Delyth Lloyd-Ellis szobája

Go down

Delyth Lloyd-Ellis szobája Empty Delyth Lloyd-Ellis szobája

Témanyitás by Cassandra Kerst on Pént. 08 Jún. 2012, 01:28

Mivel lakója csak nemrég érkezett meg és nem is hozhatott túl sok csomagot magával (és a nevelőszülei még nem küldtek utána sok mindent), a szoba egyelőre még híján van komolyabb dekorációs elemeknek. Egyszerűen berendezett, tágas ablakokkal, van benne egy közepes méretű ágy, egy elég méretes ruhásszekrény és ugyanekkora polcos szekrény/könyvespolc, továbbá egy íróasztal székkel. Delyth a ruhásszekrényt persze már félig megtöltötte (a táskák és bőröndök mellé vannak támasztva a sarokba), és a két felső könyvespolc tele van könyvekkel, de a többi polcon inkább az ékszerei és azok hozzávalói kaptak helyet, pár porfogóval, fésűjével, hajszárítójával és higiéniás csomagjával (tusfürdő,fogkrém etc.) egyetemben. Az íróasztalon pihen a lány laptopja és egy tucat füzet és színes toll, amiket az órákon szeretne használni (ha a laptopon való jegyzetelés nem megengedett), az ukuleléje az asztal egyik oldalához van támasztva. A kismacskájának a kosara közvetlenül az ágya mellett kapott helyet (bár a macska, Neville sokkal szívesebben alszik az ágyon, vagy a széken, mint a kosarában), és az ágy másik oldalán az éjjeli szekrényen pihen a nevelőszüleivel közös kép mellett egy teknőst mintázó, színes üveg teknőjű, sokszínű lámpa, amit Delyth nevelőszüleitől kapott, hogy kicsit színesítse a kollégiumi szobáját.


A hozzászólást Cassandra Kerst összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Jún. 2012, 04:53-kor.
Cassandra Kerst
Cassandra Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 29.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Cassandra Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

daerthe@ymail.com Delynir

Vissza az elejére Go down

Delyth Lloyd-Ellis szobája Empty Re: Delyth Lloyd-Ellis szobája

Témanyitás by Cassandra Kerst on Pént. 08 Jún. 2012, 04:09

Mióta megérkeztünk a kúriába tegnapelőtt, vasárnap, egészen máig alig láttam a repülőn megismert mutáns haverjaim. Az első két nap nagyon gyorsan eltelt a szobám berendezésével, pakolgatással és az intézmény felfedezésével (bár nem is tudtam bejárni az egészet, és párszor eltévedtem). Az órarendem is ekkor intéztem, és mivel ez csak hétfőre lett kész, ma mentem először órákra. Nagyon tetszett a curriculum, és több közös órám volt már Irisszel, Alex-el és Tonyval. Persze a kötelező órák mindenképpen közösek, de választottakból is van, hogy ugyanazt jelöltük be. Eleinte azt hittem Irisszel szobatársak leszünk, de örülök, hogy mindenkinek saját szobája van. Bár szerintem semmi bajom nem lenne egy szobatárssal, főleg ha Irisról van szó, mivel kedves lány, de még sose laktam senkivel Apuékon kívül.

A szobám berendezését amúgy nagyon élveztem. Otthon igazából ovis korom óta nem igen változott a szobám, csak egyre több cucc kerül ki a polcokra, a szekrényekbe. Itt viszont egy teljesen üres és jellegtelen szobát kell olyanná alakítanom, hogyha valaki belép, lássa, igen ez Delyth szobája. Persze ha több csomagom is megérkezik, könnyebb dolgom lesz, de azért ez alatt a két nap alatt is értem el eredményeket. A ruhásszekrény bepakolásával elég gyorsan végeztem, hiszen a ruháim nagy részét otthon kellett hagynom. Ez idegesít, de tudom, hogy Apáék utánam fogják küldeni a cuccaim dobozokban, és max. pár hét múlva már minden fontosabb dolgom itt lesz...

Alig hiszem el, hogy mostantól itt fogok lakni, és Apuéktól és a barátaimtól ilyen messze kerültem. Nagyon hiányoznak nekem, pedig csak tegnap repültek vissza Walesbe, és az állatkáim is, akiket otthon kellett hagynom. A fényképalbumom a könyvespolc egyik polcán pihen. Tudom, hogy nagyon sokat fogom nézegetni. Nagyon örülök, hogy legalább Neville-t, a kis fekete-fehér cicám magammal hozhattam, mivel még elég kicsi és nagyon ragaszkodik hozzám, sokkal jobban mint az idősebb cicám Yvett, vagy Yuki, a nyuszim. És legalább lesz ami otthonra emlékeztet, az albumon kívül, meg a teki lámpán. Imádom a lámpámat amit Apuék indulás előtt vettek nekem. Sokszínű, szép, és aranyos, rögtön megszerettem!

De azért hiába hiányoznak szörnyen a szeretteim, nem tudok sokáig búslakodni. Egyszerűen irtó süti ez a hely, és alig várom, hogy megismerkedjek más mutánsokkal. Láttam egy pár embert az eltelt három nap alatt, de nem igen beszéltem senkivel hivatalos dolgokon kívül bármiről. Irisékkel is az órákon beszéltem ma a repülő óta, és ott meg oda kellett figyelni és nem akartuk már az első tanítási nap kiküldetni magunkat a teremből. Pedig nagyon szeretnék velük beszélgetni! A repülőn megtudtam egy kicsit róluk, de nem beszélgettünk a képességeinkről, pedig nagyon kíváncsi vagyok az övékre. Az enyémet tudják már a többiek, hiszen eleve úgy találtunk egymásra, hogy én az út nagy részét a székem fölött lebegve töltöttem az izgalomtól, és pöppet a félelemtől (még sose ültem repülőn!), de a többiekéről akkor és ott nem esett szó. Gyanítom részben azért, mert Apuék is ott ültek mellettem, és előttük nem akartak volna róla beszélgetni.

Eredetileg úgy terveztem hogy órák után megpróbálom megkeresni Alexet, Irist és Tonyt, de előbb akartam nekik kedveskedni valami kis aprósággal, így hát a délutáni szabad óráim azzal töltöttem, hogy készítettem nekik egy kis ajándékot. Egy bőrből készült, fa részekkel és gyöngyökkel díszített karkötőt Irisnek illetve egy-egy fém, bőr és ékkő részekből összeállított nyakláncot Tonynak és Alexnek.

Most már estefelé jár az idő. A mai klubtevékenységeken még nem vettem részt, mivel oda csak ma lett elfogadva a jelentkezésem, így kicsivel több szabadidőm lett. Ha mentem volna ma is, körülbelül most végeznénk az Alternatív dimenziókat felfedező klubban. Igazából nem teljesen tudom mit takar a klub elnevezése, de nagyon izgalmasnak hangzik! Mivel készen vagyok az ajándékokkal, és a többieknek is vége kell legyen a klubtevékenységnek, ha ők hamarabb jelentkeztek, és voltak ma, úgy döntök ideje megkeresni őket. A szobájuk tudom merrefelé van, de nem akarom ott háborgatni őket, meg szerintem amúgy se vonultak még aludni vissza, így hát megindulok a folyosókon.
Cassandra Kerst
Cassandra Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 29.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Cassandra Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

daerthe@ymail.com Delynir

Vissza az elejére Go down

Delyth Lloyd-Ellis szobája Empty Re: Delyth Lloyd-Ellis szobája

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 09 Jún. 2012, 10:00

A következő pillanatban megszólaltak a hangosbemondók és Veszély hangját lehetett belőle hallani:
- Az igazgató és az igazgatóhelyettes parancsai: Minden diák azonnali hatállyal térjen vissza a kollégium területére, a szobákba és további parancsig nem hagyhatja el azt! Minden tartalékos X-ment, akik nem csatlakoztak a Hallban levőkhöz és akik korábban a Testvériségtől érkeztek azonnal menjenek a kollégium védelmére! Ismétlem: Minden diák azonnali hatállyal térjen vissza a kollégium területére, a szobákba és további parancsig nem hagyhatja el azt! Minden tartalékos X-ment, akik nem csatlakoztak a Hallban levőkhöz és akik korábban a Testvériségtől érkeztek azonnal menjenek a kollégium védelmére!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Delyth Lloyd-Ellis szobája Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Delyth Lloyd-Ellis szobája Empty Re: Delyth Lloyd-Ellis szobája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.