Lara Storm

Go down

Lara Storm Empty Lara Storm

Témanyitás by Vipra Phertelmer Csüt. 03 Május 2012, 23:34

Név: Lara Storm
Egyéb név(i):
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: Jó -kissé felelötlen és kalandvágyó és önfejű de a társaiért még a salyát tepsi épségét is képes kockára tenni. Élvezi ha egy kiszemelt embert idegesíthet akár az apja.(IMádja piszkálni Adrient és piocaként követi. Kissé olyan mint Dr Dszekil. Eggyes embereknek az édes kislány arcát mutassa enyhe felelötlenséggel másoknak viszont kacérkodik így elhuzva orruk elött a mézes madzagot. Adreien valami softver hiba miatt képtelen úgy kezelni mint a többi lányt. Nem tud a lányra nyomulni és zavarba jön ha meztelenül látja.) kevesekkel kacérkodik.
Személyazonosság:
Születési helye és idő: emberi időszámítás szerint 2029. február .
Kor: 18
Család:
- Apja: Johnny Storm
- Anyja:
Foglalkozás: -
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség: 60km/h
Egészségi állapot/ betegségek:
Szakértelme: remekül bánik a jármüvekkel és kitünően repül persze önerőből, Benn megtanította a bokszra, testi ereje akár egy hasonló koru sportos hölgyé.

Az életem nem mondhatnám, hogy fenékig tejfel volt de történtek velem jó dolgok is. Az első csapást születésem pillanatában értem mikor elveszítettem az édesanyámat. Édesapám megpróbált anyám helyet anyám lenni de azért megmaradt annak a csélcsap pimasz fráternek ami mindig is volt és én ennek nagyon is örültem. Kiskoromban mikor még csak kisbaba voltam egyszer kizuhantam egy hatalmas torony ablakából. apa utánam ugrott de nem tudott volna elkapni ha nem történik valami váratlan. A testem lila fényben kezdett ragyogni és kissé lelassult a zuhanásom aminek köszönthetően el tudott kapni. Richárd bácsi szerint ez egy ösztönös reflex volt.Persze ezt nekem csak idősebb koromba mesélték el. Visszatérve apura gyakran vitt el motorozni Annihilus birodalmán belül. Elmesélte bár a birodalmon belül oda mehetünk ahova akarunk de mi tulajdonképpen foglyok vagyunk így nem mehettünk vissza a földre ahonnan származik. Szerencsére nem csak mi voltunk eme háromcsillagos börtön foglyai ott volt apa testvére sógora és kedvenc céltáblája. Benn Grimm bácsi aki egy mozgó kőszikla volt és apa gyakran bosszantotta szórakozásból. Én azonban nem táncoltam sem az ő idegein sem a gyerekén. Igen mindegyiküknek született legalább egy gyereke. A láthatatlan lánynak és a gumi embernek két fia született Benn bácsinak pedig csak egy fia. Johni Stormnak vagyis a fáklyának egy lánya született. Mindig is szerettem volna egy kistestvért de Victorék olyanok voltak számomra mind a testvéreim. Mikor elég idős lettem édesapám egyre többet mesélt a Föld nevű bolygón végrehajtott hőstetteiről. Majd megtanított, hogyan tudom bekapcsolni a saját erőmet. Mikor elértem a 15 éves kort már profin bántam a képességeimmel és versenyt repültem apával melyek során egyre többet nyertem meg. Imádtam ahogy a szél belekap a hajamba miközben a hatalmas sövények között szlalomoztam. Ilyenkor apa figyelmeztetett ne legyek túl szeles amin Benn bácsi és Richárd bácsi nagyon meglepődtek. Azt mondták soha nem gondolták volna, hogy valaha ezeket a szavakat hallják majd tőle. Azonban az aranyéletnek egyszer csak vége lett mikor Blastaar vette át a hatalmat. A kényelmes szobákat és a kellemes sétákat felváltották a szűk cellák és a fegyveres őrök. De apáék még mindig nem adták fel a reményt, hogy egyszer hazajuthatunk.
(A jelleme talán még változik az kijátszásának időpontjáig.)
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 36

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lara Storm Empty Re: Lara Storm

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Júl. 2012, 20:14

Mivel Lara jutalom kari volt és Vipra szó nélkül tűnt el, így visszaveszem magamhoz a karaktert.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lara Storm Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.