Tiltott Varázs - (Pályázat)
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Tiltott Varázs - (Pályázat)
A kettős látás ellenére az igazi háttámlát nyomtam rá a lányra és megbéklyózva így. Mosolyogva mutatkozik be a férfi is, Nick.
- De szép neved van Nick. Mond sokszor szokott ilyen történni veletek?
Kérdezem miközben segít ki a kocsiból. Kicsit dülöngélek de Nick karon fog, rátámaszkodok kicsit és neki dőlök míg nem múlik el ez a kettősség. Minden békés lépés ilyenkor veszélyben van.
Bekísér az épületbe, s mondja valaki már vár rám. Vajon ki? Remélem ugyan olyan kedves mint ő. Egy ajtó elé érve már beszélgetés szűrődik ki. Mikor kinyílik az ajtó és belépünk körbe nézek, hogy hányan, kik vannak itt és köszönök is bele fűzve a nézelődésbe.
- De szép neved van Nick. Mond sokszor szokott ilyen történni veletek?
Kérdezem miközben segít ki a kocsiból. Kicsit dülöngélek de Nick karon fog, rátámaszkodok kicsit és neki dőlök míg nem múlik el ez a kettősség. Minden békés lépés ilyenkor veszélyben van.
Bekísér az épületbe, s mondja valaki már vár rám. Vajon ki? Remélem ugyan olyan kedves mint ő. Egy ajtó elé érve már beszélgetés szűrődik ki. Mikor kinyílik az ajtó és belépünk körbe nézek, hogy hányan, kik vannak itt és köszönök is bele fűzve a nézelődésbe.
Ammon Einarson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Annie, Krisztián
-Nick! Mi történt? A hölgy kicsoda?-
Kérdezi a férfi izgatottan, egy intéssel beljebb invitálja a kettőst.
-Elnézést, még be sem mutatkoztam. Michael Trenton vagyok....-
Krisztiánra pillant, majd Anniere, miközben Nick nagy vonalakban vázolja, mi is történt nem olyan rég, illetve, hogy ők voltak azok, akik az imént az autóval a falnak csapódtak. Annie szédülése és látása addigra normalizálódik. Michael egy pillanatra behunyja a szemét, majd az egyik gyűrűje hirtelen felvillan.
-Rendben, leárnyékoltam a szobát. Megértem Önt, de nincs más választásom, mint a segítségét kérni. A mesterével együtt dolgoztunk, mikor elkapták. A szálak a MFI vezetőségi körébe nyúlik, még azon is túl valószínűleg. A tervük nem tiszta, még előttem sem, de ezt nem hagyhatjuk. Rengetegen estek már áldozatul és én meg a maroknyi emberem nem tudunk gátat szabni ennek....-
Hirtelen hatalmas robbanás rázza meg az épületet, az egész épület rázkódik. Kintről sikolyokat lehet hallani és ordításokat amik támadást említ. Michael felpattan, Nickre pillant.
-Azt hiszem a megoldás megérkezett elénk. Maradjanak mögöttem, a legjobb ha kijuttatom magukat, ezzel az ajtóhoz lép és lendülettel teli, kinyitja...
-Nick! Mi történt? A hölgy kicsoda?-
Kérdezi a férfi izgatottan, egy intéssel beljebb invitálja a kettőst.
-Elnézést, még be sem mutatkoztam. Michael Trenton vagyok....-
Krisztiánra pillant, majd Anniere, miközben Nick nagy vonalakban vázolja, mi is történt nem olyan rég, illetve, hogy ők voltak azok, akik az imént az autóval a falnak csapódtak. Annie szédülése és látása addigra normalizálódik. Michael egy pillanatra behunyja a szemét, majd az egyik gyűrűje hirtelen felvillan.
-Rendben, leárnyékoltam a szobát. Megértem Önt, de nincs más választásom, mint a segítségét kérni. A mesterével együtt dolgoztunk, mikor elkapták. A szálak a MFI vezetőségi körébe nyúlik, még azon is túl valószínűleg. A tervük nem tiszta, még előttem sem, de ezt nem hagyhatjuk. Rengetegen estek már áldozatul és én meg a maroknyi emberem nem tudunk gátat szabni ennek....-
Hirtelen hatalmas robbanás rázza meg az épületet, az egész épület rázkódik. Kintről sikolyokat lehet hallani és ordításokat amik támadást említ. Michael felpattan, Nickre pillant.
-Azt hiszem a megoldás megérkezett elénk. Maradjanak mögöttem, a legjobb ha kijuttatom magukat, ezzel az ajtóhoz lép és lendülettel teli, kinyitja...
Tyler- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:
A kérdésre, hogy a hölgy kicsoda, kissé meglepődött. Tehát előző feltételezése hibás volt, így most már az újonnan érkezettek felé fordul, várva, hogy bemutatkozzanak. Illetve a Nick nevet hallva már csak a hölgy nevére kíváncsi, illetve persze, hogy minek köszönhető a hirtelen belépő. Örömére szolgál, hogy a férfinak, ki a vészjósló információkat osztotta meg vele bemutatkozott. Kicsit humoros is a helyzet, hisz az jön le, hogy azért várt a bemutatkozással, hogy mikor megteszi, ne csak egy ember hallhassa. Nick beszámolóját érdeklődve hallgatja.
~Ehhez képest velem semmi extra nem történt.~
Ezután az enyhe fényvillanás után újra hozzá intézik a mondandót.
- Tehát nem olyan nagy a hatásköre, mint gondoltam. - Konstatálja, belegondolva, hogy ha úgy akarja felderíteni, kik tették azt amit, hogy ne tudják megállítani, nem szabad mindenkinek kihíresztelni, mi után is kutat. - Elnézést, rendelkezésére álló ember.
~Nem jók a kilátások, ha az MFIn belül vannak már gondok.~
Ekkor jött a nagy robaj. Kintről káosz hallatszik. Krisztián gyorsan az ablakhoz lép, hátha meg tudja pillantani az okát a kint kialakult kavalkádnak. A hívásra azonnal indul is, és követi Michaelt, bárhova is vezeti. Valóban nincs idő a bizalmatlankodásra, és a kíváncsiság is dolgozik benne, hogy megtudja a részletes információkat a helyzettel, illetve a történtekkel kapcsolatban.
~Ehhez képest velem semmi extra nem történt.~
Ezután az enyhe fényvillanás után újra hozzá intézik a mondandót.
- Tehát nem olyan nagy a hatásköre, mint gondoltam. - Konstatálja, belegondolva, hogy ha úgy akarja felderíteni, kik tették azt amit, hogy ne tudják megállítani, nem szabad mindenkinek kihíresztelni, mi után is kutat. - Elnézést, rendelkezésére álló ember.
~Nem jók a kilátások, ha az MFIn belül vannak már gondok.~
Ekkor jött a nagy robaj. Kintről káosz hallatszik. Krisztián gyorsan az ablakhoz lép, hátha meg tudja pillantani az okát a kint kialakult kavalkádnak. A hívásra azonnal indul is, és követi Michaelt, bárhova is vezeti. Valóban nincs idő a bizalmatlankodásra, és a kíváncsiság is dolgozik benne, hogy megtudja a részletes információkat a helyzettel, illetve a történtekkel kapcsolatban.
Fornesh- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Síkok:
Beljebb invitálnak minket a szobába. A fejfájás és szédülés elmúlik és nem zavar tovább, újra egyenesen és láthatóan stabilabban állok. Miután Nick elmondta, hogy mi is történt velünk én mosolyogva a bennlévőkre mutatkozom be.
- Annie a nevem, örülök, hogy megismerhetem önöket.
De a bemutatkozás után megint hirtelen történnek az események, Michael leárnyékolja a szobát és elkezdi a helyzetet elmesélni. Érdeklődve hallgatom de nem lehet sokáig mert az épület megrázkódik és mennünk kell. Követem Miachel-t, mögötte haladok csendben és közben kicsit jobban szemügyre veszem személyét és a másik férfiét is.
- Annie a nevem, örülök, hogy megismerhetem önöket.
De a bemutatkozás után megint hirtelen történnek az események, Michael leárnyékolja a szobát és elkezdi a helyzetet elmesélni. Érdeklődve hallgatom de nem lehet sokáig mert az épület megrázkódik és mennünk kell. Követem Miachel-t, mögötte haladok csendben és közben kicsit jobban szemügyre veszem személyét és a másik férfiét is.
Ammon Einarson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Krisztián ahogy kinéz az ablakon, számtalan füst kígyót láthat a város különböző pontjairól. Ami valószínűsíti azt, hogy ez a hirtelen kitört zűrzavar nem csak erre az épületre korlátozódik.
Ahogy kilépnek az irodából, maga a káosz fogadja őket. A folyosón zűrzavar van, a rendőrök irodisták egymást csépelik, vagy éppen varázslattal támadják egymást. Annie felismerheti köztük azokat a lánykához hasonlító lényeket, ami őt is megtámadta.
-Erre!-
Üvölti el magát Nick és a lépcsőház felé iramodik el, próbálva elkerülni a lényeket és harcoló feleket egyaránt. Michael pedig bólint a kettősnek és sürgetve int nekik, hogy kövessék.
-Ha elszaladnák, kövessék Nick-et, le a földalatti parkolóba....
Ahogy kilépnek az irodából, maga a káosz fogadja őket. A folyosón zűrzavar van, a rendőrök irodisták egymást csépelik, vagy éppen varázslattal támadják egymást. Annie felismerheti köztük azokat a lánykához hasonlító lényeket, ami őt is megtámadta.
-Erre!-
Üvölti el magát Nick és a lépcsőház felé iramodik el, próbálva elkerülni a lényeket és harcoló feleket egyaránt. Michael pedig bólint a kettősnek és sürgetve int nekik, hogy kövessék.
-Ha elszaladnák, kövessék Nick-et, le a földalatti parkolóba....
Tyler- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Tiltott Varázs - Kalandmesteri pályázat
» Tiltott fajok
» Kalandmester pályázat
» Kalandmester Pályázat
» 13. Az aranygyapjú nyomában (KM pályázat)
» Tiltott fajok
» Kalandmester pályázat
» Kalandmester Pályázat
» 13. Az aranygyapjú nyomában (KM pályázat)
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.