Sam vs Steven

Go down

Sam vs Steven Empty Sam vs Steven

Témanyitás by Sarah Pént. 02 Dec. 2011, 23:45

Idő: ??:??

Táncoló fényekkel körül ölelve, s meglehetősen nagy zajt csapva jelenik meg két "hősünk" egy igencsak lepusztult és csendes, mégis varázslatosan gyönyörű színekben pompázó erdőbe.

Egyértelműen este van, ám a hold fénye meglehetősen erős, elég fényesen világít ezüst gyönyörében ahhoz, hogy mindketten tisztán lássatok. Az utolsó emlékeitek szerint, mindketten aludni tértetek, s álmotokban keresett fel titeket egy titokzatos alak, aki hatalmat ígért egy szerződésen keresztül. Akárhogy is vélekedtetek a dologról, végül mindketten bele egyeztetek, s aláírtátok a papírt, amely után egy rövid képszakadás következett, s itt találtátok magatokat. Nem messze álltok egymástól, egy kisebb patak két oldalán. Épphogy van időtök egy kicsit végig mérni a tájat, hiszen nem sokkal az érkezésetek után pontosan közöttetek, két világító, üres szempár jelenik meg. Annak ellenére hogy nem látszik, mindketten érzitek hogy pontosan rátok néz.
- Üdvözletem gyermekeim. - Szólal meg végül egy torzult hang, amelyről lehetetlen megállapítani hogy nőé vagy férfié-e.
- Mor-Tuadh vagyok, a sötétség s halál egyetlen s igaz istene. Mindketten méltónak bizonyultatok arra hogy a szolgálataimba álljatok, ám csak az egyikőtökre van szükségem. - Kis dramatikus csend. - Aláírtátok a szerződést, innentől számotokra nincs vissza út, csak az egyikőtök távozhat élve.... Tudjátok mi a dolgotok, had lássak egy igazi élet-halál harcot. - A beszédet zárva még egy hátborzongató gonosz kacajt is kaptok, majd egy hatalmas remegés rázza meg a világot, egy tompa, messziről jövő puffanással kísérve. A színek kifakulnak, minden hang megszűnik, s az idő is mintha csak megfagyott volna körülöttetek.
Sam vs Steven Darkforest

Kezdődhet a vérontás.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Sam Vas. 04 Dec. 2011, 14:50

Egy fárasztó, gondokkal teletűzdelt munkanap után szinte úgy zuhanok bele ágyamba, mintha ismét a halál martalékává válnék. Ez persze lehetetlen, hiszen én már évszázadok óta nem élek, így nincs sok okom félni a halált. Ahogy leteszem fejem a puha párnára, szinte rögtön elszenderedek. Majd rövidesen belépek az álmok világába. Általában amint elérem az alvás 5. fázisát, a REM fázist fel is ébredek, így az álom ritka jelenség számomra. De a mai valamiért még furcsább, mint eddig bármelyik. Túlságosan élethű, mintha nem is álom lenne. Egy különös alak jelenik meg előttem, aki hatalmat ígér számomra. Habár nincs szükségem semmi ilyesmire, kíváncsi vagyok rá, hogy merre vezet ez a fura álom. Így aláírom a papírt és megköttetik a „szerződés”. Rövid ideig elveszítem az eszméletem, majd egy újabb helyen eszmélek fel. Egyre örültebbé válik minden, mi történik, álom lenne az álomban?
Egy erdőben vagyok, egy gyönyörű mesés helyen. A hold fénye megvilágítja a tájat, egy ezüstösen csillogó kis patak mellett állok. Ekkor veszem észre a velem szemközt álló másik férfit. Majd nem sokkal ezután egy fehéren izzó üres szempár mered rám. Majd egy különös torz hang szólal meg, nehezen érthető amit mond, mégis minden szava a tudatom mélyére hatol. A mondandója kissé érdekes, sőt meghökkentőnek és betegesnek mondanám. Ugyan az egészre nagy ívben teszek, mégis kezd érdekelni ez az „álom”, így belemegyek a játékba. A beszéd végét jelző földöntúli kacaj után egy földrengést is kapunk majd egy tompa puffanás után a világ megváltozik. Minden színtelen, néma és mozdulatlan…
Nem tudom mi történik, nem ismerem az ellenfelemet sem. Ölni sincs túl sok kedvem, ahogy harcolni sem. De ha jól veszem ki, akkor ébredek csak fel ebből a torz „álomból”, ha megvívok a szemben állóval. Először csak védekezni fogok, hogy felmérjem ellenfelem erejét és képességeit, így felveszem a kezdő pozíciót. Jobb lábam kitolom magam mellé, majd félkörben hátrahúzom azt. Térdeim kissé behajlítom, hogy a pozíciót stabilizáljam. Jobb karom a hátam mögé emelem, miközben bal karom előre nyújtom és könyököm behajlítom. De gondolom egy kis udvariasság nem árthat így miközben felveszem a pózt intézek néhány szót ellenfelemnek.
- Üdv, a nevem Sam. Nincs semmi bajom veled, és harcolni sincs sok kedvem. De látszólag ez nem nagyon hatja meg ezt a valamit… Úgyhogy sok sikert. – mondom csendesen, komoly hangsúllyal. Ezután várom ellenfelem lépéseit.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Sam vs Steven Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Steven Pént. 09 Dec. 2011, 00:35

~Egy erdő. Nagyszerű~ Vonom le a következtetést ahogy szétnézek. Nem igazán tetszett, hogy egy istenség szolgálja legyek, de Sam meggyőzött, hogy megéri aláírni a szerződést. Azonban egy szó sem eset arról, hogy más jelöltek is vannak, pláne hogy élethalál harcot kell velük vívnom.
~Két szempár valamint sötét kacaj.. Egy közepes korú örült fő gonosztól még okés, de a sötétség és halál istenétől.. Lehetne stílusosabb.~
~Most az ellenfeledre koncentrálj!~ Szólt rám Sam és innentől kezdve már én is komolyan vettem a harcot. A környezet furcsa változáson ment át. Mintha egy régi horror filmbe kerültünk volna. Miközben az ellenfelem beszélni kezdett, én bal szemmel hőlátásra kapcsoltam, hogy tudjam az rendesen működik-e. Bár mivel csak mi ketten voltunk színesek elégé jól látható lett volna, bárhová bújik később, de a hőlátással a falon keresztül is láthatom majd.
- Ironikus. – Válaszoltam mikor az ellenfelem befejezte a mondani valóját, bár elégé kétlem hogy tudta volna miért mondom. Vicces hogy pont olyas valaki ellen kell küzdenem, akinek ugyan az a neve, mint a Sötét Utasomnak. Ezután lassan elindultam felé. Az ellenfelem csak az én lépésemre várt, ami tapasztalatra és haditervre utal. Nem okozok neki csalódást, neki lódulok, de semmilyen extra erőt vagy páncélt nem használok egyelőre. Először ő fedje fel a lapjait. A biztonság kedvéért a páncélzat készen áll, hogy ha valami komolyabb veszélyre utaló jelet láttok, akkor azt azonnal aktiváljam. Ellenfelem felé rohanok, majd megpróbálom őt a lendületemmel ledönteni a lábáról. Ha esetleg ez tényleg sikerülne, és a földre tudom vinni, akkor megfejelem, majd két kezemet összekulcsolva próbálom mellkasba vágni.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Sarah Pént. 09 Dec. 2011, 19:37

//Bocsánat de ez egy elég passzív kör, nem tudok többet kihozni belőle.//

Harcosaink végül egymásnak ugranak, vagyis pontosabban csak Steven "ugrik" neki Samnak. Az ütközés azonban elmarad, mivel a vámpír egy könnyed mozdulattal tér ki az ellenfele elől, ám egyenlőre semmi mást nem tesz, Stevennek pedig éppen egy fa előtt sikerül lefékeznie. Jelenleg Sam az ellenfele mögött helyezkedik el.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Sam Szomb. 17 Dec. 2011, 15:22

Ahogy felveszem a kezdő pozíciót nem mutatkozik meg ellenfelemen, hogy zavarná a tény, hogy hírtelen egy harcba keveredett. Szinte egy szó nélkül támadásba lendül, de ez a lépés túl egyszerű és frontális. Egyszerűen elkezd felém rohanni, nem gondolhatja, hogy ez sikeres támadás lesz… De a célja legalább egyértelmű le akar dönteni a földre, hogy így kiszolgáltatott helyzetbe kerüljek és könnyen be is fejezhesse a mi kis harcunk. Ebből kifolyólag eléggé nagy a valószínűsége, hogy semmi féle harcművészeti stílust nem űz. Ennek ellenére nem becsülhetem alá, hisz az előbbi fura alak őt is méltónak találta a szolgálatába állítani. Ha ezt vesszük alapul ereje minimum akkora, mint az enyém, vagy rosszabb esetben sokkal erősebb nálam. Nem húzhatom el sokáig a harcot, ki tudja milyen fedett lapokkal játszik. A vadászösztönöm egyszerűen félre kell tennem és nem az élvezettel, hanem az eredménnyel kell törődnöm. Az ellenfelem a gyors stratégiai összegzésem közben megérkezett hozzám, nem volt nehéz a támadás hárítása, egyszerűen kitértem előle. Ezt követően terve épp ellenkező hatást váltott ki, nem hogy ő került volna főlénybe, hanem még nekem nyújtott tiszta, támadható célpontot. Elsődleges feladatként hasonlóan az ő tervéhez ki kellett billentenem az egyensúlyából, lévén hogy háttal állt nekem ehhez csak a térdhajlatot kellett megcéloznom. Ezt egy gyors rúgással meg is teszem, ezután ha elesik, ha nem a gerincét veszem célba egy jól irányzott erős ütéssel. Fegyvereket nem láttam nála, velem ellentétben ő valószínűleg olyan képességekkel rendelkezhet melyekkel nincs szüksége efféle pluszokra… Emiatt még jobban figyelnem kell rá, tartanom kell egy kis távolságot és készenlétbe kell helyeznem a fegyvereimet is ezekre az eshetőségekre. Miután a támadást befejezem siker és kudarc esetén is pár métert hátrálok és ezt a távolságot próbálok tartani ellenfelemmel szemben, továbbra is védekezni fogok, de ha esélyt látok az ellentámadásra rövid gyors és hatásos támadásokkal célzom teste gyenge pontjait.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Sam vs Steven Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Steven Szomb. 24 Dec. 2011, 01:35

Sam kitért a támadásom lendülete elől, de ez nem zavart egyszerűen tovább rohantam, egyenesen a fának. A talpamra néhány apró kis tüskét növesztetem futás közben, hogy a következő manőver sikeres legyen. Egyenesen a fának futottam majd aztán végül az utolsó m-nél ugrottam normális mértékűt, és ahogy a fatörzshöz értem, meg próbáltam felfutni azon, ezáltal egy nagyobb szaltót végrehajtani. Így ebben a formában még az előtt láthattam az ellenségemet, hogy teljesen elrugaszkodtam volna a fától. Ennek köszönhetően tudtam, hogy hova kell megérkeznem és nem kellett amiatt aggódnom, hogy akkor épp háttal fogok neki állni. Tudom hogy egy-két pillanattal előtte még hol volt és ezáltal egy széles körívű rúgással fejeztem be a manővert arra a területre ahol pár pillanattal ezelőtt még ott volt, ha esetleg elmozdult akkor is eltalálom így. Azonban arra is felkészültem, ha esetleg hátrált és így nem érem el a lábammal. Ez esetben a rúgásból kapott lendülettel fel is álltam az ellenségemmel szembe fordulva, ezúttal már harci pozíciót felvéve.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Sarah Csüt. 29 Dec. 2011, 22:09

Sam terve működőképesnek tűnik, az egyetlen bökkenő az egészben hogy Steven nem áll meg, sőt, felfut az egyik fán, és egy ugrással a vámpír mögé kerül. A következő Steven támadása, aki egy Chuck Norris stílusú pörgőrúgással próbálkozik, azonban Sam egy gyors mozdulattal még éppen elhátrál előle, ám nem tud messzire jutni, mert egyenesen neki hátrál annak a fának, amelyről ellenfele nemrégiben mögé került. A két harcos között Jelenleg négy apró lépésnyi távolság van.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Sam Pént. 30 Dec. 2011, 01:07

Sajnos kissé elszámítottam, a srác kicsit ügyesebb, mint azt vártam, és arra sem számítottam, hogy a fatörzsön képes lesz függőlegesen felfutni. Valamilyen módon biztosan igénybe vette az erejét, mert erre egy ember nem lenne képes. De mi lehet a képessége… Rá kell ennem, hogy felfedje előttem lapjait. De gondolkodni nincs sok időm, mert nem csak a fának ütközést sikerült elkerülnie, hanem a lendületet felhasználva vissza is támadt. Egy köríves rúgással próbálkozott, szerencsére elég gyors voltam, vagy inkább ő volt elég lassú ahhoz, hogy kitérjek a támadás elől. De kissé ironikusan nekem is sikerült a fa és ellenfelem közé kerülnöm. A távolság és ellenfelem helyezkedése elég ahhoz, hogy egy lépést tegyek oldalra, így kikerülve a beszorítás lehetőségéből adódó hátrányt. Most már némileg jobban hasonlít a pozíciója egy alapálláshoz, de látszik rajta a tapasztalatlanság. Egyértelmű, hogy nem gyakorol semmilyen harcművészetet. Bár látszólag most ő várja a támadásom, nem adom meg neki ezt az előnyt. Egy tapasztalt harcos nem rohan az ellenfelének, míg nem ismeri annak erejét és képességeit. Ha ismét felém rohan, most nem csak védekezet, de ellenfelem szabadon hagyott gyenge pontjait is célba veszem. Ehhez ismét felveszem a harcművészeti alap pozíciót, ugyan ez néhol centikben eltér el az előzőtől ez egy tapasztalatlan szem számára észrevehetetlen. De számomra annál nagyobb többet számít jelent. Ha nem ügyes így könnyen okozhatok neki belső vérzést, vagy súlyosabb zúzódásokat.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Sam vs Steven Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Steven Kedd 17 Jan. 2012, 16:37

A mozdulatot sikeresen végrehajtottam, de sajnos nem sikerült eltalálnom az ellenfelemet. Úgy néz ki, fel van készülve arra, hogy közvetlenül neki támadjak, és elég gyors ahhoz, hogy még időben reagáljon.
~Tehát, taktikát kell váltani. A mostani állása más, mint az előbb.~
~Igazán? Nem látom a különbséget.~
~Hidd el.~ Majd szem felidézte az előző képet számomra és rávilágított a különbségekre. Bár én ezt csak annak tudtam be, hogy még csak egy kezdő lehet, Samnek mindig is jó szeme volt az ilyenekhez.
~Akkor ideje mást is megpróbálni.~ Fel ugrom és egy erőteljes rúgással támadok, de nem az ellenfelemre, hanem annak a fának a törzsére, ami alatt van, lehetőleg úgy hogy rá dőljön. Miközben a földet érek figyelem, merre próbál meg kitérni és abból az irányból meg csapom egy erős villámmal, ami ha meg nem is öli, de meggátolja, hogy kikerüljön a fa alól. Továbbra is készenlétben állok, ha valami netán rosszul sülne el és komoly veszélybe kerülne a testi épségem, akkor a páncélzatot az utolsó pillanatban felhúzzam.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sam vs Steven Empty Re: Sam vs Steven

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.