:31

- Bocs, be voltam tépve - válaszolta Srirnek. Mikor beérnek a generátorhoz, döbbenten nézz fel a gépre. Persze mindenki felé pillant, mintha csak ő építette volna ezt a cuccot. Felsóhajt, megropogtatja a nyakát és közel lép a berendezéshez.
Semmi védőpajzs, figyelmeztetés vagy bármi ami arra utalna, hogy ez a dolog veszélyes lenne. Csupán csak az instabilnak tűnő híd, ami mégis csak stabil. Úgy festett, hogy bárkik is ellen építették, azoknak elég volt a labirintus, meg az emlékezetkitörlés. Kíváncsiságból felemeli a kezét. És megérintette az energiát, ami zselészerűen képlékeny volt... Mintha anyaga lett volna.
A társaira pillant, és eltátja a száját.
- Ez... egész jó - válaszolja döbbenten. Előveszi a kommunikátorát, és leméri a sugárzás szintjét. - És biztonságos! Gyertek csak nyugodtan! Nem veszélyes!
Megvakarja az álla alatt, és jobban megnézi az eszközt. A falakhoz volt rögzítve, és a közepén egy kékes energiaforrás volt. Ahogy jobban megnézi. A központból áradnak ki az energiacsápok szerte a piramisban, át a vezetékeken, hogy aztán a kertben lévő mesterséges napot és talán az energiapajzsot is táplálja. És azt a berendezést, ami belenyúlt a genetikájukban.
- Ez döbbenetes - a kommunikátorának kamerájával képeket készít a generátorról úgy, hogy képes legyen egy háromdimenziós képet készíteni, amit aztán kielemezhet, rázoomolhat bizonyos részekre. - Hatalmas energiaforrás.
Próbál valami ismerőset találni rajta, és odaszól Carlnak.
- Csináltál fotókat a helyről, nem? Megnéznéd a firkálmányaik között, hogy van e valami hasonló? Bármi? Ami akár használati utasítás is lehetne, bár.... lehet hogy nem kellene hozzányúlni. Viszont ha visszatudnánk fejteni, azzal millió éveket is fejlődhetnénk.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szomb. 28 Júl. 2018, 14:37

Carl műszerein kifog az energiaforrás által kibocsátott energia. Nem talál semmi hasonlót, és a teremben egy olyan informatikai eszköz sincs, amit feltudnának törni a páncéljának készülékei. Ezért inkább a háttérbe áll, és figyeli, ahogy a foxiai ténykedik.
Vagyis inkább magyarázz, aztán tovább ténykedik a generátor környékén. Mikor kinyújtja a kezét, érzi az energia állagát, és bólint.
- Ennek szinte fizikai valója van - mondja döbbenten. - Tapintható, tehát van egy minimális súlya. Ilyennek egyszerűen nem lenne léteznie. És ez hűvős, mégis képes ellátni az egész piramist. Döbbenetes.
Ahogy Yalvis kérte, a műszerein átnézi a domborműveket, hogy akár hasonló alakzatot is keressen. Közben a vizuális szenzoraival teljesen más hullámsávokban is átnézi a sugárzást, remélve azt, hogy talál valamit. A foxiai ötlete jó volt, annak ellenére, hogy az egy kapitális nagy vörös bundás seggfej, aki még egy skrullt sem tudd egy kree-től megkülönböztetni.
Bármit ami árulkodó jel lehet a készülék működési elvével vagy eredetével kapcsolatban. Több különféle hullámspektrumra próbálja felbontani a fényt, hogy rájöjjön a forrás mibenlétére. És így a piramist építők technológiájának alapkövére. Persze az iskolában tanultakat próbálja felhasználni a különféle hullámhosszok megfigyeléséhez és beazonosításához felhasználni. Ezzel együtt az érzékelőivel még a készüléket is átnézi, hátha talál valami olyat, ami alapján elindulhat. Itt szintén a saját földi és idegen gépek mellett szerzett tapasztalatait használja fel.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 336
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Júl. 2018, 16:06

Srir szó nélkül hagyta a foxiai bocsánatkérését. Úgy látszik a kapitányt a foxiai egy kifejezéssel jobban megsértette mint a nova azokkal amiket a kree képébe üvöltött. Aztán eljön az idő, hogy a kis szőrgombóc meg tudja mutatni, hogy van valami haszna is, de Srir elvárásainak nem felelnek meg a kapott válaszok. Mikor biztonságosnak lesz nyilvánítva akkor közelebb megy majd hallgatja továbbra is a semmitmondó magyarázatot. Srir egy céltudatos katona. Az, hogy valami jó vagy döbbenetes az neki nem elég. Főleg ha az a kérdés, hogy mit csinál. Ő az eddigi információk alapján nem merné még biztosra állítani, hogy valóban biztonságos az a dolog. Ezt konkrétan nem mondja ki, de a szavai mögül talán a szemfülesebbeknek kiérződhet.
-Remek. És mit csinál? Az MI, azt mondta akkor kapcsolt be mikor megérkeztünk a bolygóra.
~Mint valami védelmi mechanizmus. De kik építették és mi a működési elve? Vajon köze lehet a felgyorsított evolúcióhoz?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 30 Júl. 2018, 19:04

Az energiaforrás közelében nincs veszélyes sugárzás, már ha a mutációnkat nem nevezzük annak, de ettől eltekintve biztonságos. Az egész hely olyan, mintha a cucc köré épült volna, nem pedig utólag hozták be, szóval akárki is építette a piramist, már a technológia birtokában volt. De miért hagyta itt?
A foxiai vizsgálgatni kezdi, Jelly meg energiákat méreget, én csak ámulok azon, hogy az energia ezen formája olyan "sűrű", hogy tapintható. Mi a franc ez? Yalvis egyik mondatára nézek fel. Firkálmányok? A falakon voltak mindenféle rajzok és jelek, a folyosók tele voltak ezekkel. Talán azok között találhatunk valamit.
Visszajátszom a kommunikátorral felvett videót, amit eredetileg azért csináltunk, hogy ne tévedjünk el. Ezeken látszania kell a falakon lévő rajzoknak is. Megpróbálom értelmezni a rajzokat, ábrákat, formákat, hátha utal valami erre a szerkezetre. Ha ez a piramis tényleg azért épült, hogy itt legyen a forrás, akkor logikus lenne, hogy legyenek utalások rá. Ráadásul az ősi civilizációk között gyakori volt a képírás, vagy a történetek elmesélése képekben. Most, hogy belegondolok, mintha a Földön is lettek volna civilizációk, amik piramisokat építettek, és rajzoltak a falakra.
Itt, a teremben is körbenézek, hátha bárhol, a falakon, a padlón, vagy valahol találok jeleket, közben pedig a foxiaihoz szólok.
-Yalvis, ez furcsán hangzik, de tudsz mintát venni ebből a zselés cuccból? Tudom, hogy energiából nem lehet mintát venni, de... Ez tapintható.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 31 Júl. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. augusztus 4. (szombat)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:

Amíg az energiamezőt nézték és vizsgálták meglepettség ült ki a császárnő arcára, ő is próbált volna hozzáérni a gél/zselészerű valamihez, de gyorsan visszarántotta a kezét.
- Ó! – szólalt meg Nebo. – Ez él. Érzem, amit élőlények közelében szoktam. Nem haldoklik, de nagyon gyenge.

Sikerült közelebbi felvételeket is készíteni a dologról. Nebo szavai után pedig lehet, hogy Nestor ötlete nem volt olyan jó, hogy mintát vegyenek belőle, mert akkor ártottak volna neki. A vizsgálatok, nézegetés alapján olyan volt az egész, mintha az energia, vagy az élőlény lentebbi részből, vagy akár a bolygóból jönne. Nem voltak elvezető csövek, vagy effélék, így az bizonyos volt, hogy nem ez a valami látta el energiával a piramist, az máshonnan eredet.

Nestor ötlete remek volt, hogy visszanézzék a felvételeket, hátha utal valami erre az egészre. És valóban volt, nagyon sok minden. A képek valamit ábrázoltak, ami a teljes bolygót körbevette mint valami védőmező, aztán látszott, hogy darabok szakadnak ki belőle. A gyorsuló evolúció ezek után kezdődött el és ez az energia, vagy valami tovább fogyott, egyre csökkent és csökkent. A változások és minden pedig ezzel együtt gyorsult.

Mikor a bolygó darabokra szakadt, akkor lett nagyon pici ez a lény. A bolygó lakói összegyűjtöttél, begyűjtötték őt és köré emelték a piramist, hogy ezáltal védjék meg, hogy regenerálódni tudjon. Nem ő tartotta fenn a piramist, hanem a piramis őt. Ezek voltak az utolsó képek, amik voltk, illetve az, hogy lezárták a piramist.

De, hogy ez mikor és mennyi ideje történt, azt bonyolultabb meghatározás nélkül nem lehetett tudni…


//Bocsánat, ha rémes a reag, csak nagyon pocsékul vagyok.//


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1274
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 02 Aug. 2018, 13:58

-Él? - Kérdezek vissza Nebo megállapítására, miközben a képeket nézem vissza.
-A piramis folyosóin lévő rajzok alapján régen egy védőburok vette körül a bolygót, vagy ilyesmi, de amikor a bolygó elkezdett szétesni, elindult ez a mutáció, és ennek a... Lénynek csökkennie kezdett az energiája. Ezt a piramist neki építették, ide gyűjtötték be a protoplazma szerű anyagot, hogy megvédjék, és gyógyítsák. Az nem derül ki, hogy miért omlott össze a bolygó, de akkor gyengült meg ez a lény, és most már csak a piramis miatt él.
A gyors összefoglalás után ismét a zselészerű energiamezőre nézek.
-Ez a piramis zarándokhellyé válhat, ha megtudják az emberek, hogy mire képes. Egész hadseregek ütőképességét lehet megsokszorozni a felerősített, mutálódott katonákkal, tökéletesített lényekkel. De ha a háború eléri, és rossz kezekbe kerül, az végzetes lehet.
De vajon miért tartotta magát távol ettől a helytől minden harcoló fél? Mintha félnének a helytől valamiért. Talán jobb lenne elpusztítani...
-Nebo, ha ez a valami él, akkor talán kommunikálni is lehet vele, nem gondolod? Csak rá kell jönnünk, hogy milyen "nyelvet" beszél. Vajon mivel tartja életben a piramis? Energiával? Élettel? Valamilyen sugárzással? Mi van itt, ami jót tesz neki?
Egyelőre csak a sötétben tapogatózom, több a kérdés, mint a válasz, de talán a többieknek is eszébe jut valami arról, amit összehordok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 04 Aug. 2018, 09:44

//Szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Aug. 2018, 00:01

//Mivel Tao nincs a héten, így nem váltok csak rá kört, hanem kaptok esélyt, hogy tudjatok írni. Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 12 Aug. 2018, 00:00

//Csütörtökig kaptok haladékot, akkor már lesz Tao és új kör is.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield Yesterday at 14:07

Srir figyelt. Elég érdekes dolgok lettek megállapítva. Mégpedig a császárnő megállapította, hogy az a valami amit ők az épület vagy valaminek az energiaforrásának véltek az él. Ő a saját kérdésére még mindig nem kapott választ. Bár ezek után át kell majd fogalmaznia kicsit a kérdését. Megvakarja az állát miközben gondolkodik és hallgatja a nova megállapításait és kérdéseit is.
- Szóval ez valami energia alapú létforma ha jól értem. Nem nagyon hallottam még ilyenről. Mármint ami egy egész bolygót képes lefedni. Humanoid méretűek szoktak lenni. Hogy mi lehet ez a hely vagy a baja arra csak elméletekkel tudok én is előállni. Talán nem bírja el ezt a hatalmas energiát amiből áll és ezért van szüksége erre a piramisra. Esetleg a kora miatt lehet, hogy instabillá vállt vagy egy betegség. Foxiai, azt meg tudod állapítani, hogy ez a piramis mit csinál? Elvezeti az energiáját vagy szinten tartja? Azzal talán tudnánk valamit kezdeni. És miért akkor ébredt fel mikor mi megérkeztünk? Már ha az-az android igazat mondott.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel Today at 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. augusztus 20. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:

Egyelőre mindenki nagyon tanácstalan volt, hogy mi lehet ez az élőlény. Nebo is megrázta a fejét, hogy fogalma sincs. Mindenki mondta az ötleteket, Srir még kérdezett is az egyik társától, de Yalvis nem válaszolt, láthatóan még mindig le volt fagyva az előbb hallottak nyomán.

- Egy telepata lenne a legcélszerűbb szerintem – mondta. – De lehet, hogy számítástechnikai kódokkal kommunikál, fogalmam sincs… várjunk csak?!
Itt egy pillanatra elakadt a hangja és gondolkodni kezdett.

- Nem emlékeztet titeket ez Ego-ra*? – kérdezte. – Nem láttunk idefelé arcot és hasonlót a felszínen, de ő volt élő bolygó. Mi van, ha ő is hasonló?

Miközben a társaság nagyobbik része ezen és efféléken tanakodott, hirtelen az energia mozogni kezdett a szemük előtt és formálódni, míg végül egy energiákból álló alakot öltött a társaság előtt.
- A nevem Nayea – kezdte. – Ilyen alakot öltöttem, mert úgy láttam, hogy ez áll hozzátok a legközelebb. Kérdésetekre a válasz, én maga a bolygó vagyok. Innen tartom fenn az életet, az atmoszférát és mindent. Én voltam, aki „elvette” az emlékeiteket, hogy ne terhelje túl az elméteket és ne halljatok bele az evolúcióba, amivel a világom megfertőződött nagyon-nagyon régen és majdnem elpusztított engem is.


*Képregényes Ego, nem a filmes, képességek lásd itt. Róla mindenki hallott é mindenki ismerheti.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1274
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: X bolygó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.