Vadmacska klub

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 13 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Zack-nek nem sikerült semmit sem találnia a zsebeiben, tehát kirabolták. Lehet, hogy egy rablóbandába futott bele? Egyelőre próbálta mozgatni a végtagjait, amit részben siker koronázott, kezdett az élet visszatérni beléjük. Eközben érezte, hogy nagyon fázik és nem csak attól, hogy a fémen fekszik, egyébként is. Úgy tudta, hogy nyár van, augusztus eleje rémlett neki, hogy az volt a dátum, de pontosabb nem ugrott be. Lassanként kezdtek visszajönni az emlékei, hogy egy informátorral, vagy baráttal találkozott, aki jelent a SHIELD-nek. Nevet és arcot is próbált maga elé képzelni, majd valamit beugrott, hogy Rocky Everton a neve. Mint az angol focicsapatnak. Ez nem stimmelt, az alvilág nem terroristák… akkor lehet, hogy téved. Sikerült felnyomnia a tetőt, a legnagyobb meglepetésére sikerült. Nem számított rá, igazából azt várta, hogy a föld alatt van elásva, de ez így csak jobb volt neki. Próbált kikelni a ládából és kiszállni belőle. Így mégjobban érezte, hogy szédül, a sötét helység talán még jó is volt, hogy nem rögtön fénybe ütközik. A feje még mindig fájt, de legalább már melegebb volt. Zajt hallott, ütemes, valamilyen zene lehetett, erre tippelt. Ki kellett jutnia, aztán a 911-et hívni, egy mentő nem ártott volna, hogy a fejét megnézzék. Ahogyan ezt a talán zenét hallgatta nem akart egyből elindulni, még itt lehettek, akik ezt tették vele, így benyúlt a szájába és benyálazta az ujját majd igyekezett óvatosan kinyújtani a kezét, hogy ne verje be semmibe. Huzatot igyekezett keresni, érezni így. Ha sikerült éreznie, akkor arra indul nagyon óvatosan, csoszogva, hogy ne ütközzön neki semminek. Ha nem volt huzat, akkor értelemszerűen a hangok irányába igyekszik hasonló óvatossággal haladni.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Vas. 13 Aug. 2017, 17:34

Amint megszólítottam a biztonsági őrök, ők nem túl barátságos módon válaszoltak számomra. Nem úgy tűnik, hogy szívesen látnak itt, bár ezt már kezdtem megszokni. Rögtön fel is mutatom az igazolványomat. Ezek után megkértek hogy adjam le a fegyvereimet. Ennek már nem annyira örültem. Sokkal nyugodtabb vagyok, ha magamnál tarthatom a dolgaimat, de úgy tűnik nincs túl sok választásom. Bólintok, majd hagyom, hogy a férfi megmotozzon. Elég alaposan végig is nézz, majd kiszúrja az összes fegyvert, ami nálam van. Odaadom a társának őket és remélem, hogy távozáskor tényleg visszakapom őket. Végül a vékonyabb ajtót nyit nekem.
- Remélem tényleg olyan nyugodt hely, mint ahogy mondják - mondtam, ahogy beléptem az ajtón.
Odabent nagyjából az fogadott, mint amire számítottam. Félmeztelen nők táncoltak a színpadon, illetve néhány pincérlány italokat szolgál fel az asztaloknál ülő embereknek. A hely nem volt túlzottan tele, ami nem is gond. Rögtön a bár felé veszem az irány, majd az ott dolgozóhoz szólok.
- Hello, Shima ügynök vagyok a SHIELD-től.
Rögtön fel is mutatom az igazolványomat.
- A napokban járt itt egy férfi, aki utána eltűnt. Ebben az ügyben nyomozok és feltennék pár kérdést.
Ahogy beszéltem, telefonomat elővettem és egy képet mutattam Zachariasról. Remélhetőleg felismeri, ha nem akkor valaki mást kell keresnem, aki tud segíteni nekem.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 15 Aug. 2017, 10:00

Zacharias

A dobozból kimászva lassan az egész tested kezd újra szót fogadni, egyedül a fejfájás az, ami makacsul ragaszkodik hozzád. Ahogy a szádba nyúlsz, rájössz, hogy eléggé kiszáradhattál, szomjas is vagy, és a gyomrod is kordul egy nagyot. Olyan, mintha legalább egy napja nem ettél volna semmit. Nem esel le a lábadról, a szervezetednek vannak tartalékai, nem vagy kórosan sovány, de azért érzed, hogy be tudnál falni pár hamburgert egy nagy kólával.
A nyálas módszerrel érzel egy kis fuvallatot, és tapogatózni kezdesz. Először óvatosan eljutsz valami akadályig, amiről azt állapítod meg, hogy egy polc lehet, rajta különböző üvegek. Ki tudod tapogatni, hogy vélhetően alkoholos italok lehetnek bennük, mert egyik-másik üveg formája elég jellegzetes. Ezután követed a fuvallatot, de sajnos csak egy légkondihoz vezet, ami hideg levegőt fúj rád. Ezután a zaj felé indulsz, és hamarosan felismered, hogy az egész helyiség, amiben vagy, elég kicsit. Körbe polcok vesznek körül, egyik irányban a doboz van, amiből kikeltél, és végül megtalálod az egyetlen ajtót is a szobában. Kilincs nincs az ajtón, csak egy ajtógomb, de hiába fordítod el, nem nyílik az ajtó.

Nakamaro

A fegyvereid leadása után utadra engednek, a hely nyugodtságát firtató kérdésedre, pedig csak egy átlátszó, bájolgó mosolyt kapsz a cingár biztonságitól.
Odabent aztán átcsusszansz néhány asztal közt, a pincérnőktől kapsz egy-két kihívó pillantást, összességében az egyenruhád nem tesz túl nagy hatást sem a vendégekre, sem az alkalmazottakra. Amikor elérsz a pultig, egy ideig várakoznod kell, a pultos kiszolgál még előtted pár embert, aztán végül odalép hozzád unott arccal. Valószínűleg már felismerte az egyenruhádról, hogy te se rendelni, se borravalót hagyni nem fogsz, ezért nem valami lelkes.
-Miben segíthetek? - Kérdi faarccal, miközben egy rongyot vesz fel, és letörli a pultot.
Amikor megmutatod a képet a kollégádról, a pultos, aki ránézésre az egyetlen férfi alkalmazott lehet a biztonsági őrökön kívül, csak futólag néz a telefonodra.
-Sose láttam - veti oda hanyagul. Közben melléd áll egy hiányos öltözetű nő tálcával, amit átad a pultosnak.
-Két viszkit jéggel, és egy martinit - adja le a rendelést a nő, a pultos pedig elkezdi előkészíteni az italok.
-Mi a helyzet nagy fiú? - Kérdi kacérkodva a nő tőled, és a pultra könyökölve végigmér téged. - Eljöttél kiengedni gőzt? Ötven dolcsiért hátravihetlek egy privát táncra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 16 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Zack arra nem gondolt, hogy már az is átkozottul nehéz legyen, hogy benyálazza a száját. Éhes is volt, pedig valószínűleg nem éhgyomorral jött el találkozni a kontakttal. Azaz minimum egy napon át ki volt ütve, ami roppant kellemetlen. Eléggé biztos volt benne, hogy agyrázkódása van úgy pedig akár bele is halhatott volna a dologba. Végül sikerült éreznie azt, hogy honnan jön légmozgás, így óvatosan el is indult arra. Hamar ellenállásba ütközött egy polc személyében, amiken alkoholos üvegeket érzett. Ironikusnak érezte, most nekiállhatna annak, hogy igyon, miközben még majdnem két hónap mire betölti a huszonegyet. De a fejsebe fertőtlenítéséhez mindenképp jó lesz ez. Mivel egy ventillátor okozta a légáramlatot, így elindult az ajtót keresni. Hamar kitapogatta a helységet, hogy egy raktárszerű helyen van, ahol polcok vannak és azokon valami. Nem volt rendes lenyomható kilincs az ajtón, helyette kör alakú, így azt próbálta elforgatni, de nem működött. Egyelőre nem kezdett el kiabálni, sem dörömbölni, annyi hidegvére még volt, mert esélyes, hogy azok lesznek kint, akik ide bezárták, ami pedig nem lett volna túl kellemes találkozás. Így igyekezett „végignézni”, tapogatni a polcokat, hogy miket talál rajtuk. Remélte, hogy talál valamit, amit fegyvernek használhat. Ezenfelül remélte, hogy némi élelmet és iható nem alkoholos italt is talál. Valamelyik alkoholost igyekezett kinyitni és a fején levő seb környékére önteni, hogy tisztítsa ki. Előtte még igyekezett valamit keresni, amire ráharaphat, mert tudta, hogy mindez kegyetlenül fog fájni és csípni, de felüvölteni nem akart. Úgy vélte, hogy addig van előnyben, amíg nem tudják, hogy magához tért.

//Nem írtam többet, mert ki tudja, hogy mi történik, felüvölt-e, elájul-e újra stb. Smile //

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Szer. 16 Aug. 2017, 14:06

Elég jól látható, hogy nem igazán látnak itt szívesen. Ez alapvetően nem meglepő. Sose tesz jót az üzletnek ha egy rendőr vagy SHIELD ügynök éppen nyomozást folytat. Mikor a bárpulthoz léptem a pultos épp a vendégeket szolgálta ki. Láthatóan nem igazán izgatta a jelenlétem és nem siette el a dolgot. Már ahogy hozzám fordult látszott rajta, hogy örül nekem túlzottan. A kérdésemre épp csak rápillant a telefonra majd hanyag módon válaszol. Könnyen lehet, hogy a férfi aznap nem dolgozott, így tényleg nem találkozott vele. Alapvetően ha egy egyszerű vendégről lett volna szó, akkor még azt is megérteném, ha tényleg nem emlékezne rá. Azonban a beszámolók alapján Zacharias a SHIELD-es igazolványát is felmutatta itt. Az pedig egy olyan dolog, ami elég jól megmarad az emberek emlékezetében. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem akar válaszolni nekem. Mindenesetre nem éreztem úgy, hogy erőltetnem kéne a vele való kommunikációt. Talán jobb lenne a pincérnőkkel vagy a táncosokkal beszélgetni. Ahogy ez a gondolat átfutott a fejembe, rögtön az egyik pincérnő érkezett meg mellém, majd kezében lévő tálcát átadva a pultosnak, leadta az egyik vendég rendelését. Amíg a férfi dolgozott, ő felém fordult, majd ajánlatot tett.
- Attól tartok az nem lehetséges. Jelenleg szolgálatba vagyok. Azonban ha már itt tartunk, akkor talán tudna segíteni nekem. Felismeri ezt a férfit? - tettem fel a kérdést, miközben a telefonomat felé fordítottam.
- Elvileg néhány napja járt itt, de aztán nyoma veszett. Az ő ügyében nyomozok.
Nem gondolom, hogy ostoba lenne a nő. Valószínűleg már az elején kiszúrta az egyenruhámat és tudhatta, hogy nem szórakozni jöttem ide. Kérdéses, hogy esetleg felkeltettem-e valamivel az érdeklődését, vagy csak úgy gondolja, hogy egy jó kihívás lenne engem rávenni arra, hogy a pénzemet költsem ezen a helyen.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 23 Aug. 2017, 16:50

Zacharias:

Sikerül kitapogatnod a polcokon lévő holmikat, lassan találsz egy üveget, amiben minden bizonnyal tömény alkohol van, a szaga alapján vodka lehet. Ezután tovább kutakodsz, és egy dobozt találsz, amiben zacskók vannak, tapintásra mogyoró lehet bennünk. Kifejezetten fegyvert nem találsz, csak különböző méretű és formájú üvegek vannak itt, és kisebb-nagyobb dobozok.
Mielőtt a fejedre öntenéd az alkoholt, keresel valamit, amire ráharaphatsz, erre talán az öved szíjja a legalkalmasabb. Kioldod, majd a szádba veszed, a vodkát pedig a halántékodra locsolod, hogy kitisztítsd a sebet. Az egyértelmű, hogy a seb már nem vérzett egy ideje, de azért még nem is varosodott be teljesen. A vodka erősen marni kezdi a sebet, valóban elég fájdalmas az érzés, de nem annyira, mintha teljesen friss lenne a sérülés. Egy kicsit megszédülsz ugyan, és le kell ülnöd a doboz szélére, amiben korábban voltál, de egy pár másodperc után alábbhagy a fájdalom, és jobban érzed magad. Ráadásul már mogyoród is van.

Nakamaro:

A pultos, mivel nem erőlteted a dolgot, elkezdi kitölteni az italokat, te pedig közben a nőhöz fordulsz. A válaszodra kicsit talán csalódottnak tűnik, de valószínűleg nem olyan fából faragták, hogy ilyen könnyen feladja.
-Ó, szóval egy férfit keresel! Ez megmagyarázza, miért mondasz nemet nekem... - Állapítja meg íncselkedve. - Ez nem egy olyan bár, drágám. Remélem, pénzt is hoztál magaddal, cowboy, mert itt csak nézni lehet ingyen. Egy húszasért vetek egy pillantást a barátodra, akit keresel, és megmondom, mit tudok.
Gyaníthatod, hogy ha nem fizetsz neki, akkor a pultostól hallott válaszhoz hasonlót kaphatsz tőle is. Ha viszont átadod a csúszópénzt, akkor valóban elveszi a telefonodat, hogy jobban megnézhesse a képet Waver-Davidson ügynökről.
-Hm, igen, rémlik a szépfiú. Ő is a jelvényével játszott, ahelyett, hogy egy lányt akart volna elcsábítani - állapítja meg.
-Jobb lesz, ha kevesebbet járatod a szád, és többet riszálod a segged, Candice - vág közbe a pultos, aki lerakja a nő elé a tálcát.
-Foglalkozz a magad dolgával, Butch - vág vissza a nő, de közben már fogja a tálcát, neked pedig visszaadja a telefont, és indul az italokkal a vendégek felé. - Sok sikert a barátod megtalálásához, remélem előkerül.
-Rendel is valamit, vagy csak rontja itt a levegőt? - Kérdi a pultos most mogorván, miközben a pultra támaszkodva mér végig téged. A fickó amúgy kisportolt, borostás, jóképű fazon, valószínűleg döglenek utána a nők, téged viszont nem éppen elcsábítani szeretne.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 24 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Az alkohol volt az ez egyszerűbb, sikerült is találnia effélét, jó erőset, vodkát. Tovább kutatott, hátha lesz itt még élelem is, mert az sem ártott volna, ilyet is talált, mogyoró. Örült annak, hogy nem allergiás minderre, mert akkor igencsak pórul járhatott volna. Az alapján, hogy alkoholok voltak itt és mindössze mogyoró, illetve a kinti hangok alapján, amit zenének gondolt, úgy tippelte, hogy valamilyen szórakozóhely raktárában lehet, vagy valami efféle épületben. Az övét is levette, arra tudott csak ráharapni, minderre némileg szükség is volt, mert igencsak fájdalmas volt az, ahogyan az alkohollal kitisztította a sebet. Amikor szédülni kezdett leült a ládája szélére, ugyan még nem volt huszonegy, de most egy korty szíverősítő jól jött neki, így ha maradt még az üvegben, akkor meghúzta azt egy korty erejéig. Ezek után igyekezett kinyitni a mogyorós zacskót, hogy ehessen abból is. Nem volt a legjobb étel ez, de most megtette, mert olajos volt és hamar tömített, sok kalóriával, energiával, így most ahhoz, hogy gyorsan energiát szerezzen, ahhoz tökéletes volt. Ha sikerült annyit ennie, hogy már valamivel jobban érzi magát, akkor visszatérni igyekszik az ajtóhoz, közben egy vastagabb üveget is próbál a kezébe venni. Ott próbálja a fülét rátapasztani az ajtóra, hogy hallja azt, hogy mi történik kint. Ha épp nem hallja, hogy jön valaki, vagy a közelben lenne valaki, akkor megpróbálja kinyitni az ajtót, először az csendesebb módon, hogy valamilyen vékony dolgot csúsztat oda, ahol elvileg a „nyelv” van és azzal próbálja azt visszalökni. Ha ilyet nem talál, akkor a kilincset próbálja letörni, vagy kirántani a helyéről.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Szomb. 26 Aug. 2017, 21:49

Már az elején éreztem, hogy nem lesz egyszerű a dolgom itt. Az emberek nem éppen segítőkészek. Hihetetlen mennyire senkit se érdekel, hogy egy ember eltűnt, ráadásul itt látták utoljára. Ráadásul eszükbe se jut, hogy a helyzet akár rosszat is tehet a bizniszüknek, hisz ha nyilvánosságra kerül az eset, akkor valószínűleg nem egy olyan újságíró lesz, aki azt fogja megállapítani, hogy a férfi innen tűnt el, még akkor is ha ez nem feltétlenül igaz. A nő szavaira csak hitetlenül csóválom a fejemet, de mégis benyúlok a ruhám zsebébe és átadom neki a pénzt. Ekkor végül jobban megnézi a képet, majd egy elég gyenge választ ad. Tehát látta itt. Ez jó hír, hisz talán akkor többet is tud. Egy pillanatra elgondolkozok, majd visszaveszem a telefonomat.
- Áll még az ajánlatod arra a privát táncra? - tettem fel a kérdést, miközben egy mosolyt erőltettem az arcomra.
Természetesen nem érdekelt a tánc, vagy a lány maga. Azonban ez egy jó lehetőség lenne arra, hogy kicsit többet tudhassak meg. Ha beleegyezik, akkor követem őt. Amint megérkezünk rögtön a tárgyra térek.
- Lehet sejti, de engem nem igazán érdekel a tánc most. Vonzó hölgy, de sajnos most munka miatt vagyok itt. Nem kell aggódnia, fizetek a táncért, de szeretném, ha cserébe egy kicsit jobban felidézné az emlékeit. Tudja esetleg, hogy mit keresett itt, vagy esetleg, hogy kikkel beszélt? Illetve azt, hogy nagyjából mikor távozott?
Reméltem, hogy vevő lesz az ajánlatra és egy kicsit több információt tudok szerezni. Ezen felül remélem, hogy a SHIELD állja a nyomozási költségeket is.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 28 Aug. 2017, 13:26

Nakamaro

Miután lefizeted a lányt, kiderül, hogy jó helyen jársz. Az ajánlatodra a lány kacsint egyet, kiviszi az italok, és már indul is vissza hozzád.
-Hagyd békén a fizető vendégeket, Butch - vágja oda a lány a pultosnak, aztán megfogja a kezedet, és hátra vezet a privát szobákhoz.
Egy nagyjából kétszer két méteres szobába vezet téged, egyik oldalán egy kényelmes fotel, amibe rögtön beleültet téged. A szoba minden falán tükrök vannak, hogy a kuncsaft megfelelő rálátást kaphasson a műsorra, amiért fizet.
-Gyanítottam, ezért is kérem előre a pénzt - válaszolja Candice, és tartja is a markát az ötven dollárért. Ha megkapja, beledugja a melltartójába. - Be van kamerázva a hely, úgyhogy muszáj táncolnom, de közben beszélgethetünk is.
Ezután szexi táncba kezd a zenére, és meghallgatja a kérdéseidet.
-Azt nem tudom, hogy pontosan mit akart itt, velem nem beszélt. De láttam, hogy Butch nem kedveli. Elővette a jelvényét is, szóval gondolom, valami hivatalos ügy volt - magyarázza a nő, miközben ledobja amúgy sem sokat takaró miniszoknyáját, és előtted kezd pucsítani. Mindössze egy tanga feszül a fenekén, amit az arcodba ráz.
-Azt láttam, hogy Butch hátrakísérte, de utána nem tudom, mi történt. Gondolom Dex-szel akart beszélni. Nem tudom, mikor távozott, mert közben volt egy-két magántáncom, gondolom valamelyik közben kisétálhatott.
Candice most megfordul, és falatnyi melltartóját is kicsatolja, ezután pedig félmeztelenül táncol tovább, melleit az arcod előtt lóbálva. Ránézésre a lány nem tűnhet többnek húsznál, már ha egyáltalán elmúlt 18, de az adottságai kétség kívül megvannak a szakmájához. Mind a mozgása kiváló, mind a teste gyönyörű. Te is észreveheted magadon, hogy kezd felizgatni, amit látsz, márha vonz az ilyesmi.
-Talán Dex többet tud segíteni, ő a műszakos főnök. De ha lehet, engem hagyj ki a dologból. Nem örülnék neki, ha pletykásnak gondolnának a többiek.

Zacharias

A fertőtlenítés után iszol egy kortyot a vodkából, és lefojtod pár marék mogyoróval. Bár az egy-két napos éhségre leküldött vodka nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt, a mogyoró valamit segít, és egy-két perc múlva már nem üres a gyomrod, érzed, hogy a vércukor szinted is jobb egy kicsit.
Miután összeszedted magad, nekilátsz a kijutással foglalkozni. Sajnos nem találsz semmi olyat, amivel feltörhetnéd a zárat, sem bankkártya, sem hasonló eszköz nem kerül a kezed ügyébe. Végül hallgatózol, hogy jön-e valaki, és mikor tisztának tűnik a terep, megpróbálkozol a kilincs letörésével, másk kezedben pedig önvédelmi fegyverként egy üveg Tennessee viszkit markolsz. Ahogy rászorítasz a kilincsre, és nekifeszülsz, különös érzés fog el, mintha kifutna a tudődből minden levegő, és egy pillanatra csak lebegnél. A következő másodpercben a kezed átcsúszik a kilincsen, te magad pedig az egész ajtón esel át, mintha az ott sem lett volna. Az eset eléggé meglep téged, és ahogy a földre esel, észreveszed, hogy az üveg is átcsúszott a kezeden. Az ajtó túloldaláról hallod, ahogy tompán koppan a földön. 
Egy rövid folyosó padlójára huppantál le, ahol éles neonfény világít, egy pár másodpercre el is vakít, hiszen a szemed már a benti sötétséghez próbált alkalmazkodni pár perce. Az egyik irányban a folyosó végén két ajtót látsz, rajta piktogramok jelzik, hogy ezek a férfi és női mosdókhoz vezetnek. A folyosó a másik irányban tart még két métert, aztán elkanyarodik. Innen is láthatod kicsit kilesve, hogy a kanyar után a folyosó egy bárba vezet, ahol hiányos öltözetű nők táncolnak színpadokon, és szolgálnak fel italokat a vendégeknek. Innen szól a zene is, amit korábban hallottál tompán. Az ajtón, amin átestél, a "raktár" feliratot olvashatod.
-Vonszold arrébb a segged, öcsi - förmed rád egy középkorú, rosszarcú alak, aki épp a férfimosdóból lép ki, és zavarja, hogy a folyosón elnyalva elzárod az útját.


A hozzászólást Godlaw / Tao összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 29 Aug. 2017, 12:54-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 29 Aug. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Sejtette, hogy nem lesz túl jó ötlet a vodka, de azért kellett a szíverősítő ebben a percben. A mogyorórágcsálás után már közel sem érezte magát olyan gyengének és az egyensúlya is jobb lett. Noha még mindig éhes volt, de már jobb, mint korábban. Sajnos nem talált semmit, amivel feltörhető lett volna a zár. Így inkább hallgatózott egy kicsit, mivel nem hallott kintről semmit sem, így próbálta teljes erővel felfeszíteni a zárat. Amint megtette furcsa érzés kerítette a hatalmába. Ahogyan a elfogta az érzés, mintha kiszorult volna minden levegő a mellkasából azt hitte, hogy rosszul lesz, de a következő pillanatban esni kezdett. Meglepetten kiáltott fel, a következő pillanatban már az ajtón kívül volt egy folyosón. Most hallotta a korábban a kezében levő üveget leesni a raktárban, de ő maga kint volt. Meglepetten nézett körbe, jó néhány pillanatig nem is értette, hogy mi folyik itt. Másodlagos mutáció? Végtére is elég szép traumát szedett össze, ki tudja, hogy meddig volt eszméletlen. A szeme fájt egy kicsit az éles fénytől, de végül hozzászokott. Az egyik irányban a mosdókat látta, a másiknál a kijáratot egy bárba, jól tippelte a hangok alapján még bent, hogy ez egy ilyen hely lehet. Ahogyan hátrafordult látta a raktár feliratot. Ez is jó tipp volt. Ez pár másodpercig tartott csak, mert ekkor egy alak jött ki a mosdóból és nem volt lelkes amiatt, hogy Zack a földön volt éppen.
- Bocs! – mondta.
Igyekezett a lehető leghamarabb odébb húzódni, hogy ne legyen útban az alaknak. Ezek után óvatosan a falnak támaszkodott és próbált felállni a földről. Most vigyázva, nehogy újra átessen a falon, először a mosdóba akart menni, hogy megnézze a fejsebét és igyon egy kis vizet és lemossa az arcát. Utána kijutni innen, majd keresni egy telefont és hívni a 911-et a mentőket értesíteni. Bár ez attól is függött, hogy milyen lesz a sebe, amit lát. Szóval igyekszik bejutni a mosdóba, majd megnézni a sebét és közben próbált gondolkozni, emlékezni, hátha beugrik még egy-két dolog arról, hogy mi történt vele.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Pént. 01 Szept. 2017, 19:19

Szerencsére a lány továbbra is vevő volt az ötletre, így rögtön az egyik szobába vezet. Rögtön elő is állok az ötletemmel. Láthatóan ő is számított erre, de úgy tűnik, hogy a tánc részét nem úszhatom meg. Bólintottam, majd a kezébe nyomtam a pénzt, amit rögtön el is tett a melltartójába. Én leültem a kényelmes fotelba. Elsősorban munka miatt vagyok itt, amit komolyan is veszek, de ha már így alakult a helyzet, akkor talán megengedhetem magamnak, hogy kicsit élvezzem is. Amint elkezdett táncolni én feltettem a kérdéseimet neki. Sok mindenre választ kaptam. Láthatóan a pultosnak nem csak velem van problémája, hanem úgy általánosságban bárkivel, aki egyenruhás. Van egy sejtésem, hogy itt többről van szó, mint egyszerű ellenérzés, de bizonyítékok nélkül nem akarok senkire ujjal mutogatni. Végül a lány egy másik nevet is elmond. Dex. Maga a név nem mond sokat, de az biztos, hogy ő itt valami fontosabb ember lehet.
- Ki is pontosan ez a Dex? Ő a hely vezetője, esetleg? - kérdeztem tőle, miközben az erotikus táncát néztem.
Láthatóan igazán sokat nem tud, bár nem is számítottam rá, hogy igazán komoly információkat tudjon megosztani velem. Azonban már ez is nagy segítség volt. Amint végzett a tánccal, fel álltam majd megköszöntem neki és távoztam a szobából. Amint kiléptem, körülnéztem a helyen, kicsit felmértem, hogy mennyit változott mióta bementem a szobába. Főként az új arcokat kerestem, esetleg olyanokat, akik nagyon engem figyelnek. Nevezhetjük ezt szakmai ártalomnak is, de az ember soha nem lehet elég óvatos, mikor ezt a munkát csinálja. Amennyiben semmi érdekeset nem látok, elindulok vissza a bárhoz.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 04 Szept. 2017, 14:18

Zacharias

Elég hamar feltápászkodsz, és a türelmetlen fickó további morgolódás nélkül megy vissza a bárba, te pedig a mosdóba veszed az irányt. Az ajtón belépve megcsap a penetráns szag, ami ilyen helyeken jellemző. A szűk helyiségben balra tőled piszoárok, előtted két vécéfülke, jobbra pedig a csap van, felette egy berepedt tükörrel. A falakon sok a firka, a hiányzó csempe, és jó pár teleonszámot is felírtak olyan szövegekkel, hogy "Hívj, ha akarsz egy jó estét". A földön cigarettacsikkek, némi gyanús eredetű folyadékon. A csaphoz lépve konstatálhatod, hogy csak hideg víz van, a tükörben pdig jobban megnézheted a halántékodon lévő sebet.
Egy hosszanti sebet látsz, amin már egész komoly var képződött, ránézésre nagyjából tiszta a seb. Némi mosás után a száradt vér és a kosz lejön. Az arcodon két napos borostát látsz, a szemeid elég karikásak, a hajad kócos, és most már vízes is. Egy egyszerű ing van rajtad, aminek a seb felőli oldalon a gallérja és a válla is barnás a rászáradt vértől, és elég koszos is. A vodka mellett vér, izzadtság és valami más, meghatározhatatlan, de egyértelműen kellemetlen szag is árad belőled.
Némi mosakodás után, papírtörlő híján vizes arccal lépsz ki a mosdóból, hogy telefont keress. Ahogy a fejedet töröd, hogy mi történhetett veled pontosan, bevillan valami. A mosdó ajtajának kinyitásakor rémlik, hogy jártál már itt. Pont ezen a folyosón, a mosdók előtt álltál, és várt rád valaki, marcona fickó, de az arcát nem tudod hová tenni, egyáltalán nem ismerős. Egy ideig még próbálkozol kötni valamihez a dolgot, de úgy tűnik, az emlék csak önmagában áll, mint egy darab a kirakósból.
Ekkor tűnhet fel, hogy a raktár ajtaja most nyitva van résnyire, és ég bent a villany, aminek a kapcsolója idekint van.

Nakamaro

-Dex a műszakvezető - válaszol a lány, miközben már az öledben táncol. - Minden este ő van itt, olyan kettőig. Most is bent van, a színpadok mellett, balra van az irodája - magyarázza még Candice, aztán lassan a tánc végéhez ér.
Dolga végeztével felveszi újra a ruháját, és veled együtt távozik a szobából.
-Remélem neked is olyan jó volt, mint nekem, cowboy! És ne feledd - teszi hozzá lehalkítva a hangját -, nem tőlem tudod.
A nő elsétál az asztalok között, és újabb rendeléseket vesz fel, miközben te felméred a terepet. A társaság egyelőre még foghíjas, valószínűleg korán van még, de érkezett pár ember, amíg bent voltál a privát szobában. Egy-két alak felfigyel rád, végigmérnek téged, de valószínűleg ez főképp az egyenruhád miatt van. Miután megszokják a jelenlétedet, újra a lányokra fordítják inkább a figyelmüket.
Látod a színpad melletti ajtót is, amit Candice említett, a pult mögül viszont hiányzik Butch, emiatt ketten már türelmetlenkedve álldogálnak, mikor odaérsz.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 05 Szept. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: -


Szerencsére még időben sikerült odébb mennie és felállnia, így legalább ebből nem lett további összetűzése. Sikerült bejutnia a mosdóba, ahol szinte azonnal felfordult a gyomra a szagoktól. Most már megtudta nézni a sebet, elég hosszú vágásnak tűnt, olyannak, mint amit akkor szerez az ember, amikor elesik és beveri a fejét. De itt valami nem stimmelt ő maga nem szokott csak úgy elesni, hiszen éppen az ügyesség a mutációja. Lehet, hogy leütötték és akkor verte be a fejét? Akkor viszont hihették, hogy meghalt és azért tették a ládába. Ha ez viszont igaz volt, akkor nagyon, de nagyon hamar le kellett innen lépnie mielőtt rájönnek, hogy mégis él és újra kísérleteznek azzal, hogy megöljék. Arra nem gondolt, hogy baleset lehetett, mert akkor kórházban lett volna és nem egy ládában. A harcművészet során tanult módon igyekezett lenyugtatni magát a mosakodás alatt. Utána látta, hogy a sebe elég szép és amennyire ilyen körülmények között lehet, tiszta. Borostát is látott magán, úgy tényleg a két napot. Azon, hogy az ing véres nem csodálkozott, a kellemetlen szagon sem, már alapból a vér és az izzadtság is az, plusz még valami.
Amint rendbe szedte magát elindult kifelé és ekkor ugrott be neki az előzőek után valami. Volt itt a mosdóban, egy alak várt rá kint, de nem volt az arca ismerős. Legalább azt tudta, hogy ott van még, ahova jött pár napja. Ha szerencséje van, már keresik is, végül is Angyal Programos és elég befolyásos rokonai vannak ebben a realitásban. Ez azonban csak megerősítette abban, hogy mihamarabb le kellene lépnie. A folyosón gyorsan körbenézett, hogy van-e valamilyen hátsó kijárat, és még észrevette, hogy ég a lámpa a raktárban, ahol volt, kifolyhatott a folyosóra az összetört whisky. Nem akarta, hogy máris felverje az alak, bárki is az, hogy eltűnt, így igyekezett hangtalanul, de gyorsan odalopózni, settenkedni a raktár ajtajához, majd becsukni gyorsan és elfordítani a zárat, hogy a benti alak ne tudjon azonnal kijutni. Még a lámpát is ráoltja, majd ha nincs hátsó kijárat, akkor a bár részbe próbál kijutni és azon át lehetőleg észrevétlenül távozni az épületből.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Kedd 05 Szept. 2017, 10:22

A lány rögtön válaszolt is a kérdésemre. Ezek szerint a műszakvezető. Kíváncsi vagyok, hogy Zach-nek mi dolga lehetett vele. Jó öltet lenne elbeszélgetni vele, bár eddigi tapasztalatomból kiindulva erről a helyről az a véleményem, hogy nem lesz túl segítőkész ő sem. Amint vége lett a táncnak elhagyom a szobát. Odakint még mindig elég kevés ember volt jelen, ami nem csoda, hisz még korán van, azonban így legalább könnyebb megfigyelni az embereket. Szerencsémre a paranoiám alaptalan volt. Alig pár ember vetett rám néhány pillantást és ők is nagy eséllyel csak az egyenruhám miatt. Ahogy a bárpult felé sétáltam, azt vettem észre, hogy a férfi, aki eddig kiszolgálta a vendégeket most nincs jelen. Páran már kissé türelmetlenül vártak a kiszolgálásra. Kissé fura, hisz egy ilyen helyen azért szokott lenni legalább két pultos, hogy ha az egyiknek mondjuk mosdóba kell mennie vagy ilyenek. Lehet most is ez történt. Mindenféleképpen szerettem volna beszélni vele, mielőtt meglátogatom ezt a műszakvezetőt. Leginkább csak azért, mert elég fura lenne, ha csak úgy betoppannék az irodájába és könnyen következtetni lehetne, hogy valaki beszélt. Nem akarom feleslegesen bajba keverni a lányt ha nem muszáj. Mivel nem volt túl sok kedvem ott várakozni a pult mellett elhatároztam, hogy kicsit körbenézek. Legjobb tippem, hogy hol lehet a pultos a mosdó, illetve a raktár volt. Ez utóbbi nem tudom, hogy hol lehet, így inkább a másik lehetőséget választottam és elindultam a mosdók felé remélve, hogy megtalálom a férfit.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 05 Szept. 2017, 13:35

Zachnek sikerül egy lépéssel az ajtó mellett teremnie, és gyorsan bezárnia a raktárat, még a lámpát is leoltja. Odabentről nem hall semmilyen reakciót, de nem is hallgatózik sokáig, helyette, a bár felé veszi az irányt. A rövid folyosó végén már látja, hogy nincs túl nagy tömeg a bárban, így a feltűnésmentes távozás nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz, nem tud csak úgy elvegyülni. Ahogy nekivág, hogy a bár túloldalán lévő ajtóhoz elérjen, észrevesz egy ázsiai-amerikainak tűnő alakot, aki kilóg a társaságból, mivel egyenruhát visel, méghozzá a SHIELD színeiben, és éppen felé tart.
Nakamaro a pulttól a mosdók felé veszi az irányt, de mielőtt befordulhatna a rövid folyosóra, ami felé a WC feliratú tábla mutat, észrevesz valakit. Bár a külseje elég tépett, az inge véres, a haja kócos és vízes, ráadásul terjengő vodkaszagot áraszt, összességében mégis felismerhető egy-két másodperc után: ez minden bizonnyal Zacharias Waver-Davidson, az eltűnt személy. Összességében úgy néz ki, mintha az eltűnése óta itt aludt, piált és - a halántékán lévő méretes sebből ítélve - verekedett volna, még a ruhái is ugyan azok, mint amiket a személyleírás szerint az eltűnésekor viselt. Úgy néz ki, mint aki sunnyogva próbálja elhagyni a helyet, de aztán összeakad a tekintete Nakamaroéval.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 06 Szept. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: Shima Nakamaro


Némileg megkönnyebbülés volt, amikor betudta zárni az alakot a raktárba, bárki is legyen az, majd elindult kifelé. Amit azonnal észrevette, hogy nem voltak olyan sokan itt, így nem biztos, hogy kijut észrevétlenül. A helyieknek kellemetlen lehetne, ha itt találnák, már csak a kora miatt is. Azonban észrevett egy ide nem illő alakot, mivel SHIELD egyenruhában volt. Ezek szerint tényleg kereshették? Ahogyan összeért a tekintetük, Zack a mutatóujját az ajkai elé emelte pár pillanatra jelezve, hogy ne szólítsa meg a másik és a fejével alig észrevehetően a kijárat felé bökött. Továbbra sem voltak meg az emlékei, nem akart ezen a helyen maradni, amíg nem tudja, hogy mi történt és a balhé is hamarosan kialakulhat, hogyha valaki meghalja, megtudja, hogy bezártak valakit a raktárba. Aggódott amiatt, hogy volt az illetőnél mobil és bárkit feltud innen hívni, ami roppant kellemetlen lenne. Ahogyan az is az, hogy egy SHIELD-es jött utána nyomozni, miközben ez a rendőrség dolga, hacsak nem tényleg terrorizmus gyanú merült itt fel, amire meg jó lett emlékezni. Remélte, hogy nem lesz nagyon feltűnő a férfi, akit ideküldtek utána, így továbbra is próbál teljesen természetesen viselkedni, beolvadva az árnyasabb részekbe, hogy a vér és a ruhája ne nagyon látszódjon és így kijutni a klubon kívülre. Arra készül, hogy nem fog ilyen könnyedén kijutni, így ha támadás éri, vagy efféle, akkor igyekszik kitérésre összpontosítani és a fejét, arcát védeni a legjobban.
Ha nagyon-nagy szerencséje van és kijut az épületből, akkor némileg távolabb áll meg és várja be az ügynököt, hogy csatlakozzon hozzá.

//Egyelőre nem írok megszólítást, mert van egy olyan érzésem, hogy ilyen könnyedén nem jutunk ki innen mrgreen //

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Vas. 10 Szept. 2017, 21:36

Gyorsan megindultam a mosdó felé remélve, hogy megtalálom a pultost és tudok beszélni. Nem gondoltam, hogy túl készséges lesz. Útközben azonban egy olyan személyt pillantottam meg, aki nem illett túlzottan a vendégkörbe. A férfi haja kócos volt, a ruhája véres és a fején nagy seb volt látható. Ha ez nem lenne elég akkor erős alkoholszag áradt belőle. Ettől függetlenül sikerült felismernem. Zacharias volt, pont akit kerestem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű dolgom lesz ezzel kapcsolatban, bár pár dolog elég furának tűnt. Elsősorban, ha itt volt akkor miért tartották ennyire vissza az információt? Ezen felül az állapota is elég kifogásolható volt. Ha tényleg valami nyomozás miatt jött ide, akkor kétlem, hogy csak úgy itt éjszakázott volna, azt pedig még kevésbé hinném el, hogy alkoholt is fogyasszon. Arról már ne is beszéljünk, hogy hivatalosan ki se szolgálhatnák. Tekintetünk találkozott. Még mielőtt bármit is mondhattam volna jelzett számomra, hogy maradjak csendbe és a kijárati ajtó felé mutatott. Mindenféle reakció nélkül fordultam meg és arra vettem az irányt. Érezhetően valami baj volt. Nem tudom mibe keveredhetett, de jobbnak láttam azt tenni, amit kér. Emiatt szándékosan nem néztem hátra miközben az ajtó felé mentem. Nem akartam nagy feltűnést kelteni. Azonban folyamatosan hallgatóztam, illetve a vendégeket figyeltem ahogy sétáltam. Ha nem történik semmi akkor kinyitom az ajtót és kilépek. Mivel nem tudom, hogy mi lehet Zacharias terve, így jobbnak láttam, ha kicsit elterelem a biztonságiak figyelmét.
- Végeztem itt. Megtennék, hogy a felszerelésemet visszaadják?
Remélhetőleg minden probléma nélkül az egyik elmegy és kihozza a dolgaimat. Közben a másik felé fordultam.
- Mondja, mindig ennyire csendes ez a környék? Már mikor megérkeztem akkor is észrevettem, hogy szinte egy lélek se járt erre.
Ez a beszélgetés inkább csak elterelést szolgálta, különösebben nem izgatott a válasz. A férfinak ez úgy tűnhetett, hogy amíg a társa visszaadja a dolgaimat, addig unaloműzésként kezdek beszélgetni vele. Remélhetőleg nemsokára Zach is elhagyja az épületet. Ekkor igyekszek az őrök számára nem észlelhető jelzést küldeni neki, hogy várjon az autómnál, ami innen nem messze állt és szinte eltéveszthetetlen volt, hisz egy nagy SHIELD logó volt rajta.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 11 Szept. 2017, 15:05

Zach és Nakamaro tekintete találkozik, és gyorsan megértik egymást szavak nélkül is. Zach javaslatára mindketten a kijárat felé veszik az irányt. Ahogy a pultnál türelmetlenkedő alakok mellett haladnak el, néhányan elég feltűnően kezdik méregetni a helyhez egyáltalán nem illő figurákat. Zach nem igazán tud az árnyékban maradni, kilopózni, kénytelen elmenni a pult mellett, ha a bejárathoz akar eljutni.
-Ezzel meg mi történt? - Kérdi egy hang a sok közül.
-Minden oké, öcskös? - Veti oda valaki.
-Összeverte a shieldes fickó? - Kérdi valaki fojtott hangon. - Nem néz ki 21-nek, de azért ez egy kicsit túlzás.
Az ítélkező pillantások nagy részét Nakamaro kapja, Zachre inkább szánakozva néznek. Mielőtt a páros elérné a bár túloldalát, és kiléphetne az ajtón, a táncosok melletti ajtó csapódik ki nagy erővel.
-Mi a f*szt értesz az alatt, hogy eltűnt?! Az ajtó zárva volt, magától meg nem mászott el! - Hallatszik a dühös kiabálás, majd egy pocakos, nagydarab férfi lép ki az ajtón. Félig kigombolt rózsaszín ing van rajta, alóla dús mellszőr látszik, rajta fehér zakó, és farmer. Az jócskán középkorú alak erősen kopaszodik, maradék haját hátrazselézve hordja. Tokás arcán körszakállat visel, és napszemüveg van a homlokára tolva.
Ahogy kiront az ajtón, szinte megfagy a levegő a bárban, a táncosok is megtorpannak, és szinte több vendég odafordul a fickóhoz, aki átüvöltötte a zenét is. Mögötte a korábban a pult mögött álló csapos, Butch lép ki a szobából.
-Nem tudom, Dex, én csak bementem, mert a srácok az ajtónál mondták, hogy...
-POFA BE! - Üvölt rá Dex, ahogy észreveszi Nakamaro egyenruháját, és mellette Zachet.
-B****a meg... - Állapítja meg Butch, és úgy nézi Zachet, mintha szellemet látna.
Ekkor a bejárati ajtón belép a korábban kint látott két alak, a cingár, rókaképű fickó, és a megtermett, benga alak. Egyértelműen az a céljuk, hogy elállják az ajtót.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 12 Szept. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: Shima Nakamaro


Szerencsére látta, hogy az ügynök értette, hogy mit akar, azonban olyan könnyedén nem ment a kilopózás innen. Mennyire örült volna, hogyha láthatatlanság a képessége, vagy teleportáció, így azonban a lehető legtermészetesebben igyekezett az ajtóig jutni. De mivel rossz helyen tudott csak haladni, így többen értelemszerűen kiszúrták, hogy jön és hangosan tették fel a kérdéseket, amivel valószínűleg még több személy tekintetét vonta magára. Nehogy egyszerűen kijuthasson innen és így valóban a legrosszabb forgatókönyv játszódott le, amit gondolt, hogy nem jutott el a kijáratig. Az üvöltésre ő maga is megtorpant egy pillanatra és hátranézett. Próbálta felismerni az alakot, aki most jött ki és üvöltözött, hogy látta-e már korábban, vagy beszéltek egymással. Annyi bizonyos volt, hogy a férfi nagyon meglepődött azon, hogy Zack-et két lábon látja jelen pillanatban és a szavak alapján úgy számolhattak, hogy a srác nem hagyja el a ládát már élve.
- Azt hiszem a gyilkossági kísérlete nem jött össze – vigyorodott el bambán néhány pillanatra.
Persze blöffölt, nem tudta, hogy baleset történt-e, vagy sem, de akkor szóltak volna a hatóságoknak. Megköszörülte a torkát, igyekezett a lehető leghatározottabb lenni a fiatal kora ellenére.
- Hajlandó leszek eltekinteni a feljelentéstől és a pereskedéstől, ha a két gorilla ellép az ajtóból és enged minket távozni.
Nagyon remélte, hogy nem kerül harcra sor, hanem megtudják civilizált módon beszélni ezt, bár kételkedett benne. Látott már életében hasonló képességet, mint az övé, ha harcra kerülne a sor, akkor próbál kitérni, majd igyekszik megérinteni az ügynököt, remélve, hogy a légiessé válás másra is hat, mint Kitty Pride képessége, akkor remélte, hogy az ügynökkel együtt ki tud jutni az épületen kívülre a falon keresztül. Ha elájul utána akkor már nem számít, legalább kint lesznek és esélyesen az utcán, ahol még a hézagos drone-k ellenére is hamar észrevehetik őket. Ha nem úgy működik, akkor pech, mert esélyes, hogy ő maga átjut, de az ügynök nem és mehet vissza érte, pedig nem nagyon akart ilyen fejsebbel harcolni.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Nakamaro Vas. 08 Okt. 2017, 18:29

Ahogy elindultunk kifele a többi vendég párbeszédéből elkaptam néhány mondatot. Elég rendesen félreértették a helyzetet, de ez most nem számított. A legfontosabb az volt, hogy kijussunk. Nem tudom pontosan mi történhetett itt, de Zach viselkedése arra engedett következtetni, hogy közel se jó a helyzet. Hirtelen a táncosok melletti ajtó hangosan csapódik ki és dühös kiabálás ütötte meg a fülemet. Ahogy odanéztem egy nagy darab fickó lépett ki. Láthatóan közel se volt boldog és volt egy érzésem, hogy tudom mi okozta a rossz kedvét. Sajnos mielőtt még elhagyhattuk volna az épületett észrevett minket. A mögötte kijövő csapos is és elég ijedt ábrázatot vett fel, ahogy meglátott minket. Ezzel egy időben, mintha megérezték volna az akció szagát, a két biztonsági őr is belépett. Feltehetőleg nem kikísérni akartak minket. Hirtelen Zach szólalt fel. Eléggé meglepődtem azon amit mondott, de úgy véltem, hogy jobb ha nem szólalok most meg. Nem sok esélyét látom annak, hogy szépen lehessen ezekkel az emberekkel beszélni. Egy próbát megért, de legrosszabb esetben erővel kell kitörnünk innen. Szerencsére én fegyver nélkül is elég jól tudok harcolni, illetve tudtommal Zachnek is volt harcművészeti kiképzése, bár kérdés, hogy azzal a fejsérüléssel mennyire tudna harcolni. Ha nem hallgatnak a szép szóra és Zach belekezd a saját kis tervébe, akkor megyek utána. Nem tudom, hogy pontosan mit tervezhet, de reméltem működik. Ha nem jön össze, akkor kénytelenek leszünk harcolni, ami nem a legjobb opció, de talán az egyetlen.

_________________
Nakamaro
X-diák: Allen Black
Outsiders: Blood Man
Nakamaro
Nakamaro
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn Henro
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Okt. 2017, 10:08

A Dex nevű alak arca görcsös düh jeleit mutatja Zach szavai után, enyhe kifejezés lenne, hogy nem örül a helyzetnek. Mélyen ülő disznószemeivel méregeti a bárt, és a benne lévő embereket, mintha azon morfondírozna, hogy most mihez is kezdjen. Vélhetően nem akarna ennyi ember előtt ellent mondani egy egyenruhás SHIELD ügynöknek, de nyilván az sem tetszene neki, ha egyszerűen kisétálna a páros. Eközben az ajtóban álló két kidobó néhány lépést közeledik az ügynökökhöz. Zach próbál visszaemlékezni, látta-e már valaha ezeket az alakokat, de akárhányszor úgy érezné, hogy talál valami emléket, mindig kicsúszik a kezéből.
Míg Dex morfondírozik, Butch már korántsem ilyen megfontolt, a háta mögé nyúl, és egy pisztolyt ránt elő, majd szegezi azt rátok.
-Fegyver van nála! - Kiáltja valaki, és többen is követik a példáját. Egy pillanat alatt kitör a pánik, többen sikítozni kezdenek, mások a mosdó vagy a kijárat felé igyekeznek, a lányok pedig egyszerűen a színpad mögé menekülnek. Mivel korán van még, nincs nagy tömeg a bárban, az ajtó felé mindössze 4-5 ember igyekszik. A két biztonsági megveti a lábát, de egyértelmű, hogy nem érdekli őket a kifelé vonuló pár ember, csak Zachet és Nakamarot figyelik, és őket nem hagynák olyan egyszerűen futni, mint a többi vendéget.
-Fel a kezekkel, te rohadék! - Kiabálja Butch a zenét túlüvöltve.
-Mi a f*sz... - Őrjöng Dex, de közben látja, hogy az emberek távozása akár az ő malmára is hajthatja a vizet. - Mit képzelsz, hogy a saját báromban engem fenyegetsz, te kis p*cs?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 11 Okt. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: Shima Nakamaro


~ Helyszín: Vadmacska klub ~
kép:

A helyzet nos, közel sem alakult úgy, ahogyan azt Zack eltervezte, nem igen akartak az őrök sem odébb állni és már fegyvert is rántott a másik. És a másik ügynök sem szólt semmit, úgy tűnt, hogy egyelőre a fiatalabb, sérültre hagyja beszédet. Igaz ezzel még olyan nagy baj nem is volt. Azzal azonban igen, hogy a helyiek miként is álltak mindehhez. A fel a kezekkel részen felnevetett, igyekezett a lehető legélethűbbnek tűnjön mindez, az Angyal program képzésen tanulta, hogy jó, ha sikerül kizökkenteni a másikat, de azért figyelt, hogyha úgy tűnik, hogy a másik meghúzná a ravaszt, akkor igyekszik azonnal félreugrani, de ennyi tanú mellett nem biztos, hogy megtennék, még akkor sem, hogyha jó páran éppen kifutnak.
- Ezt nekünk kellene mondani, nem maguknak – mondta.
A következőkre óvatosan megcsóválta a fejét, más esetben rázta volna, de most azért még mindig hasogatott a fejseb miatt.
- A-a – mondta. – A fenyegetés az lenne, hogy elmondom, hogy az anyám a Bosszú angyalok tagja, a nővérem pedig a Fantasztikus négyesé… és az, hogy hivatalos szerv elleni erőszak, segítség nyújtás elmulasztása és gyilkossági kísérlet miatt lesznek mind feljelentve. Nah ez fenyegetés lenne!
Egy nagyobb levegő vétele
- De még nem tartunk itt – vigyorodott el megjátszottan bambán. – Szóval ezektől mind eltekintek, ahogyan ügynöktársam is, hogyha most engednek minket távozni.
Közben odafordult a társa felé és próbált neki is mondani valamit, annyira hangosan csak, hogy a férfi hallja, más ne.
- Csörgesse fel a SHIELD-et, hallani fognak mindent, ha szerencsénk van, időben ideér a segítség.
Közben igyekezett úgy helyezkedni, hogy a kidobókat is lássa, illetve a Dex és Buch párost. Ha elunták volna a szócséplést és harc kezdődne, akkor igyekezett kitérni a támadások elől, egyébként kérdőn, várakozva pillant a felekre, hogy lesz-e eszük, vagy ostobák lesznek és harc lesz.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Nov. 2017, 11:17

Próbálsu úgy tenni, mintha megőrizted volna hideg véredet, Nakamaro viszont úgy tűnik, lefagyott, nem tudja, mit kéne lépnie, és noszogatásodra sem reagál. Az a pár vendég, aki ilyen korai órán jó ötletnek tartotta, hogy felkeressen a klubot, már mind elhagyta a helyet, és most csak hatan maradtatok. Előttetek Butch és Dex, a kijáratnál a két kidobó, akik továbbra is elállják az utat.
Dex arcán látsz némi tétovázást, mikor felsorolod, hogy milyen vádakkal illetnéd, és miféle kötelékekben dolgoznak a családod tagjai, de úgy tűnik, nem hisz neked. Talán túlságosan nagy neveket mondtál, és épp ezért tűnik hihetetlennek, vagy egyszerűn csak ostoba a fickó.
-Persze, az én anyám meg az angol királynő - jegyzi meg elég gyenge humorral, aztán int Butchnak, és a kidobóknak. - Intézzétek el őket!
Butchnak nem kell kétszer mondani, már nagyon viszketett az ujja a ravaszon. Többször is tüzel, rád és Nakamarora is. Mivel készültél erre az eshetőségre, megpróbálsz félreugrani, de azt veszed észre, hogy sokkal ügyetlenebbül mozogsz - egyáltalán nem úgy ügyesen, mint eddig a képességed segítségével. Kimozdulsz a lövés elől, de az egyik felborult székben elbotlasz, és magad is elterülsz egy asztalt is magaddal rántva esés közben. Komoly sérülést persze nem szerzel ebből, és még így is jobban jártál, mintha meglőnének, de érzed, hogy a korábbi ügyességed és gyorsaságod mintha elhagyott volna.
Az asztalok közt fekve látod, hogy Nakamaro elvágódik, de nem hozzád hasonló okokból, hanem mert eltalálta egy golyó. Tőled néhány méterre fekszik csak, és láthatod, hogy szolgálati fegyvere a zakója alatt van.
Eközben Butch igazi mesterlövész módjára elköpködte az összes golyót, és most dühösen szól a kidobókra.
-Mire vártok? Kapjátok el a másikat! - A cingár és a megtermett kidobó pedig el is indul az asztalok közt feléd.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 22 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Missing in action
Zacharias Waver-Davidson / Hood
Angyal Programos, X-men, realitásutazó, modell és színészJátékostárs(ak) neve: Shima Nakamaro


~ Helyszín: Vadmacska klub ~
kép:

Zack annak nagyon, de nagyon nem örült, hogy a kimentésére érkezett ügynök ennyire lefagyott. A szavai pedig nem győzték meg a két alakot, annyi már bizonyos volt, hogy nem néznek megfelelő újságokat, vagy tévét, internetet, mert ha megtették volna, akkor pontosan tudnák, hogy az igazat mondta. Igaz az ilyen izomagyú barmokból nem igen lehetett mindezt kinézni. Szerencsére a lövésekre készült, azonban a félreugráskor érzékelte, hogy nem megy olyan könnyedén, mint korábban. Egyelőre a fejsérülésére fogta, hogy az emberfeletti ügyessége nem működött, ami a mutációból eredt, de szerencsére azért még anélkül sem volt kétballábas. Nem igen volt ideje ezen törnie a fejét, mert a lövések záporoztak és még a másik ügynök is földre esett, azért, mert eltalálták. Nagyon remélte, hogy a helység nem volt hangszigetelt, mert akkor ezek a barmok nagyon-nagyon nagy baklövést követtek el. Remélte, hogy éppen volt a közelben drone, ami közvetíti a lövéseket és a menekülteket a rendőrség felé és azok még időben megérkeznek ide. Igyekezett figyelni a lövéseket, Butch fegyvere ki is fogyott, a két kidobót nem tudta.
Mivel fegyvert kellett szereznie, így igyekezett az asztal alatt odakúszni az ügynökhöz. Ha sikerül, akkor igyekszik a lehető leghamarabb kiszedni a zakójából a fegyvert, még azok előtt próbálja, hogy odaérne a két kidobó ember. Ha sikerül megszerezni, akkor azonnal próbálja kibiztosítani és az asztalok, székek között kiszúrni a két közeledő alakot, hogy merről jönnek. Még mindig a földön fogja úgy tartani a fegyvert és úgy helyezkedni, hogy reményei szerint ő maga előbb észrevegye a közeledők felsőtestét, mint azok ők. Ha sikerül, akkor a lőgyakorlatok alkalmával tanult módon mellkas közepét célozza meg és húzza meg az elsőnél a fegyvert, hogy lelője. Bízott benne, hogy ez megakasztja a másikat addig, hogy a fegyvert arra is ráfoghassa, a könyökével pedig úgy próbált a talajon támaszkodni, hogy a visszarúgás a legkisebb legyen és a másikat is ha betudta célozni a mellkasánál, akkor ott is meghúzni a ravaszt.
Ha azonban nem sikerül odajutnia a meglőtt társához, az szívás és ezen esetben meglepetésből próbálja kigáncsolni a hozzá közelebb esőt és annak a pisztolyát megszerezni, de remélte, hogy az első terve működni fog.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadmacska klub - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 22 Nov. 2017, 13:35

Sikerül átkúsznod az asztal alatt Nakamro testéhez, aki erősen vézik, de egyelőre lélegzik, viszont láthatóan nincs eszméleténél. Nincs időd nézegetni, hogy hol érte a lövés, inkább a fegyveréért nyúlsz, és hamar ki is tudod venni a tokjából azt. Kibiztosítod, és már célzol is, eddigre ugyanis ideértek hozzád a kidobók. Fegyvert nem látsz náluk, úgy tűnik, ők máshogy akarnak harcolni. A cingár egészen nyugodt tekintettel közelít feléd, a másik viszont úgy tűnik, készül valamire. Először a nagydarabot pillantod meg az asztal takarásából, és megcélzod a mellkasát. Ekkor tűnik fel, hogy a fickó keze kezd átalakulni, mintha jéggé változna, és feléd nyúl. Te azonban nem közelharcra készültél, így meghúzod a ravaszt, és mellkason lövöd a meglepett kidobót, aki nem tudta, hogy fegyver van nálad.
-A k***a életbe! - Kiált fel a hátad mögül Dex, és távolodó lépteket hallasz.
A meglőtt kidobó a mellkasához kap, aztán elvágódik a földön, felborítva egy széket. A másik kidobó ekkor bukkan fel teljesen az asztal takarásából, ám az arca még ekkor sem árulkodik arról, hogy félne. Felkönyökölsz, célzol, és ismét tüzelsz, a golyó pedig ezúttal is célba talál. Csakhogy a cingár férfi mindössze egy pillanatra akad meg a lövés erejét, a golyó látszólag semmilyen kárt nem tett a testében.
-Ne sértegess - jegyzi meg gúnyosan, émajd meglendíti a lábát. Elsőre nem egészen tiszta, hogy mit szeretne, hiszen van köztetek egy felborult asztal, de ez őt egyáltalán nem zavarja. A lába úgy zúzza szét az asztalt, mintha ott se lett volna, majd suhan tovább, és a kezedben lévő pisztolyt éri el. A rúgás erejétől kirepül a kezedből a fegyver, és erős fájdalom nyilall a bal kezedbe, amelyik oldalról a rúgás érkezett. Vélhetően csont nem tört, de egy komolyabb zúzódás biztosan történt.
Eközben a másik oldalon Butch sem tétlenkedik, rögtön a pisztoly után iramodik, ami a bár másik oldala felé repült, a pult irányába.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vadmacska klub - Page 3 Empty Re: Vadmacska klub

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.