Kalandmester pályázat

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kalandmester pályázat Empty Kalandmester pályázat

Témanyitás by Morsus Vas. 23 Szept. 2012, 19:12

KM pályázat ismét!

Kedves játékosok!
Ezúttal ismét kalandmestert keresünk, továbbra is 1 maximum 2 fős magánkalandokra. Most nem úgy lesznek a kalandok, hogy egy random epic kaland, vagy éppen egy másik síkon, hanem olyan érzése lesz, mintha élesben menne az egész. Így egyszerre tudjuk majd a felkészültségeteket nézni, illetve azt, hogy mennyire vagytok tisztában a világgal.

A szabályok:
- Bárki jelentkezhet a pályázatra.
- Minden KM jelentkezőhöz 1, maximum 2 játékos jelentkezhet. Ha 2 fő jelentkezik ne külön szál legyen mesélve nekik, hanem közös kaland. Ha valahova több lenne a többieket mi osztjuk be.
- A világ a jelenlegi, ott, ahol most a Reneszánsz tart, a jelenlegi helyszíneken lehet csak mesélni (New York és New Jersey)
- A kalandokra csakis a Reneszánsz karakterekkel lehet jelentkezni, nem lehet plusz karaktert írni ide.
- A kalandok helyszíne a pályázatok helyén lesz. Ahol majd a KM és a játékos(ok) neve legyen a topic címe. Így értelemszerűen bármit meséltek nem lesz befolyással a világ történésére.
- A legfontosabb úgy mesélj, mintha élesben tennéd a Reneszánszon.
- A pályázat miatt/alatt nem kérhetsz segítséget a staff-tól a meséléssel/kalandoddal kapcsolatban, mert nem lenne fair, abból nem látszik, hogy mennyire ismered a világot, mennyire vagy felkészült.
- A kalandok ne legyenek túl hosszúak, azaz ne a végtelenségig mesélődjenek és ne 40-60 körből álljanak. Nem életút mesélése a szempont, hanem gyors pörgős kaland, mert gyakran van, hogy vki elmenne rövid magánkalandra két kaland között és nem kellemes, ha nem tudja megtenni, mert a KM elhúzza hónapokig a kalandot.
- A kalandokat, ha nem fejezitek be augusztus 31-n mindenkép lezárjuk és a legkésőbbi döntés KM ügyben szeptember első hetében lesz.

Jelentkezni pedig itt ebben a topicban lehet, elsőként értelemszerűen a KM jelöltekét várjuk, aztán majd jöhetnek a játékosok is.


Kalandmester pályázat 00120

A korábbi pályázat szövege (már nem aktuális)
Spoiler:

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Tyranis Vas. 23 Szept. 2012, 19:49

Én kalandot szeretnék majd, mint Z is írta, nem a már 3 ott levő karimhoz, ahhoz nem tudna Z-n kívül senki. Hanem Jonah Wright alter verziójához. Holnap megírom a karit, de addig is beírom, hogy mi az elképzelésem. Telepata lesz a karakter, akivel gyengébb telepatákra vadásznék, hogy az irányítása alá vonná őket a kari egy egyfajta Overmind-t kialakítva így és bábként használná a többi elfogott karit, amik mivel telepaták így a fennlevő telepatikus háló miatt még az ő ereje is növekedne, amíg a bábok a befolyása alatt vannak.
Szóval ehhez keresnék KM-et magamnak, minden mást rábízok a KM-re, ez az alapötletem Smile

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Tyranis Hétf. 24 Szept. 2012, 11:49

Akkor az előtöri.

Név: Guy Jonah Morgan Wright
Egyéb név(i): Jonah Wright (ezt használja), Overmind
Faj: mutáns, zseni
Nem: férfi
Jellem: lázadó, nagyképű, elkényeztetett, kreatív, némileg pszichopata
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2006. június 12. Trenton, USA
Kor: 17 év
Család: egyedülálló
- Dr. Alexander Myer Wright – apa, él
- Dr. Meredith Laura Morgan, anya, él
Foglalkozás: elméletileg pap, gyakorlatilag hivatásos lázadó
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: zöldes barna
Haja színe: rózsaszín (eredetileg barna)
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: rózsaszín haj, a provokatív megjelenés
Repülési sebesség: nem tud róla, hogy lenne, csak az iskolából kifelé érik nagyon, de az gyors lesz
Egészségi állapot/ betegségek: jó néhány mentális betegséggel rendelkezik, de ezeket leszámítva fizikailag teljesen egészséges
- magatartás zavarok
- - hiperaktív
- - diszorientált (képtelen sokáig ugyanarra figyelni (valószínűleg a magas IQ-ja is közrejátszik))
- fitóma
- - a szabályokkal, utasításokkal szembeni ellenállás
- ezenfelül a hangulata labilis a sok telepatikus erő használatától is kiszámíthatatlan, őrület jegyei is mutatkoznak rajta

Előtörténet:
Jonah Wright Trentonban született már jócskán Apokalipszis uralma alatt. A szülei mind a ketten a papság részébe tartoztak, így igencsak jó életük volt. A papi rangon felöl az apja egy nagyobb kutatókomplexumot vezetett és irányított hála a képességének, az anyja pedig egy nagyobb erejű telepata. A kisfiúnak mindene meglett volna ahhoz, hogy remek élete legyen, de a szülők elrontották a nevelést. Mivel mind a kettejüknek igencsak sok dolga volt, így a gyerekkel szinte semennyire sem törődtek és nem foglalkoztak, csak a nevelőnője. Amikor éppen időt szakítottak a fiúra, akkor mindennel elhalmozták, édesség, drága luxus holmik, mindent megadtak neki, hogy ezekkel pótolják azt, hogy nem tudnak vele nagyon foglalkozni. Ennek hála a kisfiú nagyképű és elkényeztetett már igen fiatalon. Kiderült viszont, hogy igencsak értelmes és szinte bármilyen helyzetben feltalálja magát, ami a dadusa dolgát nehezítette meg igencsak, mert a fiú már alig néhány évesen okosabb volt nála. Mivel roppant értelmes volt, így kevés dolog kötötte el igazán és minden iránt hamar elvesztette a figyelmet és érdeklődést. Szinte egyetlen percre sem állt le, mindig menni akart valahova, valamit csinálni. A szülők jobb híján orvoshoz vitték, hogy kiderítsék mi lehet a baja. Az orvos hiperaktívságot állapított meg a fiúnál, illetve diszorientáltságot, de itt hozzá tette, hogy valószínűleg a magas intelligencia az, ami miatt szétszórtnak tűnhet és semmi sem tudja lekötni. Ezek csak az első dolgok voltak a gondok végtelen sorában. Amikor megpróbálták óvodába tenni a fiú hisztizett és toporzékolt, hogy nem akar a többi gyerek közé menni és ő haza akar és fog menni. A szülők végül ráhagyták ezt és kivették az elit óvodából, ez volt a legvégső hiba, amit elkövethettek. Már igen fiatalon is nagy kedvet és tehetséget mutatott a rajzoláshoz és egyedi dolgok tervezéséhez, talán ez volt az egyetlen dolog, ami lekötötte őt.
Mivel a születésekor már kiderült, hogy a fiú is mutáns, így a papság gyermekeinek fenntartott iskolába járt. Nagyon hamar kiderült, hogy mi is a képessége, körülbelül hat éves lehetett, vagy talán még csak hét, amikor jelentkezett a telepata képessége. Ő pedig nem volt rest mindezt kihasználni. Szerencsére voltak a közelében olyanok, akik foglalkoztak azzal, hogy a képessége fejlődhessen, így igencsak hamar beletanult abba, hogy miként is tud élni a képességével. A korai képességjelentkezés is sejtette, hogy egyszer igencsak sokra fogja vinni a fiú a későbbiekben. Az iskolában tovább folytatta annak tanulását, amihez értett, remek rajzokat készített, műszakiakat már, ahogyan egyre idősebb lett. Itt megtanulta a lövészetet, annak ellenére, hogy ezt Apokalipszis lenézte, sport gyanánt pedig nem kevés sznobizmus miatt párbajtőrözést és golfot tanult. A magatartása semmit sem javult és folyamatosan minden szabálynak a szöges ellentétét tette, így saját magától tanulta a meg a jogot, a törvényeket és politológiát, hogy ezekkel érvelhessen és megtalálhassa a kibúvókat a büntetések alól. Mikor tíz éves volt a médiából értesült arról, hogy mi is történt, hogy az X-men megtámadta Apokalipszist és mi lett a vége. Az anyjáék részt vettek a küzdelemben és az anyja meg is sérült súlyosan. Egy évvel később Apokalipszis elvesztette birodalmát, miután a lovasai hátba döfték. A képességei eddigre már igencsak erősödtek és elérték a felnőtt telepatákét.
Ekkor jegyezte meg az egyik tanára, ha ilyen ütemben növekszik az ereje, akkor még főpap, vagy lovas is lehet egyszer, ha megéri, de egy biztos, hogy omega szintű mutáns lesz, mire betölti a nagykorúságot. Ez a lehetőség, mármint nem a lovasság, hanem az omega szint lehetősége felvillanyozta a fiút. Ettől kezdve Jonah még inkább tanult és fejlesztette képességeit. Az, hogy Fájdalom az őrületében miket művelt nem különösebben érdekelte, az már inkább, hogy 2020-ban, amikor kamaszodni kezdett az X-men békét hozott. Szerencsére a szülei olyan pozícióban voltak, hogy nem érte őket atrocitás és a jómódúkat is megőrizhették. Egy évre normális iskolába került, a régi megrögzött dolgok pedig nem múlnak el, ő abban a szellemben nőtt fel, hogy az emberek állatok, így a telepatikus képességeit is használta rajtuk előszeretettel. A botrány akkor robbant ki, amikor a fiú mentális párbajt hozott létre az egyikkel szemben. Révén mezei ember volt az osztálytársa, így nem tudott védekezni és Jonah könnyedén ölte ki a tudatát és tette a saját bábjává. Talán meg is lincselik és ölik, a tömeg, de ekkor olyasvalami történt, amire az X-men nem számított. Apokalipszis visszatért és újra elfoglalta Amerikát Attilan városával. A fiúnak, amit tett igencsak megtetszett, új nevet adott magának, Overmind. A világ ezúttal fenekestül változott meg, hamarosan újra mindenhol Apoaklipszis és a fia uralkodott, csak Genosha, azaz Utopia maradt meg. A fiú nem szándékozott a klasszikus pap lenni, így otthagyta a családi fészket, hogy saját magának szerezzen embereket. Lázadva nem volt hajlandó Apo-nak fejet hajtani, végül is eddig mindennek az ellenkezőjét tette, amit kellett volna, most miért ne tegye?
Tao elbukott, de Amerika megtartotta magát Jonah pedig még néhány bábot gyűjtött magának, egyelőre emberekből, de ezek nem voltak igazán nagy kihívások. Az ereje eddigre már túlhaladta az anyjáét is, de következett valami 2023-ban. Már tizenhét éves volt, New York utcáit járva hirtelen mintha valami átcsapott volna rajta. Látta a saját embereit, bábjait elhamvadni, majd feltámadni, hirtelen megannyi új hangot hallott a fejében, sokkal távolabbról érezte meg a tudatokat és még valamit. Közeledik! A fiú felordított, majd az egész elmúlt, a bábjai valóban megégve feküdtek előtte, még ő is füstölt némileg, már tudta, hogy mi jön, a Főnix. Az entitás hatalma és ereje átcsapott rajta pillanatokra felerősítve a telepatikus erejét, de ennek csak pillanatokig kellett volna tartania, de nem így történt, Jonah képességei ugyanolyan szinten maradtak, mint amikor a Főnix megérintette őt, az őrülete is ekkor kezdett jelentkezni, a hirtelen megnőtt telepatikus képességek miatt. Apokalipszis újra vesztett, a Főnix Hármas rendbe hozta a világot és békét hoztak. Ez számára már nem volt fontos, legalább tudott a saját ügyeivel foglalkozni.
Az első és legfontosabb célja az volt, hogy mivel elvesztette a bábjait újraépítse az Overmindot, de ezúttal már megvolt a hatalma ahhoz, hogy mindezt telepatákkal tegye. Így ez lett a fő célja, hogy magánál gyengébb telepatákat hajtson a saját uralma alá.

Szakértelmek:
Mesteri fokon ért ahhoz, hogy miként ne tartsa be, amit mondanak neki, mindig szándékosan a szöges ellentét teszi a szabályoknak és parancsoknak. Egészen járatos a törvények ismeretében és a politológiában. Jól ért a számítógépekhez és a történelmi tudása igencsak magas. Szereti a régi fegyvereket, repülőket és jó készsége van a dolgok tervezéséhez, így rajzolni is jól tud. Mivel politológiára és jogra készült, majd középfokon beszéli a latint is. Tud repülőautót vezetni, van is hozzá jogosítványa, valamint ért a párbajtőrözéshez, golfhoz és a lövészethez. Egészen jól szerencsejátékozik és csal benne, főleg kártyajátékokban.

Képességek:
Jonah igencsak járatos és képzett telepata. Az ereje a fiatal kora ellenére igencsak erős, megérezte a Főnix közeledését és amikor az entitás hatalma rajta is átcsapott, mint a többi telepatán az ereje pillanatokra felerősödött, de neki nem múlt el ez azóta sem. Ez az oka, hogy fiatal kora ellenére már-már omega szinten van.
Képes tőle nagyjából 500 méter sugarú (1000 méter átmérőjű) gömbben tartózkodó személyekkel teleppatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 50 fővel tudott ezen szinten kapcsolatot (telepatikus hálót/csatornát) fenn tartani ennél több embernél már elájult. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni, a gondolataikat kiolvasni, telepatikusan beszélni vele, fájdalmat és sérülést okozni az agy bizonyos részeinek irányításával, illetve képes bonyolult parancsokat ültetni a másik elméjébe, már olyat is, amit az illető nem hajtana végre egyébként.
Amiben különösen járatos, hogy végleges csatornát tudjon létrehozni más elméjével és így az áldozatot képes a saját szolgájává tenni véglegesen. Ez jó néhány perces/órás műveletet igényel, mert mentális párbajban kell legyőznie az ellenfelét, aki felett át akarja venni az irányítást. Ezen mentális párbaj alatt nem tud a fizikai testéről egyik fél sem és teljesen tehetetlenek a külső hatásokra. Ha telepata volt az illető, akkor ettől kezdve az erejük összeadódik. Az áldozat önálló akarata teljesen megszűnik, lényegében agy halott lesz és ettől kezdve csak arra képes, amit a karakter utasít neki.
Ezen felül természetesen, mind minden telepata falakat emelhet mások elméje köré, vagy ható területén megkereshet embereket.

Megjegyzés:
A színek és a hajszín ellenére, mielőtt félreértés lenne a karakter teljesen heteró. És vegyétek úgy, hogy mind a 21 kreditemet, ami a karinál van beleöltem a fejlesztésekbe.

Külső:
Kalandmester pályázat Aoazone0192
Kalandmester pályázat Aoazone0142
Kalandmester pályázat Aoazone019
Kalandmester pályázat Aoazone014
Kalandmester pályázat Aoazone012
Kalandmester pályázat Aoazone004
Kalandmester pályázat Aoazone003

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Szept. 2012, 22:27

Egyébként, ami kimaradt Z-től.
AoA világleírás itt olvasható.
Illetve a másik AoA kaland pedig itt van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Svarog Kedd 25 Szept. 2012, 09:30

Helló, mivel legutóbb csúnyán elszalasztottam a lehetőséget, ezért szeretnék jelentkezni a kiképzésre. Úgy érzem, hogy az itt tanultakat nem csak a fórumon hanem máshol is hasznosíthatnám. Ha egy mód van rá Thorhallát kérném a mentoromnak, ha nem baj.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Szept. 2012, 09:47

Akkor megvan a 2. mentorálandó személyem, csak még Steven nem jelentkezett.

Játékosok tessék jelentkezni a lehetőségre!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Szept. 2012, 00:00

Khm, 2,5 napja kint van a kiírás, és még nincs egy JK sem, aki jelentkezett volna. Szóval szeretnék tisztázni valamit, ez miattatok, értetek van kiírva. Mivel – nem fogok neveket mondani a reagban – többen panaszkodtak, hogy kevés a magánkaland és napokat, vagy hetet kell várni arra, hogy valaki vállalja a mesélést, ha van, akkor az a baj, hogy lehet, hogy csak heti 1 reag van, mert nem ér rá a KM. 3-an vagyunk kb. 35 JK-ra, és nem bírjuk, túl agyunk terhelve.
Szóval ki lett ez írva, eddig ketten jelezték, hogy mentornak kérnek engem és még valaki, hogy mesélne nekem a fenti karimnak. De hol a többi JK? Sok olyan játékosunk van, aki máshol mesél, meg akiben van potenciál. Mégsem látom a jelentkezőket. Azokat sem, akik panaszkodnak, hogy nem tudnak játszani. Szóval, ha nem lesznek jelentkezők és megint nem tudunk normális KM-et felvenni, akkor, aki legközelebb sírni mer a lassúság miatt, vagy amiatt, hogy nem kap KM-et a magánkalandjára én fogom kitenni, mint a macskát szokás tudjuk hova.
A panaszkodás helyett inkább össze kéne kapnia magát annak, akinek baja van és tenni azért, hogy megoldódjon és mindenki jól tudja magát érezni és tudjon játszani az oldalon.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Albert Shear Szer. 26 Szept. 2012, 10:27

Tökre nem érzem a társadalmi nyomást, ezért jelentkeznék. Egyből duplán. Egyrészt KM sulisnak, mert az biztos jó lesz nekem. Nincs "kívánt" mentor, döntsön a szerencse...de remélem meglesz bennem az X-faktor...Very Happy [dupla utalás...oh...]

Ugyanakkor jönnék egy játékosként is...akinek épp készül az előtörténete, csak jobban átfutom a világleírást...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Teddy Szer. 26 Szept. 2012, 21:07

Nnnos szeretnék egy vállalkozó szellemű Km-et kérni Teddyhez. Igazából csak annyi kérésem lenne hogy, mivel jelenleg AoA-n a karakter beszélni nem tud, mozogni is meglehetősen esetlenül, koordinálatlanul, mivel most lett belőle ember nemrég... Szóval egy kalandot kérnék amin tanulhatja az élet alapszükségleteit Very Happy. Aztán hogy mi kerül még bele azt már fantáziára bíznám.

Előtöri itt van.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Szept. 2012, 10:11

Csakhogy a téma fent maradjon.

Játékost keres, azaz KM - mentor - vállalt személy:
Albert - nem választott, ránk bízza - még nem vállalt senkit
Svarog - Nefi - még nem vállalt senkit

KM-et keres: - terv - KM:
Nefi - teleptás kalandhoz (lásd feljebb a leírást) - még nem vállalta el senki
Paci - még készül a kari, nem adott ötletet - még nem vállalta el senki
Teddy - megtanulni, hogy milyen is élőnek lenni - még nem vállalta el senki

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 27 Szept. 2012, 14:31

Teddy-t vállalom...ha neki megfelel [szerk] kezdhetünk amint vége a kalandnak.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 27 Szept. 2012, 18:12

Gondoltam már én is jelentkezem ide mint játékos akinek lehet mesélni, hiszen ez mindannyiunkért van és én még könnyű eset is vagyok ( vagy nem... Attól függ kit kérdezel ) . AoA karakterem méég nincsen. Körülbelül három nap kell, hogy elkészüljek majd vele ( de lehet, hogy hamarabb is kész leszek nem tudom még ) de egyenlőre titok, hogy mi lesz Wink annyit súgok, hogy alter lesz. Ha látatlanban is úgy gondolja az egyik palánta, hogy mesél nekem akkor hajlandó vagyok rátempózni is akár, hogy hamarabb meglegyen a karakter. ( egyébként nem! )

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Svarog Csüt. 27 Szept. 2012, 18:26

Én meg bevállalom Albertet.Very Happy No Kapitány játszunk?.Very Happy

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Tyler Csüt. 27 Szept. 2012, 18:57

Öhm jönnék, szívesen mesélnék, hát mert csúfosan leégtem ám meg félbe is maradt a kalandom:) Plusz tanulni sem ártana mesélés terén:P Esetleg öhm kérhetem Hallát, vagy ha ő nem akkor kérném Tao-t mentornak:D
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Szept. 2012, 19:05

Vállallak persze Smile

Játékost keres, azaz KM - mentor - vállalt személy:
Albert - nem választott, ránk bízza - Teddy
Svarog - Nefi - még nem vállalt senkit (Albert?)
Tyler - Nefi - még nem vállalt senkit

KM-et keres: - terv - KM:
Nefi - teleptás kalandhoz (lásd feljebb a leírást) - még nem vállalta el senki
Paci - még készül a kari, nem adott ötletet - még nem vállalta el senki (Svarog?)
Teddy - megtanulni, hogy milyen is élőnek lenni - Albert
Sakura - még készül a kari, nem adott ötletet - még nem vállalta el senki

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Henry White Csüt. 27 Szept. 2012, 19:09

Öhm akkor esetleg Sakurát elvállalom, vagy Téged Nefi bár attól kicsit rettegek:P
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Szept. 2012, 19:11

Tudom, hogy nem választottam KM-ileg könnyű témát, de akkor legyen Sakura, ha már én mentorállak Téged.

Ami nem volt a világ leírásában és fontos, a mostani kalandon történt:
A háborúnak vége. Apokalipszis még mindig a városában van, de azóta sem támadt. Mindenki más a bolygón elfogadta a Főnixek béke hírét. Azok cserébe újra teremtették a termést és lakhatóvá tették a háborúktól kihalt föld területeket. Utopia egy virágzó metropolisszá vált, aminek a közepén áll az X Torony. Az X-men és a Főnixek főhadiszállása. Az épület külsején az elhunyt tagok szobrai állnak és két hatalmas szobor, akik büszkén a falakat tartják: Magneto és Xavier. A tanácsteremben most gyűlik össze mindenki egy a körútjáról visszatérve: Doria, Will, Teddy, April, Kolosszia, Tao. Deadpool egy laborban van mivel, mint kiderül ő egy klón. Farkas fivére bukása miatt elvonult és feladta az X-meni létet. /Mindketten kiestek a játékból/ Tao az M aszteróidáról jön. Sinister eltűnt onnan és szinte minden használhatót elvitt magával, de az kiderült, hogy Fájdalom egy terveként pár éve kicserélte őt a saját világában egy imposztor klónnal. Más információk Doria állapota. Csak egy napja jöttek rá, hogy nem csak a nő terhes, de a szíve alatt hordott igencsak speciális gyermek lenne a főnix igaz hordozója. Kolosszia és Tao kicsit tudtak tárgyalni a saját világukról és felmérni a békét, amit itt látnak. Will volt a felelős az új mutánsok befogadásában, akik az X-ekhez akartak csatlakozni és most az alacsonyabb szinteken segédkeznek és a dolgoznak. Utolsónak Thorhalla érkezik meg, aki a kreet kíséri be. Már tudja, hogy ez a fiú nem más, mint az ő fia, de ez egy téma, amire még nincsenek készen, hogy megtárgyalják. Az elmúlt napban a kree űrben voltak, hogy megnézzék vannak e túlélők vagy menthető maradványok, de sajnos üres kezekkel tértek vissza. Mikor a duó megérkezik a tanácskozás kezdetét veheti. Az asztal közepére kiállított Élet magja is felfedi, hogy a következő téma bizony az ellenségeikről szól. Apokalipszis és lovasai elzárták magukat az embertelenek város erődjébe, Sinister és Stephanie a Varázslónő még mindig odakint vannak valahol...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Tyler Csüt. 27 Szept. 2012, 19:48

Oké, Akkor Sakura el vállalak, mesélek neked, ha neked is megfelel;)
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 27 Szept. 2012, 22:01

Megfelel persze, ezért vagyok itt! Very Happy
- akkor rátempózok az előtörténetre is -

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Szept. 2012, 22:13

Sarah(Teddy) is mondta, hogy jó neki Paci.
Akkor 2 páros eldőlt, Steven pedig jelentkezik KM-nek, amint megjavult a laptop töltője.

Játékost keres, azaz KM - mentor - vállalt személy:
Svarog - Nefi - még nem vállalt senkit (Albert?)

KM-et keres: - terv - KM:
Nefi - teleptás kalandhoz (lásd feljebb a leírást) - még nem vállalta el senki
Paci - még készül a kari, nem adott ötletet - még nem vállalta el senki (Svarog?)

Aki már eldőlt: (KM - JK - Mentor)
Albert - Teddy - staffra bízva
Tyler - Sakura - Nefi

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 27 Szept. 2012, 23:45

Oké, holnapra kész lesz a karakter...ezt a posztot fogom átírni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 28 Szept. 2012, 01:02

Íme az előtörténet ( tudom ez egy erős rátempózás volt de ez van ha bele lendül az ember Very Happy )

Név: Inoue Fujiko
Egyéb név(i): Fujiko, Fuji
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: Jelenleg semleges és nem avatkozik közbe // ez módosulhat nagyon erős behatásra
Személyazonosság: 1735-60 között ismert Gésa volt, 1761-2023 ismeretlen(titkos)
Születési helye és idő: 1720. december 19. Edo
Kor: 303 ( megjelenésre 70 éves jelenleg de képes befolyásolni)
Család: Inoue Akihide (apa), Inoue Aimi(anya) (halottak)
Foglalkozás: Gésa (1730-1760), Írnok (1761 - 1880, 1970 - 2023)
Testmagassága: 167 (cm)
Testsúlya: 59 (kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:

1720 - 1760
Megszülettem mint mindenki más. S viselkedtem is úgy mint ahogy bárki más ki körülöttem volt. Figyelmes de mégis gyerek voltam. Tíz évesen viszont már csak figyelmes és szorgalmas. Mert innentől kezdve gésának tanultam. És sok mindent kellett megtanulnom. De ez így igazán rendjén is volt hiszen ezért voltam ott. Hogy tanuljak, szóval, nem volt próbálnám vele. Bár legtöbbször már untam és sokszor inkább hagytam volna már mégis kitartóan álltam mellette. És ment is. Nem voltam kétbalkezes se, sőt ügyes is voltam és ahogy idősödtem persze csak több dolog lett amit még meg kellett tanulnom még azok mellé miket már megtanultam kisebb koromban. De az évek csak mentek és én nem adtam fel, hogy minden menjen, és jól. A város is nyugodt volt. Egy jó ideig nem voltak se ott se velem problémák de sok és egyre több, gyakoribb tűzesetek. 1760-ban én is az egyik épületben voltam ami kigyulladt. Az épület teljesen porig égett. Én valahogy, valamiért túléltem. Bennégtem pedig, emlékszem rá tisztán ahogy a lángok marcangoltak fel. De mikor ismét kinyitottam a szememet a korházban voltam letakarva. Szenes voltam de nem fájt semmim se. Halottnak lettem nyilvánítva de mégis éltem. Nem lehetett tévedés, hiszen abba a tűzbe bele kellett volna halnom… De mégse haltam meg. Lépéseket hallottam ezért menekülni kezdtem. Leszálltam az ágyról mire fektetve lettem és kimenekültem a szobából. Kifelé az épületből ruhát szereztem magamnak és kimenekültem a városból. El messzire. Nem tudom, hogy mi történt, nem tudom, hogy mi történhetett volna, hogy ha meglátnak ott és élek. El kell bújnom és rájönnöm, hogy mi történt. És így is lett. Egy évig csak bujdostam mindenki elől és magam elől.

1761 - 1880
Az országot elhagytam miközben menekültem és amerikában kötöttem ki. Pár évig csak lézengtem és nem tudtam, hogy mit csináljak. Egyik nap arra eszméltem fel, hogy elkezdtem megfiatalodni. Napról napra egyre fiatalabb lettem és féltem, hogy túl fiatal leszek ha nem jövök rá, hogy mi történik. Elkezdtem csak lejegyzetelni először a napjaimat. Lassan kezdtem rájönni is, hogy mi történt velem és bár vissza fiatalodtam 17 évesnek sikerült megállítanom ott a folyamatot. És rájöttem, hogy így bármeddig el fogok tudni élni. De mégis mit csináljak ennyi idővel? Még jó ideig csak töprengtem és naplót vezettem a napjaimról aztán rájöttem. Meg is írhatnám azt amit látok, ami történik a világgal. Végül is, nem tudok igazán mást elképzelni, hogy mit csinálhatnák…
És hát így is tedtem. Elkezdtem megírni a világ történetét. Szereztem könyveket, tintát és tollat hozzá és nekiálltam leírni a mindennapok folyását és a nagy eseményeket a világban. Éveken keresztül, töretlenül csináltam miközben egyre és egyre jobban rájöttem, hogy hogyan tudom befolyásolni a saját koromat is fel vagy le. Évekkel ezután még arra is rájöttem, hogy hogyan tudom ezt másokkal is megcsinálni bár nem igazán tettem utána. Inkább ismeretlenül maradtam mindig a háttérben meg. Nem akartam, hogy bárki is megismerjen vagy felismerjen. És senkit sem engedtem közel sem.
Úgy száz évig csinálhattam ezt aztán az utolsó morzsányi lelkesedésem is elszállni látszott. Hírtelen elvesztettem az egész értelmét és a motivációmat is. 15 hatalmas könyvvel végül egy utolsó útra indultam el. Egy útra minek végén már le fogom hajtani a fejemet egy álomra. Annyi mindent megírtam, hogy már nem akarom ebben a korban ezt tovább csinálni. Ledőlök inkább és alszom. Alszom míg nem lesz bármi ami kikelt abból az álomból. Bármi ami ér annyit, hogy felkeljek és folytassam miatta. Egy hegyláncnál álltam meg végül, az lett az utam vége. Az egyikben találtam egy barlangot ahol lepakoltam a könyveket az egyik sarokba majd kicsivel odébb lefeküdtem. Fél napig csak bámultam a plafonját a barlangnak és nem csináltam semmit. Nyugalom szállt rám akkor és úgy éreztem, hogy jól fogok dönteni.
- Ha nem kelek fel soha többé hát legyen úgy. Akkor tudni fogom, hogy mindent megírtam ami megérdemelte a kiváltságát.
Csuktam végül be a szememet és szinte el is aludtam rögtön. Nem tudtam, hogy most fel fogok-e kelni pár óra múlva kipihenten vagy soha többé. De nem zavart mert nyugtató volt a csend ami körbe ölelt a pillanattal mikor lehunytam szemeim álomra.

1880 - 1970
Eme 90 évet álomban töltöttem el. Mély s hosszú álom mely zavartalan volt s csendes. Nem zavart meg se gondolat se érzés. Csupán a mindent ölelő csend s sötétség volt társam. Nem is tudtam, hogy miképpen telik az idő miközben én aludtam, rejtőzve egy hegyvidék erős ölelésében. Nem is tudtam, hogy lesz-e bármi ami felébreszt majd ismét, valaha is ki fogom nyitni a szememet de a gondolat sosem merült fel bennem ahogy az érzése se. Álomtalan csendes magány volt ez. Egész egy pillanatig mikor a sok éves, mely számlálatlan tornyosult már mögöttem melyet mozdulatlan töltöttem megtörte valami. Átért az első érzés, s az első gondolat mely tudatomat s testemet mozgásra hívta újra. Egy tudat volt minek köszönhető volt ez. De, hogy kié volt az nem tudom. De nem siettetem semminek az idejét. Megismerem majd időben azt kinek jelenléte áttörve fekete, néma leplemet mi álomtalan alvásom övezte.

1970 - 2023
Szemem lassan nyílik fel. Elgémberedett testem lassan mozgásra kel. Vastag por réteg ült meg rajtam s pókháló is szegi ruhám mely sikertelen harcot vívott az idővel. Párnám mely fejem alatt volt már nincs ott. El ette az idő fejem alól. Ahogy felülök a por testemről leszalad mind egyszerre. Felverem a csendjét a hegy terében s a levegőt megtölti a por. Orromba is jut s tüsszentek egyet ami hangosan vízhangzik a majd üres térben. Orromat megtörlöm majd földig érő hajamat hátra söpröm vállam mögé és lassan balra a sarok felé tekintek el hova álmom előtt tettem írásaim. Por s pókok szövete borította a könyveket de kitől vettem azokat nem hazudott életük hosszáról. Odalépve mellé lesöpröm róla a port s letisztogatom egy kicsit. Lassan felnyitom és lapozok párat benne. A könyv s a tinta is még jó. Olvasható s lapozható. Nem semmisültek meg az idő alatt mit alvással töltöttem. Becsukom a könyvet s rendezett, lassú léptekkel indulok meg kifelé a hegy gyomrából. Nem hosszú az út de elég ahhoz, hogy mire végére érjek már érezzem tagjaimat ismét, rendesen. Egy fájó zsibbadás tör még rám mikor kilépek a barlangból és a naplemente fénye elvakít egy pillanatra de nem tántorít vissza, hogy gyönyörködjek abban.
- Vajon mely év lehet ez?
Töprengek el a gondolaton majd a hegy lába felé indulok meg. Mikor álomra hajtottam fejemet csupán órányi járóföldre innen volt egy falu. Ezt az idő foga rágta ruhám helyére illendőbbet ott biztosan találhatok. Bár elvetem a gondolatot most mégis másét kell elvennem. De egy ruha nem okoz nagy veszteséget. Nem hiszem, hogy bárki oly sokat sírna ha egy ruhája tűnik el egy este. S a gondolkodás közepette le is érek, a völgyet át szegve elérek oda hol a falut reméltem találni ám más fogad ott. Megváltozott a látvány. Épület s az utca is. Kongó üressége a legkissebb a meglepetések sorában melyet a látvány okoz mi elém tárul. A falakat tapintom s simítom végig ahogy azokhoz közel állva sétálok végig. Sok évnek kellett eltelnie. Nagyon is soknak. Szememet végül az új látvány varázsát megbontva egy már már ismerős épület ragadja meg. Külsőre, jellemre hasonlít rá mégis ismeretlen érzést kelt a teaház amit látok. Fény szűrődik ki s mozgás van odabenn. Belépek az épület mellett nyúló szűk utcába s körbejárom az épületet. Méregetve azt de oly ismeretlennek tűnik minek ismerősnek kellene lennie. Végül egy hátsó ajtónál dermedek meg. Lassan megnyomva azt könnyedén nyílik ki az ajtó s mezítláb hangtalan lépek be a hátsó szobába. Kis tér s két ajtó. Balra lépek be s valami raktár lehet az a hely. De ami nekem kell most. Amit én keresek az itt van. Mosdani is tudok itt és megfelelő ruhát is lelek. Nem sokat időzök el de pont eleget, hogy még egy érkező előtt kimono-ban, magamról az idő porát lemosva tudjak kilépni az épületből a csendes utcára ismét. Egy zsák szerűség is velem tartott. Írásaimat nem hagyhatom magukra, hogy ott haljanak egyedül. Megteszem az utat ismét vissza s ott össze szedve könyveim miket 111 év alatt írtam meg magammal vihessem ebbe az új világba. S fojtathassam azt mit abba hagytam régen.
Minden új volt és minden ismeretlen. Majdnem minden. A harcokat felismertem, azt ami kibontakozott ebben az időben. Tintát s tollat szerezve fojtattam is mit abba hagytam réges régen. Írtam. Meg írtam mit láttam. Könyveimet újra munkára fogva. De mindent csak sorjában tudtam, ahogy azt lehet. Nem is sietek sehova. Ugyan miért tenném mikor a végtelen vár rám csupán. Semmi más. S így sokáig csupán ismerkedtem csak az új világgal mire rálátásom nyílt.
Amerika ez. 1970 az év mikor felébredtem. 90 évet aludtam át. Ez tényleg sok idő. Elég, hogy sok minden megváltozhasson de még így is. Nem számítottam rá, hogy í dolgokat fogok látni. Hogy egyáltalán fel fogok ébredni álmomból valaha is ismét. De így lett. Hát újra használnom kell az idő mi megadatott. Új könyveket szereztem. Újat érdemelnek ezek az évek s nem érdemlik meg, hogy a régiekben tündököljenek. Árnyakból, láthatatlan írtam le mit láttam. Egy iskola mely gyűjtötte a gyermekeket kitett pár fejezetet. De mégsem ez volt az mi igazán érdeklődést keltett. Az már itt volt mielőtt én szememet nyitottam volna ismét fel. Kilenc év telik el de úgy tűnik, hogy megtudtam azt a nevet kinek jelenléte rázott fel engem is. Apokalipszisnek nevezik s az iskolával háború lobban fel. A csata nem ül el por nélkül s a felek újra egymásnak esnek. Második fejezetet adnak a könyvükbe hét év elmúlása után. Egy második összecsapás ám az iskola kudarcot vall… Kit Apokalipszisként neveznek országokat pusztít el atom bombákkal ahogy ők nevezték meg. Uralkodóvá válik a személy. Seregeit utasítva hódoltat meg mindent mi létezhet ebben az időben. Eme Amerika öt évet búcsúztat el s egy ura lesz mikor az év 1991 lesz. Kicsit vissza dereng a régi idő. Ugyan úgy viselkedem most is mint akkor. Senkinek sem engedem, hogy lásson. De ha mégis lát nem engedem közel magamhoz. Nem lehet. Bár fájt szívemnek de még azt a helyes fiút is elzavartam. Hogy is hívták? Masahito. Igen Hjuchia Masahito volt a neve. Kedves fiúnak tűnt de nem hiszem, hogy megértette volna, hogy mit és miért teszem mindezt... De az idő meg sem állva pörög tovább sebesen. Felkerekedik az évszáma a világnak 2000-re. A világon bármi legyen csupán egy úrnak engedelmeskedik mostanra már. Nekem nem számítanak az évek múlásai de csupán nekem nem. Mégis kik húsz éve hadba vonultak és az első fejezetet indították ismét egy újabbat akarnak hozzá adni. A „zsarnok” ellen mennek. Nem adják meg a számára békés uralmat. Harcolni akarnak, hogy övék legyen ismét mit megvédeni nem tudtak már évekkel ezelőtt sem. A mutáns ki a Magneto nevet viseli ismét kudarccal számol el. Harcuk reménytelennek tűnik innen figyelve őket. Öt fejezet s három bukás az X-men-nek. Apokalipszis rengethetetlenként ül trónján mi a világ felett áll. Ám az évek megűrösödnek. A víz s a város zajossá válik. Évről évre új s új váratlan fordulatok következnek. Kik hú szolgái voltak a Nagyúrnak most trónjára indulnak. Harcba szállnak vele s ő trónját veszíti. Ám a fő, ki buzdításának hangja hívta társait lázadásra most ellenük kel. Fájdalom neve kerül most az Úri trónszék fejfájára fel az év végére…
Eltűnnek szemem elől. Üres lapokat kell hagynom könyvemben, hogy később pótolhassam majd be ezeket. Két, tán három csendes év telik el. Bár csupán csak számomra csendes évek ezek. Váró csendes évek. Húsz év múlt el. Az idő repül néha már még számomra is. S teljesen sikerül ismét uralnom magamat is. Tökéletlen tökéletesség ez hiszen sosem lehet senki sem a maga ura teljesen de a tökéletességre hajtó gondolatok minden ember s mutáns fejében motoszkál. De még mindig van mi rejtve van előttem is. Még van mely képességem az idő lakata alatt van elzárva. Addig is szokva hozzá, elfogadva nézek hébe hóba bele a tükörbe, csípem meg karomat, hogy tudassam magamat még valóságban vagyok s élek tényleg…
Az X-men ismét harcra kel ám ezúttal Fájdalom ellenségük ki ellen vonulnak s e alkalommal sikerrel is járnak. Egy év békét jegyzek fel könyvembe ezek után. De nem tart soká, hiszen csupán egy évet nyertek s a trón ura ki alkotta azt vissza tér s vissza veszi mi övé volt. Egy új lovasa is lesz, Tao-ként ismerik. Ám a történések nem úgy folynak le mint ahogy először. Lovasa elbukik ám második lovasa még oldalán áll. Tovább hatalmasodik ismét s már nagyon kevesen vannak már ellene csupán. Genosha a neve a szigetnek hova vissza vonultak kik küzdöttek az uralom ellen. Utópiának nevezték el a várost mit felemeltek. És folytatódott minden. Harc s gyilkolás. Már szinte vérré válik a könyv mibe írom a történetet.
De nem vártam volna, hogy bármi is megváltozna akármikor s élővé válhat ismét minden. De így lett. Megmentve a könyvet eme szinte gyönyörű zárás amit adtam így neki. Utopia egy virágzó metropolisz lett. Az X-men élő s a nagy uralkodó csendesült.
De ez minden csupán most van. Lehet, hogy már holnap meg fog változni minden. De lehet, hogy évszázadok múlva sem.

Képességei:
Fujiko képes saját sejtjeit akarata szerint befolyásolni. E módon meggyógyítani önmagát vagy roncsolni a sejtjeit. Öregíteni önmagán vagy fiatalítani. Ezt máson is képes végrehajtani úgy, hogy ha testi kontaktust létesít az illetővel, mint például megfogja a karját. Saját magán nem számít a sérülés súlyossága vagy típusa ugyan olyan gyorsan, szinte azonnal helyre áll a sérült terület. A roncsolás lassabb ennél. Bár az érintés pillanatában megindul ahhoz, hogy például egy alkar csupán csont legyen úgy körülbelül 20 mp kell ( kb 2 kör ).

Szakértelmei:
Beszélt nyelvek: japán ( anyanyelv), angol ( 1800-as években megtanult)
Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen/Nem (lásd lejjebb)

Megjegyzések:
Képek:
Régen
Kalandmester pályázat 1538462-pestilence_01
Kalandmester pályázat 1557894-1

Most
Kalandmester pályázat Sakuanyja1
Kalandmester pályázat Sakuanyja2

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Pént. 28 Szept. 2012, 09:33

Megkérdeztem Z-t este, a kalandok akkor indulnak majd, ha ő végzett a saját kalandjával, azaz hamarosan Smile Addig lehet jelentkezni.

Játékost keres, azaz KM - mentor - vállalt személy:

KM-et keres: - terv - KM:
Nefi - teleptás kalandhoz (lásd feljebb a leírást) - még nem vállalta el senki

Aki már eldőlt: (KM - JK - Mentor)
Albert - Teddy - staffra bízva
Tyler - Sakura - Nefi
Svarog - Albert - Nefi

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Steven Pént. 28 Szept. 2012, 10:49

Nos hivatalosan is jelentkezek akkor a km képzésre bár a laptopom még mindig várja az új töltőjét de nem akartam lekésni róla. Aztán mivel senki nem vállalja el Overmind-t és nekem az egyetlen problémám vele csak az hogy Nefi lenne a mentorom, így én elvállalom a telepata vadászt. Smile

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Thorhalla Pént. 28 Szept. 2012, 11:09

Najó, legyen mrgreen Bár eredetileg Sam jelezte, hogy ő mesélne nekem. De még nem jelentkezett. Egyébként Steven, ha lesz valaki más, aki játékot kér, akkor nyugodtan passzolj engem és válaszd majd őt.

Játékost keres, azaz KM - mentor - vállalt személy:
-

KM-et keres: - terv - KM:
-

Aki már eldőlt: (KM - JK - Mentor)
Albert - Teddy - staffra bízva
Tyler - Sakura - Nefi
Svarog - Albert - Nefi
Steven - Nefi - Nefi (ez lepasszolható, ha Steven talál valaki mást magának)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalandmester pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalandmester pályázat Empty Re: Kalandmester pályázat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.