Világleírása

Go down

Világleírása Empty Világleírása

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Okt. 2012, 16:50

Apokalipszis Kora

Ebben a világban 1970-ban egy fiatal mutáns jelent meg. Judas Morsus (a mi Zack morsusunk klónja), a fiú megakarta ölni az akkor még csak képességeit megismerő Magnetot, de annak újdonsült barátja a védelmére kelt. A harcban a fiú véletlenül megölte a barátot... Charles Xaviert. Ezzel egy új realitás született, amiben Xavier sose alapított iskolát így ez a fiú soha nem ment oda... de még sokkal sötétebb dogok is történtek...
10 évvel később Eric Magnus Lensherr avagy Magneto néven elkezdte összegyűjteni az ifjú mutánsokat és X-menként képezte őket. A korai mutáns tevékenység miatt Apokalipszis előbb ébredt fel. A mutáns-isten hamar támadásokba kezdett és az X-men csak próbálta menteni a menthetőt. Kronológiában:
1979 - Apokalipszis első lovasai és az első X-men harca Amerikában egy atomrakéta bázison
1986 - A második összecsapás. Az X-men elbukik és Apokalipszis több tucat atomot lő ki fontosabb országokba.
1991 - Apokalipszis átveszi az uralmat Amerika felett és a elindulnak a hadseregei a szennyezett világ minden részére.
2000 - Apokalipszis uralja a világot, Azt öt részre osztja, négyes lovasainak adva. (Egyik Lovasa Fájdalom, a mi világunkban Zacharias Morsus, a főmágus)
2016 - Apokalipszist megtámadja az X-men mivel a támadásért százaknak kéne meghalnia mivel a várost fel kellett volna áldozni Apokalipszis életéért így Magneto visszavonul, de mindketten súlyosan megsérülnek.
2017 - Fájdalom a másik három lovassal megtámadja Apokalipszist és elveszi a trónt, majd még ez évben megöli a vetélytársait.
2018 - Fájdalom megindul a multiverzum felé és első célja a Reneszánsz világa. (Lásd Rorschach-Walter korai kalandjait és a Szellemosztag nevű kalandot. Ő csinált két személyt Walterékből)
2019 - Egy csapatnyi hős megtámadja az AIM kora alatt Fájdalmat és hihetetlen sikerrel elpusztítják a kristályt (M'kraan), amivel a világ a mutiverzumba tartozott. (Végső Háború/Titkos Háborrúk 2: Fájdalom című kaland)
2020 - Az X-men legyőzi a megtört Fájdalmat és egy évre végre békét hoznak.
2021 - Apokalipszis Attilan kiirtott népéből klón sereget épít és Attilant hadihajónak használja, hogy vissza vegye a birodalmát.
2021 - Amerika ismét az övé. Tao lesz az első új lovasa és ő állítja vissza a rendet Amerikában. Apokalipszis megindul, hogy vissza vegye a többi kontinensen a birodalmát. Második lovasa Lyron, a tengerek uralkodója.
2022 - Tao elbukott, de Apokalipszis tovább emelkedett. Az emberiség utolsó pár ezer tagját az X-men segíti egy Genosha nevű szigethez, ahol új erőd várost emelnek: Utópiát.
2023 - Apokalipszis fiának Holocaustnak engedi, hogy lovasokat válaszon.

Világleírása Official_Handbook_of_the_Marvel_Universe_Vol_4_11_Textless
Apokalipszis mutánsainak élete:
Ebben a világban a technológiát Apokalipszis adja. A gépek kozmikus erővel mennek, lebegő motorok és repülők vannak. Lézer fegyverek, de Apokalipszis kultúrája szerint a fegyver a méltatlan dolog. A mutánsoknak erejükkel kell küzdeniük. Általában a harcra nem alkalmas erejű mutánsok átlagos életet élnek: mutatványosok, felszolgálók, cég vezetők, tudósok, építészek, stb. A harcias mutánsok lesznek Apokalipszis egyházának tagjai. Először papok lesznek. A papok eggyel többet érnek, mint egy átlag mutáns. Ők egyszerre, szóvivők, hírnökök, katonák, bérgyilkosok, esküdtek, bírók és hóhérok. A legjobbak idővel Főpapok lesznek, város részek irányítói, ők új feladatokat is kapnak, hadvezérek és polgármesterek. A legnagyobb elismerés, ha Apokalipszis kiválaszt a négy legendás Lovasai közé. Ők már Apokalipszist képviselik, szavuk felér az övével. Sokszor kontinenseket vezetnek. A mutáns-isten alatt és a lovasok felett csak egy személy állt: Holocaust. Apokalipszis fia mára elhunyt. Ebben a vallásban minden más faj gyenge és alulfejlett, halált érdemelnek. Kapcsolatot létesíteni vagy védeni őket úgy színt halálos bűn. Apokalipszis mostanság egy repülő városban Attilanban él. A város egy kozmikus erejű fegyver és csakis főpapi ranggal lehet belépni oda. Az őrség az embertelen nép klónozással fejlesztett és agy mosott másolatai.

Utópia és az X-men:
Genosha egy Afrika melletti kicsi sziget, Madagaszkártól délre. Magneto és bárd itt egy speciális erőd várost építettek fel, hogy elrejtsék az emberiséget. Ott két csoport állt fel. Az X-men, egy védelmi osztag, akik Apokalipszist akarják legyőzni és újra békét hozni a világba és a Felsőbb Tanács, emberek és szuperemberek (később lesz saját kaland részük, majd akkor lehet jelentkezni közéjük), akik a várost vezetik.

Megjegyzések:
- A mutánsoknál gyakoriak a furcsa színes arc és test tetoválások.
- Az X-men nem jelenti azt, hogy minden Apokalipszis ellenes személy. Az X-men magneto vagy valamelyik X-men által választott alak, akit bevettek a csapatba, de vannak más ellenálások is. Szervezetek, akik embereket mentenek vadföldre, ahol nincs mutáns uralom és emberi megbújó csoportok, nomeg mutáns rablóbandák, akik a papságon élősködnek
- A karaktereitek eredete és gyerekkora ugyanaz lehet, de utána persze minden megváltozhat. A képességük alapja viszont nem nagyon változhat csak, ha nagyon jó okotok van rá.
- AoA jelentése Age of Apocalypse avagy Apokalipszis Kora
- Elfogadok X-diákot, mint Lovast vagy X-ment.
- A kozmikus karaktereknek: A fészek az egész univerzumot kiirtotta mára olyan, mint egy megmásíthatatlan betegség, a legtöbb faj csak menekülni tud előlük. Valószínűleg így kerültek a földre is.
- Holocaustnak max 6 lovasa lehet nem kötelező nekik a klasszikus négy lovas erői közül választaniuk.
- Holocaust egy vért tart össze, mert igazi formáját Magneto utolsó harcokban szétszaggatta Wanda haláláért.
Világleírása Exiles_Vol_1_60_page_22_Nemesis_%28Earth-295%29
- A papok és főpapok egy robot hadsereggel járnak. Ezek a Végtelenek. 2 méteres 15 tonnás robotok, amik lézer lőnek a kezükből és képesek infra és ultra látásra. Holovetítőkkel akár kommunikálni is lehet velük egymás között.
Világleírása Infinites_%28Earth-295%29
- Apokalipszisnek négy lovasa van, de a másik három kiléte ismeretlen még.

Ezekről csak a Lovasok tudnak és az AoA X-men:
A magokat a celestalok hagyják hátra. Azok a kozmikus entitások, akiktől erejét és tudását Apokalipszis is lopta. Sokak szerint lopásakor egyesült egy halál magjával, ezért olyan, amilyen. Ezek alkarnyi pár kilós fémszerű anyagból készült magok, amik már érintésre is furcsa erővel pulzálnak.
Élet Magja
Világleírása 1937239-life_seed_01
Az élet magja képes egy kihalt világon új életet teremteni és egy halál magjával érintkeztetett újra generálni.

Halál Magja
Világleírása 2009447-deathseed1
A halál magva kioltja az életet egy világon vagy képes egy élő embert egy érzéketlen teremtményé változtatni, mint amilyen Apokalipszis: Rideg messzeségekbe néző személy lesz, akit az élet nem érdekel csak a fejlődés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Világleírása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Világleírása Empty Re: Világleírása

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Okt. 2012, 16:51

Ami nem volt a világ leírásában és fontos, a mostani kalandon történt:
A háborúnak vége. Apokalipszis még mindig a városában van, de azóta sem támadt. Mindenki más a bolygón elfogadta a Főnixek béke hírét. Azok cserébe újra teremtették a termést és lakhatóvá tették a háborúktól kihalt föld területeket. Utopia egy virágzó metropolisszá vált, aminek a közepén áll az X Torony. Az X-men és a Főnixek főhadiszállása. Az épület külsején az elhunyt tagok szobrai állnak és két hatalmas szobor, akik büszkén a falakat tartják: Magneto és Xavier. A tanácsteremben most gyűlik össze mindenki egy a körútjáról visszatérve: Doria, Will, Teddy, April, Kolosszia, Tao. Deadpool egy laborban van mivel, mint kiderül ő egy klón. Farkas fivére bukása miatt elvonult és feladta az X-meni létet. /Mindketten kiestek a játékból/ Tao az M aszteróidáról jön. Sinister eltűnt onnan és szinte minden használhatót elvitt magával, de az kiderült, hogy Fájdalom egy terveként pár éve kicserélte őt a saját világában egy imposztor klónnal. Más információk Doria állapota. Csak egy napja jöttek rá, hogy nem csak a nő terhes, de a szíve alatt hordott igencsak speciális gyermek lenne a főnix igaz hordozója. Kolosszia és Tao kicsit tudtak tárgyalni a saját világukról és felmérni a békét, amit itt látnak. Will volt a felelős az új mutánsok befogadásában, akik az X-ekhez akartak csatlakozni és most az alacsonyabb szinteken segédkeznek és a dolgoznak. Utolsónak Thorhalla érkezik meg, aki a kreet kíséri be. Már tudja, hogy ez a fiú nem más, mint az ő fia, de ez egy téma, amire még nincsenek készen, hogy megtárgyalják. Az elmúlt napban a kree űrben voltak, hogy megnézzék vannak e túlélők vagy menthető maradványok, de sajnos üres kezekkel tértek vissza. Mikor a duó megérkezik a tanácskozás kezdetét veheti. Az asztal közepére kiállított Élet magja is felfedi, hogy a következő téma bizony az ellenségeikről szól. Apokalipszis és lovasai elzárták magukat az embertelenek város erődjébe, Sinister és Stephanie a Varázslónő még mindig odakint vannak valahol...

És legvégül, de nem utolsó sorban:
"Az égen egy hatalmas robbanást lehet látni. A tűz végig száguld a világon, vannak városok, amiket újra épít és vannak földek, amiknek új életet ad, mást lerombolt és porrá égett. Mutánsok százai kapnak új erőket, vesztik el hatalmukat és ezrek támadnak fel megmagyarázatlan okokból. Új világ született."

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Világleírása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Világleírása Empty Re: Világleírása

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Dec. 2012, 19:54

Amit még sokan kérdezetek és ma egyeztettem Z-vel, hogy mi a népesség eloszlása ebben a világban.
4 milliárd lélek él a bolygón, ebből:
- 3,5 milliárd mutáns
- 0,5 milliárd ember

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Világleírása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Világleírása Empty Re: Világleírása

Témanyitás by Morsus Hétf. 14 Jan. 2013, 04:35

Választható fajok:

Mutáns

A bolygó lakosságának 90%-a. Nagy számban derg-ek. Azaz epszilon szintű előnnyel nem rendelkező mutánsok. Ők a hétköznapi emberek ebben a világban. Persze így is lehet befolyásos egy mutáns, de nem túl gyakori. Persze még mindig vannak szekták, akik csapatba állva követik apokalipszis vallását és vagy terjesztik az vagy annak nevében élnek, de külön társadalmakként. Ezeknek általában vannak saját kódjaik és ameddig betartják Apokalipszis törvényeit és számuk nem aggodalom keltő senki se tesz ellenük. Sőt sok olyan szekta van, aki támogatnak, mert azok mutáns csoportok, akik lázadó/érintetlen területeken követik istenük parancsait. Plusz vannak fejvadászok és csoportok. Ezek csak vérdíjas személyeket keresnek meg Apokalipszisnek.

Egyházi mutánsok:

Papok: Ha új karaktert indítasz Apokalipszis seregégben szinte biztosan pap lesz.
A papok lényegében a felső szint. Bármikor bárkit kivégezhetnek és csakis vezetőiknek kell válaszolniuk tettükért. Pusztán arcátlanságért megölhetnek dergeket és soha senki sem fogja őket vádolni. Tilos más papokat és egyházi személyeket kivégezni kivéve ha az árulója volt Apokalipszisnek. Továbbá kötelező ki irtani mindent, ami nem mutáns. A papok ingyen kapnak szállást a templomokban, járművet és vértet. Parancsolhatnak a Végteleneknek. /Később/

Főpapok:
A legmagasabb szint, amit nem csak magas szintű mutáns elérhet. Egy hűséges és jó pap, aki talán mutációja miatt soha nem lehetne Lovas, még mindig lehet Főpap. Nekik ugyanúgy jár minden. Joguk van bárkitől elvenni bármit. Csakis a Lovasoknak és pár Kegyeltnek kell felelniük tetteikért. Ők városok vezetői is. Minden, ami kijelölt területükön van az az övék. /Játéktechnikailag egyezik a polgármesterrel/ Egy pap örökölheti a rangot, ha felettese meghal. Ő maga is kihívhatja párbajra, hogy megölve átvegye méltó helyét.

Kegyeltek:

Bár ez a név nem gyakori, de a kegyeltek mutánsok, akik Apokalipszisnek és a Lovasoknak dolgoznak, de rangjuk nincsen az egyházban. Ezek főleg tudósok és telepaták, de róluk majd ez után írok. Ezek a mutánsok tudásukkal vagy képességükkel elérték, hogy külön meglegyenek említve és ki legyenek emelve. Bár az egyházban talán még papnak is kevesek lennének, de így kegyeltként megkapják az elismerést és tiszteletet, miközben adóznak uraiknak. Ebben a világban ilyen Bestia, aki a legfőbb genetikusa Apokalipszisnek.

Telepaták

Apokalipszis minden gyenge telepatát elfogadtat és agyát speciális kibernetikus üvegbe zárja. Ezek a gépek életben tartják az agyat ameddig egy nagy géppel összekötve a tudatok együttesen afféle szenzor és védelmi rendszerként működnek. Önállóságukat elvesztik, de erejük és funkciójuk megmarad. Minden templomban van egy ilyen telepata gép, ami felügyeli az ártószándékú tudatokat és elzárja telepaták elől a templom lakóit. A magas, omega szintű vagy speciális telepaták, mint Kegyeltek. Általában az agyakra képesek csatlakozni és azzal erősítve a tudatukat cerebro géphez hasonlóan tudnak keresni, de akár hihetetlen távolságokból megszállni valakit. Ilyen volt Próféta (Reneszánszban Wolf) és hatalomra kerülése előtt Judas Slade.

Lovasok

Apokalipszis választottai. Bár nem mindig tisztázott, hogy mely lovas mely címet hordja, de számuk mindig négy. A háború elején négy első követe volt a lovasa.
A háború során elhunytak és új lovasokat választott (Az Outsiders oldalon)
- Fájdalom (Zacharias Morsus)
- Holocaust
- Mr. Sinister
- Ismeretlen mutáns
Fájdalom legyőzte Apokalipszist és elűzte uralmas során négy lovasából csak egynek derült ki a kiléte:
- Tao
Apokalipszis az új generációnál félve még egy lázadástól agymosta új lovasait. Így nem egy közülük valamikor ellensége volt.
- Lyron, Háború
- Hood, Éhség
- Zord Miaku, Pestis
- Skarlát Boszorkány klónja, Halál
A főnix támadások során lovasai szabadok lettek így megint a legjobbjai közül válogatott:
- Judas Slade
- Woland


Emberek

Az emberek három csoportra oszthatók:
- Túlélők, akik éhezve és szenvedve menekülnek és bujkálnak, főleg Afrikában.
- Lázadók, akik fegyvert fogva nem ritkán a valamikori X-men oldalán küzdenek az egyenlőségért.
- Martalócok és Kutyák. Apokalipszist szolgáló szuperhumánok és kiborgok. Kísérletek és balesetek során képességekre tettek szert. A Kutyák, avagy a hamis erővel rendelkezők nagyon ritkák csak pár volt belőlük az elmúlt években. A Martalócok viszont általában emberek kibernetikus beültetéssel. Küldetésük más emberek vadászata és mészárlása kietlen és kellemetlen helyen. Bérgyilkosok. Martalócot indító karakter 4 dologgal indulhat ez lehet kibernetikus beültetés, fegyver vagy vért.
Világleírása X-Universe_Vol_1_1_page_-_Marauders_%28Earth-295%29

Végtelenek

Klón hadsereg kibernetikus beültetésekkel. Apokalipszis Stormtrooperjei. Repülnek, páncéljuk van, képesek rádió adást leadni telepatikus jelzést küldeni a közeli agyaknak, taszítósugarat lőni a kezükből.

Kozmikus fajok

Nagy része kihalt az állandó fészek támadásokban. Másik részük a Főnix ellen veszett oda. Mai napig szinte egy birodalom sincs egyben és számuk megtizedelődött. Nagyrészt mind rettegve vadásznak a köztük bujkáló fészek seregre.

Ős-atlantiszi fajok
Később

Más fajok

Szinte minden más fajból nem él több. Minden ellen példa erre játékos karakter. És számaik tucatot sem éri el.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Világleírása Empty Re: Világleírása

Témanyitás by Thorhalla Kedd 07 Május 2013, 16:23

Fél év telt el újra Apokalipszis új trónja jutása óta, azaz a Főnix esemény óta 1 év.
Az elmúlt fél évben az emberiség újra Utópia szigetén ragadt, Slade szinte teljesen kiirtotta az emberiséget a feladata szerint és Apokalipszis királynőre talált a Varázslónő személyében, a nő éppen ikrekkel terhes, a 6. hónapban van, belegondolni is félelmetes, hogy milyen gyermekeknek adhat majd életet a terhesség végén. Holocaust visszatért az apjához emberi alakban és ismét Nemesis lett a neve, mint régen.
Az Utópiát érő támadások egyre erősebbek. A helyzet vesztesnek tűnik. Ketten tudnak megoldást. Hellstorm és Skarlát Boszorkány a végső megoldásért nyúlnak. Kaput nyitnak a múltra. 1979-be. Az első nap amikor Apokalipszis lecsapott. Az X-men szembe került a lovasokkal és a csata alatt Holocaust még Nemezisként megtámadta az X-ek bázisát és megölte Skarlát Boszorkányt. Vissza mennek a napra, ami átalakította a történelmet. Van egy Élet Magjuk, amivel megölhetik Apokalipszist. A jelen X-menje vissza megy a múltban 1 órával a támadás előtt és segít az X-mennek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Világleírása Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Világleírása Empty Re: Világleírása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.