A Kyln

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Feb. 2012, 02:38

Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Kallark

Miközben Tyra a kapitánnyal beszélt Reptile kérdésére még a férfi felelt.
- Vécé és mosdó takarítás a börtönben – mondta. – A rabok között, szerelési munkák, csövek cserélése és hasonlók. Igazi leányálom. És igen jól érti, vagy ledolgozzák, vagy egy idő után átkerülnek maguk is a börtönbe.
Eközben a válasz is hangzott a csapat felé a kapitány részéről, akinek a torokköszörülését tisztán lehetett hallani.
- Ahhoz kell egy kis idő, helyi valutánk nincs, csak shi’ar pénzünk, ami pedig az utóbbi időben nem túl jó váltó az univerzumban – felelte kényszeredve. – És olyan áron váltanák, hogy igencsak kellemetlen lenne és kell egy kis idő, hogy összeszedjük.
Néhány pillanattal később meg is mondta, hogy milyen áron váltják itt a shi’ar valutát, amitől a csapat álla is leesett. Amennyit itt elkértek volna egy személy kiváltására, azért egy vadászgépet vásárolhatott volna a csapat vadonatújan. Ez pedig valóban nem kis összeg volt. Ekkor azonban mindenki hallotta, hogy kinyílt a főbejárat és egy ismerős, illetve egy ismeretetlen alakot láthatott meg a társaság, amint besétáltak és a cellák felé vették az irányt.

A Kyln - Page 4 Thanos10thebastardmegan
- És mikor meséled el azt a történetet? – lehetett a belépő Gladiátor hangját hallani.
- Majd ha a disznók repülnek – felelte mellette egy alak.
- Ah!
- A disznók taljszinti emlősök. Finomak – magyarázta a strontiannak, majd a csapatra nézett ezek után, és tökéletes amerikai angolsággal köszönt a két embernek. – Jó végre valakiket otthonról látni. Szóval magukat kéne kihozni. Mennyivel is tartoznak?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Horatio Millvier Kedd 14 Feb. 2012, 21:21

Ballyedrak érzelemmentes tekintettel állt a falnak támaszkodva. Maga elé meredve hallgatta a társaság beszédét. Érezte, hogy kezd forrósodni alattuk a talaj, és sejtése be is igazolódott. Kiderült ugyanis, hogy a kapitánynak nincs itteni fizetőeszköze, és hogy milyen hatalmas pénzmennyiségbe kerülne az innen történő kijutás. Ballyedrak mikor meghallotta az összeget, most először fordította fejét többiek felé.
- Ez egy csúcstechnológiás, vadonatúj vadászgép árát veri. Remek. Ennyi pénzt se fogunk egy hamar összekaparni. A kapitánynak pedig igaza van. Tényleg nem könnyű manapság a shi'ar pénz váltása - morogta a shi'ar pilóta, és bár szavai haragról és nem tetszésről árulkodtak, tekintete és hangja nyugodt volt.
A közmunkával kapcsolatos beszámolóra nem reagált semmit. Tudta, hogy ha nem lesz lehetőségük, akkor nincs sok választásuk.
~ Miért ezen az univerzum háta mögötti helyen kellett belakomázniuk ~ morogta magában a férfi.
Ekkor látta meg, hogy Gladiátor és egy ismeretlen férfi lép be a terembe. Az idegen ember volt. Ballyedrak figyelte a két férfi tetteit. Szerencsére úgy tűnt, hogy talán megoldódik a pénzügyi tartozásuk.
- Örülök, hogy látom, Gladiátor. Üdvözlöm, uram - köszöntötte a két férfit. - A nevem Ballyedrak. Ami azt illeti a kijutásunk ára hét vadonatúj vadászgép árával vetekszik - mutatkozott be az idegennek, majd válaszolt a kérdésére.
Ezek után pedig várta a reakciót.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
A Kyln - Page 4 250sc9gA Kyln - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Reptile Szer. 15 Feb. 2012, 18:00

- Nem hangzik annyira vészesnek, csak a vécé pucolós része, az meglehetősen pocsék lehet. - Mondom kissé eltűnődve, majd a többiekre figyelek. A kapitány válaszától le esik az állam, egy vadászgép ára, méghozzá jófajta vadászgépé, mi pedig nem várhatjuk el hogy akár egyikünkért is ekkora összeget kelljen fizetnie bárkinek is, nem lenne tisztességes, legalább is én nem érzem annak. A Shi'ar férfi szavaira, nem reagálok, azt hiszem ezt eddig is tudtuk, a piaccal valószínűleg többen is tisztában vagyunk, hiszen tudni kell hogy mennyibe kerül a felszerelés, stb... Hamarosan aztán Kallark hangjára leszek figyelmes, és nemsokára meg is pillantom őt, igazából akkor amikor a cellánk elé ér az oldalán azzal az ismeretlen pasassal. Intek nekik köszönésként, majd hagyom hogy a többiek had beszéljenek helyettem, de úgy tűnik hogy ez hiba, ugyanis az a Shi'ar fickó előjön azzal hogy hét vadászgépet kéne értünk kifizetni. Megrázom a fejem majd felsóhajtok, valószínűleg egy rövid sokk után kellemes meglepetés lesz amikor bejelentem hogy csak egy ebéd árát kell kifizetni.
- Hét vadászgép árával Shi'ar fizetőeszközzel. - Teszem hozzá egy kis kellemetlen hezitálás után.
- Pusztán csak egy ebéd árát kell kifizetni, ami esetemben nem több mint... - S itt elmondom hogy mennyi az, nem sok, nem egy méregdrága valamit rendeltem, de attól még finom volt.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Tyler Csüt. 16 Feb. 2012, 14:23

-Oh értem Kapitány....hogy mennyiiiii?-
Kérdezem döbbenten és leesett állal. Az egy dolog hogy a pénzük mostanában nem ér sokat, azt meg is értem, hogy miért. De hogy ezen a mocsadék helyen ennyiért engednének ki?
Azt hiszem, már értem miért mindenki a munkát választja. Mert más esélyük nincs, hogy kikerüljenek innen.
-Értem Kapitány! Sajnos akkor azt hiszem a munkát vál....-
Ebben a pillanatban esik be Kallark és egy ember. Aki láthatólag elég jóban van vele.
-Kérlek mond, hogy kihozol innen minket? Ha már ennyire hülyék voltunk, hogy itt kötöttünk ki....-
Kérdezem Kallarkot reménykedve.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 16 Feb. 2012, 20:43

Rengeteg idegen hangot lehetett még hallani. Főleg beletörődéssel viselte a dolgot a csapat. Most már igazán elvette a kedvem a további közös munkától a védelmezők alakulata. Nem mintha én nem lennék ugyanakkora balek, de ha ezt bevállalnám egyértelmű lenne a vereségem. A tény, hogy felkészületlen jöttem ebbe a kultúrába. Viszont a beismerés hiányában nyugodtan üldögélhetek tovább, a helyi nyelveket tanulmányozva, nagyjából kiszűrni, hogy melyik nyelvre vagy nyelvekre ismerhetek rá, a beszélőikről ismert információk szerint. A skrullt rögtön kizárom, tekintve, hogy azt katonásabb, határozottabb nyelvnek képzelem, mint mondjuk nálunk a német, ahogy a shi'arok nyelve talán a mi latin nyelvcsaládunk lehetne. De az elmélkedés hamar megszakad mikor besétál az egyik védelmező és egy ember... Akarom mondani ember fajú, emberi nyelven köszön.
Felcsillan a szemem, feltápászkodok nyugodtan és megigazítom a ruhám, ami a mozdulatok közben elveszti az álca alakját. Teljesen megfeledkeztem róla...
- Üdvözlöm uram! - Lépek rögtön egy lépéssel közelebb a cella széléhez. De inkább vizsgálódva, mint vidáman. Megpróbálom megsaccolni a dialektus és szóhasználat alapján, hogy honnan való. Persze ha nem túl rég él más nyelvi környezetbe. Az-az nem imitálja csak az akcentusát.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 18 Feb. 2012, 09:34

Még egyszer a társára nézett, majd inkább ráhagyta a dolgot, a földiek egyébként is igencsak furcsa társaság volt. Néhány méterrel állt meg a cella előtt és ridegen nézett végig a társain, a karjait összefűzte a mellkasa előtt. Sajnos nem a Birodalmi Gárdában voltak, mert akkor ez a társaság már nem lett volna a tagja annak, már páros lábbal hajította volna ki őket onnan. Itt a szerencséje a társaságnak, hogy nem ő volt a vezető, mert ők sem jártak volna jobban. A félkree lányra nézett.
- Legalább a méltóságát őrizze meg Tyr-Xor – felelte komoran.
A három itt levő Omega-magosra nézett, mind a hármat ismerte, még a régi szép időkből, egy ideig még itt is szolgált, de arra nem gondolt, hogy egyszer így fog visszajönni a Magoz. Főleg nem azért, hogy a galaxis hőseit hozza ki a börtönből. Igaz, pontosan tudta, hogy utolsó alkalommal Hala-n is mindössze percek választották el a társaság jelentős részét, köztük saját magát is attól, hogy onnan kelljen megtenni mindezt. Saját magától érhető volt akkor, de a többiektől akkor sem. Már csak egyetlen kérdésre nem talált választ, ez a társaság miként is volt még életben. Mert az által, amit eddig látott, ez pusztán valami isteni csodának volt köszönhető, mert mást nem látott.
- Engedjék el őket! – mondta a régi gárdista időkből megszokott parancsoló hangnemben. – A számlájuk ki lesz egyenlítve, a többit pedig megkapják néhány napon belül.
A horribilis áron saját maga nem csodálkozott, ezen a helyen mindennek borsos volt az ára, és soha sem ártott, ha van munkás utánpótlás a Kyln-re, mert abból itt szinte soha sem volt elég. Ha kiengedték a társait, akkor újra megszólalt.
- Kifelé, indulunk vissza a shi’ar hajóra! – parancsolta újra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Feb. 2012, 09:46

Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Kallark

A férfi akcentusa valódi volt, és nem csak imitálta, noha Holmes nem tudta teljesen bizonyosan megmondani, de leginkább olyasmi volt az-az akcentusa, mint azoknak, akik Coloradóban élnek. Ennél közelebbit és biztosan egyelőre nem tudott mondani.
- Egyszer a sírba viszel Gladiátor – mondta a férfi a fejét csóválva. – Ezen a helyen nem úgy működnek a dolgok, mint a Földön, vagy Attilan törvényei szerint – nézett Reptile-re. – Ez egy börtöntanya, néhányunkat kivéve, akik tényleg szolgálni jöttek ide szinte mindenki bűnöző, maroknyi civilt nem nézve. A magas ár pedig azért van, mert ezt senki sem tudja kifizetni, ha pedig tényleg bűnözőt fogtak, akkor leadják az illetékesnek és a fejpénzt begyűjtik, a Mag ebből tartja el magát.
Közben már fordult a hármashoz és egy kártyát adott át nekik, ami a helyi fizetőeszköz volt. A három magos meglepetten néztek a parancsolgatni nekiálló Gladiátor irányába, mintha nem ezt várták volna, valószínűleg annak a híre, hogy a férfi maga alatt van ide is eljutott, de ennek most a jelét sem adta, sőt, semennyire. Pontosan olyan volt, mint régen Chandilar előtt. A nő tért magához először a döbbenetből a parancsnál.
- Azonnal uram! – mondta.
Ezzel már lépett is oda a cellához és ki is engedte a társaságot, mialatt az emberférfi a kártyáját is visszakapta, valószínűleg jócskán megcsapolva az óvadékok miatt.
- Mondanám, hogy igyunk meg valamit, de a strontian a következő pár hétre csődbe vitt – jegyezte meg egy mosoly kíséretében a férfi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Reptile Vas. 19 Feb. 2012, 14:28

- Akkor ha jól gondolom, nem csak Shi'ar fizetőeszközzel kerülnénk ilyen sokba, mármint egy kívülálló számára, mert mint itteni lakosnak, gondolom magának nem kell annyit kifizetni értünk. - Legalább is valami ilyesmit tudtam kiszedni abból amit mondott, főleg hogy a nagy részére rá sem kérdeztem, de mondott pár alap hasznos dolgot.
- Hmm, igencsak informált személynek tűnik. - Teszem még hozzá kissé elgondolkodva, de ettől függetlenül a férfihoz beszélek, hamarosan kinyitják a cella ajtaját, és szép sorban ki lehet sorakozni rajta, jómagam utoljára akarok kimenni, szeretem a sort zárni, úgymond, valahogy jobb a legvégén elhelyezkedni mint például az elején, vagy a közepén, főleg mert így el is férek kényelmesen. Kallark parancsolgatni kezd, reakcióként egy lassú mozdulattal ránézek s azt kérdem:
- Mert mégis hova máshova mennénk egy ilyen eset után? - Semmi cinizmus, semmi rosszindulat, puszta vélemény csupán. A válaszát nem igazán várom meg, fölösleges, valószínűleg ő is érti hogy nem ilyen céllal kérdeztem meg. Szépen kisétálok az ajtón, és megkezdem az utamat vissza a hajó felé.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Jelly Hétf. 20 Feb. 2012, 13:35

- Persze, hogy azt bánom, hogy az űrbe kellett jönni. Elég jól elvagyok velletek. Mindig is csapatjátékos voltam, jó persze hozni kellett volna pénzt, de ugyan tévedni em... természetes dolog. De igen elég jó buli lesz szerintem, meg talán tudok nektek bütykölni pár cuccot. Na, a jó sors dobott engem a nyakatokba.
Meghallja, hogy mennyi az óvadék, értetlenül pislog, majd rájön, hogy a többiek bizony azért szörnyülködnek, hogy olyan sok.
- Abból aztán sok pizzát meglehetne enni - mondta Carl. Szerencsére Kallark egy haverja kiváltotta őket a fogságból.
- Huh, inkább kerülném a közeljövőben az itteni műintézményeket, ha nem gond.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 20 Feb. 2012, 21:45

Bólogatok egy sort Jelly okfejtésére, mentegetőzésére, talán azt hiszi, megsértett, vagy ilyesmi. De közben a lényeg, hogy itt van Kallark, és elintézi azt, amit el kell, hogy kiengedjenek. Felállok a priccsről, és ha ki vagyunk engedve, akkor Kallark mellé lépve bólintok neki.
-Jövök eggyel... Mégha csak azért is zártak be, mert egy csapat tökkelütött elfelejtette elhozni magával a pénzét... - Motyogom a második felét már csak félig magamban, aztán ha nem tartanak vissza, akkor nem is maradnék sokáig idebent, megárt a szépségemnek a napfény hiánya, és a szemétszagé is persze, amit a város széléről idáig hoz a hűs szellő.
-Kösz, az együttműködést - köszönök még el a magosoktól, és remélem, nem látom őket soha többé, meg ezt az egész koszfészket, ahol... Áh, nem is tudom, mit vártam, ez egy börtönbolygó, még szép, hogy mindenki seggfej itt.
-Húzzunk innen, mielőtt felforr az agyvizem ettől a szemétdombtól.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
A Kyln - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Horatio Millvier Kedd 21 Feb. 2012, 17:50

Ballyedrak türelmesen nézte a társai beszélgetését. Reptile okoskodása nem tetszett a shi'ar-nak. Mint kiderült neki volt igaza, és nem az embertelennek.
- Nem lennék bűnöző. Kicsit drága a váltságdíj, akárhogy nézzük - jegyezte meg, leginkább Reptile-nek célozva, de tekintete nyugodott volt, és barátságos.
Szépen kisétált a cellából, és megvárta amíg a többiek is így tettek, majd az idegenhez fordult.
- Nagyon köszönjük a segítséget - mondta fejet hajtva, majd az Omega Magos biztonságiakhoz fordult.
- Kösz mindent - mondta, majd követte a többieket, amerre mentek.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
A Kyln - Page 4 250sc9gA Kyln - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 21 Feb. 2012, 20:30

Lelkesen fáradok ki a cellából, még mindig a férfit elemezve. Jó érzés végre olyanon gondolkozni amit meg is fejthetek. Az ajtó nyitásával párhuzamosan indulok ki a jövevény, jelenlegi mentőangyalunk felé. Majd rögtön szóvá is teszem a feltételezésemet.
- Colorádó? Hogy került ilyen messzire hazulról, illetve miként maradt meg az akcentusa ilyen tisztán? ...Elnézést, ha nem vagyok indiszkrét? - Kíváncsi hangot ütök meg és őszinte az érdeklődésem. Főleg, hogy nem kell egy darabig Jellyvel beérnem ha kommunikálni szeretnék valakivel.
- Esetleg ön is velünk tart az úton? - Kérdezem kicsit belül reménykedve, de kívülről ugyanolyan gyakorlatiasan, mint általában. Közben előkeresem a felöltőből a szemüvegem.
Nestor megjegyzése megüti a fülemet és hirtelen rám is telepedik a kellemetlen érzés, mint amikor hibázok. Illetve, ahogy ebben az esetben is tettem.
- Elnézést kapitány, hozzászoktam az embertelen vendéglátás örömeihez diplomataként, amíg ők szállásoltak el Attilanon. - Hirtelen angolul csúszik ki, remélem minden szót megért belőle. Nem mintha hiba lehetőség nélkül tudnám embertelenül is. Túl sok lenne benne a szóismétlés talán. Pedig azok rettentően elveszik a mondandó értékét... Akármelyikét.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Tyler Szer. 22 Feb. 2012, 09:45

Egyszerre nézzek Kallarkra szúrós és hálásan. De azt hiszem hálás lehetek neki amiért nem kellett wc-t pucolnom ebben a koszfészekben.
-Köszönöm a segítsèget, ès Önnek is. Kedves, hogy ismeretlenül is segít nekünk.-
Mosolygok hálásan a férfira, majd ahogy lehet Nestor után indulok. Csak minél előbb hagyjuk el ezt a cellát ès bolygónak nevezett förtelmet. Mèg megtorpanok az ajtónál.
-Remélem visszakapjuk a fegyvereinket?-
Kérdezem az őröktől. Csak mernék nem visszaadni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 22 Feb. 2012, 12:18

Tyra szúrós tekintetét rezzenéstelenül állta, csak talán az ő szemében némi lesajnálás látszott, míg végül elfordult a társaságtól. Ez még jócskán nem volt összeszokott csapat, pedig úgy tudta, hogy egy részük igen régóta együtt van. Nestor halk motyogására végül csak megszólalt, úgy tűnt, hogy a férfi nem igen ismerte a vezetés szabályait, ha úgy vélte, ahogyan.
- Maga a csapat vezetője, az ő hibájuk a maga hibája – felelte ridegen. – A maga feladata lett volna, hogy elvigye helyettük ezt, a jó vezető kiáll az embereiért és nem pedig hátrahagyva próbálja őket bármilyen okkal otthagyni, és elvárja a fegyelmet és keményen fogja a beosztottjait. És a jó vezetőt a beosztottjai tisztelik és fordítva, itt ez nem úgy látszik, hogy meglenne.
Ettől volt a Shi’ar Birodalmi gárda félelmetes, mert a csapat összeszokott volt, és soha sem hagyták a másikat hátra, komoly fegyelem is megvolt, még ha időnként néhányan szórakoztak is, de a tagok közötti kölcsönös tisztelet is megvolt. Visszagondolva, jó csapat volt az és kár, hogy a többség odaveszett Chandilar-on. A fegyverek kérdés után a katonákhoz fordult.
- Adják nekik vissza azokat is!
Amint ez megvolt, ő is elindult kifelé, majd tovább a város határához.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Feb. 2012, 12:54

Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Kallark

- De ugyanannyit kell fizetnem – mondta Reptile-nek. – Csak nekem van helyi valután, és nem kell átváltanom a kinti fizetőeszközt és így ha lehet úgy mondani, igencsak sokat spórolok.
A fegyvereket és a felszerelést természetesen mindenki visszakapta és azzal tudták elhagyni ezt a helyet. Az ember férfi Holmes felé fordult és a kezét nyújtotta végül.
- Peter Jason Quill – mutatkozott be. – Csillagúr, avagy Starlord, ahogyan errefelé ismernek. Fordítógép, a shi’arok remek találmánya, angolul beszélek továbbra is, de a gépnek hála úgy hangzik, mintha más nyelven beszélnék. Ezek szerint még új idekint az űrben, hogy ilyenekkel nincs tisztában.
A férfi, Quill és Gladiátor nem a város határába vezeti a csapatot, hanem a dokkba, ahol megannyi űrhajó várakozott, innen talán gyorsabb volt hazajutni, vagyis a shi’ar hajóra, mintha kerülővel tették volna. Egy kisebb komphoz kíséri a társaságot.
- Nem, nem tartok önökkel az úton, én még maradok itt, de valószínűleg még fogunk találkozni – felelte. – Lehetőleg kerüljék a gondokat, máshol lehet, hogy még ennyire sem lesznek megértőek magukkal. A kapott információkkal pedig… - nézett Kallark-ra – Remélem juttok valamire. Örültem a szerencsének és sikeres hazatérést. Ami a hajó nevét illeti, reméljük a titán neve szerencsés választás lesz.
Ezzel még kézfogással köszön el a társaságtól, majd magára hagyja őket, hogy ők be tudjanak szállni a kompba és indulhassanak a shi’ar hajóra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 23 Feb. 2012, 14:30

Egy pillanatra majdnem bosszúsan nézek Kallarkra, aztán felvonom a szemöldökömet, és amolyan "végülis" arckifejezéssel bólintok.
-Igazad lehet, én inkább csak egyszerű társaságként kezeltem a csapatot, akik beülnek egy kocsmába. Mondjuk kétlem, hogyha katonásabban viselkedünk, máshogy alakult volna a helyzet, akkor se kérdeztem volna meg, hogy: ugye mindenki hozott magával pénzt? De talán kicsit jobban kezeltük volna a helyzetet. Van még mit fejlődnöm ilyen téren.
Átveszem a holmimat, amit elkoboztak, és a potyautasunk felé fordulok, aki bocsánatot kér.
-Hát azt hiszem, ennél jobb leckét nem is kaphatott volna arról, hogy milyen valódi élet - válaszolok neki embertelen nyelven, bár ő angolul beszélt, amit a fordítógép megért, de én magam nem beszélem az angolt. Azt mondják, nem egy nyakatekert nyelv, de olyan gyorsan változik, hogy pár száz év távlatából már nem is értik elődeik szavait.
-A Thanoson majd összegezzük, hogy mit tudtál meg - jegyzem meg Kallarknak.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
A Kyln - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Reptile Pént. 24 Feb. 2012, 08:57

Csendesen ballagok a többiek mellett amerre vezetnek minket, nincs igazán mit hozzáfűznöm a dolgokhoz, meg úgy egyáltalán beszédes kedvemben se igazán vagyok, remélem hogy ami itt történt hamar el lesz felejtve, és soha, de soha sem megy tovább semerre hogy mi történt. Továbbá ha valaki most hozzám szól, rá nézek, legyintek egyet amolyan " majd később megvitatjuk " jelleggel, na jó ez alól Kallark kivételt képez, mert neki elvileg ha jól értem van pár hasznos információja, de ő meg miért szólna hozzám? Őt ismerve maximum úgy hogy az egész csapatnak beszél, azt pedig amúgy sem lehet ignorálni, meg a hajón majd remélhetőleg megosztja velünk az információkat. A dokkoknál búcsúzásképpen viszonzom a kézfogást, bár számomra ez szokatlan, de egész jó köszönési módszernek tűnik, miután ez megvolt felszállok a kompra és várom az indulást. Igazán jó lenne már elhagyni ezt az átkozott szemétkupacot, valószínűleg ide soha többet nem fogok vissza jönni, egyrészt azok miatt ami történt, másrészt meg... Mert nem, egészen másra számítottam amikor ide jöttünk, bár be kell hogy valljam, vannak itt olyan dolgok amik mégiscsak szimpatikusak, de a lényeg hogy több rossz dolog van itt mint jó, és ez úgy igazándiból nem nyerte meg a tetszésemet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Horatio Millvier Pént. 24 Feb. 2012, 22:37

Ballyedrak szótlanul és nyugodtan követte a társait. Az Omega Magos biztonságiaktól visszakapta az azonosítóját, így azt zsebre téve követte Gladiátort. A csapat nem a város határához ment, hanem a dokkok felé vette az irányt.
~ Valószínűleg innen gyorsabban visszatérhetünk a shi'ar hajóra. Jó lesz végre újra a fedélzeten lenni. Ennyi bőven elég volt ebből a bolygóból. Remélem egy jó darabig nem kell ide visszatérnem. Bár mostanában semmi sem biztos ~ gondolta a shi'ar férfi, és belépett társaival a dokkba.
Ott egy komphoz mentek, amellyel, majd visszatérnek a hajóra. A segítőkész ember mikor elköszönt, viszonozta a kézfogást.
- Remélem még találkozunk - hajtott fejet az embernek, majd társait követve beszállt a kompba és várta az indulást.

//Folytatás: Thanos > Társalgó és tárgyaló.//


A hozzászólást Horatio Millvier összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Feb. 2012, 22:25-kor.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
A Kyln - Page 4 250sc9gA Kyln - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 25 Feb. 2012, 16:05

egyre kényelmetlenebbül érzem magam a társaságban ahol mindenki többet tud a környezetről, mint én. De sajnos ilyen a turista lét, majd lassan megint hozzá szokok. Addig is feszült figyelemmel kísérem Quill Starlord szavait. Illetve észbe kapok mikor a nevét mondja, megfogom a kezét és miközben rászorítok ahogy illik én is bemutatkozom.
- Holmes, Jonathan Holmes, világutazó, diplomata képzésen. - Közlöm egy fél mosollyal. Majd a komphoz érve a többiekkel felszállok és intek az újdonsült ismerősünknek.
- A viszont látásra Peter Jason Quill! - Lehetőleg a járatosabbakat követve elhelyezkedem a kompon, ha lehet nem ülök le csak megkapaszkodok valami arra rendeltetettre. Vigyázva, hogy semmi féle idegen lényhez ne kapcsolódjon. Nestor mondani valójából ugyan csak a lényeget bogoztam ki, de azért megpróbálok most válaszolni neki.
- Azt hittem a kapitányok az izzasztóbb helyzetekre tartogatják a valódi életes mondásokat... - Mosollyal spékelem meg a választ, majd vissza helyezem a szemüveget az orrom tövére.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 26 Feb. 2012, 11:31

Gladiátor Nestor-ra nézett, amikor az magyarázni kezdte a dolgokat, hogy miért is jutottak eddig. Már régen rossz volt, hogy ezt tette.
- Nem érdekelnek a kifogások – mondta a strontian. – Magadban rendezd le ezt az egészet, ne velem oszd meg.
Lassanként tényleg kezdte magát úgy érezni, mint amikor az újoncokat nevelte, és képezte, hogy azok miként viselkedjenek a gárdánál. De ez messze nem a gárda volt, semmilyen tekintetben sem, és most ő sem volt vezető, pedig ez alapján akár lehetett volna is. neki volt ilyen téren a legnagyobb tapasztalata. Ő is kezet fogott az ismerősével, arra pedig nem szólt semmit már, amit Stratos mondott neki, a legtöbb része nem is tartozott rájuk, a másik két shi’arra még-még, de a többiekre egyáltalán nem, de a Hiba, az igen, az mindenkire. És, ha tényleg úgy alakul „végre” megnézheti magának azt a Föld nevű bolygót, ami annyi, de annyi gondot okoz az univerzumban.
- Még találkozunk – mondta Starlord-nak.
Az elköszönés után Gladiátor is felszállt a siklóra a többiek után, egyvalamiben már teljesen biztos volt, hogy minden élőlény, aminek köze is volt a Földhöz furcsa, végtelenül, csak elég volt a két embertelenre, a félkree-re, és a két emberre nézni.

//Folytatás: Thanos – Társalgó és tárgyaló//


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Feb. 2012, 11:43

Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Kallark

A komp néhány perc alatt meg is érkezett a shi’ar hajóra, Lar’syee már ott várta a többieket, a kapitány most inkább nem került elő, lehet, hogy lett volna néhány keresetlen szava a társasághoz, hogy mennyire felelőtlenek és hasonlókkal. A hajó azok után, hogy a társaság megérkezett rá nem is várt túlságosan sokáig, a bolygótól a megfelelő távolságig távolodott, és ott, ahogyan ezt elérte szinte azonnal csillagkaput nyitott és távozott az ismert univerzum pereméről. A Galaxis Védelmezői és velük Ballyedrak és Holmes néhány óra múlva már ismét a Thanos fedélzetén voltak a társalgóban.


//Folytatás: Sakaar//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kyln - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kyln - Page 4 Empty Re: A Kyln

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.