A Kyln
3 / 4 oldal • Megosztás
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: A Kyln
A robot az ajtóban érdekes módja a vendégek marasztalásának, elmosolyodom, ahogy végigmérem. Egészen szép darab, meglepő, hogy egy ilyet ki tudtak kukázni itt a világ végén.
-Nyugi, intézek valamit - szólok hátra a többieknek, ha esetleg Syr ajánlkozására sem lennének hajlandóak a tulajdonosok elengedni a többieket.
A robot felé fordulok, még egyszer végigmérem.
-Én nem fogyasztottam - közlöm vele, és egyszerre a tulajdonosokkal, és remélem, hogy ez elég meggyőző érv, hogy engedjenek ki. Mivel azonban a robot nem tágít, sóhajtva fordulok meg, lehajtom a fejemről a csuklyát, és felnézek a pultosra. Kétlem, hogy felismerne, viszont bizalomgerjesztőbb, ha nem egy csuklya mögül szólok hozzá.
-Hjaj, jól van, hívja a biztonsági szolgálatot - mondom készségesen. Szívesen lebasznám most a többieket, akik egy fitying nélkül kezdik kirendelni a fél konyhát, de jobb, ha magabiztosak, és összetartóak vagyunk. - Ne aggódjon, nem fogunk balhézni - nyugtatom még meg, mert láthatóan a vendégek 140%-nál van lőfegyver, amit már jelen pillanatban is ránk fognak.
-Nyugi, intézek valamit - szólok hátra a többieknek, ha esetleg Syr ajánlkozására sem lennének hajlandóak a tulajdonosok elengedni a többieket.
A robot felé fordulok, még egyszer végigmérem.
-Én nem fogyasztottam - közlöm vele, és egyszerre a tulajdonosokkal, és remélem, hogy ez elég meggyőző érv, hogy engedjenek ki. Mivel azonban a robot nem tágít, sóhajtva fordulok meg, lehajtom a fejemről a csuklyát, és felnézek a pultosra. Kétlem, hogy felismerne, viszont bizalomgerjesztőbb, ha nem egy csuklya mögül szólok hozzá.
-Hjaj, jól van, hívja a biztonsági szolgálatot - mondom készségesen. Szívesen lebasznám most a többieket, akik egy fitying nélkül kezdik kirendelni a fél konyhát, de jobb, ha magabiztosak, és összetartóak vagyunk. - Ne aggódjon, nem fogunk balhézni - nyugtatom még meg, mert láthatóan a vendégek 140%-nál van lőfegyver, amit már jelen pillanatban is ránk fognak.
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Quentine Constantine- 9. szint - 20 kredit
- Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
S már megyünk is, suhanunk az ajtó felé... HIBA! Túl sokan akartunk lelépni egyszerre, persze hogy egyből kiszúrtak minket, lehetett volna annyi trükk a dologban hogy egyszerre csak egy személy fárad ki az ajtón, vagy max kettő, és tisztes időközönként, de most már végül is nem számít. Az ajtót elállja egy böhöm gépezet, meglepő, nem számítottam itt ilyen felszerelésre, mégsem lehet annyira letűnt csöves porfészek ez az egész hely, mint amilyennek elsőre látszik, igaz ez már az ételnél is bebizonyosodott, de így valahogy jobban érezhető. Többen is próbálnak kimagyarázni minket a dologból, én... Csak hallgatok, szégyen, mi vagyunk a nagy galaxis védelmezői, és próbálunk fizetés nélkül meglépni egy étteremből, több mint durva.. De mit lehet tenni? Most már ez van, és ezt kell szeretni, attól függetlenül hogy egyáltalán nem tetszik. Miután mindenki befejezte a beszédet...
- De nézd a jó oldalát, Syr ezután biztos hogy nem fog becsajozni, de nem csak itt, az egész városban sehol... - Mondom halkan mormogva, hogy csak Nestor hallhassa, számomra ez egy rettentően poénos dolog, mert nincs jobb öröm mint a káröröm, főleg ha éppen szorult helyzetben vagy és nem tudod hogy mitévő legyél, sőt nem is az hogy nem tudod, hanem tisztában vagy vele, ha agresszívan lépsz fel és túlságosan is halál komolyan veszed a dolgot, akkor csak problémáid lesznek. A csuklyámmal egyenlőre nem tudom hog ymit kezdjek, ha most itt elkezdi mindenki szép sorban lehajtani a fejéről akkor természetesen követem a példájukat.. Ha nem akkor pedig nem.
- De nézd a jó oldalát, Syr ezután biztos hogy nem fog becsajozni, de nem csak itt, az egész városban sehol... - Mondom halkan mormogva, hogy csak Nestor hallhassa, számomra ez egy rettentően poénos dolog, mert nincs jobb öröm mint a káröröm, főleg ha éppen szorult helyzetben vagy és nem tudod hogy mitévő legyél, sőt nem is az hogy nem tudod, hanem tisztában vagy vele, ha agresszívan lépsz fel és túlságosan is halál komolyan veszed a dolgot, akkor csak problémáid lesznek. A csuklyámmal egyenlőre nem tudom hog ymit kezdjek, ha most itt elkezdi mindenki szép sorban lehajtani a fejéről akkor természetesen követem a példájukat.. Ha nem akkor pedig nem.
- Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:
- Miért Tirszusz, amúgy becsajozott volna? - kérdezte halkan a hüllőszerű embertelent, végigmérte a hatalmas robotot. Igen, ez olyan mint a Földön, de ott a fél étterem nem fogott rá fegyvert.
Jelly megpróbálja kihúzni a csapatot a szutyokból.
- Pénz, mi az a pénz? - kérdezi értetlenül. - Mi dolgokat adunk dolgokért, halat adtam volna az ebédért, de sajna sehol nem találtam. Én álltam volna nekik a kört, de ha kell dolgot adni a dologért, akkor szívesen adok... Három tevét adok a kajáért.
Jelly megpróbálja kihúzni a csapatot a szutyokból.
- Pénz, mi az a pénz? - kérdezi értetlenül. - Mi dolgokat adunk dolgokért, halat adtam volna az ebédért, de sajna sehol nem találtam. Én álltam volna nekik a kört, de ha kell dolgot adni a dologért, akkor szívesen adok... Három tevét adok a kajáért.
Jelly- Bannolt
- Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok:
//Innen, ha eddig olvastátok, kéretik nem, mert spoileres.//
- Spoiler:
- A férfi szigorú tekintettel nézett a társára, ez már a második volt, hogy így hívta, ő pedig ezt csak Lilandrától fogadta el, mástól nem. Talán túlságosan sokáig nem foglalkozott mással, csak a gyásszal és az önostorozással, miközben ennél sokkal fontosabb dolgok is voltak, amiket el kellett végezni.
- Kezdetnek az, hogy még mindig Gladiátor az, ahogyan szólítanak! – mondta ridegen.
A másik férfi felnézett és elvigyorodott.
- Ideje volt – válaszolta a másik. – Már kíváncsi voltam, hogy meddig engeded a másikat. A kérdés továbbra is fenn áll, melyik legyen a következő?
- A Hiba! – felelte végül. – Hova nyílik és mi az, ami átjött rajta.
A másik bólintott, de ezúttal már kellemetlenebbül.
- Amennyire sikerült kideríteni, hogy ugyebár Nega-bombák robbantak, amik a nega-bandázsok módjára készültek. Így képesek voltak ezekkel a bombákkal a Negatív-zónába átjárót nyitni. Ezek a valamik onnan jöttek át, de hogy mik lehetnek pontosan, nem tudjuk.
- Hol vannak a bandázsok? – kérdezte.
- Nos igen, ez egy kellemetlen kérdés… a Földön mind a kettő! – mondta. – És úgy véljük, hogy valamelyik tulajdonosnak köze lehetett ehhez, lehetséges, de nem biztos. Még mindig a skrullok vannak a lista élén.
- Tudni, hogy kiknél vannak?
- Egy kree-nél, őt tudjuk, Spar-Theen – elgondolkodott. – A másik is kree-nél volt egy ideig, pár évvel azelőttig, de a Nova prime lekapcsolta és odaadta valakinek. Hogy ki volt az, nem tudjuk. De ő jó kiindulási pont lehet.
Szóval megint a Föld, az utóbbi időben minden ott történik, a Kree-k őket nézték ki maguknak, korábban a skrullok is ténykedtek arra, a Kék Körzetet leszámítva csak a shi’aroknak nem volt dolguk arrafelé. De legalább volt egy kiindulópont, hogy merre induljanak ebben az ügyben tovább.
- Egyelőre ennyit tudunk, és azt, hogy valószínűleg a skrullok csalták Chandilarra Galactust, hogy szert tegyenek a bombákra. Az már csak pech számukra, hogy a bogarak őket támadják először.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak és Jonathan Holmes
Holmes próbálja kiszúrni a fizetőeszközt, de szomorúan kell tapasztalnia, hogy nem pénzben fizetnek errefelé, hanem kártyával. Hasonlóval, mint ami otthon a Földön a bankkártyának felel meg. Az ilyesmit pedig nem túl valószínű, hogy a képességével hamisítani tudna így hirtelen főleg úgy, hogy még a megfelelő pénz is legyen rajta.
A pultos szigorú tekintettel, már-már gyilkossal nézett rá Syr-re, amikor az mentegetőzni akart, hogy ő maradna és csak a többiek mennek.
- Persze, ezt már ismerjük! – mondta. – Azt az egyet lecsukják, majd a többi kiviszi a börtönből, én pedig itt maradok fizetés nélkül! Nem! Maradnak mind!
Jól sejtette, hogy a lányokkal sem lesz semmi mert azok ketten egyből visszatértek a munkájukhoz és már egy pillantást sem vetettek a társaságra. Nestor szavai sem voltak túl meggyőzőek, úgy látszott, hogy itt a legrosszabbra voltak felkészülve, ezen a helyen pedig ez teljesen logikus döntés volt. Ezek után nézett Jelly-re, mintha egy állatra nézett volna, főleg a fiú szavai után.
- Ismerek embereket – mondta, mintha ez afféle átok lett volna. – Tudják, hogy mi az a pénz! A biztonsági szolgálat pedig már úton van.
És valóban néhány perc múlva három Omega szimbólumot viselő egyenruhás alak lépett be a kocsmába.
A kree férfi máris lépett oda hozzájuk és végighadart valamit halkan, mire a szőke férfi nézett a társaságra.
- Fegyvereket le az egyik asztalra, iratokkal együtt – mondta.
Holmes próbálja kiszúrni a fizetőeszközt, de szomorúan kell tapasztalnia, hogy nem pénzben fizetnek errefelé, hanem kártyával. Hasonlóval, mint ami otthon a Földön a bankkártyának felel meg. Az ilyesmit pedig nem túl valószínű, hogy a képességével hamisítani tudna így hirtelen főleg úgy, hogy még a megfelelő pénz is legyen rajta.
A pultos szigorú tekintettel, már-már gyilkossal nézett rá Syr-re, amikor az mentegetőzni akart, hogy ő maradna és csak a többiek mennek.
- Persze, ezt már ismerjük! – mondta. – Azt az egyet lecsukják, majd a többi kiviszi a börtönből, én pedig itt maradok fizetés nélkül! Nem! Maradnak mind!
Jól sejtette, hogy a lányokkal sem lesz semmi mert azok ketten egyből visszatértek a munkájukhoz és már egy pillantást sem vetettek a társaságra. Nestor szavai sem voltak túl meggyőzőek, úgy látszott, hogy itt a legrosszabbra voltak felkészülve, ezen a helyen pedig ez teljesen logikus döntés volt. Ezek után nézett Jelly-re, mintha egy állatra nézett volna, főleg a fiú szavai után.
- Ismerek embereket – mondta, mintha ez afféle átok lett volna. – Tudják, hogy mi az a pénz! A biztonsági szolgálat pedig már úton van.
És valóban néhány perc múlva három Omega szimbólumot viselő egyenruhás alak lépett be a kocsmába.
A kree férfi máris lépett oda hozzájuk és végighadart valamit halkan, mire a szőke férfi nézett a társaságra.
- Fegyvereket le az egyik asztalra, iratokkal együtt – mondta.
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Ballyedrak leült az egyik asztalhoz, és figyelte a társaságot. Mikor a pincérnő odaért hozzájuk és lekérte a rendelést a shi'ar férfi tömören válaszolt.
- Nem kérek semmit, köszönöm - mondta.
Evett mielőtt eljöttek, és szomjas se volt. Miután végeztek az étkezéssel kiderült, hogy nem éppen fizetőképes állapotban van a társaság.
~ Remek ~ morogta magában a Ballyedrak.
Miután ténylegesen kiderült, hogy nem tud fizetni a banda fegyverek kerültek elő, és a tulajdonos nem akarta elengedni őket, amely érthető volt, lévén, hogy semmi sincs ingyen. Mikor Nestor az ajtó felé indult egy robot állta el az útját. A Galaxis Védelmezőinek vezetője próbált azzal érvelni, hogy ő nem fogyasztott, de nem jött össze a dolog. Hamarosan pedig három Omega Biztonsági lépett a helyiségbe. A fegyvereket és az iratokat kérték. Ballyedrak elővette a holografikus chipjét, amely az adatait tartalmazta és aktiválva az asztalra tette. Fegyver nem volt nála, így ebből a kategóriából nem volt mit előraknia. Ezek után várta a további fejleményeket. Úgy gondolta egyenlőre ráhagyja a dolgot a Galaxis Védelmezőire. Mivel a shi'ar csak vendég volt köztük, így ők voltak a főnökök.
- Nem kérek semmit, köszönöm - mondta.
Evett mielőtt eljöttek, és szomjas se volt. Miután végeztek az étkezéssel kiderült, hogy nem éppen fizetőképes állapotban van a társaság.
~ Remek ~ morogta magában a Ballyedrak.
Miután ténylegesen kiderült, hogy nem tud fizetni a banda fegyverek kerültek elő, és a tulajdonos nem akarta elengedni őket, amely érthető volt, lévén, hogy semmi sincs ingyen. Mikor Nestor az ajtó felé indult egy robot állta el az útját. A Galaxis Védelmezőinek vezetője próbált azzal érvelni, hogy ő nem fogyasztott, de nem jött össze a dolog. Hamarosan pedig három Omega Biztonsági lépett a helyiségbe. A fegyvereket és az iratokat kérték. Ballyedrak elővette a holografikus chipjét, amely az adatait tartalmazta és aktiválva az asztalra tette. Fegyver nem volt nála, így ebből a kategóriából nem volt mit előraknia. Ezek után várta a további fejleményeket. Úgy gondolta egyenlőre ráhagyja a dolgot a Galaxis Védelmezőire. Mivel a shi'ar csak vendég volt köztük, így ők voltak a főnökök.
Horatio Millvier- 3. szint - 8 kredit
- Hozzászólások száma : 196
Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:
Nincs értelme tovább játszani a nagymenőt, ez bukó. Ezt nem lehet kimagyarázni, ráadásul a pultos nem egy zöldfülű kezdő, innen tuti nem megy el senki sem fizetés nélkül.
- Uram igaza van! Be kell vallanunk egyiküknél sincs pénz, mert nem erre készültünk, aztán a városnézésben belefeledkeztünk a dolgokba, majd most jutott el a tudatunkig, hogy semmi pénz nincs nálunk. Tegye amit jónak lát, de egyben biztos lehet, kiegyenlítjük a számlát, erre szavamat adom.
Aztán megérkeznek a biztonságiak, hát nem a legjobb a másik oldalon lenni. Több évtized szolgálat után, most bűnözőnek érzem magam. Szégyen.
- Természetesen, mi nem akarunk semmi bajt, csupán tényleg elfelejtettünk pénzt hozni. - mondom nekik, teljesen komolyan, nem akarom elbagatellizálni a dolgot, elvégre ők is a munkájukat végzik.
Mindenben együttműködök a biztonságiakkal, aztán valami megoldást keresünk, hogy tisztázzuk magunkat.
A lányokkal már nem foglalkozom, nem is nézek rájuk, valószínűleg ők sem. ~ Ekkora égést! ~ gondolom magamban, de ezen már csak nevetni tudok, hogy lehetünk ennyire bénák.
- Uram igaza van! Be kell vallanunk egyiküknél sincs pénz, mert nem erre készültünk, aztán a városnézésben belefeledkeztünk a dolgokba, majd most jutott el a tudatunkig, hogy semmi pénz nincs nálunk. Tegye amit jónak lát, de egyben biztos lehet, kiegyenlítjük a számlát, erre szavamat adom.
Aztán megérkeznek a biztonságiak, hát nem a legjobb a másik oldalon lenni. Több évtized szolgálat után, most bűnözőnek érzem magam. Szégyen.
- Természetesen, mi nem akarunk semmi bajt, csupán tényleg elfelejtettünk pénzt hozni. - mondom nekik, teljesen komolyan, nem akarom elbagatellizálni a dolgot, elvégre ők is a munkájukat végzik.
Mindenben együttműködök a biztonságiakkal, aztán valami megoldást keresünk, hogy tisztázzuk magunkat.
A lányokkal már nem foglalkozom, nem is nézek rájuk, valószínűleg ők sem. ~ Ekkora égést! ~ gondolom magamban, de ezen már csak nevetni tudok, hogy lehetünk ennyire bénák.
Syr-Tox- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 73
Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Síkok:
A többiek szánalmas próbálkozásai már annyira kezdenek zavarni, hogy legszívesebben letagadnám egyiket-másikat, de ilyen ez a csapat, egy nagy család, abban pedig mindig vannak idegesítő unokatestvérek, meg dilis nagybácsik.
Tirzusz megjegyzésére elmosolyodom, valóban nem fog becsajozni, csak sajnos a fogadás sem ér így semmit, mert nincs mit elnyernem tőle. Én hülye, azt gondoltam, hogy ha kaját rendel, és meghív másokat is, akkor van nála pénz.
Az omegások érkezésére felsóhajtok. Bólintok a felszólításukra, lerakom a fegyveremet az asztalunkra, mellé pedig az irataimat. Erősen reménykedem benne, hogy rájönnek, hogy kik vagyunk, és talán nem verik nagy dobra az egész esetet, hamar meg tudjuk valahogy oldani, de jobb lenne megbeszélni a részleteket egy kicsit diszkrétebb helyen, ahol nem figyelnek minket ennyien.
-Mindenki együttműködik - jelentem ki az omegások felé megnyugtatóan, de ez egyben parancs is a többieknek, ha esetleg bárkinek eszébe jutna valami remek ötlet vagy trükk.
Tirzusz megjegyzésére elmosolyodom, valóban nem fog becsajozni, csak sajnos a fogadás sem ér így semmit, mert nincs mit elnyernem tőle. Én hülye, azt gondoltam, hogy ha kaját rendel, és meghív másokat is, akkor van nála pénz.
Az omegások érkezésére felsóhajtok. Bólintok a felszólításukra, lerakom a fegyveremet az asztalunkra, mellé pedig az irataimat. Erősen reménykedem benne, hogy rájönnek, hogy kik vagyunk, és talán nem verik nagy dobra az egész esetet, hamar meg tudjuk valahogy oldani, de jobb lenne megbeszélni a részleteket egy kicsit diszkrétebb helyen, ahol nem figyelnek minket ennyien.
-Mindenki együttműködik - jelentem ki az omegások felé megnyugtatóan, de ez egyben parancs is a többieknek, ha esetleg bárkinek eszébe jutna valami remek ötlet vagy trükk.
Karakteradatok
- Spoiler:
- Komoran nézett a társára, tehát a skrullok lehettek azok, akik miatt mindaz történt, ami. Ennél rosszabb hír már nem igazán jöhetett. Végül is ezektől kitelt, hogy beáldozzák a saját embereik egy részét azért, hogy minden úgy legyen, ahogyan ők akarják. Szóval a rovarseregről továbbra sem tudni semmit, csak azt, hogy figyelik a rádióadásokat, aminek hála a kommunikáció olyan lassú lett, mint ki tudja, hogy mikor volt utoljára.
- Arról mit tudni, hogy mi van a Negatív zónában? – kérdezte.
- Nem sokat, nem sokan tudnak átjutni oda ugyebár – vonta meg az ember a vállát. – De a neve alapján valószínűleg eléggé fordítottja ennek a világnak.
Néhány pillanatra elgondolkodott.
- De ha szerzel egy bandázst átnézhetsz, neked úgyis mindegy, hogy milyen légkörben vagy.
- Mennyi időre van szükséged ahhoz, hogy a shi’ar haderőket megtudd?
- Már intézkedtem, kell néhány óra, de meglesz.
Gladiátor bólintott, hogy rendben van, akkor igazából már csak egyetlen dolog volt, ami igazán érdekes volt. És hirtelen az eszébe jutott, hogy ezt sem ártana megkérdezni, mert nem ártott tudni. Azok után, hogy valamelyik csapattársa valóban képes volt Thanos-nak elnevezni azt az átkozott űrhajót.
- Tudok róla, hogy Thanos eltűnt, lehet tudni róla, hogy miként?
Ezt az égést. A nagy Galaxis Védelmezői, nem tudják kifizetni a számlát. Most pedig ezek a nem túl bizalom gerjesztő figurák begyűjtik a fegyvereinket. Miért, miért nem hoztam pénzt...legalább magamnak.
-Itt van az összes....-
Morgom, miközben lerakom a kesztyűt és a pisztolyomat a többiekéhez. Na meg az irataimat is. Istenem mekkora égés lesz, ha kiderül kik vagyunk. Ez az egész kirándulósdi kezd nagyon rossz irányt venni. Még ha le is csuknak minket, az lesz a nap megkoronázása. Már csak az a kérdés, sikerül-e megúsznunk valahogy a nyilvános megszégyenítést....
-Itt van az összes....-
Morgom, miközben lerakom a kesztyűt és a pisztolyomat a többiekéhez. Na meg az irataimat is. Istenem mekkora égés lesz, ha kiderül kik vagyunk. Ez az egész kirándulósdi kezd nagyon rossz irányt venni. Még ha le is csuknak minket, az lesz a nap megkoronázása. Már csak az a kérdés, sikerül-e megúsznunk valahogy a nyilvános megszégyenítést....
Tyler- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:
- Hát ez nem jó... - Mormogom magamban, majd Jellyre nézek a szavai után, kellemetlen, és átlátszó, valljuk be: Rosszul adja a hülyét, és nem is igazán áll jól neki, és látszólag ez nem csak nekem tűnt fel, hanem a tulajnak is, ami még rosszabb.
- Most inkább... Maradj csendben. - Mondom kissé óvóan, tőle kevesebbet fognak elfogadni mint például tőlem, és nem kéne hogy bármi is történjen vele, vagy velünk akár miatta, szóval jobb ha hallgat. Végül pár nem túl szimpatikus alak lép be, úgy tűnik errefelé ők a rendőrség, vagy inkább a biztonsági személyzet, kíváncsi vagyok hogy vajon mennyire végzik jól a dolgukat, de inkább nem kötekedek, nem akarom hogy bármi is ennél rosszabbul üssön ki.
- Persze-persze, itt vannak. - Pakolom le az irataimat az asztalra a többiekéhez, mivel fegyver nincs nálam csak amit annak idején kaptam úgymond adottságnak, így az marad, mivel leszedni nem tudom, vagyis lehet hogy éppen nagy fájdalom és nehézség árán ki tudnák tépkedni ezt-azt, de azt hiszem azt inkább kihagyom. Már most érzem hogy ez lesz életem legmegalázóbb pár perce, bár remélem hogy nem kezdik el itt reklámozni a dolgot, és azért csak imádkozok hogy ennek a híre sehogy sem jut el az otthonorma, mert annál nem lenne nagyobb szégyen, bár jelen helyzetben ettől nem kell tartanom, amíg az üzenetek tiltva vannak... De mi lesz aztán?
- Most inkább... Maradj csendben. - Mondom kissé óvóan, tőle kevesebbet fognak elfogadni mint például tőlem, és nem kéne hogy bármi is történjen vele, vagy velünk akár miatta, szóval jobb ha hallgat. Végül pár nem túl szimpatikus alak lép be, úgy tűnik errefelé ők a rendőrség, vagy inkább a biztonsági személyzet, kíváncsi vagyok hogy vajon mennyire végzik jól a dolgukat, de inkább nem kötekedek, nem akarom hogy bármi is ennél rosszabbul üssön ki.
- Persze-persze, itt vannak. - Pakolom le az irataimat az asztalra a többiekéhez, mivel fegyver nincs nálam csak amit annak idején kaptam úgymond adottságnak, így az marad, mivel leszedni nem tudom, vagyis lehet hogy éppen nagy fájdalom és nehézség árán ki tudnák tépkedni ezt-azt, de azt hiszem azt inkább kihagyom. Már most érzem hogy ez lesz életem legmegalázóbb pár perce, bár remélem hogy nem kezdik el itt reklámozni a dolgot, és azért csak imádkozok hogy ennek a híre sehogy sem jut el az otthonorma, mert annál nem lenne nagyobb szégyen, bár jelen helyzetben ettől nem kell tartanom, amíg az üzenetek tiltva vannak... De mi lesz aztán?
Karakteradatok
Síkok:
Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak és Jonathan Holmes
A kártyákat, amik az iratok voltak, a két ember kivételével le tudták ellenőrizni, mivel a két embernek ilyesmire nem volt, így ez igencsak kellemetlen volt továbbra is. Az emberibb külsejű férfi nézte az „iratokat” homlokráncolva.
- Szóval – kezdte. – Maguk a Galaxis Védelmezői, akik azt hiszik, hogy csak úgy bemehetnek valahova és a hírnevük alapján bármit fogyaszthatnak? – kérdezte. – Persze, persze – legyintett Syr szavaira. – Naponta halljuk ezt az ócska kifogást. Szóval, le vannak tartóztatva, amíg valaki ki nem fizeti maguk helyett a számlát. És most velünk jönnek.
Mindenkinek elvették a fegyvereit, az iratokat persze visszaadták, és átvezették a csoportot az Omega Mag bázisára, ami egy kellemes irodás helység volt az egyik épület aljában, hasonló volt, mint az amerikai filmekben egy sheriff irodája, bár ezt a hasonlatot csak a két ember vélte felfedezni. Itt hátravezették a társaságot és egy nagyobb cellába zárták őket.
- Vagy választhatnak óvadék helyett még közmunkát is, amíg ledolgozzák a számlát – itt tette hozzá a nő az egészhez. – Bár azt ezen a helyen senki sem szokta választani, nincs hozzá gyomruk.
A kártyákat, amik az iratok voltak, a két ember kivételével le tudták ellenőrizni, mivel a két embernek ilyesmire nem volt, így ez igencsak kellemetlen volt továbbra is. Az emberibb külsejű férfi nézte az „iratokat” homlokráncolva.
- Szóval – kezdte. – Maguk a Galaxis Védelmezői, akik azt hiszik, hogy csak úgy bemehetnek valahova és a hírnevük alapján bármit fogyaszthatnak? – kérdezte. – Persze, persze – legyintett Syr szavaira. – Naponta halljuk ezt az ócska kifogást. Szóval, le vannak tartóztatva, amíg valaki ki nem fizeti maguk helyett a számlát. És most velünk jönnek.
Mindenkinek elvették a fegyvereit, az iratokat persze visszaadták, és átvezették a csoportot az Omega Mag bázisára, ami egy kellemes irodás helység volt az egyik épület aljában, hasonló volt, mint az amerikai filmekben egy sheriff irodája, bár ezt a hasonlatot csak a két ember vélte felfedezni. Itt hátravezették a társaságot és egy nagyobb cellába zárták őket.
- Vagy választhatnak óvadék helyett még közmunkát is, amíg ledolgozzák a számlát – itt tette hozzá a nő az egészhez. – Bár azt ezen a helyen senki sem szokta választani, nincs hozzá gyomruk.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Ballyedrak nem tett semmi hirtelen mozdulatot. Nem akart még nagyobb bajt a helyi szervekkel. Így is eléggé rossz helyzetben voltak, amelyből nem lesz könnyű kimászniuk. A shi'ar úgy döntött, hogy a Galaxis Védelmezőire bízza a dolgok elsimítását. Ő katona volt nem diplomata. Ehhez nem értett. Miután letartóztatták őket egy szó nélkül vette vissza a papírjait, és követte az Omega biztonságiakat a bázisukra, majd belépett a cellába. Mikor a női biztonsági ember a közmunkát említette Ballyedrak a háta mögött összekulcsolta a kezét, és megállt az egyik falnak támaszkodva.
~ Inkább megvárom az óvadékot. Van egy olyan érzésem, hogy az itteni közmunka egyenlő a mocsokban való melóval ~ gondolta a shi'ar, majd a többiek reakcióit figyelte.
~ Inkább megvárom az óvadékot. Van egy olyan érzésem, hogy az itteni közmunka egyenlő a mocsokban való melóval ~ gondolta a shi'ar, majd a többiek reakcióit figyelte.
Karakteradatok
Síkok:
Carl inkább elkussolt Tirzusz javaslatára, pedig most jött volna az a terv, hogy rosszullétet tettet. Inkább tétlenül tűrte, hogy elvigyék az Omega mag főhadiszállására. Olyan volt mint ha egy western film díszleteiben lettek volna. Zárkába rakták őket, Jelly leült, és nézni kezdte a falat. Vajon lesz mivel rovátkákat rajzolnia?
Majd az irodát kezdte el figyelni. Ha tudna üzeni a Thanosra valahogy... Ha találna egy kommunikátort vagy valami ilyesmit.
Á inkább nem szökik meg, és közmunkát sem akar végezni. Ha a Földön nem fizetett egy étteremben, akkor mosogatni kellett... Itt valószínűleg nem mosogatás várt volna rá.
- Küldjék el a személyleírásunkat a shi'aroknak vagy a kreeknek. Ők felfognak minket ismerni, na! Mi vagyunk azok!
Majd az irodát kezdte el figyelni. Ha tudna üzeni a Thanosra valahogy... Ha találna egy kommunikátort vagy valami ilyesmit.
Á inkább nem szökik meg, és közmunkát sem akar végezni. Ha a Földön nem fizetett egy étteremben, akkor mosogatni kellett... Itt valószínűleg nem mosogatás várt volna rá.
- Küldjék el a személyleírásunkat a shi'aroknak vagy a kreeknek. Ők felfognak minket ismerni, na! Mi vagyunk azok!
Jelly- Bannolt
Karakteradatok
Síkok:
Végül mégis hozzánk vágják hogy kik s mik vagyunk, de legalább tahóságnak tudják be, és nem ostobaságnak, így talán egy fokkal kellemesebb, mintha szimplán lehülyéztek volna bennünket. Bekísérnek minket egy amolyan börtönbe, és be is zárnak, ahogy az várható volt, nincs kivételezés, bár azt hiszem ezt senki sem várta közülünk, mármint hogy bárki is kivételezzen velünk csak azért mert azok vagyunk amik, és valóban nem.
- Meddig is terveznek minket itt bezárva tartani? - Érdeklődök a nőtől udvariasan, s ha a válasz kellemetlenül sok idő, akkor a kommunikátoromra nézek ( ha nálam hagyták ), megköszönöm az információt s még Jellyre reagálva kénytelen vagyok hozzáfűzni az egészhez hogy:
- Ne küldjenek semmit sehova. - S remélem hogy felfogják amit mondok és tényleg nem teszik, már ez is elég lealacsonyító, hogy ide kerültünk, nem kéne elkürtölni több birodalomnak is, elég ha a helyiek tudnak a dologról.
- Hidd el, jobb ha ez nem derül ki, és reménykedjünk hogy ténylegesen nem lesz nagy híre. - Jegyzem még meg az embernek halkan, majd arrébb állok és elkezdtem támasztani a falat, és persze ha a kommunikátorom nálam van akkor megpróbálom felhívni kallarkot, van egy olyan érzésem hogy ő tudna innen a leggyorsabban kihúzni minket...
- Meddig is terveznek minket itt bezárva tartani? - Érdeklődök a nőtől udvariasan, s ha a válasz kellemetlenül sok idő, akkor a kommunikátoromra nézek ( ha nálam hagyták ), megköszönöm az információt s még Jellyre reagálva kénytelen vagyok hozzáfűzni az egészhez hogy:
- Ne küldjenek semmit sehova. - S remélem hogy felfogják amit mondok és tényleg nem teszik, már ez is elég lealacsonyító, hogy ide kerültünk, nem kéne elkürtölni több birodalomnak is, elég ha a helyiek tudnak a dologról.
- Hidd el, jobb ha ez nem derül ki, és reménykedjünk hogy ténylegesen nem lesz nagy híre. - Jegyzem még meg az embernek halkan, majd arrébb állok és elkezdtem támasztani a falat, és persze ha a kommunikátorom nálam van akkor megpróbálom felhívni kallarkot, van egy olyan érzésem hogy ő tudna innen a leggyorsabban kihúzni minket...
Karakteradatok
Síkok:
- Spoiler:
- Kallark türelmetlenül nézett a társára a kérdés után, nem lett volna kellemes, ha véletlenül belefutnak a titánba, vagy a legrosszabb abba, aki eltűntette őt. A kis meglepetésekről, és ajándékokról, amiket hátrahagyhatott nem is beszélve.
- Róla semmit sem tudunk – felelte a férfi. – Tényleg semmit, egyszer megvolt, a Fészekkel akart szövetkezni, ne kérdezd, hogy miért, aztán eltűnt.
- A fészeknek köze lehetett hozzá? – kérdezte Gladiátor.
- Jó kérdés, nem hiszem, hogy meg merték volna támadni, valószínűleg ahhoz a valamihez van köze, aminek a középpontja a Föld volt.
- Mindig a Föld – válaszolta ridegen a strontian. – Miért is nem törölte már valaki azt a bolygót a történelem lapjairól?
- Annyira jelentéktelen volt, néhány évvel ezelőttig. Szóval Thanos-ról semmit sem lehet tudni, de nem szabad elfelejteni, hogy az őrült titánról van szó, róla az, hogy eltűnt sem jelenti azt, hogy kevéssé veszélytelen lenne.
Gladiátor bólintott, ezzel ő is teljesen egyet tudott érteni. Végül is az entitás a Halálba szerelmes, akinek ki akarta irtani a realitást, hogy kiérdemelje a szerelmét, erről a galaxisban szinte mindenki hallott. De emiatt nem tagadhatta, hogy a titán zseniális tudós volt. Be kellett látnia, hogy a társainak volt az ötletében valami, hogy Thanos-t kellett volna megkeresni, hogy a segítségét kérjék a megérkezett ellenséggel szemben. Neki talán, bizonyosan lett volna ötlete arra, hogy miként is oldják meg ezt a helyzetet.
- Amíg a híreket várjuk, te? – kérdezte. – Mi ez a szuperhősködés Gladiátor? Ez lett volna az utolsó dolog, amit rólad elképzelek.
Most már fogott egy széket és válasz helyett egyelőre csak leült egy székbe és hátra dőlt vele egészen a falig. A kérdés és a megállapítás jogos volt… még magának is végig kellett gondolnia, hogy miként jutott eddig.
Ha nem lenne röhejes, és megalázó a helyzet, talán még fennhangon is kezdenék röhögni az egész helyzeten. De nem teszem, így is eléggé kínos a szituáció. Ha kijutunk ebből, már csak Kallark fejmosása fog hiányozni, hogy teljes legyen a történet. Mellesleg kihúzhatna a pácból minket.
Ahogy jósoltam dutyiban kötünk ki.
-Várjanak kérem, felvehetném a kapcsolatot valakivel? Talán ki is fizetné értünk ezt az összeget.-
A kapitány még itt van, talán ő kitudná magyarázni a helyzetet vagy fizetni, amit úgyis megadnánk neki később. Mindegy már égtünk, és nincs kedvem itt tölteni, azt a ki tudja mennyi időt, míg kiszabadulunk. Közmunkát meg főleg nem szeretnék ezen a helyen végezni.
Ahogy jósoltam dutyiban kötünk ki.
-Várjanak kérem, felvehetném a kapcsolatot valakivel? Talán ki is fizetné értünk ezt az összeget.-
A kapitány még itt van, talán ő kitudná magyarázni a helyzetet vagy fizetni, amit úgyis megadnánk neki később. Mindegy már égtünk, és nincs kedvem itt tölteni, azt a ki tudja mennyi időt, míg kiszabadulunk. Közmunkát meg főleg nem szeretnék ezen a helyen végezni.
Karakteradatok
Síkok:
A hármas már indult volna elfelé, amikor végül mind a hárman a shi’ar nőre néztek, az barátságosan mosolygott vissza rájuk. Az embernek tűnő férfi végül kinyitotta az ajtót és Lar’syee-t kitessékelte a cellából, majd visszazárta az ajtót.
~ Gladiátort nem érem el telepatikusan, megpróbálom megkeresni a kapitányt, tartsanak ki ~ halhatta mindenki a nő hangját a fejében. ~ Több személyt kihozni gyanús lett volna, igyekszem. ~
A kommunikátorokat is elvették mindenkitől, így ezeket senki sem találta magánál. Először ránézett a nő Jelly-re.
- Mi is felismerjük magukat, a nagy Galaxis Védelmezői, akiket a kree császár maga tüntetett ki, a shi’arok semlegesek, de a skrullok a fertőbe kívánják magukat, az egykori Fellegvár hősei. Legalább is, akik maradtak belőle. De ettől a törvény, az törvény, nem engedhetjük ki magukat, amíg nem egyenlíti ki valaki a számlát, vagy nem dolgozzák le. És nem üzenünk semmit sem, sehova, a bogarak miatt a kommunikáció még mindig korlátozott.
A nő nézett végül Tyra-ra és megvonta a vállát.
- Egy hívást végül is engedhetünk – mondta. – De lehetőleg helyi legyen!
Ezzel visszaadták a kommunikátort Tyra-nak és sikerült is „felhívnia” a shi’ar kapitányt. A shi’ar férfi hangját mindenki hallotta.
- Üdvözlöm önöket, miben lehetek a segítségükre? – kérdezte. – Mikorra érnek vissza, hogy indulhassunk?
A hármas már indult volna elfelé, amikor végül mind a hárman a shi’ar nőre néztek, az barátságosan mosolygott vissza rájuk. Az embernek tűnő férfi végül kinyitotta az ajtót és Lar’syee-t kitessékelte a cellából, majd visszazárta az ajtót.
~ Gladiátort nem érem el telepatikusan, megpróbálom megkeresni a kapitányt, tartsanak ki ~ halhatta mindenki a nő hangját a fejében. ~ Több személyt kihozni gyanús lett volna, igyekszem. ~
A kommunikátorokat is elvették mindenkitől, így ezeket senki sem találta magánál. Először ránézett a nő Jelly-re.
- Mi is felismerjük magukat, a nagy Galaxis Védelmezői, akiket a kree császár maga tüntetett ki, a shi’arok semlegesek, de a skrullok a fertőbe kívánják magukat, az egykori Fellegvár hősei. Legalább is, akik maradtak belőle. De ettől a törvény, az törvény, nem engedhetjük ki magukat, amíg nem egyenlíti ki valaki a számlát, vagy nem dolgozzák le. És nem üzenünk semmit sem, sehova, a bogarak miatt a kommunikáció még mindig korlátozott.
A nő nézett végül Tyra-ra és megvonta a vállát.
- Egy hívást végül is engedhetünk – mondta. – De lehetőleg helyi legyen!
Ezzel visszaadták a kommunikátort Tyra-nak és sikerült is „felhívnia” a shi’ar kapitányt. A shi’ar férfi hangját mindenki hallotta.
- Üdvözlöm önöket, miben lehetek a segítségükre? – kérdezte. – Mikorra érnek vissza, hogy indulhassunk?
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Ballyedrak a falnak támaszkodva figyelte az eseményeket. Lar'syee telepatikus úton kijuttatta magát a cellából az Omega biztonságiakat manipulálva, majd egy telepatikus üzenetet küldött a csapat tagjainak. Kiderült, hogy nem érzékeli Gladiátort, és, hogy megpróbál segítséget hozni. Ballyedrak egy bólintással jelezte, hogy megértette és tudomásul vette a dolgot, majd tovább állt, és várt. Az Omega nőt hallgatta a Galaxis Védelmezőiről, a kommunikációról és a Hibát átjött seregről szóló magyarázata alatt. Miután a nő engedélyezett egy hívást a shi'ar figyelte ahogy a kapitány bejelentkezik és érdeklődik afelől miben segíthet, és hogy körülbelül mikor ér vissza a csapat. Ballyedrak nem szólalt meg. Úgy érezte azoknak kell megoldani a problémát akik a nyakukra hozták azt.
Karakteradatok
Síkok:
Lar'syee-ra pillantok, mikor simán kikísérteti magát némi telepatikus varázsolgatás után. Nah igen, jó neki. Én legfeljebb felrobbanthattam volna a biztonságiakat, azzal meg nem jártunk volna túl jól.
-Köszönöm....-
Mosolygok az őrre, aki végül is engedélyezi azt az egy kapcsolat felvételt. Mivel más esélyünk nincs, így talán a kapitány ki húz minket a pácból, amibe kevertük magunkat.
-Nos igen ezzel lenne egy kis probléma. Khmmm....
Nem kertelek kapitány. Jelenleg a börtönben ülünk, mivel a helyi fogyasztásunkat nem tudtuk kifizetni....mivel, mint kiderült nem hozott senki magával pénzt.-
Ez kínosabb, mint gondoltam.
-Vagy kifizetjük a pénzt vagy maradunk ledolgozzuk. A segítségét szeretném kérni. Esetleg kifizetné az egyikünket, így aztán ő eltudja intézni a többieket, s természetesen Önnek is megadnánk a tartozást. Szeretném a segítségét kérni Kapitány. Az adósa lennék, lennénk...-
-Köszönöm....-
Mosolygok az őrre, aki végül is engedélyezi azt az egy kapcsolat felvételt. Mivel más esélyünk nincs, így talán a kapitány ki húz minket a pácból, amibe kevertük magunkat.
-Nos igen ezzel lenne egy kis probléma. Khmmm....
Nem kertelek kapitány. Jelenleg a börtönben ülünk, mivel a helyi fogyasztásunkat nem tudtuk kifizetni....mivel, mint kiderült nem hozott senki magával pénzt.-
Ez kínosabb, mint gondoltam.
-Vagy kifizetjük a pénzt vagy maradunk ledolgozzuk. A segítségét szeretném kérni. Esetleg kifizetné az egyikünket, így aztán ő eltudja intézni a többieket, s természetesen Önnek is megadnánk a tartozást. Szeretném a segítségét kérni Kapitány. Az adósa lennék, lennénk...-
Karakteradatok
Síkok:
Részemről nem zavar annyira a dolog, a többiek valami számomra érthetetlen nyelven vakerálnak, az arcukból, a hangsúlyokból utalva alkudoznak. Különösebben nem izgatom magam, ha olyan sokáig maradunk a kapitányunk csak megkeres. Addig is felmérem a terepet, megvizsgálom, hogy milyen anyagból épülhetett fel az épület, elemzem az elrendezést vagy éppen az esetleges fedő mocskot a környezetemben. Ha nem túl elharapódzott még neki is dőlök a falnak vagy egy esetleges tiszta padot foglalok el. Noha onnan kényelmesen fel is tápászkodok mikor azt hiszem, hogy kiengednek minket. Majd megvonva a vállam visszahuppanok. Ha nincs mit elemezgetnem rá is fanyalodok az egyetlen társaságra akinek értem a nyelvét.
- Miként került a védelmezőkhöz, Jelly? Ha nem veszi tolakodásnak. - A hangomból egyszerű kíváncsiság hallatszik csupán, egy csepp ellenszenv se érezhető.
- Miként került a védelmezőkhöz, Jelly? Ha nem veszi tolakodásnak. - A hangomból egyszerű kíváncsiság hallatszik csupán, egy csepp ellenszenv se érezhető.
A Misztikus Pókember- 6. szint - 14 kredit
- Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:
Lar'syeet kikísérik, én, és feltételezem hogy nem csak én hanem az egész csapat pedig kap tőle egy üzenetet, amit valamilyen szinten meg is értek, de nem értem hogy miért lenne feltűnő, ha már az nem feltűnő hogy őt csak úgy kiengedik annak ellenére hogy meg se mukkant egész eddigi ittléte alatt, de nem kötekedek, ő valószínűleg jobban ismeri a " határait ", mert ezt annak tudnám így őszintén betudni.
- Heh, elég kellemetlen, senkinek sem jutott eszébe időben hogy nincs nála fizetőezköz. - Mondom a nőnek miközben megvakargatom az államat, amiből egy kissé kiserken a vér, erősre sikeredett, de nagyon viszketett, most meg egy kicsit csíp, de még mindig jobb.
- Ha jól értem, amennyiben valaki nem fizet, életünk végéig itt ülhetünk? - Kérdem, majd a többiek felé fordulok, vagyis egészen pontosabban Tyrara, de ennél jobban valahogy nem tudott érdekelni a dolog, nála van a kommunikátor, és már beszélni is kezdett, majd ő letudja a dolgot. Vissza nézek a nőre.
- Mi tartozik a közmunkába, hogy annyira szörnyű? Puszta kíváncsiság. - Kérdem érdeklődve.
- Heh, elég kellemetlen, senkinek sem jutott eszébe időben hogy nincs nála fizetőezköz. - Mondom a nőnek miközben megvakargatom az államat, amiből egy kissé kiserken a vér, erősre sikeredett, de nagyon viszketett, most meg egy kicsit csíp, de még mindig jobb.
- Ha jól értem, amennyiben valaki nem fizet, életünk végéig itt ülhetünk? - Kérdem, majd a többiek felé fordulok, vagyis egészen pontosabban Tyrara, de ennél jobban valahogy nem tudott érdekelni a dolog, nála van a kommunikátor, és már beszélni is kezdett, majd ő letudja a dolgot. Vissza nézek a nőre.
- Mi tartozik a közmunkába, hogy annyira szörnyű? Puszta kíváncsiság. - Kérdem érdeklődve.
Karakteradatok
Síkok:
- Ohh szóval a skrullok utálnak minket, hát ez jó hír - mondta Carl, majd elkezdett fel alá járkálni. Tyra már intézi az ügyet. Carl semmit sem ért a nagy eszével ebben a helyzetben, ezen a bolygón.
Áhhh....
Utálta az ilyet, nagyon utálta. Egy hülye kis strébernek képzelte magát, egy ostoba majomnak.
Legszívesebben beleöklözött volna a falba.
Tirzusz véletlenül úgy megvakarta az állát, hogy a vér is kiserkent. Jelly csak legyintett magában.
- Rossz helyen voltam, rossz időben. Kellett valaki aki képviseli a Földet a csapatban vagy nem tudom. Amikor kitört a káosz a fellegvárban, rám is szükség volt. Előtte az X-Men tagja voltam.
Áhhh....
Utálta az ilyet, nagyon utálta. Egy hülye kis strébernek képzelte magát, egy ostoba majomnak.
Legszívesebben beleöklözött volna a falba.
Tirzusz véletlenül úgy megvakarta az állát, hogy a vér is kiserkent. Jelly csak legyintett magában.
- Rossz helyen voltam, rossz időben. Kellett valaki aki képviseli a Földet a csapatban vagy nem tudom. Amikor kitört a káosz a fellegvárban, rám is szükség volt. Előtte az X-Men tagja voltam.
Jelly- Bannolt
Karakteradatok
Síkok:
- Spoiler:
- Gladiátor kérdőn nézett a társára egy pillanatra. Nem igazán tudta, hogy mit is feleljen erre a kérdésre. Vagy talán túlságosan is fájdalmas lett volna a válasz, hogy kimondja. Lényegében elfutott, nem érezte akkor úgy, hogy tovább lenne maradása. Unspokennek ebben igaza volt, hogy elbukta az esküjét és szívesen halt volna meg a Chandilaron azért, hogy Lilandra élhessen. De nem így történt, és még a társai is meghaltak, akikért úgyszintén ő lett volna a felelős. Legalább is részben így volt, a kezei ökölbe szorultak, nem gyávaság volt, ami miatt elfutott és nem is nézett hátra.
- A hűségem Lilandra-hoz kötött – mondta végül. – A császárnőm halott és egyik testvére sem méltó a trónra, egyiket sem láttam volna jobban rajta és…
Nem mondta ki, nem akarta, hogy őt használja fel egyik oldal sem arra, hogy ártatlan shi’arok ezrei, vagy milliói haljanak meg, pusztán két irigy és önző testvér szeszélye miatt, a társa úgyis tudta valószínűleg, hogy erre gondolt.
- Ezek szerint, ha rend lesz az univerzumban, főleg abban a szegletében, hazatérsz – inkább kérdés volt, mintsem kijelentés.
- Ha olyasvalaki ül a trónon ismét, akit a shi’arok érdekelnek, igen, egy olyan személyért kész lennék újra az életemet adni és a hűségem is az övé lesz – mondta komoran.
Az ajtó felé nézett, amikor valaki bejött rajta és az emberhez lépett oda, majd a fülébe súgott valamit. A férfi gondterhelten vett mély levegőt és úgy fordult vissza a strontian felé.
- A társaid pedig példát vehetnének rólad, az Omega Mag fogdájában vannak, mert nem fizettek egy kocsmában és úgy próbáltak távozni.
Kallak megvakarta az állát, majd felállt a helyéről.
- És ezek a Galaxis védelmezői – morogta ridegen. – Velem jössz, hozz annyi pénzt, hogy azokat kiváltsuk, később kifizetem.
- Miért van az, ha megfordulsz itt Gladiátor, mindig csődbe viszel? – kérdezte az alak.
Mindezek ellenére már vette is fel a kellő pénzt és indult kifelé a társa után.
A fogdába érve csak áldom azt, aki kitalálta, hogy kocsmába menjünk. Nincs kedvem morcosnak lenni, milliónyi rosszabb dolog történhet az emberrel a galaxisban, mint az, hogy egy kis kényszermunkára fogják, talán még valami csapat összekovácsoló hatása is lenne. Bár valószínűbb, hogy ki tudnak minket váltani, a hajón bőven van pénzünk, és nincs okuk nem elfogadni a helyi hatóságoknak, vagy a kocsmának.
Akárhogy is, ebből még egyszer jó sztori lesz, ha visszagondolunk rá. Kíváncsi vagyok, vajon Kallark hol járhat most, valószínűleg ő egy kicsivel hasznosabban tölti az idejét, mint mi. Mondjuk ahogy elnéztem, ő visszajáró vendég errefelé, ismeri a helyet, és tudja, kit keressen a megfelelő dolgokért.
Leülök a cellában, kényelembe helyezem magam, és csak várok, hogy elmondják, mi is lesz a kényszermunka pontosan, vagy visszaér-e csőrike a pénzzel.
-Rossz helyen, rossz időben? - Kérdezem Jellytől. - Remélem azt bánod, hogy az űrbe kellett jönnöd, a Földet elhagyva, nem pedig azt, hogy a csapat tagja lettél - viccelődöm vele. Mondanám Tirzusznak, hogy annyira csak nem lehet rossz az a közmunka, de inkább nem kiabálom el, pláne nem hozok fel példákat, mert egészen biztosan már csak azért is megszívatnának minket a biztonságiak.
Akárhogy is, ebből még egyszer jó sztori lesz, ha visszagondolunk rá. Kíváncsi vagyok, vajon Kallark hol járhat most, valószínűleg ő egy kicsivel hasznosabban tölti az idejét, mint mi. Mondjuk ahogy elnéztem, ő visszajáró vendég errefelé, ismeri a helyet, és tudja, kit keressen a megfelelő dolgokért.
Leülök a cellában, kényelembe helyezem magam, és csak várok, hogy elmondják, mi is lesz a kényszermunka pontosan, vagy visszaér-e csőrike a pénzzel.
-Rossz helyen, rossz időben? - Kérdezem Jellytől. - Remélem azt bánod, hogy az űrbe kellett jönnöd, a Földet elhagyva, nem pedig azt, hogy a csapat tagja lettél - viccelődöm vele. Mondanám Tirzusznak, hogy annyira csak nem lehet rossz az a közmunka, de inkább nem kiabálom el, pláne nem hozok fel példákat, mert egészen biztosan már csak azért is megszívatnának minket a biztonságiak.
Karakteradatok
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.