Vormir

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 07 Aug. 2012, 11:14

A hatalmasokról ezúttal hallgat Theseus Cassio Lowood, csak engedelmesen fejet hajt bölcsességed előtt. Aztán továbbindul.
-Ez csak természetes - válaszolja a kérdésedre.
A könyvtárban egy kisebb kört leírva egy másik teremhez értek, ez is roppant tágas, és óriási panoráma ablakok szegélyezik az egyik oldalról. Az ablakokkal szemben festővászon, festő kellékek, és mindenféle holmi hever szépen elrendezve, melyek valószínűleg korábban festett beállítások kellékei: drapériák, tereptárgyak, berendezési eszközök, néhány bonyolult alakzatú kreálmány, sőt, még gyümölcskosár is.
Theseus arcára büszke mosoly ül.
-Bátorkodtam jelezni a cár tanácsnokának, hogy ő császári felséged nem csak csodálója, de művelője is a művészeteknek, ennek köszönhetően alakítottuk át a termet - újságolja boldogan, és megáll, amíg esetleg szétnézel a teremben.
A padlótól a plafonig érő ablakokon át jól látszik a város előkelőbb negyede a hatalmas épületekkel, tetejükön a zöldellő oázisokkal. Odakint Vormir egén sárgán tündöklik a kora délutáni nap, mely valószínűtlenül fénytelen, ha rápillantasz. Feltűnik, hogy valójában cseppet sem okoz kellemetlenséget egyenesen belenézni a napba, mintha egy gyertya lángjába bámulnál csak.
Végül továbbindul Theseus a lift felé.
-Mindketten rendelkeznek utóddal, de az az igazság, hogy nem ismerjük őket. A vormiri hagyomány szerint az uralkodó család gyermekeinek úgy kell felnőniük, mint bármely más vormi lakosnak, csakis titokban tanulhatják az uralkodáshoz szükséges tudást, és ügyelniük kell, hogy ne nyújtsanak támadási felületet. Elképzelhető, hogy itt vannak a városban, vagy egy másik kontinensen, talán cipészként vagy hivatalnokként dolgoznak... Csak annyit tudunk róluk, hogy léteznek. A cár korábban igen hosszú időt töltött a nép közt, elődje hosszú életet élt meg, így türelmesen kellett várnia. A tanácsnok azonban hamar a cár mellé került, ezt van, aki szemére is veti, és talán részben emiatt nem őt választották cárnak.
A felvonó először megáll egy emelettel feljebb, ahol óriási bálteremszerű helyiséget látni, hosszú asztalok, rengeteg szék, hatalmas a sürgés. Az ajtó hamar csukódik, és folytatja útját a legfelső szintre. Ám a utolsó emelet előtt a lift nagyot kattan, a fények kialszanak, és a felvonó megáll. Teljes sötétség borul rátok, és az egyetlen hallható zaj Theseus ideges, zavart légzése.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 07 Aug. 2012, 14:56

Nebo megengedett egy mosolyt magának, amikor meglátta a következő helységet, ahol máris berendeztek egy festőszobát neki. Hirtelen megörült annak is, hogy van üvegház is. A látványra megtorpant és jó néhány másodpercig a kinti szép látképet figyelte. Egy idegen számára talán pont a monumentális méretek tették lenyűgözővé a látképet, hiszen máshol sehol sem láttak ekkora épületeket, mert nem volt rá szükség, más helyeken ez fényűzés volt, itt pedig nem. Itt muszáj volt.
- Lekötelez – mondta egy rövid dicséretképp Theseus-nak azt, hogy máris berendeztetett neki egy ilyen helységet.
Épületek, rajtuk kertek, a földön is látott hasonlót, igaz csak képeken, főleg Wakanda volt hasonló, legalább is amennyire tudta és Attilan-on néhány helyen, főleg, ahol parkok voltak, de nem volt túl jellemző. Önkéntelenül is felnézett a nap felé, de nem jött a megszokott reakció, nem kellett becsuknia a szemét, ezek szerint valószínű, hogy UV szűrő volt az ablakokon, hogy ne legyen káros hatással. Mialatt haladtak tovább hallgatta az utódokról és az itteni szokásokról. Mindez számára szinte elképzelhetetlen volt, hiszen az ő fajukat szándékosan uralkodásra teremtették és egyszerű köznépként élni? Élt úgy, nem erről volt szó, hiszen, amíg a Galaxis Védelmezőinek tajga volt sem hercegnőként tette mindezt, hanem egyszerű átlag „emberként”.
- Igencsak érdekes szokások – tette hozzá. – De ha jól veszem ki a szavaiból nem is biztos, hogy az aktuális cár legidősebb gyermeke kerül a trónra, hanem amelyikből jobb uralkodó válhatna?
Ha igen, némileg hasonlított az otthoni rendszerre, amit a Genetikai Tanács vezetett be még évezredekkel korábban. A lifttel tovább haladva, először eggyel feljebb értek, ahol csak pár pillanatra nézték meg a báltermet, ezen valóban nem kellett sokat látni, majd indultak tovább. Ám azt a szintet már nem érték el, ahogyan megakadt a lift és sötétség borult Nebo-ra azonnal nyúlt a combjára erősített lézerpisztolya után és vette a kezébe, az állása is védekező alapállás lett. Mindezt már teljesen ösztönösen hála a korábbi harcoknak, amikben részt vett. Érezte, hogy a szíve hevesebben ver, de annyira nem kezdett pánikolni, mint a vele levő ember, akinek a reakciójából úgy szűrte el, hogy ez nem mindennapos esemény itt. Körbenézett, hogy lát-e valamilyen információs panelt a liftben, amivel lehet szólni az illetékeseknek, hogy gond van és intézkedjenek. Ha megtalálta ezt, ha nem, akkor a plafont kezdte vizsgálni, hogy hátha van rajta egy ajtó, aminek segítségével fel lehet mászni a lift tetejére, ha véletlenül el kell hagyniuk a liftet, mert esetlegesen szabotázsról van szó.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 09 Aug. 2012, 15:39

A lift ajtaja mellett hamarosan villogni, majd világítani kezd egy biztonsági panel, valószínűleg kellett pár másodperc, míg bekapcsolt a tartalékgenerátor. A panelen egy vészhívó van, egy gomb, egy mikrofon és egy kis hangszóró. Jelenleg ez adja az egyetlen fényt a liftben, Theseus pedig meglátva, rögtön odalép hozzá, és működésbe hozza. Mielőtt beleszólna nagy levegőt vesz, és megnyugtatja magát, gyéren megvilágított arcán már nem sok ijedtség látszik, inkább bosszúság.
-Itt Theseus Cassio Lowood, a császárnővel beragadtunk a főliftbe a báltermi étkező és a tetőszint között - közli ingerülten, majd amíg a válaszra vár feléd fordul, igaz, nem sokat láthat belőled ilyen fényviszonyok közt. Közben alaposan körülnéztél, de a lift teteje túl magasan van, akár egy vorm is elférne benne, így esélytelen, hogy elérd, és a fény sem világítja meg, nem látni, hogy van-e kijárat ott.
-Ő császári felséged elnézését kérem a kellemetlenség miatt, a hibát azonnal elhárítjuk. Mostanában előfordult már többször is ilyen probléma, a főgenerátor nem bírja az épület megnövelt terhelését, és ezek az imbecillis technikusok képtelenek növelni a kapacitást. Mintha nem értenék meg, hogy ki...
-Itt az operátor, a hiba elhárítása folyamatban van, úgy tűnik, a főgenerátor új tápegysége még nincs jól beállítva, rögtön kijavítjuk a hibát - hangzik a recsegő válasz a vészjelzőből.
-Vettem, operátor - válaszolja még mindig kissé ingerülten Theseus.
Pár másodperc múlva a fények villódzva térnek vissza, majd a lift is megindul, és érkezik végre fel a legfelső emeletre. Az ajtók kinyílnak, és egy folyosó kezdődik előttetek.
-A kérdésére válaszolva, igen, a legalkalmasabb kerül a trónra, vagy legalábbis, akit a legalkalmasabbnak tart a tanács, amely az országok vezetőiből áll - kissé kifújja magát, majd elindul a folyosón.
Jobb és baloldalon egy-egy ajtó nyílik, amelyen kree nyelven az "öltöző" felirat, valamint női és férfi piktogram szerepel, majd végül egy ajtó vezet a tetőtérre.
-Íme a botanikus kert, a tetőtér, vagy ahogy mi nevezzük: a fürdő.
A hatalmas alapterületű tetőteret dzsungelszerű növényzet borítja, amely egyelőre eltakar bármit is, ami fürdőre hasonlíthatna. A buja növénykert nedves, fekete talajból nőtt ki, amin keskeny járókövek futnak folyosószerűen az egyetlen irányba, amerre haladni lehet ránézésre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 09 Aug. 2012, 19:36

Úgy tűnt, hogy mégsem terrortámadás, vagy merénylet, így Nebo is leengedte a lézerpisztolyát és a talajt célozta ettől kezdve vele. Hagyta, hogy a panelt Theseus kezelje és ő szóljon be azzal kapcsolatban, hogy hívjon segítséget, vagy elhárítást. Sajnos a tető túl magasan volt, nem látott fel, lehetséges lett volna, hogy a kísérője segítségét kellene kérnie, hogy a férfi vállára állva tudjon odafent is körbenézni. Noha a hosszú ruhája miatt ez igencsak kellemetlen mutatvány lenne, bár még mindig kevésbé, mintha Acil venné elő amiatt, hogy ez történt.
- Előfordul – mondta a férfinak.
Az operátor pedig hamarosan jelentkezett is és igencsak hamar megcsinálták a gondot, így a lift is tudott tovább haladni. Még nem tette el a fegyvert, hanem amikor a lift megállt és nyílt az ajtó ösztönösen a falhoz lapult és a fegyverrel előre nézett ki a folyosóra. Üres volt, valószínűleg paranoiásnak gondolja a kísérője, de tudta, hogy nem fogja szóvá tenni, mert az az életébe is kerülhetne. De Nebo múltjával ez a cselekedet nem volt meglepő és furcsa. Hallgatta a férfi válaszát, szóval valami olyasmi rendszer van itt is, mint Attilan-on, csak ott azok, a Genetikai Tanács megbuktatta és elűzte a férjét, mert nem találták megfelelőnek, pedig az embertelenek az aranykorukat élték az uralkodása alatt és nem voltak elkorcsosulva és elgyengülve. De hamarosan ennek ismét vége és újra felvirágzik az ő idejük.
- Öröm hallani, hogy ugyanolyan rendszerrel választanak uralkodót, mint az én népem – felelte kissé megenyhülve.
Bár még mindig feszülten figyelte a környéket, végül pedig kiértek a tetőre. Hatalmas dzsungel fogadta, a fürdő. Úgy vélte, hogy itt is lesz egy nagyobb medence, amiben lehet hűsölni. Ha a kísérője nem bánta, akkor elindult a kis ösvényen.
- Van valami oka, hogy ilyen helyeken tartják a helyiek a fürdőket és nem egy-egy nagyobb házban? – érdeklődött. – Mivel még nem igen láttam a város többi részét, csak a gazdag negyed tetején vannak ilyen ligetek, vagy ez minden negyedre igaz?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 29 Aug. 2012, 16:03

Theseus nem szól semmit, mikor a liftből kilépve is fegyvert tartasz magad előtt, vagy tudja, hogy mindenre fel kell készülnöd, vagy egyszerűen nem meri szóvá tenni a meglepettségét. Akárhogy is, elindul veled, előtted haladva hajtja félre a növényeket, hogy kényelmesen sétálhass a kövezett ösvényen.
-Természetesen ennek is megvan az oka - válaszol boldogan Theseus, láthatóan örül a feltett kérdésnek, és főleg annak, hogy csillogtathatja a tudását a helyi kultúráról, melyet sajátjának vall. - Annak idején a város területén rengeteg ehhez hasonló óázisszerű dzsungel volt, valamivel nagyobbak, mint ez itt, de nem túl terebélyesek. Ezeket a földalatt források táplálták jótékony vizükkel, mely nem csak a vormok, de minden élőlényre jó hatással vannak. Egy időben a város rohamos növekedésnek indul, akkoriban a cár nem tartotta fontosnak a fürdőket, sokkal lényegesebbnek látta a civilizáció előretörését elsöpörve mindent, így jött a beton, a magas házak, és a természet elvesztette a területét. Szerencsére sokadik utódja felismerte a kultúra megőrzésének fontosságát a fejlődés közben, így ő kezdte meg a "fürdősítést". Újra kiásatta a forrásokat, és hosszas cső- és szivattyúrendszerek segítségével eljuttatta a házak tetejére a vizet. Ma már a legtöbb környéken találhatóak ilyen fürdők, melyeket bárki igénybe vehet térítés ellenében, vannak kisebbek, nagyobbak, szebbek, és kevésbé díszesek, így áraikkal is kielégítenek minden igényt.
Az ösvény egy éles kanyar után kiszélesedik, és elér egy bugyogó, gőzölgő tóhoz, melynek lankás partjára még lépcsőt is építettek. A tó körül padok vannak koncentrikus körökben, és még a vízben is vannak ülőhelyek, hogy kényelmesen áztathassa magát mindenki.
-Magas körökről úgy tartják, a tárgyalókban folytatott beszélgetések csak a nagyközönség számára folynak, az igazán fontos ügyek a fürdőkben dőlnek el, ahol a befolyásos személyek nyíltan, kötetlenül és nyugalomban beszélhetnek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 29 Aug. 2012, 17:27

A császárnő figyelmesen hallgatta, hogy miként is alakultak ki ezek a fürdők, de azért még mindig figyelt és szemmel tartotta a környéket, hogy mikor is bukkannak fel az esetleges merénylők a fák mögül. Főleg, hogy testőr nélkül volt idefent, csak egy ember társaságában, akiről már kiderült, hogy nem tudná megvédeni magát, mert a saját árnyékától is fél. Hacsak a liftben nem egy remekül látott színészkedést láthatott, hogy megtudják, hogy ő maga miként reagál az ilyen helyzetekre.
- Igazán remek döntés volt a cárok részéről ezt kiépíteni – mondta már-már elismerően.
Az utolsó kanyar után pedig végre valahára megérkeztek az itteni fürdőhöz, ami igencsak szépen ki volt alakítva az itteni lugasban, padokkal és ülőhelyekkel, még a medencében is. igaz saját maga jobb szeretett inkább úszni a medencékben, mintsem csak ülni és ázni benne, de azért este valószínűleg feljön majd ide, hogy levezesse a feszültséget és megpihenjen. Bár volt egy olyan érzése, hogy nem fog örülni Acil annak, hogy nyíltan vannak, fedetlen helyen vannak.
- A tetőtéren levő fürdők, kertek energiapajzzsal el vannak látva? – érdeklődött.
Közben odalép a fürdőhöz, letérdel mellette és beledugja a kezét, hogy megnézze mennyire meleg a víz.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 31 Aug. 2012, 18:05

Cassio a tó partján türelmesen vár, amíg a víz hőmérsékletét vizsgálod. A víz a bugyogás ellenére nem olyan forró, a rendes fürdővíznél mindenesetre melegebb, de még éppen kellemes.
-A legtöbb helyen nem, de természetesen a kiemelt fürdők kiemelt figyelmet kapnak.
A földet nézi, majd egy kavicsot vesz fel, amit meglendítve az ég felé hajít. A kő még tíz méter magasan sem lehet, amikor hullámszerű fodrozódás fut végig körülötte, és a kő visszapattan a "semmiről".
-Semmilyen gáz és folyadék nem jut át rajta, a szilárd, szervetlen anyagokat visszalöki, míg a szervez anyagokat... Nos, azokkal nem bánik ennyire kesztyűs kézzel - mosolyodik el büszkén, és nem esik nehezedre elképzelni, miként sokkalja vagy égeti el egy ilyen erőtér a betolakodókat, vagy akár egy kósza madarat.
Mikor visszaindultok, a liftre várni kell, majd mikor kinyílik az ajtaja, Acillal találod szemben magadat és vele együtt tíz személyi testőröddel.
-Magyarázatot várok, mégpedig azonnal! - Förmed rá Acil Theseusra, aki ijedtében meg sem mer szólalni, csak hebeg-habog összevissza. Nem is csoda, a hatalmas termetű Acil a pörölyével kezében kevés ember számára jelentett jót, és nem kétséges, hogy a férfi is érzi ennek súlyát.
-M-m-m-mire? - Dadogja végül Theseus, de még végig sem mondta, mire Acil még jobban felemeli a hangját, és téged mintha észre sem vett volna. A katonák mögötte szétszóródnak, és azonnal ellenőrizni kezdik a kertet.
-Tudod jól, hogy mire, te szerencsétlen pojáca! Az előbbi áramszünetre!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 31 Aug. 2012, 19:29

A vizet igencsak kellemesnek találta és hamarosan választ is kapott a pajzzsal kapcsolatos kérdésre. Szóval volt felettük, bár ezek után igencsak jó kérdés merült fel benne, mi a helyzet az olyan lövedékekkel, amik minden átmennek, szilárd falakon is, akár élőlényen is és csak abban okoz kárt, akinek a DNS-ére kódolták. Felsóhajtott, túlságosan kezdett paranoiás lenni, jobban, mint kellett volna. Főleg, hogy nem érdekelte a saját halála, vagyis még mindig semmilyen, de azt nem akarta, hogy Unspoken szenvedjen. Noha kimondani nem szokta, de tudta, hogy a férfi szereti. Mi sem bizonyította jobban, hogy már mentette meg az életét. Igazán megnézte volna, hogy a miként öli meg a pajzs a szerves lényeket, amik átpróbálnak rajta hatolni. Megtörölte a ruhájában a kezét miután megnézte a vizet és felkelt. Erre indultak visszafelé a lifthez. Már a megérkezés előtt tudta, hogy nem üresen érkezik fel és talán még névre is megtudta volna mondani, hogy kik azok, akik megérkeztek. Acil természetesen ott volt, ezen nem csodálkozott. Már mondta volna az őröknek, hogy nem kell átkutatni a helyet, megérezte volna, ha lenne itt rajtuk kívül valaki, de nem szólalt meg. A kikérdezésbe beleszólt, nem abba, hogy felelősségre vonja az embert a kree, az természetes volt. Az áramszünetre? Erre gyanítható volt, hogy a teljes épületben volt áramszünet és nem pedig csak a liftben. Ami pedig egy igencsak hatalmas rés volt a biztonsági pajzson, sőt még lehetségesnek is vélte Nebo, hogy szándékos volt és nem csak véletlen.
- Történt valamilyen behatolás, amíg nem volt áram a liftben és gyanítom a hangjából kedves Vádlóm, hogy az épületben sem – érdeklődött.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 06 Szept. 2012, 18:16

Acilra nem ragadt rá a nyugalmad, míg Theseus továbbra sem tud kinyögni egy épkézláb választ, ő csak egyre dühösebb lesz. Ahogy megragadja a hozzá képest pöttöm ember ruháját a mellén, és magához húzza, hogy közelről is szemügyre vegye, azért fél füllel rád is figyel. Néhány mély lélegzetet vesz, majd feléd pillant és elengedi a lassan már életéért imádkozó Theseust, aki azonnal hátrál pár lépést.
A vádló most feléd fordul, láthatóan visszavesz az eddigi lendületéből, fejét lehajtja, és leadja jelentését.
-Ő császári felségednek jelentem, az áramszünet három liftre, a legfelső és az alsó szintre terjedt ki, azaz a fő és a személyzeti bejáratra, és erre a kertre is. Egy ötfős csapat próbált behatolni a landolópályán, ahol pár perce, még mind tartózkodtunk, és egy tízfős csapat a személyzeti bejárón. Hármat fogtunk el élve, mind végzett magával, mielőtt egyetlen szót is kiszedhettünk volna belőlünk. Mind vormok voltak - fejezi be, és ismét Theseus felé fordul, az utolsó szavaknak erős hangsúlyt adva.
-Én, én nem, én csak... Nem én...
-ELÉG! Menjen a körletébe a többi szolgálóhoz, mára eleget tett a császárnőért.
Theseus szó nélkül bólint, és távozik a lifttel, egy katona kíséri le. Acil ismét feléd fordul.
-Alaposan fel voltak fegyverezve, de úgy harcoltak, mint aki a halálba rohan. Mindnél volt méregkapszula. Terroristák voltak, merénylők, nem túszejtők, nem váltságdíjat akartak kérni. Végezni akartak a császárnővel és ezért készek voltak meghalni.
-A Vádlónak jelentem, a tető üres, a hőjeleket megvizsgáltuk, és átfésültük a terepet, nincs itt senki - jelenti az egyik testőr.
-Ha lenne olyan kedves, ő császári felségedet most visszakísérném a lakosztályába... - Ajánlja Acil nem éppen rózsás hangulatban.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 07 Szept. 2012, 10:57

Nebo lassan már türelmetlenül nézett Theseus-re, aki még mindig nem válaszolt Acil kérdéseire. A nőt némileg mulattatta, hogy a Vádló miként félemlíti meg a férfit, akiből már-már kinézte, hogy ténylegesen az összeomlás szélén van, vagy pedig átkozottul jó színész. A kree végre felé fordult, hogy elmondja mi is történt. Gyanúsan gyors egybeesés, hogy amikor elmennek körbenézni a palotában, persze őrök nélkül. Bólintott a szavakra és elkezdett gondolkodni, amíg a testőre elzavarta Theseust. Azt, hogy itt fent nem volt senki, azt megerősíthette ő maga is, érezte volna, ha lett volna. Nem volt olyan hatalmas a terület, de még mindig fenn állt annak a lehetősége, hogy a DNS specifikus lőszert használt volna valaki. előhalászta a lézerfegyverét a combjáról és az oldalára tette.
- Ettől kezdve ne mondja senki, hogy nincs rá nyíltan szükségem – szögezte le.
Szíve szerint kivégeztette volna az embert, ugyanolyan könnyedén adta ki ezt a parancsot, mint a férje, de szerencsére még eszébe jutott valami. Nem igen tudott mit mondani arra, hogy nem akar visszamenni, ebben felülbírálhatta a férfi, ha úgy érezte, hogy veszélyben van az élete.
- Én is úgy vélem Vádló, hogy Theseus benne volt – nézett fel a mellette levő férfira. – Túl nagy az egybeesés. Hallgassák ki, ha szükséges nem kell finomkodni, nyugodtan kínozzák meg az információkért. Ha benne volt az egészben végezzék ki utána. Ha a cári család méltatlankodik, adja át nyugodtan, amit most mondok: „Örüljenek, hogy az alkalmatlanságukért nem távolíttatom el az egész családot a bolygó vezető pozíciójáról és nem egy vádlót ültetek oda!”
Vett egy mélyebb levegőt, ő sem volt nyugodt, de a rangja miatt muszáj volt ezt a látszatot mutatnia.
- Menjünk vissza a szállásomra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 11 Szept. 2012, 11:41

A vádló bólint a parancsokra a vallatást illetően, aztán megfordul, és a lifthez indul, a tíz testőr általános védekező pozícióban helyezkedik el körülötted, mintha még mindig veszély fenyegetne. A liftbe beszállva a vádló feléd fordul.
-A generátorok ügyéről gondoskodtam, a legközelebbi két toronyépület főgenerátorát áthozattam, épp most kötik be a rendszerbe, és EMI védelemmel látják el, így már nem lesz olyan merénylő, aki ezt kiiktathatná vagy túlterhelhetné.
A liftből kinézve feltűnhet, hogy az egyik szomszédos épület, ami innen is jól látszik, teljes sötétségbe van borulva. A lift elindul, és ezúttal gond nélkül érkezik meg a szintre, ahol már korábban is jártál. A hálószobád ajtajáig kísér a testőrség, Acil pedig az ajtód előtt megáll.
-Kíván ő császári felséged még szót váltani velem a cárról, a fogadásról, a merénylőkről vagy egyéb dologról, avagy hagyjam magára a lakosztályban? - Láthatóan most sokkal jobban figyel a formaságokra, mint az űrhajón, nyilvánvalóan nem érintette jól ez a támadás, mintha a becsülete is veszélybe került volna a tornyon és a biztonságodon kívül.
A testőrség tagjain hasonló feszültséget látsz, mindegyikük arcán az elszántság látható, de valami aggasztja őket. Fegyverükkel készenlétben állnak és a lakosztály környékén foglalják el pozíciójukat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 11 Szept. 2012, 13:03

Bólintott ő is, hogy miket intézett már is Acil. Az őrsége gyűrűjében haladt egészen vissza a hálókörletéig. A Vádlóra nézett, nem volt, nehéz rájönni, hogy nyomasztja az, ami történt és a katonákat is. Részben persze az ő hibájuk volt, hogy nem tartott vele valaki, amikor Theseus-sal tartott körbenézni, hogy mi is lehet itt. Ha erről jelentést tenne a férjének, akkor mindannyiuk feje porba hullott volna, de jelen esetben ez még kihasználható volt. úgy vélte, hogy valóban ez lehet az oka, hiszen köztudott volt a testőrség tagjai között, hogy mi játszódott le a hatalomátvételkor a Halai palotában a Védelmezők és Unspoken között. és ott is csak Nebo mentette meg a társait, hogy hatott a császárra. Ha most bármit szól, akkor ők mind halottak.
- Igen akarok beszélni magéval Vádló – mondta, majd az egyik testőrre nézett. – Hívassa az udvarhölgyemet, a sajátomat, és senki más nem jön vele. Tartjuk a napirendet és maguk a feszültséget tüntessék el az arcukról, ez parancs!
Arra a kree nőre gondolt, aki azóta volt mellette, hogy császárnővé koronázták, azaz lassan egy éve már. Ezek után lépett csak be a lakosztályába és még megvárta, hogy Acil is bejöjjön és becsukja az ajtót.
- Remélem átvizsgálták a helyet, hogy nincs-e poloska idebent – nézett a férfira.
Ha megkapja a választ, hogy igen, csak akkor kezd bele, ha nem a válasz, akkor megvárja, amíg a valaki átvizsgálja a helyet és újra magukra nem maradnak, csak akkor kezd bele.
- Nem fog kikerülni az épületen kívülre, hogy volt támadás – mondta. – Ha kérdezik semmi sem történt. Fenntartjuk a látszatot, hogy minden rendben van, így maga és az elit is ugyanúgy viselkedik, mint a támadás előtt. Egyelőre, ha kérdezik Theseus soha sem ért ide, bízom benne, hogy az, aki a merényletre parancsot adott leleplezi magát, ha azt hiszi, hogy az emberei el sem jöttek. Mi pedig elmegyünk az esti fogadásra és ott természetesen fog viselkedni, ahogyan az emberei is. Remélem világos voltam nagyúr. . Lehet, hogy azt hiszik, hogy csak butácska nő vagyok, de azt elfelejti, hogy a Galaxis Védelmezőinek tagjaként voltam rosszabb helyzetben is és néhány merénylőtől nem fogok megijedni és még én is el tudnék bánni velük. Ennél jobban meg kell erőltetnie magát a cárnak, vagy a tanácsosnak és az embereinek…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 18 Szept. 2012, 19:43

Acil az egyik testőrnek int, aki rögtön elindul az udvarhölgyért, majd a többiek elfoglalják posztjukat, és vigyázzba vágják magukat a parancsaidra. Végül Acil bemegy a lakosztályba veled, ahol már kettesben beszélhettek.
-Az első dolgom volt az egész épületben kisütni minden lehallgatót, kettőt találtunk csak, egyet a földszinten, valószínűleg épp a nem várt vendégek miatt, egyet pedig a személyzeti liftben. Állítólag korábban több lopás is történt, akkor az egész személyzetet lecserélték, de a biztonság kedvéért azóta jobban figyelnek a személyzetre. Ez láthatóan nem mondható el Theseus Cassio Lowoodról...
A vádló komor arccal hallgatja végig az utasításokat, és bólint mindre.
-Ha már a Galaxis Védelmezőit említi... Híreket kaptunk róluk. Részben nekik köszönhetően találtunk biztonságos módszert a kommunikációra, így ismét rendben zajlanak az intergalaktikus üzenetek. Szinten nekik köszönhetően az Orbucen Annihilus hullámának újabb martalékává vált. Ami pedig előtte történt a bolygón... Nos, ezt majd elolvassa a jelentésekben, most már bármikor a rendelkezésére áll a Kree Birodalmat érintő legfontosabb hírek folyama, a holoprojektoron megtekintheti ezeket.
Acil egy pillanatra elgondolkodik még, aztán végül úgy dönt, mindent elmondott, amit szeretett volna.
-Engedelmével, gondoskodom a testőrség kifogástalanságán az esti fogadásra, felhívom mindenki figyelmét a diszkrécióra, teljes hírzárt rendelek el a támadásól, és felkészülök az ünnepélyre. Az udvarhölgye pedig hamarosan megérkezik, ő császári felsége. Engedélyt kérek távozni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 19 Szept. 2012, 10:21

Nebo bólintott, lehet, hogy van poloska a nem várt vendégekkel szemben, vagy éppen azért, hogy tudják, hogy akiket ide vártak megérkeztek. Nem várt vendégek ellen akkor lett volna, ha átadják a lehallgató készüléket nekik, hogy a kree elit hallgathassa és felügyelhesse azt a területet.
- Valóban úgy látszik, hogy tényleg csak a legkényesebb pontról nem gondoskodtak a házigazdák. Valószínűleg szándékosan és egy újabb sértés gyanánt – értett egyet Nebo. – Tekintve, hogy a férfi ember, még ha itt is született és köztudott, hogy hadban állunk a Földdel…
Vajon kit szolgált azaz ember valójában? Mivel ha így volt, akkor valakinek támogatnia kellett hátulról, az árnyak közül. Plusz tényleg ott volt, hogy egy emberről volt szó. A nő felvonta a szemöldökét és a Vádló felé fordult. Láthatóan nem volt oda a férfi a Védelmezőktől, élj kree-ként, vagy halj meg. Hallotta már ezt a mondást, amióta itt volt. És nos Syr-Tox és Tyr-Xor a kree-k szégyenpéldányai voltak, nem csoda, hogy ellenérzések voltak. Illetve persze azt sem volt nehéz kinyomozni, hogy ő és Nestor egy ideig szeretők voltak. De az egy másik élet volt, akkor még nem voltak a férjével olyan viszonyban, amilyenben. Sőt, valószínűleg soha sem lettek volna, ha nincs az a másik élet. De legalább a kommunikáció helyre állt.
- Köszönöm Vádló, távozhat – engedte el a férfit.
Ha a férfi távozott, akkor valóban behozza a holohíreket és jelentéseket, ahol utánajár annak, hogy mi is történt az Orbucenen, majd ha az udvarhölgye megérkezett, akkor a kree nőnek azonnal kiadja a parancsokat.
- Készítsd elő a fürdőmet, ahogyan szeretem, a bálra hozott ruhámat is hozd elő és majd a fürdés után a hajamat is meg kell csinálni – mondta.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 24 Szept. 2012, 20:34

Az udvarhölgy már a hírek olvasása közben megérkezett, és rögtön intézkedett a fürdőről, amíg te a holografikus újságot böngészed. Megtudsz mindent a mészárlásról, melyet tulajdonképpen beismertek a tagok, bár valójában mentális befolyás alatt álltak, bizonyos kábítószert kevertek az ételükbe. A legtöbb forrás ennek ellenére botránynak nevezi, hogy így elengedték a védelmezőket, ugyanis a drog hatása alatt cselekedetek a szakértők szerint nem egészen különíthetőek el az egyének valódi vágyaitól. Hosszas elemzést is lehet olvasni a védelmezők mentális állapotáról, ahol a két kree tag gúnyolása után az embertelen vezető instabil idegrendszeréről írnak, és a többieket sem kímélik, mindenkiben találnak kivetni valót. Természetesen Jelly és az időnként feltűnő Holmes kap még nagy pofonokat, a hadi állapot miatt ez érthető. Szintén beszámolnak Lar és Whadelac eltűnéséről, bár ez szinte csak lábjegyzet. Végül pedig egy már-már pletykarovatba illő írás olvasható az űrlovagoknak nevezett népről, melynek létezését igyekeznek cáfolni vagy elbagatellizálni.
A fürdő elkészül, majd az udvarhölgy segít az öltözködésben, és végül az utolsó simításokat is elvégzi a hajjal és a sminkkel kapcsolatban. Távozása után egy percbe sem telik, hogy megérkezzen az elittestőrség vezetőjükkel az élén. Acil már-már túlcifrázott ünnepi ruhában érkezik, a testőrség tagjai viszont szokásos egyenruhájukat hordják, egyértelmű, hogy ők nem formaságokat akarnak letudni, ténylegesen a munkájukat végzik. Akármit is mondott nekik a Vádló, most mindegyikük elszánt és nyugodt, magabiztos arccal várja a parancsaidat. A Vádló előrelép, és tiszteletteljesen fejet hajt.
-Ha szabad megjegyeznem, ő császári felséged még annál is gyönyörűbb, mint az elképzelhettem volna. Bizonyára az esti fogadás ékköve lesz - a kötelező tiszteletkörök lefutása után viszont nem fecsérli tovább a szót. - A siklók készen állnak, kétszer ellenőriztem őket saját kezűleg. Erre parancsoljon ő császári felséged!
Ezzel fel is áll körülötted a testőrség, Acil pedig szokásos módon szekrénnyi hátával előtted halad, hogy minden lehetséges veszélyforrástól megvédjen. Út közben a teraszra menet egyetlen szolgálót sem látsz most járkálni, a korábbi jövés-menés teljesen megszűnt.
-Rendelkezel esetleg valamilyen különleges kéréssel az utazást vagy az érkezést illetően? - Kérdi út közben Acil. - Azt hiszem, a fogadással már nem lesz gond, remélhetőleg tanultak a leckéből.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 25 Szept. 2012, 10:52

Felsóhajtott, amit olvasott a volt társairól, nem tudta eldönteni, hogy ez annyira jellemző, vagy éppen. Mindegy. Volt egy érzése, hogy Gladiátor nem volt jelen, amennyire már megtudta a strontianokat nem igen lehet mentálisan befolyásolni. A két kree-n nem csodálkozott, a fajuk ellenpéldányai voltak, igazából nem is tudta, hogy miért nem kaptak kivégzési parancsot haza- és felségárulás vádjával, amikor a háború első hírére dezertáltak a Sztelláris birodalom katonaságától. A kree-k! A két emberen nem csodálkozott, hogy azt írták róluk, amit. Ez szinte elvárható volt. Viszont a krogen és a shi’ar nő eltűntek, és még egy másik csoport. Erről a Tanácsban is fog hallani. Még a fürdő előtt egy holografikus üzentet küldött a férjének, ha már végre helyreállt a kommunikáció. A kettejük között használt titkosítást és biztonsági frekvenciát használta.
Szeretett férjem, császárom!
Megragadom az alkalmat, hogy felvegyem ezt az üzenetet annak hírére, hogy a kommunikáció helyreállt. A felvetésünk helyes volt mielőtt elindultam a Vormir-ra. Mint számítottunk rá az első merényletkísérlet már a megérkezésem után történt a császári rezidenciában. A legfőbb gyanúsított, egy itt élő ember, aki noha Vormir-nak vallja magát, de ismerjük az embereket. Már kiadtam a parancsot Acil Vádlónak, hogy faggassa ki, a cári családot pedig tudom kezelni. Amint megvannak a kihallgatás eredményei arról is tájékoztatlak. További merényletre is számítunk, de nem kell aggódnod nagyúr, minden rendben lesz. továbbra is tartom magam ahhoz, ha bármilyen gond merül fel, ami a cári család megbízhatatlanságára merül fel, leváltatom őket és hozzánk hűséges Vádlót ültetek a bolygó élére, hogy ő kormányozzon.
Várom az esetleges további parancsaidat e hellyel kapcsolatban és ettől kezdve fenntartom a napi kapcsolatot nagyurammal.
Ölel szerető feleséged,
Nephthys

Az üzenetet elküldte és csak utána indult készülődni. A fürdő után még a szépítkezés és a ruhaválasztás következett, míg végül hosszú idő után elkészült és készen állt az indulásra. Ekkor lépett be a helységbe Acil is. nebo végigmérte a férfit és halkan kuncogott fel.
- Köszönöm a bókot nagyúr. Meglep a ruházata, azt hittem, hogy önök Vádlók csupán még inkább kifényesítik a páncéljukat az efféle rendezvényekre. Miattam igazán nem kellett volna a rangját és címét jellemző öltözéket elhagynia. Ön kree nagyúr és Vádló a császári pár utáni legmagasabb rang a nemességgel együtt. Maradjon erre büszke mindig.
Követte a férfit, és hamarosan kiértek, valóban nem volt ott senki sem rajtuk kívül. A siklóban elfoglalta a helyét, és utána nézett csak a Vádlóra újra.
- Nincs semmi, maradjunk a megszokottnál, de inkább az érdekel, hogy mire jutott az emberrel – hajszálnyi megvetés volt a hangjában az ember szóra.

Ruha és smink:
Vormir - Page 2 877448-medusa_001

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 25 Szept. 2012, 11:17

Az üzenetet sikeresen elküldöd a férjednek, válasz azonban nem érkezik egyelőre, nyilvánvalóan elfoglalt a császár.
Acil az öltözékére tett megjegyzésre rögtön válaszol.
-Korábbi látogatásaim egyikén szereztem be ezt az öltözéket, a helyi viselet kombinációja a Vádlók szerelésével. Korábban ezt hordtam, a vormok igen érzékenyek, és örülnek, ha magukhoz hasonlót látnak. Úgy gondoltam, feltűnő lenne, ha most nem ezt viselném, talán gyanút fognának, hogy valami nincs rendben.
A teraszra érve a sikló már készen áll, ezúttal a tíz testőr hátul helyezkedik el, te és Acil pedig az első üléseken, a járművet maga Acil irányítja.
Kérdésedre a vádló arcán megvetés fut végig, ugyanakkor csalódottnak tűnik.
-Semmire. Minden jel arra utal, hogy nem volt benne a merényletben. Nem tud semmit a támadókról, és fogalma sincs arról, hogy ki küldte őket. A kihallgatást természetesen folytatjuk, de attól tartok... Nem ő az emberünk. Rossz helyen volt rossz időben.
A beszállás után a sikló bezárul, és felemelkedik a teraszról, a közelben állomásozó két kísérősikló pedig rögtön mellészegődik.
-Felfegyverzett kíséret kree katonákkal - jegyzi meg a Vádló, aztán útnak indultok a fogadásra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 25 Szept. 2012, 13:10

Nebo bólintott a Vádlónak, nem akarta hozzátenni, hogy vagy pedig a Vormirok rájönnének, hogy többé nem a vádlók irányítják a Birodalmat a Legfelsőbb Intelligencia parancsára és nincs olyan szabad kezük, mint korábban, hanem most már a császár parancsát követik. Az anyósülésen foglalt helyet és a vádló már válaszolt is a felvetett kérdésre. Azaz nem volt benne az ember, túlságosan is félni kezdett akkor ahelyett, hogy zavartan magyarázkodni kezdett volna.
- Lehetséges, hogy szert tettek olyasféle programbeültetésre a helyiek, mint a skrullok? – kérdezte. – Ha így lenne, akkor amíg a programja nem engedi, hogy emlékezzen nem fog arra, hogy köze lenne-e a dolgokhoz.
Tisztában volt vele, hogy a kree-k mennyire látják minden bokor mögött a skrullokat, Nestor-tól főleg első kézből tapasztalhatta mindezt. Az agymosási technikák pedig bevett szokások voltak. így annak ellenére, hogy semmit sem mondott az ember még mindig lehetségesnek találta, hogy de van köze. Túl hamar történt a gond azok után, hogy különvált a testőrségtől.
- Ilyen erővel bárki lehetne az emberünk – mondta. – Ezen a bolygón… a vallásosság mennyire fontos? Tudom, hogy a Legfelsőbb Intelligencia nem engedett a Birodalomban semmilyen vallást, de ezt a császár feloldotta és szabad vallásgyakorlat van. A vallási fanatisták is veszélyesek lehetnek.
A csatlakozott siklókra nézett az ablakon át, szóval ők is a sajátjaik. Kerülte volna a feltűnést, de nem igen engedhette meg ezt most magának, amikor ez az este tényleg róla fog szólni hála a cáréknak.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 25 Szept. 2012, 15:12

A vádló természetesen készült a kérdésedre, valószínűleg ő is gondolt már erre.
-Elképzelhető, hogy egy skrull technológiával rendelkező kémről van szó, de ezt csak akkor tudjuk leellenőrizni, ha megérkezik a nova hadtest tagja. Egy közeli bolygón találtunk egy megfelelő tagot, az éjszaka folyamán megérkezik, és átvizsgálja Theseus Cassio Lowoodot, ahogy a komplexum teljes személyzetét is.
Ez persze megmagyarázza azt is, miért nem láttál sürgölődő szobalányokat kifelé jövet, Acil alapossága nem ismer határokat, ha egy személyzetis lehet beépített, akkor az összes lehet.
A következő kérdésedre a vádló alaposan elgondolkodik.
-Az igaz, hogy a császár engedélyezte a vallásgyakorlást, de ez csak nemrégiben történt, azóta nem volt alkalmam hosszabb látogatást tenni a Vormiron, így nem tudok róla, hogy megerősödött volna valamilyen vallási csoport. Mindenesetre elképzelhető, kiküldöm néhány emberemet az utcákra. Talán a fogadás is jó alkalom, hogy ő császári felséged kiderítse a cár és rokonai ilyen irányú elkötelezettségét.
A siklók kiérnek a ünnepi hangár takarásából, és a város távolabbi része felé indulnak tovább. A környezetet egy ideig még a külvárosi, alacsonyabb épületek jelemzik, aztán a távolban feltűnik a zöld határ, mintha elvágták volna a várost, és egybefüggő, dzsungelszerű terület kezdődik.
-A fogadás egy régi múzeumszerű épületben lesz, a vorm létrejötténk szentélyének is nevezik. A dzsungelben van, a város határain kívül. És mielőtt szóva tenné, ő császári felséged, tudom, egyáltalán nem jól biztosítható környezet. Ezért nyomatékosan megkérem, ne hagyja el az épületet nélkülem. Egyszer sem.
Acil átkapcsolja az irányítást automatikusra, és az emberi felé fordul, hogy eligazítsa őket az esti program menetéről, hogy kinek hol lesz a helye, mi lesz a pontos feladata. Négy kree-t oszt be melléd folyamatos kíséretnek, ketten figyelnek távolabbról, négyen pedig a kijáratokat őrzik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 25 Szept. 2012, 17:20

Szóval volt Nova a közelben, az pedig igencsak hasznos tudott lenni. Amennyire tudta azok úgysem egy-egy bolygóra, hanem szektorokra szoktak vigyázni, legjobb esetben is csak egy-egy naprendszerre, és amióta az űrben létezett terraformálás azóta jó pár bolygó volt lakott egy-egy rendszeren belül is. És mindegyikre figyelni pedig igencsak időigényes feladat volt.
- Remélem a saját magunk által hozott személyekkel sem érintkezhetnek addig – mondta.
Utalt itt konkrétan a magával hozott néhány megbízható szolgálólányára és társalkodónőjére, akik amúgy is megbízható kree nemesi és kereskedő házakból kerültek ki. Ahogyan azt az etikett is megkívánta. Igaz biztosra vette, hogy már, amikor mellé kerültek is átestek mindenféle átvilágításon, igaz az jó egy éve volt már. A vallás kérdése, tudta, hogy kényes volt mindez, de azt is, hogy egy év bőven elégnek kellett, hogy legyen, hogy kialakuljanak ilyenek. Főleg, hogy hallott is pletykákat miszerint a kree-k a tiltás ellenére imádtak isteneket és bálványokat. Persze üldözték őket, ahogyan lenni szokott, de nem volt egyedi, hogy ez felmerült.
- Rendben, de lehetőleg holoövekben menjenek és álcázzák magukat – mondta. – Ön is mondta, hogy gyanakvóak, jobb ha sajátjaiknak hiszik azokat, akik kérdezősködnek. Szándékomban állt erről faggatózni, diszkréten.
Biztosította a férfit. Biztosra vette, hogy erre gondolt a férfi is, de azért nem ártott megemlíteni és teljesen biztosan egyeztetni erről. Felvont a szemöldökét, amikor elhagyták a várost és a Vádló felé fordult, aki máris magyarázatba kezdett. A nő elmosolyodott őszintén, jókedvűen.
- Látom Vádló, kezd kiismerni – jegyezte meg elégedetten.
Ő az épületet figyelte, amíg Acil kiosztotta a parancsokat, ha majd leszálltak, megvárta, amíg a katonák és a testőrség elhagyja a siklót, Nebo csak utána állt fel, hogy kiszálljon ő maga is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 26 Szept. 2012, 15:08

A Vádló csak egy igen feszült, udvarias mosollyal nyugtázta az örömödet. A sikló hamarosan elérte az épületet, ami kimagasodott a dzsungelből. A hatalmas fák néhol száz méter fölé is emelkedtek, de az épület mellett még ezek is eltörpültek. A ciklopszi múzeum, ahogy Acil nevezte, egy óriási emelvényen van, ami kőből készült, rajta lépcsőzetes építmény magasodik, leginkább a Földön látott maja vagy azték lépcsős piramisokra hasonlít. A monumentális épület inkább tűnik templomnak, mint múzeumnak, nyilván ezért is nevezik szentélynek - hogy mennyire hozható ez kapcsolatba a vallásossággal, azt egyelőre nem tudni. A sikló természetesen itt is kiemelt helyen landol, az épület melletti tisztás egy része le van kövezve, itt van a VIP leszállópálya. Az egyik kísérő sikló száll le először, a másik a levegőből tartja szemmel a terepet még akkor is, amikor a ti siklótok már a földön van. A katonák elindulnak a kijelölt helyükre, négyük melletted marad, a Vádló pedig végül kisegít téged is a siklóból. A tisztás már telis tele van siklókkal és más járművekkel, tömeget azonban nem látni, csakis a te testőreidet.
-A fogadás hagyományosan odabent lesz, az érkezőnek fel kell mennie a lépcsőn, hogy bizonyítsa elszántságát, hogy megismerje a vorm fajt. A szokás szerint senki nem kaphat segítséget a feljutásban, és ezt igen komolyan veszi, sértés, ha valaki az elkötelezettsége bizonyítása nélkül lép a szentélybe. Igen érzékenyek erre... Is - teszi hozzá kissé már cinikusan a Vádló, és elindul a lépcső felé, ahová a négy testőr már köréd állva kísér. Amikor a lépcsőhöz értek, megérted, miért számít ez bizonyításnak.
A lépcső nem éppen emberi mértékkel készült, az öt méteres vormok számára kissé fárasztó vagy kényelmetlen ekkora fokot lépni, egy átlagos kreenek viszont ez komoly kihívás.
-Senki nincs kint, ez egy gesztus, ami arra utal, nem veszik zokon, ha ő császári felséged nem egyedül jut fel, hiszen nem látják, nem tudnak majd róla.
Hat testőröd rögtön mászni kezd, kis nehézséggel és fáradtsággal ugyan, de veszik az akadályt. Acil könnyedén húzza fel magát az első fokra, majd megáll, és kezet nyújt neked, mögötted négy testőröd csak utánad indul.
-Kívánja elfogadni a segítségemet? - Kérdi a Vádló. Egyértelmű, hogy ő sem ítélne el, ha segítséget kérnél, és nyilván nem tudná meg senki az embereiden kívül, akiknél bizalmasabb testőröket nehéz lenne elképzelni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 26 Szept. 2012, 15:41

Nebo érdeklődve figyelte a helyet, a magas fákat, majd az épületet, amit meglehetett látni végre. Lépcsőzetes, csak holoképeken látott ilyet, személyesen egyiknél sem volt korábban. Nem igazán találta ezt a múzeumot túl szépnek, hiányoztak azok a vonások, amiket a kree és shi’ar építészetben kedvelt. A megérkezéskor a kezét nyújtotta Acilnak és a Vádló valóban le is segítette a siklóról. A levegőből még látta a sok másik hajót, így minden bizonnyal a bolygó színe és java megjelent ezen az estén itt. Bólintott és elindult az testőrei mögött, mígnem a hatalmas lépcsősorhoz értek. Kérdőn pillantott a Vádló irányába, hogy ez ugye csak egy vicc akart lenni. De a férfi máris elmagyarázta, hogy nem, egy újabb hagyományról és szokásról volt szó. A katonái és a vádló is felmentek, legalább is elindultak, néhány őre maradt csak mögötte. Mikor Acil a karját nyújtotta néhány pillanatra még elgondolkodott, hogy lehajol és a magas sarkú cipőit nyújtja át a férfinek és saját maga mássza meg a helyet. Meg is tette volna, ha nem császárnőként érkezik, hanem csak egyszerű küldöttként. Egy újbóli sértés a házigazdák részéről, ő pedig ezt már végképp nem volt hajlandó eltűrni, sem pedig úgy ugrálni, mint ahogyan a cár fütyül.
- Randac nevére! – mondta némileg felháborodottan. – Jöjjenek le a lépcsőkről! Majd ha a cár is maga mássza meg ezt a szemem láttára, amit erősen kétlek, akkor megteszem, de mára elegem van a sértéseikből!
Néhány lépést tett hátra lépett, hogy a többi embere lejöhessen.
- Hívasson egy antigrav platformot, azzal megyünk fel! – mondta, majd halkan folytatta, hogy csak Acil halhassa. – És ha bármelyik is hangot ad a kényeskedésének, Randac kegyelmezzen nekik.
Eddig türelmes volt, de ennek itt vége volt. Tudta, hogy a férje mit tenne, perceken belül nyoma sem maradna sem az épületnek, sem azoknak, akik benne vannak. De ő még szándékozott adni egy esélyt nekik, egyet nem többet.

Vormir - Page 2 00120

Antigrav platform kb pontosan ugyanúgy néz ki, mint az SW-ben a szenátusban ugyanezek a repkedő dolgok.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 27 Szept. 2012, 09:43

Acil felvonta a szemöldökét a kirohanáson, azt valószínűleg nem várta, hogy felmássz magadtól, de a liftet egy kicsit túlzásnak érezte. Egy másodpercig volt azonban csak meglepett, aztán újra komoly arcot öltött, és bólintott.
-Ahogy ő császári felséged parancsolja.
Azonnal kiadta a parancsot, majd jött a válasz, az egyik testőrtől.
-Acil nagyúr, nem hoztunk magunkkal platformot - felel a testőr, mire Acil csak éles pillantást vet rá. - D-de megoldjuk nagyúr.
A testőr visszasiet a siklóhoz két társával együtt, a Vádló rezzenéstelen arccal strázsál, az őreid ismét körülötted állnak. Beleteleik néhány percbe, míg visszajön három testőr, az egyikük válláig olajos, és a ruhája is megtépázott. Mögöttük egy platform érkezik lebegve...
-Nagyúr, a platform előállt, az irányítása nem tökéletes, lehet, hogy túl gyors lesz.
-Miért? - Kérdi egyszerűen Acil.
-Nos, szét kellett szednünk hozzá egy siklót, remélem a vormi tulajdonosa nem veszi zokon, és az abban lévő antigrav meghajtó erősebb, mint amiket a platformokhoz használunk.
-A vorminak élete legnagyobb megtiszteltetése, hogy ő császári felsége lába nyomával illeti a siklóját - válaszolja elégedetten Acil, és feláll a platformra, majd téged is felsegít, ezután az őrök is elfoglalják helyüket. A platform ténylegesen egy sikló alja lehetett, látszik, hogy az ülésekkel nem babráltak, kitépték a helyükről, és lézerrel vághatták le a karosszéria főbb részeit, hogy csak az alsó váz maradjon a hajtóművel. Az irányító panel is ki van szerelve, átalakították egy kissé, ami annyit tesz, hogy néhány drót még itt-ott kilóg belőle, és tulajdonképpen az egyik testőr tartja, amíg a másik kezeli. Az olajos kezű kree visszaveszi zubbonyát, ezzel eltakarva a szennyeződést, és kesztyűjét is újra felhúzva, majd otthon lemosakszik, most nem ez a legfontosabb dolog.
-Elnézést kérek ő császári felségedtől, hogy várakoznia kellett - szól még a Vádló, és a gép elindul. Nem hiába tagjai ezek az kreek az elit testőrségnek, nem csupán a harchoz értenek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 27 Szept. 2012, 12:01

Viszonzásul a nézésére a Vádló olyan tekintetett kapott, ami határozottan azt sugallta, hogy „Ne akarjon maga is kihozni a sodromból!”. Abban már biztos volt Nebo, hogy nem kedveli a helyieket, és abból, amit eddig látott és tapasztalt volt egy érzése, hogy miként fogják odafent fogadni, hogy nem hajlandó a szertartásukat betartani. Ő maga is a katonákra nézett a parancs után, amikor kiderült, hogy nincs antigrav platform. Igaz ki számított arra, hogy mindezt meg merik tenni velük. Sejthette volna azok után, hogy a cár megváratta és nem ő jött ki személyesen először elé. De szerencsére nem kellett sokat várni és pár perc múlva máris visszaértek a katonák. Ha nem lett volna dühös és ideges, akkor még talán mosolygott is volna a katonái leleményességén, de így csak egy rideg biccentésre futotta tőle. Követte a Vádlót a platformra, elfogadta annak segítő kezét és fellépett a fémlapra. Igaz így nagyobb veszélynek tette ki magát, ezen talán könnyebb volt lelőni őt, de nem biztos, lehet, hogyha mászni próbált volna, az lett volna így. Nem törődött vele, még egy merénylet és kivégezteti a cárt. Nem bánta, hogy ezen nem volt szék, amire le lehetett ülni, erre az alig fél vagy egy percre igazán nem volt szükség rá.
- Nem kell elnézést kérnie emiatt, nem az önök hibája nagyúr – mondta. – Indulhatunk.
Várta, hogy induljanak, ha majd felérnek, akkor megvárja, amíg Acil lép le először és azt is, hogy az itteni háznagy (majordomo) bejelentse, hogy ki is érkezett, majd csak ezek után lesz hajlandó a bálterembe belépni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vormir - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 27 Szept. 2012, 14:45

A testőrség óvatosan indítja el a platformok, így is kissé hirtelen indul meg, de a vádló keze gondolkodás nélkül lendül és támaszt meg finoman hátulról, amikor hanyatt esnél. Acil tekintete mereven néz felfelé, a testőr pedig kiismeri az irányítást, és most már rendes tempóban haladtok felfelé. Lassan eléritek a lépcsők tetjét, és ezzel a lombkorona fölé emelkedtek. Innen ismét ellátni a távolban a vors pereméig, és feltűnik a hatalmas épület bejárata is. A platform most már óvatosan lassítva áll meg és a föld felett pár centivel lebegve ér a kapu közelébe. A vádló ismét lesegít, és a testőreid is felveszik a pozíciójukat. A platformot az egyik testőröd a bejárattól messzebb hagyja, miközben Acil a kapuhoz sétál.
-Most következik a köszöntő ceremónia - közli a vádló, és talán kissé rendhagyó módon hatalmas pörölyével löki be a vaskos kaput, amit te talán meg sem bírnál mozdítani. A kapu a kövön surlódva tárul ki, felfedve a benti vendégsereget, ahol láttadra skandálás veszi kezdetét. Egyfajta monoton, ismétlődő dallmú szöveget szavalnak a bentiek, mind állva köszöntenek, a Vádló pedig belépve öblös hangos jelent be téged vormi nyelven, melyből fordító készülék nélkül csak a nevedet értenéd.
A skandálás egyre hangosodik, majd egy ponton túl teljesen összekavarodik, és végül egyfajta üdvrivalgásba csap át, melynek a cár vet véget.
-Üvözöljük a Kree Birodalom császárnőjét, éljen örökké a császár és a császárnő!
-Éljen! - Ismétli a tömeg, és mostanra már te is beljebb érhettél a bejárattól.
Az épület egyetlen hatalmas termből áll ezen a szinten, körös körül asztalok, székek, emelvények, újabb asztalok, és vormok, ameddig csak ellátsz. A falakon végig domborművek és freskók ábrázolják a vormok történelmét igen színes, a valóságtól kissé elrugaszkodott stílusban. A vádló előtted indul felvezetve érkezésedet a kiemelt asztalhoz a szemben lévő emelvényen, ahol a cár és a testvére ülnek csak, kettejük közt egy üres, díszes karosfotel vár téged. A szomszédos asztaloknál díszes nemesek ülnek, a tanács tagjai lehetnek, és egy hely itt is szabadon maradt, errefelé veszi az irányt majd Acil. A cár mosolyogva néz rád, pontosabban azzal az nem humanoid arckifejezéssel, amit korábban mosolyként azonosítottál.
-Ő császári felséged megtisztel bennünket, ha asztalunk kiemelt helyénél foglal helyet - szól a cár. Tanácsosa fegyelmezett arccal, tiszteletteljesen figyeli az eseményeket, és veled is szemkontaktust teremt egy pillanatra. Szemed sarkából láhatod, hogy őreid az Acil által kiadott parancsok szerint elfoglalták helyüket, négyen pedig veled tartanak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vormir - Page 2 Empty Re: Vormir

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.