2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Amara Kedd 01 Nov. 2011, 04:21

2011 – A Hajnal fénye

Valahol a régmúltban a fejlődés evolúciója teljesen más irányt vett, melynek hatásai keményen megmutatkoznak napjainkban... A történelem néhány sötét időszaka elmaradt, azonban helyette lettek újak, s a béke olyan fogalom, melynek jelentését egyre jobban elfeledik. A világ mely több „csúcsragadozónak” ad otthont, folytonos harcokra adnak okot. Az emberiség és a csak bestiák ként emlegetett közel humanoid fajok közt nincs összhang, s még a két fő fajon belül sincs... Állandó háborúk a területekért, melyeket nagy vállalatok és klánok uralnak. Virágzik a rabszolgatartás ahogy a kereskedelem is. Új világi kalózok fosztogatnak, kapzsi vezérek parancsára halnak meg milliók, egy véget nem érő háborúban.
1990-ben a Sárkány klánra mért csapás után a klán összeomlott, terültének jó részére látszólag a teljesen emberi vezetéssel rendelkező Véderő Fegyver gyártó vállalat és Rendfenntartóerő (VFR) tette rá a kezét, s kezdte el a Sárkányok befogását kényszer munkára korra nemre való tekintet nélkül... Sokan az erdőkbe menekültek kis közösségekbe rendeződve.
1994 A Vérhold és a Kardfog klánok szövetségre lépnek az emberek ellen... övék a döntő katonai erő, de még így is kevesen vannak, de gyorsan toboroznak, azonban nem ért minden bestia velük egyet... sokaknak elegük van a háborúból és inkább hajtják igába a fejüket, hogy családjaikkal boldogan éljék le az életüket. Rá két évre 1996-ban a legtöbb klán így a sárkány klán maradéka is csatlakozik a klánok szövetségéhez és támadásra gyülekeznek a VFR ellen. Kirobban egy minden elképzelésen túl szárnyaló kegyetlen háború. A vezetők mindkét oldalon elrettennek az eseményektől, és kihátrálnának, de már késő a háború megállíthatatlanul zajlik, s az első évben megfelezi a bolygó népességét. Milliárdok halnak értelmet halált. 1998 A klán haderőt a VFR elpusztítja, s ekkor derül fény a kegyetlen titokra, hogy a cég élén az a bestia áll, aki a klán tanácsot is vezette: Koraniv a fehér tigris. A klánszövetség darabjaira hullik és mind bosszút esküszik, de szavaik üres fenyegetések, mert nincs erejük semmit se tenni. Úgy fest az emberek győzelmet arattak. Azonban a lázadást és forrongást nem lehet elkerülni. 2000-ben meghal Koraniv, s helyére egy ember kerül, Samanta Rockheart. Az új vezető uralkodói rangra emelteti magát, s nyíltan hangoztatja a politikáját, hogy az össze Bestia fajt vagy láncra kell verni vagy végérvényesen kiirtani. Megindul a hajtó vadászat a lázongók ellen, s a bestiák közti összetartás is a múlté válik teljesen. Testvér adja fel a másikat, hogy ezáltal jutalmat, szabadságot kapjon, azonban ez az emberi fajt is megosztja, hiszen sokan szimpatizálnak, ha nem is az idősebb bestiákkal de az ártatlan kölykökkel igen és próbálják segíteni őket. Nem egy család fogad be és próbál felnevelni egy-két kölyköt, azonban az embereknél nem egyszer jóval erősebb kölyköket nem könnyű nevelni, képezni, de van mikor sikerül és elég jó eredményekkel. 2004 az uralkodó fontolóra veszi a bestiák általános képzést, azzal a szándékkal, hogy a gyorsan fejlődő kölyköket vak hitre neveltesse a mostani fennálló renddel szemben, s az évek múlásával úgy fest, hogy eme átnevelt kölykök végleg az emberek oldalára mozdították a mérleget, azonban aggasztó pletykák kelnek szárnyra, hogy a lázadók új erőre kaptak, csak nem tudni, hogy hol.

Fajok:
Emberek:
Átlagos emberek főleg, bár rendelkezik néhány különleges képességgel, mely esetleg nem tiszta vérvonalból származhat, mint a telepátia, vagy egy fajta hatodik érzék, de a többség a jó öreg technikára támaszkodik, s ennek előnyeit használják a civil és a katonai életben. A test kibernetizálása is elfogadott dolog, de nagy teret hódít a mesterséges úton manipulált gén állomány egy kiválasztott bestia fajjal, de erejük sosem éri el a bestia szintjét, vagy ha mégis, akkor olyan testi vagy mentális elváltozásokat szenvednek amik miatt elkülönítik a társadalomtól.


Bestiák: Anthro azaz közel humanoid fajokról van szó.

Farkasok
Embernél kicsivel nagyobb átlag magassággal rendelkező lények. A régi tradicionálisabb berendezkedést követnek, bár élnek a modern technika vívmányival is. Főleg családokba, kisebb nagyobb törzsekben élnek, melyeket a Vérhold klán vezetősége tartott össze. Brutális harcosok, akik főleg testi erejükre támaszkodnak a harcmezőn is. Testi erejük kihasználva nehezebb páncélzatban tör előre a csapat egyik része, míg a másik fele megkerüli könnyebb páncélzatban az ellenséget és hátba támadja azokat, míg azok a szemből jövőkre figyelnek. Mind két nem tagjai lehetnek harcosok, bár a nőstények általában a táborokban maradnak és tanítják a kicsiket, élelmet készítenek, törődnek az idősebbekkel és a hazatérő sebesültekkel, de ebbe a hímek is besegítenek. Természetesen vannak kivételek.
Fő képességük a fizikai erejük, de születik néhány gyógyító vagy látnoki képességgel rendelkező példány is, akikből lesznek a törzs gyógyítói, sámánjai.


Macskák
Itt két csoport különböztethető meg igen erőteljesen.

A Kardfog klán tagjai főleg nagyobb vadabb macskaféléket foglalnak magukba, aki jobban a harcnak élnek. Talán az egyetlen faj, mely saját gyengébb fajtársaikat is maguk alá rendelik. A hímek főleg egyedül vadásznak, míg a nők kisebb csapatokban. A belharc igen gyakori a kisebb területek miatt, de ha a klán harcba hívja tagjait, akkor képesek a csapatmunkára is. Főleg lesből támadva küzdenek gyorsaságukat kihasználva. Testi erejük elmarad a farkasoktól és az emberek szintjén állhatnak, de ezért kárpótolja őket fürgeségük, mozgékonyságuk, ami keményebb ellenféllé teszi őket.
A nőstények dolga a kölykök ellátása és nevelése, amiben a legkisebb segítséget se kapják meg a hímektől.

A másik csoport a sokkal gyengébb és kisebb macskák köre, akik rabszolgaságban élnek. Gyorsaságuk, reflexeik jobbak, mint az embereké, de a fizikai erejük elmarad tőlük teljesen. Egy ember is simán képes lenyomni őket, ha a eme macskák első támadása nem sikerül. Gyengeségük miatt emberek is szívesen tartják őket házi munkára vagy kis kedvencként. A Nőstények jórészt házon belüli vagy háztáji munkára vagy gyerek nevelésre, vigyázásra lesznek nevelve, de van köztük nem egy táncos is. A Hímek kicsit erősebbek így azok a nehezebb kerti munkákat végzik, de tőlük se lehet sokat elvárni. A kölyök nevelése itt is a nőstények feladata főleg akik védik a saját és rábízott kölyköket, bár ha lehetőség van akkor a hím is segít.

Sárkány
Több alfajra oszló népesség, bár a számuk nagyon megfogyatkozott, de messze a legerősebb faj, azonban robusztus méreteik miatt a földön lomhábbak a többi fajnál. Hatalmas szárnyaik azonban a légi harc előnyeivel kárpótolta őket. Az alfajok többsége vagy tűz fújáshoz alkalmas két vegyületet termelő mirigyekkel rendelkeznek vagy savat termelőkkel. Testüket borító pikkelyek védik őket a kisebb lőfegyverektől, s karmaik, tüskéik akár csak erős farkuk igen veszélyes fegyverek, de ritkán bocsátkoznak közelharcba földön pont lassúságuk miatt. Azonban a végsőkig képesek küzdeni és akár életük árán is a lehető legtöbb kárt tenni az ellenséges erőkben. Csapatokban támadnak főleg, hogy a lassúságukat ezzel némileg ellensúlyozzák
Számuk fogyatkozásával azonban egyre könnyebb célpontok a kisebb portyázó sárkány csapatok és gyakran kényszerítik őket nehéz fizikai munkákra, igahúzásra. Szükség esetén tojásaikat meleg helyen hagyják élelemmel és a kikelt kicsiknek magukról kell gondoskodniuk, de ha a kényszer nem követeli meg ezt, akkor kölykeikkel maradnak ameddig csak lehet.
Fogságban tenyésztett keverékek igen instabilak lelkileg, s az agresszivitásuk messze nagyobb, mint a vadon élőké... ők általában azok akiket az emberek bedobnak a csatatéren, s mennek pusztítani mindent...


Klán felépítése:
A klánnak két szintje létezik a vezetés területén. A fiatal Mesterek, akik alá tartozik a saját fajuk egy-egy csapatát. Eme Mesterek vitái döntenek háborúról vagy békéről. Azonban őket felül bírálhatják az idősebb mesterek, akik olyan mesterek, akik sokat éltek, tapasztaltak és feltudtak mutatni eleget, hogy méltók erre a rangra. Az ő szavuk törvény, amit az alattuk lévőknek követni kell...
Jelenleg csak néhány fiatalabb mester bujkál pár fős csapatokkal. Az idősebb mesterek közül csupán egy él, de a holléte ismeretlen.
A mesterek alatt helyezkednek el a törzsi vezetők, de általában a mesterek egyenrangú ként hallgatja meg a véleményüket.

Törzsek:
A törzseket a törzsfő vezeti és a sámán (ha van a törzsben). Az ő szavuk a törvény és a feladatok kiosztása is. A szolgákért, ahol vannak a szolgakereskedő fele... a kiképzésükért is és azért is, hogy jó erőben legyenek.
A törzs tagjai általában harcosok főleg, és kemény kiképzésen esnek át, ahol az engedelmesség vagy a törzs elhagyása az alap szabály, és nem ennyire könnyű visszakerülni, főleg mert aki egyedül van az hamar rabláncon végezheti, ha nem elég óvatos.
Farkasok és sárkányok körében a nőstények szava is ér annyit mint a hímeké. Ez a macska féléknél már csak elméletként létezik.

Városok:
A városi élet hasonló mint manapság... Civil és Katonai élet is megtalálható. Külön ember és bestia iskolák vannak. Itt a bestiák közül kikerült tudósokkal is lehet találkozni akik vakon hisznek az emberek igazában, s főleg kisebb macska szolgákkal is, akik nem nagyon mernek ellenkezni.
Az emberi társadalom igen jól él, hála a győzelemnek és az ingyen munkaerőnek... A városokat csak emberek védik napi 24 órában.

Falvak, telepek:
Erősebb védelemmel rendelkező helyek, hiszen itt erősebb bestiák dolgoznak az emberek irányítása alatt...és kísérletek is folynak itt. Azonban az őrség nem csak emberekből áll, hanem az embereknek hűséget fogadott bestiákból is. A leghírhedtebb ilyen bestia Drake a sárkányok egyik volt mestere, aki saját öcsét is feladta csak, hogy hűségét bizonyítsa.

Emberi társadalom:
Egy személy kezében összpontosul a hatalom jelenleg és az ő döntése törvény.. nem áll felette más. Alatta foglalnak helyet a helytartói és felügyelőik akiknek segítségével ellenőrzés alatt tartja a szinte teljes világra kiterjedt birodalmát és kézben tartja a hadsereget is. A civil társadalom főleg a katonaságnak dolgozik, hogy képesek legyenek ellátni a csapatokat élelemmel, fegyverekkel.


Szabályok:
Hát azokból most nincs sok.
- A fenti fajok választhatók egyenlőre
- Rövid kaland lesz... kb csak ízelítő, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet meghalni.
- Napi körváltást nem ígérek, de remélem sikerül gyorsan haladni.


_________________
Reneszánsz: Amara Hinytia & Leroos
Amara
Amara
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 99
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Attilan

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

vuthadarastrix

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Albert Shear Szer. 02 Nov. 2011, 15:50

Jelentkeznék...izé...azthiszem.

Név: Morkan
Faj: Macskák
Klán: Kardfog
Származás: Tigris féle
Kor: 38 év
Foglalkozás: Filozófus, Korábban: katona

Gyerekként Morkan imádta a történeteket a hős katonákról, dicső és kevésbé dicső csatákról. Akkor még anyja és nagyanyja könnyekbe fúló hangja sem tántoríthatta el attól, hogy előre eltervezze: katona lesz és a klánjáért fog harcolni a Farkasok és emberek ellen. Végül nem ő döntött, hanem a sors. A klán harcba hívott minden fiatalt s köztük Morkan is helyet foglalt. A gyors és elégtelen képzés után egyből a harcok sűrűjébe került, alig tizenhat évesen. Csak a csodával lehet határos, hogy a föld népességét megtizedelő világégés egyik túlélőjévé vált. Két év alatt az idealista fiúból, hívő férfi lett. A háború eseményeit úgy dolgozta fel, hogy a régi történetek erkölcsi útmutatásait vette alapul, saját tetteinek igazolásához. Nem mondható, hogy megőrizte ép eszét, de legalább kidolgozott egy olyan eszmerendszert, ami visszatartotta a véres háború okozta tébolytól.
A nagy háború után, Morkan visszavonult. Veteránként és életerős férfiként sikerült saját territóriumot kialakítania, nem messze a fővárostól. Persze élnek a "területén" mások is, nőstény falkák, farkasok és ember csoportok is, de egyelőre ő a domináns hím az adott területen.

Samanta Rockheart hatalomra kerülése és ideológiája nyomán kialakult helyzet komolyan veszélyezteti Morkant. Territóriumát rivális nagymacska hímektől kell féltenie, akik fel is jelenthetik, hogy eltávolítsák őt. A nőstények neki panaszkodnak, hogy tegyen valamit kicsinyeik elhurcolása és erőszakos ideológiai képzése ellen. Az emberek pedig egyszerűen azt fontolgatják, hogy levadásszák.
Nehéz helyzetben, komoly döntéseket kell hozni...talán Morkan most felmegy a városba és megnézi magának mi tévő lehet, hogy megoldja a gondjait...vagy egyszerűen marad a helyén és szétcsap a rá leselkedők között...vagy valami egészen mást fog csinálni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Amara Pént. 04 Nov. 2011, 12:56

Előtörid elfogadom és köszönöm a jelentkezésedet Smile

_________________
Reneszánsz: Amara Hinytia & Leroos
Amara
Amara
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 99
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Attilan

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

vuthadarastrix

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Sam Szer. 16 Nov. 2011, 19:03

Név: Droner
Kor: 32
Család:
- Apja még él, de tartozódása számára ismeretlen.
- Anyja elhunyt.
Faj: Bestia – Macska, a Kardfog klán tagja.
Alfaj: Tigris (apa) és Puma (anya) keverék. (Ha jól értettem a leírást ez lehetséges.)
Foglalkozás: Ex-katona

Előtörténet:
Mióta az eszemet tudom gyűlöltem a háborút és a viszályt, nem tudtam megérteni miért jó az, ha mindenki öli a másikat szinte bármi különösebb ok nélkül. Apám is ezt az elvet vallotta, de családapaként meg akarta védeni a számára fontos személyeket, így bevonult. Alkatának és erejének köszönhetően igen jó katonává sikerült válnia. Apám a macskák közt különcként volt számon tartva, mivel a többi férfivel ellentétben ő szívesen, kérés nélkül segített nevelésemben és örömmel foglalkozott velem. Mindig arra nevelt, hogy sose kezdeményezzek harcot, de az életben maradásom érdekében mindig legyek felkészülve minden eshetőségre, már fiatal koromban elkezdett tanítani és harci oktatásban részesíteni. Valószínűleg ennek köszönhetően éltem túl az 1996-1998 közt dúlt világméretű pusztító mészárlást. Amit volt „szerencsém” a csatatérről végignézni tizenéves fejjel. A háborúra való utolsó készületek közepette életbe léptették a kötelező újoncozás, azaz mindenkit, akit csak tudtak besoroztak. Nem számított nekik a testalkat, a korra se voltak nagy tekintettel, az alsó határ talán 14 év lehetett. Egy rövid felszínes, már-már nevetséges képzésben részesítettek mindenkit, ezt követően már szállítottak is minket a frontra. A sok tapasztalatlan fiatal élet méterekre tőlem esett áldozatul az ok nélküli öldöklésnek. Minden elkeseredett cselekedetem ellenére nem voltam elég erős, hogy megmentsem társaim életét, még a saját életemért is foggal-körömmel kellett küzdenem. Aztán a háború elcsitult, a népesség drasztikusan lecsökkent. Kiléptem a seregből, azaz nem léptem ki, hisz nem volt honnan kilépnem. Nem tudtam mitévő legyek, eltávolodtam a fővárostól, és egy kisebb területen, ahol éltek még fajtám tagjai berendezkedtem. Rövid idő alatt kibújt a szög a zsákból, és kiderült, hogy a területen lévő hímegyedek nem éppen harcedzettek, rájöttem, hogy elég könnyen megszerezhetem ezt a kis békés területet magamnak. Ez a néhány négyzetkilométeres területet lett az új otthonom, ezen a területen két csapat nőstény is élt, melyeket rövid időn belül összevontam, farkasok és emberek ritkán keverednek erre, így egyelőre szinte vetélytársak nélkül uralhattam a területet. Azonban a hírek gyorsan terjedtek és Koraniv halálával a békém is ismét eltűnt. Az új vezető Samanta Rockheart elég ellenszenvesen viseltetik fajtám iránt. A hajtóvadászat még ide is elért, időről időre kisebb csapatok érkeztek az elfogásomra, de szerencsére a terep átfogó ismeretének köszönhetően eddig mindig képes voltam elkerülni vagy megoldani a bajt. De az incidensek egyre gyakoribban és egyre nehezebb megvédeni a nőstényeim a betolakodóktól, legyenek azok a fővárostól menekülő fajtársaim, farkasok, vagy emberek. Ha ez így megy tovább komolyabb lépéseket kell tennem a területem védelmének érdekében.

(Ha lehet szeretnék pm-ben egy kicsit részletesebb leírást kérni a macskák fajáról, hogy minél jobban tudjam használni a karaktert a kaland során. pl.: sebesség, ugrástávolság, kinézet, esetleg vannak e behúzható karmai… stb. Előre is nagyon köszönöm. Smile)

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Amara Csüt. 17 Nov. 2011, 00:09

Az előtörténeted neked is elfogadom!

A kért infókat a lehető leggyorsabban próbálom megadni neked Smile

_________________
Reneszánsz: Amara Hinytia & Leroos
Amara
Amara
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 99
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Attilan

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

vuthadarastrix

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Steven Pént. 18 Nov. 2011, 22:03

Név: Adun
Kor: 150 éves
Család: minden rokona halott
Faj: Bestia – Sárkány
Alfaj: Zafír Sárkány
Foglalkozás: Lázadó

Előtörténet:
Mikor Adun megszületett a Sárkány klán volt egyike a legerősebb hatalmaknak a bolygón. Zafír sárkány volt, ami egy ritka alfaja a sárkányoknak. A Zafír sárkányok mindig is nagy eredményeket értek el, így Adun-tól is sokat vártak el. A testük nagyjából ugyan olyan volt, mint az összes többi sárkányé, azt leszámítva hogy bőrük színe kék volt. Emiatt az égen nehéz is volt őket észrevenni. Még sem erről kapták a nevüket. A tűz amit létrehoztak, kék lánggal és sokkal magasabb hőfokon éget mint a többi alfajé. Kevés olyan anyag volt, ami rövid távon képes volt ellenállni neki, és semmi se volt, ami hosszútávon is képes lett volna. Mindennek ellenére Adun semmi hősieset vagy rendkívülit nem hajtott végre, egyszerű katona volt, egészen 1990-ig. Mikor megtámadták a Klán-t Adun osztagának sikerült elég időt nyernie, hogy egy csapat civil elmenekülhessen és utána is fedezték őket, de tudták hogy ezt a csatát elvesztették. 1996-ig Adun védelmezte azokat, akiket sikerült megmentenie az emberektől, aztán csatlakozott az egyesült klánok szövetségéhez és ismét harcba szállt az emberiség ellen. Itt már máskép harcolt, mint régebben, sokkal agresszívabb volt. Minden feladatott, amit kiadtak neki, sikeresen végrehajtott. Soha nem vesztett el egy légi csatát sem és ügyelt arra, hogy ne tudják egyszerűen bekeríteni a földön se. Veterán hősnek számított a bestiák között. Mindennek ellenére végül a háborút elvesztették és Adun kénytelen volt a magas hegyekbe menekülni, ahol csak nehezen tudták volna megtalálni és még nehezebben elkapni. Sok évig nem tett semmi jelentőset. A megmaradt szabadon lévő sárkányokat próbálta biztonságos területekre terelni és megvédeni, aztán pár hónapja megtámadott egy falut, ahol sikeresen kiszabadította az ott raboskodó sárkányokat és egyéb bestiákat, akikkel aztán azóta is Gerilla hadviselést alkalmazva, több falut és települést is megtámadtak, hogy növeljék a számukat. Bár a városoknak kisebb a védelmük, az ő támadásainak nem a pusztás mérete volt a fontos, hanem hogy minél több és erősebb rabszolga lényt szabadítson fel valamint minél több ellátmányt és felszerelést lopjanak, minél rövidebb idő alatt.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Amara Szomb. 19 Nov. 2011, 00:00

előtörid elfogadom

_________________
Reneszánsz: Amara Hinytia & Leroos
Amara
Amara
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 99
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Attilan

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

vuthadarastrix

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Amara Vas. 27 Nov. 2011, 16:00

Igen-igen... lassan de megindult a kaland

2011 Hajnal fénye

Amennyire időm engedi haladni is fogunk... napi körváltást nem ígérek, de elég rövid a kaland, hogy így is beleférjünk rendesen.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok.

_________________
Reneszánsz: Amara Hinytia & Leroos
Amara
Amara
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 99
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Attilan

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

vuthadarastrix

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 02 Jan. 2012, 13:21

A kevés lefutott kör miatt nem tudom értékelni a kalandot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2011 - A hajnal fénye - Pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2011 - A hajnal fénye - Pályázat Empty Re: 2011 - A hajnal fénye - Pályázat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.