Osztag: Eredet

Go down

Osztag: Eredet Empty Osztag: Eredet

Témanyitás by Morsus Pént. 14 Szept. 2012, 21:22

Egy csapatnyi már halott ember meztelenül ébred egy fehér kockában. A kocka egy munkát add nekik. Öljék meg a célpontokat és pontokat kapnak, ha van elég pontjuk kiszállhatnak, de vannak más lehetőségek...

Az Osztag feltételei:
- A karaktered csakis elhunyt karakter vagy ingyen njk lehet.
- Ha már van természetfelettije, vagy valahogy visszatért az élők közé az se számít csak az, hogy egyszer valahol ténylegesen meghalt. Ez lesz a karaktered utolsó emléke. IGEN! Ez esettben kettő azaz KÉT darab fog rohangálni egy karakterből, hogy az hogyan lehetséges arra nektek kell rájönnötök a kalandban.
- Lehet hozni ingyen njk-t, de csakis emberi karakter lehet, aki valahol valamiben meghalt.

Az Osztag folytatása az eredetiknek szóval, akinek van onnan élő karaktere az nyugodtan hozhatja azt is.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Szept. 2012, 21:24

Az osztag veterán karimat, azaz az elmúlt 2 kalandot is túlélőt hozom megint értelemszerűen.  mrgreen  (nem változtattam rajta semmit az eredetihez képest)

Név: Reena Reynolds
Egyéb név: -
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1995. március 18., New York, USA
Kor: 25
Család: ismeretlen
Foglalkozás: katona
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 64 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi (fehér)
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: néhány perce még halott volt, de ezt leszámítva egészséges

Életrajza:
Reena 1995-ben született New Yorkban egy teljesen átlagos családban. A szüleiről nem sok mindent tudni, és a lány sem szokott erről beszélni, igaz a magánéletéről sem nagyon. A gyerekkora ugyanúgy telt el, mint általában a gyerekeknek, bölcsőde után óvodába kezdett járni, majd onnan egyenes útja vezetett az általános iskolába. Itt kezdődtek a bajok a leányzóval, a magatartása egy kicsikét problémás volt, mindig bajba került és szeretett verekedni is, ami miatt a tanároknak igen meggyűlt vele a baja. Akárcsak a szüleinek, az iskolatársai szüleivel folyamatosan összetűzésbe kerültek ezért a fiatal kislányt beíratták sportolni, bokszolni, ahol a túlságosan sok felesleges energiáját le tudja vezetni. Ez valamelyest használt, hiszen az iskolában legalább felhagyott a folyamatos verekedéssel, noha még mindig volt egy-két ilyen balhéja. A lányokkal nem nagyon barátkozott, hiszen eléggé más érdekeltségi körük volt, már ilyen fiatalon is, míg a korosztálya béli lányok babáztak, ő inkább a fiúkkal töltötte az idejét, focizott velük, kocsikkal autó versenyest játszottak. Mindezek persze később sem változtak meg. Az eredményei teljesen középszerűek voltak, leginkább testnevelésből és így a sportok voltak, amikből kitűnt. Nem az volt a gond a lánnyal, hogy buta lenne, nem, hanem inkább teljes mértékben lusta volt olyasmivel foglalkozni, ami nem érdekelte. Nos a tanulás is teljes egészében ide tartozott. B-s átlaggal végezte el az általános iskolát, miközben tovább bokszolt és versenyeket is nyert ezzel. Felvették középiskolába, ahol teljesen új közösségbe került, a társai körében igen nagy volt a bűnözői ráta, drogok, illegális fegyverviselet, lopások, verekedések, így szépen lassan elhatárolódott ezektől. Ha szükséges volt és a társai belekötöttek, akkor ő védekezett és így megint előkerült, hogy verekedésekbe került. Szerencséjére emiatt soha sem őt vették elő, hiszen minden esetben önvédelem volt, és így a szabályszegések nem kerültek bele az erkölcsi bizonyítványába. Mivel jól meg tudta védeni magát a boksznak és az utcai kevéssé sportszerű verekedésismeretinek hála a társai most is tartottak tőle, és valamilyen szinten tisztelték is a lányt, így igen hamar sikerült elérnie, hogy nem kötöttek bele, sőt néhányan ha gond volt még meg is védték. Az, hogy több mutáns ismerőse is volt, nem különösebben zavarta, sőt a szuperhős csoportokért még rajongott is és egyszer ő maga is szeretett volna tenni hazájáért, mint azok a hősök. A szabadidejében tovább bokszolt, versenyekre járt, a barátaival ment szórakozni, élte mindennapos életét, nyelveket tanult, a középiskolában franciát és spanyolt, amiket úgyszintén egészen jól megtanult itt.
Végzősök voltak az osztályával, amikor katonák jöttek népszerűsíteni a hadsereget és toborozni diákokat a szokásos „We need you!” felkiáltással. Nem kis meglepetésre Reena volt az első, aki jelentkezett, hogy ő az iskola elvégzése után beáll katonának. Néhány hónappal később kitűnő eredménnyel érettségizett le és felvételt nyert a Tisztképző Főiskolára, így nyomatékosítva, hogy ő tényleg ezt akarja csinálni. Az alapkiképzést remek eredménnyel vette, élvezte, hogy végre olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeretne. Hála a sok éves bokszolásnak a közelharc jól ment neki, úgyis, hogy jócskán gyengébb volt a férfiaknál, lövészetben pedig kicsivel az átlag felett volt. Igen sokat gyakorolt, hogy egyszer a legjobb lehessen, és jól szolgálhassa a hazáját. Noha a szülei még mindig próbálták lebeszélni minderről, de a lány hajthatatlan volt. Nem sokkal később a szülei levelei is elmaradtak és csendes elválás után nem is nagyon beszélt a lány a szülőkkel többé. Mivel amúgy is kollégiumban lakott és az eredményei is remekek voltak ösztöndíja is magas volt, így nem szorult a szülői támogatásra, a francia és spanyol mellett megtanult itt a főiskolán még németül is. Amint elvégezte a főiskolát a tengerészgyalogosoknál hadnagyi rangot kapott és ezzel kezdhette meg az igazi aktív szolgálatot 2016 végén. Részt vett a Ragnarök idején a városban a mentési munkálatokban, több háborúban is harcolt az évek során és előléptették tizedessé. Amióta katona lett szórakozni nem maradt sok ideje, hiszen a munkáját tekintete elsődleges feladatnak. Amikor a Bukás bekövetkezett már nem volt New York közelében, mert jóval korábban elvezényelték New Jersey-be. A Bukás után az Amerikai Szövetséges Államok hadseregének tizedese lett és a lakhelye pedig a Newark Katonai Komplexumban lett megtalálható.
2019. szeptember ében óraadó lett a Tisztképző főiskolán, hol a nők helyzete az Amerikai Szövetséges Államok hadseregben volt a téma és a feladata volt ezeken felül, hogy iskolákban népszerűsítse a hadsereget mind a mutánsok, mind a sima emberek körében. Éppen a katonai komplexumból tartott az egyik iskolába, hogy ott is előadást tartson, egy elhagyott úton ment a város felé, amikor a szemközti sávban egy kamion jött szemben. Szabálytalanul gyorsan hajtott és megcsúszott a kereke a jeges úton, átsodródott abba a sávba amelyiken Reena is haladt a saját autójával. A fiatal nő már nem tudott kitérni, túlságosan későn kapta félre a kormányt, a kamion frontálisan rohant bele az autójába. A nő utolsó emléke az volt, hogy a csattanást hallja és látta, hogy a kamionnal ütközött, majd minden elsötétedett...

Képességei: Nincsenek képességei a karakternek.

Szakértelmei: Mivel elvégezte a katonaságot, igen jól képzett közelharcban és mivel ezzel foglalkozik szinte minden modern pisztollyal, gépfegyverrel képes bánni. Kis kora óta bokszol, így puszta kezes harcban is járatos. Az angolon kívül németül, franciául és spanyolul beszél.

Külső:
Osztag: Eredet 806745-anaconda__ultimate_serpent_squad
Osztag: Eredet 426827-Ultimate_01


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 05 Aug. 2013, 12:57-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Osztag: Eredet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Danny Long Szomb. 15 Szept. 2012, 02:38

Fontos, hogy legyen harci képzettsége a karakternek, vagy bármilyen ember bekerülhet? Én pl. egy fiatal üzletemberre gondoltam.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Morsus Szomb. 15 Szept. 2012, 03:03

Nincsen semmi ilyen megkötés. Olyan karaktert hozol, amilyet csak szeretnél.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 15 Szept. 2012, 09:16

Tyler pl az asgardijának halandó énjét hozta, aki férfimodell volt mrgreen

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Osztag: Eredet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Rayn Szomb. 15 Szept. 2012, 14:02


_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Morsus Csüt. 20 Szept. 2012, 09:47

Elfogadva!

Reena Reynolds
Ryan
Ashley

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 01 Okt. 2012, 17:37

Hoznám Balthazar Millviert, hogy visszatérhessen régi önmagaként.

Előtöri: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t628-balthazar-millvier

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Osztag: Eredet 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Morsus Pént. 05 Okt. 2012, 17:26

Sajna három játékosnak nem fogom el indítania kalandot, mert amúgy is nagyon nyögvenyelős lett az alap ötlete :S Nem akarok ilyen savanyú ízzel indítani valamit. Remélem megértitek, de helyette lesz egy másik kaland:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1625-szimmetria-ugy-ingyen-njk-kaland#20734

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Osztag: Eredet Empty Re: Osztag: Eredet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.